(2) 

İlanların Güvenilirliği Hakkında ?

brkylmz #114161 
(öncelikle belirteyim aşağıda bahsettiğim kişiyi tanımam etmem ama örnek teşkil ettiği için yer veriyorum)

Yukarıda sabit hale getirilmiş bir ilanda, kıbrıs'ta çalışmak üzere 2 adet bayan solist aranıyor denmiş ve bir mail adresi verilmiş. Bu ilanın gerçekliğini, anlaştığı kişileri kaçırıp kötü işlerde kullanmayacağını bilemeyiz. Çünkü bilsek bile bu insanlar sözlük yazarı olmadığı için herhangi bir bilgilerine bile ulaşamayız. (ya da ulaşabilir miyiz?)

Kıllandım durduk yere, en azından sabit hale getirmenin bi prosedürü olsa ya da varsa da bize bildirilse ne güzel olur.
(1) 

Video Kamera Seçimi ?

brkylmz #114133 
Merhaba gönül dostları , lütfen bi el atıverin şu duruma :

450-550 tl arası bütçemle kamera almak istiyorum ama kararsızım. Daha doğrusu Canon FS200 modelinde karar kılar gibi oldum. Bu model hd değil ama sd karta kayıt yapıyor ve yapılan yorumlar da olumlu. yoksa bunun yerine yine 460 milyona PRAKTİCA'nın HD kayıt yapan kamerasını mı alsam ?

400-500'e aldığım Praktica marka HD kamerdan mı daha kaliteli görüntü ve ses alırım, yoksa yine o civardaki HD olmayan bir Canon mu beni daha memnun eder?

Yoksa bu fiyat aralığında görüntüsü,sesi süper dediğiniz bi marka var mı ?

Bi yardımcı olun noolursunuz... saolun, varolun...
(2) 

Praktica 5.4 HD kamera hakkında ?

brkylmz #112817 
Öncelikle bu kamerayı kullanan ya da bilgisi olan varsa en ufak şekilde dahi aydınlatsa sevinirim. (ama kamerayı kullanmadan "kardeş sony en iysi ondan al" diyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. çünkü benim birinci elden kullananların yorumuna ihtiyacım var )

bir de birbirine yakın iki modeli var, bu ikisi arasındaki farkı babasının hayrına bana açıklayacak olursa ne mutlu bana :) hani birincisi şu iş için, ikincisi de şu iş için ideal gibisinden... işte de linkler.. :

getir.net

getir.net
(1) 

Picasa Depolama Alanı Arttırma Sayfası Açılıyor mu?

brkylmz #111437 
Picasa Web'i kullanan birisi HAYRINA "Depolama Alanını Yükseltme" sayfasına girebilir mi ? Yükseltme sayfasından para ödeme kısmına geçemiyorum. Link çalışmıyor. Yani kredi kartıyla ödeme kısmı gelmiyor. Eğer kullanan birisi bakarsa çok sevinecem. yoksa kafayı yiyecem...

not: gmail kullanıcıları da gmail'e girdikten sonra yukarıdaki "more"a basarak PHOTOS'a girdikten sonra en altta görebilirler Depolama alanı yükseltme seçeneğini...
(2) 

Tez için Index (içindekiler) bölümü ?

brkylmz #110972 
Ev arkadaşım tezi için index (içindekiler) bölümü oluşturacak ama word'le aramız o kadar iyi olmadığı için biraz zorlandık.

Eğer elinde hazır yapılmış bir tez örneği ya da index bölümü olan varsa ve bunu Word dosyası olarak yollayabilirse ve biz de sadece isimleri değiştirerekten bu bölümü bitirebilirsek ne güzel olur.
(2) 

Dışardan gelen wireless sinyalini güçlendirme ?

brkylmz #109080 
ev üniversiteye yakın olduğu için okulun bağlantısından faydalanıyoruz. ama camın kenarına yapışmamız gerekiyor bunun için :) ve genelde de kopuyor...

bana öyle bir alet tavsiye edin ki (site linki ve satış adresi olursa süper olur) , ben yatağa uzanıp da o bağlantıyı alabileyim ve de size yatakta uzanmmış bir vaziyette teşekkür mesajı atabileyim.

edit: marka ve modele ihtiyacım var... ya da satış yapan sitenin linkine...
(1) 

Ekteki yazının fontu ?

brkylmz #108478 
Ekteki yazının fontunu bilen var mı ? biraz acil de.
(4) 

Ekonominin Büyüme Hızı Nasıl Hesaplanır ?

brkylmz #107334 
Güzel insanlar ekonominin büyüme hızını aşağıdaki verilerden hareketle nasıl hesaplayanibiliriz ?

Milli Gelir(Y) : 100
Tasarruf Oranı(s) : 0.21
Tasarruf (S) : 21
Yatırım (I) : 21
Sermaye Hasıla Oranı (k) : 3
Milli Gelir Artışı (ΔY) : 7

bunlar ışığında ekonominin büyüme hızı formülü ve çözümünü gönderebilen olursa çok makbule geçer valla. ( bi de kısıtlı vaktim var :(
(2) 

İstihdam ve Ekonomik Büyüme arasındaki bağ (Ekonomik Soru)

brkylmz #107329 
Merhaba canlar,

küçük bir sorum olacaktı size, yardımcı olursanız öyle sevinirim ki ...

Belirli bir dönem sonundaki bir istihdam düzeyini sağlamak için ekonominin yılda ortalama ne kadar büyümesi gerektiğini cebirsel olarak göstermem gerekiyor... Bu bağı gösteren cebirsel formül ne ola ki?

şimdiden sağolun varolun...
(4) 

Suriye'de Otel Fiyatları ?

brkylmz #106193 
Suriye'deki otel fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ama öyle hostel tarzı yerler değil, daha bi eli yüzü düzgün ve merkeze yakın yerlerin tahmini fiyatları ?

ve en güzeli de önerebileceğiniz bi yer ?
(8) 

Soru (Ekonomiyle İlgili)

brkylmz #104803 
Her ülkede Merkez Bankası bilindiği üzere paranın tekeli. Biz durumu değiştirmek isteyip; bankalara belirli çerçeveler dahilinde kendi paralarını yaratma imkanı versek. Bir süre sonra da ortaya 5-6 farklı para birimi çıksa (birbirleriyle konvertibıl) ve rekabet halinde olsa bu paralar. acaba paranın tek el tarafından yaratılmasına göre (Merkez Bankası oluyor bu tekel) daha mı faydalı olur ? Yoksa tekel daha mı karlıdır?

not: soruya fikir yürütenler "yok hafız merkez bankası olmadan olur mu hiç yaw" şeklinde değil de ekonomik dille cevap verirlerse daha iyi olur :)
(2) 

Yabancı Bi Parça (iskoç müziği gibi)

brkylmz #87913 
Bu aralar bi çok yerde duydum, hareketli bi parça. iskoç müziğini anımsatıyor. gayda gibi bi enstrüman ağırlıklı. kadın söylüyor. nakaratta da "i am in love" diyor ya da ona benzettim ben. bi buldursanız, öyle heveslendim ki :)
(2) 

Picasso'nun Don Kişot Resmi ? (büyük boyutta)

brkylmz #81768 
bu gece acil lazım oldu da... yarın t-shirt baskıya verilmesi gerek. 150kb. üstü ve net olarak Picasso'nun meşhur Don Kişot resmi lazım. buldurabilene çok teşekkür edicem walla.
(4) 

Eğlenceli Cıvıl Cıvıl Arka plan resimleri ??? (tasarım için)

brkylmz #77828 
Kukla ve palyaçolara yönelik bi iş için arka planda olabilecek sade ama reprenkli (nası bi tabirse) cıvıl cıvıl arka planlar arıyorum? Nerden bulunur, nası aratılır? bilen varsa bi el atsın lütfen.
(1) 

Desti İzdivaç Programının Müziği???

brkylmz #75155 
Esra Eron'un programının başında çalan müziği arıyorum... bulabilen, gönderebilen, ismini verebilecek varsa çok makbule geçer... ama gönderirseniz en güzeli olur tabi :)
(2) 

Seyahat Sağlık Sigortası (yurtdışı) çok acil 1 saatim var...

brkylmz #72911 
son bir sorum olacak ve çok acil... vize başvurusu yaparken seyahat sağlık sigortası yaptırmıştım , yarın gidicem ama sigortamın süresi haliyle dolmuş oldu...

şimdi ben yarın gidince bana sorarlar mı orda seyahat sağlık sigortan nerde diye? yoksa sadece başvururken mi istiyolar bunu...

eğer sorma ihtimalleri küçücük dahi olsa alıcam yarın. acil lütfen. bilenler bi el atıversin...
(5) 

Vize ve Ülkeye Giriş Hakkında (yurtdışı)

brkylmz #69800 
Sevgili yurtdışı görmüş muhterem insanlar;

9 günlük schengen vizemle, italya'dan fransaya geçiyorum burda bi sorun yok. soru şimdi geliyor : fransa'dan da isveç'e uçak yoluyla geçsem, pasaportumda bulunan daha önceden yediğim "isveç reddi" sorun çıkarır mı? geri gönderme ihtimalleri var mı? yoksa italya'dan alınmış 9 günlük schengen'im var, babalar gibi de geçebilir miyim?

bu tür bi durumla karşılaşmış ya da bilen eden biri olursa en ufak bi bilgi bile çok sevindirir beni. eğer durum vahimse trenle geçicem...
(1) 

Ekranda görüntü yok (Vista) (ama bazen,ilginç bişe)

brkylmz #67963 
Belli aralıklarla (1 ay falan), Vista'da kullanıcı şifremi yazıp Hoş geldiniz yazısını gördükten sonra ekrana görüntü gelmiyor. Daha doğrusu görüntü geliyor , monitörde bi sorun yok ama ekran simsiyah. ctrl alt del yaptığımda herşey düzgün çalışıyor, görev yöneticisini falan da başlatabiliyorum ama ekran bomboş.

ben de sistem geri yükleme yapıyorum, bazı dosyaların yeri vs. değişiyor sıkıntı oluyor.

böyle bişeyle karşılaşan oldu mu hiç ?
(4) 

Aldığım bu vize bana hangi hakları sağlıyor ??? (bilen baksın lütfen)

brkylmz #67699 
İtalya'dan Schengen aldım. 9-10 gün kalmam yeterli benim için ama bu vizeyle neler yapabilirim ve de başka ülkelere geçebilir miyim ? Vize bilgileri aşağıda :

Date from : 01-05-09 --- to :07-08-09
type : C
number of entries : 1
duratin of stays : 9

gayet açık ama benim aklıma takılanlar şunlar :

Ben bu c tipi vizeyle, İtayla'ya indikten sonra,biraz kalıp başka ülkelere de rahatça geçebilir miyim?

Tek girişli olduğundan dolayı tekrar İtalya'ya dönemem mi ? Yoksa Türkiye'ye dönersem bir daha gitme şansım yok mu?

Bi de Avrupa'da serbestçe salınırken bu vize iş görür mü?

bilenler bi yardımcı olabilirse çok sevinicem cidden. saolun... :)
(1) 

Picasa Hakkında Bi Soru?

brkylmz #66543 
"bir resme yorum geldiği zaman haberdar olma şansım var mı?"

az önce yorum yaptım fakat kimseye haber falan gitmedi, ana sayfada da herhangi bir uyarı çıkmadı...

yorum yaptığım özel galerilere davetli olan kişiler de yorumlardan haberdar değil? bunu nasıl çözsem ki?
(3) 

Picasa Hakkında Bi Kaç Soru ?

brkylmz #66519 
Şimdi ben bu picasa denen güzel programla yeni açtığım bi gmail hesabına fotoğraf yükliycem. fakat fotoğrafları kimsenin görmesini istemiyorum. bunun için programla fotoları yüklerken "resimleri açmak için oturum izni iste" seçeneğini seçmem yeterli mi?

bu seçeneği seçersem aramalarda-taramalarda veya başka bir yolla fotolara ulaşılabilir mi ?

son olarak da benim atayacağım bi mail hesabı sahibi de bu fotolara erişebilir mi? yani xx@gmail.com kullanıcısı da özel galerilerimi görebilsin diyebilir miyim?

saolun.
(5) 

Fotoğraf Arşivleme Programı???

brkylmz #65485 
Bilgisayarımda bulunan çok sayıdaki fotoğrafı güzelcene arşivleyecek ve de çok kasmayacak bir program arıyorum. ama asıl istediğim özellik şu ki :

fotoğraflardaki insanları facebook misali tag'leyebileyim. ve misal Bülent Korkmaz dediğim zaman, program bana Bülent Korkmaz'ın tüm fotoğraflarını getirsin. Ne biliyim istatistik versin işte Bülent'in şu kadar fotoğrafı var diye. öyle...

var mıdır canlar ?
(3) 

Şarkı Sonuna Efekt ???

brkylmz #64602 
Genelde eğlenceli filmlerde olan bi hadise bu. Misal bi şarkı çalarken , aniden kaset sarıyomuş gibi bi efekt giriyor (cıcıvcıvcıv diye) ve şarkı bitiyor. işte bu olayı nasıl yapabilirim ? her tür yola,fikre açığım. inanın.
(5) 

Şarkı Adı Soruyorum (öyle de kolay ki)

brkylmz #62818 
hani hareketli bi yabancı şarkı var:

"beeeeeeegi begii buluuuu" diye gidiyor. dım tıs bi şarkı. meşhur. onun adı ne ki ?
(1) 

Tiyatro Oyunu Metni Aranıyor (Komedi Tarzı)

brkylmz #60083 
Arkadaşlar amatör tiyatrocular tarafından sahnelenecek, oynaması kolay ve de izlenmesi keyifli oyunlar bilenler benimle iletişime geçerse ne süper olur değil mi ?

Oyun ismi verseniz de olur ama tam metin yollayabilecek hayır severlere de bir yemek borcum olur.
(1) 

Work And Travel Firmasında Çalışanlar ya da Tanıdığı Olanlar (lütfen bi bakın)

brkylmz #58236 
Herhangi bir work and travel firmasında çalışan ya da orada bir tanıdığı olanlar bana bir ulaşabilirse çok sevaba girer,beni mutlu eder. çook küçük bi ricam olacak kendisinden. eğer işim olursa yemek de borcum olsun. şimdiden saolun,varolun.
(10) 

Gece 2'de Atatürk Havalimanı'na Nasıl Gidilir ki ?

brkylmz #58037 
Sevgili meslektaşlar ;

Gece 2'de istanbul otogarda olacak bir insan, sabah 6 daki uçağına yetişmesi için ne yapması gerekir ?

Misal, 2de otobüsün servisiyle tophane'ye gitse, bi nargile içse, ordan taksiye binse ne kadar yazar ?

en ufak bir bilgi kırıntısı dahi kabülümdür. sevgiyle...
(7) 

Hafızamda Bir Sorun mu Var ?

brkylmz #56822 
Lost'tan örnek vereyim ki ilgi çekici olsun...
insanlar 5. sezona güle oynaya,fikirler üreterek başladılar...

ben de izledim ama 5. sezona başladığımda farkettim ki başroldekiler hariç kimseyi hatırlamıyorum doğru düzgün. zaten olaylara da tam kafam basmadı...

zaten izlediğim bi filmi 2-3 ay sonra tekrar izlediğimde, yeniden izliyormuşa yakın bir halde izliyorum. telefon numarası da ezberleyemem pek... (4-5 tane biliyorum)

gün içinde çok fazla şeyle meşgul olmamın bunlarla bi ilgisi var mı ? aptal sayılmayacak düzeyde bir zekaya sahibim. anlatılanı kavrama ve fikir yürütme konusunda sıkıntım yok. ama bu hafıza ve izlediğimi unutma, ayrıntıları bilememe olayının açıklaması nedir? bi bilgilendirin lütfen , kurt düştü içime :)
(2) 

Eve ADSL Bağlatma Hakkında ???

brkylmz #56687 
Kısaca ;
eve bi ara bağlatmıştık internet 2 yıl taahhütlü olanından ama borcu ödemediğimiz için kapandı. taahhüt bedelini,modem ücretini vs. de ekleyip borcumuzu yazıp göndermişler. neyse biz bunu hala ödemedik duruyor bu.

ama şimdi internet bağlatmak istiyoruz yeniden. Biri ADSL falan düşünüyoruz. eğer biz yeni hat açmak istersek sorun çıkarırlar mı ? evdeki başka biri adına açsak mesela yeni telefon hattını ?

bu işler nasıl olur, bilen eden gören ?
(4) 

İsveç Vizesi Hakkında Bir kaç Sorum var ???

brkylmz #55984 
İsveç'te erasmus'la okuyan arkadaşlarımı Mart ayı gibi ziyaret edip 1 hafta kalıp dönmek istiyorum.

Öğrenci vizesi diye de bir şey var ama sanırım turistik vizeye başvurmam gerekiyor (mu) ???

Bir de kritik noktalar nelerdir? Nelere dikkat edeyim. Daha önce Amerika'ya gitmiştim turist vizesiyle. Alma oranım nedir sizce?

Bilen , eden, gören biri yardımcı olabilirse çok sevinirim valla... mail atayım derseniz adresim pckopat(at)gmail.com

cansınız...
(3) 

Skype Hakkında ?

brkylmz #55540 
Sevgili sözlük ahalisi , yurtdışında bulunan bir zat-ı muhteremle sürekli olarak görüşmem icab etti. 5 ay kadar orada kalacak. Oraya ait bir telefon hattı edinecek...

Düşündüm bu skype işi kafama yattı. Aylık sınırsız alayım diyorum ama o paketle sadece sabit telefonlar aranabiliyor galiba...

Bu işi bilen,ya da skype kullanan biri elimden tutsa ne güzel olur. Cep telefonunu arayacağım için en uygun tarife hangisidir? Bu işin oluru nedir?

Sevgiler...
(1) 

Test Hazırlama Programı ?

brkylmz #46457 
Arka planını kafama göre düzenleyebileceğim,doğru veya yanlış yanıta göre istediğim hata ya da tebrik mesajını göstertebileceğim,gerekirse çeşitli sesler çıkarttırabileceğim, güzel bi test hazırlama programı arıyorum?

google'a yazınca bir sürü çıkıyor tamam ama ben tavsiye ettiğiniz bi tanesi varsa onu soruyorum...

basit bişe olacak yani. soru,altta cevaplar,doğru bilirse tebrik mesajı ve gerekirse alkış falan... ve ikinci soruya geçecek... evet.
(2) 

İsveç'te Erasmus öğrencisinin Kalabileceği Yer? (yurt)

brkylmz #45399 
İsveç'te öğrenci olarak yaşamış ya da başka sebeplerden ötürü orada kalan sözlükçüler , lafım size ;

Oradaki öğrenci yurtları nedir nasıldır? Tek kişilik odada kalmak amaçlı , giriş çıkış saati belli en uygun yurt neresidir? En ufak bir bilgi bile işimize yarar. teşekkürler...
(1) 

Yeni Evli Çifte Yardım ??? (ankara)

brkylmz #43059 
Bazı mecburi sebeplerden dolayı (tamamen maddi), üniversitedeki arkadaşlarımız evlenmiş bulunmaktalar.

tahmin edebileceğiniz gibi maddi durumları pek parlak değil.

ilk etapta evinde,köşesinde bucağında "buzdolabı,fırın" gibi boşta duran eşyası olanlar, ya da kullanmadığı ama işe yarayabilecek eşyası olanlar bi el atarsa o kadar makbule geçer ki anlatamam.

sözlükten mesaj yoluyla, pckopat@gmail.com 'dan maille ya da 05062134164'ten ulaşabilirsiniz.

şimdiden teşekkürler. saolun varolun.

not: bi de duyuruyu üste alabilme durumu olursa iyi olur. elimden geldiğince yardımım(ız) dokunsun istiyorum çünkü.
(1) 

Samsung F210 ??

brkylmz #41951 
Evet sölük camiası Samsung F210 model telefonu aramaktayım. (küçücük,kafası dönerli olan)

390'a satan internet siteleri var ama telefoncularda sıfırı en son 290'a kadar düşmüş. 290-300 civarı gözüne ilişen ya da satan birileri varsa bana ilişiversin. sevineyim.
(6) 

Tren Bileti ? Kuşet? Yataklı ? Bilet ? falan filan

brkylmz #41645 
Şimdi bu kuşetli denen tren odasında kaç kişi kalıyor? Yani bir kişi 28 ytl diyor ama bir odada kaç kişi kalıyor? yani kaç arkadaş bilet almalıyız ki oda bize ait olsun?

ayrıca yataklı vagon kaç para? ve yine aynı şekilde kaç kişilik bu odalar?

hangi trenler hangi hizmeti veriyor? (başkentte kuşet var,ankara ekspresinde yatak var gibisinden)

kafam karıştı,tcdd sitesinden de bişe anlamadım. bilen birisi açıkça izah edebilirse çok sevinicem walla.

bi de yataklı vagon diyelim ki 2 kişilik. biz iki bilet alıp 3-4 kişi gitsek çok kızarlar mı bize? teşekkürler... :)

(yolculuk ankara-istanbul arası)
(1) 

Vista Türkçeleştirmede Hata! (Acil lütfennn)

brkylmz #37808 
Yurtdışından gelen Vista için dil dosyasını çektim fakat çalıştırırken resimdeki gibi bir hata veriyor. nedir bunun sebebi? bilen biri acil olarak yardımcı olursa çok makbule geçecek. saolun varolun.
(4) 

Rapidshare Programı ???

brkylmz #34012 
Şöyle bir program var mı ?

Ben evde yokken, kendisine verdiğim linkleri,sırasıyla tıklayıp "Free User" dedikten sonra süre dolunca download'a başlayacak. download bitince de diğer linke geçecek. hayat bayram olacak...

malum,captcha ve saatlerce bekleme olayı da kalktı ya daha kolay olur gibime geldi...

var mı?
(3) 

Ankara/Bestekar'da Mekan (ghetto mu gettho mu ne?)

brkylmz #32579 
İsmini tam bilemediğim bu mekan nasıldır? güzel midir? eğlenilir mi? bi de bu gece açık mıdır? nasıl gidilir? teşekkür ettim :)
(4) 

Bosna-Hersek Katliamı ile ilgili Döküman?

brkylmz #32241 
Arkadaşlar elinde bosna-hersek katliamı ile ilgili, resim, döküman,yazıinternet linki ve hatta video olanlar varsa sözlükten ya da pckopat@gmail.com'dan ulaşabilirlerse sevincimden ağlayabilirim.
(20) 

Spor Görüntülerinin Altına Fon Müzik ?

brkylmz #31011 
Spor görüntülerinin olacağı bir video için, bildiğiniz "gaz" müzik aranıyor. isim ve şarkı verirseniz tadından yenmez... sözsüz olsa daha iyi olur ama sözlü de olur. gaz versin, arada bi ağırlaşıp,tekrar coşsun, kendinden geçsin falan...
(1) 

Php ile kodlanmış e-karne / okul sistemi?

brkylmz #30019 
soru başlıkta... php ile kodlanmış bi e-karne/ okul / not verme,görme sistemi bilen duyan varsa beni çoook sevindirir. bi buldurun lütfen ...acil
(4) 

"Cumhuriyet Öncesi Kadın Hakları?"

brkylmz #28930 
arkadaşlar "cumhuriyet öncesi kadın hakları ve kadının toplumdaki yeri" ile ilgili elinde döküman,yazı,belge vs. olan varsa çook makbule geçer. bi buldurun be. saolun.
(1) 

1 paragraflık çeviri (ingilizce, hayrına)

brkylmz #28706 
aşağıdaki paragrafı hayrına ingilizceye çeviren beni çok bahtiyar eder. mutlu eder. mesut eder.

"Genetik bilimi genlerin yapı ve işlevleri ile genetik özelliklerin kalıtımını
inceler. Dolayısıyla hem bilimsel araştırmalara, hem kişi ve toplum sağlığı
uygulamalarına katkıda bulunur. İnsanla ilgili genetik araştırmalar bu bilim
dalının halen en yaygın uygulama alanıdır. Kalıtsal hastalıkların tanısı da
günümüzde en yaygın olarak gen yapılarının incelenmesiyle (DNA analizi)
yapılmaktadır."
(1) 

30 mb. civarı dosya attach'leyebileceğim mail servisi???

brkylmz #28267 
Evet arkadaşlar soru başlıkta. gmail ve hotmail malesef tek seferde 20 mb. göndermeme izin veriyor.

30 mb. civarı tek bir dosya attach'leyebileceğim kaliteli ve hızlı ve de beleş bi mail servisi var mı ???

bi buldurun be. nolur
(4) 

Elimdeki videoyu youtube için ideal hale getirmek??? (acil lütfen)

brkylmz #27786 
Merhabalar...

elimde Adobe Premiere'den elde ettiğim 1.05 gb'lik ve de 5 dakikalık bir .avi dosyası var.

bu filmi 3o mb'a indirip youtube tarzı bir siteye göndermem gerekiyor. görüntü ve sesten en az kayıp vererek yollamam için hangi formatı önerirsiniz??? frame rate değerleri yaklaşık ne kadar olmalı? bi de resolution???

bi el atarsanız öyle sevinirim ki ...
(8) 

Video Convert Programı ???

brkylmz #27314 
premierde hazırlanmış videoyu wmv formatında küçük boyutlu olarak export etmek istiyorum. ama olmuyor olmuyor...

avi olarak alınmış 1gb'lik videoyu en kaliteli şekilde HANGİ programla wmv'ye çevirebilirim??? isim vermeniz kafi. teşekkürler. iyi geceler :)
(1) 

Fenerbahçe Taraftar Kartı Olan?

brkylmz #24570 
Maç için erken bilet almak adına biletix fenerbahçe kart istiyor...

Fenerbahçe Kartı olan istanbullu biri irtibata geçerse sevinirim. (ankara da olar)
(1) 

Seslendirme ??? (basit bir şey)

brkylmz #20330 
sevgili sözlük ahalisi, yabancı film fragmanlardaki (coming soon, october 2008) tarzı şeyleri söyleyen kalın sesli elemana yakın seslendirme yapacak tanıdığı olan veya yapabilirim diyen varsa beni sevinçlere gark eder...

amatör bi proje,yani gönüllü olacak bunu yapan kişi... hatta ekşi müze zirvesinin videosunda da yapmıştı bi arkadaş...

(5-6 cümle söyleyecek zaten)

yemek de ısmarlarım, hiç sorun değil :)

mail atmak isteyenlere: pckopat@gmail.com
(1) 

"İçerideki Adam" filmindeki müzik?

brkylmz #4317 
İçerideki Adam (inside man) filminin final sahnesinde çalan "tenya tenya" gibisinden bi şarkı arıyorum. tişkürler.
123456   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık