(2) 

haciz ve cebri icra konusu üzere karışık bir soru

haskoylu deli hasan #1502839 
ön edit: avukat arkadaşlar danışma ücretlidir vb. gibi uyarılırınızı anlıyorum ancak 3 avukata danıştım ve her kafadan bir ses çıktığı için bu soruyu soruyorum.
-------------

arkadaşlar merhaba, konu için avukatlara(3 avukat) danıştıktan sonra sizede danışma ihtiyacı duyuyorum çünkü tam anlamıyla kafa karışıklığı yaşıyoruz.

önce soruyu yazayım; cebri icra ile bankanın alacağına istinaden satılmış bir konut var (2009 da) konutu ihalede alan banka ancak bu konutun üzerine satıştan sonra vergi alacağı nedeniyel haciz konulmuş(2016) fakat cebri icra ile satışı yapan banka tapuyu üzerine almamış yıllardır. şimdi bu haciz geçerli mi? çünkü cebri icra ile satılan mal satışın yapıldığı anda tapu üzerinde olmasada ihaleyi kazananın oluyor. kısacası 2009 da cebri icra ile tapu üzerinde olmasada icrada yapılan ihale sonucu evin sahibi olan bir bnka var ve tapu hala ev sahibinde göründüğü için ev üzerine haciz uygulayan bir devlet kurumu.

bu durumda haciz geçerli mi değil mi? tapu ev sahibinin üzerinde cebri icrayı kazanan banka ise malın kanun gözünde sahibi. banka isterse yarın tapuyu üzerine alabilir yasal hakkı, fakat hacizler ne olacak bu durumda nedir bu?
(1) 

instagram'da ne idüğü belirsiz takipler hk.

freeze #1502835 
çok aktif bir kullanıcı değilim, haftadan haftaya belki açıp bakarım. yalnız her açtığımda tanımadığım kişileri takip etmiş oluyorum. yani ben takip etmiyorum aslında ama takip edilenler kısmında böyle tipler eklenmiş oluyor.
bu nasıl oluyor?
önüne geçmek için ne yapılmalı?

teşekkürler.
(2) 

Bilgisayar alacagim...

wishmaythşngs #1502834 
Arkadaslar, gercekten iyi bir bilgisayar almak istiyorum ama,
is yerinde masaüstü bilgisayar var, kesinlikle ama kesinlikle aldigim bilgisayara isle ilgili bir program yüklemeyecegim. oyunu falan da oynamiyorum.

saglam olmasini istiyorum, usbsi, faresi vs. bozulmasin.
sadece cok gezdigim icin saglam olmasi bir de uzun yillarca kullanmak istiyorum artik bilgisayara para vermekten veya rezil olmaktan yoruldum. bir kere alayim sorunsuz kullanayim istiyorum.
teknosa ile vatan'dan hicbir sey almak istemiyorum.

apple mi alsam diyorum ama daha önce hic kullanmadim, alismasi kolay mi? kafamda ki düsünceye uyuyor mu? 13 mü yoksa 15 inch mi daha iyi olur? apple satistan sonra bir sorun olursa yardimci oluyor mu?
Microsoft'un laptoplarindan mi alsam?

evde de masaüstü var.

tesekkürler..

Acil 0 rh + Medicalpark Şirinevler

gokriver #1502833 
Babannemiz için acil 0 rh + kan aranıyor verebilecek olanlar için yardım rica ediyoruz. İletişim için Ozan bey, 05308207484
(7) 

Hayata reset atmak

Kutup Ayısı #1502832 
Erken 30lar reset atmak (topyekün) için geç midir?

Yapabilirim sanki ama başarılı örneklere ihtiyacım var.

Yani iki sonuç olabilir: ya yalnız ve parasız ölürüm ya da başarırım.

Yoksa bu hayat böyle gitmez.

Risk faktörü 20lerdeki gibi hissettirmiyor işte..

Var mı diyecekleriniz?

Satılık Temiz Xbox Series S

siyahsekiz #1502831 
Temmuz ayında Amazon üzerinden aldığım maksimum 7-8 defa açıp oyun oynadığım Xbox Series S konsolumu, yeni versiyon (9. Versiyon) iki gamepad ile beraber (birisi standart beyaz, diğeri kırmızı) satıyorum. Satma amacım paraya ihtiyacım olduğu için. Kafamda düşündüğüm miktar 4500 lira. Pazarlığa kısmi olarak açıktır. Duyuru dışı iletişim için; sekiz.siyah@yandex.com
(4) 

kış lastiği?

sanat guresi #1502828 
falken, kumho ve semperit kış lastikleri hakkında yorumlara açığım.

ya da az daha eski bir goodyear veya daha pahalı bir lassa mı tercih ederdiniz?
(1) 

40 günlük yavru Sahiplendirme

kafa koparan manyak #1502821 
Merhaba, çalışıtğımız iş yerinde annesi tarafından terk edilmiş halde bulduk. 4 gece yoğun bakımda kaldı ve vucut sıcaklığı sağlandı.

şu an evde bakıyoruz fakat kendi kedimizin böbrek, kanser ve kan paraziti sorunları olduğu için ve bu sorunlardan dolayı herhangi bir aşı yapılamadığından bağışıklık sistemi de kötü durumda. bu nedenlerle veterinerimiz (bkz: yonca veteriner kliniği) yavruya bizim bakmamızı tavsiye etmiyor.

şu an minnak yavruya duşakabin içerisinde bakıyoruz. tüm gerekli muameleyi yapıyoruz fakat bunu uzun süre sağlayamayacağız.

gerekli muayenelerini yonca hn. yaptı. çok küçük ve zayıf olduğu için test vs. yapılamıyor.

istanbul da acil olarak yuva aramaktayız.

ibb.co
ibb.co
ibb.co
(1) 

kredi karti avans ucretinden kacmak

baldur2 #1502820 
epey yuklu bir miktari tek tek cekecegime bununla bitcoin vs alsam sonra bitcoinleri bir sekilde yurtdisindan turkiye'ye transfer etmem mumkun olur mu?

yani amacim tamamen her cekisteki ucretten kacinmak, limit dusuk oldugu icin, epey bir masraf olacak yuksek bir meblag cekecegimden. araci sitelerden hangisine kredi karti ile para yatiriliyor ve sonra o aldigim bitcoini turkiye'ye nasil transfer edebilirim? boyle bir yol, yontem vs var mi?

ya da bitcoin ile yatirip daha sonra banka hesabina vs cekebilir miyim? yoksa illa ayni yontem ile mi cekmek gerekir?
(3) 

etf yatirimi hakkinda

baldur2 #1502819 
etf'ye yatirim yapanlar hangi etf'yi aliyorsunuz? risk ve getiri tercihiniz nedir?
(1) 

yüzde 80 engelli raporu(otizm). araç alımı?

mikahakkinen #1502817 
eşimin kardeşinin bu raporu ile araç alımında bir indirim oluyor mu?
(7) 

Html-Css Sorusu (amelelik)

ganbatte #1502816 
Okuması daha kolay olsun diye Anki'deki kartlarımı düzenliyorum. Metindeki kelimeleri tek tek tag'lemem gerekiyor. Ör. <kanji>insan</kanji>. Kelimeyi/kelimeleri seçiyorum, kes, tag'i yaz, yapıştır. Ben böyle amelelik görmedim. Yok mu bunun daha kısa bir yolu?
(7) 

tv için ideal uzaklık.

fff02561 #1502814 
4k tv almayı düşünüyorum xbox series s için. yatağın en ucunda oturarak veya yatarak oynayacağım, tv de karşıda tam duvara yapışık değil ama gene dibinde masada olacak. o da yaklaşık 2.5 metre falan bi uzaklık 50 inç nasıl olur yoksa biraz daha katıp 55 mi alayım? yoksa 55 fazla mı büyük olur 2.5m oda için. bütçe max 3500 civarı
(14) 

Dyson süpürgeyi alıyor muyuz almıyor muyuz?

rachel #1502813 
Bilhassa kedili evde. Yoksa tüm bunlar bir reklam balonu mu?
(5) 

covid bitti ama oksuruk halen devam ediyor

baldur2 #1502810 
bu ne kadar daha devam ediyor boyle? 1 ay once bitti covid hastaligim ama halen oksuruyorum. ilac ve surup aliyorum ama pek ise yaramiyor gibi. long covid oldum galiba. tamamen gecer mi? sizde nasildi veya cevrenizde boyle olup sonra tamamen gecen oldu mu?
(6) 

Arabayı satıp az kredi çekip ev almak mı, satmadan çok kredi çekerek mi?

ananiyimioguz #1502808 
Böyle bir durum var aşağıya detayları yazıyorum bu işlerden uzun vadelerdeki kar-zarar durumlarından anlayan varsa, mantıklı olacak şekilde yorumlarsa sevinirim.

Alınacak ev 450k. Elimizdeki araba 250k. Başka da nakit yok ama aylık gelir yüksek. Yine de zorlasak 100k nakit çıkar belki.

Ya 350k çekilecek, 4 yılda 474k olarak ödenecek her ay 9800 olarak.

Ya 200k çekilecek, 2 yılda 236k olarak ödenecek her ay 9800 olarak ama arabasız kalıcaz.

Hangi yoldan gitmek mantıklı?
(1) 

göz muayenesi

ted #1502807 
uzağı görmekte zorlanıyorum, gözlük almak istiyorum.
anadolu yakası'nda merkezi bir konumda nerede muayene olmamı tavsiye edersiniz?
bir de bu aralar muayene ücretleri ne kadar?
(5) 

faydalı macOS uygulamaları

panamera #1502803 
Merhabalar, macOS'a yeni geçen biri olarak ne önerirsiniz. Mesela stats diye bir program var, sağ üst köşede cpu ram ve network kullanımını gösteriyor. bunun gibi kullanışlı küçük programları kastediyorum. Şimdiden teşekkürler.
(3) 

Ticket yetiyor mu?

anarsika #1502802 
Market alışverişi yapmamama rağmen yetmiyor. Sadece öğle yemeği yiyorum. 550 tl. Sizin durum ne?
(1) 

instagramda yemekle ilgili hangi hesapları takip ediyorsunuz ?

freebird5406_2 #1502798 
sadece tarif veren hesaplar olabilir ya da sadece mekan fotoğrafları değil menülerindeki yiyecekleri de paylaşan bize aa bu da yapılır diye fikir verebilecek sevdiğiniz cafe restoranlar da olabilir ? (mutfak türü, vegan, vejeteryan, plantbased farketmez hertürlü fikir güzel olur)

lokma
yidebil
hünk
whatthenuff
yemek.net
perveristanbul
egeuzrek

takip ettiklerim
(1) 

alternatif mining'ler ya da gelecekte düşünebileceğimiz teknolojiler

avatar is back #1502797 
malum yakın zamanda eth 2.0 ile mining olayı tamamen bitecek. acaba benzeri neyi kovalamamız gerekiyor kripto paralar için? bir kaç başka coin mining'ine baktım da hem gelecek vaat etmiyor hem aşırı dalgalı falan. bi ara chia coin çıktı hdd'ler üzerinden mining yapabiliyorduk sistem çok mantıklı olsa da aşırı yığılmadan dolayı gelirleri anlamsız azaldı.

gelecekte mining ya da başka neler acaba fırsat olur? al-sat ya da direkt yatırım harici
(3) 

Bu parça bulaşık makinasının neresinden düşmüş olabilir?

elorelia #1502795 
3-4 cm civarı plastik bir parça. Marka Arçelik.

Makinenin içini kurcaladık ama çözemedik. Bilen var mı?

Teşekkürler.

www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
(7) 

Günde 1500 kalori almalıymışım ama doymuyorum?

ms brownstone #1502794 
Bu aralar sağlıklı beslenmeye karar verdim kendimce ve bu bahaneyle pandemide aldığım 3-4 kilodan da kurtulurum diye düşündüm. Sıkı bir diyet yapmıyorum hatta hiç diyet yapmıyorum gibi ama sadece abur cubur yemeyip evde sağlıklı öğünler hazırlamaya çalışıyorum.

Yani amacım aslında daha sağlıklı olmak ama şu fazla 3-4 kilodan kurtulsam da fena olmaz. Neyse ben şimdi boyumu, kilomu haftalık egzersiz düzeyimi falan bu tarz hesaplama sitelerine giriyorum. Günlük kalori ihtiyacım 1500 kalori çıkıyor. Gerçekten az mı anlamadım ama bana aşırı az geliyor ya bu. 1500’ün altında kalamıyorum hiç.

Mesela dün yiyip içtiklerim şunlar bakın sadece: Öğlen soya latte, chia puding, trabzon hurması ve badem. Akşam yemeğinde de 1 tabak enginar, biraz zeytinyağlı sarma ve 1’er tane küçük kuru biber ve patlıcan dolması. Küçücük bir dilim de ekşi mayalı ekmek. E ben bunlarla doymadım bile hatta 2 ay önce olsa abartısız 2 katını yerdim ama bu kadarcık şey bile 2000 kalori civarında hesapladığım sitede.

Ben anlamadım bu iş nasıl olacak. Zaten 2 öğün yiyorum. İlk öğünü 12’den önce yemiyorum. Arada meyve ya da birkaç adet kuruyemiş bazen yiyorum bazen yemiyorum. Akşamları da eskisine göre çok çok az yiyorum çünkü gerçekten yemekten ölümüne zevk alan bir insandım ama böyle bile almam gerekenden 400-500 kalori fazla alıyormuşum.

Bu hesaplama siteleri de ne kadar doğru bilemedim ama ilk kez böyle kalori hesaplamaya çalışınca ben kendi normalimde günde 3000 kalori rahat alıyormuşum diye düşündüm. Boyum kısa ama 36 bedenim aslında senelerdir. Dediğim gibi son 2 senede 3-4 kilo almıştım sadece. Ben o zaman nasıl senelerce bu kadar yiyip de zayıf kalabilmişim ya da şimdi bu 1500 çıkan günlük kalori ihtiyacım çok mu yalan anlamadım. Siz ne dersiniz? Bu hesaplama işleri ne kadar doğru ya da mesela siz neler yiyip ne kadar kalori alıp ne kadar hareket ediyorsunuz?
(11) 

Metamask hacklenme

denklemci #1502793 
Günaydin iyi pazarlar herkese
Dün gece bir gibi metamask hesabindaki tokenler
Bnb yapılarak baska bir cüzdana gönderilmiş.
Metamask ve bir kaç yere yazdık yapacak bir sey yok
minvalinde geri dönüş aldik bize verilen anahtar
Kelimeleri evde ajandaya yazip koyduk dolaba
Sanal ortamda olmamasına rağmen nasıl oluyor bu iş
Bilenler veya yardim edebilecekler var mıdir?
Telden yazıyorum hatalar varsa kusura bakmayin
Tikler gelecek.
(5) 

hangi coin borsasi ve neden

baldur2 #1502791 
1- bu kadar cok sayida coin borsasi nasil oluyor? yani bunlara bir bankaya guvenebildigimiz kadar guvenebilir miyiz? finansal denetim olarak kime karsi sorumlular? kim denetliyor mesela bu kurumlari, bir anlasmazlik, cozumsuzluk durumunda?

2- hangisini tavsiye edersiniz, en az komisyonu olan, guvenilir?

hendrick`s gin 750 lik fiyati

habula #1502787 
baktim ama bulamadim hendrick`s gin 750 ml fiyati guncel ne kadar acaba ?
(4) 

iphone se

vasatov #1502785 
iphone se ile ilgili galiba en çok şarj süresi konusunda şikayet ediliyor. kullananlar yazabilir mi? sizce bu telefon alınır mı? mesela 11 ile arasında şarj süresi konusunda ne kadar fark var vs?
(5) 

Debriyaj ve Fren Kullanımı

depresif çocuk #1502783 
Merhaba,

Acemiyim ve aşağıdaki durumlarda ne yapacağım tam olarak net değil.

1) Diyelim ki ışıklara 2. viteste yanaşıyorum, önümde bir sürü araç var. Önce biraz yavaşlayıp duracağım sonra herkesle birlikte gıdım gıdım ilerlemeye başlayacağım. Biraz ilerleyip sonra tekrar duracağım vs. Burada debriyaj, fren ve gaz kullanımım nasıl olmalı? Vitesim kaçta olmalı?

2) Hızlı bir şekilde seyir ediyorum ve aniden önüme bir şey çıktı ve çok kısa bir mesafede durmam gerekti. Yalnızca frene mi basmalıyım yoksa debriyaj ve frene birlikte mi basmalıyım? Önce hangisine bastığımın bir önemi var mıdır?

3) Yolculuğum sona erdi, artık aracı durdurmam gerekiyor. Debriyaja ne zaman basmalıyım, hiç basmasam sadece fren ile yavaşlasam olur mu?
(3) 

Türkiye maçı

adwokat #1502782 
Grup 2. Si de gruptan çıkıyor mu direkt?

1. Çıkmakla 2. Çıkmak arasındaki fark nedir?

3.’ye ne oluyor?

django web site

hlt1985 #1502777 
merakımdan django öğreneyim dedim, belirli bir yol kat ettim de. Şimdi bir projeye başladım, lokalde duruyor. Bunu web ortamına taşıyayım dedim. Eskiden godaddy kullanırdım php için ama orada kurumsalda python yükleyebilirsin diyor. Dolardan zaten tüm hostingler fırlamış gitmiş. Ne yapayım ne ederim? nerde host edeyim bu projeyi yoksa lokalde mi kalsın? ne kadar ülen bir hosting. Django web site için nereyi tavsiye edersiniz? Bir de sanırım dosyaları at, manage.py dosyasını çalıştır değil di mi?
(1) 

soğuk havalarda koşu eşofmanı

tempor #1502776 
bahar ve yaz giysilerim tamam ama kışın nikeın drifitleriyle götüm donuyor.

kışın hangi giysilerle koşuyorsunuz?
(7) 

Age of Empires 2 The Conq oynamak

fatihkkk #1502775 
Selamlar,

Hala bu oyunu oynayan var mı?

İndirip dümdüz oynayabiliyor muyuz? Online olarak başkalarıyla oynayabiliyor muyuz?

Nereden indirilir? Hangi platform üzerinden oynanır?

Mersi.
(3) 

Sıfırdan Yazılım Kaynak Tavsiyesi

melonsucker #1502774 
Yazılım işlerine en temelden girmek istiyorum --hiçbir bilgim yok.

İnternetten tavsiye edebileceğiniz her şeyi basit ve düzenli bir şekilde anlatan bir hoca var mı? İnternette pek çok kaynak var ama mümkünse anlatımı ve bilgisinin daha üst düzey olduğu birisinin derslerini dinleyerek öğrenmek isterim.
(1) 

Whatsapp Silinen Sesli Mesaj Görme

PhoenixRising #1502773 
IOS için var mıdır bir yolu? Yeni bir yöntem geliştirdiler mi bunun için? Bir arkadaş 3 tane sesli mesaj gönderip silmiş, meraktan çatlamak üzereyim. Yok mu yardım edecek?:)
(16) 

13 Kasım 2003 Migroskop Kataloğu

Karmaşıklık #1502772 
Çok güzel saklanmış bir katalog buldum işyerinde. Dün baskı yapılmış gibi temiz ve sağlam. Tam 18 yıl olmuş bugün itibariyle.

photos.app.goo.gl

En şaşırdığınız fiyat hangi üründe?
Ben fiyata değil de elektronik ürünlere şaşırdım. Nereden nereye.
(1) 

mining başlangıcı için yönlendirme?

yuzen memeli #1502771 
bende tek 3070 90w laptop var asus. nicehash kurdum günlük 2-5 euro arası değişiyor sürekli kazanç anlık tabloda.

azıcık yol gösterseniz de en net performansı nasıl alırım acaba?
(14) 

Arabanızda stepne lastik taşıyor musunuz?

ataman #1502767 
Yaklaşık 10 yıldır aktif araç kullanıyorum.. Hiç yedek lastiğe ihtiyaç duymadım.. Bir kere uzun yolda lastiğin indiğini farkettim onu da köpük sıkıp ilk lastikçiye kadar idare ettim... Zaten bijonları çok sert arabanın kendim değiştirebileceğimi de sanmıyorum.. Bir kere denedim. Açamadım.

Olur da lastik parçalansa dahi? kaskonun yol yardım hizmeti var.. Bu durumlarda yardımcı oluyorlar mı bilmiyorum ?

Hem bagajda ek alan kazanayım hem de boşuna ağırlık taşımayayım diye. Stepneyi çıkartasım kalan alanı da ek depolama olarak kullanasım var.
Yine de mantıklı mı bilemedim ?
(4) 

dün bi olaya şahit oldum, polis

hem şişko hem deli #1502765 
bir hastane otoparkında sıra sıra dizilmiş araçlar var. araçların kafası hastenin aksi istikametine bakıyor.

bu şahit olduğum olaydaki yol hastane acilinin yolu, yani ambulanslar, acil hastalar geliyor önünde de 1 sıra park etmeklik yer var ve araçlar var. hastane tırt bir özel hastane öyle geniş bir yol değil.

dün bir araç arkasını kontrol edip geri geri çıkarken, başka bir araç cart diye beklemeden ve oldukça hızlı o aracın arkasına girip, geri çıkan aracın dokundurmasına sebebiyet verdi.

bu anda sirenler falan çaldı, içinden bi zibidi indi, sen ne yapıyosun alırım ehliyetini vb şöföre çıkıştı.

polis olduğu imasında bulundu aracı egea gibi bişeydi ve yanında bi kız vardı, kızın yanında artislik yapma durumu

araçtan indi zıpladı arabasına falan baktı, işte argo bişeyler söyledi, üstüne başına baktım silah yok, tipe baktım polis tipi yok, telsizi yok, araçta çakar yok sadece korna yerine siren var.

bişey de diyemeyince hani haksız yani belli olay, karşı taraf da bişe demedi buna. bişey yok araçlarda senin hatan falan dedi.

eleman aracın camları filmi bi dahakine keserim cezayı deyip izmir kalkışlı yaptı gitti.

plakası elimde.

sizce bu polis miydi? normal sivil bi plakası var. bu tür durumlarda eğer şöför ben olsaydım ve bu elemanın polis olup olmadığını araştırmak durumunda olsaydım ne yapmam gerekirdi?

dün hastanedeyken bi kaç adli vaka geldi, hani cinayettir falan, bir sürü polis gördüm özel ekipler, sivil polisler falan bu elemanın yakından uzaktan hiç alakası yok, yaşı da genç 23 24 falandı. kıllandım yani, hani yarın öbürgün böyle bişey gelir başımıza, dolandırıcıdır bişeydir. bişey de bilmiyorum diye bu durumlarda ne yapmak gerekir diye size sormak istedim.
(5) 

Tüm şirket brüt maaş alırken netten anlaşma yapmak

condom kurşunu #1502764 
Bu bir hurafe midir yoksa gerçek midir? Hep böyle anlatılır ya ben netten anlaştım vs diye var mı gerçekten böyle bi durum?

İngiltere 3 GSM hattı

yargin #1502762 
Selamlar Ahali,

Seneler önce ingiltere'deyken aldığım sonra türkiye'de whatsapp için kullandığım bir 3 gsm hattım vardı. Telefon bozulup tamire gidince her şeyi silmişler. Whatsapp'ı kurmak için hattı taktım ama sanırım hat kapanmış, mesaj falan gelmiyor.

Böyle bir durumda ne olduğunu bilen, Türkiye'den canlandırma yolu varsa anlatabilecek olan birisi varsa yardımlarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
(6) 

paylaşıma açık spoti listeme başkası şarkı eklemiş

Bruce #1502761 
normal bişey olmadığını düşünüyorum, nasıl mümkün olmuş? profilimdeki bir açıktan dolayı hacklenme gibi bişi mi olmuştur?
(1) 

Arabaya film çektirdim

Filinta61 #1502760 
Ama arka camda minik bir cizgi seklinde alttaki cam gorünuyor. Olmammıs ya da kaymis bilmiyorum.

Yan camlarda da disari bakinca bir tarif edemeyecegim titresim olusturuyor.

Begenmediysen yeniden cektir diyeceksiniz ama bu cam filmi isini hic sevmiyorum. Her yer su lekesi oluyor. Kapi dosemeleri kumaslari islaniyor kötü gorünuyor. Arka camdaki yamukluk ixin belki arka filmi degistiririm. Ama yan camlar kurudukca duzelir mi?

Bir de bu cam filmi isine susuz bir cozum bulsalar artik. Leş oluyor herbyer.
(1) 

Petrolun varili su kadar oldu muhabbetlerindeki petrol hangisi?

freedonia #1502759 
Brent Oil mi Crude Oil WTI mi?
(3) 

kasım sonu otel tavsiyesi

bebekbebesi #1502757 
hiç tatil yapmadım, evet hiç.

o sebeple güzel bir yer olsun istiyorum.

kasım sonu bir yere gideyim diyorum. 1 hafta. tatil mekanı nasıl seçilir hiçbir fikrim yok, yani sitelerde hep güzel fotolar falan var ama nasıl seçilir hiç anlamadım.

kriterler,
- mümkünse fiyatın içinde spa olsun, masaj, hamam vs.
- full yemek ve içki fiyatın içinde olsun.
- mümkünse manzaralı bir yer olsun.
- havuz fix zaten sanırım her yerde var.

başka ne güzel olur bilemiyorum ama öneriye açığım.

tatil dediğime bakmayın yine çalışacağım ama oradan çalışacağım.
(2) 

mısır'a mikro ihracat

bonifas #1502756 
merhaba,

ağırlıklı uk-us olmak üzere kendim web sitemden satış yapıyorum , bunlarında gümrüğünde şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadık. takipçi kitlemin çoğu mısırlı ve aşırı şekilde talep geliyor , custom süreçleriyle ilgili bilgisi olan varmıdır? dış ticaret firmalarına gidecek kadar büyük bir hacmim yok, sadece eski çalıştığım şirketten dolayı gümrük vergisinin çok yüksek olduğunu biliyorum. mısır'a giyim özelinde ihracat yapan bulabilirsem , fikir almayı çok isterim.

teşekkürler
(5) 

dünya ekonomisinin geleceği nereye gidiyor?

avatar is back #1502754 
para müthiş bir şekilde zenginlerin elinde toplanıyor. hem tr hem de diğer gelişmiş ülkelerde de (gelişmemişleri saymıyorum zaten) durum böyle.

nereye gidecek bu işin sonu? gelecekte %10 vs %90 mı olacak nolacak? çok canımı sıkıyor bu konu pandeminin başından beri.

bu konuyla alakalı olabildiğince bişeyler okuyup incelemek istiyorum. www.youtube.com 1-2 sene evvel bu videoyu da izlemiştim bu da geleceğe olan bakışımı kötü etkilemişti.
(4) 

skt'si geçmiş kahve

Wakatakakage #1502752 
az önce gaza gelip 30 paket türk kahvesi aldım baya ucuz diye. geldim ki skt'si 12/2021 diyor. sorun olur mu tarihi geçince?

nasıl bakmam tarihine ya deli oldum kendime.
(4) 

Virüsler evrim ağacının neresinde?

ya ben lan neyse #1502747 
neticede yoktu ve bir yerden başladı.

google a "virüs evrim" yazınca hep virüslerin mevcut evrimi listeleniyor. "evrim ağacı" da yazınca sitesine yönlendiriyor.

ilk canlılık oluşurken virüsler ne konumdaydı?

bakterilerden önce mi sonra mı ortaya çıktı? bilinen evrim ağacında yeri var mı?

Kim aramiş servisi

yesilkent #1502746 
Merhaba, vodafone operatöründe telefon kapaliykenki süreçte (örneğin son iki gün) arayanlari öğrenme yolu var midir? (Kim aramış aboneligi yok)
(10) 

Evdeki tatlının bir kısmını yememeyi başarmak

mg3929 #1502743 
Ne zaman eve bir porsiyondan fazla tatlı alıp bikaç gün yerim desem onun çoğunu ya da tamamını o gün bitiriyorum. Tatlıya normalde de düşkünüm, olmasa istemem ama evde varsa bitirmeden rahat edemiyorum. Bunu nasıl aşabilirim?
1 ...  ... • 1213    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık