(3) 

Tatlandirici onerisi?

armutistan #1580664 
Merhaba caya kahveye kullanmak icin Kalorisi en düşük en doğal tatlandırıcı ne önerirsiniz?
(2) 

NFT Nedir?

armutistan #1563211 
Çektiğim fotoğraflarımı paylaştığım bir instagram hesabım var. Dün yabancı bir kullanıcı (sanat koleksiyoncusu) paylaştığım fotoğraflarımdan sevdiklerini NFT olarak satın almak istediğini söyledi. NFT'nin ne olduğunu tam olarak anlayamadım. Bu tarz şeyler güvenli mi? Nasıl satış yapılıyor? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
(1) 

Dil konuşma terapisi (istanbul)

armutistan #1553801 
Merhaba 15 yaşında erkek kardeşim konuşmada zorluk ve kekemelik yaşıyor. Istanbul avrupada önerebileceğiniz birileri var mıdır?
(3) 

endometriozis (çikolata kisti)

armutistan #1549279 
Bu hastalıktan muzdarip olanlar istanbulda doktor önerisinde bulunabilirler mi? Teşekkürler

Kadıköy saç kesimi (kadin)

armutistan #1534564 
Merhaba saç kesimi için Kadıköy bölgesinde önerebileceğiniz kuaför var mıdır? Teşekkürler :)
(5) 

çikolata kisti belası

armutistan #1514911 
merhaba. 5 cm civarında çikolata kistim var. doktor yapabilirsen çocuk yap çocukla beraber alalım dedi. çocuk yapma durumum yok. hamilelik geçirmeden öncede ameliyat çok önermiyorlarmış yumurtalık rezervlerine zarar verirler diye. neyse visanne diye bi ilaç kullandım 4 ay falan ama ne kullanmak mafetti beni. adet olamayınca patladım. ilaç kullanırken bacakta kasıkta ne güzel ağrım olmuyordu. bırakınca yine başladı. bu iletten kurtulan var mı ? sizde nasıl gelişti olay?
(3) 

memedeki kitle bi-rads3

armutistan #1136358 
Merhaba

25 yaşındayım. 2 sene önce mememde bi kitle hissetmistim. Tanı olarak BI-RADS 3 kondu. 6 ayda bir takibe gidiyorum. Yarinda randevum var mesela gidicem. Ama doktorum konuşkan biri değil. İmkan dahilinde devlet hastanesine gidiyorum. Bir şey sorduğumda 6 ayda bir gelmeye devam edin diyor. Onun için buradan konuyla ilgili bilgisi olanlara bi kaç soru sormak istiyorum.

İnternetten biraz arastirdim.Evrelere baktım bu tanı hakkında %1-2 civarı kanser riski diyor. İlla bu evreden sonra kitlenin büyümesi durumunda kanser durumu oluşmak durumunda mi? Mesela kuculebilir veya ayni boyda kalıp hayatıma devam edebilirim miyim? Henüz biyopsi alınmadı bu evrede doktordan doktora değişiyormuş biyopsi alınma durumu konu hakkında bildiklerinizi paylaşabilir misiniz? Tesekkur ederim.
(3) 

Tatil için mekan öneri

armutistan #1105206 
Merhaba arkadaşlar. Tatil için mekan önerebilir misiniz? Öğrenciyiz uygun yerler tercih ediyoruz. Olimpos tarzı kalabalık olmayan denizi güzel.. daha önce gidip memnun kaldığınız mekanları öğrenebilir miyim teşekkürler..
(4) 

adalar istanbul

armutistan #1102583 
Hangi adaya gidilmeli.burgazda madam marta koyunu biliyorum sadece sessiz sakin. O tarz hangi adayı onerirsiniz

gumball severler bir bölüm soracağım? cartoon network

armutistan #1053284 
youtu.be su bölümün adı ne izlemek istiyorum bi turlu bulamadım.
(10) 

esrarın kansere önlemesi ?

armutistan #1052700 
Bu doğru mudur? Kenevirin kanser hücrelerini öldürdüğü? Hayır böyleyse bob Marley kanserden ölmedi mi?
(5) 

igdas dogalgaz faturasi iptal ettirme

armutistan #958453 
Şuan İstanbuldayim. Şehir dışında öğrenciyim kaldığım evden cikicam doğalgaz faturası benim üstüme. Doğalgazı iptal ettirmek istiyorum. Buradaki İGDAŞ bayiindende iptal edebilir miyim başka şehirdeki dogalgazi? İlla bulunduğu şehire mi gitmem lazim
(3) 

spor ayakkabi uzerinde degisiklik boyama

armutistan #920785 
Merhaba. Erkek arkadasima internetten ayakkabi aldim. Henüz elime ulasmadi ama gorselini koydum ayakkabinin. Yalniz altındaki mavi çizgiye takilacagini düşünüyorum. Onu nasil boyayabiliriz ayakkabicilar halledebilir mi? Evde boyamak istersek hangi boyayi kullanmam gerekir teşekkürler şimdiden
(3) 

pazarlama tez konusu ?

armutistan #857439 
merhaba işletme 4. sınıf öğrencisiyim. pazarlama alanında bitirme tezi yazmayı düşünüyorum. konu tavsiyesi olan var mı ?
(1) 

pazarlama tez konusu ?

armutistan #857312 
merhaba işletme 4. sınıf öğrencisiyim. pazarlama alanında bitirme tezi yazmayı düşünüyorum. konu tavsiyesi olan var mı ?
(10) 

kabızlık ??

armutistan #857311 
baslıktan da anlasılacagı uzere sıcamıyorum ne yapayım?
(2) 

okmeydanı- fatih yol?

armutistan #265776 
Arkadaşlar okmeydanında fatih-kocamustafapaşa ya nasıl gidebilirim. Çevre tiyatrosunun(semaver kumpanya) o civarlara hangi otobüslere binmem lazım?
(8) 

Uyanamıyorum!

armutistan #213430 
Yahu lan uyanamıyorum UYANAMIYORUM! Bişey söyleyin ya.Sabahları 7'de kalmam lazım.alarm çalıyor duymuyorum,kaldırıyorlar uyanıyomuş gibi oluyorum olduğum yerde geri uyuyakalıyorum! Öğlen 1 gibi eve geldimde 2-3 saat uyurum akşam geçte yatmam 11-12 gibi yatıyorum.Ulan sabah yine kalkamıyorum.Uyku yüzünden sınavlara giremıyorum derslerime giremıyorum bi hal çaresi yokmudur bu işin napıcam lan ben?!

evet sigara kullanıyorum.
(2) 

Film milim?

armutistan #197633 
Böyle ilk çağ uygarlıklarını,çok tanrılı inançların yaşandığı yılları konu alan filmler arıyorum.Örnek olarak 300 sparta vb. Yani o dönemleri daha iyi anlayabilmek adına varmıdır önerebileceğiniz filmler?
(3) 

İstanbul üniversitesi?

armutistan #184284 
Merhaba,iü arkadaşımızı nasıl sokarız? Kendi okuduğu okulun öğrenci kartını yollasa yada kimliğini verse olur mu?
Edit:Okuldan başka birinin kimliğini alma gibi bi şansımızda yok.

Yerleşke olarak merkez kampüs=)
(7) 

Bi bakın hele bi yardım edin??

armutistan #182079 
Şimdi arkadaşlar benim 3 yaşında bi kardeşim var.Bu kardeşte bi takım değişiklikler görmekteyiz ailecek.Şöyle ki bizde genetik olarak geç konuşma gibi bi problem var 3 yaşında olmasına rağmen belirli kelimeleri söylüyor bkz:Anne,baba,dede vs. Bu tarz kolay söylenebilecek kelimeler.Ama derdini çok iyi anlatabiliyor herhangi bişey yapmak istediğinde..Kardeşime tuvalet alışkanlığı kazandırmıştık her zaman söylüyordu ama son 2-3 aydır haber vermemeye başladı yada işine gelince haber veriyor.Bu yaştaki çocuk tırnaklarını yiyor.Baş parmağını emiyor sürekli ve arkadaşlarıyla oyuncaklarını paylaşmamaya başladı çok sinirli sürekli ağlıyor.Son dönemde oluyor bu söylediklerimin hepsi.
Hani ilgisizlikten olsa dicem babam emekli sürekli evde yani dışarı çıktığı yoktur adamın.Annemle babam sürekli kardeşimin isteklerini yerine getirmeye çalışıyorlar.Bütün günlerini kardeşime göre planlamış durumdalar.Hep onun istediği şeyler olur.Parka gitmesi gerekiyosa gidilir arkadaş isteniyosa çağrılır falan=)Abimle bense akşam eve geldiğimizde neredeyse bütün zamanımız onunla oynamakla geçiyor.Acaba yanlış ilgimi gösteriyoruz.Yada bizim haberimiz yokken bi olay mı yaşadı da böyle tepkiler veriyor bilemiyoruz? Psikoloğa götürmeyi düşünüyolar bizimkiler ama çok iyi konuşamadığı için nasıl olur nedilir bilemedik.Çok önemli bi durumdur yaşadıklarımız?
Şimdeden çok teşekkürler..

Edit:Erkek çocuğu
(4) 

Sandalet??

armutistan #181254 
Hani eskiden sandaletler vardı siyah,kaba,karemsi hafif.Eskiden olimposta abilermiz,ablalarımız giyerdi bakardık bizde böyle.Yokmu eski modellerden bulabileceğim bi yer?
images.hepsiburada.com Şu linkteki tarzda ama daha siyah ve kare ve kaba olandan? anlatabilmişimdir umarım derdimi=)
(9) 

Şampuan önerisi??

armutistan #180931 
Saç yapım kuru ve sert kalın telli ayrıca siyah baya bi hiç boyatmadım.Hangi şampuan ve bakım kremi kullansam acaba? Elidor,pantane mahvetti saçımı diyebilirim.
(1) 

ssk-hastahane

armutistan #179524 
Merhaba,ssk okmeydanı hastahanesindeki kulak,burun,boğaz bölümünde çalışan doktorların isminin yer aldığı bi liste varmıdır acaba?
(1) 

Acil ev arkadaşlığı??

armutistan #175459 
Merhaba.Bahsi geçen kişi erkek arkadaşım .Ev arkadaşı vs. arayan varmıdır.İstanbul üniv. fizik okumakta.
tel:0535-826-84-22
(4) 

söğütlüçeşme,hereke,tren,gar?

armutistan #172300 
Selam.Yarın sabah 9 bucuk gibi herekede olmam gerek.Okmeydanında oturyorum metrobüs yapıp söğütlüçeşmeden tren yapmayı düşünüyorum feeekat söğütlüçeşmeden bilet alabilirmiyim yani illa haydarpaşa garından mı bilet almamız gerekiyor? Bide kaç trenine binersem 9 bucuk gibi herekede olurum bilgisi olan?? Şimdiden teşekkür ettim..
(3) 

Yemek yiyemiyorum?

armutistan #171569 
Merhaba.Sabahları çok geç kalkıyorum.kalktığım zamanda hiç bişey yiyemiyorum.Kahve falan geçiştiriyorum.Akşam anne zoruyla bişeyler yedikten sonrada kusuyorum.Gün içinde kendimi kötü hissetmiyorum.2-3 gündür böyle bu olay.Bizimkilere çaktırmamaya çalışıyorum ama.Çok önemli bişeymidir ki bu?
(3) 

kitap arıyorummm

armutistan #136986 
merhaba arkadaşlar.bu sene konservatuar sınavına giricem ve tirat olarak jan dark'ı oynamak ıstıyorum.Fakat kıtabı hıc bır yerde bulamadım gezmedığım kıtapcı sahaf kalmadı internet üzerindede araştırdım fakat kımsenın elınde yok.en son şehir tiyatrolarının kütüphanesine gittim fakat yapım aşamasında olduğu ıcın yardımcı olamadılar.elinizde varmıdır acep kıtap? yada bulabileceğim herangi bi yer?
yazar: George Bernard Shaw
eser:jan dark
1

mobil görünümden çık