(8) 

Astrolojik olayların etkilerini siz de bu kadar yoğun yaşıyor musunuz?

anaphylacticshock #1558900 
Merhaba,

Hayatım boyunca astrolojiye inandım.
Hiçbir zaman çok detaylı incelemedim, özel olarak ilgilenmedim ama gerçek olduğuna ve bilimsel olduğuna hep inandım.

Ama şimdi size anlatacaklarım inanmaktan fazlası, doğrudan astrolojinin üzerimdeki etkileri hakkında.

Bazen sebepsiz yere aşırı gergin ve depresif oluyorum. Böyle sanki beynimde yanan ışık sönmüş de ben karanlığa gömülmüşüm gibi hissediyorum. Dokunsan patlayacak, müthiş mutsuz bir ruh haline bürünüyorum.
Bir de bu dönemde regl tarihim de yakınsa aşırı sinirli oluyorum ve gerçek anlamda patlayacak gibi hissediyorum.

Bu durum genelde 2-3 gün, maksimum 1 hafta böyle sürüyor ve sonra bir anda sanki bulutlar dağılmaya başlıyor, ben hafifliyorum.

Bu arada sırada ve sebepsiz oluyor.

Son 2-3 seferdir bu durum başıma GELDİKTEN SONRA benim o depresif olduğum süreçte önemli bir astrolojik olayın yaşandığını duydum. Yani mesela retro ya da bir gezegenin farklı bir burca geçmesi vb gibi.

Astrolojik olaylar birinin ruh halini gerçekten bu kadar yoğun bir şekilde etkiler mi sizce?

Sizde de bu tarz etkiler oluyor mu? Hiç farkettiniz mi?

Ekonomi olarak arjantin mi daha kötü biz mi?

socially awkward #1558899 
Alım gücü nerede daha düşüktür?
(2) 

3 özelliğe göre hangi akıllı saati seçmek daha mantıklı?

winston insani #1558895 
Merhabalar

- Şarjı olabildiğinde uzun
- Kordonu istediğim zaman yeni bir rengi ile değiştirebileceğim ve olabilirse uygun fiyatlı (silikon veya mıknatıslı kordon)
- Sadece "saat" ve diğer temel akıllı saat özellikleri (adımsayar, kalp ritmi vb.) olan (arama vs. gibi özelliklerini kullanmam muhtemelen)

Aşağıdaki 3 saat 2000TL civarında, sizin bunlardan kullandığınız veya bilginiz varsa yorumlarınızı alabilirim:

-Kieslect Ks (bu markayı ilk defa duydum bu arada): www.hepsiburada.com

- Xiaomi Redmi Watch 3: www.hepsiburada.com

- Huawei Watch Fit 2 - Siyah: www.hepsiburada.com
(4) 

Dövizciden aldığımız doları atm'ye yatırabiliyor muyuz?

koela #1558894 
Geçen 100 dolar almıştım bu parayı atm'den döviz hesabımıza aktarabiliyor muyuz yoksa tl olarak vadesiz hesabımıza mı düşüyor?

banka: garanti
(9) 

Kredi Ödemem Lazım, Ne Yapsam?

bradshaw #1558893 
Selam herkese!

Şimdi diyelim ki toplam 5 tane krediniz var küçüklü büyüklü. Bunların 1'i alışveriş kredisi, 3'ü ihtiyaç kredisi, 1'i araba kredisi.

Artık taksitler belinizi bükmeye, maaş, kira derken denk gelmemeye başladı. Elinizde de bir toplu para var, kredilerin bir kısmını kapatmak istiyorsunuz.

ne yapardınız?
1-araba kredisini kapatır, diğerlerini aylık ödemeye devam ederim
2-araba hariç tüm kredileri kapatır, arabayı ödemeye devam ederim
3-diğer? (kısaca yazarsanız sevinirim)

teşekkürler!
(7) 

Manipülasyona Maruz Kalmış Sevgiliyi Kurtarmak-Kitap Önerisi

jimjim #1558890 
Eski sevgilisinin manipülasyonuna uzun süre maruz kalmış, bir çok açıdan kaygı, umutsuzluk ve aşağılık hissini içselleştirmiş ama farkında olmayan bir sevgili var.
Üstelik eski sevgili hala bir şekilde -arkadaş olarak- hayatında.
Görüşmeyi, iletişimi bir şekilde azaltmaya uğraşıyor ama ne halde olduğunun pek ayırdında değil.

Farkındalık arttıracak ve genel olarak durumu idrak etmesini sağlayacak kitap önerileri bekliyorum. Yabancı yazar olursa iyi olur, teşekkürler.
(3) 

Malt macunu ile tüy topakları nasıl atılıyor? Macun önerebilir misiniz?

anaphylacticshock #1558889 
Merhaba,

2 tane tekir kedim var. Geçiş mevsimi olduğu için bu dönem çok tüy döküyorlar. Yuttukları tüyleri kolay çıkarabilsinler diye malt macunu almak istiyorum.

Bu malt macunu tam olarak nasıl işlev görüyor acaba?

Yani yuttukları tüylerin topak haline gelmesini sağlıyor onu biliyorum ama bu topaklar sadece dışkı olarak mı atılıyor yoksa macunla top haline gelen midedeki tüyleri kusarak tek seferde atmalarına da yardımcı oluyor mu? Yani çok afedersiniz ama hem alttan hem üstten mi atılıyor tüyler bu macun sayesinde?

Kedilerim için iyi bir malt macunu almak istiyorum. Beaphar duo malt macunu nasıl? Kullanan var mı? Herkes gimmcat alın diyor. Ondan alacaktım ama tüpleri metal diye korktum, belki içi pas yapar diye.

Kullandığınız ve beğendiğiniz, etkili bir malt macunu önerebilir misiniz?
(4) 

izmirde hangi göz hastanesi

halanne #1558888 
genel muayene ve göz bozukluğu şikayeti için sigortanın anlaşması olan şu göz hastanelerinden hangisini ve hangi doktorunu tavsiye edersiniz?

semt olarak yakın olanlar:
veni vidi göz
karşıyaka göz
net göz


bunlar uzak ama o kadar yol gitmeye değer mi?
batı göz
dünya göz
ege göz
gözde izmir
(2) 

Anakart usb 3.0 ön panel

sakince #1558887 
prnt.sc resimde gözüküldüğü gibi ön port tek bir usb 3.0 girişi var diyor. Benim aldığım kasada ön bölümde iki usb 3.0 bağlantısı var. bağlantıyı çoğaltarak mı yapacağım?
(12) 

Üniversite adını önemser miydiniz?

psipsipsi #1558886 
Bir tane eğitim var, ismini söylemeyeceğim. Bu eğitim bir işi yapmak için gerekli (zorunlu) bir eğitim. Türkiyede'ki üniversitelerin %80'inde falan bu eğitim veriliyor. İstanbul Üniversitesinde 7000 lirayken, Gedik Üniversitesinde 2500 lira. Ama söylediğim gibi, ikisi de aynı içerikte, benzer nitelikte.

Kararsız kaldığım şey şu; işim gereği insanlar benim profilime bakmak ve eğitimlerimi görmek durumunda kalacaklar. Orada mesela "İstanbul Üni" ya da "Gedik Üni" yazması sizin için bir şeyi değiştirir miydi? İstanbul'u görünce "oo kaliteli bu" der miydiniz?

Modern İbranice dil eğitim programı

occupy grove street #1558885 
Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından Modern İbranice dil eğitim programı açılacaktır. Eğitimler online olarak yapılacaktır ve sertifika verilecektir.

Eğitimin açılması için katılımcıların sayısı önem arz etmektedir. Şimdilik program için başvurular alınmaktadır. Yeterli başvuru olduğunda eğitim ücreti ve tarihleri bildirilecektir.

Başvuru linki: forms.gle
(4) 

Bu plan sizce mantıklı mı?

hadi ya la #1558882 
Arkadaşınızın hafta sonu başka bir şehirde iki günlük eğitimi var, bu iki gün size eşlik edemeyecek. Diyor ki ortak diğer arkadaşla şöyle bir plan yapalım:

* birinci gün

- gece 3'te kalkıp otogara git,
- otobüs yolculuğu,
- arkadaş eğitime gidip sizi diğer arkadaşla baş başa bırakıyor,
- sabahın ilk saatlerinde elde valizlerle otelin giriş saatine kadar (14:00) dışarıda oyalan, kahvaltı yap, kafelerde gez,
- öğleden sonra otele giriş yap, akşama kadar dinlen,
- akşam yemeğe çık, otel dön

* ikinci gün

- 11'de otelden çık,
- akşam 10'a kadar dışarıda oyalan,
- otobüse bin, şehre geri dön.

Bu plan bana çile gibi geldi. 1. arkadaş babam, 2. arkadaş annem (62 yaşında), bu yüzden sabahtan akşama kadar gezmemiz mümkün değil, zaten annem yürümekte zorlanıyor. Kafe köşelerinde mahvolur kadıncağız. Fakat babam "gelin ne olacak oyalanırsınız" dediği için asla hayır diyemiyor, yalnız bırakmayalım diyor.

Bu planın çok mantıksız olduğunu söylememe rağmen ikna edemedim. Ne yapayım?
(5) 

Aynı isimle farklı iban'a gönderilen para ne olur?

sassot #1558881 
örnek ; ahmet yılmaz isimli 2 kişi var. aynı banka üzerinden farklı iban adresleri var.

1.ahmet yılmaz'a gönderilecek para yanlışlıkla 2.ahmet yılmaz'ın iban'ına gönderiliyor.

bu para karşıya gider mi? giderse geri alınır mı nasıl kanıtlanabilir böyle bir durum?
(6) 

hayattaki motivasyonunuz nedir?

sparkle kiddle #1558878 
nedir?

ne sizi hayatta tutuyor? Neyi bekliyor, neyi arzuluyor, ne icin yasiyorsunuz?


yasamak icin nedenleriniz nelerdir?
(6) 

Donmuş Buzdolabı

heritage #1558877 
Merhaba,
İçi karlanmış ve kaskatı kesilmiş buzdolabının fişini çekip, kapağını açık bırakmak suretiyle temizlemeyi düşünüyorum. Fakat donmuş parçaların erimesi ne kadar sürer bilemedim. Ne kadar süreyle açık bırakmak gerekir. Yaşadığım ev olmadığı için ortalığın batmadan müdahale edecek zaman aralığını bulmak istiyorum.
Teşekkürler.
(4) 

avrupa ve anadolu yakasında en yaşanabilecek ilçeler

vss #1558876 
ilk 3 yada 5 iniz neresi olurdu arkadaşlar?

fiyat performans olarakta önemli :)

Manowar konseri hk

les yeux blanches #1558874 
Selamlar dostlar

İlk defa kucukciftlik parkta konsere gideceğim.
Biletim vip balkon'dan aldım.
Öncelikle burada oturarak mı izleniyor yoksa vip olmasına rağmen ite kaka sıkışık düzende mı izleniyor?

Ikinci sorumda erken mi gitmek lazım yoksa konser başlamadan önce gitsek olur mu balkon için?
(4) 

Outdoor bot tavsiyesi

opethian #1558873 
Ayakkabıyı ABD'den almayı düşünüyorum 200 dolara kadar çıkabilirim, Türkiye fiyatlarının belki 1/3'üne denk gelir sanırım.

Genelde şehir içi olmakla beraber arada dağ, bayır, orman da gezebilirim. Suyu geçirmesin veya dayanıklı olsun, ayağı sıcak tutsun, kot altına falan gitsin, tabanı da rahat olsun, 3 ayda yırtılmasın, patlamasın, uzunluğu en fazla yarım bot şeklinde olsun var mı böyle bir kombinasyon?

Columbia'yı North Face'i falan çok gömen oluyor. Tüm markalara yabancıyım. Model tavsiyesi de olursa iyi olur sevgili duyurudaşlar.

Satılık Sevilla forması

abelardo #1558872 
UEFA şampiyonu Sevilla iç saha ve siyah üçüncü forma satılıktır. Orijinal castore marka, tanesi 500 TL sıfır, giyilmemiş
(3) 

Fib Veya Fib Suphesi Olan Kediler

panda yuva yapmis sogut dalina #1558870 
Gecen yil sokak kedisini kotu durumda diye veterinere goturmustum. Tam bir teshis koyamadilar ama buyuk olasilikla Fib dediler. Tedaviye biraktim ve 1 gun sonra maalesef uzucu haberi verdiler. Dun yine bir tanidigim kendi sokagindaki bir kediyi veterinere goturmus ve ona da buyuk olasikla fib demisler. O kedi icin de ya ayni gun olmasi lazim ya da 1 gun sonra maalesef kotu haberi verdiler.

Fib suphesi olan ve Fib olan kedileri tehlikeli olduklarindan dolayi veterinerde tutmamak icin bilerek uyutma gibi bir ihtimal olabilir mi? Ya da ne bileyim Fib icin kullanilan ilaclar mi yanlis acaba? Kimse icin bir seyi bilerek yapiyordur demiyorum. Bilerek niye yapsin zaten. Bilerek yaptiklarini bilsem ona gore tepki veririm ama ayni sey ayni sekilde tekrarlaninca 2 farkli kedi icin(farkli vet'ler bu arada) insan dusunuyor.
(3) 

bacak-kas ağrısı

kondansator #1558869 
yakın zamanda Urban Active uygulamasını indirdim. içerisindeki dersleri uyguladım bir kaç sefer. çarşamba günü, ısınma soğuma antrenman dahil toplam 40dk lık bir antrenman buldum. dumble ve vücut ağırlığı ile. 2 gündür bacaklarımın üst kısımlarında, daha doğrusu diz ile bel arasındaki bölümde bir ağrı var. yürürken topallar gibi oluyor. daha önce de rutin dışı ağır antrenmanlar yapınca oluyordu ama 2 günü geçkin süre de sürmüyordu. 178 boy 101 kg ım bu arada. gerçekten hamlıktan mı, yoksa kilo yüzünde mi bilemedim. sizce devam etmeli miyim yoksa sakatlık çıkma ihtimaline karşı bırakmalı mıyım
(3) 

PS Plus indirimleri

not sure if serious #1558867 
Bugün birçok oyunda indirim başladı.

GoW Ragnarok
Midnightsuns

Gibi beklediğim ama acelesi olmayan oyunlarda güzel indirimler yapmışlar. Blackfriday beklesem mi beklemesem mi kararsızım. Ne dersiniz? Daha fazla indirim oluyor mu? O zamana kadar daha da fiyatları artar da indirim bir işe yaramaz mı?
(1) 

istanbul krav maga?

pelovann #1558865 
tercihen anadolu yakasinda bu isi layikiyla yapabilen ve ogretebilen bir hoca var midir, onerilerinizi yazabilir misiniz, ozellikle gitmis olanlar lutfen. tesekkurler
(4) 

besiktas ligi 2. bitirebiliyor mu? Yoksa sansi kalmadi mi

theconqueror #1558862 
hukmen kazanacagi mac olacagi icin fb'nin en son averaja mi bakilacak?
(6) 

akilli tarti kullaniyor musunuz?

theconqueror #1558861 
Tavsiye edebileceginiz bir marka-model var mi? Fitbit aria air almistim ama hic memnun kalmadim iade ediyorum, oneriler dogrultusunda yenisini almak istiyorum.
(4) 

Yurtdışından fiziki olarak banka kartıyla alışveriş yapmak.

1837837 #1558860 
Şu an yurt dışındayım. Mediamarkt’a girip Ps5 alsam, bankadaki euro hesabımdan mı çeker? Yoksa tl hesabımdan çevirip mi çeker? Tl çekerse 500 euroDa çok mu kazık yerim?
(1) 

Yüzüm şişti acile gitsem ne işlem yaparlar? (diş)

The_Lollok #1558859 
Merhaba,

Kanal tedavisi oldum 3 4 gun once. Agri yapti tekrar gittim içini boşalttı dişçi, ağrı geçti ama şimdi de yüzüm davul gibi oldu, üşüklüyorum ve muhtemelen ateşim var.
Dün antibiyotige basladim. Simdi gece acile gitsem bir işlem yaparlar mi?
Ne yaparlar?
Tesekkurler
(2) 

Acıbadem Muhitinde Fırın

Etanglement #1558858 
Buralarda halka açık fırın var mı? Kendi harcımızı pişirim için gönderdiğimiz türden?
(9) 

Türkiye'de tatil yapmak çok pahalı değil mi?

socially awkward #1558855 
Konaklama, yeme-içme, ulaşım.. kısacası her yönden pahalı değil mi? özellikle bodrum'da tatil yapmak avrupa'dan bile pahalı.
(2) 

Higher diploma nedir?

filipis #1558854 
Master programları arasında;
-Higher Diploma in Science in Computing ve
-Postgraduate Diploma in Science in Computing
olarak postgraduate başlığı altında iki ayrı bölüm var. İkisi de master ise bu higher diploma ne oluyor? Farkı ne diğerinden? (Bölümler irlandada bir üniversiteden)

Paris Ulaşım.

kamedem #1558853 
Paris'e 4 kişilik bir aile gezimiz olacak.Konaklamayı ayarladık fakat biraz şehrin dışında. Sürekli metro ve tramvay kullanmamız gerekiyor. En merak ettiğim Çocuklara bilet almadan ulaşım sağlayabilir miyiz?
(2) 

Soyad değişikliği ve merkezi sınav

dre mithatoğlu #1558849 
Herkese merhabalar

Benim bir yeğenim var. Önümüzdeki haftasonu lise giriş sınavına girecek. Yakın zaman önce soyadı değişti. Ancak sınav giriş belgesi ve diğer evraklarda eski soyadı görünüyor.

Bu sınavlarda hala ad soyad kodlanıyor mu yoksa kendiliğinden kodlanmış olarak mı geliyor, kodlamak gerekiyorsa bu bebe eskisini mi kodlayacak yenisini mi?

Özellikle geçmiş yıllarda lise giriş Sınavı gözetmenliği yapan ve yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum çok teşekkürler.

Bu hikayenin adını bilen var mı?

ismira007 #1558848 
Lisede hocamız okumuştu. Türk hikayesiydi sanırım.
Ana karakterin adı zenga mı neydi.
Kötü lanet biri var. Çirkin mi çirkin. Bu işte adam öldürmek vsden hapse giriyor. Avukatı bunu savunuyor. Ama ipe gidiyor sonuçta.
Gitmeden diyorlar zenga avukatı da öldürecek kurtaramadı diye
Fakat avukatın savunmasını çok beğeniyor bu arkadaş ve tüm malını ona miras bırakıyor.
Bilen var mı bunu?
(3) 

Sırbistan Gezisi

estalus #1558847 
7-14 haziran arasında sırbistana gidiyorum.1 haftalık süre sırbistan için uzun bir aralık diye düşünüyorum.belgradı gezmek için 3 gün yeterli diyorlar.bu 3 gün haricinde sırbistan çevresinde vizesiz pasaportumla nereye gitmemi( ve nasıl) tavsiye edersiniz ?

hediyelik kutu oyun önerisi

cacik #1558845 
Selamlar,
Uzun bir süreden sonra 8 yaşındaki kız ve 10,5 yaşındaki erkek yeğenimi ziyarete gideceğim. Giderken hediye almak istiyordum ama seveceklerinden emin olduğum uygun fiyatlı birer hediye bulamadım. Onun yerine beraber oynayabileceğimiz bir kutu oyunu almaya karar verdim. Aklımdakiler Hasbro Twister ve büyükçe bir puzzle. Başka fikri ya da yorumu olan?
(2) 

Amatör Telsizcilik Sınavı

yankee jumping #1558844 
Merhaba. Amatör telsizcilik için e-sınava gireceğim. İnternette araştırdığımda örnek soruları görüyorum fakat bunları ezberlemem mümkün değil. Ders notu şeklinde olan bir şeyler arıyorum. En azından biraz mantığını oturtabilirsem sallamak daha kolay olacaktır.
(3) 

kitaplarımızı nereye bağışlayabiliriz?

ctrl f5 #1558843 
yurt dışına taşınan bir arkadaşımın elinde çok sayıda kitap var, farklı yayınlar ve farklı türlerde, gayet iyi durumdalar. Fakat kendisi kitaplarını götüremeyecek ve bağışlayacak yer arıyoruz.

köy okullarına bağışlamak aklımızdan geçti fakat kitaplar en az lise çağlarındaki arkadaşlarımıza hitap edebilir.

Tercihen istanbul sınırlarında kitapları bağışlayacak yer/kurum bakıyoruz.

soru: nereye bağışlayabiliriz?

Turk hesabindan polonya hesabina para gondermek

lacrim #1558840 
Selamlar. Malumunuz wisedan yurtdisina artik para gonderilmiyor. Turk hesabindaki tlden polonya hesabina zloty gondermemiz lazim acil, bunun bir yolu yok mudur?

Banka Müfettiş Yardımcılığı Maaşı

onkiloversemtamamım #1558838 
Merhaba, garantinin müfettiş yardımcılığında son aşamaya geldim de hala maaş konuşmadık. Bu pozisyonda insanlar ne kadar kazanıyolar genelde?

Teşekkürler.
(5) 

Bisikleti arabaya bağlayıp uzun yola çıkmak

AlsterWasser #1558837 
En az maliyetle (ya da en optimal) ve en az hasar verecek şekilde hangi yöntemle arabaya bisikleti bağlayıp arabayla uzun yol (çok uzun) yapabilirim?

yöntem, ekipman önerisi vs arıyorum yani.
(4) 

Masaüstü çekimleri için tripod önerisi

sakince #1558835 
Profesyonel değilim. Pc parçalarını aldım montaj yapıcam. Ama bunu güzel yapmak istiyorum. Yavaş yavaş hobi niyetiyle giderim diye. Bana tripod önerir misiniz? Telefon kamera mı kullanacağım. Birde masanın üzerinde montaj yapacağım.

KPSS Lisans için kaynak önerisi verebilir misiniz?

siyah giyen adam #1558830 
2024’te kamu yönetimi alanından gireceğim ama öncelikle genel yetenek kültürü halletmek istiyorum liseden beri hiç bakmadığım için çok paslandım. Bu genel yetenek ve kültür kpss ön lisans kaynaklarıyla tamamen aynı mı? Çoğu sitede genel yetenek ve kültür kitapları için lisans ve ön lisans ayırımı yapılmamış.

pegem.net

Pegemi önerir misin ya da tavsiye ettiğiniz başka bir set varsa önerinize açığım. Kamu yönetimi bölümü için de kaynaklar önerebilirsiniz çok sevinirim eğer bu bölümlerden hazırlandıysanız
(7) 

Hangi marka kot pantolon iyi

yalniz kizkulesi #1558828 
Hangi marka kot pantolon iyi ? Siz hangi marka tercih edersiniz?
(4) 

Ipad laptop yerini tutar mı?

socially awkward #1558827 
Taşıma kolaylığından ötürü ipad almayı düşünüyorum. İpad air alsam laptopu aratır mı?
(2) 

Şehirlerarası otobüs ile motor taşımak. İstanbul-İzmir

eurhka #1558825 
Bunun ayarı nasıl yapılıyor? Ben Kamil Koç'un 444'lü numarasını arayarak soramam herhalde. 12-20 haziran tarihleri arasında götürmek istiyorum.


-Daha önce yapan varsa hangi firmayla nasıl yaptı?
-Süreç, pazarlık vs. nasıl oluyor?


Not: Motosiklet transfer şirketlerinin olduğunu biliyorum.

Teşekkürler.
(1) 

2016 model Golf satıp aynı yaşta Tiguan almak mantıklı mı?

harmanyeri #1558824 
Yoksa üzerine ekleyip daha yeni bir model mi almak gerekir?
Bu yıllarda kayda değer bir değişiklik oldu mu?

Teşekkürler :)
(7) 

macbook pro 2013 16gb 500 sata vs macbook air 2017 8gb 128 ssd

pantepember #1558823 
fiyatları aşağı yukarı aynı (10,000 tl civarı).

hangisini alırdınız?

macbook pro 2013
500gb sata disk
16gb ram
i7 işlemci

macbook air 2017
128gb ssd disk
8gb ram
i5 işlemci

şart olmamakla birlikte yazılım geliştirme için de kullanmak isterim.

teşekkürler.
(3) 

Cep Telefonu: Kaliteli Foto, Güçlü İşlemci, Dayanıklılık

pantepember #1558822 
Selamlar.

Başlıktaki özelliklere sahip, 15.000 TL'ye kadar bir cep telefonu önerisine ihtiyacım var.

- Kaliteli fotoğraf çekebilecek
- Çokça uygulamayı kaldırabilecek
- Arızalanmayacak

İkinci el iPhone da olabilir.

Teşekkürler.
(2) 

Hediye doğalgaz?

bahçedekisandal #1558821 
Pzt günü karta yükleme yapayım dedim. Hediye vs. göremedim. Mesaj gelmişti ilk yüklemede hediyeniz tanımlanacak diye.

Hikaye miydi yine? :)
(3) 

high skilled immigration vizesi alınca eşimin de çalışma izni olur mu?

darkpictures #1558820 
Selam,

ben high skilled immigration vizesi alınca eşimin de çalışma izni olur mu?

edit: İspanya
1 ...  ... • 585    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık