(17) 

yap / yapma

inspired by a true story #1580533 
2 hafta flort ettigimiz, coookkk hoslandigim adam beni aniden ghostladiktan sonra klasik "sorun sende degil bende" konusmasi yaparak benimle gorusmek istemedigini soyledi. ben de ne yapayim, durumu kabullenmeye calisiyorum.

sorun su ki bu arkadasla biz ayni dans kursuna gidiyoruz ve kursta her turda partner degistirerek dans ettigimiz icin denk gelme ihtimalimiz cok yuksek. beni reddettikten sonraki ilk derste ozellikle benimle dans etmek icin yanima geldi (denk gelmedik) hayir diyemedim ama kendimi cok huzursuz hissettim. belki yaniliyorumdur ama benim ilgimi kaybetmek istemiyor ya da beni gormezden geliyormus gibi gorunup kalbimi daha fazla kirmamak icin de fake bir ilgi gosteriyor olabilir. iki turlu de kalbim daha cok kiriliyor. ayrica kafami resetlemeye calisirken, kursta onu gorucem anksiyetesi yetmezmis gibi bir de "acaba benimle dans etmek isteyecek mi" gerginligi yasiyorum.

bu durumu ortadan kaldirmak icin kendisine acikca "bana biraz zaman ver, sana karsi ilgimi kaybedince, kendimi hazir hissedince yeniden seninle dans etmek icin ben sana gelirim" demeyi dusunuyorum. boyle hem fake ilgisinden kurtulurum, hem dans etme ihtimalimiz ortadan kalkar, hem de ben kendimi hazir hissettigimde o da bunu biliyor olur.
ne dersiniz? sacma mi dusunuyorum?

dipnot: karsimdaki kisi (tamamen benim yorumum) aldatilarak terk edilmis olma travmasini atlatamamis, o gunden beri yaklasik 20 kadinla gecici iliskiler yasamis, ozguveni cok yuksek gorunen ama bir yandan da cok kirilgan bir adam. taktik filan yapip ilgisini nasil yeniden kazanirim derdinde degilim, boyle bir adami hayatimda istemiyorum ama ilgim hala bitmedi, azalarak bitsin istiyorum.tesekkurler.
(8) 

saadet zinciri

inspired by a true story #1580143 
bu aksam ve yarin ogleden sonra benim icin cok onemli iki konuda gorusme yapacagim, heyecandan kalbim agzimda atiyor.

bunu okuyan herkesten bana iyi dileklerini gondermesini, sans dilemesini, dua etmesini rica ediyorum... hayatimi yoluna koyabilmem icin bu iyi gelismelere cok ihtiyacim var. elden ele buyutelim su zinciri :)

hepinizi opuyorum iyi bayramlar diliyorum :)
(3) 

ikinci el arac piyasasi

inspired by a true story #1566998 
bir suredir yurt disinda oldugum icin ikinci el piyasasinin gidisati hakkinda hicbir fikrim yoktu. aracimi satmaya karar verdigimde sari sitede muadillerinin fiyatlarini takip etmeye basladim. neler dondugunu gercekten anlamiyorum.

benzer ozelliklere sahip araclarin fiyat araligi 540-680 bin tl. favorilere ekledigim tarihte 580 bin tl olan bir arac bugun 550, 570 olan baska bir arac bugun 620.

anlamiyorum arkadaslar, piyasa durgun mu yoksa degil mi? bu araclar bu yazan fiyatlara gidiyor mu, yoksa yuksekten ucup duz ovaya mi iniyorlar? su an satmak icin dogru zaman mi? yilbasindan sonrasini mi beklesem?

yorumlariniz icin tesekkurler.
(9) 

yeni müzikler dinlemek istiyorum

inspired by a true story #1101336 
sevebileceğim yeni tarzlar ve şarkıcılar / müzisyenler arıyorum. her türlü öneriye açığım. (arabesk rap gibi şeyler hariç)

teşekkürler
1

mobil görünümden çık