(4) 

Örgü altlığı dizi önerisi

beetlejuice #1578514 
Merhabalar. Bana böyle örgü örerken takip etmesi kolay, çok kafa yormayan, mümkünse bitmiş ama bitmemiş de olur, hardcore olmayan distopya ya da uzaylı falan sci-fi dizi öneriniz var mıdır? Mesela son zamanlarda see izledim, az önce silonun 1.sezonunu bitirdim, bayılmadım. O yüzden çok yüksek beklentim yok ama benzer bayıldığınız varsa da baş tacım olur.
(6) 

Kapaksız tabut hangi durumlarda kullanılır?

beetlejuice #1577646 
Cenazeyi yıkamışlar, tabuta koyup kapağını kapatmadan puşide örtüp musallaya yerleştirmişler. Neden?
(2) 

Kedinin istemediğimiz davranışını değiştirmek

beetlejuice #1575170 
himmet dayımızın kedisi Mia'yı (5) devraldım, iki gün oldu. Çok iyi huylu bir kedi, bu kadarını tahmin etmemiştim. Sorunumuza gelirsek: girenin çıkanın çok olduğu bir apartmanda giriş kattayız. Mia her ses olduğunda ürkerek dolabın içine saklanıyor. Birkaç defa yanına gidip konuşarak ikna ettim ve anında çıktı. Bırakırsam 1 saate yakın durup kendi çıkıyor ama sonra en ufak bi seste tekrar 1 saate yakın ortada yok. Yarım saat chilling zehir oluyor yavrucuğa. Hayatı dar etmesin kendisine istiyorum. Daha iki gün oldu ama himmet dayi ürkek olduğunu söylemişti. Bi yandan daha erken, seslere alışır diyorum, diğer yandan ben rahat bıraktıkça bunu rutine sokmasından çekiniyorum.

Kedilerin ödül algısı nasıldır? Ödül maması kullanmak işe yarar mı? Bir de nasıl kullanmalıyım? Dolaptan çıkınca kullanırsam vereyim diye girer bu defa falan...
(5) 

Eve ses yalıtımı

beetlejuice #1572737 
Kendi dairemize ses yalıtımı yaptırmak dışarıdan gelen sesleri keser mi? Üst kattan ve yan daireden bezdum. Benim yaptırmam yeterli olur mu?
(3) 

Üsküdar-Esenyurt

beetlejuice #1570063 
Üsküdar'dan Esenyurt'a gidip kedi alıp geri dönmem lazım. Esenyurt'a haritadan baktım. Niye İstanbul'a bağlı bu yaaa? Esenyurt ne oğlum? Nasıl gideceğim ve kediyle nasıl döneceğim? Taksi=uçak bileti
(5) 

Büyük boyutlu dosya gönderme

beetlejuice #1568833 
Her biri 120mb 40 küsür mp4 formatlı dosyayı karşı tarafa ücretsiz şekilde nasıl gönderebilirim?
(4) 

Yaşını başını almış kız sokak kedisi sahiplenilir mi?

beetlejuice #1568092 
Sb ama ekleme yapayım. Eve daldı direkt. Butun odaları bi yokladı, tırnaklarını hasır yer minderinde törpüledi, eşyalara sürtünüp gurladı bol bol. En son ayak bileğime ve biraz sevince elime hafif dişleyerek tavşan tekmesi attı. Bu kızdan bana ev arkadaşı olur mu? Tahmini 2-3 yaşlarında mahallenin kızı, kısırlaştırılmış. Açık gördüğü kapılara dalıyor. Alıp ev kızı yapsam iki gün sonra ay ben sıkıldım, beni bi sal der mi?
(1) 

Ankara-Beypazarı

beetlejuice #1567907 
15 yıl oldu bir sürü şey değişmiş, kafalar karışık. Yht garından Beypazarına en hızlı nasıl gidiyoruz?
(3) 

Noldu bu dizilere?

beetlejuice #1567219 
LoTR, House of Dragon, Handmaid's Tale vs niye yeni sezona girmiyor hala?
(6) 

Pastel boya aldım, napcam bunu ben?

beetlejuice #1566692 
Bir anlık gazla 24lü toz pastel boya aldım. İlkokuldan gayrı resim yapmışlığım yok ama çok tatlılar <3 dayanamadım aldım. Hatta bi de yıllar evvel keçeli boya kalemleri almıştım ve bir çizgi bile çekmedim. Sanırım fetişimi keşfediyoruz şu an. Kağıttan başka nerede kullanılır, ne yapılır?
Sanatkarlık yok, zanaatkarlık daha ziyade...
(1) 

Yabancı dilden lisans programı

beetlejuice #1547626 
Yabancı dilden lisans programına girmek için hangi sınavlara girmem gerekiyor? En son yks, lys ve yds vardı. Her gün sınav sistemini değiştirdikleri için takip edemiyorum. Teşekkürler.
(1) 

Taksim'de patlama olmuş

beetlejuice #1541332 
Yaralılar varmış. Olay ne bilen var mı?

kediebesi'ni kaybettik

beetlejuice #1540555 
Başımız sağolsun
(4) 

Alkollü çözelti hesaplayamamacası

beetlejuice #1510422 
350ml %37,5 alkollü çözeltiyi %20'ye kaç ml su ile seyrelteyim?

P.s. yabancı dilci :Pp
(1) 

Yunanca soru

beetlejuice #1493404 
You have (plural) Έχετε mi oluyor? Tekili de Έχεις?
(4) 

Çanakkale'de tek başına

beetlejuice #1487745 
Akşamları napıyoduk?
(2) 

Kim ya bu gecenin köründe delibaş öten kuş?

beetlejuice #1476838 
Mevki: Kuzey Ege'de bir yayla köyü

Her aklı başında dinozor pigmesinin yuvasına çekilip tüylerini kabarta kabarta uyuduğu saatlerde böyle cıbır cıbır, fitip fitip (cibilişakşak amcanın kulakları çınlasın) ötüyor da ötüyor.

Köylülerden biri herhangi bir sebeple açmış olabilirse kim bu manyak bilmek istemiyorum ama nedeni nedir? Her gece sabaha kadar devam ediyor ama gündüz diğer seslerle karışıyor. Eğer bu gerçek bir kuşun sesiyse bu nasıl bir üreme aşkı?

Bülbül mü bu ney? Güller daha açmadı fekat.
(1) 

Gezegenlerin güneşe uzaklığı

beetlejuice #1400491 
Satürn ve diğer daha uzak gezegenler için sayıları arasındaki E be anlama geliyor?

Örn.

1,434E9 km

2,871E9 km
(1) 

Bakır sülfat

beetlejuice #1363173 
Elimde musluk suyuyla karıştırılmış cam şişede bahçede duran bakır sülfat var. Bi sey olur mu? Bozulur mu, tepkimeye girer mi?
(2) 

Mavi şişe ve lab. malzemeleri

beetlejuice #1363089 
İstanbul'da tercihen Anadolu yakasında 10-50 ml arası damlalikli mavi şişeleri ve perakende satış yapan laboratuvar malzemelerini nereden bulabilirim?
(2) 

The walking dead spoiler içerebilir

beetlejuice #1362575 
En son 7.sezonun başında biraktim. Kaçıncı sezonun bölüm sonunu gördüm bilmiyorum ama insanların gözünün içine bakan zombimsiler gelmiş bizimkilerin köyüne. Bu zombiler mutasyon geçirip zekalandi mi yoksa bi şekil insan taktiği mi?
1

mobil görünümden çık