(2) 

beyoglunda bir kebapci vardi

mozart #947617 
arkadaslar selam, yillar once gitmistim beyoglunda boyle cok katli oda oda olan bir kebapci vardi.

bazi odalarinda yer minderleri vardi onlara oturuyodunuz.

bu mekani hatirlayan giden bilen var midir?

istiklale cikan ara sokaklardan birindeydi.

tesekkurler
(5) 

bir banka şubesine gittiniz ...

theconqueror #947616 
aynı bankanın başka bir şubesindeki hesaba para yatırmak istediniz,(kendi hesabınız veya değil) para kesiliyor mu?
(3) 

marmariste otel tavsiyesi

zenc #947615 
geceliği kişi başı Max 200 usd olacak. içinde aqua parkı olan, dağ ve deniz manzaralı otel arıyorum yurtdışından ailesiyle tatile gelecek bir müşterim için. ramazandan sonra gelmeyi planlıyorlar.
(3) 

Parmağımdaki nedir? -ekteki resim korkutucu gelebilir-

Tutkun #947614 
Merhaba,

Yakından parmağımın fotosunu çekince biraz garip gözüküyor.
Sol işaret parmağımın üst kısmında, eklem yerinde birkaç ay önce şimdiki boyutuna göre biraz ufak birşey çıktı, ben de onu soya soya biraz büyüttüm. Ağrısı, sızısı yok, üzerine bastırınca da ağrımıyor. Sadece oradaki normal deri yok oldu, pürüzlü ve sert bir hale geldi. Nedir bu, niye çıkar?
(4) 

En Hızlı Sağlık Raporu

melankomik #947611 
Günaydın Ekşi Duyuru Ahalisi,

Ehliyet için sağlık raporu almam gerekiyor. Bugün işyerinden iki üç saatliğine çıkıp hemen alıp gelmek için en hızlı yol hangisidir sizce? aile hekimi? devlet hastanesi? özel?

Hangisi daha az uğraştırır?

Teşekkürler.
(4) 

dua ritueli

sparkle kiddle #947606 
dua ederken elleri açmak yüze, sakala sürmek
nedir? genel bir aydınlatma alabilir miyim?
(4) 

doping etkili kahvaltı

dahinnotha #947605 
selamlar,

galiba farkında olmadan ufak bir depresyon atlatıyorum. bana sorsan gayet keyfim yerinde ancak vücudumun tepkileri pek öyle demiyor. yemek yemeyi unutuyor, üşendiğimden yemiyorum. kötü şeyler yiyeceğime hiç yemem dediğim için de çoğu kez aç geziyorum. 170 boyum var, kilom 55in altına düştü son bir kaç ayda. tek yaşıyorum, marketten temel gıdalar dışında bir şey almıyorum. pazara ise aylardır gidemedim.

velhasıl, günün en önem verdiğim öğünü olan kahvaltıyı da sıklıkla atlar oldum. alt kata poğaça/börek satan bir yer açılınca her gün oraya uğrar oldum açlığımı geçiştirmek üzere.

sizlere sorum şu; eski beslenme alışkanlığımı nasıl edinebilirim? kahvaltıda bana enerji verecek ne gibi şeyler tüketebilirim? gece eve geç geldiğimde iki dakikada kendime ne hazırlayabilirim?
(4) 

40 bin lira ile 360 binlik ev almak

medievalman #947604 
kredi çekmek için 100 bin lira anaparaya ihtiyacım var sanırım. ( %25+masraflar)
60 bin ihtiyaç kredisi çeksem sonra kalanı konut kredisi çeksem olur mu? evin değeri çok daha yüksek, çok iyi bir fırsat kaçırmamam lazım.
(2) 

Antalya/Sorgun

dugili #947603 
Şimdi ben bişi merak ediyorum

Haftasonu için bu bölge 23/24 derece gösteriyor
Çocukla gidilip havuza denize girilir mi?
soğuk mudur?

Tenku
(4) 

Burada çalan şarkı

Allahin Sopasi #947602 
instagram.com

shazam bulur heralde :)
(1) 

kubrick'in filmlerinde kullandığı temalar

logisticsmanager #947600 
3000 kelimelik yazı yazmam gerek kubrick hakkında. aklımda bir intro, üstüne temalar, kullandığı teknikler ve stili olarak ileriliycem. en son da the shining, a clockwork orange ve full metal jacket incelemeleriyle bitiricem.

şu tema işine kafam takıldı, şu an ciddi olarak şey yaptığım dehumanization of society, reflecting violence of america gibi iki şey oluşturdum. başka öneriniz olur mu?

ps bir de artificial ile natural arasındaki çatışma varmış gibi de geliyor.
(2) 

3 büyüklerin mağaza gelirleri

jjwa #947599 
gsstore mu fenerium mu kartal yuvası mı daha çok kazanmış(ne kadar fark var) bunu merak ediyorum ben ama bulamadım internette. yani buluyorum da 2004 yılının buluyorum 2011i buluyorum. son yılların güncel rakamlarının yazdığı bir yer var mı?
(14) 

Tam gönül işi de değil ama

reavelyn #947593 
Soru bile gelmeyebilir duyurunun sonunda.

Ya kısa bi süredir takıldığım mekanda çalışan bir hanım efendi var, ben böyle gülümseme görmedim bütün masa (4 kişi takılıyoruz 2 kız 2 erkek) kıza aşık olduk. Hani böyle sıcak bir gülümseme, içten de bell, ama nasıl içim ısındı resmen ya. bi kafede müşteriye hizmet ediyor gibi değil de sanki sahil kenarında dizlerine uzanmışım da iyi ki varsın der gibi gülüyor (hani harbi öyle bir durum yaşasak ve öyle gülse sanırım orada teslim ederim ruhumu)

şimdi ben bir süredir kapalıyım gönül işlerine, hala da öyleyim bence, varsa da etrafın ilgisini fark edebileceğimi sanmıyorum. ama grubumuzun öteki erkeği dedi ki ''abi kız buraya gelmek için bahane arıyor, arada seni kesiyor, dışarıdaki tabelayı düzeltti 3 defa, ama hiç kıpırdatmadı seni süzüyor'' vs vs. Şimdi o eleman gazlamıyordur beni, öyle düşünmese demez.

ama tahminimce hanım efendi benden 3-4 yaş kadar büyük. zaten muhabbetimiz de mekanın kahveleri için ondan istediğim önerilerden öteye gitmedi. önerdiği kahveyi falan sordu beğendim mi diye ama ne güzel sordu ya...

hah soru, napsam ki ya ne desem, aklıma şey geldi ''Burada bira var mı (yok, biliyorum)? O zaman mesain bitince birer bira içelim mi?'' diyesim var ama ne kimseye bulaşmak istiyorum ne böyle buluttan nem kapmak.

Ama valla heyecanlandım ne yalan söyleyeyim... gülücüğe mi odaklanıyorum, heyecan mı arıyorum nedir bilemedim. ne yapayım abiler ablalar?
(2) 

yerli dizi bulmaca

ismayil #947592 
bir kız vardı, kot tulum giyer kırmızı şapka takardı. ninesiyle beraber yaşıyorlardı. mahallede havalı bir abla ve buna aşık bir kabadayı vardı.

kime sorsam hatırlamıyor. ben de ayşecik fatmacık deyu aradım ama bulamadım.
(2) 

şehirler arası araç kiralama

doktor bey #947584 
istanbul'dan alıp antalya'da teslim etmek üzere bir günlüğüne araba kiralamam gerekebilir. çok emin olmamakla birlikte, bu hizmeti sunanlardan en bilinenleri avis ve hertz olsa gerek. daha önce bu şirketlerden araç kiralayan var mıdır? başka firma öneriyorsanız, onları da rica edeceğim. bir de bildiğim kadarıyla kredi kartı şart herhalde araba kiralamak için. firmaların zorunlu tuttuğu asgari bir kredi kartı limiti var mı bu işlemlere istinaden? istenen ehliyet süresi konusunda sıkıntı yok; zira ehliyetim 6 senelik.

şimdiden teşekkürler.
(5) 

pasaport süresi

bonjurkes #947583 
selam duyurucu gençlik. Elimizdeki 10 sene geçerli olan pasaportun tamamını tüketip yeni pasaport almak istersek, eski pasaporttaki kalan geçerlilik süresi yeni pasaporta aktarılmıyormuş diye duydum.

gerçekten öyle mi? öyleyse saçma değil mi? hem defter parası (sayfalar için) hem de geçerlilik için para ödüyoruz. lakin benim defterim dolduğunda, ben yeni defter parası verip eski pasaporttan kalan x seneyi yeni pasaporta aktaramıyorsam ne anladım o işten?

yeni pasaport için 1 senelik geçerlilik istesek bile eskisinden süre devretmiyor mu şimdi?
(3) 

Bitirme Tezi Posteri

vincentvega #947582 
Boyutları nasıl ayarlamak gerekir, hangi program iyi olur? Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Örnek atmak isteyen hiç çekinmesin :)
(2) 

eylemsel olaylar

expressive #947581 
Şimdi ben kyk'nin en kıytırık yurtlarından birinde kalıyorum. Geçenlerde yurt şartlarının iyileştirilmesi, şikayetler ile ilgili yurtta sessiz bir eylem oldu. Sessiz dedim çünkü yurttakilerden başka kimsenin haberi olmadı.

Müdüre hanım yan bloktan gece vakti evinden gelmek zorunda kaldı filan. O sıra meğerse güvenlikler isimlerimizi alıyormuş.
Olayı öyle büyüttülerki 40-50 kişinin ismini aldılar. Tutanaklar vs en sonunda sözel uyarı aldık.

Yarı özel yeni bir yurt açıldı. Gitmek istiyorum. Onun için dilekçe verdim. Fakat dilekçe verenlerin hepsi gitti. İsimlerini aldıklarının dilekçelerini kabul etmiyorlar. Bu olayda ismi geçenleri almıyorlarmış meğerse. Bölge müdüründen öyle emir gelmişmiş.

Yav ben ne'deyim şimdi.
(2) 

İmkanlar-İstekler

the feel good #947580 
Oncelikle askerdeyim ve 54 batti. Uzun suredir nobet tutuyorum ve surekli gelecegimi kurguluyorum. İmkanlarimi ve imkansizliklarimi degerlendiriyorum. Babam aile sirketimizde calismami istiyor. Fakat ben bu konuda pek istekli degilim. Acikcasi disardan bakildigi zaman o kadar mal-mulk arasinda fantezi ariyorum. Aslina bakarsaniz tek istegim bagimsizlik.

Ailemle donunce yapacaklarim konusunda konustugumuzda hur oldugumu belirtiyorlar. Fakat buna ragmen esas isteklerimi belirtmekte cekiniyorum. Cunku bunu gerceklestirebileceklerine inancim zayif.

Somut bir dille ifade etmek gerekirse, kendime Amerika'da bir hayat kurmak istiyorum. Buna alternatif olusturabilecek ulkelerde(İngiltere, Avustralya) de bir is yaparsam hayal kirikligina ugramis olmam. Ama ne yapacaksam cok ciddi adimlar atmam lazim geri donuste. Cunku 2 senedir mucadelesini verdigim bi mevzu bu.

İngiltere icin Ankara Antlasmasi gibi bir avantajimiz var ve ablamin orada ufak capli is yapan bi arkadasi var. Yasayan Turk nufusunu da hesaba katarsak İngiltere ticaret icin iyi bir alternatif. Muhafazakarlarin guc kazanmasi can sikici.

Amerika; her ne kadar baglanti konusunda ve ulkenin sistemi hakkinda bilgi sikintisi yasasam da gitmeyi ve yasamayi en cok arzuladigim ulke.

Uykulu oldugum icin baya daginik oldu konu ama biraz akil yurutelim benim konu hakkinda. Sizce ne yapmali?
(7) 

eski sevgililerim evleniyor

snape i başından beri tanırım #947579 
sorun başlıkta. sorun da değil belki onlar için güzel bi şey tabii de. insan bi tuhaf oluyo. bir değil, iki değil. 50 sene boyunca kendimden 75 yaş büyüklerle çıktığım için sanırım, adamların evlilik haberini alıyorum sürekli. asdfkjs. of.

daha önce yine ergene bağlayıp sonradan sildiğim duyurularımdan birinde, eski sevgililerimin iyi insanlar olduklarından, aslında geçmişten bi tanesiyle evlensem olur gibi geldiğinden bahsetmiştim. ama adamlar pek öyle düşünmüyomuş ya. eheh. çatır çatır evleniyolar. bi tanesi de "snape'ciğim seni unutamadım, senin gibisini de bulamadım zaten, ne iyiydik biz, gel evlenelim" demedi yani. kütür kütür evleniyorlar. çocuk bekleyen bile vardı en son. ciddi hayatlar kurup orta yaş triplerine adım atıyolar ya resmen. evler işler kurmalar, araba park etmeler filan yapıyolar. ben daha hala bohem öğrenci hayatı yaşıyorum. düşünsene onlar mutfak takımı filan bakıyolar. zigon sehpa, aynalı dolap, yeni evli çifte daire filan. tüylerim ürperdi. ahahah.

canım sıkıldı, anlatmak istedim. soru da sorayım. sizce nolucak, hepsinin tek tek evlendiğini seyredicek miyim? en sona ben mi kalıcam ya? hepsi mi evlenir, bi tanesi de "ya snape vardı" demez mi acaba? asdlşfjk. hayır sonra evlenmesek bile desinler. hehe. şaka yapıyorum. bazılarında buruk bi sevinç oluyo, bazılarına anlam veremiyorum. böyle böyle gülebileceğim bi şeye evriltmeye çalıştım ama aslında olmadı da pek. ühü.

naber?

edito: uyuycam, cevaplara sabah bakarım.
(5) 

dua

hepbirarayış #947578 
Arkadaşlar varsa bi,
Bu kiz da çok çalıştı 1 ay sonra mezun olsun yaziktir, amin
Duanizi alırım.

Var mı? (Bu da soru)

Not: beni bu hale finaller getirdi.
(8) 

***yemek sorusu***

robin sparkles #947576 
merhaba.

cuma günü doğum günüm. ecnebi dostlarıma türk yemekleri/mezeleri yapmak istiyorum lakin daha önce hiç 10-15 kişi için yemek yapmadım. birer duble rakı ikram edebileceğim, yapması kolay yemekler/mezeler lazım. yaban ellerde olduğum için malzemeler tuzluca, bereketli şeyler çok işime gelir. berlin'de ucuz meze alabileceğim yerler biliyorsanız o da çok işime gelir.

n'olur bana yemek tarifleri verin.

sizi seviyorum.
(6) 

bilgisayardan anlayan var mı

mula #947573 
geçenlerde masaüstünü güncelleştirdi o gün bugündür gitti bilgisayar. virüs programı yüklenmiyor. spotify, itunes yüklüyorum ertesi gün bi açıyorum bilgisayarı her şey yine silinmiş. notepad paint bile yok. ekran koruyucuyu kendi seçiyo her açışımda. deliricem bi yardım edin ya.

masaüstüne kaydediyorum dediği resimleri nereye koyuyo bulamuyorum. önceden resim de kaydetmiyodu hata veriyodu onu gugıldan baka baka hallettim.

delta homes olmuştu başlangıç sayfası onu da çözdüm kalanını ne yapıcam ya?
(6) 

Hollanda'ya 2 ay kalacağım, para mevzu?

cemlemikonusuyorsun #947571 
Selamlar,

Hollanda'da 2 ay kalacagim. Para mevzunu nasil yapayim? Anlasmali banka vs bilen var midir? Yoksa tum parayi yanimda mi gotureyim?

Tavsiyeleri bekliyorum, simdiden saolun.
(12) 

HDP vs APO

tavish11 #947570 
Bu seçimlerde CHP ve HDP arasında kararsızım. HDP'nin söylemleri güzel. Barajı geçmesini istiyorum. Ancak APO'nun güdümündeki bir partiye oy verecek olmak kafamı karıştırıyor.

Kürt sorununda muhattabın APO veya Kandil değil direkt olarak halk tarafından seçilmiş vekiller olması gerektiğini düşünüyorum.

Zira APO, PKK'nın başındayken Kürt milliyetçisi, yakalandığı zaman Türk milliyetçisi, İmralı görüşmeleri olurken AKP yandaşı = eksisozluk.com

APO'yu sevmiyorum. Böyle yanar-döner birisinin başta olması beni rahatsız ediyor. Ama Kürt halkının artık hakkını almasını istiyorum.
(3) 

baski konusunda tecrubeliler buraya

safepassage #947568 
arkadaslar bilen bilir, suluboyayla tisort tasarimi yapip taratiyorum ve dijital ortamda tisortlere basilarak satiliyor.

fakat son calismalardan bazilarinda rengin kagitta yaptigimdan daha soluk ve ayni renk olmadigini goruyorum.

ozellikle mavi ve kirmizinin (pembe vs) tonlarinda sikinti cikiyor.

baskiciyla telefonda konustugumda cmyk ile calismam gerektigini soylese de tarattiktan sonra cmyk ya gectigimde ekranda gordugum resim ile baskidaki ayni olmuyor.

sizce baskicnin kartuslarinda sorun olabilir mi? ya da sorun nedir?
(1) 

silah joyistik

oddyseus #947565 
pc için çok daha pahalı olmayanı var mı bunun? Kafa ile silah ayrı hareket edecek ama. Yani silahı tuttuğum yere dönmeyecek ekran. Ben bi tarafa bakarken silahı serbest olarak kontrol edebileceğim bunu istiyorum. Silahın üstünde ps gibi ileri geri sağ sol zıpla yaptıracak tuşlar da olursa süper olur tabi.
(6) 

15000 tl altı otomatik araba

Sarix #947560 
sorunsuz olsun, en önemli kriter bu. Ne olabilir?
(5) 

kuru mama bozulmuş sanırım kediye bir şey olur mu

yue #947557 
2ay dolmadı bile kedinin mamasını alalı. 4kg almıştım royal canin. Kendinden zipli poşette. bi kısmını kavonoza koyup ondan azar azar günlük veriyordum. az önce farkettim ki normalden çok farklı kötü bi kokusu var. hatta ilk önce kumunu değiştirdim o kokuyor sanıp ama mamadanmış.

içime sinmedi kaldırdım şimdi ama normal mi sizce bu öyle güneş falan görmeyen de bir yerde saklıyordum. bir kısmını yedi bi de kedi bir şey olur mu acaba ona zehirlenme ihtimali var mı gece gece korktum ya :/
(6) 

kaza

hasanli #947554 
sabah yan yolda bebenin teki sol arka camurlugun ordan carpti bana cokta bisey olmadi arabaya boyasi gitti tutanak falan tuttuk eleman hatasini kabullenmedi sen atladin yoluma dedi herneyse tutanak tuttuk o savunmasini yapti kendisini savundu sucu bana atti bende karsi tarafa attim sucu resim falan cektim. Simdi sigorta sirketi kimi suclu cikarir tahminen?
(4) 

insan kaynakları

patronun yegeni #947544 
türkiye'nin en büyük otomotiv distribütörlerinden birinin uzun dönem staj ilanına başvurdum, ilginç bir şekilde geri dönüş yaptılar. gittim görüştüm, gayet verimli geçtiğini düşünüyorum. görüştüğüm kişi hiç saçma sapan zeka sorusu sormadı, gereksiz konulara girmedi. sohbet havasındaydı. yalnız bu görüşme esnasında biraz profesyonellikten uzak kaldığımı düşünüyorum. bu şirket de çalışmayı gerçekten istediğim bir şirket. kararımız negatif bile olsa seni bilgilendiririz dediler ayrılırken.

şimdi diyorum ki onlardan telefon beklemek yerine gidip bizzat sorsam "kararınızı verdiniz mi?" diye, çok mu amatör bir hareket olur? onlardan gelecek telefonu beklemem daha mı mantıklı?

"bence" ile başlayan cevaplar yerine, bilgisi ve deneyimi olan kişiler cevaplarsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
(6) 

siz olsaydınız napardınız

farrytikki2 #947541 
dün saaat 5 gibi berbere gittim, (yanlardan, enselerden kestirme) evde hoşuma gitmeyen bi yeri farkettim.

bugün yine gittim. bugünkü gidişimde para vermedim. siz verir miydiniz? nezaketen bile sormadım. bu kafama takıldı. arkadaş sonuçta. yani sormam bile ayıp olur diye düşündüm.

racon ne?
(4) 

gender neutral pronoun

kayisili turta #947535 
gençler,

tezimde s/he kullanmamı danışmanım istemedi de. acaba gender neutral pronoun ne kullanabilirim?

dayanışma bizimle olsun!
(1) 

telefonu garantiye yollarken

kablelvuku #947533 
Bi LG telefon var da bir garantiye gitmesi lazim evde faturayı bulamıyoruz. Teknosadan almıştım ben direkt servise goturcem sanki fatura istrmiyorlardi serviste ya oyle migdi ?
(1) 

3 sıfat gereksizliği

la femme de turc #947520 
Mülakatlarda neden kendimizi 3 sıfatla tanımlamamızı istiyorlar? Yani benim söylediğim 3 sıfatla beni nasıl tanıyacaklar ya da nasıl değerlendirecekler hiç anlayamadım vallahi
(16) 

Kişilik Envanteri ile Elenmek :)

burberry #947517 
2-3 ay iktisat çalışıp zaten takip ettiğim ekonomik gündemle beraber alanımda daha yeterli hale geldim.
TOEFL'a girdim, gerekli puanı aldım.
Daha sonra büyük bir bankanın müfettişlik sınavına girdim. Sınavı geçtim.

Sınav sonrası bir envanter gönderdiler. "Arkadaşlar arasında liderlik yapan genelde ben olurum" tarzı cümleler var, "doğru" "çok doğru" "yanlış" falan işaretliyorsunuz. Doldurdum, "lider ruhlusunuz, sayılarla aranız iyi" falan güzel şeyler söyleyen bi rapor geldi.

Ve bugün aynı bankadan "süreciniz olumsuz sonuçlanmıştır" maili aldım.

Bu envanterlere oldum olası inanmam. Evde, laptop başında, gerçeklikten uzak cevaplar verebileceğimiz bir "anket" ile bir banka beni "müfettişliğe layık" görmedi. Ekonomik soruları cevaplandırmama, istediği yabancı dil belgelerini iletmeme rağmen mülakata bile çağırmadan, envanter sonucu eledi.

Ben mi abartıyorum yoksa bu gerçekten çok çok aptal bir yöntem değil mi? İnsanlar hayallerini bu işlere bağlıyor ve böyle saçma bir yöntem ile, hiçbir yeterliliği adam gibi test edilmeden eleniyor.

Adam gibi bir iş için daha ne yapmamız lazım? İlla güce tapıp yolumuzu bulmamız mı gerekiyor?
(2) 

Bir Excel dosyası hazırlamak istiyorum

biz siz onlar bensiz daha mutlular #947516 
Toplama işlemi olacak sadece. Ben her gün, ilgili kalemlere adet sayısı yazacağım, en alt satırda da ilgili kalemlerin toplamı yazacak. Bunu nasıl yapabiliriz? 15-20 civarı kalem var. Her ay da bu tabloyu sıfırlayıp, yeniden kayıt alacağım. Hazırladığım Excel dosyasını gönderip, formül hazırlayabilecek olan varsa mail atabilirim.. =)
(7) 

daft punk-instant crush hangi şarkıya benziyor

allahinadiylaoku #947515 
şarkıyı geçen hafta ilk defa dinledim ve nakaratı hemen bir şarkıyı ve birşeyi hatırlattı, abim street fighter diyor ama benzer birşey bulamadık pek.

yani daha önceden aynısını dinlemiş gibiyim, bilen var mıdır?
(4) 

Haftasonu cayi

la noix #947511 
Cay dedigime bakmayin cay olmicak buyuk ihtimal :)

Haftasonu bi cifti caya cagirdik. Erkek ispanyol, kiz turk. Ikimiz de gebeyiz :) ispanyollar cayi sevmiyo biz de icemiyoruz (ben gunde 1 bardak fln iciyorum da kiz icmiyo olabilir)

Evde kafeinsiz kahve var. meyve falan alcam sikariz yapariz 2 bira aliriz bi de oglanlara tamam
Ikea'nin bademli pasta/kekinden var evde. Onu koyucam. Belki bi salata yaparim. Yanina baska nolsun? Onlar da gelirken borek fln getircek sanirim. Yorucu seyler olmazsa sevinirim :) hatta "git surdan sunu al" derseniz de guzel olur :)
(8) 

tuvalete cikamiyorum :(

füt #947506 
Arkadaslar yeni ise girdim, 2haftadir calisiyorum, is hayati duzenine gectim ve tuvalete cikisim asiri duzensiz. Normalde her gun ayni saatte (kahvaltidan sonra) zicardim ama duzenim bozuldu, yine ayni duzene nasil sokarim bu isi? Inanilmaz rahatsizim ya eczaneye gitsem ilac verirler mi
(6) 

Carrefour un kileri satin almasi

solenkol #947501 
Simdi kiler marketleri alkol satar mi ne dersiniz
(1) 

sunum için powerpoint

fitjehn #947499 
sunum için powerpoint kullanmam lazım ama elimdeki pc de satın almamı istiyor. bunun başka bir yolu yok mu? teşekkürler.
(10) 

disiplinler arası yüksek lisans

tepedeki psychedelic adam #947498 
bilgisiyar mühendisliği bitirimiş biri sosyal alanlardan hangi bölümde yüksek lisans yapabilir? felsefe, linguistik, antropoloji, psikoloji alanlarıyla alakalı ya da aklınıza gelen başka şeyler olabilir.
(6) 

köpeğim bana kafayı yedirtecek!

mutevazi #947493 
köpeğim ben izin vermeden koltuklara çıkmıyor. hiçbir yasak koymadım şimdiye kadar, istediği gibi koltukta da yatakta da yatabilir. sanki biri gizlice eve girip hayvanı koltuğa yattığı için dövüyor yahu. ben çalışma masamda oturup çalışmaya çalışırken vikvik ötüyor sürekli, çık oğlum diyorum iki koltuk arasında gidip geliyor hangisine çıkayım diye (çık diye bir komut biliyor evet) ben masadan kalkıp çıkabileceği koltuğu elimle göstermeden çıkmıyor.

neden yapıyor böyle vallahi bir türlü anlamıyorum. çıkmakta zorlanıyor olabilir mi acaba koltuğa, çok yaşlandı, bacakları falan mı ağrıyor acaba?

edit: koltuğa çıkmasına izin verip, çıkartıp öyle evden çıktığımda her gelişimde aynı yerde aynı şekilde yatarken buluyorum bir de, ben evde yokken inince çıkamam diye kalkmıyo mudur nedir? :/
(1) 

beypazarı maden suyu kullananlar

six packsiz #947486 
Bu sıralar tadını bozdu mu bana mı öyle geliyor?
Önceden aniden açınca taşıyordu şimdi her halukarda taşıyor. Bir farklılık var sanki
(2) 

ayak bileğinde lekeler

uuth #947485 
Selamlar. 1-2 aydır her iki ayak bileğim çevresinde kahverengi noktalar şeklinde lekeler var. Kaşıntı veya şişlik yok. Düzenli kullanmakta olduğum herhangi bir ilaç yok. Herhangi bir şeye de alerjim çıkmadı şimdiye kadar.

Benzer bir sorundan muzdarip olan var mı? Sebebi ne olabilir?
(6) 

ya 15 kişilik bi aktivite lazım

habib #947484 
Bu 15 kişi benim bir kurstan öğrencilerim. yaşlar 20-25 arası. Kutlamamsı bişey olsun hepsi geçti. Nasıl bir şey önerirsiniz?
(7) 

seçim arifesinde evinizde siyasi atmosfer

kargn #947483 
benim aile bütün gün sıradan ulusal, bengü, halk, imece izliyor. çok mağdur durumdayım. sizin manyak ebeveynler de kararsız mı? allahım deliricem..
(1) 

Nightwish'i neden Türkiye'ye getirmiyorlar

neil manke #947481 
Neden organizatör firmalar bu muhteşem grubu siklemiyor anasını satayım? Dünyaca çok popüler aslında, ayrıca Türkiyede de baya fanı var.
(1) 

şebeke gidiyor (android)

jamal_vs_jason #947473 
arkadaşlar hemen hemen her gün bir iki kez şebeke gidiyor. operatör kaynaklı sandım önce,sonra baktım tam o dakikada yanımdakinde full çekiyor.telefondan kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.asıl soruya geliyorum: 2 gündür hep aynı saatte gidiyor bu şebeke. bir dk kadar sürüyor.acaba marketten indirdiğim bi program mı yapıyor bunu? yapabilir mi? işletim sistemi kitkat.sizin de şüphelendiğiniz program veya oyunlar var mı?
1 ...  ... • 5447    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık