Baturay Özdemir 16 Aralık Trump Towers Bilet

cossecant #1543229 
Selamlar,

Baturay Özdemir stand-up için 2 kişilik ön sıra kategorisi biletim satılıktır. (4. sıra)
16 Aralık 2022, 20:30 , Trump Towers, ikisi 680 TL ye satiyorum (normal fiyat 784 tl)

İlgilenenler DM lütfen.

Almanyada Calisan Biri Var Mi?

cossecant #1532459 
Cok acil Almanya sinirlari icinde mumkunse kurumsal sirkette calismakta olan veya daha once calismis kimselere ulasmam gerekiyor, yardimci olabilecek birisi var mi acaba?
(1) 

kan testi sonucu ldl,wbc,neu,mono yüksek

cossecant #1509222 
selamlar,
wbc, neu ve mono’nun aynı anda normal değerden yüksek çıkmış olmasını nasıl değerlendiriyor hekim arkadaşlar, çok ufak bir soru danışacağım aramızda sağlık çalışanı var ise.
(3) 

Nipple Piercing İstanbul

cossecant #1480404 
Arkadaşlar meme ucu piercing i için istanbulda bildiğiniz, bu alanda çok defa çalışmaları olmuş ve son derece hijyenik çalışma ortamı olan bir yer var mı?

Bonus soru: Yaptıran arkadaşlar varsa piercing türü titanyum, çelik vs varmış acaba altın/ gümüş gibi de olabiliyor mudur?
(6) 

Subat Ayinda 1 Gunluk Is Goremezlik Raporu Kesinti Sebebi Midir?

cossecant #1469205 
Selamlar,

Aylik maas ile calisiyorum, Subat ayinda 1 gunluk hastane raporum vardi, saglik ocagindan. Maas odememi prim 27 gun diye yaziyor ayrica maasimdan da kesinti olmus.

Hatali degil mi sizce de? Cunku is yerim hastalik iznimi kabul etmisti, ama odeme yaparken kesinti yapmislar, acaba onlarda mi hata var yoksa ben mi yanlis hesapliyorum olmasi gereken mi bu?
(1) 

Yabanci sirkete kesilen fatura ve vergisi hk

cossecant #1463084 
Selamlar, yabanci sirketlere kesilen faturalar vergiden muaf tutuluyormus sanirim. Peki benim sorum su.

Ornegin bir hizmet anlasmasin 100 TL +18% vergi seklinde anlasmaya imza atildi. Fatura kesim tarihi geldiginde Turk tarafi yabanci karsi sirkete 100 TL tutarinda mi fatura kesecek yoksa 118 TL vergi dahil bir fatura mi olmasi gerekiyor?
(Bu arada akit turu aslinda kira akdi)
(3) 

Performans Bonus Sistemi

cossecant #1461163 
Merhabalar,

Duyurunun IKcilarina bir sorum var, sizce performans bonusunun calisanin yasi, sirkette yili veya diger detaylar ile bir baglantisi olmali mi? Yani mesela:
Genel Mudur, 34 yas, performans notu 80 ve uzman,28 yas, performans notu 90,boyle durumlarda kidemi dusuk olup performans notu yuksek olan calisanlarin performan bonusu odemesini nasil ayarliyorsunuz? Veya sistemi nasil kurmak daha iyi oluyor? Performans bonus odemesi icin sadece performans notunu mu baz aliyorsunuz degilse diger faktorleri neye gore sisteme dahil ediyorsunuz?

Yardimci olabilecek arkadaslari biraz darlayacagim :(

Simdiden tesekkurler!
(4) 

Warcraft ve Dota 2 seven arkadasa ne hediye edilir?

cossecant #1459615 
Selamlar,
Sirket cekilisinde bir arkadas bana cikti, 100 TL yi asmayacak bi hediye almam lazim arkadas Warcraft, Dota2 oynamayi ve yemek yapmayi seven 32 yasinda er kisisi.

Onerilerinizi beklerim :)
(4) 

Yabanci Ikamet Icin Acente Ucreti

cossecant #1459548 
Selamlar,
Aranizda yabanci vatandaslarin ikamet islemini yapan acentelerin servis ucretlerini bilen var mi piyasasi nedir acaba? Turistik 1 yillik ikmamet izni icin soruyorum, bir yakinim 2500 TL ye yaptirmis, kazik mi yedi acaba yoksa gercekten bu kadar pahali mi?
(6) 

Seffaf agiz maskesi- dudak okuyanlar icin

cossecant #1452730 
Selamlar,
Bugun bu isitme kaybina cok dellendim. Maskeli insanlari anlayamiyorum, yakinlarim icin disaridayken anlayayim diye seffaf maske alacagim, internette viral geziyordu gorsel fakat arattigimda urunlerin tam agizi kapatmadigini gordum. Sizin bildiginiz var mi boyle bir sey maske agizi tam kapatiyor ama dudak kismi seffaf olan cinsten? Yoksa boyle bir sey yok da ben mi hayali uyduruyorum?
Cok mutsuzum.
(6) 

İş seyahatine çıkarken harcırah nasıl oluyor?

cossecant #1449498 
Selamlar,

İş yerim beni 4 günlük yurtiçi seyahate çıkaracak. Yol, yeme-içme ve konaklama ile ilgili faturaları isteyeceklermiş onları ödeyecekler. Bunun yanı sıra tarafıma ödenmesi gereken herhangi bir ek para oluyor mu? Oluyorsa bunu bordroya nasıl işliyorlar?
(4) 

Uyuz Oldum

cossecant #1447733 
Selamlar,

2 gün önce yakın arkadaşıma misafir olmuştum, dün kendisine uyuz teşhisi konmuş. Bugün de ben dehşet şekilde kaşınmaya başladım, 90% uyuz olduğumu düşünüyorum. Henüz derilerim pul pul olmadı yine başlangıç evresi sayılıt arkadaşımınkine göre.
Bu başlangıç evresinde ennnn çabuk tedavi çözümü nedir acaba hiç tecrübe edeniniz oldu mu?
İnternette çok fazla bilgiye eriştim genellikle aktarda satılan ürünlerle karışım yapmışlar ama ben aranızda bizzat tecrübe edip tavsiye edeniniz varsa o yolda ilerlemek istiyorum

ps. bu pandemide ne olur doktora git demeyin :(((
(4) 

Ozel Odali Restorant - Istanbul

cossecant #1446094 
Selamlar,

Istanbul ici 15 kisi ayri bir odada yemek yiyecegimiz nezih mekan tavsiyeniz var midir?

Taksim- Leb-i Derya kapanmis sanirim onu eledim
Kadikoy Kaen Sushi - Odalari 2 saat sinirli koyuyorlarmis

Baska oneriniz var ise lutfen paylasir misiniz?

Danke
(2) 

duyurunun IKlarina birkac soru

cossecant #1443805 
Selamlar,

Duyurunun IK larina ufak bir sorum var

1- Ucretsiz izinde istifa edersem ihbar surem yine ucretsiz izin sureci icinde baslamis olur mu?
2- Normal calismaya devam etmekte olan kisi istifa talebinde bulunsa ihbar sureci icerisinde isveren isciyi ucretsiz izne cikartabilir mi?
3- Ucretsiz iznim bittigi gun istifa etsem, ihbar surem olmasina ragmen isverenin ile ayni gun derhal cikarilma konusunda mutabik olursak ben icerideki haklarin odemesini maas gununde mi alirim yoksa sirketle resmi ilisigimin bittigi gun mu alirim?
(4) 

Universite Tercihi Ne Onerirdiniz?

cossecant #1438148 
Cok iyi derecede Ingilizce ve Cince bilen birisine ikinci universite icin (acik veya uzaktan egitim olmali) hangi bolumu okumasi sizce daha faydali olur?

1- Insan Kaynaklari Yonetimi
2- Lojistik
3- Dis Ticaret
4- Web Tasarimi ve Kodlama
5- Uluslararasi Ticaret ve Lojistik
(2) 

Istanbula yakin ozel havuzlu villa

cossecant #1436571 
Merhaba, 2-3 gunlugune kacamak yapmak istiyorum, Istanbul yakinlarinda ozel havuzlu villada konaklayaniniz oldu mu, tavsiyeniz var mi? Balikesir, Sapanca, Tekirdag civarlarina baktim ama fotograflar ve gercek deneyim farkli cikabilir endisesiyle size de sormak istedim.
(5) 

Ozel Saglik Sigortasi Tavsiye

cossecant #1435639 
Selamlar,

Hizmetlerinden son derece memnun kaldiginiz ve problem yasamadiginiz ozel saglik sigortasi var mi? Bupa Acibadem den teklif aldim fakat yorumlari gorunce vazgectim. (A3 tipi sigorta icin 1 bebek + anne+ baba ya 17.000 gibi rakam cikmis)
Bir de sizlere sormak istedim.

Simdiden cok tesekkurler,
(4) 

Ikamet Karti Gelmeden TR den Cikis

cossecant #1434487 
Merhabalar,

Yabanci bir arkadasim TR de ikamete basvurmustu, goc idaresi ikamet kartinin adresimize iletilecegini soyledi fakat biz bu ikamet belgesini henuz teslim almadan tekrar yurtdisina cikmamiz lazim.

Bu durumda vize kalis suresi ihlalinden dolayi havalimaninda herhangi bir ceza keserler mi? Ikamet var ama yok gibi bir sey :((
(5) 

Banka hesabiniz yoksa nasil EFT yapiyorsunuz?

cossecant #1432609 
Turkiyede banka hesabi olmayan yabanci vatandas banka veznesine gidip o bankaya ait baska birisinin hesabina pasaportunu ibraz ederek EFT yapabilir mi?
(1) 

Sisli Hali Yikama Sirketi Hk

cossecant #1431819 
Merhabalar, Sisli de cok fazla hali yikamaci var, sizin bizzat kullanip memnun kaldiginiz varsa direkt onlarla gorusmek istiyorum.
Cok tesekkurler!
(2) 

Yurtdisi Cikis Oncesi PCR testi

cossecant #1430739 
Merhaba,

Yurtdisina cikarken havayollari PCR/Covid tani testi istiyor, Turkiye de bulunan yabanci uyruklu vatandaslar devlet hastenelerinde bu amac ile PCR testi yaptirabiliyor mu? Veya nereye basvursak daha iyi olur sizce?

Konum: Istanbul/Avrupa Yakasi
(3) 

Güncel Sürücü Kursu Fiyatları

cossecant #1429682 
Merhabalar,

Bugün Şişli deki kurs arkadaşıma 1850 TL kurs ücreti vermiş, ben daha geçen sene 1300 e kayıt olmuştum. Nakit fiyatı 1850 sizce normal mi? İstanbulda güncel kurs fiyatları ne durumda yakın zamanda kayıt olan var mı acaba?
(1) 

Goz Kapagi Medikal Estetik (istanbul)

cossecant #1429058 
Merhabalar,
Aileden gelen goz kapagi dusuklugu sorunumuz var. Bununla ilgili arastirmalar yapiyorum, fakat internetten buldugum yerlere gorsellere bakip guvenmektense bizzat yaptiranlar var ise onlardan bilgi almak istiyorum.
Goz kapagi estetigi olaniniz var mi? Veya sizin bildiginiz ve islemlerinin basarili oldugunu dusundugunuz Istanbul ici yerler neresidir acaba?
(3) 

Personel Takip Sistemi Onerisi Hk.

cossecant #1427153 
Merhaba arkadaslar,

Ofisim icin personellerin giris cikis ve mesailerini kayit altina alabilecek personel takip sistemi cihazi arastiriyorum. Hatta mumkunse giris cikis saatlerine gore personellerin ek mesai uctretlerini de hesaplayabilsin, bordrolamada yardimci olsun istiyorum.

Kullanip memnun kaldiginiz takip sistemleri var midir, ben de iletisime geceyim.

Cok tesekkurler!
(3) 

Irtibat Burosunda Ise Girme

cossecant #1424974 
Selamlar,
Bir yakinim yabanci bir sirketin Turkiye irtibat burosunda ise girecek, irtibat burosunda edindigi maas ve diger zorunlu haklarda farkililik veya dezavantaj olabiliyor mu?

Irtibat burolari yine calisana SGK vs saglamak zorunda fakat prim detaylarinda veya isleyiste dikkat edilmesi gereken husus varsa bilen arkadaslar kisaca bilgilendirebilir mi?
(3) 

Docsis 3.0 Modem Onerisi

cossecant #1420920 
Kablonet kullaniyorum, NetMaster modemleri dandik otesi oldugu icin kendim harici bir modem alip interneti kullanmayi planliyorum. 400 TL ye Asus modem aldim Docsis3.0 desteklemedigi icin iade edecegim. :(

Docsis 3.0 detsekleyen en iyi modemler nelerdir? Yardimci olabilir misiniz?
(2) 

Danismanlik sozlesmesi vergisi hk

cossecant #1407871 
Merhabalar,

Bir sirketle gecici olarak danismanlik sozlesmesi altinda calisacagim. Benim sahis sirketim vs yok, bu alacagim paradan devlete vergi verme yukumlulugum olur mu?> Olursa yuzde kac vergi verilmesi lazim?
(4) 

Gurcistana gitmeden para bozmak

cossecant #1400444 
Selamlar,

Cok ufak bir Gurcitsan seyahatim olacak, orada yeme -icme ve gezme icin bir miktar paraya ihtiyacim var, sinir kapisinda cok dusuk kurdan para bozuyorlarmis, sizce bu Lari isini nerede halletsem daha karli olur?
(2) 

Kars`ta Yemek Mekani

cossecant #1395686 
Merhaba,
10 kisilik bir ofis gezisi duzenliyorum. Kars'ta guzel bir aksam yemegi yemek istiyoruz. Arastirmalarima gore Han-i Hanedan isimli restoran oldukca iyi puan almis, fakat duyuruya da sormak istedim, Karsli olan, Kars'i iyi bilen birileri var midir acaba?
Yemek mekani icin nezih bir mekan onerinizi isteyecegim.

Cok tesekkurler!
(3) 

Isci Saatlik Ucret Hesaplama

cossecant #1375855 
Haftada 5 gun, 45 saat calisan bir iscinin saatlik ucreti hangi formul ile hesaplanmali? Internette cok farkli veriler var, genelde haftanin 6 gunu calisan isciler icin hesaplanmis, o yuzden emin olamadim.
(11) 

Halk Neden Agir Vergilere Ses Cikarmiyor?

cossecant #1369383 
Vergiler yeterince agir degil mi? Henuz kriz hissedilmedi mi? Tahminen ne zaman insanlarin canina tak eder de bu duzene karsi gelmek isterler?
(1) 

Avrupa yakasi nezih restoran

cossecant #1365922 
Arkadaslar selam,

Avrupa yakasinda alkollu sekilde kisi basi 200 TRY gecmeyecek mumkunse ayri bir oda konsepti olan mekan oneriniz var mi?

Onceden Leb-i Derya`da oda ayirmislardi cok memnun kalmistik, bu kez farkli alternatifler denemek istedik, bildiginiz onerdiginiz yer var mi?

Kisi sayisi 8-10 kisi arasi
(7) 

Tek basina konsere gitmek

cossecant #1361809 
LP konserine tek gidecegim, oncesinde hep arakdas grubuyla gidiyordum konserlere, yalniz gitmek nasil bir his? Cok mu sap gibi kaliniyor?

Tek basina gittiginiz konserlerde daha cok eglendiginiz oldu mu?
(1) 

Isitme - Cochlear Implant yaptiranlar

cossecant #1357978 
Merhaba,

Cochlear implant adayi olan isitme kaybi bir arkadas icin bu islemi daha once tecrube edinmis kimselere ihtiyacimiz var.

Aramizda veya cevrenizde cochlear implant yaptiran oldu mu?

Konuyla ilgili bilgi alisverisi ve destekleriniz ameliyat adimi icin cok cok buyuk onem tasiyor.

Cok tesekkurler!
(10) 

isaret dili hocasi saati 150 TL dedi

cossecant #1357443 
Isitme engelli arkadasim icin isaret dili hocasi ariyorduk,
10 saatlik mufredat var saati 150 TL dedi birisi.

Sizce fiyat nasil, kurs bitiminde 1500 TL yapiyor.
Istanbul Avrupa yakasi icinde ucreti dahilinde ogretecek ozel hoca var mi bildiginiz?
(4) 

Isitme Engelli Arkadas Icin - Isaret Dili Kursu Onerisi

cossecant #1356435 
Merhabalar,

Bir arkadasim isin isaret dili kursu ariyoruz. Kendisinin isitme engeli dogustan olmadigi icin daha once isaret diline ihtiyac duymamisti. Bir takim sebeplerden dolayi isaret dili gorenmesi gerekiyor, detaylardan bahsdemeyecegim.

Bu baglamda bahsi gecen engelli arkdasimiz icin onereceginiz bir kurs var midir? Destek icin ben de arkadasla birlikte kursa katilacagim, buna da musaade eden bir kurum olursa cok sevinirim.

Tesekkurler, iyi gunler herkese...
(8) 

Nasil makyaj tazeliyorsunuz?

cossecant #1348001 
Hanimlar,

Hani filmlerde falan 2 dk wc ye gidip makyaj tazeliyorlar ya, nasil oluyor o? normal sabahtan yaptiklari yuz makyajinin ustune bir daha mi pudra falan yapiyorlar, makyaj tazelemenin raconu nedir? onceki makyaji tamamen silip sifirdan yapilmiyordur heralde di mi? Siz gun icinde makyaj tazeliyorsaniz nasil yapiyorsunuz?
(3) 

Surekli Kendinden Bahsetme Hastaligi

cossecant #1332880 
Arkadaslar, is yerinde bir arkadas var ben size kunyesini soyle tarif edeyim
Kadin, 33 yasinda, evli, 5 yasinda bir cocugu var

Simdi bu hanim kizimiz is yerinde yas olarak en buyuk olanimiz. Kendisi her muhabbette konu ne olursa olsun bir sekilde kendisinden bahsetmeyi seviyor. Ancak bazen karisisndakini salak yerine koyan belli bariz yalanlari soylemekten de hic sakinmiyor.
Mesela konu emlakci oluyor, bir sey konusuluyor, kiz hemen gelip benim babamin susu cok mukemmel turkiye capinda en iyi emlakcidir siz bana sorun bu isi heheheh

Mesela konu yurt disinda X ulkesi, ayy ben oraya gittim soyle boyle diyor sikiyor da sikiyor, ama aslinda boyle bir sey yok pasaport giris cikislarini biliyorum.

Yani ortamlarda bu kadin oldugu surece adamakilli ve samimi muhabbette bulunamiyoruz, en super o, her seyi o biliyormus gibi davraniyor. ve bunu cevresine bu sekilde gostermeye calisiyor. Gercekten cok ama cok yorucu bir sey.

Kendini instagram Influencer kisvesi altinda ego tatmini yapiyor 10k takipcisi varmis, var olmasina var ancak begenileri 150 yi zor geciyor, hikayelerini tas catlasa 200 kisi gormus oluyor ama bunu bana gosterirken sanki 2000 mis gibi gosteriyor oysaki ben altinda 200 oldugunu kendi gozlerimle goruyorum. he he diyip geciyorum inanmis gibi yapiyorum.

Mesela bazen sey diyor, siz benim IQ mu gorseniz sasarsiniz kucukken test yapmistik herkesi dover benim sonucum falan filan sonra bu 2 univ bitirdigini iddia ediyordu, sonra ortalamasi bilmem neymis, ama sirket arsivlenmesi icin diplomasi gerektiginde bana sey diyor ayy canim diplomamda yanlis yazmislar ortalamami yhaa diyor.

Ay bu insanlarla nasil bas ediyorsunuz, hehe diyorum geciyorum ama sinirime dokunmaya basladi. Cahil insanla laf dalasi da edilmez ama ekipteki herkes bundan rahatsiz. Ne yaparsak bu kadinin bizimle giristigi turlu sacma muhabbetlerine son veririz? Bu tip insanlar cevresinde nasil algilaniyor, gercekten samimi dostluklari oluyor mu? Bu bir hastalik mi nedir? Bunu yaparken kendini bu yalana nasil inandiriyor. utanmiyor mu>?

Ps: Az evvel soruyu paylasmistim ama bi hata cikti anlayamadim o yuzden yeniden paylasmak durumunda kaldim. Yanitlar icin cok tesekkurler.
(3) 

kirpik lifting ile kirpik permasi ayni sey mi?

cossecant #1332736 
Bir de sizce ipek kirpik mi daha hos yoksa kirpik lifting mi daha hos duruyor sizce?
Kirpik lifting icin Istanbul`dan fiyat bilenler var mi aranizda?
cok tisikkirlir minnoslar
(1) 

indirim kuponu olan var mi

cossecant #1332118 
online yaklasik 3000-3500 tl lik alisveris yapicam acaba elinde kuponu olan var mi? n11 hepsiburada gittigidiyor veya amazon
(2) 

Turkcell Platinium olan varsa

cossecant #1328235 
Karanlikta Diyalog etkinligi icin bana Platinium uygulamanizdaki kodu gonderebilir misiniz, cok makbule gececek. Cok tesekkur ederim simdiden!
(4) 

En sevdiğiniz cosplay hangisi?

cossecant #1326709 
Bir etkinlik için (zorunlu) cosplay şartı koşuluyor. Ne olabilirim daha önce hiç girişmedim bu işlere. Cat woman falan basit gibi tayt çekiyosun düşük bütçeli. Sizin öneriniz var mı? bir de kostum alabileceğim yer?

Ayyy çok heyecanlı!
(5) 

Acik bufe kahvalti/ Istanbul

cossecant #1314520 
Istanbul icin is arkadaslarimizla 6-7 kisi toplanip agiz tadiyla acik bufe kahvalti yapacagimiz mekan onerileriniz var mi?
(12) 

Cok darlayan arkadasi nasil reddediyorsunuz?

cossecant #1312516 
Kankitolar,
Ozellikle son 1-2 aydir mesajlariyla asiri darlayan aslinda cok da samimi olmadigim bir arkadas var. Yahu kiz surekli "Kuzum napiyosun, kuzum yarin sizdeyim" diye mesajlar atiyor, ben artik genelde 1 gun gec yanit vermeye basladim, bahane buluyorum gelmesin diye, kendini zorla kabul ettirecek.

Gecen dedim ki, temizlik yapmam lazim musait degilim dedim, kiz hemen diyor ki ayy kuzum ben heen geliyorum sana yardima diyor. Of vallahi canima tak etti. Sonra dedim sen gelme ben musait oldugumda haber vercem dedim, sabahin korunde mesaj atmis patronundan izin almis gelebilirmisis.

Ya acikcasi icimde kotu hisler var, esimin kardesi bosanmak uzere, bu kiz da zamaninda esimin kardesiyle flortlesmis. Simdi galiba bosanacaklarini bildigi icin ozellikle yanasmaya calisiyor. Yok kavanoz kavanoz recel getirecekmis, bebegime patik prmus falan. Baydi yani, samimiyetsiz geliyor bana. Esimin abisiyle ilgili seyler ogrenmek icin beni kullaniyor, hayatimiza girneye calisiyor gibi.

Bazen oldu gunlerce cevap vermedim,sonra yaziyorum kizda hic alinma gucenme yok yani.

Boyle insanlari napiyorduk? Nasil mesafe koyuyorsunuz? Bana samimi gelmiyor bu kiz, sizce de oyle degil mi?

Bir programda tanismistik, ilk baslarda iyiydi de sonra cok kafa utuledi. Kuzum, canim, kelimeleri dilinden dusmuyor. Illa gelecek, illa gelinecek bjzim eve. Ay bezdim. Surekli de ergen muhabbetleri. Yani frekansimiz da uymuyor. Ah bilmiyorum.

Diyor ki gecen esimim abisini stalkliyormus, abim anlamis o oldugunu direkt sormus kizasen misin diye, sonra normal muhabbet etmisler. Kiz hemen bana yazmis. Ay elim ayagim titredi o an napcagimi bilemedim. Bi kac gundur ruyamda goruyodum, cok heyecanlandim cok utandim falan fistik sacmaliyor. Kendi kendine bi havaya girmis. Ben anlam veremiyorum. Bilemiyorum Altan.
(5) 

Hsbc mi Citibank mi? (usd hesabi icin)

cossecant #1312028 
Arkadaslar bu bankalarin ikisi de kotu belki ama ikisinden birini tercih etmem gerekiyor. Bu bankalari kullaniyor musunuz? Herhangi bir hesap isletim ucretleri var mi? Internet bankaciligindan memnun musunuz? Havale/eft isleminde kesintileri nasildir?
(4) 

instagram unlusu Dilara

cossecant #1305672 
Yanlis hatirlamiyorsam kizin adi Dilara idi, asiri zayif, bol estetikli ve zengin. Maslak mashattan da falan kaliyordu. Keko sevgilisi vardi. Kizin yuzu cok kemikli ve kokunc idi.
Eskiden hep karsima cikardi simdi bulamiyorum, kimdi bu kiz bilen var mi?
Galiba youtube da da vidyolari varmis kanali mi ne varmisti ay catladim aklima geldi bulamadim
(18) 

Turkiye nin basina gelmis gecmis en kotu sey nedir sizce?

cossecant #1283238 
Sb. Bir olay, olgu veya sahis olabilir.
(2) 

acil buzdolabi sorunsali

cossecant #1281970 
Sabah fark ettim buzluktakiler erimeye baslamis. Ama alt taraf calisiyor. Buzdolabinin ustundeki gostergede unlem isareti yanip sonuyor. Bir de buzdolabi kapisi cok sicak, kenarlari da ayni sekilde su an oldukca sicak.

Ay ne yapalim, buzluktakiler bozlmadan bi cozum bulamaz miyiz?

Bu arada buzfolabi modeli Beko 9621 NE. Beko musteri hizmetlerine hatta cok beklememe ragmen baglanamadim :(( cok uzgunum.
(1) 

Istanbul'dan Karadeniz'e 4 gunluk rota

cossecant #1277334 
Selamlar,
4 gunluk tatilimizde Karadeniz taraflarina gidelim diyoruz. Yolda belki 1 gece konaklamalil guzel yer olur, tavsiyeleriniz olur, her seye acigiz efendim. Nasil yapalim?

Sizce en verimli nasil olsun? Sunu mutlaka gorun, suraya mutlaka gidin dediginiz yerler var mi? Yolculuk da gezi tadinda olsun duraklayarak gidelim diyoruz.

Cok tisikkirlir
(3) 

Yillik arac kiralama hk. dikkat edilmesi gerekenler

cossecant #1227787 
Selamlar,
Sahsim adina yillik arac kiralamak istiyorum. Otomatik vites Volkswagen Caddy kiralayabilirsem super olur. Onerdiginiz guvenilir ve iyi hizmet veren kiralama sirketleri var midir? Kiralarken nelere dikkat etmem gerekir? Sahislar icin istedigim model kiralanabiliyor mu?

Ilk defa kiralayacagim, yardimlariniza ihtiyacim var.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık