(1) 

bu bodygroom iş görüyor mu? almaya değer mi?

applebite #206649 
-kullanıp memnun olan var mı? işe yarıyor mu? ne biliyim istenirse en kısa boyutta bile kesebiliyor mu mesela?

-pratik mi? genelde ne amaçla kullanıyorsunuz ya da kullanılıyor?

-bu alet ne yapıyor? kökten kıl tüy mü çekiyor, yoksa mesela koltukaltı traşında falan bildiğimiz jiletle kesme eylemini mi gerçekleştiriyor? (gerçi taraklarını taktığımızda o durum ortadan kalkıyor)

-değer mi? evetse hangi marka,model tavsiyedir?

teşekkürler şimdiden.
(7) 

kendileri resim vs. çizip tişörte baskı yapıyolardı bu sitede, hangi siteydi bu?

applebite #147970 
merhaba. sözlükte başlığı da var bu sitenin ama bulamadım. şubat falan gibi girilmişti entryleri de. sitenin çizerleri vardı galiba böyle, ya da grafiker, doğal boyalarıyla bilmemneleriyle tamamen el işi hazırlayıp tişörte basıyolardı. zor ama çıkar belki bir bileni. hadi bakalım. teşekkürler şimdiden.
(4) 

sabahları mısır gevreği yiyip süt içme fikri kulağa nasıl geliyor?

applebite #144463 
eveeeeett. var mı yapanınız sık sık, bazen aç kalmak da koyabiliyor. hadi yedik diyelim de bunun üzerinde binbir çeşit şey yazmışlar (evet aldım bi paket), binbir vitamin kalsiyum yazıyo, doğru mu bunlar ya. bir de bu mısırlarda gdo konusu vardı, güvenilir mi ki bunlara böyle devamlı devamlı. tavsiye eder misiniz ?
(10) 

izmir'de postacı çantası buldurmaca

applebite #132525 
ooooouuuğğğğğğ selam. nasıl gidiyor? bu omuz çantalarından bakınıyorum şöyle arada ama ne fayda. istediğim gibi bir şey bulamıyorum, çeşitlilik de göremiyorum. (laf aramızda dedikodu olsun ama, izmir'in bazı sorunları var bu konularda) nerelere bakınmamı tavsiye edersiniz? mesela kemeraltı'nda nokta atış bir yer olabilir. şu şu markanın şu mağazasında çeşitler görmüştüm de kabuldür. yerel bir dükkan da olur. (düz-salaş, bez-keten bir şeye kabulüm.) teşekkürler şimdiden.

not: duyuruda da daha önce bahsedilmiş olan ve sevgi yolu'nun bitiminden sonra yola devam ettiğimizde sol kolda kalan çantacıya bakmıştım.
(1) 

yemeksepeti "canlı yardım" kalkmış mı?

applebite #116350 
merhaba merhaba. yok epeydir sanki?
(5) 

izmir ikinci el giyim

applebite #116347 
oouuuğğğ selam. var mıdır bildiğiniz bu piyasanın döndüğü yerler?

edit: kelepir, ilk defa duydum. bir bakalım ,teşekkürler. başka?

edit: küf kapanmış olabilir ama bornova sokağı'nda yer alan küf'ten farklı bir küf ise şayet bir bakmak gerekebilir. acaba başka bilen?

günler sonra gelen edit: bulamadık bir yer, kapanmış etmiş hepsi. koskoca izmir'de bulamadık bir yer yahu. o bornova sokağına bakılabilir belki ama zannetmiyorum yine. tepedeki psychedelic adam; bulursam bir yer iletirim sana. buraya da yazarım hatta, işe yarasın. teşekkürler herkese.
(5) 

hazır pizzayı tavada yapan insanoğlu

applebite #111350 
var mı? varsa nasıl yaptı, nasıl oldu, püf noktaları nelerdir, neye benziyor, para vermeye değer mi, anlatabilir mi? fırınsız çözülür belki. evet.
(3) 

çilekli yoğurt fantazisi

applebite #111346 
karşıma birden fazla yerde çıktığını görünce ve özellikle çilekli olduğunu görünce sorulmalı bu diye düşündüm. yahu var mı böyle bir şey, özellikle çileklisi falan, nedir olay? çilekli olması, yoğurt olması? :( neyin fantazisi :(
(3) 

rapidshare linki ve güvenlik

applebite #109863 
ya merhaba. bu işlerden hiç anlamayan birisi olarak basit bir sorum olacak, bu linkler ile indirmeye kalktığımız şeylerin güvenilirliği, virüslü olup olmadığı ve benzeri şeyler rapidshare ile güvenlik altına alınıyor mu yoksa adam ne koyduysa o mu çıkıyor? al abi sana rapide atıverdim fln diyince sanki bir şey mi değişiyor? link bilmemnebilmemne.rar diye bitiyor, indirip rarlı dosyayı açıp çalıştırınca olacağı varsa da oluyor mu yoksa öyle bir dosyanın rapide atılma ihtimali 0 mı? amma uzattım.
(2) 

şu ekşi duyuru arama şeysi

applebite #109662 
"abi afedersiniz ama tek derdim buydu sanki. ee bunla yönetici kısmı ilgilenir herhalde de soru olarak açtım yine. böyle bir sitenin en sempatik özelliği anlık cevaplar dışında arşivi kurcalamak değil mi yahu? arıyosun bi şeyler 2 sayfadan öteye gitmiyor,(arama bittiği için değil sorunlu olduğu için) linki başka browser'da açmayı fln gerektiriyor galiba. ya da duyuruya cevap verenlerin yazdıklarına arama butonundaki -yazarı- kısmıyla ulaşamıyorsun misal. bu böyle zor bir iş midir, neden yapmıyorsunuz abi? yapın abi. bye abi." uzun süredir duyuruyu takip eden kıl
(4) 

karşılıksız sevgi

applebite #109650 
amaaan aşk meşk meselesi değil heyecan yok. karşılıksız sevgi dedikleri şey insanlar için hiçbir koşulda mümkün değildir bunu biliyoruz farzedelim. genellikle diğer canlılar, hadi hayvanlar için diyelim, hatta daraltalım ve kedi-köpek-at-kuş vs diyelim. dün trtde bir programın da ismiydi hatta, oradan bi düşündürttü. hayvanlar için böyle midir bu gerçekten sizce ya da genel olarak? mamasını veriyorsun ediyorsun, böyle bir öğrenilmişliğe (bkz: yaşanmışlık diyeni budaklı meşe odunuyla dövmek) dönüşmeler filan, böyle şeyler midir, belki bilimsel bir açıklaması bile vardır ? şirinleri bile görebilir miyiz?

edit: sanırım bir anlaşmazlık var ama olsun. ben soruyu özel olarak hayvanlara çekmek istemiştim. onlarda nedir bu durum diye. bir sevgi var mı, varsa karşılıksız mıdır gibisinden yani.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık