(3) 

cep telefonu ile su alti fotografi cekmek

summoning #805828 
Basliktan da anlasilacagi uzere su alti fotosu icin bazi aparatlar var. Poset gibi seyler. Guvenilir midir, model/ marka onerebilecek var mi?
Go pro fiyatlari malum.
(2) 

sağlık meslek yüksek okulları hakkında (E.nörofizyoloji,Diyazliz,Odyometri)

summoning #804089 
bu konuda bilgi sahibi olan varsa ricam bi el atsın. tercih bitimine az kaldı.
kardeşim için 2 yıllık bu bölümleri yazmayı düşünüyoruz. ???
(2) 

biyolojik çeşitlilik ile ilgili site.

summoning #556359 
dünyada halen yaşayan veya nesli tükenmiş tüm canlılar ile ilgili bildiğiniz bilimsel site/siteler arıyorum. bildiğiniz site var mı? çok sağlıklı şeyler bulamadım.
(2) 

manyetik alan oluşumu hakkında

summoning #355189 
manyetik alanın oluşumu hakkında yüzeysel birkaç cümle edebilecek fizikçi var mı aranızda?
(1) 

zeki müren, belgin doruk istanbul kaldırımları filmi. bilen, gören var mı?

summoning #296625 
yaklaşık bir yıldan fazladır, yana yakıla aradığım bi film. istanbul:'da bakmadığım yer kalmadı gibi. acaba bu konuda netten veya bir dükkündan satın alabileceğim veya bir şekilde elde edebileceğim bir adres, bir insan ismi bilen varsa insaniyet namıma bana bi cevap versin. gece rüyalarıma giriyor desem yeridir. artık gurur meselesi oldu benim için.
yardımlarınızı bu kardeşinizden esirgemeyin.
(4) 

sodium polyacrylate tam olarak nedir? pudra?

summoning #252678 
sodium polyacrylate nasıl bir maddedir? bilen var mı? bildiğimiz pudra ile bir alakası var mı?
www.youtube.com
(2) 

kuru buzu nasıl muhafaza edebilirim?

summoning #251345 
kurubuzu 1 hafta civarında nasıl buharlaşmadan muhafaza edebilirim?

-79 santigrad derecede olmasına rağmen derin dondurucuda saklayabilir miyim?
ya da yüksek basınçlı kapları nereden bulabilirim? fitayları hakkında bilgisi olan var mı bu kapların?
(2) 

lys-ygs ham puan-yerleştirme puanı nasıl hesaplanır? artık bilinsin bu sır.

summoning #247503 
10 sene sonra 2. bi üniversite için tekrar sınava girdim. yalnız sistem öyle bir değişmiş ki, sınava çalışmaktan ziyade sistemi çözmeye harcadım zamanımı. çözdüm mü? hayır.!
malum ygs bugün açıklandı. 336 puan almışım ygs-1 den. astronomi ve uzay bilimleri bölümüne girmeyi planlıyorum.
yalnız bu puan nasıl hesaplanıyor? yani lys de 260-270 almak için ortalama olarak kaç net yapmak gerekir(mf-1)?

ayrıca bu ağırlıklı ortaöğretim puanı eklenmiş mi, eklenmemiş mi veya ne zaman eklenecek, bunu çözemedim.

ham puan nedir, yerleştirme puanı nedir? yerleştirme için baz alınacak puan üzerine mi ekleniyor aobp?

bi zahmet bilen bi vatandaş şu paradoksa bi el atsın da rahatlayalım.
sayfam aşağıdadır.
(5) 

2. üniversite için...

summoning #199026 
2. bi üniversiteye gitmek istiyorum. bunun için harç ücretinin 2 katı ödemem gerekiyormuş.
hatta 2. öğretim ise onun da 2 katını. ne kadar doğru?

bilen vardır heralde.
(1) 

kate clow'un likya yolu türkçe çevirisi elinde olan var mı?

summoning #138817 
kate clow'un likya yolu türkçe çevirisi elinde olan varsa yazınki faaliyetim için yardımcı olabilir mi?...yayıncının elinde bile yokmuş.(fotokopi de olabilir)(para mara sorun değil)

ingilizce bilmediğim için mecburen çeviriyi edinmem gerekiyor.
1

mobil görünümden çık