(2) 

uzun dönem araç kiralama

lessmore #1105869 
Merhaba,
Şahıs şirketi üzerinden tek araç için kiralama yapmayı planlıyoruz, muhtemelen 2 senelik bir sözleşme yapıyor olacağız. Kiralama sürecinde sözleşme de dahil olmak üzere nelere dikkat etmemiz lazım? Kasko vs gibi detaylarda bakmamız gereken temel şartlar nelerdir?
(2) 

vize işleri

lessmore #1089218 
merhabalar,

eylül ayında berlin'e doğru bir seyahatimiz olacak, bir hafta zamanımız olunca dedik prag'a da birkaç günlüğüne geçelim.
gidiş dönüş berlin olacağı için vize başvurusunda prag'ı hiç karıştırmasak mı? booking'den berlin için bir haftalık otel rezervasyonumuzu yapsak almanya vizesine bu şekilde başvursak prag'a geçişte sıkıntı çıkabilir mi?
(2) 

Dükkan kiralama

lessmore #977862 
Uzun uğraşların sonunda bir yeri kiralayarak iş yapmaya başlayacağız, malum hava parasıdır falan derken güzel bir masraf yapmamız gerekecek. Bu yüzden kiralayacağımız yerden kısa sürede çıkmak istemiyoruz.

Kiraladıktan sonra dükkan sahibi bize henüz bir yıl geçmişken hadi çıkın diyebiliyor mu kolayca? Kira sözleşmesinde buna karşılık önlem alabiliyor muyuz? Yoksa uzun süreli sözleşme yapma şansımız var mı?
(5) 

Ankara ve rakı

lessmore #768685 
şehir dışından da gelecek bir ahali ile rakı içmek isteriz akşam ama müzik konusunda talepleri var. güzel güzel rakımızı içip muhabbetimizi yapabileceğimiz ama akşamı tamamen ege havaları ile geçirmeyen ve sürekli kalkıp oynamaya zorlamayacak bir mekan arıyoruz. talep ise istendiğinde neşet ertaş da söyleyebilecek/çalabilecek bir mekan. var mıdır bildiğiniz yerler?
(6) 

geyik amacli kemik gozluk

lessmore #401074 
selamlar,
birkac gun sonra bir arkadasimizin dogum gunu ve bu arkadas kemik gozluklere kil olmakta.. biz de kemik gozluklerle kutlamak istiyoruz dogum gununu.. ankara'da sirf geyik amacli edinebilecegimiz numarasiz kemik gozlukleri nerede buluruz?

tesekkurler simdiden cevaplar icin..
(7) 

erkek kol saati kararsizligi

lessmore #399205 
uzun bir aradan sonra kol saati takmaya baslayayim dedim ve saat&saat subesinde su saati onerdiler > www.saatvesaat.com.tr

fakat kararsiz kaldim bir de eksi duyuru ahalisinin saat hakkinda fikirlerini alayim diye dusundum.. hem spor hem de takim elbise ile gidebilir gibi duruyor ama nedir dusunceler? varsa buna benzer alternatiflerini de alabilirim elbet..
(3) 

yedek subay olduk ama branş ne anlama gelir?

lessmore #287661 
kısa dönem için başvurduğum 341. dönem yedek subay sınavının sonucunda "yedek subay" yazısını götümün, pardon gözümün içine soktu sevgili türk silahlı kuvvetleri..

şimdi karşıma çıkan ekranda
Sınıfı Topçu
Statüsü Yedek Subay
Branşı BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ
yazısı var. branşın meslek bilgisi olması meslek kurası olduğu anlamına mı geliyor acaba? var mıdır bilen eden? eğer öyleyse bari ona sevineyim şimdi..
(3) 

ankara'da çorba da içilir di mi ama?

lessmore #213187 
var mıdır bu şehirde güzelinden çorba içebileceğimiz mekanlar? akşam akşam midemizi ısıtsak fena olmaz tabi..

teşekkürler şimdiden cevaplar için..
1

mobil görünümden çık