(2) 

Web sitesi yapacak arkadaş arıyorum

olips #1233323 
Selam,

Kabaca özetlemem gerekirse eğitim üzerine, kullanıcıların üye olup girerek soru çözebilecekleri bir platform yaptırmak istiyorum.

Örnek gösterebileceğim ve her şeyiyle hemen hemen aynı konseptte iki adet web sitesi var. İlgili arkadaşa öncelikle detayları aktaracağım, sonralıkla buralara bakıp bir yol haritası çizerek adım adım yapacaklarını aktararak fiyat çıkartacak bana.

WP ya da blog açmak gibi basit bir olay değil o yüzden daha önce referans gösterebilecek arkadaş olması gerekiyor. Antalya içi olursa şûkela olur.
(7) 

fransadan schengrn alıp italya ya gitmek

oscar #1233322 
kapıda girerken soruyorlar mı neden fransa ya gitmedin italya ya geldin diye ya da hadi girerken sormadılar çıkarken sorun olur mu ?
(2) 

Şarkı isimlerinde Türkçe karakter sorunu

m e b #1233316 
Android telefonumda kullandığım hafıza kartını bilgisayara taktıktan ve birkaç şarkı atıp/sildikten, yani birkaç işlem yaptıktan sonra telefonuma yeniden taktığımda şarkı isimlerinde bulunan Türkçe karakterler bozuluyor. Mecburen elle tek tek yeniden düzeltmek zorunda kalıyorum.

1. Buna sebep olan şey nedir?
2. Telefonumda şarkı etiketlerini UTF-16 olarak ayarlayınca sorun düzeliyor ama her şarkı için tek tek yapmak da yorucu. Kolayca bir yöntem var mıdır düzeltmek için?
(4) 

digiplay

captainobvious #1233314 
pazar günü maçı digiplay'den alıp evde izleyelim diyoruz. ama bir arkadaş çok kasacağını, zorlayacağını, keyif vermeyeceğini söylüyor. evin normal şartlarda interneti gayet hızlı 720p video donmadan izlenebiliyor.

digiplay o kadar kötü mü tecrübesi olan var mı?
(5) 

Neden Melih Gökçek'i İstifaya Zorluyorlar?

arockm #1233308 
Merhaba, neden bir anda Başkanları istifaya zorladılar.
Tamam değişiklik, Büyükşehirlerde ki oy kayıbı falan büyük etkende. Asıl mesele nedir?

Kısaca olay, benden başka sivrilen olmasın mı? Bütün herkesi pasifize etmek mi?
Düşük profilli insanları çoğaltmak mı hedef?

Siz ne düşünüyorsunuz?
(6) 

okuduğum veya duyduğum bi şeyi kafama çok takıyorum

qazedcsrfvtyhngujmkol #1233305 
mesela adamın biri kan işedim yazsa acaba ben de işer miyim diyorum. veya başka sorunlar duyunca acaba bende çıkar mı çıksa ne olur ne yaparsam çıkar diyorum. bundan kurtulmanın ilaçsız terapisiz kendi kendime yapabileceğim basit bir yolu var mı. sırf bu yüzden tıp okumadım.
(6) 

amerikadan iphone 8

rahmi pinkfloydoglu #1233304 
bir arkadaş amerikaya gitti, yalnız kendisi baya yaşlı, 80 yaşında falan. telefon al bana dedim, alırım dedi. bende işini kolaylaştırmak maksatlı, telefonu apple internet sitesi üzerinden alayım amerikadaki adresine postalayayım dedim. dedim ama amerikada da kargo durumları türkiyedeki gibi mi? bugün alsam pazar gününe kadar teslim edilir mi?veya internet üzerinden gözüken fiyat (699 dolar) vergili fiyatı mı? vergisiz fiyatı mı? salı günü tekrar dönüş yapacak. stok durumları falan nasıldır acaba ne tavsiye edersiniz? alayım mı internet üzerinden?


apple internet sitesi teslimat için 1-3 gün tahmini diyor. arkadaş las vegasta.
(1) 

Overwatch Rehberi?

yetersiz veri #1233303 
Merhaba fps sevenler,

Ilk fps oyunum olan Overwatch'i iki gun once aldim. Ve tahmin edeceginiz uzere, pek anlayamiyorum. Boyle, hangi karakterle nasil oynanir?, nelere dikkat etmek lazim? vs vs gibi sorulara cevap verebilecek bir "yeni baslayanlar icin Overwatch" rehberi tavsiye edebilir misiniz? Bir de anladigim kadariyla coluk cocuk oynuyor bu oyunu. Akli basinda, yetiskin, isinde gucunde oyun arkadaslari nereden bulunur? Tenks
(1) 

Askerlik tecill

kafkas sahini #1233301 
Değerli yazarlar, okurlar;
Yakın bir arkadaşım yurt dışından Yen'i döndü. Şimdiye dek bir kez yurtdışında yaşama sebebi ile tecil yaptırmış. Aralık 2017 de tecili bitecek ve acilen tecil ettirmek istiyoruz askerliği.
Özel bir üniversiteye kayıt yaparak yüksek lisans ile tecil yapmayı planlıyoruz. Şimdiye kadar yüksek lisans tecili yapmamış hiç.
Konu işe ilgili tavsiyesi/ önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bir özel üniversiteden 7.500 civarı bir fiyat aldık.
(3) 

whatsapp yedekleme yapamıyorum

qazedcsrfvtyhngujmkol #1233300 
whatsapp yedekleme olmuyor "yedekleme tamamlanamadı" diye bildirim geliyor tekrar yedeklemeye çalışıyorum yine aynısı oluyor internette bir sıkıntı da yok neden olabilir kaldırdım tekrar yükledim yine düzelmedi bi yardım edin
(2) 

askerlik sorusus

Sandman #1233294 
aranızda üniversiteye girmeden önce askerlik yapan var mı
(4) 

Saç dökülmesi hakkında finasterid - rogaine

harkas #1233293 
Saç dökülmesi icin finasterid - rogaine köpük

kullananlar ve köpük rogaine mevzu hakkında konusalim istedim .. acaba proscar (fin.) kullananlariniz var mi , yan etkileri 1-2 yıl kullandiginizda yasadiniz mi ? Son 1.5 yıldır saclarimin rahat %40 ‘ini falan kaybettim sizce 0.5 mg ..vb kullanayim mi (hap 5 mg 10 a bolecem) yoksa yan etkileri ve uzun kullanım gerektirdigi icin bıkrayım da kel mi kalayım güzel güzel

Not: vitamin eksikliği yok, son 2 yılda 58kilo verdim ama buna baglayan bir doktor gormedim .. troid ve karaciger değerlerim ..vb güzel ..Bu arada bende kaş ve kirpik de dökülüyor o kısmı çözemedim .
(6) 

Her

AlsterWasser #1233292 
Bu film çok mu depresif ? Ben izlemedim ama depresif olmaya meğilliyseniz izlemeyin falan diye şeyler duydum ? Moral bozacaksa hiç açmayayım..

Vakit ayırayım mı feel good movie diye düşünmüştüm ?
(3) 

Bankacılıktan anlayanlara "kredinin yanındaki zorunlu kaza sigortası" sorusu

işimdeyim gücümdeyim #1233288 
Finansbank'tan konut kredisi çektim.

Çekerken kredi sigortası yapacaklarını ama 10 senelik yaklaşık 10 bin lira tutacağını söylediler. Oha dedim. Sana güzellik yapalım dediler. Farklı bir şekilde yapacağız falan. İşte teminatlarla oynayacakmışız. Bugün ölürsem 10/10 değil de 9/10 olacak teminat, işte 1 sene sonra 9/9 yerine 8/9, 5/7, 3/5 gibi devam edecek. Bu şekilde olursa 3 bin liraya indirdik kredi sigortasını.

Bu "güzelliği" yapabilmeleri için bir de ferdi kaza sigortası yapılması gerekiyor dediler. O da 400 lira. El mahkum yaptırdık. Diyorum ne işe yarıyor? Bir kaza falan yaparsan işe yarayacak diyor. E kredinin kendi sigortası bunu yapmıyor mu? Yapıyor da bla bla... yapmak zorundayız.

Şimdi sorum şu:
Ben gidip verin lan 400 liramı, ben bu ferdi sigortayı istemiyorum diyemez miyim? Seneye de yenilenmeyecekmiş bak bak. Geçirmek için yöntem bulmuşlar resmen.

Bir de zorla iptal ettirsem sanki oradaki çalışanlar zarara uğratılacakmış gibi düşünüp rahatsız oluyorum.
(4) 

Kedim ishal ama halsiz değil

rajaz #1233285 
4-5 gündür cıvık dışkı yapıyor, bir katılaşıyor bir cıvık duruma dönüyor. Kan ya da parazit yok. Royal canin mother anda baby mama ve sürekli su içiyorum. Veteriner takip edelim dedi durumunu iyi gördü ama geçmeyince ishali bugün antibiyotik yapalım verelim dedi. Ama cidden çok hareketli ve cıvıl cıvıl evde. Dokunur mu antibiyotik? Kötü bir sonuç verir mi? Yoksa olması gereken yöntem artık geçmeyince bu müdür?
(5) 

Findeks kredi notu

maria puder #1233284 
Öğrenmek istiyorum kredi notumu.Not öğrenimi ve detayları için 8 Tl küsür para istiyo.Bunu daha ucuza halletmenin bir yolu yok mu?Ölücülük yapasım geldi:D Sanki bir ara ziraatin internet bankacılığından çok daha makul fiyata bakılıyordu diye hatırlıyorum. Nası yapsam?
(10) 

Boğaziçi Üniversitesi'nin puanları nasıl arttı?

frodox #1233280 
Merhabalar. Puanların nasıl ve neden arttığını bildiğinizi varsayıyorum. Acaba Boğaziçi Üniversitesi denize karşı diye, insanların denize karşı okumak istemesi gibi basit bir sebep yüzünden mi arttı? Eğer böyleyse çok komik.
(5) 

Su entrye ne diyorsunuz?

voyager 1 #1233279 
Baslik su:

eksisozluk.com

Bir entryde de soyle denmis:

"durum vahşet değil. normal bi besin zinciri aktivitesi işte.

ot yiyen ceylana arkadan atlayıp canlı canlı yiyen kaplanın yaptığı bundan farksız sonuçta."


Sizce ayni sey mi?
(3) 

Yazıcı Önerisi

african rain #1233278 
Home-office kullanimina uygun, kartuslarin ocagima incir agaci dikmeyecegi bir yazici arayisindayim. Verimli bir murekkep sistemi olmali. 2 sene giden kartuslar varmis, deneyen?
(7) 

bu akşam tüm şartları olgunlaştırıp film izleyeceğim.

denef #1233275 
film eksik. önerilerinize açığım.teşekkürler.
(2) 

fotoşokçular bir bakın hele

pisiklet #1233274 
WE ARE CREATIVE'in arkasındaki imajdaki nokta nokta efekt nedir acaba? themeforest.unitedthemes.com
(5) 

Chart, Tablo ve grafik

superjax #1233273 
Arkadaşlar aşağıda ki gibi bir grafiği hangi ortamda kolayca yapabilirim?
(3) 

Macbook Pro Gmail Hesabında Şifre Sorunu

african rain #1233271 
Selamlar, sifresini degistirdigim gmail hesaplarimi macbook Pro'ya kuramiyorum, zira sifre hatasi veriyor. Macbook Pro'ya en son bu hesaplari 2014 yilinda kurmusum; o tarihten sonraki iletileri almiyor. icloud ve hotmail gibi baska hesaplarda sorun yok, halbuki onlarin da sifrelerini degistirmistim. Cozumu bilen var mi?
Not: Sifreyi dogru girdigimden eminim.
(2) 

Antalya'da Nokia parçası?

o kadar da degil aga #1233269 
100. yılda kime sorsam yok diyor. Nokia 6300 ekranı ve ekran soketi lazım.
Nereden bulurum?
(9) 

istanbul'da en güzell tostu nerede yediniz ?

devilone #1233267 
acıkınca aklına tost düşen manyak biriyim.
bilenler beni anlar Kütahya'da cancan 'da tost yemek için işim olmasa bile yolumu o şehirden geçirirdim .fotosu ekte
izmirliyim izmir'de istanbul gibi tostun içine 2 dilim çiğ sucuk kağıt inceliğinde tatsız tuzsuz kaşar koyup vermezler .
içindeki malzemeyi ayrı kızartırlar.
böyle bir tost yiyen oldu mu ? taksim şişli mecidiyeköy kadıköy üsküdar bölgesi olursa süper olur uzak bir semtte ise hafta sonu giderim .
(4) 

whatsapp

black mamba #1233264 
rehberimdeki herkesi whatsapp'ta göremiyorum. güncellemem gereli mi bir şeyleri?


bir de beni bir whatsapp grubuna eklediler o zaman whatsapp yüklü değildi. sonradan yükledim grubu göremiyorum. gruptakilerin de numarası yok. ne yapabilirim?
(16) 

rossman'dan al diyeceginiz

jimicik #1233260 
neler var? aksam ugrayacagim da.
(4) 

Futbol maçında parmağımı kırmak (önlebilir miydi?)

Cursed Chico #1233259 
koşarken birine çarptım ve elim de çarptı ve parmak ucu eklemleri arasındaki bağ kopmuş ve biraz kemik.


maç öncesi ellerimi ısııtmadım.

ısıtsam da dktrun söyledgne göre çarma açısından dolayı kurtulma şansı yokmuş.

ama bu kadar basit kırılmadı saçma gelior. o kadar ağırlık kaldırdıgım şey küçük bir çarpmayla gitti


hayatımda ilk kez kırıldı bir yerim zaten.


elimi aşağı doğru sarkutrak koşsam belki bir şey olmazdı ama istemsiz , koşu refleksiyle ileri doğru tutuyrdum.

3 ayda bir yaptırdıgım testlere göre hiçbir sorun yok kan degrlernde.

(önlebilir miydi?)
(5) 

acele şarkı araniyor

balik kraker #1233258 
akşama yapılacak bir etkinlikte şarkı söyleyeceğim. kendi aramızda bir şey.

söylemesi kolay kisa bir tsm şarkısı arıyorum.

haydi bi buldurun lütfen...

not:bir kızıl goncaya benzer olma di. fazla agir kaldı. daha hareketli bir şeyler olabilir.
(2) 

Yeni İş Hukuksal Boyut

canbonomobenseno #1233257 
Merhaba Arkadaşlar,

Şuan bir yazılım firmasında çalışıyorum. Bankacılık üzerine ürünleri olan bir firma. Bu firmadan ayrılıp, benzer ürünleri yapsam tabikide tekrardan yazacağım.
Kod değişmiş olacak ama mantık aşağı yukarı aynı. Bu işleri yapan bir sürü firma da var hali hazırda.

Hukuksal olarak bir sıkıntı doğurur mu?
(1) 

ne yapmalı?

runagain #1233255 
duyurularım ve bazı duyurulara yaptığım yorumlardan bilenler bilir. kısa özet:

atanmamış sosyal bilgiler öğretmeniyim. o defteri kapattım, öğretmenlikte gözüm yok. son 3 yıldır çalıştığım restorandan ayrıldım. gıda sektöründe deneyimliyim ve imkanım olduğunda bu sektörde bir iş kurmayı planlıyorum. internetle de ilgiliyim ve birkaç iş fikrim bu alanda da var.

imdi ben bu işten ayrıldıktan sonra girdiğim türkü bardan alacaklı olarak ayrıldım. artık ne zaman paraları olursa o zaman verecekler. o gitti yani... ardından girdiğim bir başka restoranda 13 saat mesai ve birkaç kendini bilmez garsonun kıdem muhabbetiyle angarya yüklemesi nedeniyle ayrıldım.

tüm çalıştığım yerler de dahil olmak üzere; konuşmayı bilmeyen, cahil, kıro, hırsız, yalaka tipler benden daha iyi işler yapıyor ve benden daha iyi kazanıyor.

iş bulmalı acilinden...

ne yapmalı a dostlar?
(2) 

Kemik iyilşmesine iyi gelen btkisel besinler

Cursed Chico #1233254 
Neler. sadece bitkisel şeylere ihtiyacım var. veganım.

mesela ananas iyi geliyormuş. günde 2 ananas tesem ne olur?
(2) 

Tedavi devam ederken hastane degiştrmek (sigorta katkı payı yüznden)

Cursed Chico #1233253 
parmagım kırıldı ve acıbadem hastanesine gittim. %30 ödüyorum orda.

medicana liv gibi hastanelerde de %100 ödenyr

şu ana kadar ilk ve 2 . gün gittim abadem hastnsine. iki günde de 2 film çktiler. ilk gün 150 ödedim. 2. gün pazarlık edip ödemedim.

haftaya ve bir ay snra da gdecgim ve yine film vs olacak (eger o zamana kadar acil tekrar gtmem gerelkmezse)

bana dedkleri filmi çktir bşka hastanede gel bakarız. yine muayene ve sargı atel arası ödeycgim ama.



medicanaya gidip "başka hstanedeyim, film çktrp gidecgm" demk de garp geliyor. o kadar gelmişken orda gösterirrim zaten?

gideblcgm hastaneler , acıbdm kköy veya camlıca medicana. hangisi iyi bilmiyorum. acıbademe gıcık oluyorum, pahalı ama maalsef ilk anda oraya gittim


1500 lira limt kalmış yıl snuna kadar. 2-3 kere daha gtsem bitecek zaten :((


ya da devlete migideyim ? ne dersinniz

tek kaygım iyileşebilmk. iyilşirken çok fazla para ödemk istememk hastanelere çğünkü zaten beslenmeye ödeyecgm
(3) 

Memleket mi yıldızlar mı yoksa gençliğim mi daha uzak?

clever #1233250 
sb.
(2) 

E-sigara Yenisafak Haberi ve Bir Soru

evrenos gazi #1233247 
www.yenisafak.com

Bu gazetede boyle bir yazi cikmasi ilginc degil mi?

Bir de bu e-sigaraya likit yerine su koyulsa ne olur? :D yine de buhar uretir mi? Su ile calisirsa su+nikotin yapilsa bilinmeyen likit riskinden de kurtulunmaz mi?
(1) 

Türk Ehliyeti - Cape Town Araba Kiralama

aradaki uzaklik #1233244 
Selamlar,

Eski standart ehliyetim var, yeni çipli ehliyete geçmedim.

Bu ehliyet ile Afrikada, Cape Town'da araba kiralayabilir miyim?
(1) 

ev kirası konusunda protesto ve icra meseleleri

blatta hiberna #1233242 
merhabalar,

eylül-(içinde bulunduğumuz)ekim aylarının kirası gecikmiş olan bir ev için ev sahibinin avukatının direkt olarak "adi kiraya ve hasılat kiralarına ait takipte ödeme emri" göndermesi mümkün müdür?

yoksa önce protesto çekmesi şart mıdır?

teşekkürler!
(3) 

diş - florürlü vernik uygulaması (5 yaş)

kibritsuyu #1233239 
oğlanın anaokulundan bir kağıt vermişler, dişlere uygulanacak "florürlü vernik uygulaması yapılması için izin veriyorum/vermiyorum" şeklinde. kısa da bir açıklaması var.

biraz internette gezindim, kimisi hiçbir zararı yok diyor, kimisi florür zehirdir diyor (ki diş fırçalamaya başladığından beri hep söylendi, hep florürsüz veya düşük florürlü, çocuklar için yapılmış diş macunu kullandık), sakın yaptırmayın diyor.

şimdi nedir ne değildir bu florürlü vernik uygulaması? zararlı değilse bile gerekli midir? çocuğum çok düzenli olmasa da düzenli diyebileceğimiz bir periyotta dişlerini fırçalıyor (kendiliğinden uyuyakaldığı zaman uyandırıp fırçalamıyoruz, mecburen o gün pas geçiyor ama kontrollü bir şekilde yatmaya gidiyorsa gidip fırçalıyor). ağzında çürüğü falan da yok.

diş hekimi arkadaşlarım bilgilendirebilir mi acaba?
(12) 

sizce ali expressten sipariş ettiğim bisiklet forması ve taytı güzel mi?

hasmetizm 2046 #1233237 
kısa olanları var ama bu cumartesi bile amele yanığı izini korumayı başardım. bacakta amele yanığı daha da kötü görünüyor. güneşten korunmak için uzun aldım ikisini de. dağ bisikletim var, haftasonu 6-8 saat arazide geziyoruz, hafta içi kordonda geziyoruz.
not:35e kaslı vücut.

i.hizliresim.com
(6) 

Çanakkale'de gezmek

totalstation #1233235 
Şu an Çanakkale merkezdeyiz arkadaşla şehitliğe gitmek istiyoruz ve arabamız yok. Acaba arabasiz olarak nerelere gidebiliriz ve nasıl gidebiliriz

Bilgi verebilecek olursa çok mutlu oluruz.

Aynalı Çarşı,
Sahildeki Truva atı
Saat kulesi ve çimenlik kalesine gittik.
(4) 

telefonu gizli numara aramalarına kapatmak

super kahraman olsaydim baba olurdum #1233233 
merhaba,
telefonum yıllardır #31# ile yapılan gizli aramalara kapalı. bugün sabahtan beri "arayan numara yok" yazısı ile çağrı alıyorum. bu arama nasıl yapılıyor? özel bir hattan falan mı aranıyorum acaba?
(3) 

letgo'dan tırsıyorum :)

harkas #1233232 
elimde büyük beden kıyafetler var ve bunları satmak istiyorum ancak daha evvel letgoyu kullanmadim ; bana artık olmayan kot, ceket, sweatshirt ..vb 20 ‘ye yakın parçam var ve bunları kargo ile yollamak zor gibime geliyor acaba istanbul ici elden mi satsam keza bu tip sitelerde ilginc tiplere de rastlayabiliriz diye dusunuyorum acaba böle elbise satan arkadaşlar nasıl satıyorsunuz ? kargo ile mi elden biryerde bulasarak mi yapiyorsunuz ? en mantıklısı nedir diye soruyorum

istanbuldayım - yalnız yaşıyorum ..kıl tüy keko tipleri çekmek istemem .
(2) 

Turkiye ehluyetiyle hollanda da araba kiralayabiliyor muyuz

saksel #1233230 
Tesekkurler
(9) 

Koşuya çıktım ama

Vse budet horosho #1233227 
Pert olmam azıcık koşmamla bir oldu :) sigara kullanmıyorum, alkol var. Boy 1.81 kilo 72 ama koşamıyorum, öksürüyorum, tıkanıyorum. Yatasım geliyo hemen. Her yere arabayla gitmenin ve masabaşı hayatın etkisi var mıdır?
(4) 

atatürk için pop/rock/caz/türkü vb şarkı yapılmaması?

hasmetizm 2046 #1233226 
var da kimsenin haberi mi yok? mandela'ya yapılan bi caz şarkısını dinlerken aklıma geldi. niye kimse böyle besteler müzikler yapmıyor?

not: soru siyasetten bağımsız.
(1) 

Satılan/Tercih Edilen evler hakkında istatistiki veri olan site?(tuikhariç

handeyener #1233223 
Selamlar,

Bu satılan evlerin 1+1,2+1,3+1 vb olmasının seneler içindeki değişimi vb senelere göre değişim grafikleri verileri bulmama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..
(4) 

alakasız iki soru (tablet + halı)

gmzo #1233222 
günaydınlar, yakın zamanda tablet ve eve halı almam gerekiyor.

1. tableti ağırlıklı olarak akademik okumalarımı yapmak, üzerlerine not almak, vs. için kullanacağım. çeşitli formatları kolayca açması ve depolama önemli. şimdi baktım, apple'ın sitesinde ipad eğitim personeli için 32 gb 1535, 128 gb 1967 tl. android tabletlerin fiyatları ise çok değişken. şimdi, uzun süre kullanabileceksem 2 bin tl verebilirim fakat gerek var mı bilemedim? bir de ipad'de google drive'a ulaşmak, dosya indirip yüklemekte bir sorun olmaz değil mi? bu durumda 1500 tl'ye 32 gb da alabilirim belki ama ondan da emin olamadım. android tablet al, şunu al diyen olursa da açığım.

2. eve bu yaz taşındık, henüz halı almadık. salona bir adet büyük halı, giriş holü ve koridora da kilim gibi hafif bir şeyler düşünüyorum. öncelikle bunları alırken neye dikkat edilir, fiyatlar nasıldır hiç bilmiyorum. orta kalite, bütçeyi sarsmayacak halı nereden bakılır? sade ve modern bir şeyler bulabilelim isterim.

edit: halı ve kilim için kadıköy ve kadıköy'e yakın yerler önerirseniz harika olur.
(3) 

İzmirden Aydın’a gideceğim

drystedb efficacious #1233219 
Otoban girişinde PTT var mı? Benim araçta hgs yok da.
(4) 

Arda Turan hakkında kafama takıldı?

mikahakkinen #1233217 
Ya bu adam kadroya giremiyor, zaten beko ve lassanın desteğiyle barcelonaya gitti. insan biraz zorlamaz mı ya? ben barçada oynasam ortalığı yıkarım kadroya dahi girmem. bunun arkasında başka bir sebep mi var bu adam neden oynamıyor?

ben bunu yıllar önce denizlispor gs maçında izledim net koşmayan bir futbolcu ve göbeği vardı bence bu göbek durumu devam ediyor. Örneğin emre bölezoğlu atletico madride gittiğinde simione kilo vermessen kadroya giremessin demiş barça da da böle bi muabbet mi var?
İspanyada yaşayan bilen varsa bi anlatsın.
(8) 

Armut sitesi

dostlarorkestrasi #1233216 
Evimi taşıtacağım. Dediler ki armut.com'dan teklif al. Girdim bilgileri vs, teklifler geliyor. Firmaların sitedeki sayfalarına giriyorum, kullanıcı yorumları bildiğin reklam gibi. Yani tamam adamlar rica ediyordur, bizim için yorum yapın, önemli diye ama öyle yorumlar var ki adamın kendisi yazsa abarttım biraz der.

sorum şu, bu kullanıcı yorumları yalan olabilir mi, yani adam, kendisi ya da bir yakınına önce ilan açtırıp, sonra teklif verip, sanki taşımış gibi yapıp, sonra yorumu kendisi yazabilir mi?

Şiddetli Tavsiye: "oğlum taşınmayın"
1 ...  ... • 3523    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık