(6) 

Altin alim satim, yatırım?

Cherea #1550596 
Bankalarin altin hesabi için alim satim makasi cok açıldığı için karli olmuyor pek. Bunun yerine maakas olmayan, kesinti vs olmayan ya da az olan bir altin alim satim yöntemi var mıdır? Fon vs? (Fiziki olarak bulundurmak istemiyorum).
(2) 

esp 01 wifi module ile bunu nasıl yaparım?

TATLIEKŞİ #1550593 
Merhaba, elimde bir adet esp 01 wifi röle modülü var. Bilindiği gibi gerekli kodu yükleyip adres satırından ilgili ip ve portu girince butonun birine basıp röleyi tetikliyoruz diğerine basarak bırakıyoruz.

Benim istediğim aksiyon ise röleyi tarayıcıdan kontak yapmak yerine, kapı kapandığı an rölenin kontaklanmasını istiyorum. Yani fiziksel olarak röleyi tetiklemek ve tarayıcıdan da bırakmak istiyorum ve bunları tek esp 01 üzerinden kablosuz olarak yapmam mümkün mü? Tek bir modül ile mümkün olmasa bile en azından kablosuz olmasını istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
(8) 

şu an 3 milyonluk ev için max ne kadar kredi çekebiliyoruz

regina phalange #1550590 
0 desek mesela ama bu yeni çıkan düşük krediyi kullandırmadıklarını düşünürsek
(1) 

Resimdeki figür kim?

hede hodo #1550589 
Bu abla kimdir? Acaba ne yazıyor olabilir? Yıllardır evimizde olan misafirmiş bu abla da, yeni farkına vardık :)

eksiup.com
(1) 

Word'de kelimeden kelimeye köprü oluşturulabilir mi?

santimantal #1550588 
Yani bir kelimeye ya da metne link verip ona tıklayınca başka bir metne yönlendirme yapılabilir mi?

Atıf yaparken kullanacağım. Metin içinde (Turan, 1988: 34-67) gibi bir kaynak göstermişsem, belgeyi PDF'e çevirdiğim zaman Kaynakça'daki

Turan, G. (1988). Adverbs of Kharazm Turkish, London.

metnine geçilmesini istiyorum.
(2) 

Yığma vs beton bina

unidentified floating object #1550587 
Nasil anlasilir? Yigma saglam olurmusmus dendi de bizim bina hangisi nasil anlarim?

Bankalar bu sene temettü dağıtacak mı

condom kurşunu #1550586 
Yardım yaptıkları için temettü dağıtımı yalan mı olacak yoksa? Bir de ne zAman ilan edilir temettü dağıtıp dağıtmayacakları
(4) 

Şu ambulanslara yol vermeyenler...

msb #1550585 
Hep bu kadar fazla mıydı yoksa milletçe kafayı yediğimizi mi anlatıyor bu durum?

Son 5-6 aydır nerdeyse haftada 1-2 kere denk geliyorum bu tarz videolara.

Yapan kişinin amacı ne olabilir? Kendi aralarında söz birliği yapmış örgüt gibiler. Trafik gibi yüzlerce insanın bir arada olduğu bi ortamda kabak gibi kötülüğü nasıl rahatça yapabiliyorlar?

Çakarlı Passat değil ki bu bildiğin can taşıyan ambulans.

Her izlediğimde sinirlerim zıplıyor. Birgün yolda denk gelmem umarım.

www.instagram.com
(1) 

L'pool vs Rmadrid maçını kim anlatıyor?

Bruce #1550584 
An itibariyle tv8'deki maçın spikeri gökhan abdik mi can önduygu mu yoksa bambaşka biri mi?
(1) 

Büyük boy çadır üreticisi önerir misiniz?

nefertarii #1550582 
Yalıtımlı ve büyük boy, geniş ailelerin kalabileceği çadır üreticisi önerir misiniz? Öyle büyük sayıda alım yapılmayınca satıyorlar mı bir de?

Herhangi bir şehirde olabilir bu üretici.
(14) 

Sözlük kapatıldı diyorlar...

msb #1550581 
Cayır cayır girebiliyorum ben.

Sizde durum nedir?
(2) 

Avrupa ve Amerika da muhasebe mesleği ve süreçleri nasıl

trgydl #1550580 
Oralarda muhasebeci gibi bir kavram var mı? Ara eleman pozisyonunda?
SAP çok büyük ve pahalı. Onlar da Türkiye deki netsis luca logo falan gibi küçük yazılımlar mı kullanıyor?
Muhasebecilik mantığı her yerde aynı mı? Mevzuat farklı tabi ama bizde de stok gir cari gir fatura kes gibi akışlar onlarda da var mı?
(5) 

chatgpt hk

avatar is back #1550578 
türkçe yazılan sorulara verilen cevaplar, ingilizce kaynaklardan da erişilmiş bilgilerden mi derleniyor? eğer öyleyse, translate eksiklerini göz ardı edersek türkçe ve ingilizce yazmak arasında fark yok diyebilir miyiz?
(6) 

Altunizade Erzurum sitesi

honfleur #1550575 
Bu mahalle nasıl bir muhittir? çok mu mutaassıp bir yer? Validebag korusuna falan yakın enteresan bir bölge, ama cok mu mutaassıp insanlar?
(4) 

yök tüm öğrencilere kayıt dondurma hakkı verdi mi?

Thredith #1550573 
yök'ün 17 şubat tarihli bir resmi yazısı var şöyle (git:www.yok.gov.tr ) bunun 7. maddesinde "Yükseköğretim programlarında kayıtlı olan ve talep eden öğrencilerin ilgili yükseköğretim kurumlarınca bahar döneminde kayıtlarının dondurulmasına ve bu sürenin programın azami öğrenim süresinden düşülmemesine" diyor.

sonra bir de 19 şubat'ta, bu yazıdaki soru işaretlerini gidermek için bir soru-cevap belgesi yayınladı şöyle (git:www.yok.gov.tr ) bunun 14. maddesinde de "talep eden her üniversite öğrencisi Bahar Yarıyılında kayıt dondurabilecektir. Kayıtlı olduğu üniversitenin Bahar Yarıyılının başlangıç tarihinden itibaren 3 hafta içinde dileyen öğrenci kayıt dondurma başvurusunda bulunabilecektir" diyor.

şimdi bu yazı ve belgeye göre, depremzede olmasa da, başka herhangi bir neden bildirmeden her üniversite öğrencisi bu bahar döneminde kayıt dondurabilir mi?
(7) 

İngilizce kitaplar

rakicandir #1550571 
reading'imi geliştirmek için başlangıç aşamasında okuması kolay ingilizce kitap önerilerinizi alabilir miyim?
teşekkürler!
(3) 

Edirneli/Edirne'yi bilen var mı aramızda?

nundu #1550569 
1,5 senedir Denizli'de yaşıyordum ama elimde olmayan sebeplerden dolayı asistanlığıma burada devam edemiyorum. Yüksek ihtimal Trakya Tıp'a geçiş yapacağım. Edirne'de nereden ev tutulur? Arabam yok, üniversite hastanesi de şehrin bi tık dışında kalıyor sanırım haritadan baktığım kadarıyla. Yürüme mesafesinde denebilecek bir mahalle var mı ya da toplu taşıma ile nereden rahat olur? Bölümden konuştuğum bi kişi Şükrüpaşa mahallesine bakabilirsin dedi, eşyalı kiralık dairelerin olduğu bu tarz başka hangi mahalleler vardır bakabileceğim?

Onun dışında şehirle ilgili genel bilgi alabilirsem sevinirim. Daha önce hiç gitmediğim bir şehir ama işte klasik çoğu kişide olan Trakya sempatisi var bende de uzaktan. Genel olarak verebileceğiniz tavsiye/bilgiler için teşekkür ederim şimdiden.

Bi de ulaşımla ilgili en yakın havalimanı Tekirdağ Çorlu sanırım ama sadece Ankara'ya mı direkt uçuş var oradan? İzmir'e en hızlı ulaşım nasıl olur? Yeni İstanbul havalimanı kaç saat sürüyor, havaş falan var mı şehirden? Ailem İzmir'de de mesela nasıl gidip gelebilirim onu düşünüyorum sdhdsh

Elinde neca mcfarlane figür olan var mı?

the sound and the fury #1550568 
Figür olan elden çıkarmak isteyen varsa yazabilir mi teşekkürler.
(1) 

MS Word gurularına soru

anti-kahraman #1550567 
Elimde iki tane resim, grafik gibi bir şey var. Bunları bir paragrafın altına sabitlemek istiyorum. Çünkü her yeni bir şey eklediğimde kayıyor namussuz. Bunu nasıl yapacağız.
(1) 

her cümle sonuna "dimi?" eklemek

daglien #1550566 
işyerindeki bir arkadaşım her cümlesinin sonuna "dimi?" ekliyor. böyle olduğunda da cevap vermek durumunda kalıyorum. kendisine bu durumu anlattım, her cümlenin sonunda bu soruyu sorman ve benim cevap vermek durumumda olmam yorucu dedim.

bir süre dikkat etti sonra tekrar aynı. acaba onaylanma ihtiyacımı hissediyor?google'da arattığımda bir sonuca varamadım. yarın bakalım işyerinde şöyle birşey deneyeceğim. bende onunla olan her konuşmamın sonuna "dimi?" kelimesini eklemeye çalışacağım. sanırım ona hatasını göstermemin tek yolu, ona aynı şeyi yapmak olacak. du bakalım :)

yazıcı tavsiyesi

charlotte blanc #1550565 
içinde hem tarayıcı hem yazıcı olsun. küçük bir ofisimiz var. 6 çalışan.

renkli çıktı alabilelim. mürekkepi çok uğraştırmasın. genelde bunda hep kazık yiyoruz da ne yapalım.
(5) 

Acil traş makinesi ihtiyacı

hede hodo #1550563 
2 gün sonra yola çıkacağım. Bana hiç pişman olmayacağım traş makinesi önerebilir misiniz?
Yarın gidip alayım. (1500-2000 arasında)
(1) 

Yazıcı tavsiyesi

stejerners #1550562 
Sadece yazıcı özelliği olan uygun fiyata yazıcı arıyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
(6) 

Bir olay üzerinden hukuk tartışması

ahm1 #1550561 
Bkz. www.bbc.com

Ben boyle seylere gercekten cok uzuluyorum (bu konuda Baldwin'e). Adama silah vermisler, kontrol etmesi gerektigini dusunmemis, cunku simdiye kadar boyle bir sey gormemis ve biri neden gercek mermi koysun ki demis. Sonucunda bir kadini öldürmüs ama kendi hatasi yok gibi geliyor bana.

Aklima su takiliyordu uzun zamandir. Yillar once bir haber vardi, mezuniyette insanlar birbirlerine sulu saka yapiyor, bunun sonucunda birisinin su atmasi uzerine bir kadin kayip dusuyor ve 2 gun sonra beyin kanamasindan vefat ediyor. Olayi takip etmemistim, burada suyu atan hapse girmis midir? Tamamen eglenme amacli oldugu belli bir eylem, orantisiz guc kullanimi da yok, hapse girdiyse cok adaletsiz degil mi? Zaten karsisindaki de ayni eylemi ona yapiyor, o kisi sans eseri dusmuyor.

Diyelim biriyle sokakta tokat atma oyunu oynuyoruz. Osmanli tokadi atmayi deniyoruz, cok guclu tokat aticaz. O atiyor, sarsiliyorum ama zar zor ayakta duruyorum, sonra ben de yine sakasina ve ayni siddette tokat atiyorum ama o dusup basini vurup ölüyor diyelim. Bu vuran kisi hapse girer mi?
(9) 

Sözlugun sagladigi troller ile yillardir sansur yememesi arasinda ki baglan

erwachsene #1550560 
baglantiyi bir ben goruyor olamam degil mi?
Sozlukte bazi gercekleri yazani ucuruyorlar ama troll ureme hizi her seyin ustunde. Bana gore malum kismen ne sagladiklari.

Asiriya kacsalar, bir kisim kullanici ve uye tamamen kacar, yani sadece kontrollu iste. O kisimi da belirli seviyede yonetiyorlar ama :)
(4) 

Olaylı Ehliyet Konusu

depresif çocuk #1550558 
Bilenler bilir, birkaç defa başlık açmıştım buraya.

Komisyon üyeleri ile tartışmam neticesinde 2 yıl boyunca ehliyet sürecim dondurulmuştu. Aynı tartışmayı alevlendirmeyeceğim, fakat enteresan bir şey oldu.

Birkaç gün önce sürücü kursunu bir yokladım, ne zaman tekrar kayıt olabileceğimi sordum. Epey bir araştırdıktan sonra bana sistemde herhangi bir cezamın olmadığını fakat kaydımın silindiğini belirttiler. Yani tekrardan kayıt yaptırıp, sürece sıfırdan başlayabilirmişim (tekrar ücret ödeyip sınavlara girerek). Sistemden ekran görüntüsü de attılar, sahiden de öyle.

Normal şartlarda şu an cezam devam ediyor olmalıydı ve önümüzdeki sene Mart ayı gibi tekrar kaldığım yerden devam edecektim.

Bu olayın aslı astarı nedir sizce?
(3) 

bir şeyler değişmeye başladı mı? [korku bariyeri, akp]

biseysorcaktim #1550556 
özellikle depremden sonra insanlar siyasilere karşı daha sert ve netler. sanırım yüksek sesle dile getirmekten de çekinmiyorlar.

mesela dün bir avukat, rte dahil bir çok devlet görevlisini dava etmiş. ardından aynı şekilde onlarca avukat ve vatandaş da aynı şeyi tekrarlamış. başka bir olayda, akp'li vekil, çocuk tacizcisi biri için "müslüman adamdır, örnek biridir" diyerek mahkemeye görüş bildirmiş. mahkeme de vekil hakkında suç duyurusunda bulunmuş. bunlar iki örnek, bir süredir ama özellikle iki haftadır böyle çok olay duyar oldum.

böyle olaylar zaten oluyordu belki de, ama haberimiz olmuyordu. şimdi haber de yapılıyor ya da daha büyük kitlelerin haberi oluyor.

korku bariyeri yıkıldı ve bir şeyler oluyor mu? ya da akp'nin gidici olduğu anlaşıldı ve bu haberleri o yüzden mi duyuyoruz. yoksa hiç biri değil ve tamamen kişisel bir algıda seçicilik mi bendeki.
(9) 

aç kapa batarya kartuşu

kibritsuyu #1550555 
banyo lavabosunun musluğu damlatıyor. musluk şu aç kapa şeklinde olanlardan. klasik çevirmeli musluk değil.

elimden iş gelir, alet edevatım da var. bin kere musluk contası, salmastra falan değiştirmişimdir. ama hayatımda ilk defa aç kapa tipi bataryam oldu ve de damlatıyor.

bunlarda conta monta yok galiba, içinde kartuş denen bir parça var, komple o değişecek. youtube'dan biraz izledim, kolay iş gibi görünüyor ama bu kartuşun ayaklısı, ayaksızı, 35'liği 40'lığı falan varmış. yine her haltta olduğu gibi bir standardı tutturamamışlar demek ki, her neyse.

benim hangi tip malzeme almam gerektiğini, içini açıp eski parçayı sökmeden öğrenmem, anlamam mümkün müdür? zira damlatması dışında musluk çalışıyor. şimdi vanayı kapatıp, kartuşu söküp, yenisini almaya gidene kadar vana kapalı, musluk iptal şekilde durması lazım. malzemeyi alıp geleyim de öyle sökeyim istiyorum.

var mıdır sökmeden içinden çıkacak şeyi bilmemin bir yolu?

Iphone 14 pro max 128 gb

dostumturkdemissinamabukizzenci #1550552 
Selamlar,
İtalya Apple’dan alınma 2 adet İphone 14 pro max mevcut, bir deep Purple bir siyah. kutulu açılmamış, faturalı.
İlgilenen olursa satılıktır.
(4) 

Harici nvme + kutusu

Tisatiaşer #1550551 
F/p önerileriniz neler olur? Teşekkürler.
(3) 

teketek programi

Coma #1550550 
Arkadaslar,
ilber ortayli ve calal sengör'ün katildigi bir teke tek programi ariyorum. Elimdeki tek bilgi Almanya'dan Münih ve Nürnbergten bahsediyor, oradaki sahaflardan.
Hatirlayan varmi?
Tesekkürler
(7) 

Saçları eski şaşalı günlerine döndürme

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet #1550548 
4-5 senedir uzattığım saçlarım var, normalde sıkıntılı diyebileceğimiz kıvırcığa yakın kalın telli bi saç topluluğu bu, geçen seneye kadar da böyle güzel canlı bi görüntüsü vardı ama geçen yaz 1 aylık bi dağa tepeye çıkmalı tatilimiz oldu orada çok iyi bakamadım o esnada böyle bi canlılığını yitirir gibi oldu ne bileyim AKP dönemine denk geldiğini hissetmiş gibi bi hayata küstü bi şeyler oldu,o zamandan beri de kendine getiremedim, ne yapacağız biz buna? Normalde Curly Girl Method dedikleri sistemi kullanıyordum ama o bile düzeltemedi böyle kuru kuru takılıyorlar, ölümüne nem kaybetmiş gibiler, kestirmek de istemiyorum. Oluru var mı bu işin? Teşekkür ederim.
(13) 

iş mailini gece yarısı atmak

deartheodosia #1550544 
evden çalışıyorum, genellikle gece yarısından sonra çalışmak için fırsatım oluyor ya da sabah erken saatlerde ve insanlara saat 03'te, 05'te mail atmanın ne kadar ciddiyetsiz göründüğünü merak ediyorum (yurtiçi ve ayrıca yurtdışı/avrupa).

illa ki gün içinde belli saatlere planlanmış şekilde mi göndermeli, mail gönderilen saatin bir önemi var mı bunu merak ediyorum.
(6) 

iPhone X/XS Ghost Touch Problemi

malheiros #1550542 
Yenilenmiş bir XS aldım, telefonda bir problem yok face id/true tone sensörleri ıvırı zıvırı komple çalışıyor. Ekranı ve pili değişmiş. Ara sıra, telefonun kilidi açıkken ve bir uygulama içindeyken, bu ghost touch dedikleri kendi kendine manyak gibi scroll etmek, tüm tuşlara aynı anda basma gibi şeyler yapıyor. Bir kaç kez telefonu kilitleyince düzeliyor. iOS 16'dan sonra bazı kullanıcılarda olmaya başlamış ama çok fazla şikayet olmadığı için genel bir sorun olamaz gibime geliyor. GBoard klavyeden mi acaba dedim, onu kaldırdım, işte başka birkaç şeyi kaldırdım ama yine de oluyor.

Acaba burada bunu deneyimleyen var mı? Nasıl çözdünüz? Garantiye gönderebilirim, fakat tamamen ara sıra ve kısa süreli olduğu için teknik servis bir şeyi yoktur diye geri gönderir diye düşünüyorum. İnternette okuduğum ghost touch olayı telefonu hiç kullandırmıyormuş. Biraz daha bekleyeyim, belki update ile çözülür diyorum ama yine de sorayım dedim.
(8) 

Hayatta Kalma İle İlgili Bir Soru

t3hn0 #1550539 
Selam millet,
Geçen bir yerde deprem çantası hazırlamakla ilgili bir şeyler okurken, adamın biri şunu da araştırın demişti ama kelimeyi unuttum. Kelime hayatta kalmakla ilgili, survivalizm, kıyametçilik vb. gibi bir şeydi ama bir türlü hatırlayamadım. g harfi ile başlıyor olması muhtemel. Bi buldurun be.
(1) 

Jakuzi elektrik

Tisatiaşer #1550538 
Jakuziden elektrik çarpmaz mı ya? Allah korusun da suyla elektriği bir arada götüren bi sistem sonuçta. Nasıl emin olabiliriz çarpmayacağından?
(4) 

"bin" neden yazıyla yazılıyor?

nhk ni youkosu #1550535 
Haberlerde "3 bin 85 kişi", asgari ücret "8 bin 750 tl" oldu gibi yazılıyor hep. Bununla ilgili bir kural var mıydı yoksa haberci uydurması mı?

neden 3085 veya 8750 değil?

Mesela düz "1300"ü "bin 300" yazıyorlar ben bunu sürekli 300 gibi görüyorum.
(2) 

Asus Laptop İçin SSD Harddisk

yankee jumping #1550534 
Merhaba. Benim eski, emektar bi laptop var. Asus N750JK-T4109H. Zamanının en iyi bilgisayarlarından biriydi. Şimdi biraz geride kaldı. 250 gblik SSD var. Ben bunu yükseltmek istiyorum. Bu bilgisayara uygun 1 tb’lik bir harddisk almak istiyorum fakat mevzulardan pek anlamıyorum.
(4) 

Pes 2013 nereden alinir?

duyulmasi gerektigi kadar #1550533 
orijinal olarak satan bir site var mi? steamde falan yok galiba artik. Laptopta cd okuyucu yok o yuzden download edebilecegim bir yerden satin alabilir miyim? torrente bulasmak istemiyorum.
(1) 

Boyun fıtığı/düzleşmesi için ortopedik yastık önerir misiniz?

spartamed #1550532 
Merhaba annemin eli uzun süredir titriyor. Bugün hastaneye gittik verdiği ilaçlar haricinde de ortopedik yastık önerdi. İnternetten biraz araştırdım ama hangisini alacağıma karar veremedim. Varsa tecrübeniz bir yastık önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
(1) 

Su Arıtma Cihazı Önerileri

mutekebbir #1550530 
Merhaba,

Kullanıp memnun kaldığınız ev tipi su arıtma cihazları nelerdir?
Marka ve modelleriyle birlikte paylaşırsanız çok sevinirim.

Fiyat çok mühim değil kaliteli olması önemli.

Biz ben küçükken BMS'nin tezgah üstü modelini kullanırdık ve çok memnun olduğumuzu hatırlıyorum ama cihazın ömrü bitince artık kullanmayı bırakmıştık belki yıllar içinde bu kalitede başka markalar da vardır diye fikir almak istedim.

Teşekkürler.
(17) 

Amerika maaşı vs Avrupa maasi

bonjourrr #1550528 
Amerika'da yazılımcı maaşı 8 10 k dolar civarında ama hayat pahalı okul sağlık vs

Avrupa'da 3000 3500 Euro civarında. Ama sosyal devlet olduğundan sağlık okul.vs ücretsiz

Maddi olarak karşılaştırınca hangisi daha mantikli
(6) 

Sigorta şirketlerinin durumu ne olacak?

michael_knight #1550527 
Deprem sonucunda pek çok ev ve araçta hasar var. Bunların bir kısmı mutlaka sigortalıdır.

Sigorta şirketleri bu hasarların bedelini poliçe sahiplerine ödeyecekleri için bu yıl zarar mı edecekler?
Sigorta şirketleri risklerinin ne kadarını reasürans şirketlerine sigortalatmıştır?

Deprem sonrasında ev, araba, hayat sigortalarının primleri artacak mı? (Enflasyonun etkisi dışında, afet sebebiyle ekstra bir yükselme olacak mı demek istiyorum) Mesela Adana-İskenderun tarafına doğru depremlerin ilerleyeceğini söyleyen uzmanlar var, o yüzden o bölgelerdeki primler geçen yıla göre daha mı yüksek olur?
(3) 

veri kurtarma

duyurukullanıcısı #1550524 
bilgisayarı açtım başlangıç onarmaya girdi, her menü hata veriyor, komuttan bakayım dedim durum bu

i.hizliresim.com

en az 450gb verim vardı, bunlar kurtarılabilir mi?

ben bir şey yapmadım, üzerine de herhangi bir şey yazmadım.
(1) 

Lyon'da gidilmesi gereken yerler tavsiyesi

tanjantgibisonsuzagitmekisteyenkotanjant #1550520 
Herkese merhaba,

Ülkece büyük zorluklar yaşadığımız şu günlerde böyle bir sebepten burayı meşgul ettiğim için üzgünüm. Ama çok öncesinden alınmış bir Lyon biletim var.

Gidilmesi gereken mekanlar, yenilmesi gerekenler... kısaca tüm tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler. Hepimize geçmiş olsun.
(4) 

Bir şarkının coverları

dunal #1550519 
Aklıma bir şarkı takıldı. Şarkıyı sözlerinden bulabildim ancak aklıma takılan müzik bu şarkının farklı bir yorumu. Bir şarkının cover'larını gösteren bir site var mı?
Şarkı, Salt in Our Wounds; aradığım yorum daha sert ve gotik idi. Teşekkürler.
(9) 

Psikiyatri ile görüşme süresi

boyalı kuş #1550518 
Özel bir hastaneden randevu aldım. Muayene süresinin 20dk olduğunu söylediler. Ücreti de 900tl. Depresyon ve anksiyete için gitmek istiyorum. Sadece ilaç yazılması dışında süre yeterli olur mu?
(6) 

uyku problemleri için hangi doktora gidilir?

bir kum tanesindeki atom alti parcacik #1550517 
selamlar.

tuhaf bir uyku sorunum var. sabah 10 öncesi uyanmakta kaç saat uyursam uyuyayım ciddi zorluk çekiyorum ve inanılmaz bir baş "acıması" ile uyanıyorum. oysa 10 ve sonrasında da ne kadar az uyumuş olursam uyuyayım çok dinç bir şekilde uyanıyorum. bu da haliyle işe sabahın bir köründe başlanılan dünyada ciddi bir sorun oluşturuyor bana.

bunun için bir doktora gitmek istiyorum. benzer bir şey yaşayan olduysa hangi doktora gidilir, ne yapılır?

teşekkürler.
(9) 

İş sorusu

dissendium #1550516 
Merhabalar. Çalıştığım yer muhasebeci pozisyonu için birini arıyor. Ben kalite kontrol sorumlusuyum. Muhasebe bilgim sıfır ama öğrenebileceğimi düşünüyorum. Zaten yazılım kullanılıyor. Duyuru'da çok kafa şişirdiğim bir konu bu. Risk alıp bu pozisyon için konuşsam nasıl olur? Sağ olun.
(2) 

Icloud bağlanamama error'u

chitosan #1550512 
Merhabalar,

Macbook'u açtığımda "Bu mac 'e-mail adresim' ile ilgili bir sorundan dolayı icloud'a bağlanamıyor!" uyarısı veriyor. Düzeltmek için ne yaptıysam olmadı. Benzer problemi daha önce yaşamış olan var mı?

Icloud tercihlerinde ne yapsam düzelir acaba?
1 ...  ... • 683    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık