Clear bir ses veren ucuz mu ucuz kulaklık önerisi

Herald.kate #1512650 
Merhaba sevgili yazarlar. Oncelikle teknoloji ve müzik konusunda çok az bilgim var, lutfen bunu bilerek tavsiyede bulunun.

Daha önce alt segmentten ister kulak içi olsun ister kulak üstü olsun birçok kulaklık denedim. Hiçbiri bir zamanlar sahip olduğum Sennheiser 407' nin verdiği net ve benim zevkime uygun(teknik olarak tanımlayamıyorum maalesef) sesi vermedi. Tabi ki bütçem çok kısıtlı olduğundan pahalı modelleri deneyemedim bile çünkü gereksiz.
Şu an kopmak üzere olan Samsung A20s kutusundan çıkan kulaklığı kullaniyorum ve verdiği sesi oldukça net buluyorum. Bu bilgiyi de nasıl bir ses aradığımı anlamanız için ekledim. O bozulmadan JBL C100i kulaklık aldım ama sesi oldukça tiz geldi.

Sizden ricam ise bana net ve jaliteli ses verebilecek kablolu bir kulaklık tavsiye etmeniz. Tabi ki butcem en fazla 250. Bir umut uygun ürünlerden de kaliteli bir ses olabilir belki.
Şimdiden teşekkürler.
(2) 

Server üzerinde uygulama kurup uzaktan herkesin erişime açabilir miyiz?

siyahsekiz #1512649 
Sb. Diyelim ki bir iş uygulamasını (logo, vb erp programı) server üzerine kurup (server şirket yerel ağında) bu server üzerinde yine şirket yerel ağına bağlı tüm cihazlar üzerinde kullanabilir miyiz? Böyle bir şey mümkünse programa erişecek cihazların yetki seviyesini (bir kişi sadece tabloları görebilecek, birisi sadece üretim hattı ile ilgili veriler girebilecek gibi) ayarlayabilir miyiz?
(2) 

SMA tarama testi

cek #1512648 
Sanırım SMA tarama testi halihazırda evliler için de ücretsiz yapılıyormuş. Bunu yaptırmak için prosedür hakkında bilgisi olan var mı? Doğrudan aile hekimine gidip SMA tarama testi istiyoruz mu diyebilir miyiz?
(2) 

powerpoint'te şu kutulardan var mı/nerede bulabiliirm?

bir kum tanesindeki atom alti parcacik #1512647 
ekteki kutulardan (beyaz banner da dahil) yapmam gerekiyor. malesef birebir aynısı lazım bana. fakat bulamadım. bunlar smartart'taki hiyerarşi tarzı bir şey olacak ama smartart altında da göremedim. bilen varsa ve benimle paylaşırsa çok mutlu olurum.
(3) 

Vücut bicimlendirme, kilo alma vs

sanguine #1512646 
Birkaç duyuru gördüm bunla ilgili benim de aklımda sorular var.

Aralıklı, kesintili (bazen 6 aya varan) olarak spor yapıyorum 4 yıldır. 2019 da büyük bir ara verdim, pandemide tekrar başladım. Şu an yine birkaç aylık bir aranın ardından yeniden sıkı tutmaya çalışıyorum. Boy 174, geçen ay 68 kiloya kadar düşmüştüm su an 72 civarindayim. Zayıf hissediyorum kendimi o yüzden kilo almaya çalışıyorum. Ama göbek de başını alıp gidiyor. Kollarım bacaklarım ince olduğu için kötü görünüyor. Fotoğrafta belli değil ama göbeğim var yandan bakıldığında çok belirgin hem de, kıyafet üzerinden de aynı şekilde.

Ağırlık kaldırıyorum artı 40 dakika yüzüyorum spor sirasinda kardiyo yapmıyorum hiç. Spor ve yüzmeye aynı gün, mümkün oldukça her gün gitmeye çalışıyorum.

Yeme programım şu şekilde

Kahvaltı; muz, üç haslanmis yumurta, yulaflı yoğurt, iki tane üçgen peynir
Öğlen: yemekhanede ne çıkarsa, çorba, pilav ve sebzeli veya etli bir yemek, salata veya tatlı (salata yemeye çalışıyorum) porsiyonlar orta-kucuk ve orta yagli
Akşam: usttekiyle aynı sekildde

Akşam yemeğini çok erken yedigim zaman ton balıklı salata yapıyorum kendime saat 8 gibi.

Aralarda icebildigim kadar su içiyorum, üç ölçek (60-70 Gr kadar sanırım) protein shake içiyorum gene suyla, belki bir elma veya başka bir meyve.

Bunlar dışında ezelden beri çay, kahve, kola, sigara içmem. Nadiren alkol.

Bu sefer gerçekten yaza kadar belirgin bir değişiklik istiyorum kendimde. ABler çok umrumda değil, göbek büyümesin yeter, daha iri görünmek istiyorum, hala cercevem çok dar.

Böyle mi devam etmeliyim, neler önerirsiniz?
(2) 

Dijital tartı önerisi

sanguine #1512645 
Kullanıp memnun kaldığınız var mı, vo-it buldum piyasada 140 liraya, en kötü onu alacağım.

ty.gl
(2) 

3:10 to YUMA -Spoilerli soru

stavro #1512644 
Spoiler*****************************************************************
Spoiler*****************************************************************


Filmin sonunda adamin kendi cetesini vurmasinin sebebi ne oluyor anlamadim. Ne dusunmus oluyor da kendini kurtarmaya gelen adamlari vuruyor? Bizim adami vurdular diye oyle yapmasi da mantiksiz geldi zaten adamlar bilmiyor muhabbeti, bunu trene goturecek diye vurdular adami. Birden bire bu adamla oyle bir bag kurdu ki kendi cetesi onemsiz mi oldu olay o mu?
Kendi adamlarini vurma olayini anlamadim ben izleyiciye ne mesaj veriyor orada film?
(2) 

saç bakımını her adımda en doğal haliyle yapmak

muhayyer divan #1512643 
merhaba,

başlıktaki şeyi yapmak istiyorum ama bilemiyorum, bu iş nereden kimden öğrenilir? mesela saçımın kıvırları belirgin dursun diye köpük değil limon suyu kullansam aşırı sertleştiriyor, nasıl yumuşak ve doğal bir çözüm bulurum... mesela saç kremi niyetine doğal malzemelerle ne yaparım, hangi saça hangi malzeme, vs..

bilen varsa bana yol gösterebilir misiniz...
(10) 

Erkek Çocuğu Yetiştirme

pofudukayi #1512641 
Arkadaşlar, politik doğrucu olmadan yaklaşırsanız sevinirim, işin ezbere doğrusunu bende biliyorum. Bir erkek çocuğunu empati duygusu yüksek, sevgi dolu vs. yetiştirdiğinizde iyi bir birey katıyoruz topluma. Ama toplum kadınıyla, erkeğiyle kırıyor,eziyor bu insanı. Hırbolar ise her anlamda el ustunde tutuluyor. Ogluma iyilik mi yapmis olacagim diye kafam cok karisiyor. Ozellikle oglu olup benzer ikilemlere dusen var mi merak ediyorum.
(11) 

Pazar günü planımız nedir

ikikerekac #1512640 
Yatmak mı
(7) 

ucuz stock video nereden alınır?

mizore #1512639 
envato dışında, nereden ucuza alabilirim?
(10) 

Öleceğiniz zamanı bilseniz şu an yapmadığınız neyi yapardınız

heathen #1512638 
Mesela sigara içmek isteyip uzun dönemli zararlarından dolayı içmeyen biriyim ama yakında öleceğimi bilsem içerdim. Belki yarın bir gün öleceğim ama bunu bilmediğimden istediğimi yaşayamıyorum. Bu benim sinirimi bozan bir örnekti. Sizde ne var?
(3) 

elon musk'ın ağladığı bir yer vardı

avatar is back #1512634 
sanırım ofis gibi bir yerdi biraz uzaktan çekilmişti. tesla ile alakalı mı ne zor bir karar verdiği için ağlıyordu elleriyle yüzünü kapatarak.

yıllar önce izlemiştim tekrar bakmak istedim ama hiç bir yerde yok. çok baktım ama bulamadım. ben mi yanlış hatırlıyorum? yok muydu böyle bir video?
(2) 

Eve spor için kürek almayı düşünüyorum. Model önerisi?

Acil kan #1512631 
sporla alakası sıfır olan biri için kürek önerileriniz var mı? çok üst düzey bir model olmak zorunda değil. F/p ürünü olsa iyi olur. alırken neye dikkat etmeliyim?
(2) 

Bluetooth kafaüstü kulaklığın tek kulaklığını deaktif etmek?

m e b #1512629 
İyi geceler.
Bluetooth kablosuz kulaklık kullanıyorum.
Benim sol kulağım hiç duymuyor ve istiyorum ki mono sesle sadece sağdan ses versin. Mono sese ayarladım, onda sorun yok. Ama kulaklığın solunu komple iptal etmek istiyorum. Ola ki kulaklığın sağı bozulursa sıfırdan sol kısmını kullanabileyim. Ben telefonun erişilebilirlik menüsünden ses kanalını sadece sağa ayarlasam kulaklığın ömrünü uzatmış olur muyum? Yani tamamen deaktif etmiş oluyor muyum böyle?
(4) 

podcast para kazandiriyor mu?

exlibris #1512626 
youtube vs yuklenirse belki reklam geliri olur ama ben google podcast'ten dinliyorum. podcast uretenler parayi nasil kazaniyorlar? spotify, apple falan bunlara para veriyor mu?
(23) 

Abartıyor muyum?

depresyon hirkasi #1512623 
Hamileyim ve her an doğum başlayabilir. Son 2 aydır eşimle kendimizi izole ediyoruz coronadan ötürü. Mümkün olduğunca dışarı çıkmıyoruz ve kimseyle görüşmüyoruz. Sadece geç saatlerde markete veya doktora gidiyoruz. Aşılıyım ama covid erken doğuma ve bebek ölümlerine neden olabiliyor. O dönemi atlattık ama şimdi de covid olursam eşim benimle doğuma giremeyebilir ve kendisine ihtiyacım var.

Ayrıca da yaşadığım yerde rs virüsü salgını var ve yenidoğanların ölümüne neden oluyor. Bebek yoğunbakımları son 2-3 aydır rs virüsü kapan bebeklerle dolu. Normalde çocukları ve yetişkinleri etkilemeyen bir virüs.

Bu yüzden yakınlarımıza, hadi doğur da mıncıralım diyenlere ilk 1-2 ay sezon geçene kadar görüşemeyebilirz diyorum ve anlatıyorum sebebini. Ama insanlar benim aşırı negatif ve pimpirkli olduğumu söylüyor. Bebeğim de hafta olarak geriden geliyor ve muhtemelen kilosu düşük olacak.

Abartıyor muyum? Bebeğimin güvenliğini düşünmem kötü mü? Elbette her şeyi kontrol edemem ama alabildiğim önlemi almak istemem yanlış mı?
(1) 

Basın Ekspress den geçen minibüsler

maksat muhabbet #1512621 
Arkadaslar selam
Basın ekspress yolundan gece minibusler nelerdir?
Yenibisna da koctasin onunden binip, basın ekpress de inmem gerek.
Starcity nin oldugu sapak değil, bir sonraki koprude inmem lazim.

Koctasin önünden hangi minibuse yada otobuse binmem lazim

Medet ya dostlar.
(2) 

Bu aynalar kullanışlı mı iş görür mü? F/P olarak

westblack #1512619 
bekar evime alacağım. ölçüsü küçük geldi ama eğik zaten çapraz durunca işimi görür mü?

www.trendyol.com
(1) 

izmir psikolog önerileriniz

nolmus yani #1512618 
merhaba. eşimle beraber psikoterapiye başlamamız lazım sanırım. kendisinin motivasyon problemleri var. benim ise ciddi bir öfke problemim var, kendimi kontrol edemiyorum. ilişkimizde bir problem yok o yüzden çift terapisi gibi konularda uzmanlaşmış olmasına gerek yok. bireysel gideceğiz yani.

önerilerinize açığız.
(7) 

iş bulabilmek için kurs önerileri alıyorum

hlot #1512617 
30 yaşına girmek üzereyim. doğru dürüst bir iş deneyimim yok, ingilizcem iyi değil, dandik bir bölümden mezunum. neden böyle oldu diye sormayın, oldu bitti artık, biraz daha kötümser kalırsam hayatım bu şekilde bitecek zaten.

1-2 kursa gidebilecek kadar para var (akraba destek çıkacak). 2 kurs diyelim biz buna. şu an yaşımdan dolayı "şu sektör hoşuma gidiyor", "şuraya girmek isterim" gibi bir şey demeye hakkım olmadığını düşünüyorum (sektörlerden de bihaberim zaten) ama mümkün mertebe ofis işi, masa başı bir iş arıyorum.

sorum şu: hangi 2 kursa gidersem bu benim için "mevcut durumumda" en iyisi, en "efektifi" olur. hangi 2 kurs, benim işe girme ihtimalimi en çok arttırır? hatta hangi 2 kurs, beni bir işe sokar?

yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim. çok teşekkürler.
(4) 

Kutu birayi actigimda kopurup tasti

freedonia #1512612 
Ucte biri dokuldu neredeyse. Niye boyle oldu ya? Sallama vs yok. Buz dolabinda yer yok diye oda sicakliginda tutmustum bir hafta. Asitli icecekleri oda sicakliginda tutunca boyle mi oluyormus?

istanbul'da alerji doktoru

in vino veritas #1512610 
artik canimdan bezdigim solunum yollari alerjilerim sebebiyle gercekten isinin ehli bir doktora gitmek istiyorum. neredeyse 1 yildir koku ve tat alamiyorum, geniz akintisi, burun tikanikligi vs. gibi problemleri ise soylemiyorum bile. bu yuzden artik bir cozume ihtiyacim var. istanbul'da (tercihen avrupa yakasinda) memnun kaldiginiz bir doktor tavsiyeniz varsa seve seve alirim. tesekkurler.
(4) 

Cumartesi günleri eczaneler

Zaman Tamircisi #1512609 
Normalde açık olmuyor mu? Bugün gittim hepsi kapalıydı nöbetci eczaneye yönlendiriyordu. Teşekkür ederim.
(7) 

Tinder avcısı

mg3929 #1512607 
Ya bu çok saçma sapan bi hikaye değil mi? Kızlar borç içinde kaldım hayatım bitti diye ağlıyorlar, 2 senedir bakıyorum çok lüks tatillerden hiç geri kalmamışlar mesela. Adam aylarca çok lüks bi hayat yaşatmış bunlara ama kaptırılan paralarla bu hayatı yaşamalarına imkan yok. Yani bu çarkın kızlardan alınan parayla yürüme ihtimali yok. Hikayede bi sürü soru işareti var, adam yargı önünde bile ceza almamış ama netflix tüm dünyaya ifşa etti bunun hukuki bir sorumluluğu yok mu netflix için?
(3) 

43 inç 109 ekran led smart tv

yirmibesonbes #1512605 
Merhaba sevgili duyuru

şok marketten babam için alacaktım fenoti marka android led tv galiba bitmiş
fiyatı 3100 idi tavsiye edermisiniz..şu an www.hepsiburada.com

bu fiyatta internette.. yoksa 200 300 daha koy şunu al diyeceğiniz birşey var mıdır?
(1) 

iksv nick cave konseri öğrenci bileti

freebird5406_2 #1512604 
konser için bilet alırken öğrenci belgesi mi ibraz etmek gerekiyor, yoksa doğrudan sistemden öğrenci bileti alıyoruz konser girişinde biletle birlikte öğrenci kimliğimizi mi gösteriyoruz, girişlerde bunun kontrolü nasıl oluyor daha önce iksv etkinliklerine bu şekilde katılan varsa bilgilendirebilir mi ? :)
(11) 

Üzgünüm Leyla şehnaz tango Perihan abla arasından hangisini izleyeyim

mezarkabul #1512603 
Sb. Teşekkürler.
(7) 

spor salonunda yapmaktan en keyif aldığınız hareket nedir?

dafuq #1512602 
sb
(8) 

vapurda beni tanımayan eski arkadaş

duyurukullanıcısı #1512600 
maskeler vardı bende emin olamadım hatta 3-4 saat düşündüm falan hal hareketleri falan

sırada neredeyse beraber bekledik
geldi bir ön sırama oturdu arkası dönük

tanımamış olabilme olasılığı kaç? baya üzüldüm ya görmezden geldiyse 6 ay falan dipdibeydik sonra kesildi birden sebepsiz yere.
(7) 

Tarihi Geçmiş İç Parazit Hapı

kendinibulankadin #1512599 
Merhaba,

Bizim sokaktaki kediler için ic parazit alacaktım veteriner tarihi geçmiş ürün vermiş.Sonradan farkettim.Uygulama yapsam sorun olur mu?Bir yerde evet,bi yerde hayır diyolar.Net bilgisi olan var mı acaba bu konuda?
(8) 

Evden çalışılan günler yemek kartını ödemeyen şirket var mı

condom kurşunu #1512598 
Kurumsal şirketlerden bahsediyorum ama.
(2) 

İstanbul Klasik Müzik Konseri

clones #1512597 
Uçuk fiyatlarda olmayan var mı? Ara ara gitmek istiyorum.
(2) 

polise benim telefonum verilmiş 2 yıldır telefon ediyorlar

dafuq #1512594 
adanada suriye uyruklu birisinin iki yıl önce motorsikleti çalınmış,
polise gidip şikayetçi olmuş,
telefon numarası diye benim numaramı vermiş (rakam hatası falan oldu galiba veya bir numara salladı)
2 yıldır adana polisi yaklaşık 3 ayda bir beni arıyor.
her defasında farklı cep telefonu numaralarından arıyorlar, soru sormaya başlıyorlar, ben o kişi değilim diyorum, hayatımda adanaya gitmedim, motorsikletim çalınmadı, numaramı silin diyorum.
tamam siliyoruz diyorlar ama bir şey değişmiyor yine aranıyorum.
son olarak bu hafta türkçesi çok bozuk -hatta polis oldugundan bile şüphelendiğim arap gibi konusan birisi- beni aradı ve adresimi sordu savcı mı çağıracakmış birşeyler dedi.
ben yine o kişi değilim dedim, bu numarayı düzeltin yanlış bu dedim. tamam dedi kapattı.
ben artık ne yapayım, bunu nasıl sonlandırayım, bir akıl verin lütfen

Balçova terapi ormanı açık mı?

senbensennedenbenlen #1512593 
Sb
(2) 

Android deki reklamlar hk

baldan kaymak #1512592 
Android telefonda chrome da app lerde full reklam var. Bunlarsız deneyime nasıl sajip olunuyor?
(2) 

oblomov kadıköy playlist

juliette #1512590 
devamlı olarak çaldıkları bir şarkıyı arıyorum. ortama yakıştırdıkları için en fazla dört beş parçada bir tekrar çalıyordu. özellikle akşamları.

sözsüz. aralarda melodiye eşlik eden bir kadın sesi geliyor o kadar. tek hatırladığım bu. sohbet esnasında dikkat çekmeyecek kadar silik ama hareketli bir şarkıydı.

bu kadar az bilgiyle bilenin çıkma ihtimali sıfıra yakın farkındayım ama ara sıra gidenlerden arkada çalanlara dikkat eden ya da çaldıkları listeyi bilen biri vardır belki.
(1) 

Youtube Aile Paketi

everestttl #1512589 
Merhabalar,

Youtube aile paketine dahil ettigimiz kisilerin ne zaman dahil olduguna dair bilgiyi nasil edinebilirim? Biraz kurcaladim ama bulamadim.

Tesekkur ederim.
(3) 

Izmır - gezi

kediperili #1512588 
Yarın izmir e gidiyorum 2 gün kalacağım elimde müze kartım da var :) nerelere gideyim gündüz olsun akşam olsun ne yapayim??

hdmi video capture card

mrsnpr #1512586 
arkadaşlar fiyat performans bir ürün arıyorum var mıdır hdmi video capture card kullanan? tavsiyelere açığım. bütçeyi mümkün olduğunca düşük tutmak istiyorum
(1) 

MacOS Tuş Fonksiyonu Değiştirme?

PhoenixRising #1512582 
Merhabalar;
Macbook Air'imin space tuşu çok zor çalışıyor ancak Salı'ya kadar yaptırma imkanım yok. Bu süreçte, space tuşunun görevini başka bir tuşa atamam mümkün mü? Araştırdım ama bulamadım bir türlü...
Şimdiden teşekkürler...
(1) 

Excel Koşullu Biçimlendirme Hatası

himmet dayi #1512581 
i.ibb.co

Burada neden sadece A sütunundaki hücrelerin rengi değişiyor?
Uygulanacak aralık A-D sütunları aralığı olarak belirtilmesine rağmen sadece A sütunu koşullu biçimlendirmeye göre renkleniyor.

Nasıl düzeltiriz?
(1) 

karantinadayken test yaptırabiliyor muyuz?

violetsky #1512579 
“Pozitif vakalar 5. gün test yaptırmaları durumunda ve test sonucu negatife dönmüşse karantina süresi sona erer.”

6. günümdeyim ve şikayetim yok. Hastaneye gidip test yaptırabiliyor muyum?
(5) 

Misafir menüsü

estella #1512577 
Güzel misafir menüsü önerileriniz varsa paylaşır mısınız?

Mesela beşamelli tavuklu krep yapayım dedim ama onun yanına da side dish ne yapabilirim o konuda da fikir verebilirsiniz :)
(3) 

sürahiler neden kirleniyor

rewlack #1512575 
sizin sürahiler de kirleniyor mu?
içinden bahsediyorum
damacana veya 5lt erikli tüketiyorum genelde.

uzun kullanımda içinde beyaz, krecimsi, soluk bir tortu kalıyor. e peki bunun aynısı aldığım sularda neden görünmüyor? belli mi olmuyor? damacana hadi neyse, 5lt petlerde görünürdü en azından.

ayrıca markadan bağımsız böyle bir durum var.
(5) 

Covid test sonucu kaç saatte çıkar

aslil #1512574 
Merhaba. İlk defa test verdim ama altı saat oldu hala sonuç e nabizda yok. Kac saatte çıkıyor ortalama bu sonuç?
(1) 

İstanbul veya yakınlarında at çiftliği

cosmicgadin #1512568 
var mı tavsiye edebileceğiniz bir yer? İyi Atlar, iyi eğitmenler. Sapanca ya Kocaeli'ye kadar yolu var.
(6) 

kiraya zam oranı?

dayrise enterprises #1512567 
2 yıldır home ofis olarak kullandığım 1+1 bir daire var. dükkan değil yani. dün ev sahibi ile yeni kira kontratı yapacaktık. açıkcası o da ben de konuya tam hakim değildik artış oranlarıyla ilgili. ben sadece önceki ayın tüfe oranıyla alakalı birşeyler hatırlıyordum. geçen ay yıllık bazda %48 olduğunu biliyordum.
Herneyse ben geçen sene 1600 öderken ev sahibi "ben görüştüm 2500-3000 arası dediler. Aidatlara da %50 zam gelmiş. Açıkçası bana çok geldi o yüzden 2400 yapalım" falan dedi. Hem biraz acelem olduğundan hem de o %48 kafamda durduğundan fazla üstüne eğilemeden 2100 lirada anlaştık.
Şimdi baktım son 12 ayın Tüfe ortalaması neyse artış oranında üst limit o oluyormuş. Ocak 2022 itibariyle ortalama %22. dolayısıyla maksimum 1950 lira olması gereken kirayı 2100'e bağlamışız.
Sizce tekrar görüşmeli miyim ev sahibi ile ne dersiniz?
(5) 

Amazon Kindle Paperwhite 4 mü, Kobo Clara HD mi?

taçsız kral pele #1512566 
soru başlıkta.


ayrıca bu cihazları kullanana varsa deneyimlerini de paylaşırsa sevinirim.
(2) 

Şu kitabı arıyorum

slymene #1512564 
Selamlar,

Marius De Geus'un "Ecological Utopias: Envisioning the Sustainable Society" başlıklı kitabını arıyorum.

Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
1 ...  ... • 1180    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık