(15) 

Aracıma zarar veren komşu sorunu

byburock #1329625 
Aracıma 4 ayda olanlar; 1 plaka sökülmesi, 1 ayna kırma ve 3 silecek kırma. İlk başlarda sokaktan geçen dengesiz tiplerdir dedim geçtim, fakat son silecek kırma olayında sinirlenip karakola gidip tutanak tutturdum. Kamera kaydını izledim sokağı gören marketten ve sileceği yapan şahısın komşum olduğunu öğrendim. Herhangi bir problemimiz olmadı şimdiye kadar, zaten gördüğümde 2-3 kezdir adamı, arabayı da yanlış yere park etmedik, işinde gücünde insanlarız. Adam dengesiz, madde bağımlısı ve galerici.. Ne yapacağı kestirilemeyen bir adam. Muhtemelen sabıka kaydı da olabilir önceden. Bunu sineye mi çekmeli yoksa şikayete devam mı? Eşim çok korkuyor bu durumdan ve büyük ikilemdeyim.
(2) 

Jagermeister duty free fiyatı

byburock #1160503 
Jager duty free fiyatı nedir son 1 ay içinde giden gelen dikkat eden var mı fiyatına. Bir de jager spice duty free de var mı ? Bruksel duty free ve inince olan sabiha gökçen duty free si arasında çok fark var mı? Teşekkürler şimdiden.
(2) 

duty free hangi tütün

byburock #1145108 
duty free'de hangi marka tütünler var bilgisi olan var mı acaba ?
(3) 

29 yaş askerlik sorunu

byburock #1021421 
şimdi bu 29 yaş olayı en son ne oldu öğrenci bile olsan alıp götürüyorlar mı bilen eden var mı acaba ?
(3) 

groupon dan nakliye fırsatı almış olanlar

byburock #883198 
groupondan 98 tl lik nakliyeden daha önce satın almış olanlar var mı ? çok ucuz gibi duruyor. bi ofsaytı var mıdır yokmudur ? www.sehirfirsati.com
(1) 

sgk anlaşmalı diş hastanesi tavsiye istanbul

byburock #879567 
istanbul da avrupa yakası olursa iyi olur tavsiye edebilecceğiniz diş hastanesi var mıdır ? dentaydın hariç.
(2) 

Fizikokimya-kırılma indisi deneyi su-gliserin karşımı yoğunluk hesabı

byburock #875115 
kırılma indisi ve moleküler kırılma deneyiyle alakalı bi yoğunluk hesabı yapmam gerekiyor kimya mühendisi veya kimyager var mı yardımcı olabilecek. durum vahim ihtiyacım var ..
1

mobil görünümden çık