7 yaşında, annesi ölmüş Schnauzer cinsi Gece için yuva arıyoruz

mysteronss #1580790 
Arkadaşlar, bir yıl önce Gece’nin sahibi olan teyzemiz vefat etti. Gece, barınağa verilmesin diye aynı apartmanda oturan en iyi arkadaşım onu sahiplendi. Ama maalesef o sahiplenen arkadaşım da bu yıl eşinden boşandı ve aile evine dönmek zorunda. Bir tane de çocuğu var ve ailesine yük olacağı düşüncesiyle gece’yi de götürmek istemiyor. Daha doğrusu istese de götüremez zaten, ev küçücük. Barınağa vermeyi kesinlikle istemiyoruz, Gece çok duygusal bir çocuk. Aşırı insancıl ve duygusal. Ona aile olabilecek bir yuva arıyoruz. Haziran ayında arkadaşım aile evine taşınmak zorunda. Ne olur o zamana kadar Gece’ye bir yuva bulalım, ne olur. Çok duygusal ve içten, sevecen bir çocuk. Çok talihsizlikler yaşamış ömrü boyunca, ona ömürlük bir yuva bulalım ne olur. 05354308120 numaradan arkadaşıma ulaşabilir, Gece’te ömürlük bir yuva olabilirsiniz.
(3) 

Unutkanlık hastalığı olanlar için akıllı ocak

mysteronss #1579746 
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımın annesi rahatsızlığından dolayı aşırı unutkan. Birkaç kez ocakta yemek unuttu, evde yangın çıkıyordu az kalsın. Acaba böyle hastalar için akıllı bir ocak var mıdır bildiğiniz? Bir süre sonra kendini kapatan ya da uyarı veren? Çok teşekkürler
(1) 

Kalp hastası kedisi olanlar için

mysteronss #1570718 
Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süre önce tatlı ev arkadaşım, can yoldaşım olan kedim daha doğrusu oğlum Doksan’ı D sınıfı kalp hastalığından kaybettim. Bir kutu Vetmedin 1,25 mg kalp ilacı kaldı. Çok ucuz bir ilaç değil. Şahsen ben alırken zorlanıyordum. Benim gibi evcil evladı kalp hastası olan ve veteriner tarafından Vetmedin ilacı yazılmış olan biri varsa ona bu kutuyu ona hediye etmek isterim. Şehir önemli değil, kargolarım. Sevgiyle…
(5) 

Akciğer hastası için anne sütü

mysteronss #1562079 
kuzenim 35 yaşında. akciğer kanseri teşhisi konuldu ve 3. evrede. maalesef kemik ve pankreasına da sıçradı. şu an kemoterapiye başladı ve küba’da tedaviyi zorluyoruz ama bir yandan da burada ilerleyen süreçte anne sütünün bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiği ve kemoterapinin yan etkilerini büyük oranda azalttığı için hastanın anne sütü tüketmesi gerekiyor. bu şekilde atlatan hastalar olmuş. rica etsem etrafınızda yeni doğum yapmış ya da hala emzirmeye devam eden annelerle bu duyurumu paylaşabilir misiniz? herhangi bir kronik hastalığının olmaması ve sigara kullanmaması gerekiyor. Yardımcı olabilecek anneler, kuzenim için sütünü sağıp buzluğa atabilirse biz bir şekilde gelir ondan alırız. İstanbul’da yaşıyoruz. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günlerimiz olsun.
(4) 

Biontech aşısı yan etkisi

mysteronss #1484664 
Arkadaşlar merhaba. 12 gün önce biontech asısı oldum. İştahım kesildi ve hala yerine gelmedi. Bütün gün yemesem açlık hissetmiyorum. Benim gibi uzun süreli iştahsızlık yaşayan var mi aranızda?
1

mobil görünümden çık