(1) 

ttnet altyapı

rivaldobebetoronaldo #881420 
ttnet nerelere internet sağlayabiliyor bunu görme imkanımız var mı ? mesela atıyorum mardinin hangi köyünde var hangisinde yok bunun gibi bir şey
(9) 

ciplaklik uzerine

charlotte blanc #881415 
ghostbusters in cizgifilmi vardi bir ara. orada bir bolumde gozluklu sari sacli ghostbuster bir ruya aleminde yasiyordu. ruyasinda herkes ciplakti. times meydaninda millet acik acik geziyordu. acaba gercekten de sihirli bir sekilde giyinmeyi yok edebilseydik turkiyede hayat ne yonde degisirdi acaba ? dusunsene markete gidiyorsun millet ciplak geziyor kimse de birbirinden rahatsiz olup garipsemiyor. kasiyer " 10 lira 25 kurus. sifrenizi girer misiniz ? iyi gunler yine bekleriz " konusuyor falan ama ciplak. minibuse biniyorsun sofor abi ciplak " abi sirinevlere bir kisi ne kadar " " 1.75 abi" adam orada oturuyor.

ikinci soru. siz bu ruya alemine sonradan giriyorsunuz ve ciplak oldugunuzun bilincindesiniz. size uyar mi bundan sonra boyle devam etmesi yoksa sihri bitirip su an ki duruma geri dondurur musunuz ?
(5) 

sevgili dizel araba kullananlar derneği üyeleri

bitersin #881414 
hepinize günaydın,

yakıt filtresi uyarı ışığı yanan ve derdi yakıt filtresinde toplanan suyun boşaltılması olan arabamı bugün oto sanayiye götüreceğim.

sorum şu ki; kadın sürücülerden nefret edilen ve bilmeyeni kazıklamanın adetten olduğu günümüz toplumunda, benim de kazıklanmam an meselesi. velhasıl kelam bu işin masrafı kaç liradır sizce? + akü şarj durumu uyarı ışığı yanıyor ona da bakılacak.

teşekkür ederim
(9) 

Rogue nasil okunur?

wepa #881413 
Sb

Rogüye, ruj, rog?
Gamer olarak dusunun ama item e aytım degil item diyen bi milletiz..
(2) 

Gmailde çıkan şu saat işaretinin anlamı... (görseli var)

lazarus #881411 
...nedir?

Mesela bende bazı kelimelerin, isimlerin başında bu saat işareti var. Tam olarak ne manaya geliyor?
(4) 

Sağlık Raporu

Nocturne #881410 
Sevgili Kattegatlılar!

iş için tam teşekküllü sağlık raporu almam gerekiyor. Kan verme, ciğer filmi prosedür uğraştıracak. Uğraştırmadan imzayı atıp raporu verecek İstanbul'da bir yer var mı bildiğiniz?

Saygılar!
(1) 

Muhteşem Yüzyıl - İngilizce Altyazılı

ufoozgur #881409 
Selamlar, Muhteşem Yüzyıl'ın tüm bölümlerinin İngilizce altyazılarına ya da İngilizce altyazılı bölümlerine ihtiyacım var. İndirebileceğim ya da altyazılara erişebileceğim bir yer var mı acaba?
(40) 

kılo verme projem

trumanshow #881408 
100 günlük bır projem vardı

100 gün boyunca beslenme şeklımı değıştırecek ve olacaklara bakacaktım, 100 günün sonunda eğer değışım başlangıcı olarak belırledığım kıloya yaklaşamazsam bırak dağınık kalsın dıyıp, bundan sonrakı hayatıma eskı dandık beslenme şeklıme devam ederek ve bır daha asla dıyet yapmayarak devam edecektım

hedef 100 günde 23 kılo vermek ya da 23 e yaklaşmaktı

bugün tam 100 gün oldu ve tartıldım

19 kılo verdığımı gördüğüm, hedeften 4 kılo şaşmış olsam da aynı yolda yürümeye devam edeceğım

öncelıkle bu 100 günde neler yaptım, neler yapmadım, bundan sonra ne yapmam gerekıyor bunları belırleyeceğım, sonra yoluma devam edeceğım

şımdıkı hedefım 60 günde 9-10 kılo vermek

hedefımı tam 12 den vuramamış olsam da ıyı gıttığımı düşünüyorum, çok mutluyum

bugün doğum günüm ve benım yenıden doğuşumun da ılk günü

benı motıve etmek ısteyenlerınız var mı
varsa güzel yorumlarınızı ve fıkırlerınızı merak edıyorum
(7) 

Anime tavsiyesi soruyorum

kulkke #881399 
Sevgili Romalılar ve Roma dışındakiler;

anime tavsiyesi istemekteyim sizden. öyle çok seyretmişliğim yok ama sevdiğim animeler, monogatari serisi, ergo proxy, shingeki no kyojin, soul eater, full metal alchemist (brotherhood olanı olmayanı), spice and wolf, serial experiments lian, neon genesis evangelion. (izlediklerimin hepsi değil elbet, beğendiklerim)

önerisi olan var ise, yazar ise, gofret almayı bile düşünebilirim belki.
(3) 

istanbul-eskişehir arası tren var mı?

hayaletin garip huylari #881396 
o kadar araştırdım bi bok anlamadım. var mı yok mu ya :(
(4) 

Hastalığım nedir?

cenkist #881395 
Devamlı grip ve nezla oluyorum.Üşüyorum neden olabilir? Burnumda tıkalı
Nasıl geçer? Neyim var?
(11) 

black mirror

seksen9 #881394 
uyku tutmadı anket yapayım dedim, kaç kişi varsa artık.

en sevdiğiniz black mirror bölümü hangisi?

1.1 the national anthem
1.2 teen million merit
1.3 the entire history of you
2.1 be right back
2.2 white bear
2.3 the waldo moment
özel bölüm white christmas
(11) 

gecenin ikisinde telefonuma whatsapp'ten "noel kutlamayiniz" mesaji geldi

federer #881387 
size de geldi mi bu?

"Kimsenin yılbaşı gecesini kutlamayınız; eğlencelerine, davetlerine katılmayınız; bu sebeple verilen hediyelerini almayınız; içkili kumarlı, haramlı günahlı toplantılardan şiddetle kaçınınız; evinize o geceye mahsus çerez, meyve almayınız; o gün için hindi kesmeyiniz; odalarınıza, dükkân ve mağaza vitrinlerinize çam ağacı dikmeyiniz, yılbaşı süslemesi yapmayınız...

O gece özellikle yatsı namazını camide cemaatle kılıp, gafil ve şaşkın ahalinin ıslah olmasına dua edip eve erkence gelip çocuklarınıza bu gecenin yabancı âdeti olduğunu anlatınız, müslümanca yaşamayı vasiyet ediniz, abdestli olarak erkence yatınız, asla radyo ve televizyon açmayınız, gece sahur vakti teheccüd namazına kalkınız, Allah’ın, sizi ve evlâd ü ıyâlinizi, nesil ve zürriyetlerinizi; küfürden, dalaletten, gaflet ve cehaletten korumasını; kahrına, gazabına uğratmamasını hidayet üzre yaşatıp, îmân-ı kâmil ile amel-i sâlih üzere can teslim etmeyi nasip buyurmasını, Ümmet-i Muhammed’e umumen rahmeylemesini cân u gönülden, ihlas ve gözyaşları ile talep ve niyaz ediniz. Dininize, iman ve irfanınıza, öz kültür ve pak âdet ve ananenize sımsıkı sarılın ki dünyada ve âhirette felah ve necat bulasınız."

Prof. Dr. M.Es'ad Coşan
(5) 

Telefonu rootsuz hale getirmek(lg g2)

jjwa #881386 
Merhaba lg g2 var bende 1 senedir. Sıkıldım artık bunun arayüzünden rootlamak istiyorum. Amacım xposed yükleyip süslemek biraz. Internetten baktım baya kolay rootlamak. Custom recovery yüklemek istemiyorum bildiğim kadarıyla ihtiyacım da yok xposed için. Custom rom gibi planlarım da yok kısa vadede.

Neyse sorum şu. Oldu da garantilik bi işim oldu o yüzden rootu kaldırmam gerekti. Telefonu fabrika ayarlarına döndürmem yeterli oluyor mu bunun için? Olmuyorsa ne yapmam lazım?

Bu arada beğendiğim romlar da var ama bu işe girmediğim için daha önce çekiniyorum biraz. Rom yüklemek falan bunlar kolay şeyler mi? Tabi aynı şekilde eski stock haline getirmek de kolay mı zor mu? Önemli olan asıl ilk sorum şimdilik bu custom rom işine kısa vadede girmem.
(11) 

Araba fiyatları ne zaman düşer? yada düşer mi ?

one simple idea #881379 
1)sb fakat sormak istediğim başka sorular var. 2 senedir falan araba fiyatlarını takip ediyorum ve her geçen gün artıyor 2003 model civic için 26-27 bin gibi rakamlar var. Sizce de bi gariplik yok mu ?
2)bu arada 32000 e kadar araba tavsiyelerinizi bekliyorum. mümkünse full modellere bakıyorum civic elegance corolla elegant gibi fakat mantıklı bir araç bulamadım.
3) arabanın bakım ,vergi ve kasko gibi yıllık masrafları totalde ne kadar tutar ?
(15) 

Mutsuz olmanızın sebebi nedir ?

cunupkral #881378 
www.eksiduyuru.com
Bu duyuruya istinaden sormak istedim ? Biraz dertleşmiş oluruz ya da kendi huzursuzluğumla kıyaslamak istiyorum dertlerinizi de diyebiliriz ?
(1) 

snapchatte videolarda ses çıkmıyor

tosunpasa #881377 
arkadaştan iphone 5 ödünç aldım.snapchat indirdim ama videolardaki sesler gelmiyor.nasıl yapcez bunu?
(4) 

Virüs sebebiyle flash belleğimdeki dosyalara ulaşamıyorum.

marjory #881375 
Okulda çıktı alacakken flash belleğe virüs bulaştı sanırım, açmaya çalışınca içinde sürücünün kısayolu varmış gibi gözüküyor, ama tıklayınca hata veriyor, dosyaları göremiyorum.

Bende lisanslı norton vardı, onunla tarattım, 9 zararlı buldu, temizledim falan ama hâlâ açamıyorum sürücüyü. İçeride her şey yerli yerinde duruyor ama ulaşamıyorum, ne ile taratayım ben şimdi bunu?
(8) 

Özel sektörde

lilidance #881374 
İşe alım sürecinde kişileri sosyal medyada araştırıyorlar mı sizce?
(1) 

excipiendi - resimli

Sskywalkeremre #881372 
ekte yer alan çakmağın üzerinde yazan kelimenin anlamı nedir acaba?

marka - dupond, D harfi oradan geliyor ama altta ki latince mi fransızcam ı çözemdim. köken latince gibi.
(4) 

videoda calan sarkinin adi lütfen

ivettivett #881357 
merhaba arkadaslar, tam sarkinin basladigi saniyeden baslattim videoyu


www.youtube.com
(7) 

iddia üniversitesi

bekçi hurşit'in eline lüverver vermişler #881356 
hic oynamadım iddia ama biraz önce tel geldi 2,4lük kupon vardı söylemedim sana dedi arkadaas böle net tutan kuponları nerden bulurun 100 200 hopp ordan 18bin nası yaparız
(7) 

Hareketli ve surukleyici aksiyon-polisiye filmi

vendorth #881354 
Onerebilir misiniz ey Alfred Hiçkok'lar?

Oyunculuklarin iyi olmasi, cok absürd doga ustu dovus sahnelerinin olmamasi tercihimdir.
(9) 

heyecan verici deneyimler

qwertyali #881353 
mesela ilk defa motosiklet kullanmak, ya da hiç beklemediğin anda evlilik teklifi almak vs gibi neler var?
(6) 

Steam holiday sale

rygard #881349 
yavan mı biraz? daha önce kar küreleri vardı, bir heyecan, bir neşe vardı. summer sale çok olaylıydı vesaire. bu yıl niye böyle bir çirkin oldu?
(4) 

otobüslerdeki yoğunluğun yaşlılar üzerindeki etkisi

indescribable #881334 
Yaşlı teyzeleri anlama tahammülüm artık kalmadı. Tekerlek üstünde gidemez yüksek koltuklarda oturamaz hatta ters koltuklar da midelerini bulandırır ama otobüse ilk binip koltuk ayrımı yapmayan oturma aşkıyla yanıp tutuşan ve bunu sabahın köründe gezme tozma amaçlı yapanların hırsı azmi Usain Bolt ta olmadığına eminim. Bir de bitmek tükenmek bilmeyen Çene leri ve ezme üzerine programlanmış bedenleri de var. Durakta bekliyorsun tak koşa koşa teyzenin biri gelmiş otobüse ilk binecek ya çantasıyla sağlı sollu insanları eziyor üstüne boş koltuk bulamazsa dolu olan otobüsteki insanları ezerek kendine yer açma isteği falan.
Bir de bunun aksam versiyonu var ki akıllara zarar.

Lütfen gidip gezmeyin demiyorum hobi olarak yine yapın ama ezmeyin çene yapmayın!
Kendimi tutamayacağım diye çok korkuyorum.


İzmir de böyle

Diğer illerde nasıl

Acaba ben mi tahammülsüz biriyim

Bilemedim.
(2) 

Yilbasi tatilinde yapacak birsey bulamadim kendime. Siz ne yapcaksiniz?

delifaruk #881333 
Sadece 1 gun tatil var. Istanbul. Ne yapicam? Bir aktivite buldurun.
(9) 

Kelime Bulmaca

metehan01 #881332 
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net

hadi bakalım allahu ekber vuhuu
(11) 

'' Kendi ayakları üstünde durmak '' kavramını nasıl açıklarsınız?

verbanadüşlerimi #881328 
Sadece '' iyi bir işin '' olması mıdır ?
(5) 

Dolar sizce ne kadar olur ?

goodyes #881326 
Arkadaşlar 2015'te dolar sizce ne kadar yükselir ? 2,90 Olucak falan diyenler var olurmu o kadar,yada sizin tahmininiz ne ? Şuan 2,32 TL
(6) 

Sabahlık

benim de soyleyeceklerim var #881322 
Bir arkadaşım için hediye almam gerekiyor ve kendisi böyle bornoza benzeyen, spor mu diyeyim artık bilemedim (siz anladınız :) işte o tür sabahlıkları seven birisi, geçenlerde bu anlattığım türde sabahlığın Beşiktaş konseptlisini görmüş ve çok beğenmiş. ama nerede gördüğünü kendisine soramadım. işte şimdi soruma geliyorum nereden bulunur bu tür şeyler?

yer: istanbul

hediye alınacak arkadaş: kadın

şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.
(11) 

Yılbaşında bunu giyecem. Nasıl?

ermanen #881321 
(4) 

Faldan Anlayanlar?

chicha #881319 
(3) 

yanardağların patlaması ile ilgili görsel.

headbanger face rip #881316 
var mı böyle bir yanardağın patlamasını, lavların fışkırmasını güzel bir şekilde görebileceğimiz video yahut yüksek çözünürlüklü fotoğraf?

fotoğraf yine neyse de video konusunda pek tatmin edici şeyler bulamadım kendim.
(4) 

starbucks'la ilgili entry

yok artik daha neler #881315 
Sözlükte bir entry vardı, adam sabah starbucksa gidiyordu barista adını sorduğunda kimse yok ki benden başka gibi bir şey diyordu sanırım, barista da onun dediği gibi yazıyordu.

aradım aradım bulamadım. bi bulduruversenize be.
(2) 

İngilizce Altyazı Arıyorum

foxmulder #881314 
Close Encounters belgeselinin ingilizce altyazısını arıyorum fakat hiç bi şekilde bulamadım. Bulabilecek olana Allah Ufo görmeyi kısmet etsin :)
www.sciencechannel.com
(35) 

Bu mudur geldiğimiz nokta

mornie #881313 
Bu insanlarla aynı bayrağın altında aynı dili konuşmak istemiyorum. Gerçekten artık ne olacaksa olsun. Ben güzel insanlara her koşulda sahip çıkarım.

-fotoğrafları kaldırıyorum. Telefondan isimleri silemiyorum şu an.
(36) 

herkes ismini yazar mı

bekçi hurşit'in eline lüverver vermişler #881312 
................benim ismim cok nadir bi isim olup ahmet ben
(11) 

Çok acil olarak 1 sayfa çıktı alabilecek biri var mı?

alkolik imam #881308 
Elimin altında maalesef şu an bir yazıcı yok. Bi excell tasarımım var. Bunun a4 sayfasında tam sığıp sığmadığını görebilmem gerekmekte. fiziksel olarak basamadığımdan emin olamıyorum. Yazıcısı olan biri varsa hayrına 1 sayfa basarak a4'te nasıl durduğunu söyleyebilir mi?


Dosya: goo.gl
(15) 

entel ortamlari mi yoksa varos ortamlari mi seversiniz?

mayeskuel #881306 
isyerinde ki tiplerle hic anlasamiyorum. butun muhabbetleri gittikleri yerler, yemekler, oyunlar, mekanlar, konserler, kiyafetler vs..ya aslinda ben de odun degilim severim bunlari ama bunlarda hic karsi goruse saygi veya tahamul yok. o yuzden nefret etmeye basladim. asagidakiler soz konusu olunca suratima mal mal bakiyor yada cok tuhafmisim gibi davraniyorlar.

muslum-ferdi baba, besiktas, karili, kizli, kahveli, arkadas arasinda ota boka laf atmali muhabbetleri hic birseye degismem. ukte kaldi icimde size de sorayim. acaba siz neyden hoslanirsiniz?
(1) 

turkcell'den 0850'li numarayı aramak ücretli mi?

mr.goodcat #881305 
yoksa paket dakikalarından mı düşüyor ? tecrübe eden var mıdır?
(6) 

Yol Filmi, Çocuk Macerası Filmi Önerisi?

ete summer #881301 
thelma&louise
interstate 60
little miss sunshine
stand by me
the goonies

bunlara benzer filmler önerir misiniz?

motorsiklet günlükleri böyle bir film midir? belgesel havasıda olmasın, sürükleyici olsun istiyorum.
(5) 

steam platformunda multi nasıl oynanır

baba131 #881295 
merhaba beyler, steam de age of , counter ya da half life oynamak istiyoruz.
arkadaş listemdeki arkadaşımın kurduğu oyuna katılamıyorum "sunucu yanıt vermiyor" şeklinde hata var.
nasıl oynanır arkadaş listesiyle
(4) 

Maden suyu için en doğru zaman?

karabasun #881294 
Abiler
Gunde 1 tane icecek olsak, maden suyunu ne zaman icelim ki sindirime en faydali olsun?
Şu öğünden şu kadar vakit önce/sonra gibi bir cevap arıyorum.
Danke
(4) 

Protex / Activex gibi sabunlar zararlı mı?

high hopes of the sozluk #881293 
geçen bi arkadaş söyledi zararlıymış aslında.ben iyi temizlediklerini düşünerekten bunları kullanmaya çalışıyordum?gerçekten zararlı mı arkadaşlar?
(11) 

Çiş sırasında gelen titreme

lucifer #881287 
Niye diğer kişiliğimiz kontrolü ele geçiriyomuş gibi oluyo?

Hatunlara da oluyo mu?
(1) 

kirte (şarap tavsiyesi??

anonymice #881286 
Suvla şaraplarından cabernet sauvignon ve merlot karısımı 2011 yapımı cok güzel bir sarap....

Tavsiye ederim

Sizin tavsiye edeceğiniz hangi şaraplar vardır acaba?
(4) 

bu alet saçta tam olarak ne yapar?

cy7 #881271 
Arkadaşlar bu www.sinbo.com.tr vatandaşı alsam işe yarar mı? Geniş ,rahat dalga yapar mı?
(3) 

Almanya Alışveriş Sitesi (Ebay hariç)

PoscheN #881270 
Var mı bildiğiniz? Bebek arabası alacağım.
(2) 

2. Köprü bu gece açılır mı?

freewave #881266 
Nedir bu köprünün hali? Ataşehir'deyim Sarıyer'e gidip geleceğim yandex haritalardan bakıyorum pek düzelecek gibi durmuyor. Ne var köprüde bu saatte?
1 ...  ... • 5892    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık