(2) 

Arabistandan alınık ?

Carlito Brigante #74607 
Kuzenim 5 aylığına arabistana gidecek.elektronik ürünlerde arabistan piyasası nasıldır.Laptop alınabilirmi ordan.ALınırsa ucuza gelir mi bana.

p.s :O ülke hakkında hiçbir bilgim yok.
(1) 

Active X sorunu

Carlito Brigante #73288 
hemen soruya gireyim.

logmein kullanıyorum. ve evimdeki pc ye bağlanmak istiyorum iş yerindeki pc den. sayfa açılırken resimdeki gibi bi uyarı geliyor.ama active x i yükle diye bi şey çıkmıyor.benden devam ediyorum yükleyemediği için.fakat bağlandığımda sayfanın yapısı çok farklı oluyor.

nasıl yaparım.bu active x i kaldırıp tekrar yüklersem sorunum çözülürmü. çöüzülürse nasıl kaldırırım bu mereti.

yardım ederseniz sevinebilirim...

Not: Sistemim XP Pro ...
(1) 

Windows bileşenleri ekle/kaldır sorunu

Carlito Brigante #70580 
şimdi benim sorunum şu
donatılarda oyunlar görünmüyor. bende windows bileşenleri ekle/kaldır dan eklemek için açtığımda resimdeki gibi bir hata veriyor. ne olabilir.

bi yaptırın be...
(3) 

Dv Kamera & mkv

Carlito Brigante #65498 
Şimdi benim sorum şu olacak.Bu işten fazla anlamamakla beraber soruyorum bu soruyu.

Benim Samsung marka mini Dv kameram mevcut.aha bu. www.samsung.com

Şimdi ben bu kamerayla bir kasete SP modunda (60 dakika) kayıt yapıyorum ve 60 dakikalık bir görüntüyü bilgisayara aktardığımda 12-13 GB falan tutuyor.

Şimdi ben bu kaseti pc ye aktardıktan sonra mkv formatında bir DVD5 e sığacak boyuta getiremezmiyim. Çünkü bazı torrent sitelerinde Blu-ray filmler var 4.35 Gb civarlarında yapıyorlar. ve kalitesi süper.

bende kameramla çektiğim o gürüntüyü 4.35 Gb civarlarında ve aynı kaliteye yakın bişeyde yapabilirmiyim.

edit: yapılabilirse nasıl yapılır ?
(6) 

Tüy Dökücü Arıyorum

Carlito Brigante #63402 
evet arıyorum. şimdi şöyle bişey istiyorum. bu spatulalı olanlardan falan değil. bi ara reklamlarda görmüştüm diye hatırlıyorum.sürüyorsun kremi sonra suyu tutunca hepsi gidiyordu.

varmı öyle beni uğraştırmadan istenmeyen yerlerdeki tüyleri dökecek bi krem ?
(1) 

KYK Kredi Borcu Geri Ödemeleri

Carlito Brigante #62867 
Herkese selam
Benim derdim şu, 2002-2004 yılları arasında üniversitede okudum ve sadece katkı kredisi aldım. Okul bitti daha sonra bana kredi borcumu hatırlatan evrak geldi. yanlış hatırlamıyorsam ana parayı 6 takside bölmüşlerdi.ilk ödemeyi zamanında yapamadım ve biraz faiz bindi.borcun çoğunu ödedim.geriye ne kadar borcum kaldığına da www.kyk.gov.tr adresinden bakıyorum.borcun geri kalan kısmını sadece bu adresten görebiliyorum.parayı yatırdığım bankadan da ne kadar borcum kaldığını göremiyorlar.sen biliceksin kaç para borcun olduğunu diyorlar.
yalnız şöyle bi sorun var.yatırdığım para takip eden ayın 15 inden sonra sistemde görünüyor.10 tl borcum görünüyor sitede, ödüyorum bitti diye seviniyorum sonraki ay bi bakıyorum 1-2 tl daha var.

tam olarak nasıl öğrenirim ne kadar borcum kaldığını,ne yaparım.yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkür ederim....
(1) 

Nokia 6230i hata...

Carlito Brigante #61564 
şimdi benim şöyle bi sorunum var. nokia 6230i telefonumda kendi içerisindeki oyunlardan tavlada bu zamana kadar olmayan bişeyle karşılaştım. oyunu açmaya çalıştığımda "Failed in reading tisturbance! java (java.io IOEX ception: could not read tisturbance record!)" diye bi hata veriyor ve açılmıyor.oyunda mı bi sorun var yoksa genel olarak telefonda mı yazlımsal bi sorun var.sadece bu oyunda veriyor böyle bi hatayı.
(7) 

Usb bellek aktarım hatası

Carlito Brigante #53912 
arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.8 GB flash bellek mevcut bende.içi tamamen boşken bilgisayarımdan film atmak istiyorum 4,35 GB lık.(filmin uzantısı .mkv)"disk dolu" hatası veriyor.ama aynı boyutta başka bir dosya atmaya çalıştığımda sorunsuz atıyor.

bir türlü çözemedim.yardımcı olursanız sevinirim..
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık