(2) 

Bugün sürücü kursuna kaydolsam direksiyon sınavına ne zaman girebilirim?

cedit #1326248 
biri başlıkta yazan olmak üzere iki adet kafamı kurcalayan sorum var bilginiz varsa cevaplarsanız seviniciim.

bugün sürücü kursuna gidip danıştım ve bana şöyle bir yol haritası çıkardılar.
aralık ayı içinde kaydımı yaptırdığımda kurs derslerine ocak ayında başlıyorum, şubat başı-ortası gibi de yazılı sınava girebiliyorum. sonrasında direksiyon derslerinin başlaması mart ayını, direksiyon sınavı da mart ayının sonunu buluyor, hatta belki de nisana bile sarkabiliyor denildi.
sadece bir yere gittim ama merak ettiğim şey acaba her yer aynı tarifeyi mi çeker? yoksa başka kurslarda bu süreç kısalabilir mi? şubat başındaki sınavdan sonra direkt direksiyon derslerine başlayıp şubat sonu, en geç martın başında direksiyon sınavına girme ihtimalim var mı? +internette birkaç yerde yazılı sınava girdikten sonra ortalama 2-3 hafta içinde direksiyon sınavına girebildiğim yazıyor. mart başında yurtdışına çıkacağım için öncesinde halletmem gerekiyor, veya hiç bulaşmamam.


diğer sorum ise, gittiğim kursta 2019'da fiyatların artacağını, bugün bile kaydolsam artık 2019 fiyatlarına göre ödeme yapmam gerekeceğini söylediler ama bu pek inandırıcı gelmedi. kazıklama peşindeler mi acaba yoksa başvurduğum tarihten ziyade kursa başlayacağım zaman esas alınıp ona göre mi fiyatlandırma yapılıyor?
1

mobil görünümden çık