(4) 

facebook mesaj sorusu

olsen #897297 
A kişisi B kişisini arkadaş olarak ekleyip mesaj atıyor, B de ÖNCE cevap yazıp SONRA arkadaşlığı kabul ediyor. B nin yazdığı mesaj other'a mı gider inbox'a mı? Hiç ortak arkadaşları yok bu arada.
(4) 

sabiha gökçen lounge

gazozailacatmauzmani #897296 
selamlar,
sabiha gökçen iç hatlar da ki lounge da bulunan, daha önce giriş yapan var mı acaba? vodafone red geçerli değilmiş sanırım, verilen paraya değer mi dersiniz
(3) 

sosyolojiyle ilgilenen birine hedef ve yol gösterebilir misiniz?

bcdhms #897289 
merhaba,

öncelikle tekrar gönderim için kusura bakmayın, duyuruyu dün de açmıştım ama cevap alamadım, tekrar anlatıyorum durumumu:

matematik mezunu biri olarak üniversiteye başaladığım zamandan beri sosyal bilimlere karşı büyük bir ilgi duyuyorum (özellikle de şehirdir, mekandır, kentsel dönüşümdür bu konularda okumak çok hoşuma gidiyor), araya iş güç de girdi fakat kendi çapımda zaman ayırabildiğim kadar bir şeyler okumaya devam ettim,

geçtiğimiz sene galatasaray üniversitesindeki türkiye üzerinde toplumsal incelemler yüksek lisans programına da başvurmuştum ama yeterli başvuru olmadığından bölüm açılmadı,

şimdi sorum şu; işe temelden başlamayı göze aldım, ilgi duyduğum alanlar dışında sosyolojiye giriş kitapları vs. de alıp okuma niyetim var,
fakat önümde bir hedef olursa daha azimle çalışacağımı biliyorum,
bugün boğaziçi'nin koç'un sitelerine baktım, o alanla ilgili bir lisans diploması ve ortalama istiyorlar, onlar da bende yok,

ne önerirsiniz, yurtiçi-yurtdışı?
tavsiye edeceğiniz üniversite-programlar nerelerdir?
gerekirse o zamana kadar kenara az buçuk para atıp işi de bırakabilirim, kendime ayırdığım süre tamamen keyfi, 9 ay - 12 ay veya daha uzun-kısa...

tavsiyelerinizi bekliyorum,
şimdiden teşekkürler,
(2) 

fotoğraf saklama sitesi

mavikalem #897286 
tumbir imbur falam bunlardan anlamayan biri olarak, cep telefonumdaki fotofraflari hangi sitede saklayabilirim?
(2) 

pasaport bedellerinin bankaya yatırılması

dilimin ucunda #897285 
şimdi ben beşiktaş ilçe emniyetten randevu aldım ama harcımı üsküdardaki bir banka şubesine yatırdım. aynı ilçede olmamaları problem teşkil eder mi?
(1) 

Saatlerinizi nerede ve nasıl saklıyorsunuz?

Dr_Stat #897283 
Duyurunun saat meraklıları, saatlerinizi nerede ve nasıl muhafaza ediyorsunuz? Özel saat çantaları falan mı kullanıyorsunuz? Kullandığınız varsa tavsiye eder misiniz?
(4) 

Özel Sağlık sigortası

alcapon #897279 
Acıbadem Sigortalı olarak, Acıbadem Hastanesinin aciline gittiğimizde, SGK veya Özel Poliçemin hangisinden yararlanmak istediğimi sordular. Bende sigorta poliçemden yararlanmak istediğimi söyledim. Epeyce de kitlediler. Siz daha önce böyle bir sorun yaşadınız mı? Hangisini tercih etmek gerekiyor?
(8) 

Mercedes Benz Nerede?

qui gon #897278 
Arkadaşlar Mercedes'in bir iş ilanına başvurmayı düşünüyorum da bu adamların İstanbul'daki merkezi neresidir bilen var mı?
(4) 

Dsmart vs Tivibu/film paketi

negroja #897277 
Ey filmseverler,

Evdeki tvye Dsmart veya Tivibu baglaticam, ama sinema paketi olarak veya icerdikleri sinema kanallari olarak sizce hangisi daha iyi? Deneyen bilen varsa ve bana oneride bulunursa cok sevinirim. Tesekkur ederim simdiden.
(2) 

Kıbrıs ithalat-ihracaat sorusu?

voyage #897273 
kıbrısta bir şirkete japonyadan ürün ithal etmek istesem güney kıbrıs limanlarını kullanmak serbestmi?

kuzey kıbrıs'a uluslararası mallar nasıl ithal ediliyor.?
(3) 

İngiltere'de İlaç Temini

duma duma dum #897272 
Günaydın duyurucular. Midem rahatsız olduğu için uzun bir süredir ilaç kullanıyorum çeşit çeşit. Bunlardan biri de Meteospasmyl. Yanıma yeteri kadar almamışım, bulabilir miyim bu ilaçtan? Burada sistem nasıl hiç bilmediğim için önce buradan sorayım dedim. Teşekkürler şimdiden.
(4) 

Asus Zenfone 6

gaborit #897267 
Bu telefonu almayı düşünüyorum, son kez bir size sorayım dedim. Önerir misiniz bu telefonu?
(6) 

Sözlüğe uğramadan duyuruya girmek

archely #897266 
İşyerinde sözlüğe erişimi kapatmış bilgi işlem. Ama eksiduyuru.com dan girebiliyoruz.
Hal boyle olunca eksi duyuru yazari olmayip sozluk yazari olan biri olarak duyuruya nasil login olabilirim sozluk hesabımla?
(1) 

sgk göz doktoru

zam sampiyonu domates #897264 
merhaba. gözleri iyice bozdum. 3-4 yıl önce aldığım bir gözlük var. gözlerim yorulunca takıyorum. şimdi gidip bir göstereyim ne olmuş diye düşündüm. hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var. hatta sık sık giden biriyseniz sizin isminizle gitmeyi isterim. malum sgk üstün körü bakıyor hastalara. anadolu yakasında tercihen ataşehir-kartal arasında bir hastane önerir misiniz?
(4) 

kadikoy belediye'den kozyatagi carrefour'a en rahat nasil gidilir?

idexo #897261 
gunaydinlar,

belediyenin onunden gecen 19F ile mi yoksa ayrilikcesmesinden gecen metro(M4) ile mi?

otobusle ise inecegimiz duragin adi nedir?
(2) 

abd uçak bileti

lorenz egrisi #897256 
arkadaşlar merhaba.pasaportta türkçe karakter, uçak biletinde ingilizce karakterli isim soyisim yazsa sorun olur mu? pasaportta göktürk yazsa, bilette de gokturk yazmış olsa mesela?
(14) 

hangi laptopu alayım

jjwa #897255 
birinci seçeneğim bu www.hepsiburada.com

ikinci seçeneğim bu. www.ebrarbilgisayar.com

ilkinin avantajları: metal kasa(özellikle bu çekti beni), windowsu var ve fiyatı daha ucuz. dezavantajı donanım olarak daha kötü.

ikincinin avantajları: donanım olarak çok daha iyi. dezavantajı: plastik kasa(ama ısınma sorunu olmuyor dediler), harddiski 500 gb(şu an kullandığım laptop 750gb anca yetiyor), ayrıca windowsu yok. çok sorun olmaz korsan olarak yükletirim ama sıkıldım senelerdir korsan windowstan.

hangisini alayım sizce? oyun çok aşırı olmasa da oynarım. assasins creed'in yenisi çıkınca oynuyorum genelde, nba 2k serisini oynarım. onun dışında gta5i oynamak isterim güzel bir şekilde.

aga onu değil bunu al tekliflerine de açığım. marka olarak asus ve lenova baktım genelde. vatanda satıcı acer önerdi baya ama güven vermedi bana pek. fiyatı bunları geçmezse sevinirim limitimi ilk laptop seviyesinde belirlemiştim.
(1) 

trgino.com nedir?

bir ileti paylastim #897254 
alexa'ya göre ülkemizde en çok tıklanan 3.site.

açınca ülke tanıtımı gibin bir şey var ama ne anlamadım.
(9) 

İş Görüşmesi

sndnzr #897252 
Arkadaşlar, insan kaynaklarındaki hanım bana ''aramalarımız devam edecek, iki hafta daha aday arayacağız haberiniz olsun'' gibilerinden bir şey dedi. bunun bir anlamı var mı?

siz kabul edildiğiniz iş görüşmelerinde özellikle ilkinde seçilip seçilmeyeceğinize dair bir ipucu yakalayabildiniz mi?
(6) 

Compu ve fader, bu site nereye gidiyor? ne zaman yenileniyor?

ermanen #897251 
compu ve fader, nasılsınız?

bu site ve gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

tamam yardimci oluyorum ve site de yardimci oluyor, amac bu zaten. ama hala forum usulunde gibi. biliyorum hayat yoğun sizin de, ama türkce siteler arasında en iyi olmaya aday bu siteyi en iyi hale getirmek lazım değil mi. coder yardımcı falan yok mu? fader sen de kodluyorsun bildiğim kadarıyla.

sadece fizik ile ilgili sorulara bakmak istiyorum mesela. kategori gelse. taglama gelse. +1 gelse.

feedback kisminda bile cevap oylama olayi 2009 yilinda acilmisti ve 138 oyla en yuksek oyu almis. 6 yil gecti ustunden ve hala yapilmadi. feedback sitesinde bile oylama ve burda yok.
eksiduyuru.uservoice.com

bir de feeback'te ne yapildi yapilmadi anlayabiliyor muyuz? yapildi diye isaretlenebilir mesela orda.

mobil uygulama yapildi, onun icin tesekkurler. ama o da pek kullanici dostu degil maalesef.

şikayet edeceğine sen bişeyler yap diyeceksiniz. ben kodlamayı bırakalı oldu baya. o yüzden bişey yapamıyorum. serzenişte bulunup pohpohluyorum işte. ama en nihayetinde binlerce yardımım olmuştur. siteyi sevdiğim için bu serzeniş.

geçen compü adına duyuru açılmıştı ama bu farklı biraz.

saygılarımla arz ederim,
ermanen
(7) 

steam'den yurtdışından lira ile oyun almak

cilgin fantezilerin adami #897250 
selam millet,

şu an amerika'dayım. bir oyun almak istiyorum ama oyunlar dolar üzerinden gözüküyor. eskiden steam'i yeniden başlatınca türk lirasına dönerdi ama artık olmuyor. nasıl yeniden türk lirasına çevirebilirim?
(4) 

gitarda akor basarken orta parmağı kontrol edemiyorum.

makrodalga #897248 
meraba arkadaşlar. bir süre bas ve davul geçmişim oldu ve bu çaldığım enstrümanlarda sol elimi uğraştıracak akorlar pek fazla basmadım tahmin edebileceğiniz gibi. arada sırada elime akustik gitar alıp ufak tefek akorları öğrenmiştim, fakat birkaç ay önce ciddi bi şekilde akustik gitar aldım ve akorlarla oldukça içli dışlı oldum.

şimdi benim sol elimde bir problem var. orta parmağımı aşağı doğru bükünce yüzük parmağım da istem dışı bükülüyor ve mesela Dm akorundan F akoruna geçerken ya da F#m'dan F#'a geçerken orta parmağımı bükmem gerekince yüzük parmağım da orta parmağın hizasına kadar bükülüyor. 6 ay öncesine göre aşama kaydettim fakat hala birbirinden bağımsız hareket ettiremiyorum ve bu durum artık adeta bareli akorlardan korkmama neden oluyor. aynı problem sağ elimde yok. silbaştan yapıp solak bi gitariste evrilmeyi düşündüm fakat popom yemiyor ona da. çünkü sıfırdan başlamaktan farksız. nasıl bu sorunun üstesinden gelebilirim? eğer bu bazı müzisyenlerin el anatomisine göre genel bi problem ise bu duruma yönelik pratikler var mıdır? yardımcı olana ilk bestemde konuk sanatçı olma fırsatı. eheh.
(3) 

diz ağrısı

kuzey li #897246 
finallerden sonra kendi kendime iyice saldın, o yediğin çikolatalar hep yapıştı sana dedim ve spor yapmaya başladım. bir hafta insanity max 30 yaptım. 1-2 mola alarak ve kısmande olsa modified hareketleri yaparak. çok mola aldığımı düşündüm ve ikinci haftanın başında focus t25 yapmaya başladım. cardio egzersini yaptım bilenler bilir bol bol bacak kaslarını çalıştıran hareketler mevcut. sporun sonunda yürürken sağ dizimin sızladığını/acıdığını fark ettim.
iki gün bıraktım geçsin diye hala yürürken dahi ağrıyor/ acıyor. doktora gitsem mi yoksa kendi kendine geçer mi?
birdespor mağazalarında satılan dizlikler işe yarıyor mu? şimdi alıp taksam spora devam edebilir miyim?
(1) 

hotmail-outlook eski mailler? -acil-

c1b2k3 #897243 
senelerdir girmediğim bir hotmail hesabım var. ama twitter maillerim de bu adrese geliyor.

şimdi bu maile gireyim dedim outlook'a geçti ve tüm mailler kayboldu. bunları geri getirme imkanı yok mu?

en azından dün ve bugünü?
(5) 

Elektro Gitar - Fiyat ?

birfincankahvedahaisteyenadam #897232 
Ucuz geldi bana ama hiç anlamam bu işlerden. Sizce nasıl ?
www.sahibinden.com

www.sahibinden.com
(19) 

21 yaşında aileyle problem yaşamak

dedi ayca #897229 
bu ne kadar normal? artık insanların bu yaşta nerdeyse arkadaş olması gerekmez mi birbiriyle. biz anca hır gür. var mı içinizde bu durumda olan? ergenlik desen o da değil arkadaş ya.
(6) 

green card

the feel good #897228 
gc cekilisine basvurmustum kasim ayinda yanilmiyorsam. sanirim 2016 icin olan cekilis bu. neyse mayis ayinda aciklanacak diye biliyorum. simdi bu cekilis icin istenen bilgiler bana cok sacma geldi. yani cok az soru vardi ve sorularin beni tanimaya, anlamaya yeterli olacagini dusunmuyorum. mesela lisans mezunu oldugumu belirtiyorum ama ihtisas alanim sorulmuyordu. beni neye gore alacak bu adamlar? sistem gayet fake bi basvuru yapmaya acik gibi geldi.

gc cekilisi dusuk ihtimalli bi cekilis midir? bi de gc cikti diyelim tam olarak avantajlari nelerdir?

not: kusura bakmayin arkadasimin teklifi uzerine ben de basvuru yaptim da pek bir bilgim yok o yuzden.
(20) 

1500 lira kredi kartı borcunu nasıl ödeyim?

hede hodo #897226 
az gibi ama nedense bitmiyor bu mınaskisini sey ettıgımının borcu.
ayda 2000'e yaklasan maaşım, ödemiş olduğum kurs aidatım, aldığımız araba dolayısı ile abime yaptığım yardım var. sürekli asgariden ödüyorum. ama bitmiyor.
ben bu para yönetimi konusu ve kredi kartını kullanmayı açıkcası bilmiyorum sanırım.
ben bu borcu sizce nasıl ödeyim? kredi mi çekeyim napim?
(6) 

Aynı anda iki dil öğrenmek

hellojack #897225 
zor mu olur? isveççe'nin yanında almanca öğrenmek mesela? (kendi başıma değil, kurs + okul)
(1) 

samsung lcd tv usb ile film izlemek

bana jacob diyolar #897224 
önceleri usb takardım seçenekler gelirdi. fotograf, müzik, video diye. videoyu seçerdim ve tüm videolar çıkardı. filmimi seçer izlerdim. yani ben öyle hatırlıyorum. bugün eve geldim bir film izleyeyim dedim. bu sefer yalnızca fotoğraf ve müzik seçeneği çıkıyor. video çıkmıyor. kafayı yiyeceğim. uydunun usb girişine taktım ama o da alt yazıyı görmüyor. var mı bilgisi olan?
(1) 

Arkadaşın ismini tadelle biçimiyle yazmak

hoot #897221 
merhaba millet, şimdi bir arkadaşım var ve tadelleye bayılıyor. nasıl coco cola ve nutella paketlerin ismini kişi isimlerini yazıyorsa ben de bir paketi bu şekilde yazamasam da arkadaşın ismini tadelle fontu ve renkleriyle yazmak istiyorum.
fotoşop bilmiyorum var mı kolayı?
(3) 

şu iki notebook modelinden hangisi alınır sizce?

generic #897216 
www.teknosa.com

www.teknosa.com

biraz açarsak, kız arkadaşım kendine bir notebook bakıyor 1500 üst sınırına kadar. ben piyasadan uzun zamandır bi haber olduğum için siz değerli duyuru kullanıcılarına paslamak istedim işi, bi fikir ver sevgili duyuru.

not1: cihaz oyun için alınmıyor. ps, indesign, illustrator, office, internet, film, video vs için kullanılacak.

not2: teknosanın sitesindeki diğer modellerden de onu değil şunu al gibi önerilere açığız.

not3: neden ısrarla teknosa diye merak eden olursa, ing teknokredi ile alınacağı için kendimizi teknosa ile sınırlamış durumdayız.
(5) 

sultan ahmet tatlıcı

mula #897214 
tramvay durağına gelmeden 20 adım ötesinde bi tatlıcı var. güzel mi oranın tatlıları yarın yiyim diyorum ama emin olamadım.
(1) 

Bir Başlıktaki Tüm Çaylak Entrylerini Görmek

plajda baretle dolasan muhendis #897213 
Mümkün müdür? Mümkünse nasıl yapılır? Teşekkürler.
(1) 

fiat linea'sı olan bir insan arıyorum.

sanat guresi #897209 
usb'den nasıl müzik çalıyor bu? blue & me dediği şeyi nasıl kullanıyoruz tam olarak?

"bende linea var ve flashdisk'i takınca okuyor" vs. diyecek birileri var mı?
(12) 

Matkap kullanmak

letheavendangered #897206 
Cok mu guc ister? Zor mudur? Evde matkap var, benim de ihtiyacim var ama yardim eden yok. Kendim yapsam diyorum, olmaz mi? Nelere dikkat etmem lazim?

Bu arada sevincimi paylasayim odama koltuk aldim negzelmis ya koltukta oturmak. Sandalye ustunde tuneye tuneye rahat oturmayi unutmusum. Rahat evlerinizin odalarinizin kiymetini bilin.
(7) 

nisan mayıs haziran var mı avrupa öneriniz?

bir ileti paylastim #897202 
sevgiliyle 3gece gitmeli bir yer. italya, fransa ,ispanya, prag ,viyana ,budapeşte,ingiltere olmasın.

geçen uçak bileti pahalı diyordum da mil varmış döndüm tekrar.

teşekkür ederim.
(17) 

Kızlara soru: Kaş aldıran erkekler

memories #897197 
Daha önce duyuruda sormuştum ve ortasını almak dışında kimse yanaşmamıştı alttan üsten aldırma/inceltme olayına. Ama benimkiler çok dağınıktı ve hiç kabul edilebilir bir görüntüsü yoktu. Sizi dinlemedim ve kaş bakım setiyle güzelca alıp üstünden kalan yerleri cımbızla aldım. Kaşı aldım dediğimde ana kaş değil onunla bitişik olarak başlayıp alta üste doğru yayılan kaşımsı kıllar. Çok da güzel oldu. Arkadaşlarım da onayladı. Siz bağyanlar, bir erkeğin kaşını incelttiğini farketseniz ne düşünürdünüz? İnternette gördüğüm kadarıyla pek hoş karşılamıyorlar. Abartı bi inceltmeden bahsetmiyorum. Ana kaşa birazcık dokundum sadece. Ama çok çok dikkat edince alındığı belli oluyor gibi. Sizce öyle dağınık olmasındansa alınması daha iyi değil midir?

Evet tekrar söylüyorum aşırı bi inceltmeden değil dağınık kaşın düzeltilmesinden bahsediyorum.

Ha şunu eklmeyi unutmuşum: Annemin yanına gittiğimde öylesine muhabbet ediyorduk ve şu kaşlarını aldırsana kötü duruyor dedi.

Ben de en pozitif yaklaşabilecek insan bile durup dururken uyardıysa iş başa düşmüştür diyerekten daldım ve o da beğendi.
(2) 

Tc kimlik nosuz eft yapmak mumkun mu?

eja #897193 
Yardım babında gizli olarak bir kişiye para yollamak istiyorum, tc kimlik no girmeden bunu yapmak mumkun mu? Cep tel numaramı vermek sıkıntı değil.

Mumkunse Garantı ya da Akbank atm'sinden bu işlemi yapmak istiyorum..

Karşı tarafın(parayı yollayacağım kişinin) tc si ve IBAN numarası gerekiyor dimi bana?
(5) 

Telefondaki cazır cuzur sesler

aychovsky #897191 
Birileriyle konuşurken arada sırada cazır cuzur, haşır huşur sesler geliyor. Böyle uzaylı sesi gibi. Bu sesler ne sesi? Size de denk geliyor mu?
(3) 

youtube'daki videolar, şarkılar vs.

tepedeki psychedelic adam #897190 
bir şarkıcının klibi değil de şarkısının buraya yüklenip yayınlanması, bir filmin tamamı ya da bi kısmının buraya yüklenmesi vs. bunlar yasal mı? yani yasal ki youtube'da varlar di mi? yani bi şarkıyı yükleyen bir kullanıcıya bi yaptırım olmuyor ama bu da mp3 gibi bişey değil mi sonuçta? bu işin telif hakkı konusu nasıl işliyor acaba? bir şarkı ile bir filmi buraya yüklemek arasında bu açıdan bi fark var mı?
(9) 

icki sisesi satilir mi

dieselsingle2 #897186 
imgur.com

Elimde bu var, para eder mi? Ne kadar eder?
(2) 

google earth'ten alınan görüntünün yeri tespit edilebilir mi?

diyojenimtırak #897179 
elimde google earth görüntüsü var diyelim bi tane. herhangi bir bilgi ya da yazı da yok. google earth'ten yer tespiti yapılabilir mi?
(3) 

çivi batan parmak acisi nasil gecer?

lampetia #897178 
Merhaba, iki gece once bi barda tirnagima çivi batti karanlik oldugu icin goremedim tam ama cok buyuk degildi.tirnagimla etim arasina batti tam.iki gundur acisi gecmedi.tetanoz asim oldugu icin doktora gitme gereği duymamistim ama iki gundur kucucuk bi yaranin acimasi normal midir?hatta gorunurde Yara bile yok manikur yaparken tahris olmuş gibi sadece.doktora mi gitmeliyim cok korktum :/
(2) 

puro

facebook #897177 
şunlar için ne diyorsunuz, sert midir ?

elimde biraz fazlaca var
(20) 

Marmara Hukuk hakkında durum Kötü

indescribable #897176 
En kötü okul dokuz Eylül derdim de marmara hukuk daha betermis

9 dersin 6 sından bırakmışLar

Yarın bütünlemesi var cumaya kadar bütünleme si var

Hocalar, itiraz etmesinler diye bütünlemeye 1 kala acikliyorlar finalleri.


kardeşimı bildiğim için çalışıyor hani 90 beklediği kâğıtlara 30 verip Bırakmışlar


İkinci öğretim diye mi yapıyorlar bunu?


Ne yapmak gerekir?

Bunalıma girdi kız.
ağlıyor tlf da.



6 dersi var 4 gün sınav var. 3.13 ortalamasını 0.87 ye çekmişler.


Ailecek sinirli olduk


Bi akıl verin
(1) 

İngilizce çeviri

neil manke #897174 
i.imgur.com

ne demiş bu vortigaunt anlayamadım?
(1) 

acil tam anlamıyla ogrenmem lazım arkadaslar

cokponcik #897169 
As it stands we have a few options –
1. We mark what you submitted (I excluded the similarity report to ignore small matches and the bibliography and it is coming in very low now) and you accept that unless you can establish grounds for Ec your mark will be capped at a maximum of a pass mark. OR

2. You still have until the 3 February to submit a new version of the dissertation through the Ec link (capping may STILL apply as per above)
(6) 

kuaför sorunsali

kimse #897167 
sevgili hanim arkadaslar, kendi dügününüzde yaptiracaginiz/yaptirdiginiz gelin basi+makyajina en fazla ne kadar para verirdiniz?
aylik maasiniza oranlayip söylerseniz daha rahat olur.
(2) 

TV İNTERNET TELEFON

kahve kokusu #897165 
için en uygun servis sağlayıcı?
superonline fiber yok bölgede
1 ...  ... • 5802    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık