(2) 

Italya vizesi

walser #1568264 
Merhaba, 13 eylul’de italya’ya vize talebinde bulundum. Ama konaklayacagim otelin ucretsiz rezervasyon iptali 25 ekim’e kadar. Seyahatim 30 ekim-5 kasim. Simdi vize cikmazsa ve oteli iptal etmezsem tum param yanacak. Ama 25 ekim’den sonra vize cikarsa ve ben cikmayacagini dusunup iptal edersem belki vize reddi yicem.

Bu otel olayi kritik oldugu icin konsoloslugu su an aramam mantikli mi? Yoksa gitmeye yakin mi ariyim?
(2) 

Etkinlik onerisi

walser #1567681 
Merhaba, sirketin saglamis oldugu butceyle eglenceye gidilecek. Sunulan tercihler bayaa kotu(cahide gibi)
. Ben de bir alternatifle gitmek istiyorum. Eli yuzu duzgun eglence yeri nere onerirsiniz?eglenceli konser de olabilir.
(5) 

Araba sorusu

walser #1551038 
Duyuruda bilmem kacinci araba sorusudur ama cevremde danisacagim kimse yok..

Bu sene araba almayi kafaya koydum. Otomatik bir arac icin 400-650K arasi limitim var. kucuk olmasi problem yaratmaz max 3 kisi olacagiz. Galerilere ve araba sahiplerine pek guvenmiyorum bu yuzdem sifir arac oncelikli tercihim. Araba yok da diyebilirsiniz ama en azindan bir arabaya karar verip ona yurumek istiyorum, tum onerilere acigim :(
(21) 

İstifa ederken yalan söylemek

walser #1542991 
Yarın istifamı vereceğim. İş yerinde öyle çok bayıldığım insanlar yok, bir daha görüşeceğimi sanmıyorum. Yöneticilerim bir tek iyi ama istifa ederken nedense kimseye şuraya geçiyorum demek istemiyorum. insanlar da bana bayılmıyor tabii ama kimsenin benden haberi olsun istemiyorum. ihbar süresi boyunca herkes bir şeyler soracak edecek. Ben yeni şirketimin ismini söylemek yerine yurtdışında yüksek lisans diye bir şey sallamak istiyorum, bunun bir yan etkisi olur mu? İleride öğrenmeleri umurumda değil zaten denk gelirsem gidemedim derim. İstifa ederken doğru söylemek zorunda değiliz değil mi?
(8) 

Kotu ayrildiginiz ise doner misiniz?

walser #1542154 
Merhaba, 3 sene once aniden istifa ettigim sirkette baska bir birim is gorusmesine cagirdi beni. Ayrildigim birimle ortak calismalari var ama yoneticiler farkli. Su anki is yerimde mutsuzum halihazirda is ariyorum ama burasi olmali mi emin olamiyorum. Tek cekincem o insanlari her gun gormek ve isimde basarisiz olmama neden olurlar mi bilmiyorum. Eski sirketimi seviyordum ama pandemi nedeniyle aidiyet hem azalmisti hem de kendimi cok yorgun hissediyordum. Siz olsaniz doner miydiniz? Donmeyi tavsiye eder misiniz?
(7) 

manzara kapanması konusu

walser #1539991 
merhaba.oturduğum evin arka sokağında az katlı bir ev yıkılıp yerine daha yüksek bir apartman inşaa edecekler. inşaat bittiğinde evimizin güneş görmemesi büyük bir sorun. ayrıca burnumuzun dibinde bir apartmanın olması evin değerini oldukça düşürecek.

şu an yıkım başlamadığı için yüksek katlı bir bina yapmalarına engel olmak için neler yapabilirim merak ediyorum. önce inşaat sahibi ile mi konuşmalı? belediyeye mi gitmeli? inşaat başladıktan sonra mahkeme vs uğraşmak daha zaman alır diye düşünüyorum ama bu tip bir konuyu tecrübe eden biri varsa haklarım neler yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.
(1) 

Mekan onerisi

walser #1537163 
Merhaba, avrupa yakasini pek bilmiyorum. Gumussuyu, cihangir taraflarinda lezzetli yemekleri olan, guzel ve sakin bir mekan onerebilir misiniz?
(4) 

Kürek sporu

walser #1535812 
Merhaba, kürek sporuna ilgi duyuyorum ve iş dışında en azından yapmak için bir etkinliğim olması adına kurs araştırıyorum. Anadolu yakasında gidilecek güvenli yer nereler vardır? Suadiye, fenerbshçe, maltepe her semtte bir isim gördüm neredeyse ama başlangıç için güvenilir ve kaliteli bir yer olarak nereyi tavsiye edersiniz?
(5) 

Feedback istemem anormal mi?

walser #1530713 
Merhaba, bir suredir yurtdisi is mulakatlari gerceklestiriyorum. En cok olur dedigim gorusme bile negatif sonuclandi. 1.5 saat mulakat yaptik, orada hangi isleri yapacagim vs konusuldu sonra negatif cevap biraz uzuyor insani. Benden daha iyi birini bulmuslardir anliyorum. Simdi ben mulakat yaptigim kisiden neden olmadigina dair detayli feedback istesem bununla ugrasir mi kendimi rezil ettigimle mi kalirim:( ik’ya yazmadan direkt departman mudurune yazabilir miyim sizce?
(3) 

Hobisizlik

walser #1529846 
Merhaba, 30 yasinda biri icin nasil hobiler onerirsiniz? Tek basina yapilan aktiviteler daha cok hosuma gider. Ozellikle bu bayram tatilinde hicbir hobimin olmayisi evde bos bos dolanmama neden oldu ve canim sıkıldı. Sinemaya merakim var ama bunla ilgili nasil bir hobi olabilir bilemedim. Baska branstan onerileriniz olursa da dikkate alirim. Tesekkur ederim simdiden.
(3) 

Tatil yeri önerisi

walser #1529387 
Merhaba, Agustos sonunda ailemle tatile cikmayi planliyorum. Asagidaki kriterlere gore tatil yeri onerileriniz olursa duymayi cok isterim. Simdiden tesekkurler.

-araba olmadigi icin ucakla seyahat yapilmasi planlaniyor. Konaklanacak yerin havaalanindan ulasimi kolay olmali.
-yine araba olmadigi icin tatil yoresini de gezebilecegimiz bir yer olmali. otele tikilmadan, cevreyi de yuruyerek gezebilme imkani ya da hic olmazsa turistik yerlere otobus, minibus ulasimi kolay olmali.
-kahvalti kesin ama aksam yemegi olursa da cok iyi olur.
-fiyat araligi olarak gunluk 2.000-2.500’e cikabilirim.
-cok kalabalik olmamasi tercih edilir
(10) 

Nazara inanmali mi?

walser #1528837 
Yurtdisinda yasamaya karar vermis birisi olsaniz bunu is yerinden insanlarla paylasmak ister miydiniz? Bazi insanlarin sizi kiskanmasi ihtimali rahatsiz eder miydi? Ben nazar islerine biraz fazla inaniyorum, simdi yurtdisi bir firmada is teklifi alma ihtimalim var ama ekiptekiler yurtdisi tatiline bile olaganustu durum gozuyle bakiyorlar, belki kotu dusunmeyecekler ama soylemek cok istemiyorum niyeyse.. sacmaliyorum degil mi?
(6) 

Temettü Emekliliği Hakkında

walser #1524610 
Merhaba, bir süredir temettü emekliliğini araştırıyordum, her ay maasimin bir kismiyla yatirim yapmak icin. Amacim erken emekli olmak. aklımda bazı sorular var.

1. Hisse senetlerini alirken yatirim sirketlerini mi kullanmak daha mantikli yoksa bankalar mi? ( hali hazirda yapi kredide hesabim var.)
2. Bes daha risksiz bir yöntemd midir?
3. Şirketlerin temettüleri yılda bir hesaba otomatik olarak mı yatırılıyor? Yine o temettülerle ucuz, pahalı demeden portföyü zenginleştirmek mi gerekli?

Teşekkür ederim şimdiden.
(1) 

Capraz doviz islemleri

walser #1524255 
Merhaba, ykb mobil bankacilik uygulamasinda gram altini euro’ya cevirsem herhangi bir ucret kesilir mi?
(7) 

Hangi dönem gitmek mantiklidir?

walser #1522514 
Merhaba. Yurtdisinda yuksek lisans icin kabul aldim. Guz doneminde baslasaniz iyi olur ancak bahar doneminde de baslama opsiyonu var dediler. Su an calistigim yerde ekim ayinda yonetici pozisyonu icin bana soz verdiler. Eger isler yolunda gitmezse tr’ye dondugumde en azindan bu title ile is aramis olurum. Baharda gidersem eger 5 ay daha para biriktirmis olucam. Ayrica almanca calismak icin de kendime vakit yaratirim dedim. Calistigim yeri de tamamen gozden cikarttim su an bile gidesim yok, 5 ay nasil sabrederim bilemedim. irregular ogrenci olmak beni zora sokar mi? Yoksa duzenli bir sekilde baslamak en iyisi midir?
(5) 

Usb c-hub

walser #1517847 
Merhaba, macbook için usb dönüştürücü almak istiyorum ama çok farklı fiyatta ürünler var hangisini almalıyım emin olamadım. Max 400₺ verebilirim. Apple’in orijinalini mi almak en iyisi olur? Başka bir marka alındığı da pc’yi bozma ihtimali var mıdır?
(1) 

Sertifikalar yuklenir mi?

walser #1517662 
Merhaba, yurtdisi yuksek lisans icin sansinizi arttirmak icin sertifika yukleyebilirsiniz demisler ama tabii her basit sertifikanin da eklenecegini ben de sanmiyorum. Egitim sertifikalari yuklemek abes mi olur? ibm’den aldigim uygulamali egitimler var onlari eklesem komik mi olur? Yoksa bunu onceden uni’ye sormali miyim?
(2) 

Excel offset

walser #1508135 
Merhaba, excel’de bir tutari getirmek istiyorum ancak birden fazla kriteri var. internette bir suru offset videosu izledim ancak hicbir sey anlamadim. Normalde isim geregi index match vlookup filan kullaniyorum ancak gercekten offset’i algilayamadim. Isimi hangi fonksyionla gorebilirim?
(1) 

Cambly uygun paket

walser #1504305 
Merhaba, upper-advanced arasi bir ingilizceye sahibim. Ielts’ten 6.5 almistim 2 ay once. Is gorusmeleri ve pratik icin cambly’e ihtiyacim oldugunu hissediorum. Konusurken resmen sacmaliyorum. Haftada 5 gun 15 dk iyi midir? 15 dk kisa mi yoksa? Onceden yarim saat denemistim biraz uzun oluyor. Yoksa haftada 3 gun 30 dk mi iyidir?
(3) 

Is gorusmesi sonrasi

walser #1504169 
Merhaba. Dun almanya’da bir pozisyon icin gorustum. Mulakat 1 saat surdu. direkt departman muduruyle konustum, teknik sorular da sordu. Bazilarinda cok iyi degildim ama %60-70 basarili oldum diyebilirim. Mulakatin sonunda da buraya gelmen sorun olmayacak mi ne dusunuyorsun filan dedi. Belki herkese diyordur ama bende de onun icin olumlu bir gorusme oldugu izlenimine kapildim. Gorusmede bi sonraki mulakat direktor’le olacak dedi. 2 hafta icinde sureci tamamen bitiriyoruz dedi. Simdi benim aklima ne yazik ki toplantida bir sonraki gorusme icin aday miyim diye sormak gelmedi. Her sey iyi gecti bence cagirirlar, ozguvensiz gozukmuyum dedim ama bugun gelen giden bir sey yok. Mail atmali miyim sizce? Cok erken mi olmus olur?
(3) 

Tiyatro tavsiye

walser #1503320 
Merhaba, su an izlenebilecek tiyatro tavsiyesi alabilir miyim? Özel, devlet fark etmez. Anadolu yakasinda izleyebilecegim guzel tiyatro oyunu ne var?

Projedeki bu kisimla nasıl ilerlemeliyim?

walser #1502966 
Merhaba. Bir proje icin elimdeki market ve business varsayimlarindan p&l, balance sheet gibi finansal tablolar cikartmam gerekiyor. Ben elimdeki verilerin bunu yapmak icin cok yeterli olmadigini dusunuyorum, bilgi eksikligim buyuk ihtimal. ama bana yol gosterebilen birileri olursa cok sevinirim. Dilerseniz detay icin dosya da atabilirim. Cok tesekkurler simdiden
(5) 

SQL çoklayan kayıtları bulmak

walser #1501135 
Merhaba. Sql’de bir isime ait ayni telefon numarasinin girildigi bir durumda bu kayitlari nasil bulabiliriz. Ornegin employee tablosunda name ve phone var. name a’nin da numarasi 123456, name b’nin de numarasi 123456. Bunun gibi diger farkli isimlere ait ayni numaralar varsa nasil bulabilirim?
(1) 

Abstract reasoning

walser #1500813 
Merhaba. Benim icin cok onemli olan bir is icin assessment cozmem gerekiyor. Abstract dedikleri soru tiplerinden 10 tane var, ekteki gibi soru tipleri. Bu sorulari max 20 sn’de cozmem lazim. Onceden pratik yapip girecegim ama sizin onerileriniz olur mu? Temel mantik, sureyi nasil verimli kullanirim gibi yonlendirmeleriniz olursa cok mutesekkir kalirim..
(5) 

SQL joinler

walser #1500175 
Merhaba. Uzun zamandir aktif olmasa da isimde Sql’i kullaniyorum, sorgu revize edebiliyorum ama yeni sorgu yazamam. Simdi join’leri teorik olarak biliyorum ama is pratige gelince o kadar karisiyor ki. Hangi join’i nerede kullanacagim bilemiyorum. Ayrica birden cok join kullanilan ornekleri de goruyorum onu da pratige gelince yapamiyorum.

Mesea cusid ortak kolon olan 2 tablo olsun x ve y diyelim. y tablosundaki sehir bilgisini x’e getirmek istiyorum. Sehir gelsin istedigim icin select * from x right join y on y.cusId=x.cusId olmali? Yoksa left join mi olmali :( pratik yapacagim kaynak ne olabilir. Teorigini istemiyorum cunku o kadar cok kaynaktan calistim ki artik teoriye ihtiyacim yok sadece pratik icin nasil calismaliyim?
(4) 

Turkcell’le başım belada

walser #1497687 
Merhaba. Turkcell tarifemi bu ay yenilemem gerekiyor ancak bana sunduklari tarifeler 90 tl’den basliyor. Su anki mevcut tarifem 33 tl. Iletisim merkezini aradigimda internet kullanimim cok oldugu icin bana guya uygun paket sunmuslar. Simdi ben hicbir zaman internetimi bitirmiyorum. O ay sunduklari 3 gb’i harciyorsam bana o zamam sen 90 tl de verirsin ne demek cidden aklim, mantigim almiyor. Sikayet edilecek bir yerleri de yokmus. Benim gelirim %172 artmadigina gore bu fiyati karsilamami nasil beklerler? Sizin de basiniza geldigini dusunuyorum, daha sonra ucuz tarifeleri cikiyor mu bu kurumun? Eger cikmazsa hattimi sonlandiracagim zaten ama sizin de basiniza geldi mi ne yaptiniz merak ediyorum..
(2) 

Instagram kalici silme

walser #1493620 
Merhaba. Instagram hesabimi kalici silmek istedigimde bana 22 eylul’e kadar muhlet veriyor, tekrar acarsan burda ama 22 eylulden sonra kesin siliyorum diyor. Eskiden aninda siliyordu. Ben simdi sil desem de illa arada giriyorum lanet bagimlilik yuzunden. Her seferinde tarih ileriye atiyor. Yok mu bunun kesin silme yontemi?
(3) 

Excel basit bir soru

walser #1489842 
Merhaba. Excel’de 9.9879 ve 10.516 sayilarinin virgulden sonraki basamak sayilari ile ilgili bir kosul yazmam lazim. Sql’deki gibi virgulden sonra bu iki rakam ozelinde 4 ve 3 basamak var demenin bir yolu var mi? Amacim ilk sayiyi 10.000’e bolmek ama digerini de 1000’e bolmek. Birbirlerinden tek farki birinin virgulden sonra 4, digerinin de 3 basamagi var. bu sekilde bir suru rakam oldugu icin formule ihtiyacim var.
(3) 

Airpods

walser #1488396 
Merhaba, airpods icin apple’in sitesine baktigimda 2.neslin fiyati 1.999 TL iken mediamarkt ve hepsiburada da 1.399 TL’e kadar dusmus. Bu kadar ucurum neden var? Mediamarkt’ten aldigimda sorun cikar mi?
(1) 

Almanca çalışma planı

walser #1488223 
Merhaba. 6 sene once avusturyada 5 ay yasadim, a2.2 seviyesinde sertifika alarak ayrildim ama sonra klasik devam edemedim ve su an pek bir sey hatirlamiyorum. Simdi tekrar baslayacagim almanca grammar kitabina sifirdan baslamak mi mantikli? Soruyorum cunku bunu denedim pek surduremedim nedense, keyifli gelmedi. Baska hangi kaynaklardan tekrar a2.2 seviyesine gelebilirim?
(1) 

Sapanca tatil

walser #1488045 
Merhaba. Ağustos sonunda ailemle Sapanca’da tatil yapmak istiyorum. Pek çok yer baktım ama buradan da tavsiye almak istedim. Nezih, aktivite olanağı çok, havuza girilebilen otel, tesis nerey, önerirsiniz?
(2) 

Ipad otomatik forum doldurma

walser #1487288 
Merhaba, Ipad’de klavyenin üstündeki kısımda daha önce girdiğim kullanıcı isimleri beliriyor. Safari’den kaydedilmiş userları sildim ama olmadı. Bu kullanıcı isimlerini nasıl silebilirim?
(4) 

Emin olamadim

walser #1485974 
Merhaba. Master icin basvurmak istedigim okul ielts icin overall 6.5 sarti koyuyor, section bazinda puanlama kurali yok. Yine de benim bir section’dan 5.0 almam bir sorun yaratir mi secilme konusunda? Bunu tecrube eden oldu mu hic aranizda?
(1) 

Tatil yeri onerisi

walser #1484360 
Merhaba. Yaklasik 3 yildir tatile gitmedigim icin bu konuda epey cahil kaldim, internette birkac yer arastirdim ama kriterlerime gore buradan tavsiye almak istedim. Bunlara uygun yer oneren olursa cok makbule gececek. Cok sagolun simdiden.

-Agustos sonunda sakin, kalabalik olmamasi onemli, aileyle huzurlu tatil yapabilmek
-Gidecegim yere ucakla gidebilirim ancak sonrasinda araba kiralamak istiyorum. Uzun yol konusunda biraz tecrubesiz oldugum icin havaalani ile tatil yapilacak yer arasindaki yollarin nispeten duzgun olmasi tercihim.(komik bir tercih olabilir boyle bir yer yoksa da yine de sormak istedim)
(3) 

IELTS sinavi sokaga cikma yasagi

walser #1481707 
Merhaba, temmuz ortasinda pazar gunu ielts’e girecegim. Kurum rezervasyon yapti ama o gun yasak malum. Kurum belge filan mi veriyor? Yarin arayip soracagim ama aklima takildi bu donemde sinava giren oldu mu hic?
(5) 

SQL kolay bir soru

walser #1479075 
Merhaba. Kafama takildi cozemezsem uyuyamayacagim. Umarim anlatabilirim. International debt tablosunda ulkeler ve onlarin borclari bulunuyor. Bir de borcun kategorisinin oldugu indicator_name isimli bir kolon var. Simdi asagidaki sorgu ulke bazinda maksimum borclari getiriyor. ben bir de bu max borcun hangi indicator_name’e ait oldugunu eklemek istiyorum. Asagidaki sorguda select kismina indicator_name yazdigimda bana ayni ulkenin diger borclarini getirdi. Ama benim istedigim ornegin Cin’in 50 mio borcu o tablodaki max ve ona ait indicator_name’i getirsin. Ben tabloya indicator name’i ekleyince bu sefer cin’in tablodaki 40 mio’luk borcuna ait name’i de getiriyor ama bunla ilgilenmiyorum. Sadece 50 gelsin ve cin bi daha gelmesin istiyorum. Distinct’le de olmadi. Bu mumkun degil mi? Mumkun olduguna inaniyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.


Select country_name,max(debt) as maximum_debt
from international_debt
group by country_name
Order by maximum_debt desc
(2) 

Time prepositions

walser #1478945 
Merhaba. Cambridge Grammar kitabinda genellestirilmis zamanlar icin at kullanilir demis. Ornegin i dont like working at night. Ozel bir durumsa in kullanilir diyor. I was woken up by a noise in night.
Bu mantigi anlamisken exercise cozmek istedim. Asagidaki sitede yanlis cevap vermis oluyor bu anlatima gore. Ozellikle 1. Ve 12. Sorularda.

www.perfect-english-grammar.com

There was a loud noise which woke us up ‘in’ midnight dedim spesifik bir gece oldugu icin. Cevap at imis. Hangisi dogru acaba?
(2) 

IELTS CbT

walser #1478937 
Yakin zamanda computer based IELTS Academic sinavina girenlere bir sorum var. Reading kisminda once part3’ten baslamamiza imkan veriyor mu test? Malum part 3 oldukca zor, ben oraya gelene kadar pert oluyorum cozum olarak mumkunse eger 3.kisimdan baslamak iyi bir strateji mi sizce?
(2) 

Muzik telif hakki

walser #1475999 
Merhaba. Amator olarak kisa film ceksem ve arkada ornegin wicked game sarkisini kullandim. Bunun telif haklari icin birilerine yazilmasi gerekir mi? Ya da herhangi bir ambient muzik kullandim yine sahibinin bundan haberi olmali mi? Isler nasil yuruyor merak ettim.
(2) 

Linkedin stalk

walser #1475904 
Merhaba. Bir seyi merak ettim. Ornegin linkedinde birinin profilinin icine girmeden sadece o kisiyle olan 10 ortak baglantida kimler olduguna bakarsam kisinin profilini goruntulemis gibi olur muyum?
(2) 

Şarkının ismi nedir?

walser #1475597 
Merhaba, linkteki ses kaydında yer alan şarkıyı bilen var mıdır? Shazam’da bulamadım, şarkı sözleri googlelayınca çıkmadı. Bilen varsa cok minnettar kalacagım. Şimdiden teşekkürler.

voca.ro
(2) 

Erken uyanmak

walser #1471607 
Merhaba. Bu ara pek çok hedefim var ama günü hedeflerimi tamamlayamadan bitiriyorum ve çok üzülüyorum bu duruma. Geç kalkıyorum, 8 saat uyku bile bana az geliyor ama bunu nasıl azaltabilirim? Zamanla uyku süremi 6 saate indirmem mümkün müdür? Sabah erken uyanmak için gece erken uyumak dışında hileleriniz var mıdır?
(3) 

IELTS Yanlış cevap olabilir mi?

walser #1470624 
merhaba. ekteki kitapta yer alan IELTS listening testini çözüyorum. "NO MORE THAN TWO WORDS AND/OR A NUMBER" uyarısı olan section'da cevap olarak 3.000 WORDS diyorum ama yanlış kabul ediyor. Doğru olan cevaplar:3.000, three thousand words". son olası cevap zaten kafadan yanlış değil mi 3 kelime ediyor. sorunun metninde zaten 3.000 words diyor benimki neden yanlış anlamıyorum. gerçek sınavda da böyle bir şey olur mu?
(2) 

ingilizce dogru grammar

walser #1470095 
Merhaba. Ielts’e girecegim yaklasik 4 ayim var. Genel olarak dinleme ve okuma iyiyken onemli kisim olan dili urettigimiz konusmada bir felaketim. Bolca grammar hatasi yapiyorum. Ielts’e kadar bunu bir nebze olsun duzeltmem lazim. Sistematik bir sekilde nasil calisabilirim?
Diger sorum ise turkce dusunuyorum hep bunun onune gecmek icin neler yapmaliyim? Ornegin yabanci biriyle internette konusurken baglanti kopuyor “hangimizden kaynaklandi?” Demek istiyorum ama bunu direkt ingilizce’ye ceviremiyorum, ayni anlam olmayacagi belli. Bunun yerine alternatif ne diyebilirim?
(2) 

internet yavaşlığı

walser #1469685 
merhaba. evin alt katında modem bulunuyor haliyle üst katlarda internet erişimi çok yavaş. zamanında mediamarkt'e router sormuştum ama oradakiler çok bir işe yaramaz dedi. o zaman vazgeçmiştim ama bir çözüm bulmam gerekiyor acı çekiyorum resmen. ben üst kattaki interneti nasıl hızlandırırım?
(3) 

Xiaomi mi tv stick calismiyor

walser #1469209 
Merhaba. Dun aldigim alet gayet duzgun calisiyordu dizi vs izledik. Bugun tum gun boyunca internet baglantisi hatasi aldim. Internette de olan saatle ilgili olayi duzeltmeme ragmen internete giremedim. Bagli ama internet yok diyor ve uygulamalar acilmiyor. Ek olarak usb aygiti desteklenemiyor hatasi verdi bugun. Dun izlerken neden bugun problem yasadim? Alette mi bir sorun vardir? Bunun gibi tecrubesi olanlar yazabilirse cok sevinirim
(3) 

Xiaomi mi tv stick

walser #1469115 
Merhabalar. Xiaomi stick usb mis gibi hdmi kablosuna takınca calısmıyor, sarj ettim ustelik calıstırmadan once. ama usb kablosunu stick aygıtına baglıyorum, usb tarafını tv’ye takınca oynatabiliyorum. Sadece stick’in takılı oldugu durumlarda calısmasını bekliyordum ben ama hep böyle mi oluyor? Usb kablosuna hep ihtiyacım olacak mı?
(1) 

spotify premium duo

walser #1468121 
merhaba. kardeşimle spotify aile kullanıyorum ama yeni gelen zamdan sonra planları görüntüledim ve premium duo adlı bir plan var 23,99 TL tutarında. 2 kişi kullandıktan sonra premium aile ile aynı özelliklere sahip gibi anladım. duo'ya geçsem mantıklı gibi değil mi?
(1) 

Yüksek Lisans Bölüm Tercihi

walser #1467081 
Merhaba. yüksek lisans için iş analiği veya veri bilimi arasında bir bölüm tercih edeceğim. Mezun olduğum alan ikisini de kapsıyor. Veri bilimi daha guncel ve populer evet ama ben buradaki hardcore matematik kismindan biraz tirsiyorum. Iki programdaki amacim da mezun olduktan sonra is dunyasinda yer almak o yuzden veri bilimi programinda yer alan agir matematigi cekmek cok mantikli gelmiyor. Is analitigi kolay degildir belki ama core matematik dersler burada yok. Siz olsaniz gelecek icin hangi bolumu tercih edersiniz?
(6) 

sac dokulmesi

walser #1466117 
Son zamanlarda sacim o kadar cok dokuluyor ki korkmaya basladim. Ne zaman elimi atsam bir tutam geliyor. Head shoulders kadinlar icin koparak dokulmeler sampuanini kullaniyorum ama cok basarili degil sanirim. Sampuan onerebilir misiniz? Ya da doktora mi gitsem daha iyi bilemedim
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık