(1) 

ayvalık, alaçatı ve kuşadası kalınacak yer önerisi

sersem bocuk #617316 
merhaba,

ayvalık, alaçatı ve kuşadası için kalınacak yer önerisi olan var mıdır? genellikle otel dışında gezileceği için oda kahvaltı şeklinde butik oteller düşünüyoruz. öneriler süper olur.

teşekkürler.
(2) 

müzik yapılan bi site vardı

sersem bocuk #382889 
neydi ki? böyle animasyon vardı, hazır beatleri ekliyorduk, öyle kfamıza göre müzik yapıyorduk fln. bi bişeyler bi şeyler
(2) 

oyuncak araba

sersem bocuk #190579 
çekip bırakınca giden oyuncak arabaların satıldığı bir site bilen var mı? arıyorum arıyorum bulamıyorum.
(1) 

ankaradan beypazarına

sersem bocuk #162175 
arabayla nasıl gidilir?

çankaya, dikmen tarafından gidilecek.

bi yol tarifi olur, bi bi şeyler olur, iyi olur.
(1) 

tatil için otel seçimi

sersem bocuk #158713 
gençler, ağustos ayında antalya bölgesinde kalmak üzere, gecelik 90-110tl arası daha önce gidip kaldığınız veya duyduğunuz güzel otelleri belirtir misiniz? bir hayli önemli.

teşekkürler.
(5) 

ankara'da yemek yenilecek bir yer

sersem bocuk #156354 
selam gençler, ankarada tercihen balgat, çukurambar, 100. yıl gibi yerlerde yemek yenebilecek mekanlar önerebilir misiniz?

esnaf lokantası gibi bir şey değil istediğim. yemekler güzel olsun, ortam da güzel olsun. mesela big chefs & eat'n joy gibi ama onun biraz daha ucuzu mümkünse.
1

mobil görünümden çık