ben kpss yi başari ile atlatmaya çalişan yurdum gençlerinden bir tanesiyim. Açikcasi gündüzden beri böğrüme oturan gelecek kaygisi üzerimden kalkmak bilmedi ve gecenin kaçi oldu beni uyutmak bilmiyor. Bir kaç sorum olacak, çünkü sağa koştum sola koştum kimsenin birşeyden haberi yok, umarim siz yardim edersiniz. Şöyleki;
1- 2010 Kpss P3 puani ile en son kaçta atama yapildi?
2- P3'üm 74 şansim nedir, yüzde olarak, gercekler olarak.
1- 2010 Kpss P3 puani ile en son kaçta atama yapildi?
2- P3'üm 74 şansim nedir, yüzde olarak, gercekler olarak.
Şimdi inkar etmeyelim hepimizin yaptığı bir şey mastürbasyon. Yani bazı dönemler sadece kendimizle olduğumuz ve kendimize ihtiyacımız olduğumuz zamanlar yapılan bana göre ego tatmini. neyse felsefe yapmak değildi amacım, mastürbasyon denilen aktiviteyi nelerle renklendiriyorsunuz, sizin ilham periniz ne oluyor? ve Yaparken neler hissediyorsunuz? Yaptıktan sonra...
yaklaşık üç hafta oldu olmadı, biriyle tanıştım. tamam çiçekler böcekler güzel giderken benden ilerleyen safhalarda onunla birlikte olup olamayacağımı, ona göre ilişkiyi yürüteceğini söyledi. dur paşam, dur bu ne acelelik, yangından mal kaçırmıyoruz, önce ruh, sonra kalp, belki beyin,uyumu. daha sonra bakarız tenimizin uyumuna dedim. siktiri çekti. elim böğrümde kaldı. şimdi ne yapsam, ne etsem kara kara düşünüp duruyorum. acaba onu iknaya mı çabalayayım, yoksa amann dünyada başka erkek mi yok deyip, vaz mı geçeyim?? bi el atın a dostlar.
bu siteden indirdiğim videoaları evet yanlış duymadınız videoları nasıl mp4'üme yükleyebilirim. saygılar.
bana öyle bir kitap tavsiye edin ki nerden geldiğimi şaşırayım???
ekşi sözlükte kondokturlük vazıfesını gorevını yerıne getırıp tamamlandı mı??
az önce türk kahvesi içtim, neyse halim çıksın falim diye kapadım. orda çıkan işaretleri tek tek netten baktım ama bir türlü kırkayağını bulamıyorum. çıldırmadan bana yardım eder misinzi?!
beni sevmeyen birini kendimi sevdirmeye çalışmak ne kadar mantıklı?
sımdı eksı sozlukte caylaklık donemımı guzel guzel gecırırken bır gun İşte bunu dusunmemıstık: 0 empty yazıyor saga sola ordum dedıler kı atılmıssın. hadı bunu gectım. eskı nıckımle tekrar uye olayım dedım ...... var deıler hadı bunu da gectım baska nıckle yazdıklarımı gerı yazayım dedım bu seferde yazdıklarınız vardır falan yazıyor. anlamadım gıttı. sızce olay nedır agalar???
troll ne demek
caps koymak ne demek aq.
caps koymak ne demek aq.
bu filmi seyredebileceğim bir internet sitesi mevcut mu? benim baktıklarım arasında ya birinci bölümleri yok, ya da sadece fragmandan oluşuyor.
arkadaşlarım ve ailem tarafından aşırı bencillik ve narsistlik ile itham ediliyorum. neden böyle oluyor anlamıyorum. nymiş efendim ben kimseyi sevemez mişim hep rollerde mişim... bla bl. nedir tam olarak bu müthiş ikili, bu durumlrdan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor. herkesle iyi anlaşmak ve mutlu olmak istiyorum lakin zor mudur? sıçsam geçer mi? değerli yorumlarınızı bekliyorum.
eski svgilim habire faceden birilerini ekliyip duruyor, bu kıskançlık sonrası mutsuzluğa bir çare efendiler!!!!
her yerde bu isim kimdir bu adam ne yer ne içer neden bu kadar önemli anlatın banada''''
slm ben evde boş boş oturmaktansa ingilizcemi unutmayayım diyorum, o yüzden şöyle güzel bir İngilizcemi geliştirecek teori ağırlıklı websitesi söylerseniz çok sevineceğim.şimdiden teşekkürler.
1