(3) 

Antalya'yı bilenler

va #1168126 
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum öncelikle,

Antalya tıp fakültesi hastanesinde gerçekleştirilecek bir amaliyat için başka bir yerden 3-4 kişilik bir grup oraya gelecekler, ancak 3-4 gün orda kalmaları gerektiği için hastaneye yakın bir yerde hem hesaplı hem iyi bir yere ihtiyacımız var, gelecek kişiler bayan ve araçları yok. O yüzden olabildiğince yakın olması önemli. Günlük evler olur hesaplı otel olur, pansiyon olur fikirlere ihtiyacımız var,

Teşekkürler,
(5) 

Büyük Kaza Atlattım. Kaportacı tanıdığı olan florya?

EXXE01 #1168124 
Selamlar bugün az daha otobüs biçiyordu beni. Benimde hatam az değil. Sol ön çamurlukta sürtmeye dayalı göçük oldu.

Önereceğiniz bir yer var mıdır ?
(4) 

bosna karadağ gezi,sınır geçişi

biergarten #1168120 
merhabalar, 4-5 günlük bir balkan gezisi yapmayı düşünüyorum. vizeyle uğraşmak istemediğim için bu ikisini seçtim. (belgrad gittim o yok o yüzden) neyse giden bilen arkadaşlar sorularıma cevap verirse güzel olur.

1- 4-5 gün için nasıl bir gezi planı önerirsiniz?
2- araba kiralasam nasıl olur? sınır geçişlerinde sıkıntı olur mu?
3- en son yine sınır geçişi nasıl bu iki ülkenin?sıkıntı çıkar mı?
(2) 

ankaradan konyaya otobüs mü tren mi?

antikadimag #1168119 
sb.

tren bileti 23 liraymış, otobüsü bilmiyorum.
(3) 

gri v yaka kazak ve fular

regina phalange #1168117 
Ne renk fular takabilirim varsa linkleriniz alirim birer dal. Massimoda indirimdeyken alsaydim keske diyorum simdi fena modeller yoktu ama gec kaldim galiba
(5) 

ilişki yaşadıkça ilişki yaşamayı tüketiyor muyuz?

mobydick #1168113 
sanki her ilişkiye bir öncekine göre daha da birşeyleri kaybetmiş olarak başlıyorum. her birsonrakinde hevesim neşem biraz daha azalıyor, vazgeçebilirliğim daha yüksek oluyor.

misal vermek gerekirse; eskiden hediye alınca çook mutlu olan ben, şuanki 14 şubat hediyemi açmadım dahi. içinde ne olduğunu söyledi istediğim de birşeydi ama kargo kolisinde duruyor. sanırım bir 4-5 gün daha, paketini görmekten sıkılıp da şunu bir açayım diyene kadar açmayacağım. hevesim yok.

misal vermek gerekirse, artık insanlardan, ilişkimden çok çabuk vazgeçiyorum. her kavgada tamam bu iş yürümüyor ayrılalım kimse için üzülemem oluyorum. kavgalarımda ne kadar hırçın yahut kırıcı olduğumu da umursamıyorum. herkes herşey vazgeçilebilirmiş gibi geliyor.

eskiden böyle değildim. pamuk gibi heyecanlı hevesli düşünceli bir insandım.

sizde de durum böyle mi?
bu durum fazla miktarda ilişki tükettikçe mi ortaya çıkıyor, yaştan mı kaynaklı?

yahut o kişi tam olarak içimize sinmediği için mi böyle? gerçekten içimize tam anlamı ile sinen, deli gibi istediğimiz birini bulunca çok farklı mı olacak? (çoğu kişi bulamıyor)
(3) 

duolingo gibi site/uygulamalar

steve rogers #1168107 
film-dizi izlemediğim zamanlar haricinde bilgisayarda vaktimi boşa geçirdiğimi düşünmeye başladım. duolingo gibi ingilizcemi geliştirmeme yardımcı olacak site öneriniz var mı?
(1) 

Tarımdan ve tarım ticaretinden anlayanlar

dunal #1168105 
Bir tarım ürünü üreticiden tüketiciye kimlerden geçerek geliyor? İşi bilenlerin cevap vermesi önemli çünkü küçük bir üreticiye yardım etmek istiyorum. Kendi çapında bir bahçesi var fakat her sene her sene dolandırıcılardan bıkmış durumda ve bu yüzden zarar ediyor. Zaten üreticiden markettekinin onda biri fiyatına almak üzere anlaşıyorlar ama o parayı bile ödemiyorlar. Birkaç aracıyı bypass edebilirsek sorunu çözebiliriz diye düşünüyorum.
(5) 

Instagram saticilarini maliyeye sikayet etmek

tchuck #1168104 
Arkadaslar selam bizimle ayni isi yapip ne vergi ne bisey odeyen insanlar var instagramda. Biz de instagramda satis yapiyoruz ancak fatura kesiyoruz. Haliyle paraya elimiz degmeden kdv ve gelir vergisi kaciyor. Haliyle bizim fiyatlara yansiyor.

Bu tuzu kurulqr da maliyet avantajini kullanip bize ve musterilerimize dalasiyorlar.

Ben bunlarin hepsini sikayet etmek istiyorum. Bu isi nasil yapabilir ve kaale alinir miyim? Yasal olarak yapabilecegim ne varsa tankla tufekle saldiemak istiyorum.

Bu asamada nerelere basvurabilirim ve basvurumun denetimlr sonuclanmasi icin ne yapabilirim?
(15) 

Mercedes sorusu

basubadelmevt #1168100 
Linkteki arabaya bu para verilir mi? Mercedes A180CDİ. 26 yaşındaki kardeşim kullanıcak. Bana biraz fazla geldi, bozmakta istemedim pek.

www.sahibinden.com

Bende de Mercedes var aşırı memnunum o ayrı ama bu modele bu fiyat bilemedim. Anlayanlar bakabilir mi?
(4) 

İphone 5s "aranıyor..."

zeynep guzel kizdi fenerliydi ustelik #1168097 
İphone 5s "aranıyor..." Diye kaldı. Hat çalışmıyor. Kapattım açtım, kartı çıkarıp taktım, home tusu ile kilit tuşuna beraber basıp yeniden başlattım, ağları sıfırladım, şarjı bitirip şarj ettim açtım. Hiçbiri çözüm olmadı. Telefonun garantisi de yok. Nasıl çözecem bu işi?

Telefon darbe almadı. Uçaktan indikten sonra telefonu açtım böyle kaldı.
(4) 

Kır Düğünü hk. ya da sadece Düğün hk.

evc #1168096 
Şimdi arkadaşlar öncelikle kır olması önceliğimiz. Bi iki yer baktık, 350 civarı kişi için 30 bin dediler (yemek+dj vs). Ama mekan ikimizin de hoşuna gitti. Yalnız diğer taraftan diyoruz ki kimse bize o kadar gelip bişe takmayacak. Öyle salon düğünü de pek istemiyoruz. Otel olsa yine aynı fiyat vereceğiz sanırım. Baktığımız yer polonezköyde bi yer.

Size sorum; zaten aşağı yukarı istediklerimizi(salon olmasın gbi) kapsayan yer için bu civarda bi fiyat mecburen vereceğiz mi? veya ne biliyim var mı kır düğünü için başka önereceğiniz yer?

bi iki bişe derseniz ne dersiniz?
teşekkürler
(12) 

arabalardan, kazalardan, yasalardan anlayan varsa bi bakabilir mi?

deryack #1168092 
dün kuzenimi duraktan alıp arabamla evine bıraktım kendim de eve geldim. 15 dk sonra aradı "abla arabanın anahtarını balkondan atsana cüzdanım arabada düşmüş alıyım" dedi. araba da evin altında 2 dkda alır. fesatlık gelmedi aklıma verdim. bu o arada arabayı alıp gitmeye çalışmış. binanın otoparkından çıkamayıp komşunun aracına girmiş çarpmış gövdeden. ehliyeti yok 22 yaşında. şimdi de banane ya sigortan var ödesin ayağına yatıyor. kuzenim çok gamsız ipsiz sapsızdır. rahmetli teyzem vefat edince anladınız yani yumuşak karnım hep görmezden gelmeye çalışıyoruz emanet diye. ama arabamı alıp kaçırmaya çalışması canıma tak etti. polise vericem yani. bu kadar insanın iyi niyeti kullanılamaz.
2 sorum var
1.si anahtarı ben verdiğim için suçu bana yıkabilir mi?

2.si de benim %15 hasarsızlık indirimim var. çarptığı adamda(eski bir araba) söylenene göre 600 700 tl hasar var. benim arabanın 300 lira diye tahmin ediyorum hasarı

acentayı aradım. bana denen siz 6. basamaktasınız. bu sene 7. basamakta %20 hasarsızlık inidirimi alacaksınız 500 lira gibi olur sigortanız. ama tutanak tutarsanız %10 hasarsızlık indirimine düşersiniz ve 3.4. basamağa düşüp 1000 lira civarı ödersiniz 3 sene de tekrar %20 hasarsızlık indirimine çıkamazsınız astarı yüzünden pahalıya gelir. sigortadan yaptırsam ne olur bi akıl verin :(
(3) 

1600mhz RAM 1333Mhz Çalışıyor

mertozkoy #1168089 
Merhaba

2 adet 1600MHZ 8GB ram aldım lakin laptopa takınca 1333MHZ çalışıyorlar.

Sorun neden olabilir acaba?

Bu şekilde kullanmanın bir zararı var mıdır?

Saygılar
(3) 

Güzel kokulu paraben, sls vs içermeyen sampuan

fraise #1168086 
Var mı? Uzun zamandır sampuanlarimi dikkatli seçmeye çalışıyorum fakat bu tarz samouanlardaki genel sorun mis gibi koku hissi bırakmaması. Eskiden pantene kullanırken saçlarıma bir gün boyunca kokusu sinerdi; yastığım, berem vs hep şampuan kokardı. Şimdilerde duş alıp çıksam 2 saat sonra o koku uçup gidiyor. Tamam, kötü kokmuyor sonuçta ama şampuan kokularını hep sevmişimdir.

Sizin önerebileceğiniz uzun sure kokusu kalıcı olan parabensiz vs bir ürün var mıdır? Sırf şu sebepten tekrar pantene kullanasim var. Teşekkür ederim şimdiden herkese.
(1) 

Midpoint ve Big Chef's te paket Yaptırabiliyor muyuz?

mertozkoy #1168085 
Merhaba

Bu restoranların paket servisleri var mı acaba? Zamanım yok restaurantda yemeye, şiparişi paket olarak istetebiliyor muyuz?

Saygılar
(1) 

Android update (5.1 - 6.0)

sos fistik olsun mu #1168080 
selamlar, bir adet samsung a5 2016 aldım. telefon android 5.1 ile geliyor. 6'yı da destekliyor fakat yükseltsem ne kazanırım, ne kaybederim bilemedim.
(2) 

eurosport player hakkında

cedex #1168078 
tr'de üye olabiliyor muyuz? ayda 3 euroya alman liglerini izleyebiliyor muyum?
(7) 

Dedenktif gibi bişey

senolll #1168075 
Merhaba,

Ya bu ara prison break izliyorum, çok feci şekilde incelemeli bişeyler yapmak istedim, böyle dedenktifli gibi.

Ben suça karışmıyım, dışarıda hayat güzel.
Aranan suçluları mı bulmaya çalışsam dedim, fbi sitesinde başına ödül konmuşlar var da onlar Amerika'da, interpole baktım ödüllü bişey göremedim.
Bu arada Türkiye'den dhkp c li 3 kişi aranıyor 3er milyon dolar ödülle abd tarafından, ilgilenen olursa...

Neyse sonra suçlu peşinde koşmak da beni tehlikeye sokabilir ne yapsam oyun mu oynasam dedim ama böyle odadaki cisimlerin arasından seçmeli salak salak oyunlardan değil. La noir e baktım o da çok basit görünüyor. Oyun seni yönlendiriyor zaten.

Ne yapsam da şu içimdeki dedektiflik hissini dindirsem? Bir şeyler çözmek istiyorum. Az önce internette konuştuğum biri bir şeyini tahmin etmemi istedi ben araştırıp buldum falan. Yani çok hoşuma gidiyor böyle şeyler de ne araştırayım, ne bulayım?

Teşekkürler
(1) 

blu tv masum üyelik

clones #1168073 
Sırf bu diziyi izlemek için üye olmayı planlıyorum da fakat kredi kartım yok. Banka kartıyla üye olabilir miyim? Sonra zaten iptal edicem.
(1) 

ikinci el bilet satış

kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili #1168070 
avrupa için internetten güvenilir ikinci el bilet satışı yapabileceğimiz site var mı?

google yapınca sonuçlar çıkıyor ama kullanıp sorun yaşamadığınız var mı?
(1) 

Masaj aleti önerisi

nıç #1168066 
Erkek arkadaşıma böyle bir şey hediye etsem nasıl olur doğum gününde? Seviyor masaj falan arada da sırtı tutuluyor.

Tchibo indirime girince şunu görüp delirmişti mesela:

www.tchibo.com.tr

Sizin kullandığınız memnun kaldığınız bir ürün var mı?
(5) 

Sanatçı psikolojisi

rhoda #1168065 
Sanatçı psikolojisini en iyi en derin anlatan aktaran kitaplar yada filmler sizce hangileri?
(6) 

Hiçbir şey yapasım yok

kozmosta bir nokta #1168064 
Enerjim var, hayattan nefret ediyor filan değilim. Ama hiçbir şey yapasım yok, özellikle yapmam gereken ve aslında yapmak istediğim şeyleri.

Dil çalışırken eğleniyorum mesela. Yabancı dilde bir şeyler okumak hoşuma gidiyor. Fotoğraf çekmeyi seviyorum. Amaçsızca keşif yürüyüşleri yapmayı seviyorum. Ama bu ara, bırakın yapmam gereken ödevler çalışmalar vsyi bu zevk aldığım şeyleri bile yapmak istemiyorum. Uyku düzenim bozulmuştu, sabah 6-7'de uyuyup öğleden sonra 5'te filan uyanıyodum. Günü kaçırıyorum diye keyfim kaçıyor diye düşünüyordum ama şimdi onu da tekrar düzene soktum. Yine aynı. İçim çok boş. Çok boş hissediyorum. Biraz yalnız ve sevgisiz kaldım son zamanlarda belki o yüzden. Ama şu an için bu konuya getirebileceğim bi çözüm de yok. En son 2011 yılında dinlediğim depresif doom metal şarkıları dinlemeye başladım resmen.

Sizde de oluyor mu böyle? Olunca napıyorsunuz da daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz?
(1) 

Kayak Gözlüğünde Buğu Engelleme

bi mekan #1168054 
Merhaba,

Numaralı gözlük kullanıyorum, kayak gözlüğünü üstüne takınca içeriden mutlaka buğu yapıyor. Birçok değişik gözlükle denedim, hepsinde aynı sorunu yaşadım. Araştırırken şöyle bir şey buldum öneri olarak:

tr.aliexpress.com

Şu aparat kayak gözlüğünün altında numaralı gözlükteki buğuyu engeller mi?

Ya da başka önerileriniz var mı lens takmak dışında?
(3) 

Bu cicegin adi nedir ?

imparatorolmayikolaymisandin #1168053 
Görselde gördüğünüz çiçeğin adı için yardımcı olabilir misiniz? Yelpaze misali genişleyen bir model

Saolun
(9) 

tiyatrocular ve gazeteciler?

aklimdakisorular #1168051 
Niye popoları bu kadar kalkık bunların? Niye kendilerine ulvi bir görev verilmiş, halktan çok ayrı bir şekilde konumlandırıyorlar bunlar? Başka ülkede iki dizide oynayıp iki de muhabirlik yapınca bu kadar poposu kalkan meslek grupları var mı?
(10) 

sürükleyici kitap önerir misiniz?

siradam #1168046 
dizi izlemek yerine biraz kitap okuyayım diyorum. çok sığ birşey okumak istemiyorum ama. bu yüzden bestsellerlara mesafeliyim biraz. ne önerirsiniz? meritokrasi kitaplarından olması daha iyi olur.

teşekkürler.
(8) 

Bana şık bir saat söyleyinde alayım

etna #1168042 
Seçenek yok. Sizin beğendiğiniz var mi?
İyi bir marka, hem klasik hem spor giyime uygun bir saat.
Bütçe 1000 tl
(2) 

Tayland (cift) + Vizesiz Guney Dogu Asya (yalniz)

elon #1168041 
Nisan basinda kiz arkadasim ile Tayland'da bulusacagiz. Onun icin varis ve donus Turkiye - Bangkok olacak. Amacimiz biraz kulturel, biraz eglence, biraz da deniz kum gunes.

1) 7-8 gunu Phuket - Bangkok - Pattaya - adlarini hatirlamadigim adalar vs vs arasinda nasil paylastirmaliyiz? 3 gun Bangkok - 4/5 gun Phuket amaca yonelik dusununce mantikli mi?

2) Kalacak yer isini airbnb'den halletmeyi planliyoruz. Otelde kalmayip kaybedecegimiz bir sey olur mu?

3) Ben Avustralya'dan gelecegim. O sure oncesinde ve sonrasinda tatile yalniz devam etme niyetim var. Vize istemeyen ya da cok ugrastirmayan hangi noktalari rotama eklememi onerirsiniz.

Ornegin ucak biletini Avustralya -> Malezya -> Tayland seklinde almak daha ucuza geliyor. Sonrasinda karayolu ile Kambocya'ya gidip sinir kapisinda vize almak mantikli mi?
(1) 

bu işe yarar mı?

_k_u_z_g_u_n_ #1168037 
(2) 

Google Services hesabımdan 1 dolar para çekmiş

smokee #1168033 
Ekstremde herhangi bir bilgi vs göndermeden iş bankasının mesajıyla uyarmasıyla ayıktım olaya ve sms atarak bankama iptal ettirdim.Şimdi bankamda kredi kartımı iptal ederek hesabımı korumaya almış yeni kart yollayacak şimdi google hesabımda kart bilgilerimi iptal ettirme gibi bir seçenekte yok bunlar izinsiz neden para çekiyorlar??? google play hesabımı iptal ettirmiştim daha önce ama bu olay beni ürküttü brz kimler neden böyle bişey yapar !!!
(2) 

github programları güvenlimi

sidd79 #1168030 
mesela github.com
güvenli mi, hesabımız hacklenmesin?
(13) 

kurutulmuş domates

kirmizipilotkalem #1168028 
arkadaşlar yazın kendi tarlamızda yetiştirdiğimiz domateslerden bol miktarda domates kuruttum, bir arada tek kullnımlık olarak poşetleyip dondurucuya attım açıkta kalırda bozulur, böceklenir ihtimaline karşı.
yalnız ben kurutulmuş domatesin ne şekilde kullanılacağını bilmiyorum. daha önce ne kuruttum ne de yedim.
ne şekilde tüketmemiz gerekir bu domatesleri? yemeklere katmaya kıyamadık tuzla kurutmuştum rengi ve tadı kuruyken bile harika, o şekilde israf olur. diye düşünüyorum

var mı tarifiniz ve öneriniz?
(1) 

Turk.Net interneti 3 haftadır bağlayamıyor

notinhere #1168027 
selamlar,

türk telekomdaki interneti kapattırıp türk.net'e geçme için başvurdum fakat neredeyse 3 haftadır hala internet gelmedi. türk telekomu kapattırdığımda internet ışığı da söndü, sanırım portu kapatınca bu ışık gidiyor, bu vakit oldu hala ne o ışık var ne de türk.net'ten doğru düzgün açıklama var. hala saha ekiplerinin gelip ankastreden kablo vs çekileceğini söyleyip türk telekomu beklediklerini, bağırıp çağırınca da sessiz kalıp bir şey diyemiyorlar.

bu işlemi hızlandırmanın bir yöntemi yok mu, başına bu durum gelen var mı?
(4) 

"masumiyet"te neden kapılar tam kapanmıyordu?

m e b #1168024 
dün bu filmi izledim, çok da beğendim. öğrendiğim kadarıyla kader filmi de bunun hikaye olarak öncesiymiş zannedersem ama bunu izlemedim. masumiyet'te ilk sahneden sonraki sahnelere kadar yer yer kapanmayan kapıları gördüm, dikkatimi çekti. bunun olayı nedir?

internetten bakmak istemedim çünkü kader'i izlemedim, bu açıklamalarla da spoiler yerim diye. o filmle ilgisi mi var yoksa demirkubuz'un imgelediği bir şeyle mi alakalı?


ek: az önce de kader'i bitirdim, onda da yapıldı :)
(2) 

Emekli promosyonunda hangi bankayı seçmeliyiz?

xu #1168018 
Şu an Denizbanktan alıyoruz emekli maaşını. İnceleyebildiniz mi bankaları hangisi avantajlı?
(1) 

Ankara Aday Hakem Mülakatı

hayal kahramani #1168006 
13-14 Şubat tarihlerinde futbol hakemliği mülakat sonuçlarıyla alakalı bilgisi olan var mı? Cuma günü aradığımda 2-3 güne açıklanır demişlerdi. Açıklandı da beni almadılar mı yoksa gerçekten açıklamadılar mı? Bugün telefonla ulaşamadım kuruma. Teşekkürler
(3) 

Çalışasımızı nasıl getiriyoduk?

matilda #1168004 
Oturup yapsam 30 dakika sürecek işim var. Günlerdir erteliyorum. Nasıl yapıcam şu an sanki 30 saat sürecek gibi hissediyorum. Motivasyon sıfır :(
(3) 

Kardeşimi işten çıkarıp tazminatıni vermemisler?

pinman #1168001 
İş mahkemesine git al demişler. Ben de dedim ki sirkete ihtarname çek noterden oncelikle. Ilk yapilmasi gereken adim bu olmali degil mi? Ihtarnamede ozellikle şunu yaz dediginiz bir sey var mi?
(2) 

OOP ve Algoritma eğitimi

bir peynir kutusu kibrit #1167994 
Php, css, html gibi şeyler ile zaman geçiyorudum fakat artık java ile ilgilenmek istiyorum fakat javaya giriş yapmadan önce nesne yönelimli programlama ve algoritma öğrenmek istiyorum. Türkçe kaynak bulmam pek mümkün değil gibi görünüyor ingilizce kaynak tavsiyesinde bulunur musunuz lütfen?
(1) 

Ses kaydetme ve çalma

senolll #1167991 
Merhaba,

Hani yetenek sizsinizde falan arada çıkıyorlar bir cihazla bazı sesleri kaydedip sürekli çalıyor o üstüne yeni sesler... o cihazın adı nedir ve bunu yapan android uygulaması var mı?

Teşekkürler
(3) 

gsm module (entegre)

sparkle kiddle #1167980 
elinde gsm modulu olan var midit? sim90 falan.
birkac saat kurcalayip oyle siparis vermek istiyorum.
ya da prototip isteyebilecegim bir yer var midir?
not: ankara
(10) 

türkçe ebookları nereden buluyoruz?

kurnaz #1167979 
bir kaç ebook arıyorum ama nereden nasıl bulacağız bunları?

malum yerlerden bahsediyorum bu arada.

var mı site, facebook grubu gibi şeyler?
(5) 

Almanya'dan ikinci el bisiklet?

chicha #1167978 
Almak istesem hangi siteleri kurcalamalıyım?

Craigslist, sahibinden gibi sitelerin Alaman versiyonları nelerdir?

Not: Bisikleti bir yakınıma getirttirmeyi düşünüyorum, kargo falan önemli değil.
(2) 

Guess marka saat

mesudiyeli mesut #1167960 
n11'den guess saat almistim. Simdi geldi de arkasinda "japan mov't" ve "made in china" yaziyor. Bu saatten killanayim mi?
(2) 

kitap araniyor

emreyunus00 #1167958 
merhabalar,

uzun süredir aradığım bir kitap var arkadaşlar. hani uzun süredir derken gerçekten 1.5 yıldır ara ara bu krizim tutuyor.
bakmadığım site, incelemediğim form kalmadı. kitabın 1. ve 3. serileri ben de mevcut ama 2. si yok.

bilen duyan satan varsa, yardımcı olursanız sevinirim.

kitap:
atlas vazgeçti 2. bölüm
liberte.com.tr
(3) 

ipad air 2 için cover/kılıf/kap önerisi

maden suyu #1167957 
arkadaşlar apple'ın orjinal kabı 179 TL çok pahalı geldi. mümkünse 100 TL altı kap önerebilir misiniz ?
(2) 

Karaköyden bostancıya

douglas #1167956 
Nasıl giderim en çabuk?
(5) 

Doğum kontrol hapı nasıl kullanılır?

nıç #1167955 
Adet dönemin çok uzun sürdüğü ve ağrılı olduğu için kullansam mı diye düşünüyorum. Son muayenede kist mist bişey çıkmadı onla alakalı değilmiş yani.
1 hafta sürüyor ortalama. aşağısı değil ama. Bi de adet öncesi depresyonum çok oluyor genelde. :/

Nasıl başlanıyor bu hapa, kaçıncı gün alıyoruz? bi de bırakıp tekrar devam ediyormuşuz sanırım ilaca tam bilmiyorum o kısımları.

tabii öneriyor musunuz onu da paylaşırsanız sevinirim.
1 ...  ... • 3924    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık