(2) 

askerlik yapmış bro'lar bakın bi

sece the avare rulman #1054794 
selam beyler,
senelerdir ağır sinüzit sebebiyle dekonjestan bağımlısıyım. (iliadin, otrivine gibi burun spreyleri) askere gitmeye niyetlenince askeriyeye bunları sokmakta sıkıntı yaşar mıyım diye bir soru takıldı aklıma. hassasiyet ne durumdadır böyle ilaçlara?

kullanmak zorundadır tarzı bir raporum falan olmadığından bir sorayım fikir alayım dedim.
(8) 

bilgisayardan anlayan bro'lar

sece the avare rulman #964828 
selam,

ep43 chipsetli bir anakarta kurulmuş (gigabyte ep43-s3l)bir bilgisayarım ( işlemcim intel e7300 + ekran kartı hd4650 gibi birşeydi yanılmıyorsam) var. 2008 falandı galiba topladığımda. şimdi gta 5 falan çalıştıracak, 250 dolarlık ekran kartı ve solid diskli bir upgrade planlıyorum. monitör ve çevrebirimler hariç 1500 lere kadar çıkabilirim ama anakartı muhafaza edip, anakarta uyumlu eski neslin pahalıca bir işlemcisini ikinci el olarak alıp, salt ram ekleme ve yeni ekran kartı alma yoluna da gidebilirim. ikinci yolun sıfırdan bilgisayar toplamaya nazaran tercih edilebilirliği ne kadardır? mümkün olduğunca az para harcamak istiyorum zira elim şu sıra dar gibi.

çok noktayı muğlak bıraktım farkındayım. öğrenmek istediğim quad core eski nesil bir işlemci ve bahsettiğim anakarta uygun ramlerin yeni alacağım vidyo kartına önemli bir darboğaz oluşturup oluşturmayacağı. elinin altında olan varsa sistem önerilerinize de açığım.

bilgileri taze efendiler! acık yardım edin la.
1

mobil görünümden çık