(7) 

HDMI Çoklayıcı ile çift ekran yapabilir miyiz?

yukselen gunes evi #1427830 
Merhaba, ekran kartımın tek hdmi çıkışı var. Ekran yansıtma değil, ekran uzatma şeklinde ikinci bir hdmi monitör bağlamak istersem hdmi çoklayıcı işimi görür mü? Yoksa dvi ya da Displayport üzerinden dönüştürücü ile mi bağlanmam gerek? 2. Monitörde hem vga hem de hdmi girişi mevcut.

Bir hevesle ikinci monitörü kurayım diyip bilgisayar başında kaldım :(
(3) 

Nöbetçiyim evde kalmam gerek de

the real brad pitt #1427829 
Son bir iki ayda yani son dönemlerde izlediğiniz güzel dizi film var mı netflixte ya.
(1) 

Şu Sporcle'da teste nasıl başlıyoruz? Reklamlardan göremiyorum.

winston insani #1427827 
Merhabalar

www.sporcle.com

Buna sayfadaki hangi butona basarak başlıyorum? Reklamlardan hiçbirşey gözükmüyor :s
(2) 

Kulaklik oneriniz.

The Student #1427826 
Selam arkadaşlar babam babalar günü için benden kulaklık istedi.
Yaşlı adam tabi öyle çok fonksiyonel bisey olmasına gerek yok.
Kulak ici olsun. Yan sanayi olmasın adamcağız a 1 haftadan fazla gitsin yani. Bütçe 50 100 lira civarında, keseyi zorlar isem 100 un üstüne ancak çıkabilirim.
(1) 

covid-19'un illere göre dağılımı

duyurukullanıcısı #1427825 
şu veri setine nereden ulaşabilirim?

başlangıçtan bugüne?


eksisozluk.com
(2) 

hissizlik ve depresyonda tms ise yariyor mu?

nefertarii #1427824 
ya merak ediyorum. 1 yili askin suredir psikologa gidip travma amacli emdr tedavisi goruyorum. travma ile alakali sorunlarim buyuk oranda bitti (artik rahatsiz etmiyor beni) ama depresyondan cikamiyorum gibime geliyor ustelik de hissizlik de yine ayni sekilde duruyor.

tms ile tecrubesi olan var mi? istanbul icin onerilebilecek yerler var mi?
(1) 

Gözlüklerim fotoğraflarda çok parlıyor

hadi ya la #1427821 
Numarası büyük de değil ve hafif inceltilmiş cam diye biliyorum, UV koruması gibi özellikleri de var -alakalı olmayabilir-

Bazılarının gözleri fotoğraflarda da gerçekte de çok net gözüküyor fakat benimki öyle değil. Işıkta çok parlıyor, özellikle yeşil tonlar çıkıyor fotoğraflarda.

Numaram 1 buçuk.

Camları değiştirirken nasıl istemeliyim?
(3) 

Plakanın birini kaybetmek

mhmt4ever #1427819 
Merhabalar.

Ankara'da yağan şiddetli yağmurda ön plakam düşmüş, öğlen farkettim geçtiğim yollarda aradım ama bulamadım maalesef. Tekrar çıkartmam icin ne yapmam gerekli bilen var mıdır?

Ben bana verilen cevapları aşağıda yazacağım, varın siz düşünün.

1. İlk olarak 155'i aradım, durumu anlattım. Onlar en yakın karakola gidin ihbarda bulunun onlar size tutanağın bir kopyasını verecekler, onunla gidip şoförler odasından bastırabilirsiniz dediler.

2. Karakola gittim. Biz tek plaka için işlem yapmıyoruz, direk ruhsatınizla gidip tek plakayı bastırabilirsiniz dediler.

3. 155'i tekrar aradım böyle dediler diye. Evet dediler karakola değil önce trafik tescil müdürlüğüne gitmeniz gerek, sonra onların vereceği belgeyle noterden çıkartabilirsiniz dediler.

Gel de çıldırma :)
(5) 

ne mühendisi olduğunu sormak için ne demeli?

duyurukullanıcısı #1427817 
branşınız nedir?
disiplininiz nedir?
dalınız nedir?
necisiniz?

hangisini sormak lazım?

ben disiplininiz nedir? diye soruyorum anlamıyor çoğu zaman kimse.
(2) 

ütü tavsiyesi max 800 TL

fistikthecat #1427813 
epey.com daki karşılaştırmaya göre arnica
Arnica UT64010 Rose veya Tefal SV7041 ütüler fiyat performans olarak çok iyi görünüyor.

www.epey.com

Ancak N11, hepsiburada, gittigidiyor gibi kullanıcı yorumlara baktığımde notları düşük. sizce hangi veriye itibar etmeliyim? 800 TL ye kadar ütü tavsiyeniz var mıdır?
(5) 

fransa'dan gelen baloncuklu zarf

in vino veritas #1427811 
normal zarf ebatinda ama baloncuklu zarf, ustunde maddi degeri yoktur seklinde bir ibare yazildi buyuk ihtimalle. yaklasik 1 ay once duz postayla gonderildi. bu zarf istanbul'a ne zaman ulasir? herhangi bir gumruk ucreti filan cikar mi? icinde ipten yapilan kucuk bilekliklerden var 3 tane galiba. belki bir de kartpostal olabilir. 1 aydir gelmiyor olmasi normal mi? daha once cok daha kisa surelerde ulasiyorlardi ama pandemi surecinde durum degismis olabilir o yuzden kestiremiyorum.
(3) 

Kadiköy veya Uskudar icin sosyal aktivite/grup onerisi

trablon #1427805 
Nerelere gidip insanlarin arasina karisabilirim?
Boyle grup tarzi veya ucretsiz kurs,etkinlik tarzi seyler
Onerilerinizi bekliyorum.
(2) 

Ne kadar vergi öderim

zaire elcisi #1427804 
Amerika dan 90 dolarlık ürün alacağım.
(Amazon dan değil)

Bu ürüne bizim gümrükte ne kadar öderim. Bunun hesabı var mı ?
(9) 

yaprak jiletler nerede satılıyor?

violetsky #1427801 
internetten almak istemiyorum. dışarıda hiç dikkatimi çekmedi. marketlerde yok değil mi? derby usta mesela?
(6) 

Hayatimda kimseye asilmadim, kimseye teklif etmedim

neck_and_neck #1427799 
Bu videoya sans eseri denk geldim. Adam resmen beni anlatmis, duyuru acasim geldi: youtu.be Erkegim. Kendimi bildim bileli hicbir zaman kimseye asilmadim, yurumedim, ne deniyorsa artik lugatta karsi tarafa teklif etmedim, hep karsi taraf beni buldu. Brad Pitt falan degilim niye teklif edeyim kafasindayim. Kimseye de bakmam, flort,sevgili aramam yalnizken bile. Isterse Angelina Jolie metroda, kafede karsi koltugumda otursun. (Gerci O da yaslanmistir, ben en son onda kaldim, yenilerden kim var bilmiyorum) Var mi benim gibi tipler aranizda? Bize ne deniyor badak, beta yabanci terimler falan var mi bizi tanimlayan? Badaklik sanki adim atmak istiyor da atamiyor, utangaclik yonu agir basiyor galiba o kavramdan tam emin degilim, benimki daha cok prensip geregi kendimi geri cekmek, meydani yirtik, atilgan rakiplere birakmak, onlarla ayni kategoride, ayni yarista bulunmaktan igrenmek, tavsanin daga kusmesi falan filan
(14) 

Hiç tanımadığım insanların tavsiyelerine ihtiyacım var

chemnil #1427797 
Merhaba bugün doğum günüm,34 yaşına girmek ne kadar mühimse o kadar mühim bir gün:)
Neyse çok aman aman bir 13 hazıran geçmiyor sanki.
Küçüçük bir isteğim var,müzik olur,film olur,kitaptan bir pasaj olur,bir kitap olur.Ben bunu bu yaşa kadar nasıl izlemedim,okumadım,dinlemedim diyeyim.Biraz daha iyi hissedeyim.Çok mu şey istiyorum?
Şimdiden vesile olan herkese çok teşekkürler
(4) 

Hamilelik iznine giden personelin yerine başkasını alma

İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi #1427796 
Merhaba arkadaşlar,

Diyelim ki bir şirkette çalışan bir kadın hamilelik iznine gitti ve çocuğu doğurduktan sonra da işe dönemeyeceğini söyledi. Şirket de onun yerine başkasını aldı. Fakat bu dönmeyeceğini söyleyen kadın sonradan fikrini değiştiriyor ve dönmek istediğini söylüyor. Ama şirket o departmanda fazladan 1 kişiye gerek duymuyor. Yani birinden biri dışarıda kalacak. Bir de şirket yönetimi o eski personeli almaya pek niyetli değil. Ama departmandakiler yeni geleni göz ardı ediyor ve eski personelin alınmasını istiyor.

Şimdi şirket yönetimi bu yeni alınan personeli deneme süresi dolmadan çıkarıp eski personeli alabilir mi? Vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
(1) 

Bedelli Askerlik, Tecil süresi ve celp seçimi

bellerophon #1427795 
Selamlar. Bedelli Askerlik yapmayı düşünüyorum. Tecilim 2021 Ocak ayı ortası bitiyor. Sormak istediğim sorular şunlar:

1) Tecil tarihim olan Ocak 2021'e kadar istediğim zaman bedelliye başvurabiliyor muyum? Anladığım kadarıyla yoklama kacağı vs. olmadıktan sonra başvurubiliyoruz.

2) bedelli başvurusu yaparken celp tarihleri her ay mı oluyor? Bir yerde başvuru yapılıp para öndendikten sonra her ay celp seçilebileceğini okudum ama net bilgisi olan var mıdır?

3) uzaktan bir arkadaşım bedelliye başvurup 1 sene sonrasına celp seçmişti, bu durumda benim tecilim 2021 Ocak olsa da, atıyorum 2021 Mayıs/Haziran celbini seçebiliyor muyum?

4) 1 temmuzda yeni fiyatlar geleceği için, ve yeni fiyatların zamlı olacağını düşündüğüm için 1 temmuz olmadan başvursam mı diye ciddi düşünüyorum. başvuruyu yapsam 2021 için celp seçebiliyor muyum? yukarıda belirttiğim gibi Mayıs/Haziran vs?

Daha önce bedelli askerlik yapmış olan veya konu hakkında bilgisi olanlara şimdiden teşekkürler.
(2) 

Arızalı ürün iadesi

pink ja #1427792 
Arkadaşlar merhaba,
Kardeşim için Hepsiburada' dan bir tablet aldım (satıcısı Hepsiburada değil).
Aldığım tablet arızalı çıktı, tableti iade ederken iade açıklanmasına ne yazmalıyım. Özellikle hukuki atıflarda bulunmak süreci hızlandırır diye düşünüyorum. Örnek bir metin öneriniz var mı?
Paramı geri alabilir miyim ? Malûm burası Türkiye.
(11) 

estagfirullah'in turkce karsiligi

Leonardo~Da~Vinci #1427790 
arapca ve islam ile yakindan uzaktan alakam yoktur.

sadece bir dili konusurken, o dili dogru konusmak istiyorum. bu sebeple bazi arapca kelimelerin turkce konusulurken cok kullanildigini farkettim. estagfrullah da bunlardan biri.
anliyorum, islam dinine inaniyorsunuz. arapca kelimelerin varliginin sebebi budur. buna diyecek bir seyim yoktur.

insallah->umarim

allaha ismarladik-> gule gule, gorusmek uzere

estagfirullah -> ?

akliniza gelen baska kelimeler varsa, yazin lutfen. ogrenelim.
(4) 

deniz sezonunu açtınız mı?

pati #1427788 
açtıysanız nerede? nasıldı deniz? çok soğuk muydu? açmadıysanız ne zaman açarsınız?

pazartesi-salı çalışmıyorum, hava iyi olursa pazartesi gideyim bir yerlere diyorum ama deniz hala çok soğuktur herhalde.
(11) 

bir daha asla bu kadar sevemem hissi

diffarentiationation #1427787 
Kimseye ona baktığım gibi bakamam, onu öptüğüm gibi öpemem, ona çabaladığım kadar çabalayamam, onu istediğim gibi isteyemem hisleri zamanla geçer mi? Benle birlikte mi olacak yoksa bu hisler her zaman?
(3) 

Harita uygulamaları hk.

tchuck #1427786 
getir veya banabi'yi örnek alabilriz.

şimdi onların kuryelerine; getir'in yazılımı otomatik olarak en kestirme rotayı oluşturuyor. ve ardından anlık veri takibiyle canlı konum gönderiyor sürekli olarak.

peki bu tür hizmetleri nereden alıyorlar (büyük ihtimalle google),
sınırlandırmaları veya fiyatlandırmaları nasıl oluyor?
(5) 

çevrenizde lise kpss ile atanmış biri var mı?

duchess jessamine #1427781 
95'i geçtik diyelim. yine de atanamıyor muyuz? öyleyse neden yapılıyor bu sınav? bilgisi olan aydınlatabilir mi?
(1) 

düğün videosu

black mamba #1427778 
twitter'da bir video görmüştüm. başlarında hintlilerin taktığı sarıklardan olan takım elbiseli adamlar garip bir şekilde dans ediyordu. böyle arka arkaya geçmişler yürüyerek dans ediyorlardı. bilen var mı? bulamadım.
(2) 

Amazon Prime

EasyTiger #1427776 
Merhaba,

Amazon prime izlemek için pederin akılsız tv'sine bir multimedya kutu alayım diyorum. Roku'da oynatamıyorum. Apple tv biraz pahalı. Evde bilgisayar veya PS da yok, ordan bağlayıp izleyemez. Alternatif ne olabilir?
(4) 

Turkiye'deki Netflix

Sahikaa #1427775 
Baska ulkedeki biri Turkiye'deki birinin uyeligini paylasabilir mi?
(6) 

Lindt çikolata

ırene adler #1427774 
>>Ekşide zaman zaman baslıkları olur. Türkiyedeki abur cuburların kalitesizliği malumunuz. Son zamanlarda bu kalitesiz ürünler iyice pahalandı bir de. Markaların da bu konuda stratejileri var, mesela Algidanın İngilteredeki dondurmalarında Türkiyedekilere kıyasla süt oranı çok daha fazlaymış. Kullanılan yağlar,kakao cekırdekleri vb oranları da çok degısıklık gosterıyordur.


Abur cubur tükettiğim zamanlarda genelde yurtdışı ürünlerini tercih ederim. Genellikle Almanya, İsviçre civarından giden olursa sipariş veririm. Türkiyede Macrolarda ve şarküterilerde satılan ''Lindt'' diye bir marka var. Nedense sadece lindt ve bazen de ritter sport görüyorum buralarda.


Benim sorum şu: Lindt çikolata markası olarak nasıl görülüyor Avrupada? Kimsenin yüzüne bakmadığı düşük kalitede çikolatalardan biri mi? Sanki Avrupada baya ucuz olanları kur farkından dolayı burda bize iteliyorlar gibi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Alamanyaya filan gidersek premium çikolata hissini hangi markalar verir bize?

Kamu spotu:Saglıklı ve dengeli beslenmede yeri olmayan besinler, tüketmesek daha iyi olur.
(12) 

klasik tatil sadece bir ayin mi? eziyeti keyfini aşıyor mu?

ala09 #1427773 
merhaba, aşağıda linkini ve içeriğini paylaştığım tweet kafamı açtı ve burda olan arkadaşların fikirlerini merak ettim. ben %90 katılıyorum diyebilirim bu fikre.
herkese iyi duyurular dilerim

"Biraz daha piramidin bir alt basamağına inelim. Yüzmek. Buna henüz boş iş diyemiyorum ama abartılıyor. Kesinlikle insanların yazın daha etkin serinleme + eğlence imkanı bulamadıkları dönemlerden kalma bir alışkanlık. Artık ritüelize olmuş bir olay, bir ayin artık bu

Kimse yüzmekten eminim pek zevk almıyor. Bilhassa düzenli olarak spor maksatlı yüzenleri ayrı tutuyorum. Yani özellikle de denize girmek, plajda bulunmak. Bunlar gerçekten eziyeti keyfini çok çok aşan olaylar

Tatil denen olay klasik haliyle zaten ayin artık. Bunların tabii 40,30 hatta 20 yıl önce anlamı vardı. Çünkü gerçekten eğlenemiyorduk. Eğlencemiz meşakkatli organizasyonlarla temin edilmek durumundaydı. Bugün artık bu vaziyetin ötesinde olduğumuzu tarih huzurunda ilan ediyorum"

twitter.com
(2) 

Yurt dışından ps 5 getirsem

czn #1427771 
bir arkadsş vasıtasıyla yurt dışından ps 5 getirtsem, kapıda ne gbi işlemler uygulanır veya uygulanır mı ? Bilgim yok.
(2) 

Samsung S10 Şarj Girişinde Yanık Kokusu Orijnal Adaptör Tüm kabloları Yaktı

tosunkaya #1427768 
Merhaba ilk çıktığı ay aldığım s10 telefonumu şarjı %15'e indiği için şarja taktım gece. 10dk sonra telefona bildirim geldiğinde baktığımda telefonun şarj olmadığını fark ettim. Kablo vs tam girmemiştir diye hem type c kısmını hem adaptöre takılı kısmını kontrol ettim takılıydı. Sonra adaptör bozulmuş olabilir diye s8'in orijinal adaptörüne taktım olmadı. Yine s10'un orijinal adaptörüne taktım. Kabloyu çıkardığımda telefondan yanık kokusu gelince patlama riskiyle power off yapıp uzak bir yere bıraktım sabaha kadar. Sonra hemen samsung'a destek talebi ve şikayet oluşturdum.

Sabah telefonu açtım. wireless şarj cihazı vardı onu s10'un orijinal adaptörüne bağlayarak onunla şarj ettim gün boyunca o da üstünde fast charge yazmasına rağmen 3 saate yakın şarj ediyor bir türlü %100 olmadı.

Samsung beni aradı servise gitmem gerektiğini veya farklı kablo denememi önerdi.

Almış olduğum hiç kullanılmamış sıfır type c kablo vardı onu taktım. bu kabloyu da yaktı (yanık kokusu geliyor). Adaptörü kontrol ettiğimde onun da girişinden yanık kokusu geliyor. Adaptör her şeyi mahvetmiş olabileceğini düşünüp wireless şarj cihazını da kontrol ettim, girişi ve kablolar da yanık kokuyor.

Muğla'da servisi bulunmuyor İstanbul'a gönderin diyor. 1 ay için telefonsuz kalamam acil işlerim var. muhtemelen olmadığı halde kullanıcı hatası diyecekler. telefonda herhangi çizik bile yok sıfıra yakın. Adaptörsüz kaldım. wireless şarj cihazını kullanayım mı yanık kokmasına rağmen? başka şekilde şarj edemiyorum. geçici çözüm olarak yeni bir wireless charge dock almam gerekli. Böyle saçma sorunla karşılaştığım için güvenliğim ve verilerim risk altına girdi. Bir daha Samsung Telefon almayacağım. Ürünleri güvenli değil ve korkunç. Şarj kablo ve adaptörü kutudan çıkan samsung marka orijinal ürünler. tek yaptığım telefonu şarj etmek için kabloyu telefona takmaktı. s10 charging port smell" bu şekilde Google'da arattığımda aynı sorunu yaşayan binlerce kişi ile karşılaştım. S10'dan önce S9+ ve s8 de kullandım. S8'de yanık kokusu gelmişti ama şarj ediyordu. Kronik sorun olduğu bariz.

Telefonu, s10 çıktığı ay Teknosa'dan almıştım yani Türkiye'den. Arkasında altta samsung electronics ist paz tic garantisi yazıyor. Peşin hükümlü gibi olacak ama muhtemelen bir charging port için bile kullanıcı hatası diye 2000₺ masraf çıkarılır (ghost screen için whatsapp kullandınız diyen samsung bu), çözüm üretileceğini zannetmiyorum. 1 ay serviste tutacak zamanım yok. Acil işlerim var. iPhone 11 pro almam gerekecek 1000 dolar telefona 10.000₺ vererek boşa masrafa gireceğim. S10 da çöp olacak.

ne önerirsiniz?
(1) 

güney kore 3 ay kalmak için bütçe

anonimolmayan #1427767 
oldukça ucuza getirmek istiyorum bu 3 ayı. couchsurfing ile ücretsiz olur, yada düşük fiyatla daha uzun süre bir yer olur, kore para birimi tl'den kat kat değerli. dolara yakın. o yüzden gidiş dönüş parasıyla birlikte karnıma doyuracak kadar param olacak mı emin değilim. korece geliştirmek adına gidiyorum 3 ayda dil öğrenemezsin diye tavsiyeler savurmayın az çok biliyorum / konu bu değil.

yaklaşık 3 bin dolar bütçem var o da 3 bin won sıfırları çıkarırsak herhalde. bu 3 ay yeter mi yetmez mi? aksine artar da çok rahat bir 3 ay geçirmem için tavsiyeleriniz olur mu?
(2) 

Muhabbet kusu sorusu

captainobvious #1427765 
Suyuna katilan vitamin cok sart mi?

Asiri yapay bir sey gibi geliyor bana. Onun yerine vitamin katkili besinler ve taze sebze-meyve saglasak olmaz mi?
(2) 

ev için twister alınır mı fitness için?

ShadowOfMoon #1427761 
www.hepsiburada.com
bunun gibi?workout sonrasında hazır kan dolaşımı hızlıyken yanları da çalıştırim diye?
(3) 

linkedin'de pending'leri iptal edemiyor muyuz?

diffarentiationation #1427760 
bağlantı isteği attığım ve pending olarak duran birsürü kişi var. bunlar böyle kalacak mı?
(2) 

Mini ütü masaları ne işe yarıyor

condom kurşunu #1427759 
?
(4) 

ray-ban güneş gözlüğü

megasalexandros #1427749 
merhaba arkadaşlar, internette satılan replika ürünler nedeniyle artık neredeyse hiç bir firmaya güvenim kalmadı. en iyisi gidip ray-ban store bulup, oradan alışveriş yapmak mı? neredeyse tüm mağazalarda sahte gözlük çıkabiliyormuş.
Teşekkürler.
(3) 

erkek saç traş makinesi

ayalensoledad #1427748 
merhabalar. babalar günü hediyesi için 250 tl civarında saç traşı için makine alacağım. kullanımı kolay olması gerekiyor, onun dışında hiç anlamadığım bir alet olduğu için ne alacağımı bilmiyorum. ne önerirsiniz?
(2) 

iki haftalık internet

bluewhale #1427747 
selamlar iki hafta internet bağlı olmayan bir evde kalacağım, geçici çözüm ne olabilir. not: telefonumda sadece 4gb limitim var, ve film youtube videoları vs izlemek istiyorum.
(4) 

Kiralık ev ararken köpeğim var diyor musunuz en başından?

habarbey #1427746 
Emrivaki yapmak ahlaksızlık mı yoksa söylemek elzem değil mi?

Şöyle ki kaç aydır ev arıyoruz ve beğendiğimiz evlerin neredeyse tümünde köpek istemeyen ev sahipleri ile karşılaştık. Zaten kriterlerimiz kısıtlayıcı, bahçeli ev arıyoruz hayvan iki hareket etsin diye, bu gözler müstakil evde köpek beslenmesine müsaade etmeyiz diyen ev sahibi dahi gördü. Bu konuda düşünceleriniz neler? Hiç bahsini açmasak ileride başımız ağrır mı? Köpeğim 5 buçuk yaşında, artık havlaması, tuvaleti, kemirmesi vs gibi dertleri yok. Sorup sual etmeden 3 farklı evde yaşadı, bir problem yaşamadık komşularla bugüne kadar.Ne yapmali, ne etmeli?
(1) 

Beşiktaş Serencebey'de balkonlu, boğaz ve barbaros manzaralı oda

Etanglement #1427745 
Mezun durumunda öğrenciyim, evde iki müsait odam var. İlave olarak bir de misafir odası var. Lokasyon ekte.
Odalar tamamen mobilyalı, valiz ile gelmelik halde.
Evden sahile 6, otobüse 4 dakikada ulaşabilirsiniz.

*Odalardan biri balkonlu, diğeri manzarasız. (apartman aydınlığına bakıyor)
(8) 

ikinci el otomatik otomobil tavsiyesi

sting #1427740 
sürüşü konforlu, güvenli, çok yakmayan ve sorun çıkarmayacak 4-5 senelik otomatik bir araç tavsiye edebilir misiniz? fiyat bandı 100-130 arasında olmasını tercih ederim.

edit: önceliklerimin sırası şu şekilde:
1. güvenli
2. sorun çıkarmayan
3. sürüşü konforlu
4. çok yakmayan
(1) 

Tüplü monitör ne zaman deşarj olur?

kedikumunaiseyenadam #1427739 
Alüminyum soğutucu lazım oldu, çöpe atılacak bir monitör varken içinden çıkarayım dedim. Crt monitör nasıl deşarj edilir diye her arattığımda tüpü deşarj etmek riskli ölebilirsiniz uyarılarını görmek hevesimi tüketti açıkçası. Ama elimdeki aletin şöyle bir avantajı var, 6+ yıldır hiç kullanılmadı. Bu süre içinde kendi kendine deşarj etmiştir herhalde? Risk var mıdır hala?
(1) 

dvd player vs. bilgisayarın dvd okutucusu

tabudeviren #1427738 
dvd player'da (bilgisayar değil, televizyona bağlanan) dvd oynatırken hiç ses çıkmamasına rağmen bilgisayarın (masaüstü) dvd oynatısıcında neden uçak motoru gibi ses çıkıyor? bilgisayar yeni bu arada.
(4) 

şu sitelerden hiç alışveriş yaptınız mı?

dali dili havali korna #1427737 
bu sitelerin akakçe'deki puanı yüksek ama ekşi sözlükte ya da forumlarda haklarında pek bilgi yok. herhangi biri ile olumlu/olumsuz bir deneyiminiz oldu mu:

www.hepsinialalim.com

www.beyazavm.com

www.arcesdtm.com

www.beyazesyafirsati.com

www.asilev.com.tr

www.markacenter.com
(2) 

Kasa fanı nasıl takılır?

mongol #1427735 
Bilgisayara ekstra fan takmak istiyorum fakat anakart üzerinde fan için tek bir giriş var. Diğer fanları bu şekilde bağlayarak sadece ilk fanı anakarta mı bağlamalıyım yoksa başka bir yolu mu var? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(9) 

Ps4 internetten alayım mı?

bilet #1427726 
Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde X teknoloji’den Ps4 alınır mı?

Hani fark az olsa 3 kuruş fazla vereyim vatan’dan, teknosa’dan alayım diyeceğim ama fark 1000tl.

Ne düşünüyorsunsunuz siz bu konuda? Ne yapayım sizce,

Ek. Satıcı puanları da çok yüksek.
(5) 

back posture orthotics

aziz dostum jack #1427724 
bu tarz bir ürün kullanan var mı, almayı düşünüyorum ama faydası olur mu olmaz mı emin olamadım. gerçekten medikal bir ürün mü yoksa kandırmaca mı?

www.amazon.com
(1) 

istanbul civarı doğa tatili

ats #1427722 
merhaba, haftaya istanbul anadolu yakası'ndan yakınlarda bir yere 2 günlük doğa tatili için gitmeyi düşünüyoruz. 2-5 kişi arası olacağız. doğa yürüyüşü, belki havuz veya yeterince sıcak olursa deniz dışında gece eğlencesi gibi bir beklentimiz yok. hangi bölge ve otelleri önerirsiniz? kamp veya kiralık ev/apart düşünmüyoruz. 2 kişi için gecelik en fazla 400'e çıkabiliriz.
(3) 

güne enerjik başlatan şarkılar

tabudeviren #1427720 
bunlar benden size gelsin:

www.youtube.com
www.youtube.com

varsa böyle şarkılarınız, yorumlara bekleriz :)
1 ...  ... • 1928    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık