(9) 

Arkadaş kavramınız ne kadar gelişmiş?

refreshing towel #645480 
Az önce bir video izledim, merak ediyorum bu videoda ki gibi bir mekana gecenin yarısı gidip arkadaşınıza yardım eder miydiniz? yoksa kusuru bakma deyip kapatır mıydınız veya "ulan gecenin saati bu hayırlı bişey için aramıyordur" deyip telefonu bile cevaplamazmıydınız?

video bu, izleyin www.youtube.com

cevapları bekliyorum.

şahsen gecenin yarısı öyle çok samimi olmadığım biri bile arasa mutlaka kalkar giderdim.
(4) 

çalınan cep telefonu

refreshing towel #639614 
Bir arkadaşımın telefonu belediye otobüsünde çalınmış çantasından. Otobüsten inince farkedip vakit kaybetmeden polise gidip çalıntı ihbarı yapmışlar, imei no vermişler vs.

btk üzerinden çalıntı bildirimi de yapılmış hemen.

şimdi soruya gelecek olursak; bu telefon bulunur mu? başından böyle bir olay geçipte telefonu bulunan biri vs. var mı?

cihaz s4 bu arada.

teşekkürler
(5) 

Kullanılabilir RAM miktarı

refreshing towel #636122 
Duyurunun pek kıymetli takipçileri;

Dizüstü bilgisayarımın 3GB olan ram miktarını 6GB a yükseltmiş bulunmaktayım. 2+1 şeklinde olan RAM durumunu 4+2 ye yükselttim.

Lakin resimlerde de göreceğiniz üzere, kullanılabilir RAM miktarı 2,49GB olarak durmakta.

Yaptığım araştırmalarda 64bit işletim sistemi ile bu sorunu aşacağım anlatılmış. Onun haricinde bir kaç bi yerde sistem üzerinden yapılacak ufak konfigürasyonlar ile çözüme ulaştığını iddia eden bazı arkadaşlar var.

Sorum şudur ki; çare 64bit işletim sistemi kurmak mıdır sadece? Zira onca ayar vs. yedeklenmiş dosyalar falan format atmaya feci üşeniyorum.

Bir çaresi var mıdır?
(6) 

türkiyede bulamadığım kitaplar

refreshing towel #632952 
duyrunun değerli insanları;

süper gelişmiş, dünyanın sayılı ekonomisi olan ülkemde gerek istanbul gerekse bursa olsun yaptığım aramalara rağmen almak istediğim kitapları bulamadım. macmillan türkiye distribütörüne kadar ulaştım, maalesef stoklarında yokmuş.

hadi dedim ebay'den alayım, lakin inatçı bir ingilize takılıp kaldım. almak istediğim kitapların ücretleri kadar bir kargo ücreti ödemek istemediğimi, acelem olmadığını en ucuz, en dandik postayla kitapları yollamasını istedim. ingiliz inadı tutan bu arkadaş "kusura bakma ama royal mail signed 1st class" diye tutturdu.

bu konuda bana yardımcı olabilecek birini arıyorum; şu anda ingilterede olan veya yakın zamanda gelecek olan birini. kitap ücretlerini hemen yollayacağım fakat türkiye hesabı olursa pek bi memnun olurum. zira swift transfer yaparsam birde 30sterlin kadar havale ücreti ödemek istemiyorum.

yaklaşık 10 gündür devam eden bu sıkıntılı süreçten beni kurtaracak biri veya en azından bir fikir verecek olan var mı?

sesimi duyan var mı?
(2) 

diploma tasdik ücreti, noter

refreshing towel #632570 
internette araştırdım, 45-100tl arası deniliyor. yakın zamanda diplomayı noterden "aslı gibidir" şeklinde onaylatmış olan bir arkadaş var mıdır acaba gecenin bu saatinde ne kadar ücret ödediğini söyleyebilecek?

teşekkürler
(1) 

kocatepe'den esenboğa havalimanına ulaşım

refreshing towel #590385 
nasıl olabilir ve tahmini ne kadar sürmektedir? havaş vs. benzeri veya belediye otobusleri var mıdır?

şimdiden teşekkürler
(4) 

anne veya baba adını kimlikten sildirme

refreshing towel #574584 
evet duyurunun pek muhterem hukukçuları, kanun çerçevesinde böyle bir olanak var mıdır?

varsa başvurulacak mahkeme vs. yol yordam nedir?
(2) 

J'ai besoin d'une traduction française. / fransızca çeviri

refreshing towel #570685 
Arkadaşlar 4 sayfalık fransızca bir metin var. kelime kelime değil, hemen bir üstün körü göz atıp, istenilen önemli bilgileri özetleyebilecek birini arıyorum. şayet varsa yardımcı olabilecek, mail adresini mesaj atsın bana, metinlerin resimlerini çekip yollayayım.

4 sayfadan gözünüz korkmasın, inanın 10dknızı almaz önemli yerleri tespit etmeniz.

şimdiden teşekkürler.
(7) 

istiklal house cafe

refreshing towel #507988 
Beyler/bayanlar,

Su an er kisisi olarak house cafedeyim tek basima.istanbulu bilmiyorum hic.su an masada 1 kisilik kontenjanim var.gelmek isteyen varsa tel nosunu mesaj atsin,bir bira ismarlarim.

Maksat muhabbet olsun.


Edit:sevgili romalilar; 1 saat icinde gelebilecek bi arkadas cikarsa cok sevinirim.bi ksc insanla cafede muhabbet etme girisiminde bulundum ama "uff snnb slk" modunda hepsi ahaha
(2) 

anahtarlık gibi olan akbil

refreshing towel #507812 
beyler/bayanlar,

eski zamanlarda kalma bir akbil var şu an bende. istanbul'da kent kart gibi bişey varmış şimdi.

soru 1: bu eski akbil kullanılıyor mu hala?

şayet kullanıyorsa;

soru 2: şu an bende ki akbil sarı renkli, sanırım öğrenci akbiliymiş. ben resmi olarak öğrenci değilim. bunu kullandığımda/yükleme yaptığımda öğrenci kimliği vs. soran olur mu bana?

saygılar şelale.
(6) 

aşırı bakımlı,süslü hatun kısmını etkilemek için

refreshing towel #506375 
ne yapmak, nasıl davranmak gerekir.

bir arkadaş var (bkz: bir arkadaşım) böyle şıkır şıkır giyinmiş, yüksek topuklu ayakkabılar vs. süslü püslü hatunlara bayılıyor. bu tarz hatunlarla şu ana kadar uzaktan birbirlerine bakınmakla yetinmişler.

lan olm diyorum yarın öbürgün evlensen makyaj malzemesine para yetiştiremezsin diyorum, şu an evlensem aylık 1000tl süsüne, makyajına para verebilirim abi diyor. mal tabi bu arkadaş bence ama işte, atsan atılmaz satsan satılmaz eski bir arkadaş.

evet hanımlar/beyler; yol gösterin. bu tarz hatunların genel psikolojisi hakkında bilgi sahibi olan var mı? terslerler mi? rencide mi ederler? yoksa kibarca reddederler mi? bu süsün pozun amacı sadece uzaktan beğenilmek midir? yani birisine merhaba vs. desek "üff snn be slk!" şeklinde ters bir cevap alma ihtimali tahminen ne kadardır?
(15) 

İstanbul, bekle beni sana geliyorum

refreshing towel #505433 
Evet İstanbul. Bu zamana kadar herkes seni karşısına aldı, sen mi büyüksün ben mi büyüğüm diye sordu, yeri geldi sana ana bacı küfür ettiler. Ama İstanbul, inan ben seni seviyorum. Sevgim sana çok büyük ve aynı zamanda senden korkuyorum.

Umuyorum ki iyi anlaşacağız İstanbul, emin ol seveceksin beni. Tek temennim bana zorluk çıkarmaman.

Tanıdıkça sende seveceksin beni, eminim.

Sevgilerimle
(3) 

caddebostan 3m migros civari

refreshing towel #485276 
Cok talihsiz bir gun yasiyorum,bahtsiz bedevi solda sifir kalir.istanbuldayim su an ve istanbulu hic bilmiyorum. Caddebostan civari beni evinde misafir edecek bir hayirsever ariyorum.kanepede kivrilir uyurum.karnim tok hic sikinti vermem.sabah erkenden bursaya donecegim.beni evinde misafir etmeyi dusunem bi arkadas varsa eger tel

Hic bir iyilik karsiliksiz kalmaz.

edit: hallettim beyler, teşekkür ederim.
(1) 

1. Levent, Beşiktaş - Full Eşyalı Ev Arıyorum

refreshing towel #483562 
Dünya Göz Hastanesi Levent şubesi civarı full eşyalı ev arıyorum. 1+1 veya 2+1 olabilir. Veya eviniz müsaitse bütün masrafalara ortak olabilirim. Şu an Bursa'dayım. Kasım ayının ilk haftasında taşınmayı planlıyorum.Şu an için İstanbul'da tahmini kalma sürem tam 1 ay.

Bildiğiniz, duyduğunuz bir ev varsa eğer depozito, kira vs gibi detaylarla bana ulaşırsanız sevinirim.
1

mobil görünümden çık