(2) 

şu olayı anneye anlatır gibi açıklar mısınız bana?

superapple #864846 
malzeme nedir nasıl o şekli alıyor, bunlar nabıyo? çekince nası dökülmüyo kağıt mıdır nedir, nasıl bağlı parçalar deliricim.

www.facebook.com
(4) 

Ev sahibine ayıp olur mu evden çıksam?

ya ben lan neyse #864845 
daha önce de sormuştum sorunun öncesini. 1 aylık kirayı peşin verip çıkmayı düşünüyordum. ev sahibim 70 küsür yaşında bir adam. eve çağırdım. lafı eveledim, geveledim, anlatamadım. evden çıkmak istediğimi söyleyemedim.

sözleşmem aralık 15'te bitiyor. çıksam yasal olarak hiçbir şey yapamaz adam. öyle belalı da değil peşime düşsün... ama yapamam.

erzurumdayım. burada karadayı faciası diyebileceğim bir olay oldu. belki de halk nezdindeki en güvenilir inşaat firması bi boklar çevirdi, suç kimde anlamadım. ev sahibi dede de 210 milyarını kaptırmış.

kış ortası çıksam adam kiracı bulamaz, bulmazsa ayda 600 lira yakıt bedeli adama yüklenir. bir de ayda 10 bin benim oturduğum evin geri ödemeleri var. karısı da yaşlı. karşı dairede oturuyorlar. bir kaç kere ben eşya taşırken görmüş çok korkmuş kaçıcam da yük onlara binicek diye... yaşlı kadın işte. dede direkt söylemedi de laf arasında geçti.

neticede çıkamıyorum da aklıma şöyle bir şey geldi:

adamla konuşup eve kiralık ilanı assam? gelen kiracıyı, ev sahibi de kabul ederse, benim kaldığım yerden devam ettirsek? arada boşluk da olmaz kimse madur olmaz. kiracı gelir gelmez 2 gün içinde de ben çıkarım. bekar adamım eşyam da çok az. olmadı eşyaları çöpe atıp otele yerleşirim yeni ev bulana kadar.

böyle bir teklifle gitsem ayıp mı olur mu ev sahibine? gerçekten insan ilişkilerinde zayıfım. bu sebeple görüşlerinize önem veriyorum.

sağ olunuz.
(2) 

ne diyo burada?

yapma volkan #864844 
(2) 

Fotoğraftaki İTALYAN SOS Ne?

Fayfa #864837 
fotoğraftaki sos italya'da meşhur bir makarna sosu. İtalya'dan alınmıştı ama poşetini attığımızdan adını bulamıyoruz. Sipariş vereceğiz adı yok.

Nedir bu karışımın adı veya markası?


içindekiler:

- fesleğen
- sarımsak
- kırmızı biber
- soğan
- vs vs.....
(4) 

Yönetim

nedendir bilinmez #864834 
Plansız ortamda nasıl planlı çalışılır?
(3) 

Çocukların Oynadıkları Bilgisayar Oyunları

purpurum #864833 
Selam,

Ortaokul yaşlarındaki çocuklar bilgisayarda online veya offline olarak ne oynuyorlar? Şu ara en popüler oyunlar nedir sahi bilgisi olan var mı?

Danke şön
(5) 

Kavurmalı yemek tarifi soruyorum

niye ama #864831 
Selamlar,
Evde bir kova kavurma var da ben de kavurmayla yemek yapmaya alışkın değilim, bildiklerim sınırlı, bana kavurmalı tarifler verebilir misiniz? Tek başımayım ve değilse bu kova nasıl bitecek bilmiyorum o kadar uğraştım yaparken ziyan olmasın. Hergün tariflerden birini yapacam :D
Afiyet olsun herkese!
(7) 

yurt odasında yemek yapmak

oddyseus #864828 
odalarda ocak yok. biz de elektrikli olcak aldık. şimdi tencere tava siparişi vereceğim. sadece pilav tavuk falan yapsak yeter. 26 cm tava ve 18 cm tencere iş görür mü? Tencerenin boyutu biraz küçük gibi geldi sanki. Pilav için pilav pişirici mi alsam daha iyi olur? Elektrikli ocakta yemekler normal ocak gibi pişer mi?
(2) 

Pcden anlayanlar bi uğrasın lütfen

berginyonbaenre #864826 
Asus 23" VX238T monitör + zalman z3 plus bu ürünlere 443tl vermek mi ?


yoksaaaa


Asus 23" VX238T monitör + zalman z11 plus + logitech g300 gaming mouse
550tl vermek mi ?

ürünlerin hepsi 0 internetten alinicak bu bilgiler işiğinda ne düşünürsünüz ??
(7) 

laptopa çay döküldü

frijitbardot #864824 
Selam duyuru sakinleri, laptop'uma sabah çay döktüm. Hemen kapatıp, ters çevirip, silip kaloriferin üzerine koydum. 1 saat önce filan dayanamayıp çalıştırdım. Klavye yapay zekaya kavuşmuş kendi kendine yazmakta, onun dışında sorun yok gibi. Bunun üzerine klavyeyi toptan çıkardım altında nem tanecikleri vardı.Şu an klavye kendi başına kaloriferin üzerinde kurumakta. Laptopun garantisi geçeli baya oluyor. Asus n61 bu arada alet.
Diyorum ki;
1. Laptopun dahili klavyesini devredışı bırakıp usb klavyeyle idare edebilir miyim? Bunu nasıl yaparım?
2. İnternetten klavye siparişi verip kendim mi taksam? 50 lira civarı fiyatlar da googledaki sitelere güvenebilir miyim? (gittigidiyor, n11, ktservis.com) Ya da nereden almalıyım?
3. Medeniyetten biraz uzağım ama kargoyla servise mi göndereyim? Zaman+ masraf açısından değerlendirelim.
(17) 

bir kombin sorusu da benden

fraise #864821 
resimde gordugunuz etege ne renk corap ve bluz gider sizce? renk isiktan dolayi bir ton acik cikmis bu arada, bordo aslinda tam olarak. siyah olur gibi ama beyaz cok mu patlar acaba?


mesela bu renkte bir botla giysem olur mu? olursa hangi renk corap giymeliyim ki?www.kadinlar.tc (botun resmi temsilidir, sadece benim botumun rengine en cok benzeyen renk buydu)


tesekkur ederim simdiden herkese.
(1) 

Toshiba Shop orijinal ürün mü satıyor?

arig #864818 
www.toshibashop.com.tr Toshiba'nın kendi satış kanalı mı?
Dizüstü bilgisayar adaptörlerini orijinal mi olarak satıyor?
Orijinal aksesuarları uygun fiyatlı satan başka nereler var?
(4) 

Torrentten neden bu filmi indiremiyorum?

murtcu #864814 
Guardians of the galaxy filmini ne yify'den ne sparks'tan ne de baska bi yerden indirebiliyorum. Baska filmleri indirebiliyorken bu film neden inmiyor acaba?
(29) 

çok mu şey istiyorum?

coripack1 #864811 
merhabalar,

şimdi sizlere en beğendiğim kız tipini anlatacağım. sorun şu ki bu kız tipi her yerde bulunmuyor. öyle zor ki böyle kızları bulmak. ama bulduğunuzda o sabrın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz..

1-bir kızın dış güzelliği orta halli olduktan sonra gerisi faso fiso. yani obez olmadıktan sonra, yalı kazığı gibi durmadıktan sonra ok.

2-heyecandan ayakları titreyen, ateşi çıkan kızlar.. böyle saf salak bir kız karşıma çıktığında evlenmeyi düşünüyorum. nasıl kendini sevdirmeye çalışıyor, nasıl heyecanını bastırmaya çalışıyor görseniz.. yeni doğan bir tavşan gibi ürkek mi ürkek.. masum mu masum.

3-karşısındaki insanı değiştirmeye çalışmayışı.. aman tanrım. daha güzel bir kadın formu var mıdır? bence yok. sizi olduğunuz gibi kabul edişi. ve sizden aynı şeyi bekleyişi.. bazen tanrının böyle hatunlara daha fazla zaman ayırarak diğerlerine haksızlık ettiğini düşünüyorum.

4-küçük sorunlara sizi bulaştırmadan çözmeleri.. yine takdir edilecek bir hareket.

5-cinsel fantezilerinin oluşu.. off beni yine benden alan bir özellik. sadece beni mutlu etmek için yatakta bu kadar güzel şekillere bürünmek, ancak şeytanın aklına gelir.. bazı salaklar seninki eski sevgilimin penisinin tanjant/kotanjant oranına göre 17/5i oranında daha eğik olduğu ççüüün.. diye zırvalar. ağzına iki tane çarpmak istersiniz.

6-temiz bir beden.(kendine saygı) temiz bir yatak ve ev anlayışı.

yukarıda saydığım 6 şartı sağlayan 1-2 tane hatun oldu.. bu kadar zor mu? tanıştığınız hatunlarda siz ne arıyorsunuz? yani hepsini böyle sıralamayın sadece en önemli 3 tane şeyi söyleseniz kafi.
(13) 

Sağ ve solu karıştırmak

april12th #864796 
Şimdi pandispanya'nın duyurusunu görünce merak ettim.

Ben her iki elimi de aynı seviyede kullanabiliyorum ama sağımı solumu hep karıştırıyorum. Yön tarif etmek/ yön tarifi almak benim için işkence. Babam falan dalga geçer hep benle bu yüzden.

Var mı benden başka sağ sol karıştıran çok merak ettim? Niye olur bu?
(3) 

sarki, gozu bagli kadin soyluyor.

delifaruk #864795 
4-5 sene once cikmisti sanki. Klipte kadinin gozleri bezle bagliydi. Bi de zombiler vardi. Kadin uzun boylu. Klibin basinda bir karavanin icindeydi kadin. Bunu bulun bari.
(2) 

baba akü yok - steam'de aldığım ek paket görünmüyo?

pescador #864790 
euro truck simulator 2'yi ve going east paketini birlikte aldım. ödeme onayı geldi, "kütüphaneye attık cnm oyunları :))" dedi steam. oyunun kendisi kütüphanede var, evet. indiriyorum şu an.

yalnız ek paketle ilgili hiçbi şey yok lan. oyun inince falan mı soracak bu bana? ne bileyim oyun kurulunca mı çıkacak ortaya, nasıl olacak?

paketin çalışabilmesi için öncelikle oyunu kurmam gerektiğini biliyorum tabii ama şu an ortada pakete dair hiçbi şey yok. neye tıklıcam da kurucam ben onu?
(9) 

Panteizmdeki "Tanrı" olgusunu açıklar mısınız?

m e l t e m #864789 
Panteizme göre, basitçe; her şey Tanrı ve Tanrı her şey.

1) Peki tanrıya atfedilen özellikler var mı?

2) Tanrı'nın varlığını kabul etmelerinin temel nedenleri ne? Yani neden doğa ve evrenin bir yaratıcı olmadan da var olabileceğini düşünmüyorlar da bu şekilde düşünüyorlar?

3) "Tanrı, evren ve insan; birdir, aynıdır" ne anlama geliyor? Tanrı'nın insandan ve evrenden bağımsız bir varlık olmadığı, ancak onlarla beraber var olabileceği anlamına mı geliyor?
(5) 

bana bir diş hekimi önerin.

fengari #864788 
uzun zamandır gittiğim diş hekimi mesleği bırakıp bodruma yerleşti ve diş hekimine gitmem lazım, iki dişim birden sapıttı :/ çürük olsa gerek. bana bildiğiniz, güvendiğiniz ve çok da tuzlu olmayan bir hekim önerebilir misiniz?

aslında ssk ile halletmek isterim tabi imkan varsa ama diş hastaneleri veya özel poliklinikler ssk ile çalışıyor mu bilemedim, aradığım hastaneler de "mesai saati içinde arayin" diyor, bilgi alamadım.

bir de özel hastane veya polikliniklerde ne kadar ortalama bu diş tedavisi?

teşekkür eder, gözlerinizden öperim.

EK: İstanbul. Diş ağrısından kafa kalmadı.
(1) 

Bostanci'da ya da yakinlarinda...

erty_ksk #864785 
Efendim su son 2 gundur cok oldugumu biliyorum ama sansimi denemek istiyorum. Buralarda ütü yapmayı seven, sevmese de ben yaparım diyen, o da olmadı parasıyla değil mi elime mi yapışcak diyebilen, baktın hiçbiri sana göre değil var benim bi ütücü güzel yapar vereyim numarasını diyen var mı?

Ironman oldum resmen..
Bu ne boyle smart casual olcaz diye son ütücü olduk arkadaş..

Yok mu bir hayırsever?
(4) 

iOS oyun save dosyaları

kumlupara #864780 
Arkadaşlar telefonu güncelledikten sonra oyunlar baştan başladı. Eski geldiğim bölümlere nasıl ulaşabilirim?
(9) 

Yaşlıya Cep Telefonu

fuzzy olmak istemistim #864772 
Dedeme telefon almak istiyorum. max 400 lira bütçe ayırdım. Lumia 525 uygun göründü gözüme. Kullanımı nasıldır kolay mıdır bilmiyorum. Birkaç video izledim büyük büyük simgeleri var, kolay görülebilir gibi geldi.

Kullanan var mı? Ya da başka önerisi olan?

- İnternet kullanılmayacak
- Kamerası olsun
- Ekranı küçük olmasın (min 3.5")
- Kullanımı kolay olsun

Teşekkürler ilginize.
(3) 

metro 2033 güzel mi? oyun olanını soruyorum

pescador #864770 
humblebundle'da beleşmiş kepittim bir adet, kurmaya üşeniyorum ama. güzel bi oyun mu? sever misiniz, tavsiye eder misiniz?

şimdi google'dan türüne, ekran görüntülerine pek tabii ki bakabilirim. ben sizin kendi deneyiminizi soruyorum. siz seviyo musunuz, siz oyun hakkında ne dersiniz vs. lmgify diyenin kalbini kırarım.
(2) 

bankacılar ya da bu konudan anlayanlar lütfen bir bakın

bayankus #864768 
arkadaşlar ben bir yakınıma iş bankası'ndan isme havale yaptım ancak bu kişi daha sonrasında parayı şubeden çekemeden başka bir yere gitti. ve gittiği yer ile şube arasında uzun bir mesafe var yani parayı çekemiyor. şimdi iki sorum olacak, 1. illa ki gönderilen şubeden mi para alınmak zorunda? 2. para çekilmezse tekrardan hesaba iade ediliyor mu?

not: iş bankası çağrı merkezini aradım ancak adam akıllı bir cevap vermediler, bankadakiler de aynı şekilde. bir tanesi evet başka şubeden alabilir dedi diğeri ise ne münasebet diye cevap verdi.
(1) 

kpss atamaları, tayin, üniversite vs.

nohut #864766 
a şehrinde lisans öğrencisisiniz, daha önceki önlisans mezuniyetinden dolayı kpss ile b şehrine atandınız. öğrenim durumundan ötürü a şehrine tayininiz mümkün oluyor mu, kesin bilgi mi?

daha önce -pek de bilgili olmadığını sandığım- biri demişti ki;
eğer lisansı kpss atamasından sonra kazandıysan tayinin olur, yok eğer kpss ataması esnasında lisans öğrencisiysen atama olmuyor. doğru mu bu?

teşekkürler.
(2) 

hayalim yamaha'da çalışmak (müzik aletleri kısmında)

Sarix #864764 
elektronik mühendisiyim, sinyal işleme filan da bilirim ama esasen yamaha müzik aletleri firmasında çalışmak istiyorum. org da olur trompet de saksafon da. ne yapmalıyım?

akustik üzerine master mı yapayım, master yeter mi? tr'de hangi okullarda yapılır? yoksa amerika'da mı yapmak gerekir. yoksa sadece mit'den stanford'dan filan mı adam alırlar?

müzik enstrümanlarına özel bir ilgim var, üflemeli telli vs. farketmez.

o olmadı sennheiser, bose filan da olur. hoparlör de yaparım.
(1) 

türkan şoray filmi

naylonlee #864763 
türkan şoray'ın bir filmi varmış. Filmde bir listesi var ve şistede ki herkesi öldürüyor. böyle bir şey.
(4) 

sabah erkenden spor salonuna gitmek

from potomac to kuban #864762 
merhaba,
spor salonum 6:00'da açılıyor. 8:00'da işyerinde olsam iyi olur.
6:30 gibi salonda olsam, 7:30 gibi ağırlık çalışmalarını bitirsem duş filan işe yetişirim.

sorun şu ki, bu kadar erken spor yapılır mı? spordan önce ne yemeliyim? daha doğrusu hiç mi yemeyeyim, çok hafif mi yemeliyim yoksa iyi mi yemeliyim?

akşamları hep doluyum, spor için ancak bu zaman dilimi var.
(4) 

bedelli askerlik yaş sınırı?

night fury #864755 
benim bedelli askerlik yaş sınırı hakkında merak ettiğim bir soru var, bilenler cevaplandırabilirse çok iyi olur.

diyelim ki bedelli askerlik yaşı 25'e düşürüldü, yasada 25 yaşı tespit etmek için nasıl bir ifade kullanılıyor?

01.01.1990 tarihinden önce doğmuş olmak mı?
1990 yılında doğanlar da dahil olmak üzere mi?
yoksa yasanın çıktığı tarihten itibaren gün/ay/yıl verip öyle mi hesaplama yapılıyor?

saçma bi soru gibi gelebilir ama aklıma takıldı cidden.
(15) 

ölüm hakkında

coripack1 #864754 
ölüm düşüncesinden nasıl uzaklaşıyorsunuz? bir arkadaşım en güzel yolu dünyaya bırakabileceğin bir şeyler yetiştirmek demişti. misal çocuk, ağaç, kedi, köpek gibi şeyler beslemenin insanı ölüm düşüncesinden uzaklaştırdığını söylemişti.

bence müslümanlık da bu konuda insanlara çok yardımcı oluyor. dini bir cemaat içerisinde topluma karışıyorsunuz. önemsizleşiyorsunuz mesela. bu bizi rahatlatıyor. aynı kalıplara girmek için verdiğimiz mücadeleyi sorgulayarak ölüm düşüncesinden uzaklaşıyoruz. bu bizim dünyaya manevi bir değer katmamızı sağlıyor belkide. acıma, sevgi, şevkat, sevilme gibi duygularımızın ortaya çıkmasına vesile oluyor. yani yaşamı değerli kılacak bir şeyler olmalı diyerek zorluyoruz kendimizi. şan şeref namus gibi..
(1) 

koltuk kaplatmanin ederi

federer #864753 
Bir adet ikili, bir adet de uclu koltuk kaplatmanin ederi ne kadardir? Kumas ucrete dahil degil, yalnizca iscilik ucreti.

Tesekkurler...
(9) 

beni beğeneni ben beğenmem...

coripack1 #864751 
sahip olduğunuz bir şeyi yüceltmekte zorluk yaşıyor musunuz? misal bir kız var abi diye girilen ortamdaki o en zilli kızı tavladıktan sonra ulan ne pespayeymiş.. güzelliğinden başka ne özelliği var ki bunun diye kendinize sorduğunuz oluyor mu?

ben mesela vakko'nun param vadeli hesaptayken beğendiğim tişörtlerini vade dolduğunda beğenmiyorum. sevilmeye/tanışılmaya/görüşülmeye değer birisi sizi sevmediğinde yücelirken, sevip yanınıza geldiğinde tüm güzelliğini kaybediyor sanki..
(1) 

Açıkhavada koşu için giyecek

no christ requires #864749 
Decathlon'dan bana bir set yapabilecek olan var mi en basic seyler icin? yarin gidip alacagim, neler almam gerekir? sabah 6 gibi kosacagim, hava sicakligi 0-15 derece arasi olur kisin.

- kosu tayti (altina ya da bunun ustune bir sey giyiyor muyuz?)
- ustluk (ruzgarlik degil bu, uzun kollu tisort gibi bir sey)
- ustun icine termik iclik mi giyiyoruz?
- ruzgarlik falan gerek olmaz ruzgar yok
- baska? eldiven, bere gerekir mi sabah sogugu icin?

kosu kulturu olan bir insan bana tek tek almam gereken urunleri soyleyebilir mi? kat kat giyinmek onemli bir faktormus.
(4) 

japonya'ya kaçak ve okul dışında nasıl gidilir

from potomac to kuban #864748 
iş bulmak çok mu zor buradan?
(11) 

Normal insan dizisi tavsiyesi

pesen #864746 
Selamlar,

süper gücü olmayan, mistik olaylar yaşamayan, vampire kurt adama dönüşmeyen, ölülerin yürümediği, götünde şimşek çakan ağzından ateş çıkaran karakterlerin olmadığı normal insan dizisi arıyorum.

breaking bad, fargo, nip/tuck, dexter, prison break benzeri gibi bi şeyler olsun istiyorum.

teşekkürler.
(4) 

dolma kalem aşıklarına sorum

kablelvuku #864745 
bu aralar bir dolma kalem sevdası var tam çözemedim. öğrenciyim hiç kullanma ihtiyacım olmadı da bana biraz dolma kalem sevginizi anlatın belki gider alırım. öğrenci işi en uygun dolma kalem ne kadar ?
(5) 

bozuk canon a1

kablelvuku #864744 
canon a1'imin elektrik devresi bozuk. Ankarada hiçbir yerde tamir ettiremiyorum. Satmak istiyorum sizce satılır mı kaça gider ? ve istanbulda böyle ben kargoyla yollayıp onların yapıp geri yollayacağı bir yer var mı ?
(2) 

sınırlı bağlantı hatası almak istiyorum

tolga asp #864738 
internetimi kablo ile paylastigim komsumun "sinirli baglanti" hatasi almasini istiyorum, bunun icin modemden yapabilecegim bir ibnelik veya baska bir yontem var mi?
(3) 

apartman katinda pinpon oynanır mı?

annesütü #864737 
Eve pinpon masasi almayi düşünüyorum ama bu nane apartmanda oynanır mı? alta üste çok ses gider mi? top sesi az gibi geliyor ama tecrübe eden var mı?

*
evet onu iyi dedin. iki tane ufak halı var. zemini kaplamak lazım top yerde sekmesin.
(4) 

bedelli sorusu panik yaptim gelin

brad pitt #864736 
02.03.1990 dogumluyum.

Bu bedelli cikacak 25 yas olacak falan deniyor. Ne zaman cikmali bana vurmasi icin. Martta mi? Veya nasil cikar yani, 25 yas icin ne diyorlar?

Bana vurmasi icin 2015 te mi cikmali? 2015 te cikar mi peki cikarsa.
(16) 

yarim litre sutu bir kere de iciyorum

balpolen #864734 
Bu normal mi? Sek gunluk sut cok seviyorum, yarim litreyi bitiriveriyorum, kilo 60, boy 163, kadin
(1) 

STA4CAD

vincentvega #864733 
programın sitesinden sta4cad v13.1 tam sürümü indirdim. yalnız öğrenci olduğum için kilit alacak durumum yok fakat v13.1 için kitabını satın aldım ve bu programı öğrenmek istiyorum. programa girdiğimde demo versiyonu yazıyor.

bu kurmuş olduğum versiyonda yapamayacağım işlemler var mıdır? öğrenmek için yeterli midir? yani demo sürümü ile tam sürüm arasındaki farklar nelerdir?

herhangi bir çıktı alıp kar amaçlı proje çizmek gibi bir derdim yok. amacım mezun olana kadar programı öğrenmek.

ve ek olarak bu kullandığım sürüm süreli midir? yoksa idecad gibi sadece çıktı mı alamıyorum?
(2) 

Çizer-grafiker

tina hoffmann #864727 
Merhaba dostlar,

Kağıt ve desen tasarımı üzerine uğraşıyorum. Bu işlerle uğraşan adamları nasıl bulabilirim, forumu falan var mıdır, gazete ilanıyla mı çalışıyorlar daha çok?

edit: ortada bir iş var. ortak arıyorum. elle yapılan çizimi bilgisayarla tamamlayabilecek türden kişiler arıyorum.
(9) 

Aşkta Gurur

Solem #864724 
Meselesi yapıyor musunuz otu boku?
(5) 

Nvidia Optimus - Entegre Intel HD graphics ve Overscan sorunu

fucking machine in my head #864722 
duyurunun ajan gadget'ları, laptop'imi 40inç televizyona bağlıyorum ve haliyle ciddi bir overscan problemi oluşuyor. televizyon menüsünün ayar seçenekleri kısıtlı, dolayısıyla aspect ratio'yu laptop içerisinden düzenlemem gerekiyor. Fakat görselde göreceğiniz üzere, nvidia denetim masasında aspect ratio ayarlayabileceğim "ekran" seçenekleri kısmı kapalı. dün kafayı yemek üzereyken, bu problemin varsayılan ekran ayarlarını entegre ekran kartı olan intel hd 4000 grafik kartı üstlendiği için, nvidia denetim masasının ekran ayarlarını göstermiyor olduğunu öğrendim. Fakat intel ekran kartının denetim kısmında aspect ratio düzenleyeceğim bir seçenek yok.

Böyle gerzek bir durumdan ötürü, aspect ratio'yu ayarlayamıyorum.

1-)Nvidia optimus kart olduğu için, sadece ihtiyaç halinde çalışan bir ekran kartı, intel hd grafiki tümüyle devreden çıkartıp, ekran işlerini nasıl nvidia'ya yıkarım? (sanırım mümkün değil.)
2-)şöyle bir program/teknik var, diyivercek var mı?
3-)aklıma başka çözüm gelmiyor.

Bu bilgiler ışığında bana çözüm üretim lütfen. sevgiler, sevgiler.
(19) 

ilk kez MR'a girecek olan kişiye tavsiye

c1b2k3 #864716 
bu sabah saat 4te beyin için gireceğim. ilk olacak.

tavsiyeleriniz nelerdir?
(12) 

saç yıkayan kuaför

seksen9 #864715 
istanbulda güzel masajla saç yıkayan kuaför var mı bildiğiniz?
maltepe-kadıköy arası olsa mükemmel olur ama karşıda olsa da gidip yıkatcam. kafa masajına ihtiyacım var sanırsam.
(5) 

ingilizce evlere yemek servisi ne demek ?

romayi kurtaran itfaiyeci #864714 
hani mesela kebapçıdan evlere yemek servisi nasıl yazılır ?

sadece "evlere yemek servisi" kısmı lazım
(1) 

İştah açıcı ilaç

air #864713 
İlaç arıyorum arkadaşlar. Doğal yöntemler ve besin takviyeleri tercih dışıdır.

Birkaç eczacıya sordum başka şeyler çıkardı önüme. Acaba dedim yasal mı değil. Nedir durumları?
(1) 

Şu Honda Jazz alınır mı?

merhum #864709 
Kazası açısından soruyorum.

www.sahibinden.com
1 ...  ... • 6003    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık