(8) 

Göbek yapmadan kilo almak?

ssiradanbirigibi #1359394 
Böyle bir şey mümkün mü? yanaklarım yüzüm biraz dolsun ama göbeğim çıkmasın istiyorum.
(7) 

90-60-90 cok sacma ve hicbir sey ifade etmeyen bir kistas degil mi?

stavro #1359392 
Bu nasil bir olcut lan? 1.80 kizda 90-60-90 olculeri ile 1.60 kizdaki 90-60-90 bir mi simdi? Arada daglar kadar oran farki var. 90-60-90cm olculeri nasil ideal vucut olculeri olarak kabul edilebilir?
Ideal vucut diyorsan +/- boy sinirlari olmak uzere goguz/bel/kalca ceversinin boya orani seklinde olmasi lazim degil mi bu ne sacma sey lan.
1.80 ile 1.60'lik 90-60-60 iki kiz birbirden tamamen farkli seyler mesela. Bu iki birden nasil ideal oluyor.
h*0.52 - h*0.35 - h*0.52 falan olmasi lazim ki bir oran yakalayalim ve buna ideal diyelim. Niye 90-60-90 ki?
Malin teki ortaya atmis kimse de sorgulamamis gibi geliyor bunu bana.
(11) 

Masterdan Atılmak ve Avrupada Doktora

jimjim #1359388 
İtüde master yaparken, not ortalaması yüzünden (3 olma şartını sağlamıyordum) tez almadığım/yazmadığım için ve zaman aşımından (aslında okulu bıraktığım için) atıldım.

bu arada başka bir okul ve tamamen farklı bir alanda lisans bitirdim; şimdi bu yeni bölümden devam edip avrupa genelinde bir doktora programı bakıyorum.
master bakmıyorum çünkü yıldım, ayrıca yurt dışında bütünleşik; lisansa dayalı phd'ler daha yaygın gibi geliyor;ancak yine de kimi okullarda
"master diploması veya master diploması alacağını/master yaptığını gösteren belge" tanımlı birşeyler mevcut.

sorularım şöyle;
sadece ben zamanında şu kadar süre, şöyle şöyle master yaptım desem, bunu belgesini sunsam nasıl bir izlenim olur? bölümlere mail mi atiim? yoksa zaten alakasız bir bölüm; bi de yarım bırakmışsın bize ne allasen mi derler?
aşağıdaki duyuruya bi destek de benden olsun; baktığım yer; ispanya
lisansla öğrenci kabulü yaygın mıdır? yoksa saçmalama imkansız mı diyorsunuz?

edit: etiksi olur mu kabul almamda bilmiyorum ama bu son lisansı 1.likle bitirdim, ama geçen yıl. yani bir yıl boşluğum var.
(5) 

antep gezisi için araba kiralamalı mı

superb #1359386 
arkadaşlar selamlar
annem antebi ve halfeti'yi görmeyi çok istiyor
bilet aldık kasım sonuna doğru

sizce araba kiralamalı mı antep içinde gzeip halfeti'ye gitmek için
yoksa taksilerle, otobüslerle halledebilir miyiz?
(2) 

Yargı Reformu

kojonotsuki #1359385 
Dostlar,

Sizce ilgili vaatler ne zaman yasalaşır? özellikle de yasal staj öncesindeki ösym sınavı için (avukatlara yönelik) soruyorum. Yıllardır geldi gelecekti. Sizce gerçekten sınav gelir mi, gelirse de en yakın ne zaman?
(3) 

İlanlardaki takas fiyatı farklıdır ifadesi?

chicha #1359379 
Ne anlama geliyor? Niye farklı abi?
(2) 

couchsurfing benzeri başka bir uygulama var mı?

WhyDoesLoveGotToBeSoSad #1359377 
tekel mi bu? tavsiyeleriniz var mı?
(5) 

Bilisim sektorune yatirimve tayvan ornegi

sack jparrow #1359376 
Tayvan ornegini verecegim bu sorumda. 80 lerde d3vlet kobilere ve buyuk kuruluslara bilisim sektorune yatirim yapmalari icin buyuk oranlarda hibe ve kredi destegi saglamis. E bizim o yillarda cok daha buyuk holdinglerimiz var. Sabanci koc vs gibi holdingler neden zamaninda hicbir sekilde bilisim sektorune yatirim yapmamis. Hibe ve devlet destegi denilince bu sirketler devletten istedigi zaman rahatca alabiliyordu. Sizce inovasyon eksikligi mi vizyonsuzluk mu? Cunku tayvanin o yillarda bizim gibi bilisim sektorunde altyapisi veya gecmisi bulunmuyordu. Soyle de olaya bakilabilir. Biz o yillarda daha cok tekstil sektorune yatirim yapmistik, o yillarda daha mi cazipti? Nedir isin asli?
(2) 

Çeşme / Alaçatı Plaj Tavsiyesi?

burasi kasiyo msn var mi #1359371 
Günübirlik deniz keyfi yapmak için aşırı yüksek müzik çalmayan, temiz, rahat bir yer arıyorum. İzmir'den otomobille geleceğiz, otopark şart. Zıvanadan çıkmak için gelen apaçilerin tercih etmediği, görece sakin mekanlar tercihimizdir. Fiyat önemli değil. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
(5) 

İzmir’de bayramda kalacak yer

she brings the rain #1359369 
Merhabalar. Kız kardeşim İzmir’de okumakta, bayramda yurt tatile giriyormuş. Üç günlük kalacak yer bakıyoruz. Misafirhane veya uygun apart gibi öneriniz var mıdır?
(6) 

wordpress siteme admin girişi yapamıyorum

jugador #1359368 
şifre kayıtlı ve doğru değiştirmedim ancak giriş yapmıyor; redirect oluyor ama yine kullanıcı adı ve şifre olan yer çıkıyor karşıma ve şifre hatalı vs gibi hiçbir uyarı yok.

başka şifre girersem yanlış şifre diye uyarı veriyor.

şifre sıfırlama denedğimde; "Parola sıfırlama anahtarı veritabanına kaydedilemedi." diye uyarı veriyor.

phpmyadminden şifre değiştirmeye geliyorum orda da md5 vs seçili doğru yapıyorum ama read only hatası verip işlemi yapmıyor.

nasıl çözeriz bu durumu :(
(4) 

Fotoğraf CDN kullanımı

tchuck #1359365 
sitemdeki tüm fotoğrafları bir cdn'e atıp cdn üstünden yayınlamak istiyorum.

şuan benim kendime ait bir resize fonksiyonum var.
haliyle cdn'de de bu özelliğin olmasını istiyorum.


cdn.com/1024x1024/fotograf.jpg

dediğimde bana 1024x1024 olarak kesilmiş bir fotoğraf yayınlasın.
1024x0 dediğimde, enini 1024 boyunu da o orana uygun hangi boysa onu vererek yayınlasın vs.

bunu hangi servis sağlayıcı ile yapaiblirim?
digitalocean spacesta bu tip bir özellik göremedim.
(6) 

outlook'ta şu şu tarihler arasında yokuz maili

Phoebe #1359359 
bunu en pratik, en efektif nasıl yapabilirim?

otomatik yanıttan bahsetmiyorum, onu zaten hep kullanıyoruz. şimdi bilgilendirme yazayım ve girdiğim mail adreslerine ulaşsın istiyorum. bunu düz bir mail yazmak dışında daha şık bir yöntemle yapabiliyor muyum? yapabiliyorsam nasıl?

çok teşekkürler.
(2) 

İğneada’da kamp önerileriniz neler?

ozgurlukarayan #1359358 
Merhaba, arkadaşlarımla bayram tatilinde iğneadada kampa gideceğiz. Biliyorum o dönemde çok kalabalık olacak ama çalışan insanlar olduğumuz için başka şansımız yok.
Daha önce gidenlere birkaç sorum var:

Sakin kalabalıktan uzak olabilecek nereye çadır atabiliriz?
Duş tuvalet işini kamping alanlarında kalmazsak nasıl halledebiliriz? (Kamping alanları çok kalabalık olur diye düşünüyoruz)
Nerelere gitmeli, ne yapmalı?
Longoz ormanlarında kano ya binen var mı?

Şimdiden teşekkürler :)
(5) 

ne oldu da bütün doviz birimleri düşmeye başladı?

hononu #1359356 
dün salınan nasa görevlisi ve Erdoğan'ın Trump ile telefon konuşmasından dolayı mı? ne oldu bir anda bu kadar düştüşler?
(4) 

Bu laptop'a SSD olur mu?

deveyi diken adamin ta kendisi #1359351 
Merhaba,

Bilgisayarım Asus X55Y diye bir alet.

Özellikleri Amd Quad Core A4-7210, up to 2.2 ghz.
4 gb ram.
500 gb hdd.

Bu alet aldığımdan beri üzernde gelen win10 ile çalışamıyor. Şöyle diyeyim bir klasöre tıklıyorum, gidip bir çay içip geliyorum öyle açılmış oluyor.

Tüm gereksiz uygulamaları sildim, gereksiz hizmetleri kapadım, gereksiz başlangıç hizmetlerini durdurdum ama nafile. Sanırım ssd olmadan olmaz bu alet.

Aldığımdan beri bu sebeple hiç kullanmadım 3-4 yıldır zaten. Sıfır cihaz resmen. Yeni bir bilgisayar alacağıma ssd alayım diyorum. Bu teknoloji hakkında bilgim sıfır. Laptop için ne almam gerekiyor? Marka, model olarak vs. Bir de fiyatları ne kadardır benim tarif ettiğim bu bilgisayarın işini görecek olanlar? Gidip kullanmayacağım kadarına da gereksiz para vermeyeyim istiyorum. Bulut sistemi kullanıyorum zaten. Bilgisayarı ofis programları dışında kullanmıyorum. Onu da düzgün yapabilsin yeter. Başlangıç seviye bir şey yeter bana sanırım.
(8) 

Kendi kendini tedavi etme challenge

jacque #1359349 
Çabuk sinirlenen,
Çoğu zaman gergin ve öfkeli,
Sinirlendiğinde en yakınına dahi saldırgan ve kırıcı konuşan ve 5 dakika geçmeden çok pişman olan,
Uykuya dalmakta çok güçlük çeken (Günlük ortalama 4-5 saat uyuyan),
Sürekli geçmişi ya da geleceği düşünen ama asla şimdi'yi düşünemeyen,
En ufak şeye ağlayan, ağlaması kolay kolay durmayan,
Herkese karşı şüpheci, ayrıntılara fazlasıyla takık,
Umutsuz, hayalsiz ve yolunu kaybetmiş,
Depresif ve kötümser,
Huysuz, aksi, lanet.

Yukarıda saydığım özelliklere sahip birisi (kim acaba?) profesyonel destek almadan (para yok) nasıl biraz da olsa toparlayabilir? 9 günlük tatilde biraz kendime yönelmek istiyorum.

Şimdiye kadar kişisel gelişim, olumlama, yoga gibi şeyleri hep uydurma ve para tuzağı olarak gördüm ancak sanırım deneyeceğim.

Her türlü kitap, video, egzersiz, aktivite, ilaç vb. tavsiyelerinize açığım.

Not: Psikoloğa her hafta verecek 250 liram yok ve olmayacak da. O yüzden bu şıkkı eliyorum direkt.
(4) 

Acil - yarına evi temizleyecek birini bulmam gerek

the real brad pitt #1359347 
Armut ve temizlikyolda da yok. Yani haziran 5-6 dan randevu veriyolar. Var mı bildiğiniz biri veya bir yer.

Küçükyalı bostancı arasında minibüs caddesine yakın oturuyoruz.
(2) 

başkalarına saldıran kedi?

contavolta #1359345 
kedimiz yaklaşık 15-16 aylık, dişi calico. yaşlı bir teyze barınaktan almış evine, anneleri yokmuş. bizde ondan sahiplendik, aldığımızda kötüydü durumu, paraziti varmış sonra toparladı. kendini çok sevdirmiyor nadiren de olsa gelir kucağıma oturur. sırt üstü yatar yakınındayken ama sevmeye çalıştığımızda da küçük ısırıklar atar.

küçükken ısırma huyu vardı, büyüyünce geçer dedik ama geçmedi. artık buna alıştık. bazen ayağımıza büyük ısırık atıp kaçıyor hatta, benle ilgilenin diye anlıyorum bu ısırıkların sebebini ama doğru mu düşünüyorum bilmiyorum tabi. ayrıca eve gelen misafirlere tısslıyor yanına yaklaştırmıyor, yanına yaklaşanın üstüne doğru gidiyordu, bi kaç defa gördük. özellikle mama ve tuvaletinin olduğu odaya yabancı biri girmeye çalıştığında anneme saldırdığını gördüm.

ama en son eve gelen temizlikçiye saldırmış biz evde yokken, kadında korkmuş ağlamış ve bi daha gelmeyeceğini söyledi. kadının ilk gelişi de değil daha önce böyle yapmamıştı. şimdi başka birini bulmaya da korkuyoruz ona da aynısını yapar diye.

aslında kendisi de ürkek bi kedi, en ufak ani sesten irkiliyor, tırsıyor biz evdeyken.

psikolojisi mi bozuk yoksa huyu böyle deyip kabullenmemiz mi gerekiyor?
yapabileceğimiz bişey varsa söyleyebileceğiniz çok makbule geçer.
(5) 

Nasıl düzenli/organize oluyorsunuz, nasıl verimli çalışıyorsunuz?

kay adams #1359344 
hayatımda kendim kadar düzensiz birini tanımadım. multitasking hak getire, evernote falan demeyin lütfen. hiçbir işi ne yetiştirebiliyorum ne de düzgün bir şekilde yapabiliyorum hep son anda başlayıp bitiriyorum.

planlarımdan hiçbirini harekete geçiremiyorum, bunun için özel taktikleriniz var mı?
(5) 

cep telefonu kaydı - hat sahibi hk.

patates #1359343 
Merhaba,

yurtdışından telefon getirdim. şirket hattını kullanıcam.

imei kayıt ederken "sadece kendi kimlik numaranız üzerine alınan hatları kullanabilirsiniz" diyor.

mümkün mü?
(2) 

Bu astigmat mı?

luin 41 #1359337 
Bilgisayar ışığı gözlerimi rahatsız ettiği için derecesi çok düşük bir gözlükle çalışıyorum. Son zamanlarda gözlüksüz özellikle uzun yazıları okurken harfler birbirine karışıyormuş gibi oluyor. Bu astigmat mı sizce? Yoksa çok uzun saatler ekrana bakmaktan da olabilir mi?
(2) 

En iyi filmler, diziler, kitaplar, oyunlar...

jezkova #1359333 
Liste içerik siteleri son zamanlarda çok türedi ama farklı bir site önereceğim.

En iyi filmler, en iyi diziler, en iyi kitaplar, en iyi oyunlar gibi içeriklerde en iyiyi kullanıcı oyları belirliyor. yani editörler veya site yönetimi seçmiyor.
En çok oy alan başlık üst sıraya çıkıyor. bence güzel olmuş.


(git:www.lisste.com )
(1) 

ankara tren garındaki emanet dolapları

dali dili havali korna #1359332 
bunların saatlik ücreti ne kadar bilginiz var mı?
(2) 

lg g4 orjinal batarya

dedim ben sana #1359330 
hepsiburada'dan faan mı almalıyım yoksa direk kendi sitesinden ya da yetkili servisten mi alsam daha iyidir? artık şarjım hiç tutmuyor tam 3 sene oldu. powerbanke ve prizlere bağlı yaşam sürdürüyorum.
(5) 

Ağız duşu kullanan?

tchuck #1359329 
memnun musunuz?
hangi markanın hangi aletini kullanıyorsunuz?

diş ipi kullanmanın yerine geçiyor mu?
(4) 

Uzunçayırdan Sabihagökçen'e hızlı gidiş

Big bada bum bum #1359320 
cuma akşamı her yer trafik olacağı için metroyla pendik yapıp oradan otobüsle geçelim diyoruz, daha iyi teklifleriniz var mıdır?
(3) 

Amerika Gümrük Kuralları

melonsucker #1359319 
Merhaba, Münih aktarmalı ABD uçuşum var ve giderken duty free'den 3 karton sigara almak istiyorum. Ayrıca valizimde de 1 karton kadar sigara olacak. Aktarmada sorun olacağını sanmıyorum ama ABD'ye vardığımda bunlardan kaçına el konulabilir bilmiyorum. Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
(1) 

Meydan istanbul avm ulaşım

kondansator #1359318 
Üsküdar dan bu meydan istanbul avm ye nasıl gidilir bilen eden var mı acaba
(3) 

akil adamlar

diffarentiationation #1359310 
neydi bunlar ve ne oldu?

bide istikşafi görüşmeler vardı bu neydi?

ne biçim saçma kavramlar bunlar tanrım, gece gece kafama takıldı.
(11) 

türkiye'de sokak yemeği

diffarentiationation #1359309 
street food olarak ne var? benim yaşadığım şehirde köfte ekmek bile yok. her yere oturup yiyorsun ya da paket yaptırıyoruz. simit sayılıyor mu mesela?

videolarını izliyoruz da, ben avrupa'da da pek sokak yemeği görmedim mesela. uzakdoğu'da çok var. amerika'da nasıl?

neden bizde, avrupa'da yok?
(22) 

Özlediğiniz Kişi/ Şey?

dreamnesiac #1359306 
Ne?

Taşı atıyorum:

- Sessizlik,
- İstanbul'un "az kalabalık" zamanları,
- Araya hayat giren arkadaşlar,
- 2013.
(4) 

Kredi karti hk.

wishmaythşngs #1359304 
Arkadaslar, yapi kredi bana su mesaji gondermis, limit arttirimi istememistim ama.
"WORLDCARD KARTINIZIN LIMITI, DIGER BANKA KART LIMITLERINIZIN YASAL SEKTOR LIMITINIZI DOLDURMUS OLMASI NEDENIYLE ARTIRILAMAMISTIR. B002"

Yasal sektor limiti falan ne demek anlamadim.

Birde ben bir tane daha kredi karti cikaracaktim. Maksimum limitemi
sahip mişim, kart çikartamaz miyim?
(6) 

Eskişehirde lüks restoran önerileri

mistikherif #1359300 
Merhabalar. Nişanlımla doğum günü sebebiyle akşam yemeğine çıkmak istiyoruz.
Acaba eskişehirde lüks restoran olarak (salaş yerlerden ziyade) önerileriniz nelerdir?
Çalışanlarının düzgün olduğu, akşam yemeğine uygun olan cafe tarzında değil de
Romantik akşam yemeği konsepti olan yerler önerirseniz sevinirim.
Bir de 3 aşağı 5 yukarı fiyat ne olur acaba bildiğiniz kadarıyla söylerseniz eevinirim.
Mesela : 2 ana yemek 2 tatlı 2 kahve = 150 gibi gibi.. hani 2 kişilik ana yemek tatlı kahve fiyatı.

Sürekli takipte olacağım yardımınıza ihtiyacım var. Eskişehiri bilmiyorum.
(9) 

hbo dizilerinde neden ingiliz aksanı var?

avatar is back #1359298 
game of thrones'ta jon başta bir çok karakterde ingiliz aksanı vardı, chernobyl'e başladım burda da çoğunluk öyle.

hbo abd kanalı değil mi? ingiliz aksanı ne alaka?
(1) 

Atasun Optik'in 1 yıl çizilmeme sigortası gerçek mi?

gezegen olan pluton #1359297 
Pratikte uygulanıyor mu sigorta, en ufak kılcal çizikte değiştiriyorlar mı?
(4) 

Opera Tarayıcı Textbox Geçmişini Kapatmak

rreze #1359295 
Ya başlık için kusuruma bakmayın fakat tam adını bulamadım. Sorunum şu tarayıcıda(opera) arama çubuğuna ya da herhangi bir yere yazdığım yazıyı geçmiş olarak tutuyor.

eksiup.com

Bu sadece arama motorları için geçerli değil. Yani arama geçmişi gibi bir şey değil. Forumda açtığım bir konunun başlığını da geçmişe atıyor ve ben üzerine gelip shift+delete yapmadan silmiyor.

Bunu kapatmanın bir yolu illa ki vardır. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
(9) 

Hep bana mı oluyor?

nop #1359292 
Elinden bir çok iş gelen, McGyver ile büyümüş bir adamım. Ama elimden iş gelmesini gerektirecek aksilikler de sanki özellikle beni buluyor gibi geliyor.

Şöyle düşünüyorum;

bir odanın ahşap pencere doğramasını çürümeye başladığı için PVC pencere ile değiştirttim. Sonra adamlar gönyesini iyi ayarlayamadığı için pencerenin tam kapanmadığını, özellikli rüzgarlı günlerde fiuuvvuvv diye rahatsız edici bir ses çıkardığını fark ettim. Adamları iki kez gelin şunu düzeltin diye çağırdım bir şeyler yaptılar, düzelmedi, en sonunda ben kurcalayıp sorunu anlayıp düzelttim, üç yıldır normal çalışıyor,

senelerdir projeksiyon cihazı kullanıyorum. en son yurtdışından aldığım projeksiyon cihazı arıza yaptı, normal çalışmaya başlıyor bir iki dakika sonra kapanıyor vs, elektronikçi olduğum için araştırdım ettim, bir indüktörün yandığını farkettim, datasheet - Mouser.com vs derken parçayı sipariş ettim değiştirdim artık çalışıyor

bilgisayarımda veya çevremdeki insanların bilgisayarlarında zaman zaman abuk sorunlar oluyor, windows mbr bozuluyor, windows registry de birşeyler bozuluyor, kafalarına göre bir şeyler kurup kaldırdıkları için startup ta acayip mesajlar çıkıyor, bunları düzeltiyorum ama bazen epey uğraşmam gerekiyor, wireshark ile filemon ile tırmaladığım oluyor. donanımsal sorunlar da çok oluyor, kaç kez laptop adaptör girişi, usb konnektörü tamir ettim hatırlamıyorum, tamirciye döndüm. meslek gereği evde küçük ölçekli bir atölyem/laboratuvarım var ama bu tamirat işleri zaman zaman osiloskop, fonksiyon jeneratörü, rework stand gibi profesyonel aletler kullanma düzeyine gidiyor

her neyse, çok uzun oldu, böyle sayısız örnek var, evdeki elektrik ve su tesisatı ile ilgili, arabadaki sorunlar, askerde bile nöbetten devriyeden çağırıp birşeyler yaptırdıkları oluyordu

bazen düşünüyorum, herkesin başına bu kadar aksilik geliyor mu, normal insanlar bunlarla karşılaşınca ne yapıyor?

lanetli miyim bu sorunları aksilikleri mıknatıs gibi kendime mi çekiyorum?

en son neyiniz bozuldu, bir şeyleriniz çok bozuluyor mu, napıyorsunuz allaşkına? valla çok sıkıldım
(2) 

istanbul - fethiye rota

roket adam #1359291 
selam,
iki sorum olacak:
1) hangi rotayı kullanmalıyım? izmir üzerinden mi gideyim, yoksa direkt çat diye dümdüz aşağı mı inmek lazım?
2) Fethiye'de üç gün için rezervasyon yaptırdım, ancak öncesi ve sonrasında bu rota üzerinde 2-3 gece farklı noktalarda konaklamayı düşünüyoruz. aklınıza gelen, evet şuranın denizi sahili çok iyidir gidin kalın diyebileceğiniz saklı bir yer var mı?

tenis
(3) 

bisiklet ekipmanları satan mağaza önerisi

steven anfield #1359290 
geçtiğimiz hafta bisiklet aldım ve ulaşımımı elimden geldiğince bu şekilde yapmaya çalışıyorum. sizin de bildiğiniz gibi aliexpress'e %20 vergi geldi ve oradan bazı ürünleri almak eskisi kadar avantajlı değil. bundan dolayı bisiklet için ekipman ve aksesuar alabileceğim ucuz ve güvenilir bir websitesi veya mağaza önerilerine açığım.
(5) 

Filtre Kahve Makinesi Önerisi

gonion #1359287 
Özellikle kullanıp memnun kaldığınız makine önerileri bekliyorum mümkünse. Şimdiden teşekkürler.
(2) 

"google fotoğraflar" problemi

foseptik çukuru #1359285 
merhabalar,

bu google'ın bulut tabanlı fotoğraf paylaşım uygulaması olan "google fotoğraflar" ile ilgili sorunum var, şöyle ki benim telefonumla çektiğim fotoğraflar annemin telefonundaki google fotoğraflar uygulamasında görünüyor, onun çektikleri de bende.

annemin mail adresi bende ekliydi sildim telefonumdan ama halen durmakta, pek bir karıştırdım iki telefonda da ayarları ama bulamadım, internette de araştırdım pek bir çözüme rastlamadım zaten bu drive vb. uygulamalarda veri paylaşımı olayını anlamamışımdır.

şimdiden teşekkürler
(1) 

Cuma gunu yollar nasil olur?

palmtree #1359282 
Cuma ogleden sonra Kirklareli’nden cikip İstanbul Anadolu Yakasina donecegim. Acaba bu istikamette bayram yogunlugu our mu?
(4) 

Yazılımcı arıyoruz, ücretli/ücretsiz etkili ilan nasıl verebiliriz?

kvlknctk #1359279 
linkedin, kariyer.net gibi siteler oldukça fahiş fiyatlara sahipler, biz her daim ilanlarımızı aktif tutacağımız platformlar arıyoruz ve bu konu için masraftan biraz kaçıyoruz. bir çok yazılımcı ile görüşmek istiyoruz ve ekibimize katarak büyümeyi hedefliyoruz. üniversite mezunu olsun ya da olmasın bize bütün yazılımcılar lazım. Konumumuz istanbul, Bu sebepten ötürü bize yazılımcı bulabileceğimiz yöntemleri sunarsanız seviniriz.

Aradığımız skiller : javascript, react, redux, php, laravel

Teşekkürler.
(1) 

Karikatür/çizim bulmaca?

livaneli kadir #1359278 
Bir şeyin doğrusuna inandırmak, yalan söylemekten daha zordur temalı,
Siyah beyaz,
Bir adamın topluluk karşısında seslendiği,
"Bu yalan" diyordu emin değilim.
bir karikatür/çizim arıyorum.

Umarım anlatabildim :)
(1) 

asp.net random sayfaya yönlendirme

ceann deas #1359276 
2 adet dropdownlist var bunlardan seçilecek koşula göre belli sayfalar içinden random sayfayi açması gerekiyor.
bunun için body bloğuna şöyle bir kod yazılabilirmiş

yonlenecek_adresler = "www.google.com://www.google.com/2,www.google.com";
adresler = yonlenecek_adresler.split(",");
adres = adresler[Math.floor(Math.random()*adresler.length)];
window.location.replace(adres);

ama benim bu olayı iflerle falan yapmam lazım. C# da buna benzer bir random yönlendirme kodu yapılabilir mi?
(9) 

İşveren Kötü çıkış kodu vermiş.Yeni işverenler bunu görür mü ?

trablon #1359274 
beni 29 ile çıkartmışlar yahu.(hak ettim küfür ettim )

yeni bir iş yerine gireceğim zaman bu kodu görebilirler mi işe alacakları zaman?

bu kodu görüp almama gibi durumlarla karşılaşır mıyım ?
(12) 

hayattan çıkardığınız en önemli ders

candide #1359272 
nedir?
(3) 

Güzel Bir Askerlik Sorusu

deadwampir #1359271 
Kurmay Yüzbaşı mı daha üsttür Albay mı (kurmay olmayan)

Kim kime selam verir ya da “komutanım” der?
(5) 

Korse tavsiyesi istiyorum

marjory #1359268 
Abiye elbise altından kendini belli etmeyecek, askılı ve şortlu bir model bakıyorum. Miorre, Pierre Cardin, NBB, Penti, Miaju falan filan gibi bir sürü marka var ve hangisini neye göre tercih edeceğimi bilmiyorum. Deneyip memnun kaldığınız bir marka var mı? Özellikle karın bölgesini toparlaması önemli.

100-150 lirayı aşmasa iyi olur, çünkü kardeşime ve kuzenime de alacağım.
1 ...  ... • 2528    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık