(4) 

Çiçek Sepeti dışında yer

tchuck #1073612 
selam arkadaşlar çiçek sepetinden üstü çikolata kaplamalı meyve sepetini söyleyecektim ki kaldırmışlar. her tarafı apaçi apaçi şeylerle doldurmuşlar (kek kurabiye yer gök). ben de ordan almamaya karar verdim.

çiçek sepeti dışında istanbul içi, (çekmeköye) aynı gün teslimat yapan benzer site var mıdır?
(11) 

şehir filmleri

federer #1073607 
dünyanın güzel, enteresan şehirlerinde çekilmiş, şehri bol bol görebileceğimiz filmler arıyorum. öneriniz var mıP teşekkürler.
(1) 

ing en güzel yerinde fade out olan solo

timmie #1073605 
yani illa bunun mota mot çevirisi olması lazım değil de bunun gibi şeyler için kullanılan bi tabir var mı? buzzkill gibi mesela, o çok olumsuz tabi pek ilgisi yok, örnek olması açısından.
(2) 

igrencli soru - kanlı balgam

galandar kostumu #1073604 
selam gencler,
dun acayip bi usume titremeyle beraber hastalıga tutuldum, grip gibi hissediyorum. bugun de bikaç defa kanlı balgam cıkardım. bogazım tahriş olmus gibi, balgam da bogazdan geliyor gibi hissettim ama bunu googlelatmak gafletine dustum simdi tırsıyorum. balgam dedigimiz nane illa cigerden mi cıkar? yoksa bogazdan da cıkıyor mu? öyle bogazımdaki gıcıktan oksurme dısında belirgin bi ciger sıkıntım yok.
(5) 

Bilal'e Anlatır Gibi Yol Tarifi İstiyorum - İstanbul

chatias #1073602 
Atatürk Havalimanı - Crowne Plaza İstanbul Harbiye arasını toplu taşıma ile en kolay şekilde nasıl giderim? İstanbul'u sadece 6 7 defa turistik olarak ziyaret ettim. Onları da hep başkaları gezdirdi zaten. O yüzden bilgim sıfır.
Yol tarifi özürlüsü bir insanım. Lütfen açık bir şekilde belirtirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
(6) 

Nbr

Golden Ratio #1073599 
Naber neler yapıyorsunuz ? Arkaplanda 15 saattir placebo çalıyor uyuştum tamamen. Yarın okula gitsem mi gitmesem mi onun planlarını yapıyorum bir yandan, nefret ederek geldiğim okulun (her ne kadar uzasa da) son dönemindeyim tuhaf hissiyatlar var. Cumartesi piknik neyin olucak bölümcek. İremciğim de gelir diye adımı yazdırdım, yoksa cumartesi deli mi dürttü sabahın 9unda kalkıcam ^^ Çok çenem düştü sb.
(1) 

gece gece oyun sorusu

gneral #1073588 
arkadaşlar selam,

torrentsiz, reklamsız vs. "uncharted" diye bir oyun var, bunu tek link şeklinde nereden indirebiliriz? limitsizamca.net gibi, bunun muadili site var mı?
(2) 

ilizyonist hatası +18

_k_u_z_g_u_n_ #1073584 
gerçek mi bu en son yazan 100 euro için yapılan şakaydı diyor mesela çözemedim www.youtube.com
(4) 

Bol Düzenleme Gözü ve Cebi Olan Sırt Çantası Nerede vardır?

soufigay #1073581 
Freelance çalışan biri olarak o toplantı senin, bu toplantı benim derken, sırtımda fotoğraf makinası, bilgisayar, ipad, defter, şarj aletleri, cüzdan, hard disk gibi pek çok şey oluyor, bunun yanında tabi çok spor olmaması lazım. Fiyat maksimum 400-500 tl civarında olursa çok sevinirim.
(2) 

film ismi soruyorum

pembepapagan #1073574 
Bir film vardı, filmde bir kız ev hapsinde.

Bir kaza oluyor, serserinin biri yüzünden bu ev hapsinde tutuluyor. Evde can sıkıntısından üst komşuyu dikizliyor, bacağını kırıyor, eve kargo çağırıyor, gelen adamla sevişiyor, mahalleli buna yardım ediyor, evden çıkamadığı için eve bir şeyler getiriyor. Sonunda evden çıkıp gerçek suçluyu buluyor.

Bu filmin adı neydi? ne olur yardım edin. Zooey deschanel olabilir başrol oyuncusu ama emin değilim.
(1) 

Bu siteden neden artık donwload yapamıyorum ?

darkknight #1073572 
arkadaşlar ekte fotografını koydugum shareae.com dan uzantılı ( bır ıkı ay oncesıne kadar )sureklı indirme yaptıgım prefiles.com 'dan neden artık donwload yapamıyorumdur sizce ?
(5) 

plastik terlk nasıl yıkanır

reavelyn #1073571 
sb. üstünde bi kir pas yok da genel bi temizleyeyim diyorum. nasıl yapsam?
(3) 

Windows 7 format atma

elon #1073569 
Abartısız 7-8 senedir format atmıyorum. Önceden torrent'ten falan iso'yu bulup flash disk'e yazıp atıyordum formatı. Şu an kullandığım laptop'ta zaten orjinal Windows 7 var, korsan işlere girmeme gerek yok, girmek istemiyorum da ayrıca.

Laptop'ı ilk aldığımda sistem geri yükleme için recovery point de oluşturmadım. Ben elimde recovery cd'si olmadan bu bilgisayara legal yöntemlerle nasıl format atabilirim?
(3) 

Mısır Gevreği Yok

Mulva #1073568 
Eskiden 90ların sonunda ne güzel çeşit çeşit mısır gevrekleri kahvaltılık gevrekler vardı.

Artık hiç çeşit kalmamış.

Nesfit mesfit değil


bi tek cheerios var o da anormal pahalı
bi de chocapic kalmış eskilerden

kellogsu da ülker almış


gevrek yiyenler hangilerini yiyorsunuz?
(2) 

Jpeg formatındaki resmi otomatik ikiye bölmek mümkün mü?

gijilti #1073566 
Elimde 80 adet Jpeg dosya var. Taranmış bir kitap.
Her bir resmi tam ortadan ikiye bölmem lazım.
Bunu photoshop'ta yapabilirim, evet, ama bayağı yorucu olur.

Daha pratik bir program var mı? Ekleyeceğim, tam ortadan ikiye bölüp iki farklı Jpeg dosyası olarak kaydedecek?
(10) 

Kobo vs. Kindle

microfiction #1073565 
Merhaba,

D&R'ın Kobo'yu Türkiye'ye getirmesinden sonra hangisini almak daha mantıklı? Kindle Paperwhite mı yoksa Kobo Glo HD mi? Hem Türkçe hem de İngilizce kitap okuyucusuyum.
(3) 

Zenginleri Öldürecez Hazır Olun

Mulva #1073564 
www.mynet.com

Adamın çökülen parasının haddi hesabı yok.

Yok mu İstanbul eşrafı kimdir bu ağa kim, hangi örgüt çökmüş mallarına?
(3) 

kısa dönem gidip askerde kalma

rahip janick #1073560 
kısa dönem gidiyorum askere, askerde subay olarak kalma şansım var mı? yoksa uzman olarak mı kalıyorsun?
(1) 

twitter icin retweet filtresi

Silesius #1073559 
birinin profiline bakiyorken, paylastigi bir seyi ariyorum. daha evvel okudum gectim, ama su an bulamiyorum. nedeni de her gün zibilyon tane seyi retweet etmis olmasi. twitter kullanmiyorum, bilmiyorum, giris vs yapmadan, üye olmadan, sadece paylasilan resim+yazilari görme, retweet ya da atilan (?)mentionlarin tamamini gizleme secenegi mevcut mudur? nasil yapilir? anahtar kelimeler dahi yardimci olur.
(4) 

kadıköy'de manav gibi bir yer

tepedeki psychedelic adam #1073557 
marketlerde ya da manavlarda göremedim ama sebzelerin pişmeye hazır halde satıldığı bi yer var mı? yani ne biliyim pırasa, fasulye vs. temizlenmiş, doğranmış paketlenmiş ben onu tencereye atıp pişiriyim sadece. superfresh gibi şeyler sayılmaz.
(3) 

katı meyve sıkacağı

rajaz #1073556 
tavsiyeniz var mı? olabildiğince basit olsun. ucuz olsun. öyle alengirli özelliklere markaya falan pek gerek yok. havuç elma üzüm falan sıksa kafi. çok da ses çıkarmasa süper olur. var mıdır böyle?
(5) 

şimdi ne izlicem?

galandar kostumu #1073554 
drama/komedi dalında. shameless, weeds derken hersey iyiydi. ellerim bomboş kaldı. benzer önerisi olan?
(16) 

sizce yaşanası bi şey kaldı mı? ergenli intihar sorusu değildir

bana da mi lolo #1073547 
düşünüyorum zaten uzun zamandır ne için dünyada olduğumuzu düşünüyordum. yani ona cevap bulmuş değilim bugün eve geldim emekli babamla oturup işlerin nasıl gittiğini konuştum. sonra babamın bütün gün akşama kadar evde oturduğu aklıma geldi. dehşete kapıldım böyle 30 yıllık meslek hayatından sonra eve oturup yavaş yavaş sonu beklemeye başlamak gibi geldi.

düşünüyorum şimdi eski zamanlarda insanlar bir siyasi görüşü, müzikleri, insanları, gezmeyi doya doya yaşamış insan. her şey en tazeymiş o zamanlar.

düşünüyorum şimdi sizi içine çeken bir siyasi görüş kaldı mı? sağcılık, solculuk, atatürkçülük, osmanlıcılık bırt pırt hepsinin şu an içi boşaltılmış durumda değil mi şu an? geriye hülocularla çizgisi belirsiz dağınık "geri kalanlar" kaldık değil mi? bi siyasi görüşten insanla tanıyıp onu keşfetmek ilgi çekmiyor..

düşünüyorum artık zaten başta ülkemizde olmak üzere (ekşide uzun uzun konuşulmuş) bi rock müzik grubu kalmadı adam akıllı. güzel müzik üretilmiyor? dünyada da dümdüz bi hale gelmedi mi bu müzik işleri? nerede efsaneler?

düşünüyorum filmler de artık marvel bi bizi düdüklüyor. nerede eski harika yakın tarih filmleri, savaş filmleri, insanı şapalak eden filmler? artık teknolojik olarak nirvanadayken neden her şeyin içi boş? ülkemizin sinema gidişatını hiç ağzıma almıyorum. ölene kadar yeşilçam izlerim daha yeğdir.


eskiden hayatı age of 'ta karanlıkta bölge bölge açmak gibi keşfetmek gibi hissederdim. msn 'de amerikalı ekleyip saat farkını tutturup ya da bizde gündüzken karanlık web came bakan amerikalıyla dil geliştirmenin tadına varırdım. şimdi herkes omeglede ya birbirine skini falan gösteriyor. iletişim etkileşim yok sanki insanlarda?

arkadaş edinememek ayrı bela. 25 yaş üstü arkadaşsızlar güruhuyuz. şurada kaç kişi 25+ ve arkadaşı yok desem bin tane üniversite mezunu iş dünyasından adam çıkar. ona rağmen kimse kimseye yanaşmıyor.

sizce yaşayacak ne kaldı mesela?
(1) 

3,5 yaşındaki çocuk için pasaport

lilidance #1073544 
Harcı ve ücretleri yetişkinle aynı mı ?
(3) 

ingilizcede negatif yönde anlamlı sonuç

denlar #1073543 
nasıl denir?
(5) 

mayıs ortasi gibi ayvalık

galandar kostumu #1073540 
nasıl olur? denize girilmez mi?
(6) 

ne zaman geçiyo?

aksi kanitlanmadikca cocuktur #1073539 
ne zaman unutuyosun?
youtu.be
(7) 

mimar sevgiliye ne hediye alınır

süngerbob #1073537 
soru yukarıda. 2 aylık bir ilişki. mimar. mimarlıktan hoşlanıyor. işkolik bir insan. ilişki bu kadar yeniyken ne hediye alınır bilemedim
(2) 

çeviri (kısa)

sos fistik olsun mu #1073531 
yönetimin el değiştirmesi: ?
(6) 

şurlarda

yetkili birine benzeyen abi #1073528 
konuşma dilinde şuralarda yerine şurlarda denmez mi?
şuradaya şurda demek gibi değil mi bu?
(1) 

Arrow hakkında sorular spoiler

Cursed Chico #1073522 
Arrow hakkında sorular spoiler *******************************************************************************,

Seyrettiğim bölümde oliver ölümden dönaüyor rasalgulle kapıştıktan sonra.

- merlin mi öldürüyor sarayı ve laurel o ölmedi diye gözüksün diye mi onun kılığında?
- merlin niye rasalgulu öldürmeye gitmiyor, kızından eğitim aldı diye mi?
- karısı öldüğünde doğru kişiyi öldürseymiş her şey farklı olurmuş tarzı şeyler diyor, ne değişecekti tam anlamadım. savaşmayı öğrenmeyeekti tüm şehiri yok etmeyecek miydi bunu mu kastediyor?
- laurele kim eğitim verdi
(3) 

bu kuşun cinsi nedir?

eurhka #1073521 
Karaköy'de gördüm bugun
(3) 

bu dövüşü hangi takım kazanır

Sandman #1073516 
1. takım

Thor Demir Adam Golyat (Clint Barton)

2. takım Hulk Gümüş Sörfçü Namor
(5) 

bilkent mayfeste giriş

cusoon #1073515 
mezun olmasına 2 kalan yıllardır şenlik yüzü görmeyen bir hacettepeli olarak soruyorum bilkent mayfeste nasıl girebiliriz? 2 kişi gitcez arabamız da var ama hacettepe stickerlı. kapıdan kovsalar bacadan girmeyi düşünüyorum tavsiyesi olan var mı?
(3) 

Twitter Foto Çözünürlüğü

okuyomusun kaca gidiyosun #1073513 
Retina macbook'da gayet yüksek çözünürlükle kaydettiğim fotoğrafları tweet atınca resmen çamura dönüşüyor. Bir çok twitter programı denedim ama değişmedi. Çözüm var mıdır?
(1) 

oyun?

kurnaz #1073510 
şimdi bir hikaye yazdım, bunu oyunlaştıracağım.

lifeline tarzı ama hikaye farklı elbette.

bu tarz oyunları seviyor musunuz?

bu tarz oyunlar için tavsiyeniz, isteğiniz var mı, şunu şöyle, bunu böyle yap diye?

bu tarz başka oyunlar önerebilir misiniz incelemem için?

şu tarz
play.google.com
(22) 

Nabersiniz gençler?

manuel mandalina #1073509 
Ben işten çıktım, istiklalde bi seminere katılıp uyukladim azıcık. Marmaraya gidecekken düşünmeden tünel tramvaya bindiğimden halen yollardayim. Otobüste bi amca eski sevgilimin eve sıktığı sprey gibi kokuyo, kendisini aramamak için zorlandığım bu günlerde hiç hoş olmadı doğrusu (aramicam tabii ki). Sizde durumlar nasıl, gününüz nası geçti?
(2) 

laptop klavyede bazı tuşlar çalışmıyor

herospower #1073507 
yeni laptop aldım refurbished diye ucuza geldi baya ama bugün geldiğinde saçma bir sorun ile karşılaştım. acer predator 17 modelin adı.

klavyede ESC, 1, CapsLock, A tuşları çalışmıyor şu an.

ilk geldiğinde S tuşu da çalışmıyordu sonra bir ara geldiler sonra bi ara sadece S tuşu çalışmıyordu iyi dedim geliyor yavaştan şimdi S yeniden çalışmaya başladı ve yukardaki kombinasyona geri döndüm.

ne yapmalı? tamam yarın servise götürücem ama o ana kadar bu saçma sorun başına gelen varsa yardım edebilir mi?

hadi diyelim donanımsal sorun, kaçtan başlar bu işler?
(4) 

Elektronikçilere bir soru

halihazir #1073505 
Merhaba,
bir şey dikkatimi çekti.

Diyelim DC gerilim ile çalışan bir aletimiz olsun (adaptör yahut pil ile beslenebilsin, hatta laptopı buna örnek verelim). Ben bu cihazın devre şemasına baktığımda bir sürü kapasitör de bobin de görüyorum. E hani bunlar DC de çalışmıyordu. O devre içindeki bobinin kısa devre olarak davranmasından başka görevi ne ola ki ?
(5) 

Kyk bursu haziranda yatar mi?

sırtçantalı #1073504 
Haziranda mezun oluyorum da haziranda burs yatar mi acaba yoksa mayis ayindaki son bursum mu olur:/
Tesekkurler
(1) 

Resimli bulmaca sorusu

ya ben lan neyse #1073503 
bulamadım.
(2) 

Bulaşık makinası

mevsimler #1073502 
Anamın bulaşık makinasını yenileyecem anneler gününde. Hiç model filan anlamam Tavsiyelere açığım. İyi günler teşekkürler.
(7) 

Yaban domuzu sorusu

Sandman #1073501 
meyve sebze yetiştirip hallere sattığım bahçede iki yavru bir yetişkin yaban domuzu gördüm öldürmeden nasıl uzaklaştırabilirim
(1) 

İphone da Başlangıç saatini görüntülemek (GMT & UTC & Z TİME)

Sskywalkeremre #1073497 
Ya dünya saatine Londra yı ayarladım, bizle saat farkı 2 saat gözüküyor. Ama şu an GMT ile aramızda +3 saat yok mu?

Ben nasıl dünya saatine başlangıç meridyenini ayarlayabilirim?

İlla 3 saat gerimizde olan bi şehir mi seçmem gerekiyor?
(3) 

Vucut gelistirme ve Alkol

duyurumvar #1073494 
Haftada ornegin bir sise sarap (kalori bakimindan) vucut gelistirme sporunu olumsuz etkilermi. Hafta ici saglam diyet ve antreman yapildigini varsayiyorum.
(3) 

bmw'li barzo kadın

galandar kostumu #1073491 
bugun acelemiz var biyere yetişecegiz, kadın ilçenin tek yön ana caddelerinden birinin ortasına cekmiş aracı yakmıs dortluleri, kasaptan et alıyor haspam. baya bekledik derken geldi, ben de bagırdım bi akıllı sensin di mi diye. hmm binim falan diye agız egdi. bindi arabaya inadına yavastan alıyor, sonra kornaya bastım. bu defa durdu gitmiyor, sonra apaçi gibi gazı kokledi falan anormal hareketler yaparak. ben de polise sikayet etcektim, bişey yapmazlar diye vazgectim. bu yaptıgının ceza kesmelik hükmü var mı?
(3) 

uçak bileti arama

bana her yer cehennem #1073486 
ben sadece belli bir tarih aralığı gireceğim ve site bana birden fazla ülke için fiyat listesi çıkaracak.

yani sorun şu. tatile gideceğim ancak nereye gideceğime henüz karar veremedim. uygun bir bilet bulursam heryere giderim. ama her ülkeyi de tek tek aratamam ki

var mı böyle bir site
(5) 

Kaç yıldır antidepresan kullanıyorsunuz?

ya ben lan neyse #1073479 
özel değilse? hangi ilaç, ne kadar?

bir de bünyenizde fiziki olarak hangi değişiklikleri bu ilaca bağlıyorsunuz?
(1) 

bu bardaktan nerede yaptırabilirim?

kayisili turta #1073478 
ha bundan

pbs.twimg.com
(2) 

duyurunun üstte kalması için kime mesaj atıyoruz?

kivanc1 #1073473 
selamlar,
bugün şu duyuruyu açtım (git: 1073244) yönetim bu tarz durumlarda üste taşıyor, bunu bildiğim için de birkaç yöneticiye mesaj attım fakat dönüş alamadım. kime mesaj atsam dönüş alabilirim, fikri olan?
1 ...  ... • 4619    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık