(8) 

Beğendiğiniz Yunanca şarkıları paylaşabilir misiniz?

denizaya #1185975 
Havalar böyle güzel olunca canım yunan şarkıları dinlemek istiyor, bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
(2) 

sgk sigorta mevzusu

icim urperiyor #1185972 
merhaba. normalde öğrenciyim. ancak bu dönem ders kaydı yapmadığım için öğrencilik hakkım düşürülmüş. zaten diplomamı alıcam da şu an sigortasızım. 24 yaşındayım. şu an sigortalı olmam için ne yapmam lazım? 50 küsur lira prim deniyor, onu mu yatırmam lazım her ay?
(2) 

Hayvan Çiftliğinin sonunda ne oluyordu ?

mete kudur #1185969 
sb
(1) 

sözlükten bir kişiye mesaj gönderebilir misiniz?

hayirsiz #1185968 
"birayi acarken tirbusonu kiran bilge" isimli kullanıcıya benim için bir mesaj gönderebilir misiniz?

eksiduyu.ru

Üstteki duyurumla ilgiliydi, kendisinden üstteki konuda yardım isteyeceğim. Linki gönderirseniz sevinirim, belki yardım eder :)
(2) 

Enpara kredi

senolll #1185967 
Merhaba,

Enpara'da krediye başvurunca alabileceğimiz miktarı en sonda mı gösteriyordu?
Bir de miktarı verince kabul edip etmemek için bir süre oluyordu galiba ne kadardı o süre?
Son olarak, bir miktar krediniz varken ve onun ortasındayken daha yüklü bir kredi isteyip alan var mı? Çok değişir bu etmenlere göre de merak ettim.

Teşekkürler
(6) 

bu kızlar/kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

prens zuko #1185964 
www.youtube.com


biraz izledim de sinirden kendimi bıçaklayacam nerdeyse! aga bu nedir ya? kendi yorumlarımı katmadan direkt sorayım ;

bu yapılan şey hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce bu kızlar böyleli mesaj kadar güzel mi?
(3) 

Bilgisayar oyunlari - steam

tempor #1185963 
Su linkteki oyunu alip direk kullanabilir miyim? Sitede steam'den bahsetmis ama ekstra indirme yapmak gerekir mi?

www.hepsiburada.com Fabrikası
(5) 

Göz altı morluğu için ne yapılabilir?

Mehmet Ersoz #1185961 
Merhaba

Uykusuzluktan göz altları mosmor oldu ve şişkin.

Ne yapılabilir acaba şişliği indirmek ve rengi düzeltmek için?

Saygılar
(3) 

Dönüm noktaları

basubadelmevt #1185960 
Hayatınızda- her konuda olur- dönüm noktaları var mı? Illaki vardır, biraz bahsedelim. Bir ayrılık, söylenen bir söz veya bir vefat sonrasi hayatın tümden ve iyi yönde değişmesi bahsettiğim
Bir nevi yeniden doğuş.Üniversite hazırlık zamanıydı. Deli gibi seviyordum. En olmadık zamanda terkedildim. Ben de hırs yaptım.Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birini kazandım.Hayal bile edemeyeceği ortamlara girdim. Gezdim,tozdum vs.Resmen bu ayrılık beni kamçıladı. 8 yıl önce bir yaz.Kücüklükten beri kilo sorunum var. 25te iyice bi tostosluk hali. Aile büyüklerinden biri laf söyledi kilomla ilgili.Çok bilendim. Yapamazsin,edemezsin dediler.Bi iddaaya girdik 3 ayda 25 kilo verdim.Aglıyodum yatakta sporun acısından geceleri. Şu anki durum yaş 33,2 ay önce yere göge sıgdıramadıgım bir insandan hayatımın kazıgını yedim.Biraz toparladıktan sonra bir parola belirledim ve o parolaya göre yasıyorum artık.Su anda harika planlarım var kendimle ve seyahatlerle ilgili.Resmen yine kamçılandım.Tüm hayatım degismek üzere ."Best version of myself" olusturmak icin yola cıktım. Insan iliskileri, görsellik, geziler vs vs. Sizin de böyle kamçılandığız durumlar oldu mu?Neler değişti?
(7) 

Yurtdışı ohal

arya yada vera #1185959 
Hala vize kontrollerinde izin belgesi soruyorlar mı? Yakın zamanda giden var mı?
(1) 

Kurutmalı çamaşır makineleri

akatreil #1185957 
kurutmalı çamaşır makinelerinde performans düşüklüğü oluyormuş deniyor.

kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?

lg veya samsung'un birkaç modelini beğendim 8-6 kilogramlılarda.
(5) 

Aras kargonun siparişimi kaybetmesi

her seye atarlanan adam #1185953 
24 Nisan'da bir internet sitesinden 3 adet ürün sipariş verdim. 2 gün sonra kurye geldi ve bana 1 paket teslim etti. Paketi açtığımda 1 ürünün eksik olduğunu fark ettim ve gönderici firmayı aradım. Onlar da araştırma başlatacaklarını söylediler. Kargo firmasını da arayıp satın aldığım ürünün eksik olduğundan bahsettim ve onlar da araştırma başlatacaklarını söylediler. Bugün gönderici firma bana dönüş yaptı yaptıkları araştırma sonucunda 3 ürünü 2 paket halinde kargoya teslim ettiklerinin tespit edildiğini (kargo şirketi bana bir paket teslim etti. göndrici firma da bana ürünlerimi 2 paket halinde göndereceklerini söylemediği için ürünler tamdır diye düşünüp içini kontrol etmeden paketi teslim aldım direk. Muhtemelen kaybolan ürünüm diğer pakette), gönderici firmadan kaynaklı bir hata olmadığını, ürünün kargo şirketi tarafından kaybedilmiş olabileceğini, 7-10 iş günü içerisinde kargo şirketinin ürünü bulup teslim etmemesi halinde yeni bir ürün göndereceklerini ya da para iadesi yapabileceklerini söylediler. Ama bana bu ürün yarın için lazım. 10 gün sonra gelmesi benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Bu konuda yapabileceğim herhangi bir şey var mı?
(2) 

İstanbul Büyükçekmece tarafında neden çok fazla boş arazi var?

Mehmet Ersoz #1185952 
Merhaba

İstanbulun Büyükçekmece gölünün çevresinde neden çok fazla boş arazi var. Tamam çoğu tarla ama bizim insanımızın o bölgeye inşaatları kondurup çevreyi neden yok etmedikleri garibime gitti.

İstanbula o kadar da uzak değil. Neden bu arazilere dokunulmamış.

Saygılar
(5) 

iPhone Şarj Kablosu Parçalanmasına Nasıl Mani Olunur?

Mehmet Ersoz #1185950 
Merhaba

iPhone ve iPad'in şarj kabloları bağlantı noktasına yakın yırtılmaya başlıyor 3 ay geçmeden. Bunu engellemnin bir çözümü var mıdır?

Saygılar
(3) 

insanların beni sollayıp geçmesinden bıktım

qazedcsrfvtyhngujmkol #1185944 
Nasıl piç olabilirim. iyi başlasam bile hiçbir şeyi iyi devam ettiremiyorum. Korkularım takıntılarım saçma düşüncelerim yüzünden olduğunu düşünüyorum. Zaten yeteneksiz biriyim pic olamama nedenlerimden biri ama insanlar ne bileyim çabalıyor öyle bir hevesleri var ben ise hicbirsey beceremeyecegimi düşünüyorum. Şuan gerçekten özgüven olarak kötüyüm sanırım konuştuğum bi tane bile arkadaşım yom herkes batıyor kimseye güvenim kalmadı öyle ki doktorlara bile herkes hersey samimiyetsiz geliyor. Canımı sıkan bi konuda birine dalıp dayak yiyecem veya başım belaya girecek o olacak en sonunda sinirim bozulmasın diye dışarı çıkmıyorum canım sıkılıyor o sıkıntıyla dışarı çıkıyorum sinir oluyorum herseye. Nasıl rahatlayabilirim bıraktığım antidepresana yeniden başladım ama komşunun beleşe okul kazanmış oğlunu ciks bi halde görünce neden yaşıyorum ben amk pic olamadıktan sonra bi hiçsin diyorum.
(11) 

Kızlar!! sevgiliniz olmayan erkek arkadaşlarınıza

hasmetizm 2046 #1185940 
"Canım" deme kriteriniz nedir? (sözlü veya yazılı)
(2) 

Diş teli taktırdım ama rahat edemiyorum

Vse budet horosho #1185931 
Alt çenemin en arka dişlerinde mavi renkte ve üst dişlerimle birbirlerine değmesini engelleyen bir çıkıntı mevcut. acaba bu normal mi? Bende öyle bir şey yok diyen arkadaşım mecvut, diş hekimi normal diyor. Eğer yanlış gidiyorsa tedaviyi sonlandırmak istiyorum. Ne çiğneme yapabiliyorum ne de rahat edebiliyorum. Sakız gibi bir tümsek böyle dişin üstünde.
(4) 

RLC devresi ve Arduino

emrefb1907 #1185929 
İyi günler. Resimde bulunan devreyi oluşturdum ancak bir kaç sorum var.
Bu devreyi metal algılaması için yaptım. Yani bir çeşit metal dedektörü. Ben bu dedektörü arduinoya bağlayıp arduinoda o metali algıladığında bir değer,frekans,empedans değişikliğini görmek istiyorum ancak bağladığımda hiç bir zaman metal yaklaştırmasam bile sabit bir değer alamıyorum. Bunu nasıl başarabilirim.
(Anlatmada sıkıntım var mesajla detaylandırmaya çalışabilirim)
(1) 

Gerilim tipi ve küme başağrısı

fadetoreality #1185928 
Merhaba,

tl;dr: Küme başağrısı olup intihar eğilimli olmayan, kafasını duvarlara vurmayan var mı?

Daha detaylı sorum aşağıda, üşenmezseniz buyrun:

Daha önce aynı soruyu sormuştum aslında (git: 754455). Bunun tarihine baktığımda 3 yıl sonra aynı günlerde ağrı tekrarlamış görünüyor.

Bugün nöroloji uzmanına gittim. Küme başağrısından şüpheleniyorum, tek taraflı ağrım var, 2-3 yılda bir ortaya çıkıp birkaç ay sürüyor ve her gün yaklaşık aynı saatte başlayıp 1 saat kadar sürüyor dedim. Küme başağrısı hastalarının bağırarak geldiğini ve gözde kızarıklık veya akıntı filan olmadığı için bunun gerilim tipi başağrısı olduğunu söyledi. Ağrı kesici almıyorum çünkü daha önceki yıllarda ilaç etki edene kadar ağrının geçtiğini farkettim dedim, bunu da ilaca ihtiyaç duymamak olarak yorumladı. Bu aralar stresli olup olmadığımı sordu, ancak genel olarak stresli biriyim, hem çalışıp hem doktora yapıyorum zaten, üstelik 2 ay öncesine göre de daha stresli değilim şu an. Göz kapağında düşme veya gözde kızarıklık, akıntı filan olmuyor, ama burun tıkanıklığı ve akıntısı zaten hep olduğundan ağrıya bağlıysa bile ayırt edemiyorum.

Doktorculuk oynayıp kendime teşhis koymaya çalışmıyorum, bu konuda bir öğrenim görmedim, ama kemik kırığına enfeksiyon var diye kutu kutu antibiyotik verildiğini de gördüm mesela, yani güvenemiyorum. Ayrıca otonomik semptomların görülmediği ve daha hafif ağrıya sebep olan cluster headache vakalarının raporlandığı makale filan da buldum.

Şimdi bana yine antidepresan verecek 6 ay, ama bu ağrı 1-2 ay içinde kesilecek ve aslında ben haklıysam boşa ilaç kullanmış olacağım ve 3 yıl sonra tekrarlayacak.

Sanırım rastgele bir doktora değil, araştırıp gitmem gerekirdi. Doktor tavsiyeniz varsa lütfen söyleyin.
(1) 

Aracın yarısına kredi çıkması?

Fritz-X #1185926 
www.sahibinden.com

İlanlara bakarken arada denk geliyor şu ilanda 17500 lira kredi çıkıyormuş bunun nedeni nedir? Kriteri vs. Çok miktar değil ama araba 32000 liralık neredeyse yarı yarıya kredi
(3) 

damıtık içki çok çarpıyor

belirsiz biri #1185923 
merhaba,

evde pot still ile alkol damıtıyorum, iki kez damıtıyorum sonra da temiz su ekleyip yüzde 35'e kadar düşürüyorum oranını ama benim sormak istediğim ben bundan bir kavanozu bile bitiremiyorum, yamuluyorum resmen. oysa eskiden bir şişe 70lik votkayı içerdim, sarhoş olurdum tabii ama koca şişede anca.

alkol oranının 35 olduğundan kesin eminim. sizce bu evde damıtılan alkol neden bu kadar çarpıyor. tekelde satılan votkalarda yüzde 37.5 yüzde 40 ibareleri falan yalan mı?
(2) 

şunu telefon zil sesi yapmak çok mu tuhaf kaçar sizce?

m e b #1185921 
7 senedir aynı zil sesini kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum. şunu yapmayı istiyorum ama bilemedim. sizce nasıl olur? bana ninni gibi geliyor ama diğerleri için kulak tırmalayı mıdır?

vocaroo.com
(1) 

Yurtdışında altın satmak

patos64 #1185919 
Sevgili duyuru, şimdi burada kuyumcudan aldığımız bildiğimiz çeyrek altın cumhuriyet altını vs yurtdışında satışı oluyor mu bir kaybı olmadan rahatça? Avrupa da özellikle?
(2) 

enpara cebe havale

oddyseus #1185918 
Nasıl yapılıyor? Göremedim bi türlü
(4) 

Bilgisayar oyunlari

tempor #1185911 
Bilgisayar oyunlarini uygun olarak nereden aliyorsunuz?
(1) 

Pasaport Tanzime Gönderildi

Mehmet Ersoz #1185908 
Merhaba

Salı sabahı pasaporta başvurdum. Perşembe akşamındayız ve durumu halen

İstanbul Şubesi Tanzime Gönderildi

yazıyor.

Neden böyle bekliyor ve takribi ne zaman elime geçer?

Bunun acil olarak istetemiyor muyuz acaba?

Saygılar
(6) 

Profilo mu Altus mu?

taqster #1185904 
Selamlar.

Anneme bir bulaşık makinesi almayı düşünüyorum. Maddi açıdan çok açılamıyorum ve evde iki kişi yaşadıklarından 1000 lira altında bir makine almayı düşünüyorum.

Profilo'nun bir modelini beğendim. Mediamarkt'deki görevli de Altus'u öve öve bitiremedi. Altus'un içi tamamen çelik vs. malzeme kaliteli duruyor, Profilo da daha fazla fonksiyona sahip ve ne olup bittiğini gösteren ekranlı bir arayüzü var. Tabanının plastik olmasını falan önemli bulmadım.

Herneyse, kullanacak kişi annem olunca tek beklentim iyi temizlemesi ve arıza anında servisinin düzgün çalışması. Profilo iyi temizlemiyor falan yazmışlar kimi yerde.

Özetle; kalite, uzun ömür ve servis güvenirliği incelendiğinde tercih edeceğiniz marka hangisi olurdu? Üçüncü bir marka da önerebilirsiniz tabi.
(2) 

seher vakti ne zaman oluyor yarın gece saat olarak bilen var mı acaba?

for day to break #1185902 
s.b?
(33) 

Arabanıza otostopçu alır mısınız ?

iwasbornonamountainside #1185901 
Arabanıza otostopçu alıp almamakla ilgili fikriniz nedir ? Prensip olarak almaz mısınız yoksa otostopçunun tipine, cinsiyetine, kaç kişi olduğuna, kılık kıyafetine, yaşına, yetişmeniz gereken bir yer olmasına, ıssız bir yolda olmanıza, saatin geç olmasına, arabada tek olmamanıza vs bağlı olarak görüşünüz değişir mi ?
(2) 

Ataşehir Ağız-Diş Sağlığı Merkezi'nden endodontiye nasıl randevu alabilrm?

gijilti #1185898 
Uzman Hekim'den randevu almam gerekiyor.
saat 17.00'de başlıyor randevu. Tam zamanında giriş yapıp almaya çalışıyorum ama önce sayfa hata veriyor, sonra bakıyorum hemen dolmuş randevular.

Almayı başarabilen var mı? Bunun var mıdır bir püf noktası?
(3) 

lazzoni mobilyanın hedef kitlesi

kivanc1 #1185897 
ne tür insanlardır, dar gelirli, zengin, yeni evli vs. kimlere satış yapmayı hedefler, kimler tercih eder lazzoni mobilyayı?
(5) 

Galaxy Note 4 ulaşılamama sorunu

moon rabbit #1185894 
Samsung Galaxy Note 4 telefonum aylardır sık sık çekmiyor. Bazen ne arayabiliyorum ne aranabiliyorum.Bazen de ben başkalarını arayabiliyorum ama bikaç saniye sonra başkası beni aradığında ulaşılamıyorum. Bu süreçte bazen telefonum full çekiyormuş gibi görünebiliyor hatta. Arada sırada da durduk yerde sim kart çıkarıldı deyip telefon yeniden başlatılıyor.

Bu arada hattım turkcell.

Sizce sorun telefonda mı, yoksa sim kartta mı? Servise mi göndermek gerekir?
(2) 

Bilgisayara Format Atma

sen bana gec geldin ben sana erken #1185892 
Lenovo z5070 bilgisayarım var.
Aldığımda gençler bilgisyarı kurdu verdi.
Format atmak istiyorum.
Win10 yüklü
Lisanslı nasıl format atarım?
(4) 

X tarihine kadar denildiğinde ?

qazaqwsx #1185891 
Merhaba,

Saçma sapan basit bir soruyla vaktinizi aldığım için özür dilerim ama kafam durmuş vaziyette şu an yoğunluktan sağlıklı düşünemiyorum..

Bir yere başvuru yapacağım ve X tarihine kadar şu şu belgeleri toparlayıp atın demişler. O X tarihi de yarın oluyor.

Ben anca bu işi yarın gün içinede toparlayıp yapabileceğim. Hala belirtilen tarih içinde başvuru yapmış oluyorum değil mi?
(4) 

Kimler AGİ alabilir?

nıç #1185888 
maaşı 2850 TL olan bir alabilir mi? Bekar. (sanırım böyle detaylar varmış ondan belirttim.)
(3) 

Altın bozdurma

basubadelmevt #1185885 
www.hepsiburada.com

Şu altından aldım diyelim 260 tlcik.Ben bunu kaca bozdurcagimi biliyor muyum kesin olarak?Kuyumcudan kuyumcuya degisir mi?Kabaca fikriniz var mı kaca bozulur bu?240'a düser mi? Mevzu tek bir altın değil tabi baya alıncak.
(6) 

Ekspertiz yaptırmak

tavish11 #1185884 
Almayı düşündüğümüz bir daire var. Kredi kullanmayacağız. Ancak binaya ve daireye bankaların kredi verirken baktırdığı gibi baktırmak istiyoruz. Bu firmaları nereden bulabiliriz?
(8) 

iskoç biriyle tanıştım konuştum dediklerinden bi pok anlamadım

proletarier aller lander vereinigt euch #1185881 
moralim bozuldu ya. ingilizce ne olursa olsun anlardım duyduğumu ama adam o kadar hızlı ve garip konuşuyordu ki dediklerinin yarısın anlamadım 1 saat anlıyor taklidi yapmaya çalıştım anlamadığım yerlerde resmen moralim bozuldu olum bu iskoçların aksanı pok gibi zaten kimse onları anlamıyor deyin lütfen.
(4) 

Rota yorumu

senolll #1185876 
Merhaba,

Bir çılgınlık yapıp otostop ve couchsurfing öncelikli, mecbur kalınırsa otobüs/tren ve hostelde kalma şeklinde bir geziye çıkmayı düşünüyorum.

rotam resimdeki gibi
i.hizliresim.com

Çok soru var ama bir tanesini bile cevaplarsanız çok makbule geçer.

Bu rota ve gezi şeklindeki düşünceleriniz nelerdir?
Genelde önemli şehirleri seçtim ama şunu çıkar/bunu ekle tavsiyelerinize açığım.

Avusturya civarı biraz karışık oldu, 5 numaralı Innsbrück civarında arkadaşım var daha pek konuşmadık da ona gidebilirim diye düşündüm ama rotayı biraz kötü yaptı sanki. Viyana ve Bratislava'ya gitmek istiyorum. Münih ve Innsbrück'ü çıkarsam mı :/

Budapeşte'ye geçen sene gittim diye durak olarak yazmadım ama yol tarifinde böyle çıkardı, orada durmazsam yol biraz uzun olacak gibi. Orada ne yapsam?

Tiran'dan Üsküp'e gidiş için Kosova'yı verdi, Prizren şehri. Pek emin olamadım, nasıl gitmeli mi sizce oraya yoksa başka alternatif mi bakmalı?

Teşekkürler
(5) 

Şu ayakkabıyı alayım mı?

sorumatik #1185871 
(1) 

Memet ali alabora Türkiye ye gelse...

gneral #1185869 
Ne olur?

Direkt hapse mi atarlar?
(10) 

çalıştığınız sektörlerde durum nedir?

teritori #1185865 
işler inanılmaz düşmüş durumda.
ben gayrimenkul değerleme sektöründeyim. bizim sektör çok fazla etkilenmezdi bir şekilde gemimizi yürütürdük ama özellikle referandumdan sonra gözle görülür net bir düşüş.

sizin sektörlerde durum nasıl?
(5) 

Kadikoy'de ufak grupla dogum gunu kutlamalik mekan

rivulet #1185863 
Toplamda 5 kisi olacagiz, ufak bir pasta kesecegiz. Sevimli bir mekan oneriniz var mi? Biraz acil. Tesekkurler!
(3) 

spam mesajları şikayet etmek

kibritsuyu #1185861 
şimdi işe yarar veya yaramaz bilmiyorum ama ben bana gelen izinsiz, spam sms mesajlarını ticari elektronik ileti şikayet sistemi (tiss) aracılığı ile e-devlet üzerinden şikayet ediyorum. ekran görüntülerini de ekliyorum.

mesajların birçoğunda sms iptali için numara vermişler. daha önceden telefonumu vermiş olduğum firmalar için zaten sms iptali için mesaj atıyorum, şikayet de etmiyorum.

ama daha önce telefonumu vermediğime emin olduğum firmaları şikayet ediyorum ama sms iptali için mesaj falan atmıyorum. çünkü bunlar benim daha önceden telefonumu verdiğim firmalar değiller.

şikayet etmekle birlikte iptal mesajı da atmalı mıyım? tiss bana "şikayet etmişsin ama iptal mesajı da atmamışsın" der mi? numaramı ele geçirip izinsiz mesaj atan firma için masraf edip mesaj atmak zorunda mıyım?
(3) 

dropbox üyeliğimiz bitince noluyo?

tabanzabonanza #1185860 
ben mesela business paket aldım 1 senelik. 1 sene sonunda da yenilenemedim ve hesabım kapandı diyelim. bulutta kalan dosyalarıma noluyoru?
(5) 

Kasadan gelen ses

ahm1 #1185858 
Uzun bir suredir bilgisayari actigimizda girgirgirgir diye sesli calisiyordu kasa, bir sure sonra susuyordu. Simdi de su son 3-5 gundur sessiz aciliyor ama bu sefer de surekli hafiften girgir diyor, susuyor, sonra tekrar girgir diyor, boyle devam ediyor.

Sesin nereden geldigini de anlayamiyorum. Bu sesin sebebi ne olabilir acaba? Ne yapmam lazim? Boyle bir sey yapmiyorum, yapmiyorum, en sonunda bilgisayar hic acilmayacak ondan korkuyorum.

Not: 1,5-2 ay kadar once kasayi, fanlari temizlemistim (power'in icini acmadim/acamadim), ondan sonra da bu ses cikiyordu.
(5) 

İphone se vs 6s

ne yaptiysam olmadi #1185857 
İphone 6s almayı düşünüyordum ama se nin aynı dahili belleği çok daha ucuz. İkisi aradında ne fark var, ne tavsiye edersiniz bir de 4.5 g kullanmak istiuorum, dipnot şu anki telim iphone 4s

Ben ya fark göremedim ya anlamadım da
(3) 

bunaldim

sparkle kiddle #1185854 
çok sıkıldım. dun spor yapmistim. eve gelince de biraz zaman gecirdim uyudum.
arkadaslarim sehir disinda. ne yapayim aksam.
imdaaaat diye bagiracagim simdi.
dizi izlemeye calisinda uyuyorum. film deneyemiyorum bile.
oyun oynamiyorum. erkek. ankara. tek basina da pek bir sey yapan bir insan hic olmadim.
ne yapayim? hamurbmu yogurayim gider gitmez uyumaya mi calisayim? daglara mi vurayim kendimi ben?
(9) 

taksit maksit yok

ateistanbul #1185851 
bam bam bam oduyorum her seyi. cevremde alim gucu benden cok daha yuksek insanlar dahi ayni/benzer urunleri taksitle aliyorlar. kimseye de "niye 4 taksit?" diye soramadim bugune dek. yuklu girilecek bir sey olsa anlarim da, t-shirt'unden donuna her seyi neden parca pincik oder insan, el aliskanligi mi? sizin taksitlendirme sebebiniz ne?
(2) 

askerlik ve izin hakları

yetkili birine benzeyen abi #1185849 
sayın ali tezeller,

iş yerinden askerlik için ayrılan ve tazminatını alan ve ayrıca içeride kalan izinlerinin de parasını alan biri, aynı iş yerine tekrar başlayınca izin hakları sıfırlanıyor mu?

iş yerinde daha önce çalışma süresi: 2 yıl.

daha önce bu konuda bir mahkeme kararı vardı. mahkeme izinlerinin parasını alsa bile izin hakları sıfırlanmayacak diye bir karar almıştı sanki ama emsal kararı bulamıyorum.
1 ...  ... • 3826    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık