Satılık Komple Masaüstü PC (16 Gb Ram 240 Gb SSD'li)

Tzcnsrkn #1514998 
(1) 

Ayakkabı numarasü büyütme / boydan uzatma

a7x #1514996 
Nike air max 1 gibi bir ayakkabı yarım numara ya da 1 numara büyütülebilir mi? Boydan büyütmek pek mümkün olamıyordur herhalde diye tahmin ediyorum ama yine de sormak istedim.
(1) 

putin saldırısı hakkında sorular

aslindasorunumpsikolojik #1514995 
1) swift yasağını ne kadar etkili olur ? alt tarafı bir ülkedeki bankadan diğer ülkeye para göndermek değilmi ? eft'nin uluslararası yapılanı. ee adamda altın var, döviz var zaten. en kötü atlar uçağa yanında çanta dolusu altın ve dövizle ödeme yapar ? tabi çanta dolusu parayla abd ve avrupaya gidemezsin ama çin iran hindistan gibi koalisyona katılmayan ülkelere gidebilirsin.

2) nükleer kullanma eşiği nedir ? putin şimdi sırf güç gösterisi olsun diye karadenizin ortasına orta güçte bir nükleer patlatsa,
ardından bakın biz abd gibi insanların üstüne atmıyoruz, ciddiyetimizi görün diye denizin ortasına arıyorusz, o kadarda hümanistiz dese dermi ?
rusyada bu emri dinlemeyecek general olabilirmi ?

3) batı ukraynaya inanılmaz mühimmat desteği veriyor. sanırım rusyanın ukraynaya tam yerleşmesini bekleyip ondan sonra ağır silahları kullanacaklar. ingilizlerin verdiği 3000 tane nlaw antitank füzesi bile rusları çok zorlar. eminim nato berlin yada washington savunmasında ne kullacaksa aynı silahları ukraynaya vermiştir. sadede gelirsek rusya bu bataklıktan çıkamazsa ukraynada nükleer kullanırmı sizce ?
(3) 

covid testi yaptırmam gerekli mi

all girls dream #1514993 
Eşim pozitif çıktı bnde cok bi belirti yok
ikimiz de ikiser doz aşımızi olmuştuk o aşılarda fenaydi bende hiç yan etki olmamıştı

ben hafif grip gibiydim çok hafif burun akıntısı vs vardı bi çok hafif göğsüm bi hissiyat var

eşim hamile olduğu için ona ilaç vermiyeceklermis

e bende covidsem bile bi belirti yok

ne yapayim?
(1) 

Bacali kombi zorunlu degisim

ciagra #1514992 
Selamlar herkese,
Pazartesi gunu kontrole geleceklermis baskent gazdan. Bizimde kombimiz bacali kombi maalesef, ev sahibimiz hep boyle kullanmis. Muhtemelen degistirilmesini isteyecekler. Merak ettigim bunun bir gecmise donuk cezasi var mi? Kombiyi degistirip, tekrar aktif hale getirmek tahmini olarak ne kadara mal olur ve kac gunde halledilir? Bir de gazi hemen kesiyorlar mi, yani bi hafta falan sure verirler mi konussak?

Simdiden tesekkurler herkese.
(2) 

Park halinde fren sertleşmesi

Yavuşuhlu #1514991 
Dün normalde frene basıp start düğmesine basınca çalışması lazımken marş almadı.
Sonra fren pedalının sert olduğunu farkettim daha kuvvetli basınca marş aldı ama sonra aklıma takıldı bu neden olmuş olabilir. Sanki pedalı 5-10 defa pompalamışım da sertleşmiş gibiydi.

Bu arada Araç c200d, kapalı otoparkta düz zeminde park halindeydi. 2 haftadır falan yatıyordu.
(10) 

Üst komşuyla muhabbeti ilerletme & flört

bfm #1514988 
Yurt dışındayım, eski 4 katlı bir apartmanın 2. katında oturuyorum. apartman oldukça eski olduğu için epey ses duyuluyor.

üst komşum hollandalı bir bey, daha önce hiç görmemiştim ama 2-3 haftada bir cumartesi akşamları evinde küçük çaplı partiler verdi kış boyu ve güzel de müzikler çaldılar. epey sosyal biri.

kendisi de kesin benim yatak odası seslerimi duydu.. buna eminim çünkü yürüme sesini duydum.

bugün kendisiyle ilk kez kapıda karşılaştık, abimiz aşırı tatlıymış :))
kapıda pizzasını bekliyordu (apartmanın zili bozuktu), ben de içeri giriyordum. beni görünce çok heyecanlı şekilde "aa sen üst komşum musun, ben x"; dedi. "siparişimi bekliyorum" falan filan derken ben de "aynen ya zil çalışmıyor, ben de kapıya not bırakıyorum beni arayın gelince diye ama saçma oluyor :D" dedim. "evet evet halledicem ben zili" dedi. "zaten bak bu ışık da çalışmıyordu ama ben hallettim" dedi.

sonra ben eve girerken tam kapıda "senin kapının önündeki ışık da çok kısa süreli yanıyor, onu da düzelticem ben" dedi. ben de "çok iyi olur:))" dedim. "düzeltince numaraları exchange ederiz" dedi.

şimdi abi bana yürüdü mü yoksa sadece centilmen mi, ne anlamalıyız? sevgilisi olmadığını varsayarsak bu kişiyle muhabbeti nasıl ilerletebilirim? yatak odası seslerimi duymasından dolayı biraz da utanıyorum.

basic şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum. kompleks diyaloglar/stratejiler beceremiyorum :)
(7) 

Yurtdışında İş Bulma Sürecinde Ortada Kalma Durumu?

yareen #1514983 
Merhaba.

Görüştüğüm şirketler vize işlemlerinin 2 ayı bulabileceğini söylüyor.
Benim de ihbar sürem 1 ay.
Burada 2 soru var kafamda.


1) İstifayı verdikten sonra vize işlemlerinde aksilik oluşması ve istifa edip ortada kalma ihtimalim gözümü korkutuyor, burada nasıl hareket etmeli? Böyle bir risk hep var mı?

2) Prosedürel olarak şu mümkün mü: Önce görüşülen şirketin teklifini kabul edip vize işlemlerini başlatacağım fakat bu esnada istifamı vermeyip çalışmaya devam edeceğim. Sonra vize işlemlerinin tamamlanacağı tariften 4-5 hafta önce mevcut şirkete ayrılacağımı söyleyeceğim; böylelikle normalde bekleme ile geçecek süreci de çalışarak değerlendirmiş olurum.
(7) 

led tv fikri

lost aci soyler #1514981 
dostlarım şu linki atsam ve bu tv nin herhangi bir falsosu var mı inceleyip bana yazsanız olur mu?
ortalama fiyatlı olsun istiyorum, modeli yeni olsun istiyorum bir de mutlaka android düşünüyorum. bi bakar mısınız?

Yds'ye hazırlık kitapları olup kullanmayan

impossible soul #1514980 
ve paylasmak isteyen var mıdır? çıkmış sorular, çeviri, gramer gibi...
(5) 

ctrl x ctrl c neden çalışmaz?

mezarkabul #1514979 
mouse ile yapınca oluyor ama klavyede yapamıyorum
(1) 

Telefonda karşı tarafta numara yerine isim görünmesi

ensar #1514976 
Böyle bir şey var mı? Nasıl yapılır? Bir işletmem var diyelim, arama yaptığımda karşıdaki rehberde kayıtlı olmasa dahi firma adım görünsün istiyorum. Toplu SMS'te olduğu gibi.
(6) 

Benzin göstergesinin derdi ne? (çözüldü : )

la traviata #1514975 
Dün eve dönerken depom boşalmaya yakınken, çeyrek depo benzin aldım (dizel)

Araç 2017 çıkışlı, Alfa Romeo Giulietta.

Eve parkettim. Bugün tekrar arabaya bindiğimde depo neredeyse bitmek üzere gözüküyordu ve "yakıt alın" uyarısı verdi. Stop ettirip bir daha çalıştırdım, yine aynı.

Ben sızma falan mı var diye park ettiğim otoparkıma baktım, araç altına baktım. Öyle bir şey yok.
Sonra 3üncü kez çalıştırdığımda da bir şey değişmedi. Benzinciye gideyim, bir yandan da bakarlar belki dedim.

Ama yolda ibre arttı, arttı, arttı ve çeyreğe yükseldi, olması gereken yere geldi.

Bu nedir?
Yazılımsal bir sorun mu, donanımsal bir şey mi?
Orijinal servise sırf bunun için gitmek istemiyorum.

Aklım kaldı şimdi. Sonrasında bir problem olmadı. Tekrar bugünkü işlerimi hallettim ve eve geldim. Şu an gösterge çeyreğe yakın yine.
(3) 

Son zamanlarda hizli / antijen covid testi alan oldu mu?

stanley5m #1514974 
Eczanelerde bulabiliyor musunuz el altindan da olsa? Veya online aldiysaniz nereden aldiniz?
(1) 

AliExpress ürün fiyatı / kargo

jepa #1514971 
aliexpressten alışveriş yapmayalı uzun zaman oldu. bir ürün var 40 tl fiyatı 60 lira da kargo vergi ücreti var.. Aynı ürünü başka satıcı ise 70 liraya 30 da kargo ücreti ile satıyor. İkisi de toplamda 100 liraya geliyor. ülkeye giriş yapınca ekstra bir vergi daha çıkarsa fiyatı düşük olanı mı tercih etmeli? bir de eğer ürün iade edilirse bildiğim kadarıyla kargo ücreti iade edilmiyor. Böyle bir olasılık düşünülüyorsa fiyatı yüksek olan mı alınmalı?
(7) 

Çinko takviyesi önerisi

nefertarii #1514970 
Çinkom alt sınırın biraz altında. Emilimi iyi bir çinko takviye markası öneren çıkar mı?
(2) 

Ukrayna'dan tahliye

senolll #1514968 
Merhaba,

Ukrayna'dan, özellikle Odessa'dan tahliye konusunda kiminle, nereyle iletişime geçilebilir bilen var mı?
Konsolosluk aramaya yanıt vermemiş.
Teşekkürler
(2) 

diş estetik bozukluğu

cptxxx #1514965 
alt ortada görüntüsü bozuk dişlerim var ama sağlam.
estetik kaynaklı devlet diş hastanesinde yaparlar mı ?
özele gitsem lamine mi kaplama mı daha iyi ? tecrubesi olan yada dişçi var mı ?
(1) 

son zamanlarda biletix gişeden bilet aldınız mı?

violetsky #1514964 
artık gişelerde basılı bilet vermiyorlar mı? websitesinden yalnızca dijital bilet alınabiliyor. gişede de satın aldıktan sonra bileti sms ve email ile gönderiyorlar?
(4) 

boşanma sonrası çocukla ilişki

briefcasefullofblues #1514962 
henuz bir yasina girmemis cocugumuz var, esim bosanma karari aldi. duyurunun babalari cocuklariyla iliskilerini devam ettirebildi mi? nasil ettirdi? keske sunu unutmasaydim, bunu yapmasaydim dediginiz seyler oldu mu?
(1) 

Kartepe

thin capitalization #1514961 
İlk defa gideceğiz, kayak merkezine çıkarken zincir kontrolü yapılıyor mu? Kış lastigimiz var ama zincir almadık. Bir de en uygun kayak nereden kiralanır?
(3) 

Bosna’da ne yapalım?

kırmızıayakkabılıgargamel #1514958 
Saraybosna’dayız, merkezdeyiz. Neler yapalım? Daha önce gelip memnun kaldığınız restoranlar varsa tavsiye isteriz. Alkol kullanmıyoruz.

Teşekkürler.
(2) 

Türkiye'deki Ruslar ve Ukraynalılar

Kaleci Saçlı Forvet #1514957 
Biliyorsunuz ülkemizin güneyinde yoğun bir Rus-Ukrayna nüfusu var, gerçekleşen bu savaş uzarsa Türkiye'deki bu taraflar da burada olay çıkarır mı acaba? Teşekkür ederim.
(2) 

İndirimli istanbul kartımı kaybettim

rebecca #1514955 
153'ü arayıp kayıp başvurusu yaptım ama devamında süreç nasıl olacak bilgi bulamadım, yarın gidip yeniden başvuru yapsam alabilir miyim yeni kart?
Yeni abonman yaptırmıştım onu aktarıyorlar mıdır acaba?
(3) 

kredi kartı borç ödeme

biseysorucam #1514954 
merhaba arkadaşlar
elimde 9k kullanılmış kredi kartı var hesap kesimi pazartesi
para da var kapatabilirim şu an ödeme yapıp.

şimdi mi kapatsam ekstre 0 gelse daha iyi yoksa bekleyip ekstrenin gelmesini sonrasında mı kapatayım sizce?
(1) 

Windows 11' şu özellikler eklendi mi?

siyah giyen adam #1514953 
Win 11'den win10'a geri dönmemin iki sebebi vardı birincisi sağ alt köşede hava durumu göstergesini başka pencere açmaksızın direkt görebilmek, ikincisi takvime tıklayınca hemen hızlıca ajanda not alabilmek. bu ikisi yoktu ilk başlarda win11'de, halen aynı mı durum?
(5) 

Kolajen cahilini bilgilendiriyoruz

burdasorularibensorarim #1514951 
1-Kolajen düzenli kullanımda işe yarayan bir şey mi yoksa popüler olduğu için mi öne sürülüp duruyor?
2-zararları var mı
3-tip şeklinde oluyormuş galiba cilt için hangi özelliklere dikkat etmeliyiz?
4-hangi şekilde ve günde ne kadar tüketilmesi iyi olur?
5-öneriniz var mı
6-kullandınız mı? Evetse ne kadar süredir ve etkisini gördünüz mü?

Bu arada avrupa yakası aslının hep kaldığı yaştayım (29.5)

twitter sorunu (tweete gelen bütün cevapları görme)

amsterdam otlu sigarası #1514949 
selam

chrome kullanıyorum.

eskiden bir tweetin linkine tıklayınca ona gelen bütün cevapları da altında görürdüm. twitter artık buna izin vermiyor. altta birkaç cevap, sonra da ilk tweete benzeyen popüler başka tweetler listeleniyor. diğer cevaplara ulaşmak için sürekli "diğer cevapları göster" gibi bir butona tıklamam gerekiyor ve her seferinde ancak 2-3 yeni tweet gösteriyor. kabul edersiniz ki bu çok uğraştırıcı oluyor.

bunun başka daha kolay bir yöntemi var mı?

-farklı link kullanmak
-tweete farklı yerlerden ulaşmak
-alttaki "benzer tweetleri gör" kısmını kapatmak

bunları nasıl yaparım bilmiyorum. yöntemi olan yol gösterirse çok sevinirim.
(1) 

Instagram'da boş profili neden takip ediyorlar

ceann deas #1514948 
2 ay önce blog tarzı bir şeyler paylaşırım diye instagram profili oluşturdum ama zamanım olmadığı için kaldı öyle hiç paylaşım yok. İsmi insan ismi değil ...blog tarzı vir şey. Profil fotoğrafı yok. Bayadır şu kişi seni takip etmeye başladı bildirimi geliyordu ama bakmıyorum bugün bir baktım 461 takipçi olmuş. Çoğu dayılardan oluşuyor ama nereden bulup ne amaçla boş profili takip ediyor bu insanlar?
(5) 

Sorum Tarkovsky severlere

Mossy #1514946 
Bir ay önce Solaris'i ve Stalker'ı izledim aralıklarla. Stalker'ın etkisinden bir aydır çıkamadım, inanılmaz beğendim. Hem filmin felsefi yönü beni çok etkiledi hem de sanatsallığından gözümü alamadım. Bir aydır üstüne başka film izlemek gelmiyor içimden. Solaris'i de çok beğenmiştim ama Stalker göz bebeğim oldu. Neyse sorum şu, bana benzer duygular yaşatacak filmler önerir misiniz? (Bergman filmlerinin çoğunu izledim. Birbirilerinden etkilendikleri için belki Bergman önerisi gelir diye not düşeyim.)

Popüler yönetmenler olmasına gerek yok, sadece benzer bir tatmin yaşamak istiyorum. Sinema kültürüm pek yok, o yüzden sizlerden gelecek öneriler benim için önemli. Teşekkürler.

Coin vadeli işlem sonuç ne olacak?

kayranca-konarga #1514945 
selamlar dostlar, şöyle bir işlem yaptım kendi sonuçlanıp hesaba geçecek mi başka bir işlem yapmam gerekli mi?
(1) 

ne oldu bizim dronelar?

egokalp #1514941 
bildiğim kadarıyla hem tb2 hemde akıncının motorları ukraynada yapılıyor. ve bu ülkede ikisinden de mevcut. ama hiç kullanıldığını görmedik şu ana kadar bunun nedeni ne olabilir?
(3) 

Şirket logosu kime çizdirilir?

ben butun cbnce dizilerini izliyorum #1514940 
Merhaba, şirket için logo bulmak gerekiyor ama nasıl oluyor bu işler? Ne tarz bir şey düşündüğümüzü söyleyip gerisini çizene mi bırakıyoruz, kabataslak bir şey çizip onu mu veriyoruz? Bir de kim yapar bu işi? Dikkat etmek gereken noktaları var mıdır? Logo patenti oluyor mu vs genel bi bilgilendirme yapan olursa çok sevinirim
(7) 

Dolarları zararına satayım mı?

chicha_v2 #1514938 
Dünkü heyecanda değil de bugün sanki tekrar çıkacakmış gibi düşünerek sabah 14.20'lerden (gerçek kur 14.10 civarındaydı) dolar aldım.

Şu an makastan dolayı neredeyse %5 zarardayım. Grafik daha düşecek diyor. Zarar kesmeli miyim?

Not: O paraya ihtiyacım yok ama aylarca bağlamak da istemiyorum.
(3) 

güvenli alışveriş

jools leno #1514937 
herkese merhaba,

kişiden kişiye güvenli alışveriş yapabilmenin bir yolu var mı acaba? bir platform gibi mesela. bazı alışveriş sitelerinin uyguladığı gibi parayı senden alıyor bir hesapta tutuyor, ürün sana ulaştığında parayı tedarikçiye gönderiyor. bu şekilde çalışan bir platform. birinden bir ürün satın almak istiyorum ama böyle bir platform içinde güvenli şekilde dolandırılma korkusu olmadan yapmak istiyorum.
böyle bir platform mevcut mudur acaba?
(3) 

Düğün fotoğraf cekimi?

purplee #1514933 
Herkese merhaba,

Düğün fotoğraf çekimini düğün öncesinde mi yaptırmak daha iyi sonrasında mı?

Gelinliği kiralayacağım,
Cekimi de düğünümüzvar ekibiyle platoda online.dugunumuzvar.com gerçekleştireceğim.


Nasıl yaptınız? Nasıl daha iyi olur?

Teşekkürler :)
(4) 

medium.com nedir?

amsterdam otlu sigarası #1514930 
selamlar

twitter'da kripto dünyasıyla ilgili ama başka alanlarla da ilgili blog yazıları çoğu zaman bu sitede paylaşılıyor. dikkatimi çekti, yıllardır görüyorum ama artık daha bir çok görüyorum.

burayı başka bir blog uygulamasından farklı kılan özellikler nelerdir? iyi tarafları kötü tarafları nelerdir?

biraz karmaşık bir görüntüsü var gibi, buraya da sorayım özet cevaplar alarak ona göre fikrimi oluşturayım dedim. teşekkürler şimdiden.
(6) 

Türkiye'de üretilen bir ürüne "Made in EU" yazmak

Zaphod #1514928 
şimdi bunun çok mümkün olmadığını düşünüyorum ama şöyle bir durum var. avrupalı bir müşterim kendi markasıyla ürün üretmemi istiyor ve üzerine "Made in EU" yazabilir misin diye soruyor. "bak şu regülasyonun şu maddesine göre yazamam" demem lazım ama bir türlü bulamadım.

var mıdır konunun uzmanı?
(3) 

Verem Savaş Dispanserinden Microfilm ve yorumu, Akciğer grafisi çekimi

savidan #1514926 
Merhabalar,

İşe giriş için başlıkta belirttiğim Verem Savaş
Dispanserinden Microfilm ve yorumu Akciğer grafisi isteniyor. Hangi verem savaş dispanserinin web sayfasına baksam özellikle "İşe giriş raporu verilmemektedir." yazmışlar.

Benim genel sağlık raporunu zaten tetkik sonuçlarına göre işyeri hekimi hazırlayacak da bu verem savaş dispanserleri "İşe giriş raporu verilmemektedir." diyerek "işe giriş amaçlı, bu film ve grafi çekim işlemlerini yapmıyoruz" mu diyor yoksa "çekeriz ama resmi işe giriş raporunu biz vermeyiz" mi diyor anlamadım.

Birkaç tanesini aradım ama meşgul, görüşemedim telefonda.

Var mı yakın zamanda işe giriş amaçlı bu tetkikleri yaptıran İstanbul Anadolu yakasında? Bir de varsa hangi semtte yaptırdı acaba? Raporu geçtim bu mikrofilm ve akciğer grafisini zaten çekmiyordu bile bazı dispanserler sanırım.
(4) 

rahim duvari kalinligi

Kittie #1514923 
dahiliyeye gittim.
ultrasonla bir yerime bakildi. ama tam vucut cektirdim.

ultrason odasindaki doktor ultrasonu cekti.
raporun sonuna rahim duvari 10mm yazmis. klinik bulgu varsa klinik istenmeli mi oyle bir sey yazmis simdi rapora bakamayacagim.

bana da ultrason sirasinda sizin kanamaniz oluyor mu dedi.
ben de hayir dedim. peki regl doneminde cok kanamaniz oluyor mu dedi bu sefer. ben de hayir dedim. ultrasona gitme nedenim de alakasiz bir sey.
en sonunda dedim neden soruyorsunuz.

dedi ki rahim duvariniz cok kalin geldi bana. 10mm dedi.
ben de ne diyeyim ciktim odadan.

giderken de endiselendim herhalde duvar normal insanda 2, 3 mm falan dedim icimden.
simdi bakiyorum referans araligi 7 -14mm
doktor niye bu kadar abartti sizce? raporda da 10 yaziyor dedigi gibi.
bu sorunu yasayan var mi?
(1) 

Faturalı hattı kullanmazsam?

goodz #1514922 
Faturalı hattımda paket tanımlamaz ve hattı da birkaç ay hiç kullanmasam faturama ne gibi ödemeler yansır? Turkcell.
(1) 

erasmus stajı

dedim ben sana #1514921 
bu dönem yüksek lisansa başladım. okulun erasmus anlaşması yokmuş ama staja gidilebiliyormuş. konunun ayrıntılarını nasıl öğrenebilirim? bilgi edineyim ki yapıp yapmayacağıma karar verip, dil sınavına vs çalışayım diyorum. hali hazırda da kamuda çalışanıyım. daha önce böyle bişey yapan var mıdır aramızda? şimdiden teşekkürler.
(3) 

yere düşen hdd

1195 #1514920 
everest kabındaki harddisk yere düştü. disk normal dönüyor şu an, normalde düşen harddisklerde ses çıkar ama mesele şu ki bilgisayarım henüz göremedi.

sizce umut var mıdır?

bavul kilifi

in vino veritas #1514919 
kullaniyor musunuz, memnun musunuz? marka tavsiye eder misiniz?
(7) 

Az bilinen bir yabancı dili öğrenmek

vestasy #1514915 
Dil bölümü mezunuyum, işim tamamen İngilizceyle. Bir diğer yabancı dil olarak Türkiye'de bilenin çok olmadığı bir dilde kendimi geliştirmek istiyorum. Mesela geçmişte sevgilisi sayesinde Danca öğrenen bir tanıdığım şu an Danimarka büyükelçiliğinde çalışıyor.

Hem hobi olarak hem de iş imkanı sağlaması açısından bu şekilde hangi dili öğrenmem sizce daha mantıklı olur? Çince, Rusça vb. değil elbette bahsettiğim.
(2) 

para transferi

cay varsa icerim #1514912 
merhaba,

ben almanya'ya geldim işim için ve bir süre burda kalacağım. türkiye'deki garanti bankasında euro hesabımdaki parayı almanya'daki hesabıma en hesaplı ve hızlı şekilde nasıl gönderebilirim acaba?
(5) 

çikolata kisti belası

armutistan #1514911 
merhaba. 5 cm civarında çikolata kistim var. doktor yapabilirsen çocuk yap çocukla beraber alalım dedi. çocuk yapma durumum yok. hamilelik geçirmeden öncede ameliyat çok önermiyorlarmış yumurtalık rezervlerine zarar verirler diye. neyse visanne diye bi ilaç kullandım 4 ay falan ama ne kullanmak mafetti beni. adet olamayınca patladım. ilaç kullanırken bacakta kasıkta ne güzel ağrım olmuyordu. bırakınca yine başladı. bu iletten kurtulan var mı ? sizde nasıl gelişti olay?
(5) 

Duyurucuların iyi hissettiren şarkısı

south park in kapusonlu uyesi #1514909 
Selamlar, haftasonuna güzel bir giriş yapabilmek adına kendinizi iyi hissettiren, modunuzu yükselten şarkılara talibim. Nurtopu gibi bir playlistimiz bile olur belki.
(2) 

Fransa'da çalışmak

gezegenim #1514906 
merhabalar,

Öğrenci vizesi olan lisans öğrencileri legal olarak part time iş yapabiliyor mu Fransa'da bilen var mı? Veya bunun bilgisini nerden öğrenebiliriz?

macbook pro harici monitör ile mouse lag problemi

Weeze3r #1514905 
selamlar, harici monitör ile kullandığımda mouse da laglar oluyor, usb kablosuz logitech mouse, nasıl bir çözüm uygulayabilirim?
1 ...  ... • 1093    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık