concerta kullanan kisiye istanbul'da ozel rapor alinmasi

cramschoolgirl #1534045 
merhaba,
ehliyetimi yenilemem lazim ancak concerta kullaniyorum. o yuzden ozel bir rapor almam gerekiyormus. bu raporu hangi hastaneden nasil alabilirim?
yardimci olursaniz cok sevinirim.

kalemli tel vol 2

cramschoolgirl #1495758 
merhaba,
daha evvel samsung note 4/5 gibi birseyler almak istedigimi soylemistim (www.eksiduyuru.com). online olarak bir yerden aldim, ilk geldiginde sim kart girisi kirikti, geri gonderdim, ayni saticidan, bu kez de iki dk kullanmamla asiri isinma oldu, kapat ac, baktim elimde patlayacak, para iadesi istedim. baska yerden tekrar aldim, bu sefer orjinal dedikleri cihazda dandik bir cin isi sarj cikti, 4 saatte %100'den %0'a iniverdi. bereket online ara sirket hatayi kabul edip iade verdi. simdi emektar bozuk telefonumla idare ediyorum ama o da 6 senelik, onun da sarji cabuk bitiyor. guvenebilecegim ikinci el note 4 veya 5i nerede bulabilirim? kozmetiginde falan degilim, sadece elimde patlamadan, birkac saatte bir sarjla ugrasmadan kullabilecegim max 2000tl lik telefon ariyorum, su ogrenciyi bir sevindirin :)
(7) 

r kodlama

cramschoolgirl #1487284 
merhaba,
elimde excel olarak buyuk bir data var. hoca bunu r uzerinden 'comp.dat' yapip, transpose etmemizi istiyor. ama normal t() ile deneyip write.csv yaptigimda sadece sol kismina bir kolon ekliyor, baska da birsey yapmiyor. internette buldugum sonuclar uzerinden gittim ama r studio kaldiramiyor yuku, donup duruyor. Bir baska denememde ise farkli bir output dosyasina koydugumda herseyi tek bir row uzerinde gosteriyor. bu konuda yardimci olabilir misiniz?
simdiden tesekkurler
(8) 

Almanca'yla niyetim ciddi

cramschoolgirl #1471312 
Hep bugun yarin diyorum ama boyle olmayacak. Bu kez niyetim ciddi. Almanca ogrenecegim. Eski tip fono gibi bir egitim seti indirdim, ama bir sure sonra baydi. Telden applarla ugrastim, sonra disiplinli olmayinca onu da salladim. bana dort basi mamur, speaking, reading, vs. herseyi kursa gider gibi ogretecek bir set lazim ki, hergun belirli bir kismini yaparak ilerleyeyim. ne tavsiye edersiniz dostlar?
(3) 

kitap araniyor

cramschoolgirl #582719 
Slater'in "Plant biotechnology: the genetic manipulation of plants" adli kitabina gercekten cok ihtiyacim var. Bulundugum ulkede satilmiyor ve kredi kartim olmadigi icin internetten siparis veremiyorum. Google'i talan etmeme ragmen bir ebook kopyasi bulamadim. Yani dosya var ama kitabin sadece icindekiler bolumu mevcut, bana tamami gerekli.
Tavsiye edebileceginiz, bu kitabi bulabilecegim ozel bir ebook veya torrent websitesi var midir?
Simdiden tesekkurler
1

mobil görünümden çık