(6) 

gürsel mahallesi

Olric #1297580 
gürsel mahallesi görseldeki konumda kalınır mı? iki kadın bir erkek kalacağız.
(4) 

görüntülerdeki ömer halisdemir mi?

a man alone #1297578 
merak ettim de... 3:42'de.

www.youtube.com
(3) 

amazon fire 8 hd

lansta #1297574 
1.3 GHz'lik dört çekirdekli işlemci ,1.5gb ram var alette ve Android 5.1 tabanlı amazonun fireos u sizce günlük kullanım video pdf internet için yeterli mi herkes ipad dışındaki tabletler boş diyor ama benim ne grafik tasarımı ne de oyun işim var 2-3yıl götürür mü?
Bir de kullanan varsa amazonun uyg. mağazasının yeterliliği hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
(23) 

Lüks tüketim ürünleriniz

hesabım silindi kırgınım modlar #1297572 
Lüks harcamalarınız neler ve ne kadar harcıyorsunuz?
Alkol, sigara vs değil konumuz ama mesela "viski seviyorum iyi viskiye para harcıyorum" da olur.
(2) 

ingiltere'de yaşamış/yaşayan yazarlar

lampetia #1297571 
ingiltere'de yaşayan veya son iki sene içerisinde yaşamış yazarlar mesaj atabilirse çok sevinirim. sormak istediğim bişey var. şimdiden teşekkürler
(4) 

hukukçulara bir soru: uyap'tan tc kimlik no ile kontrol

sorusoranadam #1297570 
bir kişinin tc kimlik nosu ile o kişinin şu anda neden dolayı hapiste olduğunu, neyden hüküm giydiğini öğrenebiliyor musunuz?
(2) 

Iphone müzik arşivi sorunu

taltrap #1297569 
Bir süredir ne zaman yeni bir albüm atsam, şarkılar ilgil sanatçı altında görünmüyor, sanatçıdan bağımsız, albümün tüm şarkıları ayrı ayrı arşivde görünüyor. Albüm bilgilerini kontrol ettim, albümün tüm detayları da kayıtlı. Aynı sorunla uğraşmış ve çözüm bulmuş olan var mıdır?

Ekteki fotoğrafta Metallica'nın şarkıları var, şarkıların albüm içinde görünmesi gerekirken, bu sekide tek tek görünüyor.
(1) 

Playstation 4 online video oynatma performansı nasıl?

denizaya #1297568 
TV'de youtube, twitch, dailymotion yayınlarını izlemek için bir alet bakıyordum ama hem oyun oynar hem video izlerim diye ps4 pro alsam mı diye düşünüyordum..

-Bu oynatıcılar düzgün çalışıyorlar mı ps4 üzerinde?
-twitch, dailymotion performansları nasıl?
-youtube reklam engelleme olanağı var mı?
-browser üzerinde maç yayını yapan korsan web sitelerin videoları açılıyor mu?
(2) 

koç, sabancı, çukurova vb. holdinglerin yurt dışı yatırımı var mı?

iddaaci #1297567 
büyük holdinglerin sadece türkiye'de yatırım yapması düşünülmez herhalde. bunların yurt dışında da yatırımı var mı? sitelerindeki yatırımları hep yurt içi. ne diyorsunuz?
(3) 

tinder plus/gold verilen paraya değer mi?

mr.goodcat #1297566 
türkiye sınırları haricinde soruyorum. değer mi? arasındaki fark ne? ikisinde de sanırım farklı ülkede gösterebiliyoruz kendimizi değil mi?
(4) 

beykoz'da ders çalışmak için 3.dalga cafe

duyurunun bug'ı #1297565 
var mı böyle bir cafe? priz ve/veya internet olursa süper olur.
3. dalga cafe olmadı uzun süre oturunca sıkıntı çıkarmayacak bir mekan da olur.

edit: göksu, anadoluhisarı, kanlıca, çubuklu, çiğdem, paşabahçe, merkez olabilir.
(4) 

wordpress site yapmaca...

bir ileti paylastim #1297561 
bunun wix gibi kolay yolu yok mu? sektörden anlamayan ben, bunu yapmak istiyorum. bir şekilde yapıyorum ama zaman alıyor. basitleştirilmiş hali yok mu? bu konuyu da detaylı bilmesem olur. amatör eğlendirecek bir yolu yok mu?

teşekkür.
(7) 

Kedi kısırlaştırma

3/3 #1297559 
Anadolu yakası nda onerebileceginiz, daha önce deneyimlediginiz yerler nerelerdir
(8) 

Kemoterapi Yan Etki

6 yasimdan beri metal dinliyorum #1297556 
Selam,

Midede oturma hissi var hastada. Öneriniz var mı acaba?
(5) 

sevgili kocaelililer ve kocaleli'nde yaşayanlar

havana #1297555 
hepinize iyi geceler arkadaşlar, sorum şöyle;

erkek arkadaşım güz döneminde kocaeli üniversitesi'nde yüksek lisansa başlayacak, biz de yarın kayda gidiyoruz. hazır gelmişken ev de bakalım diyoruz, 5 yıllık yurt deneyiminden sonra bu kez eve çıkmak istiyor kendisi ancak biz nerde kalınır, nerde kalmalı bilemedik. öyle rastgele bakıyoruz şimdilik.

üniversitenin yakınlarında kalmak istesek sanırım orası kaboğlu köyü olarak geçiyormuş ama kendisi otobüsle ulaşım olduktan sonra merkezde ya da başka semtlerde de kalırım diyor. kısa olmadı ama kısacası, nerde kalabilir bu çocuk, semt ismi ve öneri atar mısınız üstümüze?
(8) 

Sevgiliyle denize girilecek tatil yeri önerisi? [Antalya Hariç]

yirmisantim #1297551 
Selamlar.

Sevgilimle birlikte tatil yapmak istiyoruz, sizin bu yıl ya da yakın zamanda gidip memnun kaldığınız, sakin, kumsalı temiz, önerebileceğiniz bir yerler var mı? Antalya hariç, çünkü yakın zamanda gitti zaten.

Benim aklımda seçenek olarak Marmaris Çubucak, Burdur Salda, Fethiye Ölüdeniz var. Sizin önerileriniz nelerdir?

5 yıldızlı otel aramıyoruz, kahvaltısı olan bir pansiyon yeterli. Hatta denize yakın bir yerde çadır tatili de olabilir.

Gittiğimiz yerde yamaç paraşütü yapabileceğimiz ya da motosiklet kiralayabileceğimiz, bunun gibi etkinlikler yapabileceğimiz imkanlar olursa şahane olur.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
(8) 

Hiç çalışmadan alese girmek?

uyusam iyi olur #1297549 
Eylülde ales var. Başvurular bu hafta bitiyor. Hiç çalışmadım şimdiye kadar. Çok kararsızım. Bir arkadaş çalışmazsan bile gir,heyecanını atarsın dedi. Mantıklı mı sizce?
(1) 

anlamlandiramadigim video

oharro #1297547 
www.instagram.com


sunu aciklayabilir misiniz? bas asagi mi kaydedilmis?
(7) 

Çekingen olmanın zorlukları

her gece aç #1297546 
çekingenlik nedeniyle hoşlandığım kızlarla samimiyeti ilerletemiyorum. kıza çıkma teklif etsem napacam diye korkuyorum. Alkol alınca kolay tabi de ayık kafayla zor.
(1) 

Tatlı tarifleri

rakicandir #1297543 
En iyi tarifler nerede veriliyor?
(3) 

aşırı çok rahat köşe takımı, baba koltuğu

imnotsureabout #1297538 
şöyle "ya ben de gecen aldım ama bu kadar rahat olmasını beklemiyordum, iyi ki almışım" dediğiniz bir köşe takımı ve baba koltuğu öneriniz olabilir mi? lütfen olsun çünkü. evdeki uyku hariç neredeyse bütün zaman üzerinde geçirilecek.film,tv,kitap,uyuklama vs
bu işi çözmüş bir arkadas yardımcı olursa super olur.
(10) 

Ortalama geliriniz ne kadar aylik ?

samiabi19 #1297537 
Bilmiyorum ayip mi sormasi, ama ortalama geliriniz ne kadar ve ne türlü meslekle ugrasiyorsunuz.
(4) 

booking

skooma #1297536 
İndirim kodu olan ve paylaşabilecek kimse var mıdır?
(3) 

En güzel gossip girl bölümü hangisi ?

mete kudur #1297532 
sb. Açıp izleyeyim diyorum.
(2) 

şunu yapabilen bi uygulama var mı?

rentts #1297531 
örneğin;
trump twit attığında bildirim gelsin, ama yalnızca twitin içinde “turkey” kelimesi geçiyorsa ben bu bildirimi alayım
(normalde notification ları açınca o hesabın her twiti geliyor)
(1) 

Bedelli askerlik

dedim dedim de kime dedim #1297530 
Soyle bir durum varmis galiba,

Mesela,

Bedelli parasini yatirdin kasimda ama diyormussun ki benim okulum var isim var hastaligim var vs mazeret sunup aralik donemini atlayip 2019 mart, 2019 haziran'da bedelli olarak gidebiliyormussun.

Ben parayi kasimda falan yatirip aralik veya ocakta hoppa herkes askere gelmeyen kalir diye biliyordum.

Hangisi dogru?
(8) 

Sıkıntıdan ölmek üzereyim

denef #1297529 
Dün aşırı heyecanlıydım, bugün feci sıkılıyorum. Duygu durumum hep uçlarda. Eskiden kendi kendime yeterken şimdi hiçbir şey bana yetmiyor. Zaman da hızlı akmıyor tabi bu durumdan dolayı. Siz neler yapıyorsunuz?
(4) 

Ankara da yüzme kursu

nucleon #1297528 
Arkadaşlar merhaba.

Ankara'da düzgün bir yüzme kursu arıyoruz.

Birebir ders şeklinde olacak.

Ama saçma sapan bir yerlere gidilmesin diye ben buradan bir sorayım dedim.

Tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Teşekkürler şimdiden...
(3) 

Marvels agents of shields hakkında soru - spoiler

Cursed Chico #1297527 
4. sezona gelince director değişmiş. büyük ihtimalle fury tekrar olmuş.

www.cnet.com

Buraya göre 3 ile 4 sezon arasında black panther ve doctor strange filmleri var. O filmlerde öyle bir şey olmadı diye hatırlıyorum.

ne zaman oldu bu değişim?

Diğer dizilerinde mi oldu yoksa üstteki resimdeki 3-4 arasındaki luke cage gibi
(1) 

2+1 ses sistemi önerisi

sos fistik olsun mu #1297525 
tv'ye bağlayabileceğim, basları kuvvetli 1000 TL civarında iyi bir ses sistemi var mıdır?
(6) 

Bu rahip meselesi başımıza iş açmasın?

goodman #1297523 
Nedense aklıma franz ferdinand’ın öldürülmesi geliyor. Bu emperyalist şerefsizler bu adamın başına iş getirip de bize özgürlük getirmeye kalkmazlar değil mi?
(7) 

Dizüstü fan temizliğine üşenmeyin.

clia #1297520 
1-2 senedir feci üşeniyordum laptopun fan/egzos temizliğine.
Artık boştaki sıcaklık 50 dereceleri, yükteki sıcaklık 80 dereceleri gösterince mecbur giriştim.

Fan çıkışındaki ızgara önünde tozdan bildiğin keçe oluşmuş. İçi de dolmuş. Fan pervanesinin bütün kanatları tozdan yükünü almış. Felaket bir durumdaydı.

Önce statik elektriğe karşı önlemimi aldım. Yıllar önce değiştirdiğim termal macun hala canavar gibiydi, ne fiziksel bir bozunma ne de ısı iletimi konusunda bir sıkıntısı yoktu. Temizleyip yeniledim.

Fandaki ve ızgaradaki bütün tozları temizledim. İlave olarak ızgarayı bulaşık deterjanı kullanarak yağdan da arındırdım, böylece toz yapışması biraz daha zorlaşır.

Son olarak, bazı yerlerde tavsiye edildiğini gördüğüm, benim de aklıma yatan bir uygulamayı da yaptım; o da fan ızgara egzosunun neredeyse %40'ını kapatan dış plastik kaplamayı kesmek. Biraz el oyalayan bir iş oldu ama değdi. Egzostan hava artık daha güçlü çıkıyor.

Sonuç:

Boşta 50'lerde, yükte 80'lerde gezinen sıcaklıklar,
şimdi boşta 30'larda, yükte 50'lerde.

Üşenmeyin arkadaşlar. :)
(8) 

Neden İngilizce öğrenemiyorum? Gerizekalı mıyım?

banagazozalnuri #1297518 
Geçen gün British Council'ın seviye tespit sınavını çözdüm ve B1 çıktım. Kelime bilgim B1'e göre epey üst düzeyde (kurstaki hocam söylemişti) ancak cümle kurarken (hem yazarken hem konuşurken) ve orta zorluk seviyesinin üstündeki metinleri okurken zorlanıyorum. Gramerde epey eksiğim var, en son lisede doğru düzgün gramer görmüştüm (anadolu lisesiydi). B1-B2 seviyesinde podcast dinlediğimde hemen hemen eksiksiz anlıyorum listening fena değil.

Yani anlayacağınız İngilizce'ye çok yabancı değilim ancak ilerlemiyor, ilerletemiyorum. Ne yapayım, grameri tekrar gözden geçirirsem ilerleme olur mu? Hedefim sınavlar (YDS vb) için öğrenmek değil, örneğin bir reddit'e girip rahatça surf yapabilmeyi istiyorum.
(8) 

Öneri Aranıyor

kismisolungac #1297517 
her an depresyona girip, diyetimi bozup bir kilo dondurma,tatlı...vs yiyecek durumdayım. yapmak istemiyorum, ne önerirsiniz?
kessin diye tarçınlı yoğurt yedim olmadı :(
(6) 

Yaz günü spor kıyafeti

yaraticinick #1297516 
Tayt giymek aklıma geldikçe spora gidesim gelmiyor, nedir bu işin oluru?

Salonda bazı kadınlar mayısta şorta geçti, bazıları taytta ısrarcı. Şort rahat bir şey mi, alıp denemeli mi acaba.

Şunlar nasıl mesela,
www2.hm.com
www2.hm.com
www.nike.com

fiziğim bu ablalar gibi değil, bu da göz önünde olmalı tabii.
(2) 

kilyos/sariyer tarafında hangi beach'i önerirsiniz?

xu #1297515 
gidip yüzmek ve güneşlenmek dışında bir amacımız yok.

bablyon kilyos ve uzunya plajlarına gitmiş haklarında bişey söyleyebilecek olan var mı? arabayla sariyer merkezden çok uzun sürer mi?
(4) 

Türkce Komedi Filimi

samiabi19 #1297511 
Beni bu aksam güldürecek komedi filim ariyorum. Tavsiyelerinzi bekliyorum.
(5) 

ketojenik diyet hakkında sorun

a darkness coming #1297508 
selamlar 1 haftadır ketojenik diyet sürdürüyorum. bunu eski diyetisyenimin onayı ile yapıyorum. neyse makrolarımı hesapladım (20 carb, 138 fat, 144 pro) olay şu ki protein kısmını tamamlamak artık benim için işkence haline geldi. her sabah yumurta, öğlen tavuk akşam et yemeden 144 gr. proteini tamamlayamıyorum. yemek yapmak için çok vaktim yok, o sebeple internetteki çetrefilli tarifleri yapamıyorum. et, tavuk, yumurta yemekten bıktım. ne yapmalıyım? kolay tarifleri olan bir yer biliyor musunuz? başka hangi kaynaklardan alabilirim bu proteini 20 gr carb'ı geçmeyecek şekilde?
(4) 

Saat sorusu

hz emreyiz #1297505 
Arkadaşlar sizce hangi renk daha iyi gider?

Yaş:22
Kullanım amacı: günlük hayatta takmak
Ten: esmer


www.konyalisaat.com.tr

www.konyalisaat.com.tr
(5) 

Bu pc ye W7 mi W8.1 mi

jorah the andal #1297500 
Merhaba, fotoğraflarını attığım PC'yi 64 bit yapıcam. Şuan w7 32 bit yüklü, w8.1 yüklemek istiyorum aslında w7 de format atarken baya uğraşmıştım. Bu özelliklerle sizce w8.1 yüklesem çok daha mı yavaş olur ne tavsiye edersiniz ne yükleyeyim ?

hizliresim.com

hizliresim.com
(3) 

Bir sıvının kimyasal içeriği

lubbullub #1297499 
Arkadaşlar 1-5 gr bir sıvının laboratuvar da içinde hangi oranda hangi elementlerden alaşımlardan oluştuğunu ayrıntılı bir rapor şeklinde öğrenebiliyor muyuz? Teknoloji bu kadar gelişti mi? Eğer bilginiz varsa İstanbul'da ya da Türkiye'de nereye başvurmak gerekir?
(1) 

Uyku apnesi cihazi karti

allah yazdiysa bozsun #1297497 
selam a dostlar;
babam uyku apnesi cihazi kullaniyor. kartin içindekileri yazdirip doktora vermesi gerekiyor. aldim karti geldim ofise de nasil açacağim ben bunu? anlamadim. yardim edebilirseniz sevinirim. klasik olay görüntüleyicisine tiklayinca dizin bozuk diyor.
ss ekte
(1) 

tatlıses burada detone mi olmuş ? müzikten notadan anlayan arkadaşlar...

zunkatsar #1297496 
youtu.be

link açıldıktan birkaç saniye sonra (01:32 - 01:33 arası) çatlak bir ses çıkarıyor tatlıses. detone mi olmuş ne olmuş?

müzikten notadan anlayanlar yanıt verirse daha da sevinirim. teşekkürler.
(2) 

Seyahat temalı takip edilesi youtube kanalları

speedy #1297494 
Amatör ya da profosyonel takip ettiğiniz tavsiye edebileceğiniz hangi kanallar var? Tv programı da olur, yeter ki youtube'da videoları olsun. Yabancı da olur ama Türk olursa daha iyi olur.
(3) 

2 haftalık vakitte gidilecek gezilecek ülke önerileri

Cursed Chico #1297492 
Vİze çıkma şansı bu kadar kısa sürede olmayacağı için vizesiz ülkelere bakıyorum.

gürcistan ilgimi çekiyor. Kamp da olacak ağustosta.

Gürcistana gidip ordan ukrayna, belarus, kosova makedonya vs yapıp dolaşabilirim.

Kıbrıs da olabilir ama kıbrısa gidersem ordan başka ülkeye gitmem zor olacak gibi. antalyaya geçerim en fazla.

direk Makedonya da gidip ordan doğuya yönelebilirim.

Bu tarihlerde o ülkelerde durum ne, sıcak olur mu gezilir mi hiç bilmiyorum.

Var mı öneriler? Özellikle şehir olarak.
(4) 

bu fiyata uygun mu

_k_u_z_g_u_n_ #1297486 
ayakkabı nasıl sizce ekte
(3) 

Pilotluk ingilizce sınavı icin is yerinden izin

lion de la Turquie #1297485 
5 hafta oldu ise başlayalı. Pilotluk icin ise ilk sinav ingilizce sınavı.

Ne desem de izin alsam müdürden? Kurumsal bir sirket basima bir şey gelmeden bir gun izin almalıyım :(
(6) 

Spor ve kilo durumu?

noluyo yaa #1297484 
Bayanlar baylar,

Sporu düzene iyice soktum yaklaşık 6 aydır sektirmeden yapıyorum(daha önce hiç bu kadar süre düzenli şekilde yapamamıştım). Son 2 ayda da biraz kilo vereyim dedim göbeği götürmek için. Bi 5 kilo kadar da verdim. Şimdi sorum daha da kilo vereyim mi, yoksa yavaştan kilo alıp kas kütlesi mi yapmaya çalışayım? Göbek hala var gibi, 83 cm civarı göbek çevresi bu sabah itibariyle, kilom 81 boyum 1m89.

Önerileriniz ne olur?
(7) 

Bunun derdi ne ola ki?

tururo #1297482 
Duyurunun IT kurtlarına bir sorum var.

elimizde bir adet usb 3.0 1 TB portable hdd var. bu alet tvde film seyretmek v.b. için kullanılıyor(du). geçen hafta yeni alınan bir apple in dosya taşıma işinde kullanıldı.doçlayısıyla arşivi geçici bir süre için pc ye (w10) aktarıldı. ardından dosyalar hdd ye geri yüklendi ancak tv (samsung) hiç bir şekilde bu dosyaları görmüyor. evde başka hdd de bulunan dosyaları görüyor. bu sorunlu hdd takıldığında onu da görüyor ama film dosyalarını görmüyor. hdd de bir problem yok. üreticinin checkdisk programı aleti sorunsuz olarak gösteriyor. dosya yükleme silme problemsiz. herhangi bir kafa vurma ya da badsector durumu yok. derdi ne bunun bilen varsa söyleyebilir mi?
(1) 

Günübirlik Batum

captainimsi #1297479 
Yarın nişanlımla günübirlik Batum'a gidiyoruz. Herkes gitmeye değecek bir şey yok gitme diyor ama değişiklik yapalım dedik. Gidilecek gezilecek yer, yemek, etkinlik vs. önerisi olanlardan tavsiye bekliyorum.

Bir de alışverişte (alkol, sigara vs.) sınır var sanırım ancak bir yerde de Duty Free'den alışveriş yapabilmek için en az 3 gündür bulunuyor olmanız gerekiyor şeklinde bir yazı okudum. Doğru mudur?

Bunların dışında her türlü öneri ve tavsiyeye açığız.
1 ...  ... • 3002    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık