(5) 

Beyler bir depo işi var (tecrübeli olanlar)

biz siz onlar bensiz daha mutlular #946022 
Zor mudur depo işi yapmak? Sürekli giriş çıkış yapılacak. Giriş çıkış yapılacak kalemler genelde kola, meyve suyu, çay, kahve vs.. Çalışacağım yer normal bi oda büyüklüğünde. Her ay sayım da yapılacakmış. Ne yapmalı sizce? Tek çalışacağım burada..
(1) 

Android emoji(ifadeler)?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #945496 
Benim telefonumda bu zımbırtı neden yok? Hangi uygulamayı yüklemem gerekiyor? Bir tane denedim ama onda da ifadeler kare şeklinde görünüyor. S3 mini kullanıyorum.
(7) 

İngilizce bilenler bi bakabilir mi.. :) (çeviri değil)

biz siz onlar bensiz daha mutlular #945393 
Şimdi ecnebi bir hatunla ingilizce yazışmaya çalışıyorum da ingilizcem yok denecek kadar az. şimdi bu hatuna biraz google translate, biraz tecrübelerimle bir şeyler yazıp çiziyorum. acaba bana "ne diyor la bu?" der mi? ingilizcemin kötü olduğunu söylesem, daha iyi olacağını düşünüyorum. tabi bunu da demem için sizden birine ihtiyacım var. "özür dilerim, ingilizcem kötü, idare et"in ingilizcesi nedir :p
(13) 

Araç ruhsatınızı aracınızda bırakır mısınız?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #945083 
Mesela gittiğiniz yerlerde, akşam eve geldiğinizde araç ruhsatınızı arabada mı bırakırsınız yoksa mutlaka yanınızda mı taşırsınız? Neden arabada bırakıyorsunuz ya da neden her zaman yanınızda taşıyorsunuz?
(4) 

Herhangi bir web sitesinin Android uygulamasını yapıp bundan para kazansam?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #944819 
kazansam, bir tarafımda patlar mı? Para kazanma kısmı reklam ile olacak. Teşekkürler.
(2) 

Şöyle yatağa yayıla yayıla bilgisayarla çalışabileceğim, ...

biz siz onlar bensiz daha mutlular #944120 
...sehpa tarzı araçlar var mı? Ama kullanımı kolay olmalı. Aklıma sehpa geliyor ama onu yatağın üzerüne koyamam. Masada iki büklüm oluyorum. Tembelim zaten, tembelliğimi had safhaya çıkarmak istiyorum. Tabir-i caizse kıçımı devirerek uğraşmak istiyorum bilgisayarla. Hani şu zenginlerin masada yemek yediği tarzda küçük masalardan arıyorum. Ya da bilgisayarlara özel bu tarz bi edevat var mı? Nerede bulabilirim? Teşekkürler.. =)
(7) 

sahibinden.com, hepsiburada'dan alışveriş yaptıktan sonra...

biz siz onlar bensiz daha mutlular #942047 
Şimdi hepimiz buradan alışveriş yapıyoruz. Ürün elimize geldikten sonra da siteye yeniden giriş yapıp, "ürün geldi, satıcıya parayı aktarabilirsiniz" şeklinde onay veriyoruz. Diyelim ki iyi niyetli davranmayıp, ürün elimize geldiği halde, paranın satıcıya aktarılması konusunda onay vermezsek ne olur? Bu siteler, bunun önlemini nasıl alıyorlar?
(17) 

Sevgilinizden ayrıldıktan sonra aylar, yıllar sonra yeniden...

biz siz onlar bensiz daha mutlular #941096 
eski sevgilinizle başladığınız oldu mu?
"Evet" diyenler, diyecek olanlar pişman oldunuz mu?
Ayrı kaldığınız süre içerisinde başkalarıyla birlikte oldunuz mu?
"Evet" diyenler, diyecekler ne kadar süre sonra barıştınız? Yani ne kadar bir ayrılık süreci yaşadınız?

Not: son soru "dead and broken" katkılarıyla hazırlandı. :)
(7) 

İnternetten elektrik faturası yatıracağım ama...

biz siz onlar bensiz daha mutlular #941074 
online.enerjisa.com bu sitenin, dolandırıcı bir site olup olmadığını nasıl anlarım? Daha önce buradan elektrik faturası yatırmış olan var mı? Siteden kıllandım biraz.
(5) 

Bu bitkinin adı ne?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #940361 
Bizimkiler balkondaki saksıya bir meyvenin çekirdeğini atmışlar, o da tutmuş zamanla. Şimdi kocaman oldu. Annem elma ya da kiraz olabileceğini söylüyor. Nedir bu acep =) yaprakları dikenli bu arada, gül yaprağı gibi aynı..

hizliresim.com
(4) 

Bir fotoğrafın, ne zaman çekildiği bilgisine nereden ulaşabiliriz?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #935032 
Hangi siteden bakabiliriz buna?
(3) 

Çok küçük bir çeviri

biz siz onlar bensiz daha mutlular #934382 
Bir iş başvurusu yapıyorum da resimde "Title" olarak yazan kısmı anlamadım. Şimdi direkt çevirince "başlık" anlamı çıkıyor da acaba terimsel bir anlamı olabilir mi diye sormak istedim. Eğer bu "başlık" alamına geliyorsa, neyin başlığını yazacağım oraya? Teşekkürler..

i.hizliresim.com
(9) 

Android telefon kullananlar bakabilir mi?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #932868 
Iphone tarzı, ekran kapalıyken mesajları görebileceğim bir uygulama ya da ayar var mı? Hani ekrana, mesaj geldiği zaman bildirim olarak mesaj içeriği düşsün istiyorum.
(2) 

Azıcık bakar mısınız? Küçük bir çeviri...

biz siz onlar bensiz daha mutlular #921445 
Çeviri bile değil aslında. Ben şimdi bir şampuan siparişi vereceğim de hangisini vermem konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim. Saçlarım ilk yıkamadan 15-16 saat sonra yağlanmaya başlar, ben de saçıma uygun bir seçim yapmak istiyorum. O yüzden, sanıyorum ki yağlı saçlar için uygun olanını seçmem gerekiyor. 3 darklı şampuanın özellikleri yazıyorum, hangisini almam gerekiyor? Teşekkürler:

Normal to Oily
Itchy Dry Scalp
Sensitive Scalp

ilk yazdığım özelliğe sahip olanı mı almam gerekiyor? bunların dışında bir de klasik olan ürün var, yoksa onu mu seçmeliyim?
(2) 

Şu anda Show'da yayınlanan Inception hk.

biz siz onlar bensiz daha mutlular #900471 
Leonardo Di Caprio'nun seslendirmesini kim yapmış? Teşekkürler.

Reklamda şu anda.
(6) 

Android için oyun?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #895468 
Şu saatte zaman geçirebileceğim eğlenceli bir oyun önerebilir misiniz? Teşekkürler.
(1) 

Sivilce, müdahale edilmeden kaç günde geçer?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #895427 
İyi geceler duyurunun gribal enfeksiyonunu kapmış ve kapmamış insanlar. Bir haftadır nezleyim, bunda sıkıntı yok. Pazartesi gününden itibaren burnumun sağ tarafında, burnumu silerken artık acı hissetmeye başladım. Ben başlarda, burnumun iç kısmında yara olmuş olabileceğini düşündüm ama gerçeği salı akşamı fark ettim.

Bugün sivilcemin (sivilce olduğunu umuyorum) 4. günü, dokunduğum anda öyle çok ağrıyor ki(hepiniz tecrübe etmişsinizdir burunda çıkan sivilcenin acısını), ne burnumu rahatça silebiliyorum, ne de sivilce olup olmadığına hala karar verebiliyorum. Belirgin şekilde bir şişlik var fakat bu sivilcenin ucu yok ortada. Bu ne zaman geçecek lan, adam gibi nezle dönemimizi de atlatamaz olduk. Ucu çıksa, sıkıp patlatıcam, o da yok anasını satayım..
(3) 

Yakınlarda ehliyetini değiştiren var mı?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #890047 
Ben de resmimi değiştirmek istiyorum. Masrafı nedir?
(2) 

Kayserililer bakar mısınız?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #889310 
Özel araç-taksi ile otobüs terminalinden Radisson Blu Otel'e(Forum Kayseri civarında sanırım) geçmek kaç dakika sürer? Teşekkürler..
(2) 

Mersin'de ıslak hamburger yapan mekanlar?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #886288 
Sevgili Mersinliler! Islak hamburgeri neresi yapıyor, nerede yiyebiliriz?
(14) 

Benim gibi işsiz olan var mı?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #881848 
Askerlik yüzünden işten çıktım. Sonra bedelli çıktı, ondan faydalandım. İşimden çok memnun değildim ama hiç bu kadar sıkılacağımı düşünmemiştim. Sizler neler yapıyorsunuz? Ya da işsiz olduğunuz günler neler yaptınız? Ne yapılabilir bu dönemde?

Not: Birkaç yere iş başvurusunda bulundum, haber bekliyorum şimdilik.
(4) 

Ayakkabı temizliği

biz siz onlar bensiz daha mutlular #879372 
Selam arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Bazı ayakkabılarda(örneğin converse), alt kısımları beyaz oluyor. Orası zamanla çamur oluyor, kirleniyor, sararıyor falan.. Ben bu ayakkabının, bu kısmını nasıl temizleyenbilirim? Ama bembeyaz olsun istiyorum. Sirkeye mi batırmak lazım, zeytinyağı mı sürmek lazım nedir çaresi?
(3) 

Göğüs ağrısı

biz siz onlar bensiz daha mutlular #876803 
Dün sabahtan beri(17-18 saat öncesi) göğüs kafesimin tam ortasında bir ağrı var. Gün içinde bu ağrı geçti ama 2-3 saattir yeniden başladı. Bunun olası sebepleri nelerdir? Sigara kullanmıyorum. Bir de son iki gece deniz kenarında kıyıya vuran sert dalgaları izledim. Yani hava rüzgarlı ve soğuktu. Hatta birinde ceketi çıkarıp gömlekle durdum 15-20 dakika.
(10) 

Ekşi Sözlük'ten para kazanan var mı?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #874295 
Ciddi ciddi merak ediyorum bu konuyu. Entry girip de çaktırmadan reklam alan yazarlar var mı? Doğru söyleyin, ben de yapıcam, para lazım.. =(
(1) 

Eczacı arkadaşlar bakabilir mi? Reçetesiz "Prabex" alabilir miyim?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #868387 
Daha önceleri kullandığım ve oldukça da işe yarayan bu ilacı, eczaneden reçetesiz alabilir miyim? İlacın fiyatı 30 lira altında, sgk'm var ama, eczaneye yapacağım ödeme, ilaca vereceğim parayla aynı olacak neredeyse. Bu sebeple ben de hastane köşelerinde sürünmemek adına, bu ilacı reçetesiz alıp alamayacağımı öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.
(5) 

Cinsel bölgede oluşan mantar ya da diğer cilt hastalıkları için

biz siz onlar bensiz daha mutlular #866870 
Hangi bölüme gidilmeli? Üroloji? Cildiye? Teşekkürler
(1) 

Teoman'ın "Wild World"e benzeyen şarkısının adı neydi?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #858974 
Soru bu. Teşekkürler..
(5) 

"Yalnızlığım sana emanet." ne demek?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #856247 
Feridun'un bir şarkısı var. Orada "Yalnızlığım sana emanet." diyor. Burada anlatılmak istenen ne kısaca? Teşekkürler.
(3) 

Arabalardan anlayanlar bir bakar mısınız?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #845047 
Elimin altında bir adet 98 model Uno var. Bu araba bugün, anlam veremediğim şekilde uğuldayarak çalışmaya başladı. Sanayi bugün muhtemelen kapalı olduğu için, götüremiyorum. Arabayla gidip gelmemde hiçbir sıkıntı yok. Hatta diyebilirim ki, gaz pedalı daha bi yumuşamış, daha bir düzenli çalışıyor. Ayağımı gazdan çekerken birden gazı keserdi eskiden, şimdi öyle bir sorun yok.

Tek sorun, uğultuya neden olan şey neyse, arabayı çok titretiyor. Taksici bi abime gösterdim, egzozdandır dedi. Egzozdaki bir sorun arabayı bu kadar sarsar mı? Bilenler sorun hakkında bir tahminde bulunursa çok sevinirim. Benim aklıma yağ geldi ama yağ ile ilgili herhangi bir sorun yok. Isınma yok, sadece gaza basınca titriyor ve uğuldamaya başlıyor. rölantide gayet sorunsuz. nedir bunun derdi, rahatlatın beni lütfen =/
(6) 

Word Dosya İsimlerini Toplu Halde Notepad'e Kaydetmek

biz siz onlar bensiz daha mutlular #840184 
Bunu nasıl yapabilirim? Elimde bir sürü word dosyası var. Bu dosya isimlerini, liste halinde, en kısa yoldan notepad'e nasıl aktarabilirim?
(3) 

Şu yapışkanlı kağıtların adı neydi?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #831084 
Bloknot kağıtlarının yapışkanlı olanına ne denirdi? Hani şu notu yazıp, monitörün sağına soluna yapıştırdığımız kağıtlara? Kafayı yiyeceğim on dakikadır kafama takıldı lan!
(3) 

Netbook fabrika ayarlarına döndürme?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #828391 
Var mı böyle bir şey? İyice kasmaya başladı artık. Youtube'dan video bile izleyemez oldum. Çok fazla takılıyor. Format at diyebilirsiniz de şimdi bilgisayarcıya da vermek istemiyorum(cd/dvd rom yok). Bu bilgisayarı, en azından videoları takılmadan izelenebilecek kıvama nasıl getirebiliriz? Teşekkürler
(3) 

Photoshop bilenler bir bakabilir misiniz?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #821379 
Ben bir resmin içini boşaltmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? İstediğim şey, mesela ekşi sözlük logosunun içini boşaltıcam, sadece dış hattı belirgin olacak. Bunu nasıl yapıyorduk, tarif edebilir misiniz? Bir de o dış hatta istedğim rengi vermek istiyorum. Sanırım bunu kendim yapabilirim. Evet yardımlarınızı bekliyorum. Tikler birazdan.
(8) 

Burun Ameliyatı Hakkında (Burun Kemiği Eğriliği)

biz siz onlar bensiz daha mutlular #818282 
Bu konu hakkında merak ettiğim birkaç konu var. Mesela ameliyat sonrası tampon, burunda kaç gün ya da kaç saat kalıyor?(En önemli soru bu benim için) Ameliyatı özel hastanede mi yoksa devlet hastanesinde mi olmalı? Doktor, hastaya kaç gün rapor veriyor?

Ameliyat olanlar (özellikle kemik eğriliği olanlar), plastik cerrahlar ve kbb uzmanlarının, pratisyenlerin cevaplarını bekliyorum. =)
(3) 

Bosna'da çekilen filmin adı? (acil)

biz siz onlar bensiz daha mutlular #817747 
Bosna'da çekilen bir film vardı son 2 yıl içinde. Kadın bir oyuncumuz da vardı hatta filmde. Filmin adı neydi? Spoiler olmasın diye daha detaylı bilgi vermiyorum film konusu hakkında :)
(2) 

Video düzenleme programları

biz siz onlar bensiz daha mutlular #812042 
İyi bayramlar. Bir adet video düzenleme programı arıyorum. Mümkünse movie maker dışında bişey olsun. Yapmak istediklerim: Videoyu istediğim ölçekte croplama(mesela 16:9 olan bir videoyu, 1:1 ölçüde croplamam lazım), süresini azaltma falan. Görsel efekt falan çok ihtiyacım olmayacak. Bu iki özelliği barındıran bir program önerir misiniz?
(3) 

Arkadaşlar çok acil bir şekilde Excel 2003'e şifre ayarlama??

biz siz onlar bensiz daha mutlular #802852 
Bunu nasıl yapabilirim? Excel dosyasını açtığım anda şifre istesin istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Google'dan hızlıca baktım ama bulamadım. Excel'i de kurcaladım, yine bulamadım. Acil olduğu için, size sorayım dedim. Fazla vaktim yok, teşekkür ederim.. Versiyon 2003, burası önemli ;)
(9) 

word'de noktalama işaretleri sonrası boşluk bırakma?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #794558 
Yazılmış çok uzun word dosyaları var. Şimdi bazılarında noktalamalar sonrası boşluk bırakılmamış. Ben bunları otomatik olarak düzeltmek istiyorum. Bunun ayarı var mı? Teşekkür ederim şimdiden =)
(2) 

Ayak bileği burkulması

biz siz onlar bensiz daha mutlular #784469 
Gençler günaydın. Bu sabah(8 civarı) 2 basamaklı bir merdivenden, ayak bileğim burkulduğu için yerle yeksan oldum =)

Vücudumda herhangi bir sıkıntı yok ama ayak bileğim biraz ağrıyor. Herhangi bir şişlik yok, üstüne basabiliyorum, yürüyebiliyorum çok acı çekmeden, sağa sola çevirebiliyorum(arada biraz ağrı oluyor), ayak parmaklarımı oynatabiliyorum(sinirsel bir sıkıntı yok sanırım)..

2 saat kadar bir zaman geçti, hala ağrıyor olması normal mi? veya ağrı daha ne kadar devam ederse doktora gitmeliyim? Teşekkür ederim.

Not: İşyerinde olduğum için buz bulabileceğimi sanmıyorum.
(3) 

Facebook'ta gelen oyun davet bildirimlerini engelleme

biz siz onlar bensiz daha mutlular #775932 
Bunun bir filtresi var mı? Ayda yılda bir kullanıyorum zaten şu zıkkımı, bir de her açışımda "yok x, a oyunu için istek gönderdi, yok y, b oyunu için davet yolladı..." falan, bunları engellemekle uğraşıyorum... Bildirim almak istemiyorum. Bildirim ayarlarını biraz kurcaladım ama bulamadım. Nedir yolu?
(8) 

Piyasada hala can erik var mıdır?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #770223 
Şöyle kütür kütür olacak şekilde var mıdır hala? Ona göre pazara gideceğim, boşa gitmeyeyim yoksa. Mevsimi daha geçmemiştir de mi?!? Lokasyon: Mersin.

Teşekkürler.. =)
(8) 

erik yersem kusar mıyım?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #768164 
son bi saat içinde mantı yedim, üzerine de tatlı yedim. bunların üzerine de canım şimdi erik istiyor. yersem mideyi bozar mıyım? kusmaktan nefret ediyorum, nolur bişey olmaz deyin :p

not: samimi olun lütfen.. =)
(4) 

Sinüzite bağlı başağrısı..

biz siz onlar bensiz daha mutlular #767481 
Sabah uyandığımdan beri sol gözümün üstü çok kötü bi şekilde ağrıyor. Dün en son duştan çıkıp, dışarda yemek yemiştim. Bayağı bir rüzgarlıydı ortam ve yarım saat boyunca o rüzgara maruz kaldım. Yalnız saçımı kurutup çıkmıştım dışarıya ve gece uyuyana kadar (gece 4'e kadar) da herhangi bir ağrı olmamıştı. Bundan dolayı mıdır bu ağrı yoksa uykusuz kaldığım için mi? Bi de nasıl geçecek? Gözüm açık kaldığı sürece daha da süründürüyor bu lanet şey...

not: İşteyim şu anda, hastaneye gitme gibi bir şansım yok geceye kadar... Teşekkürler...
(6) 

iki dakika ntv'yi açar mısınız?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #767252 
Haberi sunan kızın elindeki kumandaya benzeyen nesne ne? kaç gündür merak ediyorum, sorayım dedim.
(4) 

Yıllar önce dinlediğim yabancı bir şarkıyı arıyorum

biz siz onlar bensiz daha mutlular #760377 
Melodisi ve klibi aklımda sadece. Klip sadece bir konser performansı sırasında çekilmiş, şarkıyı da yanılmıyorsam eğer 3 ya da 4 kişilik bir erkek grubu söylüyordu. Bu şarkıyı 5-6 yıl önce dinlerdim. O zamanlar popülerdi oldukça, bilinir yani herkes taradından. Şarkının melodisini mırıldanıyorum, herkes biliyor ama adı yok =/

Sanki latin müziği esintisi var gibiydi şarkıda.. Şarkının adı da "ai oi vai voi via poi" gibi garip bir şeydi. N'olur buludurun şu şarkıyı. 1 haftadır kafayı yiyeceğim. Aramadığım anahtar kelime kalmadı Youtube ve Google'da..
(7) 

Whatsapp Video Gönderimi hk.

biz siz onlar bensiz daha mutlular #759837 
10 saniyeden daha uzun süreli videoları gönderemiyor muyuz? Mesela bugüne kadar 1 dakikalık bir video bile gönderemedim. Yoksa Whatsapp'in raconuna mı ters, nedir?
(8) 

Samsung, iPhone, Sony - 3G(tirici) görüntülü görüşme hakkında...

biz siz onlar bensiz daha mutlular #758459 
Duyuruda şöyle bir araştırma yaptım ama bu durumumla ilgili bir konu tartışılmamış, ben de sormak istedim.

Şimdi... Ben 3g'li samsung marka bir telefonla, yine 3g'li bir başka samsung marka telefonla, şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapabiliyorum. Ama aynı görüşmeyi samsung-iphone, samsung-sony(sony'lerde bildiğim kadarıyla zaten yok bu zımbırtı) arasında yapamıyorum.

Kısaca sormak istediğim, 3g ile görüntülü görüşme yapabilmek için, telefonların markası aynı mı olmalı?("Skype, Tango vb. yükle" demeyin, çünkü bulunduğu ortamda interneti olmayan insanla nasıl görüşemeyiz sonuçta.)

Teşekkür ederim... (=
(4) 

Şu klibin şarkısı ve şarkıcısı kim?

biz siz onlar bensiz daha mutlular #750096 
Az önce ablam aradı, bir klip izlemiş ama adı sanı yok şarkının ve şarkıcının. Klibi anlattı, aklında kalan detayları yazıyorum: Bir tane bereli adam metroda piyano çalıyor. sonra metro duraklarındaki reklam panolarını bilirsiniz, oraya bir kız geliyor ve o panoya resimler çiziyor. Oturan kadın, oturan adam, şemsiye tutan insan falan... Klip hakkındaki detaylar bunlar. bilen varsa bi aydınlatsın beyler, hanımefendiler. Teşekkürler.. (=

Not: Duyuru ahalisine çok güveniyorum, o yüzden yarım saate döneceğimi söyledim ablama. :p
(5) 

Yanlış numarayı arama/Yanlış aranma

biz siz onlar bensiz daha mutlular #744986 
Bu durumlarla sık sık karşılaşıyoruzdur. Birisi sizi arar, yanlış numara olduğunu fark ederse özür dileyip kapatır ya da özür dilemeden kapatır...

Peki siz, yanlış aradığınız kişiyi, ne diyerek kapatıyorsunuz telefonu? Ve özür diledikten sonra, karşı tarafın cevabını(önemli değil ya da neden yanlış arıyorsun kardeşim vs...) almadan hemen mi kapatırsınız telefonu?

Bugün lavuğun biri aradı "Pardon yanlış aradım" deyip, çat diye suratıma kapattı telefonu. Halbuki, ben "Önemli değil, iyi günler" dedikten sonra kapatmasını isterdim. Ya da yanlış aradıysam, mutlaka karşı tarafın cevap vermesini beklerim özrümü diledikten sonra.

İnsanlar çok kaba lan. Zaten derdim azmış gibi bir de bunlara sinir oluyorum arkadaş.
(8) 

sabah 7'de uyanmam gerekiyor

biz siz onlar bensiz daha mutlular #743151 
ama bi gram uyku yok gözümde. uyutun la beni, uyumam lazım mutlaka.. ne yapayım, ne edeyim?

mobil görünümden çık