(8) 

kız isteme

asilsiz suclama #877263 
arkadaşlar 1 ay sonra kız istemeye gideceğiz. zaman daraldıkça heyecan artmakta. kız isteme ve nişan ikisi bir arada olacak kız evinde. müstakbel nişanlım o gece için özel bir şeyler olsun istiyor. örnek olarak;x ve y'nin nişanı şeklinde kitap ayracı,damada özel kahve fincanı, özel hazırlanmış ikram masası gibi şeyler var. sizin gördüğünüz bu duruma uygun yaratıcı fikirlere ihtiyacım var. bi arkadaşım nişanında (istemesinde) şöyle yapmıştı çok hoş görünmüştü vs. şeklinde önerileriniz beni ziyadesiyle mutlu edecek.
(2) 

imzağyır

bildigin emre #877261 
eskilerden bir filmde karşılaştım muhtemelen. tecavüzcü coşkun'un dans ettiği filmlerden de olabilir, van dam filmlerinden de olabilir. arası yok.

şarkıda "imzaayır" ıp tıs ıp tıs "imzaayır" diyordu. önünde arkasında kelime yoktu. neydi buydu?
(2) 

Galaxy s5 telefonu şarj sorunu

koyundabeslenenyilan #877260 
Normalde telefonumun şarjı gayet günlük yeterli olurken son zamanlarda yarım gün içerisinde bitmeye başladı.

sebebi, sorunu, çözümü nedir bilen var mı?
(3) 

Klasik müzikli soru

kamera motor #877259 
chopin - spring waltz.

mükemmel ya. kusursuz hatta. bu tatta önerebileceğiniz başka bişiler var mı?
ben genelde görkemli şeyler dinlerdim klasik müzik dinleyince, şimdi bu inanılmaz hoşuma gitti ve bu tatta şeyler dinlemek istiyorum.

not: müzikten anlamam, görkemli kelimesini de ben uydurdum çünkü nasıl tabir edilir bilmiyorum :)
(2) 

is arkadasina dogum günü hediyesi

mamu #877253 
3,5 aydir tanidigim is arkadasima ne gibi bir dogum günü hediyesi alabilirim?

kendisi kadin, 29 yasinda, alman ve acikcasi cok da sevmedigim bir tip. gecen ay dogum günüm vardi, onun inisiyatifiyle bana minik bir hediye alinmis. yani o gidip almis, diger arkadaslar da maddi olarak katkida bulunmus. bana alinan hediye öyle cok pahali veya özel bir sey degil (maddi degerinde kesinlikle degilim, fikir olusmasi acisindan belirttim bunu), en fazla 5-6 euro'luk bisi.

pek icimden gelmiyor ama ayip olmasin diye arkadaslari x'in dogum günüymüs, bana da hediye alinmisti ona da alinacak mi diye bi yokladim. onlar da normalde bu tür islerle o ilgileniyor, istiyorsan sen bir seyler ayarlayabilirsin diye bana yikti hediye isini.

simdi ben bu kadina ne alayim?
(3) 

bruksel brugge amsterdam anne baba ile

true2701 #877248 
Sevgili duyuru sakinleri
Bu konudaki duyurulara bakmama ragmen kedni derdime care bulamadim. Simdik mayis basi annem(55) babam(60) ben(30) bruksel amsterd bruj gezisi planliyoruz. Ilk kez cikicak bizimkiler bende iste onlara yardim olsun rahat gezsinler diye gidiyorum . Ben simik ekonomik sebeplerle bruksel e gidip pegasusla orda konaklayip (4 gece) 1 gun amsterdam 1 gun brugge ghent yaparz birgunde brukseli dolasip geliriz diye planladim bizimkiler avrupa gormus olasun maksat. Bu sehirler arasi yolculuklari hem guzel guzel yol izleriz hemde hizli olur yorucu olmaz diye trenle yapariz dedim ama baktim thalys cok pahali geldi raileurope da sistemi karisik geldi hem pass alip hemde rezervasyon gerekiyo trenleri istasyonda karistirirsam diye korktum. Bir de pahali geldi.bu sehirleri bizimkileri cok yormadan nasil gezdireyim birde brukselde ucuza duzgun merkeze ana istasyona cok uzak olmayan konaklama secenejleri de bilen varsa bana bilgi yardimci olunuz luffen :)

Ps. Daha once barcelonaya gittim buralari bende gormedim diye sectim baktim buralar fazla karmasik ve pahali o zaman bizimkileri barcelona ya goturecegim.bu da b planim.

Simdiden tesekkurler herkese :)
(18) 

Favori belgeselleriniz neler?

dessy #877242 
Söyleyin de biz de faydanalım :)
(2) 

öğrenim kredisi yapılandırma

proustun bir aski #877240 
günaydın ;
2009 yılında mezun oldum , öğrenim kredimi henüz hiç bir taksitini ödemedim , haliyle vergi dairesine yönlendirilmiş.2 hafta içinde de yapılandırma yapmam gerekiyormuş.Şimdi sorum şu ; şimdi gidip yapılandırma yapsam hemen ilk ödemeyi yapmak zorunda mıyım ? yoksa yapılandırma öbür aydan mı başlayacak ?
(3) 

Köpegi ölen arkadas

duzsac #877239 
daha gecen hafta bir annem bir sen bir de köpegim var diyordu. Sabah bi geldi gozleri sismis. Meger kopegi olmus. Nasil teselli edilir bilmiyorum. Kulaginda bir pihti olusmus buyumus 1 hafta boyunca hic yemek yememis sonra da veteriner ilacla uyutmus olmus. Biliyorum uzucu ama en azindan su an aci cekmiyor falan dedim baska ne denir?
(1) 

memurlar.net 101: 657'ye mi yoksa 4873'e tabi olmak mı daha avantajlı?

emirkulu2 #877237 
siz memurlar.nete git demeden ben diyim, oraya gidip "n00b gtfo" yemek istemiyorum :(( o sitenin şeklini şemalini bile anlamadım ben

soru başlıkta. kanun metni gördü mü ağlayan bir beynim var, lütfen sayısalcıya anlatır gibi anlatır mısınız? her türlü yüzeysel yoruma açığım.

657: memur şeysinde olmak
4873: işçi statüsünde olmak

mevzu bahis mimar-mühendis teknik elemanı.

özünde primer, görünürde 'sekonder' emirkulunuzdan öpücükler.
(3) 

Bu testler ne kadar tutar?

gakgul #877236 
Hafta sonu Ankara'da özel bi hastanede kan testleri yaptırdım. 320 lira ödedim toplam. O an acelem vardı çok üstünde durmadım ama sonra düşününce fazla geldi. Yaptırdığım testler de: tam kan, tam biyokimya, tiroid.
Benden fazla ücret aldılarsa hastaneyle epey uğraşmayı düşünüyorum. Bu testler yaklaşık ne kadar tutar?
(1) 

Betonarme Elemanların Dayanıklılığı Ödevi

vincentvega #877230 
C sınıfı uçucu külün alkali slika reaksiyonuna etkileri hakkında ödev arıyorum gençler, yardım lütfen.
(2) 

Istanbul-Edirne-Corlu-Istanbul Guzergah Tavsiyesi

evrenos gazi #877224 
Yarin kiz arkadasimla bir mini Trakya gezisi yapalim dedik. Sabah erken yola cikacagiz. Soyle otobam degil de koyleri gore gore, doganin icinden gidebilecegimiz bir yol yok mu? En azindan Istanbul-Edirne arasi boyle olsa yeter. Donuste de Corlu'ya ugramamiz lazim.

Bu arada Edirne'yi bosver, su yoldan Tekirdag'a kadar geze geze git, suralarda durun keyfini cikarin, donuste de kolayca Corlu'ya ugrar gelirsiniz diyebileceginiz bir guzergah varsa Edirne'yi listeden cikarayim.

Benim derdim isim var diye madem Corlu'ya gidecegiz. Bari soyle ormanlardan, koylerden gecelim, gezelim, kafa dinleyelim, donup gelelim sonra. Derdimiz o.

:)
(2) 

android'den anlayanlar buraya

god knows what god knows #877218 
samsung galaxy note 3 telefon aldım, cihaz rootlu (aldığımda öyleydi, hiç anlamam roottan) ve amerika versiyonu. the walking dead oyununun cracklisini yüklemek istiyorum fakat. apk 'yı yüklerken ''app not installed'' hatası veriyor. anlayanlardan yardımcı olmalarını istemekteyim.

not: bende isterim paralı şekilde alayım ama öğrenci adama bölüm başı 11 lira vermek zor geliyo.
(3) 

Widgetları Mükemmel Ajanda ve Saatlik havadurumu Programları (andr.)

mete kudur #877216 
Note2 kullanıyorum, ajandası güzel fena değil ama daha aktif ve güzel widgetleri olan alengirli bir ajanda (görev v.s eklenen ve görevleri gün dahilinde değilde görev olarak herzaman gösteren birşeyde olursa tadından yenmez) ve güzel bir havadurumu programına(hali hazırda yahoo kullanıyorum) varsa.
(2) 

Facebook'ta paralı mesaj atarken (diğer kutusu yerine gelene gitsin diye)..

matrix #877215 
önemli bir konuda yazdığımız mesajın "diğer kutusu" içinde kaybolmaması için, baktık 0,60 kr bir ücreti var diye, bastık parasını yolladık. işlevsel oldu. şak diye görüldü. ki amaç görülmesi idi.

merak ettiğim konu şu. şimdi normalde "paralı yolla" seçeneği yok. biz yazıp gönder dediğimizde o bize sordu "0,60 kr verirsen direkt gelen kutusuna gönderebiliriz" diye. peki biz aynı kişiye 2. bir mesaj atmak istediğimizde tekrar para verecek miyiz yoksa 1 kereye mahsus mudur bu?

çünkü hala seçenek yok ortada "gelene gönder" ve "diğere gönder" şeklinde. kesinlikle parasını verip gelene gitmesini istersek ne yapıyoruz?
(4) 

The Elder Scrolls Serisi

an engineer #877213 
Son çıkanı Skyrim bildiğim kadarıyla ve bu beşinci oyun.

Daha öncekileri oynamamak bir şey kaybettirir mi? Hikaye şeklinde mi gidiyor oyun yoksa ötekilerle alakalı ama direkt devamı şeklinde mi?
(4) 

Su kalibi turkceye cevirelim

f_d #877210 
"More often than not" kalibini karsilayan hangi kaliplar var turkcede? Benim hic aklima gelmiyor. Yaygin bir karsilik yoksa da tutup olusturuverelim surada. Cok guzel bir kalip bence. Olmazsa "chances are that" karsiligi da kabulum.
(1) 

tv'de 3D film izlemek

kambocya diasporasi #877207 
keyif veriyor mu? yeni bi tv aldım da henüz deneyemedim. bir de nerede indirmek lazım asıl sorum bu. en düşüğü 10 gb civarı. boşa indirmiş olmayayım.
(2) 

Mark 3 alacağım bana akıl verin.

darkknight #877206 
Arkadaşlar mark 3 almayı düşünüyorum en uygun nerden alabılrım bana akıl verırsenız sevırım tesekkurler
(11) 

pek de akıllı olmayan yeğenlerim için oyun tavsiyesi

de jure #877204 
çocuklarda i5 işlemcili win 8.1 bilgisayar var. ve benden oyun istiyorlar.
nfs-gta vs. olur, bunlar dışında ne indirebiliriz.
strateji falan olmaz, hem kafaları basmaz hem de ingilizceden anlamıyorlar sözde anadolu lisesinde okuyorlar amk.
fps olur, araba yarışı olur, ama offline oynanabilmeli.
fazla teferruatlı, bölüm geçmeli, az da olsa zeka isteyen oyunlar olmamalı.
ben torrentle indirip yarın kuracağım bunların bilgisayara.
(2) 

digitürk - uydu

dove falconhand #877202 
selam. bizim tv'nin içinde uydu mevcut. dekoder vs istemeden direkt olarak açtırabilir miyiz kanalları? bir de belgesel için üye olmak istiyorum sadece ayda 4 tl'lik keyif pakedini almam mümkün mü? giriş pakedini zorunlu tutmuşlar zannedersem. e ne anlamı kaldı o zaman?
(8) 

günün en önemli olayını sizin gibi düşünmeyen biriyle konuşma fırsatı...

gzg #877199 
...bulsanız, konuşup tartışır mıydınız? atıyorum bu avm'lerin 20.30'da ve pazar günleri kapalı olması konusu. siz haklı buluyorsunuz ama avm'lerin pazar günleri kapalı olmasını yasalarla diretmenin yanlış olduğunu düşünen, bu konuda kendi fikirleri olan biri var. olayı onun gözünden görmek ve belki de kendi fikirlerinizi ona anlatmak ister miydiniz?

peki istiyorsanız, bu adamı uzun uzun aramasanız da bir internet sitesi sizi direkt olarak konuşmanız için eşleştirse... kullanır mıydınız?
(5) 

cemaat akp dünya medyası

cenkist #877197 
edition.cnn.com

Boyle yerel bi olay neden cnne konu olur ?
(30) 

Ekşi duyuru troll engelleyicisi

selam #877196 
www.eksiduyuru.com adresinde geçen konu üzerine troll listesi yapıp engelleyebileceğiniz bir chrome eklentisi hazırladım, link'i aşağıda.

Hem duyuru listesinde hemde yorumlarda troll olarak işaretediğiniz kişilerin gönderilerini listeden çıkartıyor, Ayarlar menüsünün hemen yanına eklenen "Trolleri gizle/göster" link'ine tıklayarak gizlenmiş duyuru ve yorumları görebilirsiniz.

nicklerin bulunduğu alanda en sağ tarafa eklenen siyah ikon ile de kişileri engelleyebilir veya engellerini kaldırabilirsiniz.

Not: bir tasarımcı arkadaş ikonlar konusunda yardımcı olabilirse çok şugar olur bea.

Edit: soru şekline getirdim belki soru soracak olan olur deyü.

chrome.google.com

Kaynak koduna erişim isteyenler için link: github.com
Lisans: GNU GPLv3

Olurda allahın sevgili bir kulu sevindirir beni donationlarla diye BTC ve LTC adreslerimi vereyim :)

LTC: LZP363BJqSTBMacEshHas49fapF58CmbTL
BTC: 15qha9XF6PK1ZMUkzCbdjpTHzP9NvPq2DS

Güncelleme geldi, daha önce eklentiyi kuranların v2'ye güncellemeleri tavsiye olur.

Önemli Edit: Firefox, opera için de eklenti hazır, opera ve firefox eklentisini mozilla addons veya opera addons dan indirmek için 3/5 gün bekleyeceksiniz, yok ben beklemem diyorsanız firefox için firefox.xpi, opera için opera.nex dosyasını github.com adresinden indirerek kurabilirsiniz. Safari için yardımcı olabilecek developerlar aranmaktadır. (indirp derleyip ardından da paketleyeceksiniz hepsi bu tabii birde safarinin addon sitesine gönderilecek)

Firefox eklentisi adresi: addons.mozilla.org

Başka edit: Firefox eklentisi resmi depoya girdi, direk addons dan yükleyebilirsiniz artık.

Bu editi de gör: safari eklentisi @eksi sozlukte eksiyen adam'ın katkılarıyla depodaki yerini aldı, github.com 'den indirip kurabilirsiniz (diye düşünüyorum)

Güncellemeler:
Version 0.5:
Kaybolan trolleri göster link'i geri geldi.
Version 0.4:
Mallar sürüsündeki kişileri trollere ekleme fonksiyonalitesi eklendi.
(1) 

1 Dosyada harf değişikliği yapar mısınız ?

Aşk Adamı #877195 
şimdi bir arkadaşım aradı ve sende yazıcı var mı dedi bir dosya getiriyor sanırsam 6 rakamı silinip 7 yapılacak.. bunu ben nasıl yapabilirim. bana yardımcı olmak isteyen gececiler mesaj sayfamı aydınlatabilir mi teşekkürler
(8) 

sabahları limonlu su içmek

mula #877194 
geçen sabah arkadaş limonlu su ister misin dedi, daha gözlerimi yeni açmışım ne limonu ne suyu dedim ben tabii, sonradan sordum yağları mı yakmaya yardım ediyor dedi, ne dedi uyku sersemi şu an unuttum. ne olayı varmış limonlu suyun. bi de ben bi ay içsem delerim mideyi valla. insanların midesi nasıl sağlam böyle yav.
(4) 

devlet hastaneleri 8 de mi açılıyordu?

sen olmayan cocuk benim #877192 
göz hastalıklarına gitmem gerekiyor da.
(5) 

bi özlü söz

cevap botu #877191 
A happy family is but an earlier heaven.

bernard shaw'ın sözü bu, tam bi çeviremedim ben beceriksizim herhalde. sizin yorumlarınız ne olurdu?
(4) 

kedime bir çare :(

william axl rose #877190 
kazım 1 yaşında var yok. her zaman çok hareketli, iştahlı ve çevik bir kediydi. bundan yaklaşık 2 hafta önce durgunlaştı. ilk olarak geçen cumartesi akşamı bağırarak yere eğildi, dil dışarda, gözler ağlamış gibi dolu dolu, hızlı nefes alıyordu. hiç huyu olmayan bir şekilde yere dışkıladı.

en yakın veterinere götürdüm, toksikasyon falan filan dediler. röntgen çektiler. bi dünya para verdim, iki gün daha iğne vurdular. evde takip edilsin deyip yolladılar.

çarşamba günü yine aynı şey oldu, bu sefer yere işedi, arka ayaklar bariz biçimde hissizdi. bu sefer avcılar hayvan hastanesine götürdüm. kan tahlilleri yaptılar. çok acil kan nakli yapılması lazım, 44 olması gereken kan değeri 7 dediler.
ertesi gün bakırköy'de kan nakli yapıldı. aynı zamanda kan örneği alınıp mikroskopta incelendi, kan paraziti de dahil olmak üzere bir şey bulunamadı.

kan naklinin ertesi günü kontrole götürdüm, nakilden önce 32.2, nakilden sonra 34-35 olan vücut ısısı 38.7'ydi. artık iyileşir mi, yoksa tekrar düşüşe geçer mi diye sordum. düşüş olsa gece boyunca olurdu, artık düzelir, vücut kan üretir dedi veteriner. ama bugün yine çok halsizdi. hiç yemiyor, sürekli baygın baygın yatıyor. gözlerine ve kulaklarına baktığımda yine beyaz. -kılcal damarlar zorlukla belli oluyor-.

sizce parazit var da veteriner mi bulamadı? böyle bir ihtimal mevcut mu? onu böyle görmeye dayanamıyorum...
(2) 

datamining işinde para var mı

bekçi hurşit'in eline lüverver vermişler #877187 
rasberrypi ile yapsak elektrik de bedava
(4) 

eskiye ait şeyler satın almak istiyorum.

sen olmayan cocuk benim #877184 
böyle koleksiyon yapar gibin değil de bazı nostaljik şeylere sahip olmak istiyorum. mesela az önce 1969 a ait bir çek defteri sipariş ettim mesela.

sizin tavsiyeleriniz var mıdır?
(5) 

sony xperia z için kapak

sen olmayan cocuk benim #877183 
hangi siteden bulabilirim ? genelde z1 falan için çıkıyor.
(5) 

vitamin adı söyleseniz keşke?

hede hodo #877182 
sanki bu aralar sankı ıyı beslenemıyormusum gıbı gelıyor. oyle bı vıtamın adı soyleyın ki; hem direnç versin hem de destek versin.
evet..
(11) 

bimden alışveriş yapan erkek çekiciliği

tirt star #877181 
var mı?
(2) 

windows 8.1 sorusu

de jure #877177 
bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürürken işlem yarım kaldı.
ve şimdi bilgisayarı başlatamıyorum, win 8 kurulamıyor bilgisayara bir türlü.
bilgisayarda dvd sürücü falan yok, aldığımda win 8.1 zaten kuruluydu.

nasıl eski haline döndürebilirim ben bunu, sanırım o recovery yapılan kısım zarar gördü.
(1) 

cat kapi ozel hastane

mustancigano #877173 
merhaba simdi ben yarin bir hastaneye gidecegim..ama daha karar vermedim hangisine gideyim diye..yarin evden cikip yol ayrimlarinda aldigim kararla birine gidecegim..yanliz bu ozel hastanelere ki sigortam yok ucretli bir sekilde goruncem muhane olacagim..

sikinti olur mu?? sen hayirdir randevun yok gibisinden...
(10) 

Kızlara böyle mi "yazılıyor"muş ?

top_secret #877172 
Ya bunu öğrendim ufkum 2 katına çıktı. Şimdi erkek arkadaşlar kızlarla tanışabilmek ve sevgili olabilmek adına ;
1- Facebook tan hiç tanımadıklarını dürtmek, eklemek, selam naber yazmak.
2- Yeni tanıştıklarının ve henüz tanımadıklarının numarasını almak ardında sık sık mesaj atmak
3- Sosyal mecralarda ki tüm paylaşımlarını beğenmek

gibi şu an bana çok saçma gelen şeyler yapıyorlarmış.

Özellikle 2. takıldım. Mesela daha tanışalı 3 gün olmuş sabah günaydınlar akşam iyi geceler aralarda sohbet muhabbet filan. Karşı taraftan da yüz buluyorlar yani. Herkes böyle mi yapıyor ya çok saçma değil mi ?
(2) 

çay makinesi

tembel sinefil #877171 
Selamlar. Birkaç sene evvel sinemalarda bir çay makinesi reklamı donuyordu. Bayabda pahalı bir cay makinesiydi tam parasını hatirlamasam da. (Yaklaşık 400 500 sanırım). Hatırlayan var midir?
(12) 

Agustosta hangi ulkeye gidilir?

ismoreto #877169 
Girdigim bir degisim sinavindan iyi bir sonuc aldim agustos ayinda 1 ayligina hastane staji yapicam bir ulkede ancak hangi ulke guzeldir hangisini tercih etmeliyim cok bir fikrim yok. Yardimci olsa gezen bilen sozluk yazarlari cok sevinirim. Secenekler
Finlandiya
Isvec
Almanya
Avusturya
Cek cumhuriyeti
Ispanya
Fransa
Hollanda
Danimarka
(5) 

Barınak Gönüllüleri Derneği hakkında bilgisi olan?

byron #877166 
BGD hakkında ne biliyorsunuz? Web siteleri 3-4 yıl geriden geliyor, ayrıca üyelikle ilgili hiçbir link de çalışmıyor. Bursa'nın göbeğinde, hala küflü ekmekle beslenen yavrular var; memleketin kalnını düşünmek bile istemiyorum. Bu dernek, e-postalara cevap vermemek ve web sitesini güncellememek dışında ne iş yapıyor? Üyeleri, aylık aidatları ne için ödüyor? Var mı bilen?
(3) 

Türkiye'den İsveç'e kargo yollamak.

pillimiyango #877162 
Selamlar, Stockholm'e ayakkabı kutusu* büyüklüğünde bir kargo yollamam gerek. Nereden yollanır, kaç gün sürer, kaça patlar acaba?

not: sucuk da yollanır mı?
(3) 

nike ayakkabi ölcüleri

ben de #877160 
selamlar.

kadinlar icin 37,5 numara amerikan ölcülerinde kac oluyor?


www.barneys.com

su sitede 37,5 icin 7,5 demisler. yalniz önümdeki ayakkabi kutusunda 37,5'a karsilik 6,5 yaziyor.

hangisi dogru?
(1) 

Doktorlar Bi Bakabilir mi Tahlil Sonucu Sorcam

metehan01 #877157 
Yaş 21 erkek, yüksek tansiyon şikayetiyle gittim. Haftada 3 gün spor yapıyorum + protein tozu kullanıyorum. Sigara vs yok

imgur.com
(7) 

hangi ayakkabi?

ben de #877154 
(9) 

iş hayatı konusunda yol gösterilmeye ihtiyacım var

tannen #877153 
selamlar duyurunun emekçi güzel insanları.
azıcık uzun oldu ama ikilemde kalıp günlerce aklımı kurcalayan bir sorun oldu. okursanız çok sevinirim.

hali hazırda 3 aydır bir şirkette part time olarak çalışmaktayım.
işe girerken ocakta mezun olup full time olacağım konusunda anlaşmıştık.
şirket sahibi part time iken sorun olmadığını ama full time'a geçince sadakat beklediklerini belirtmişti. 3 aydır genel olarak full time'a hazırlık konusunda eğitimler verildi, imkanlar sağlandı.

geçenlerde bir şirket benimle görüşmek istedi. şirkette çalışan ve bana referans olan arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla büyük ihtimalle olumlu olarak dönecekler ancak dönüş vakti ocak ayını bulacak. bu şirket lokasyon, maaş ve iş niteliği bakımında şu an çalıştığım şirketten bir hayli üstün durumda ve açıkçası orada çalışmayı çok istiyorum.

sorun şu ki, yarın şu anda çalıştığım şirketin sahibiyle full time konusunda konuşup anlaşmam gerekiyor. diğer şirketten halen cevap alamadığım için ve bu işi de kaybetmek istemediğim için kafam karışmış durumda. ayrıca yarın teklifi kabul edersem bir ay kadar sonra hadi ben gidiyorum demem ne kadar etik olur bilemiyorum. sizce yarınki konuşmada nasıl davranmalıyım? başka bir şirketle görüştüğümü söylemeli miyim? söylemeyeceksem ileride ayrılma vakti gelirse nasıl davranmalıyım?

bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardıma ihtiyacım var. fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
(11) 

Belgesel

cokponcik #877152 
Arkadaslar soyle mumkunse ingilizce altyazili ama olmasa da olur turkce de olur farketmez ilgiyle izleyebilecegim bir belgesel ariyorum. Mesela soguk savas donemini anlatabilir ne bileyim watergate skandali tarzi bi sey de olabilir boyle politikaya yonelik bi seyler olursa daha iyi olabilir. Tesekkur ettim simdiden
(3) 

İphone'a youtube videolarını nasıl indirelirim?

goodyes #877151 
Uygulama v.s var mı?
(8) 

Gitar Önerisi

darthvenom #877150 
Bir köy okulunda sınıf öğretmeniyim. Öğrencilerimin dünyasını zenginleştirmek ve müzik kulağı olan öğrencilerimi fark edebilmek için gitar çalmayı öğrenmek istiyorum. Öyle bir müzisyen olmak gibi amacım yok. Çocuklara birkaç şarkı çalabileyim onlara notayı öğretebileyim yeter. Kendi kendime gitar çalmayı öğrenebilir miyim? Bir de yeni başlayan biri için önerebileceğiniz bir gitar var mı? Teşekkür ederim şimdiden..
(17) 

dövme konusunda

bonaparte #877147 
kisa ve net cevaplar bekliyorum lütfen muhafazakar düsünenler cevaplasin:

muhafazakar, ne aile de ne de neredeyse butun akraba cevresinde dövmesi olmayan birisiyim,

diyelim ki;

esinizin (kadin) bir kolunda yazi seklinde (tek bir kelime) ve vucudunun iki ayri yerinde dövmeler var.

etrafinizdakiler, muhafazakar aile, ne düsünür diye kafa yorarmiydiniz,

cocuklariniz büyüyünce etkilenir mi diye dusunurmuydunuz?

dövme nin artik ailede bir statu kazanacagi anlamina gelir mi bu durum?

su anda gercekten cok duyarli bir durumdayim cevaplar da bu durum göz önünde tutulursa sevinirim.

EDIT: yukarda ki kisi ne sevgilim ne de esimdir sadece tanidigim arkadasca takildigim birisi,kendisi bu durum hakkinda ne düsündügüm hakinda da bir fikri yok umarim anlasilmistir!
1 ...  ... • 5921    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık