(2) 

Uygunsuz Bölgede Görülen Kızarlıklık

leviathan #526702 
Öncelikle iyi günler diliyorum herkese. Konuya gelirsek, benim bundan 4-5 ay önce kaba et bölgemde bir sorun vardı, birkaç saatten fazla oturunca üst taraflarda acayip bir ağrı oluyordu, hele uzun süre oturduktan sonra kalkmaya çalışırken acayip bir ızdırap çekiyordum. Neyse bu bir süre sonra geçti çok hafif bir ağrı var gibi hala ama belli belirsiz. De ben şimdi bir şey fark ettim, o bölgede büyük bir kırmızılık var yani üst tarafta. Pişik olabilir mi, kıl dönmesi olabilir mi, daha tehlikeli bir şey olabilir mi? Benzer bir sorun yaşayan var mı?
(13) 

Piyango Kime Vursun?

leviathan #474331 
Selamlar ve iyi geceler duyuru halkı,

Şu hayatta benim bir tek güzel bir günüm olmadı. Çok detaya girmeyeceğim konumuz bu değil ama özetle psikolojik problemler, parasızlık falan filan derken bir de arkama baktım ki inanılmaz boktan bir hayat yaşamışım. Lan neydi o be dediğim bir gün yok. Ancak büyük ihtimalle yakın bir zamanda köşe olacağım. De ben bu parayla ne yaparım diye düşündüm onu bile bulamadım, kimim kimsem, arkadaşım yok bir yerlere gitsem tek başıma ne yapıcam sıkılırım. Parayla gelecek arkadaşlığın da içine ederim. Neyse.

Şimdi ben bu parayla benim durumumdaki bir çocuğun hayatını 185 derece döndürmek istiyorum (her şeyi de ben yapamam). Durumu iyi olmayan, sorunlu bir çocuğu alacağım, altına arabasını vereceğim, cebine bolca para, gezmelere etkinliklere başka ülkelere yollayacağım, gerekirse tedavisini de yaptıracağım, kısacası benim yapmak istediğim ama yapamadığım her şeyi bu çocuğa yaptıracağım. Çok sayıda çocuğa yardım etmeyi de düşündüm ama benim istediğim bu değil o yüzden bunu geçin. Kişisel bir mesele bu.

Yaptıracağım yaptırmasına da, şimdi ben böyle bir çocuğu nereden bulayım? Gidip bir liseye üniversiteye falan bir çocuğu gözüme kestirsem, etrafındakiler, ailesi falan bu para nereden geliyor diye kıllanacak, sonuçta sapığı var vs. al başına belayı. Tutup kimsesizler yurduna falan gitsem oradakiler bu kadar paranın tek kişiye aktarılmasını kabul ederler mi, orada da şüpheleri üstüme çekebilirim gibi geliyor. Ayrıca hayatı komple kaymış birine de ne kadar yardım edebilirim bu da var( yani ordakilerin hepsi öyle demiyorum tabii ki de anlayın işte istediğim gibi birini bulabilri miyim diye düşünüyorum). Tutup evini falan da alsam geriye çok bir şey kalmaz. Ayrıca ben de yarın ölmüyorum yani.

Ne yapayım sizce?
1

mobil görünümden çık