Merhaba,
Elimde amatörce fransızcaya çevrilmiş iki kısa metin var. Bu metinleri okuyup fikir verebilecek olan birileri var mıdır? En azından anlatılan şeyin okuyan tarafından anlaşılıp anlaşılmadığından emin olmak istiyorum.
Yardım ederseniz çok sevinirim.
Elimde amatörce fransızcaya çevrilmiş iki kısa metin var. Bu metinleri okuyup fikir verebilecek olan birileri var mıdır? En azından anlatılan şeyin okuyan tarafından anlaşılıp anlaşılmadığından emin olmak istiyorum.
Yardım ederseniz çok sevinirim.
Bugün Garanti Bankasından vadesiz TL hesabı açtırdım. Hesabı maaşımın yatması için açtırdım. Fakat hesabı açtırdıktan sonra bana bildirdiklerine göre şirketin maaş hesabı olarak açtırmam gerekiyormuş, böylelikle işletim ücreti kesilmeyecekmiş. Açtırdığım hesabı hesap numarası değişmeden şirketin maaş hesabına çevirmem mümkün mü? Nasıl yaparım bu işi?
kendi kendime aksesuar gibi bişeyler yapmak istiyorum. istanbulda nereden deri alabilirim? bir de fiyatları ne kadardır?
şimdi biz italyada 2 kişi interrail yapıcaz temmuz ortasında. internetten hostellere bakıyorum fakat temmuz ayı için birçok yer (özellikle ucuz olanlar) daha şimdiden dolmuş. dolmamış olanlar da biz gidene kadar dolar gibi geldi bana :) çok önceden rezervasyon yaptırmak da istemiyoruz ki tek bi plana bağlı kalmak zorunda kalmayalım, paramız da yanmasın boşu boşuna. şimdi asıl sorum şu biz gitsek, her gittiğimiz yerde gittiğimiz gün hostel arasak uygun bi fiyata bulabilir miyiz? yoksa sen bu işi sonraya bırakma bilmem kaç gün önceden rezervasyon yaptır mı dersiniz? heryer dolu olur da çok pahalı biyerde kalmak zorunda kalırız diye korkuyorum çünkü bütçemiz gerçekten kısıtlı. 20- 25 € verebiliyoruz en fazla ki daha az olması da tabiki tercihimiz. temmuz ayında gerçekten böyle dolu mu olur heryer? gidenler bilgilerini paylaşırsa çok iyi olacak içimi rahatlatmam lazım biraz, sokakta kalma korkusu sarmış durumda şuan beni. bir de şayet sokakta kaldık çok zor olur mu güvenlik açısından? garlar da gece kapanıyormuş, interrail biletiyle bizi içeri alırlar mı ki?
yurtdışı uçuşlarda el bagajındaki reçeteli ilaçların reçetesiyle beraber taşınması gerektiği yazıyor. fakat reçetesiz satılan ilaçlar için bir bilgi bulamadım. vitamin aspirin vs taşımaya kalksam bir sorun çıkar mı?
bu solusyonu daha önce denemiş olan var mıdır? solo care aqua ile ya da opti free ile karşılaştırırsak nasıldır? internette araştırdım ama çok fazla yorum bulamadım pek kullanan yok galiba
bu iki laptoptan hangisini tavsiye edersiniz? Ya da fiyat olarak 1600 liraya kadar bunları boşver şuna bak diyebileceğiniz benzer özelliklerde başka laptop var mı?
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
1