(15) 

Boyu 1,60 ve altı olan kadınlar

devilred #1283627 
Erkekler demek istemedim, çünkü o boyda erkek olacağını tahayyül bile etmek istemiyorum. Neyse, soruya geçiyorum:

Ortalama yükseklikteki sandalyelere, otobüs durağı banklarına filan oturunca ayaklarınız yere değiyor mu? Benim değmiyor ve kendimi çocuk gibi hissediyorum. Acaba oturmayı mı beceremiyorum?
(6) 

Her tarafa hak vermek

devilred #1283398 
Bir konu ve o konu hakkında birbirine zıt görüşler varsa bu görüşlerin hepsine birden hak verebiliyorum. Benim gibi olan başkaları da var mı?

Örnek vermek gerekirse türbanlı olup da ful makyaj gezen kadınlara tepki gösterenlere hak veriyorum ama o ful makyaj gezen türbanlıya da hak veriyorum. Yavşak mıyım ben ya :/
(3) 

Safari yer işaretleri

devilred #1282833 
Safari'deki yer işaretleri, kaydedilen site aktifliğini yitirince kendiliğinden siliniyor olabilir mi? Birkaç dizi var öyle takip ettiğim, telif haklarından dolayı uğraştıran cinsinden, son bulduğum siteyi yer imlerine ekliyorum, bir hafta sonra site hop silinmiş oluyor eklediğim yerden. Kısacası aktif olmayan ya da yasaklanan siteleri siliyor mu Safari?

Şizofren olduğumu düşünmeye başladım sırf bu yüzden yahu.
(18) 

Nasılız?

devilred #1282714 
Bu duyuru kendini kısa süre sonra imha edecektir. Ne yapayım, kedimi herkese göstermek istiyorum :(
(26) 

Kadında boy

devilred #1282389 
Kadında uzun boyun, özellikle de uzun sayılan erkekler tarafından o kadar da tercih edilen bir şey olmadığını gözlemliyorum, doğru muyum?

Erkekler, sizin boyunuz ve kadında aradığınız boy kaç?
(7) 

Kedi tırnağı kesmek

devilred #1281894 
Yavru kedimin tırnaklarını ben kesebilir miyim? Giyotin tarzı bir tırnak makasımız var ama korkuyorum zarar veririm diye, tırnaklar da çok çizmeye başladı. Daha önce hiç kedi tırnağı kesmedim, uykudayken denesem becerebilir miyim dersiniz?
(5) 

Yapboz markası

devilred #1281403 
Alıp da hem malzeme kalitesinden hem de parça kalitesinden memnun olduğunuz yapboz markaları nelerdir? Anatolian marka yapboz çok yaptım, parçaların birden çok yere uyabilirliği ve üzerinin parçadan ayrılması beni deli etti. Böyle olmayan markalar arıyorum. Educa düşünüyorum ama belki başkaları da vardır memnun olduğunuz.
(9) 

Ben de ifşa yapıcam

devilred #1281043 
Yaptım ^^
(7) 

Yalan başlık

devilred #1280993 
eksisozluk.com

1. Bu insan nasıl bi şekilde yalan yanlış başlık açabiliyor? Kimse mi dur demiyor?
2. Bu başlığı açan nasıl bir ahlaksız sizce?
3. İnsanlar salak mı ki her söylenene inanıyor? Niye kimse kaynağı okuma zahmetine girmiyor? Niye böyle bizim insanımız?

En muhalif halimle ben kuduruyorum bu saptırma karşısında.
(10) 

Minnak kafam hep benimle mi uyuyacak

devilred #1280142 
Soru tam olarak başlıktaki gibi. Bir aylık minnak kafalı bir kedim var, bir haftayı biraz geçkindir beraberiz. Uyurken ille bana bir değecek, ayrı yatmak zaten mümkün değil. Hem ezerim diye korkuyorum hem de en ufak hareket edemiyorum o varken uyanacak diye. Bi de nasıl oluyorsa o miniklikle bile çok yer kaplıyor. Biraz daha büyüyünce benden vazgeçer mi?
(1) 

Para iadesi sorusu

devilred #1279450 
Zamanında kredi kartına taksitle alınan ama ödemesi tamamen bitmiş olan ürünüme para iadesi kararı çıkmış. Bu iadeyi nasıl alırım, peşin mi, taksit taksit mi?
(23) 

Kedi adı oylaması

devilred #1279047 
1. Phoebe
2. Buffy
3. Kediş
4. Bonbon
5. Bihter

Oylama başlasın!
(3) 

Yedek yükleme soruları

devilred #1277633 
iPhone'a yedek yüklendiği zaman her şey tamamen eskisi gibi mi kalıyor? Yani mesela bir uygulamanın sesini kıstıysam kısılmış haliyle mi yükleniyor? Yoksa uygulama ayarlarını teker teker tekrar mı yapıyoruz? Telefon ayarları için de soruyorum aynı şeyi, seçtiğimiz klavye filan aynen kalıyor mu? Ha bir de iTunes ya da iCloud üzerinden yedek yüklerken iPad yedeği ile karışmaz değil mi? Hiç yedek yüklemedim, bu ayrıntıları da yazan yok ve ayar yapmaktan nefret ediyorum.
(20) 

Hatunlara hediye sorusu

devilred #1276983 
Kızlar size böyle bir hediye gelse kullanır mıydınız? Ben kullanırdım şahsen.

m.n11.com
(9) 

Telefonun ön kamerasında toz var gibi - Caps ekledim

devilred #1276431 
Telefonun ön kamerasında toz var gibi, normal mi bu? Sizinkinde de var mı? Nasıl temizlenmeli bunu ve nasıl olmuş olabilir bu iş? Lazımsa diye söylüyorum, telefon iPhone SE.

Caps ekledim.
(3) 

Açılıyor mu?

devilred #1275571 
Dizi açılıyor mu sizde? Alternatiflere de bakıverin size zahmet.

dizipub.com
(6) 

Vodafone ve Türk Telekom

devilred #1275548 
Selamlar,

Mobil hat olarak Vodafone veya Türk Telekom kullananlar, memnun musunuz operatörünüzden, tavsiye eder misiniz? Şehir içinde ve dışında çekim gücünüz nasıl, internetiniz nasıl? Turkcell'in fahiş fiyat politikasından ötürü ikisinden birine taşımayı düşünüyorum da hattımı, yıllık kampanyaları da tercih edeceğimden ötürü en azından bir yıl boyunca saç baş yoldurmayacak cinsten olsun istiyorum seçtiğim. Cevaplarda hangisini kullandığınızı belirtmenizi rica ediyorum, benim sormayı akıl edemediğim ve sizin eklemek istedikleriniz varsa da çekinmeden yazınız lütfen.

Akşamınız güzel olsun :)
(2) 

Swiftkey klavyedeki mavi iz

devilred #1274364 
Swiftkey klavyenin kaydırma özelliği açıkken çıkan mavi izi kaldırmanın yolu var mı? Yok gibi görünüyor ama belki bir beceren vardır aranızda. Lazımsa diye söylüyorum, işletim sistemi IOS.
(3) 

Kusma sahneleri

devilred #1273562 
Filmlerde filan kusma sahnelerini nasıl çekiyorlar? Gerçekten kusturucu ürünler mi alıyorlar ağızlarına ya da ağza alınan kusmuk benzeri şeyi mi çıkarıyorlar? Net olarak bilenler anlatsa da dinlesek ya.
(5) 

Kimdi bu kız?

devilred #1271735 
Tv’de bir dizide görmüştüm, Show TV olabilir kanal. Dizinin ismini hiç hatırlamıyorum. Oldukça uzun boylu bir kızdı, 1,80 m civarı. Kızı görünce yüzünü gözünü çok güzel ve sevimli bulmuştum, zaten güzellik yarışması çıkışlı mıydı neydi. Dandik yaz dizilerinden biri olabilir. Itır Esenvari bir kızcağızdı, yaşı küçüktü. Dizide de Kenan isminde biri vardı sanırım, tek hatırlayabildiğim bu. Ay kimdi bu kız?
(2) 

iCloud sorunu

devilred #1271368 
iCloud’a bağlanamayan var mı şu anda? Uygulamaları açarken de satın alınanlar yüklenemedi, sonra deneyin uyarısı alıyorum. Sorun ne olabilir? Genel bir hata durumu mu var yoksa bende mi sorun? Nasıl düzelir?
(8) 

Kalın el bilekli kadın

devilred #1269525 
Kalın el bilekli kadın atar mısınız üstüme? Bana bütün kadınların el bileği boyutu aynı gibi geliyor, sadece çok ince olanları ayırt edebiliyorum, e o zaman kim bu kalın bilekliler?
(12) 

Erkeklere soru

devilred #1268761 
Türk kadınının teni genel olarak kötü mü? Tenin güzel dediğiniz birinin teninin özellikleri nasıldır ve gerçekten öyle düşünmeseniz dahi kuş elden uçmasın diye her kadına diyor musunuz bunu?
(6) 

Hangisi sorusu

devilred #1268557 
Kibarcık olmayan bir kadına hangisi daha çok yakışır? Hangisi daha güzel? İkisi ayrı sorudur, ona göre cevaplayın.

deery.com.tr
www.incideri.com
(2) 

Zevkli hanımlar

devilred #1267106 
Şu altısı arasından üç tane seçecek olsanız hangilerini, hangi parmaklar için seçerdiniz? Cevaplarken kolaylık olması açısından numaralandırıyorum:

1. s.aliexpress.com
2. s.aliexpress.com
3. s.aliexpress.com
4. s.aliexpress.com
5. s.aliexpress.com
6. s.aliexpress.com
(3) 

Saat uyumu

devilred #1262529 
Bu saat, parlak gümüş takılarla kullanılır mı? Bana göz yormaz, kullanılır gibi geldi ama emin olamıyorum.

Saat nasıl? Güzel di mi?
(4) 

Manuel terapi (kayropraktik)

devilred #1261294 
Manuel terapiye giden var mı aranızda? Ne için gittiniz, kaç seans sürdü, seans araları ne kadardı, olumlu sonuç aldınız mı, tavsiye eder misiniz? Bir de seans ücretini öğrenmek istiyorum.
(8) 

Aliexpress uzmanları

devilred #1260543 
Soru burada:

(bkz: #74091869)
(26) 

Nasıl tanışacak Türk genci?

devilred #1260309 
Aklım almıyor bazı şeyleri. En ufak temasta (fiziksel temastan bahsetmiyorum), tanışma girişiminde taciz çığırtkanlığı yapan kadın doluyken etraf, nasıl tanışacak Türk genci? Türk kadını ne ara her şeyi taciz olarak adlandırır oldu? Bunun motivasyonu ne? Valla “ülkede kadınların durumu şöyle de böyle” diye gelenin kalbini kırarım, baştan söyleyeyim. Onunla alakası yok bu sapkınlığın. Evet, bana göre bir sapkınlık, bir kendini dünyanın merkezi görme durumu bu.

Kimse saydırmadan söyleyeyim: Sayısız kere “gerçek manada” tacize uğradım, boşuna yormayın kendinizi.

Türk erkeği olsam yanına yaklaşmam Türk kadınının, ne tepki vereceği hiç belli değil.
(2) 

Decathlon pilates taytı

devilred #1260250 
Decathlon’un internet sitesinden pilates taytı almak istiyorum da belki daha önce alan eden vardır; ne tavsiye edersiniz bana pilates taytı olarak?
(3) 

Netflix sorusu

devilred #1258716 
Tek kişilik Netflix paketi kullanıyorum, 16 TL’tlik olandan. Kardeşimle ayrı şehirlerde oturuyoruz, bir paket alıp ayrı ayrı yerlerde kullanma ihtimalimiz var mı? Nasıl oluyor bu işler? Diyelim 40 TL’lik olan paketi aldık, Spotify’da aile paketi alınca ayrı adreslerde olunca paket iptal ediliyormuş, başımıza öyle bir iş gelir mi? 16, 28 ve 40 TL’lik paketler dışında başka aile planı gibi bir şey yok değil mi bir de Netflix’te?
(5) 

Rimel

devilred #1258491 
Gözleri böyle böyle yapan bu rimel hangi marka-model olabilir?
(2) 

Başlık ayrımı

devilred #1258083 
Öncelikle bakalım:

eksisozluk.com

Bir süredir uzağım Sözlük’ten, artık başlıklar arasında böyle ayrım mı yapılıyor? Evetse ne zamandan beri?
(5) 

Ne renk?

devilred #1257380 
Bu çantanın sapı ve marka etiketi kahverengi mi, siyah mı?

www.kisa.link

Ek olarak çantanın asıl materyalinin rengine ne isim veriliyor? Taş rengi, vizon rengi gibi abidik gubidik bir ismi var kesin.

Verdim galiba linki.
(2) 

iphone bir değişik kulaklık sorunu

devilred #1254194 
Telefonun kendi kulaklığını takıp kulaklıktan müzik dinleyebiliyorum ama bildirim seslerini hoparlöre veriyor nedense. Kulaklık simgesi de çıkmıyor sağ üstte. Telefonu kapatıp açtım, resetledim, durum değişmedi. Bluetooth kulaklığımı takınca ise hem müzik hem bildirim seslerini kulaklıktan alıyorum, simge de çıkıyor. İnterneti alt üst ettim ama bulamadım orijinal kulaklığın ne sorunu olduğunu. Ne yapabilirim bildirim seslerini de kulaklıktan almak için? Acaba jakta filan mı sorun var? Kardeşimde de kulaklık simgesi çıkmıyor yalnız, genel bir sorun mu acaba? İos 11 kullanıyoruz ikimiz de. Sizde nasıl durum?
(5) 

Bot vurması

devilred #1249643 
Harley Davidson marka bot almıştım, ilk giydiğimde çok koötü şekilde sağdan soldan, arkadan önden derken her yerden vurdu.

1. Daha önce Harley kullanmadığım için bilmiyorum, oldukça sert malzemeden bot, zamanla açılır mı? Numarası da küçük değildi ama neden vurdu, bilemedim.
2. Ne yapmak lazım vurmasın diye? İşkence oldu yürümek öyle vurunca.
(2) 

American Horror Story

devilred #1249639 
Cult olanını nereden Türkçe altyazılı ve online olarak izleyebilirim? Siz izlediniz mi bir de? İzledinizse -spoilersız şekilde- nasıldı?
(2) 

Kobo kitap okuyucu

devilred #1248376 
Kobo’nun Türkçe kitap mağazası nasıl? Kitap almak pratik mi ve güncel kitaplar var mı? Kindle kullanıyorum uzun süredir ama Kobo’da kitap alma işleri işlevselse ona geçeyim diyorum. Değer mi o kadar hesap, kitap taşımaya?
(6) 

Böyle insanları anlatmak için tabir

devilred #1246944 
Olmayan bir şeyi varmış gibi anlatan, mesela hiç öyle bir durum olmadığı halde başkalarına “git köşede ağla dedim” gibi şekillerde anlatarak birini ezmeye kalkan insanları tanımlamak için kullanılan kelimeler/tabirler nedir?
(5) 

Çağrı reddetmeli telefon

devilred #1243149 
Çağrı reddetmeli/meşgule atmalı sabit hat telefon modeli var mı? Kargo şubesine ulaşma çabalarım sonucu var gibi hissediyorum.
(2) 

Beden sorusu

devilred #1241642 
Duyuru’nun modacıları, terzileri;

Çözemediğim bir durum var. 38 beden kalıbı için verilen bel ölçüsü 70 diyelim, 40 için ise 74 diyelim, benim de belim 71 diyelim. Bu ölçülere göre benim 40 beden kıyafet mi almam gerekiyor? 70’e 74’ten daha yakınken 38 almam daha mantıklı değil mi? Genel olarak hangi kalıba daha yakın ölçüdeysek onu almamız doğru olmaz mı?
(10) 

Nasıl indireceğim ben bunları?

devilred #1236154 
Fotoğraftaki saçı görüyorsunuz değil mi? Hah işte, o kakül ne zaman duştan çıksam öyle. İndiremiyorum bi türlü. Fön makinesi, düzleştirici, fırçalı düzleştirici... Hiçbiri işe yaramıyor, kakülün de anlamı kalmadı böyle. Sprey filan kullanmadan nasıl indiririm ben bunu?
(3) 

Marmara Eczacılık Fakültesi

devilred #1232775 
Marmara Eczacılık Fakültesi nerede şu anda? Kesin bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.
(5) 

Acil bir hukuk sorusu

devilred #1230010 
eksisozluk.com

Bu uygulama doğru bir uygulama mı? Benim iletişim bilgilerim yer alır mı o dilekçede? Korkmaya başlayayım mı?
(6) 

Aaa yok canım, kaçıyor muyuz :/

devilred #1226351 
Nassınız görüşmeyeli? Yine bir doktora yeterlik çalışmasından kaçmak için buraya geldim. Siz nelerden kaçıyorsunuz peki? Ha bi de ne olur benim sonum? Bence de geçemem, evet.
(7) 

Hahahahahahahahahaha

devilred #1218853 
Şu olayı özet geçebilecek var mı? Tüm internete baktım, bulamadım, yeminimi bozup buraya uğradım.

Teşekkürler şimdiden.
(34) 

Sıcaklarda neler içiyorsunuz?

devilred #1206483 
Alkol hariç. İlaçlarla alkolü karıştırmak istemiyorum.

Su içmekten bıktım. Maden suyu desen günde ikiden fazlası mideye zarar. Kahve ve çayı hava sıcak da olsa içiyorum ama soğuk bir şeyler de lazım. Siz neler içiyorsunuz? Alışveriş öncesi güzel ve fazla zahmetli olmayan önerilernizi alırım.
(3) 

Yemek sepeti

devilred #1206436 
Bu sitede şu saatler arası aktif gibi bir şey yazıyor ya restoranlar için, o saatler çalışma saati mi? Yani oradaki saatin dolmasına yarım saat kala 45 dk servis süresi olan restorana sipariş verirsek ne olur? Sipariş iptal mi olur?

Olmasın lütfen, aç kalacağım yoksa :(
(4) 

Kendiliğinden açılan pc

devilred #1206403 
Hazırda beklet ile kapattığım pc kendiliğinden, tamamen kapatılmış gibi açıldı az önce. Buna ne sebep olmuş olabilir? Güncelleme yapması geliyor aklıma ama hazırda beklet deyince de çalışıyor mu pc arka planda? Garip garip işler.
(2) 

Doktora yeterlik

devilred #1205711 
Doktora yeterlik öncesi bir yerlere başvuru yapılıyor mu? Gün belirleyip jüri seçiliyor, onu biliyorum ve sorduğum on değil. Okuldan okula değişiyordur muhtemelen, özellikle Marmara için soruyorum.

Okuldan o kadar zamandır uzağım ki ancak aklıma geldi bunu düşünmek.

İkinci bir soru olarak da bazı bölümlerde üç ders filan seçip o derslerden yeterliğe girildiği ne kadar doğru?
1234567  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık