(5) 

Köpekler İçin Yem - Yemek Önerileri

tum haklari saklidir #1093443 
Merhaba;
dağ başında, yalnız sayılabileceğim bir ortamda çalışıyorum.
1 adet "sokak köpeği" 7/24 iş yerinin önünde duruyor. Elimden geldiğince yemek veriyordum, arada yoldan geçenlerden (sağolsunlar) yem getirip veriyorlar.

Son günlerde bir de dişi peydah olmuştu. 1-2 hafta önce yavruladı. 3 yavrusu ile dişi de buralarda takılmaya başladı. Onlara da yemek vermeye çalışıyorum. Sağdan soldan 1-2 köpek daha geliyor yemek verirken.

Sanırım miktar olarak yetiremiyorum artık.
Yemek olarak genelde, tavuk suyunda, salça, pirinç şehriye vs pişiriyorum, biraz sulu oluyor, suyuna da ekmek ekliyorum. arada kemik et vs veriyorum.

Tek yaşadığım için fazla yemek artmıyor, o yüzden onlar için ayrı şeyler pişiriyorum.

Çok ekonomimi sarsmadan 3-4 köpek 3 de yavru için ne tür yemler ve yemekler önerebilirsiniz. Şu haliyle bile (yetmemesine rağmen) ciddi sayılabilecek bir para harcıyorum. Önerilerinizde ekonomik olursanız sevineceğim.
(7) 

çanta için hangi outdoor markası?

antikadimag #1093437 
jack wolfskin, the north face, decathlon markaları?

hangisi iyidir? uzak dur, bunu al dediğiniz neler?
(3) 

özel hastane ücretini ödemezsek ne olur?

tolga asp #1093435 
dün bir duyuru açmıştım, arkadaşımın yeni doğan bebeğini yoğun bakım ünitesine alip günlük 1500 lira talep eden özel bir hastane var. sosyal güvencesi yok ve yabancı uyruklu olduğu için fiyatı şişirdikçe şişiriyorlar. 7 günlük yoğun bakım ve doğum ücreti vs derken en az 15 bin liralık fatura bekliyoruz. yaklaşık 6-7 bin peşin ödedik ama ben bunlara acayip kıl oldum. ailenin geri kalan parayi odemesini istemiyorum, zaten ödeyecek durumlarıda kalmadi elindeki bütün parayı verdi çocuk.

ben tercüman olarak hastane ile muhatap oluyorum. dün hastaneye bu parayı ödemezsek ne olur polis mi cagirirsiniz falan dedim biraz geri adım attılar, iş o noktaya gelmesin siz ne kadar ödeyebilirsinize geldi konu. iş resmen kurban pazarlığına döndü.

ben şimdi bunlara gidip kalan parayi ödemiyorum istediğinizi yapın desem ne olur? işleyiş nasıldır? sağlık bakanlığı ile görüştüm, bebeği esir alırlarsa bize bildirin dediler, o kadar ileri gidebilirler mi?
(1) 

pazubant nerede satılır?

antikadimag #1093428 
basketçilerde falan olan tipten. mümkün olduğunca ince hafif.
(1) 

Maltepe, Tugay Yolu'nda gece yürümek (İstanbul)

fadetoreality #1093421 
E5 - minibüs yolu arası güvenli mi? Gaspçısı tinercisi var mıdır?
(6) 

Uçak Bileti Fiyatları

tum haklari saklidir #1093420 
Atinaya gidiş 104 lira pegasus
Atinadan dönüş 220 lira pegasus ve 5 6 farklı firma

Bu farkın sebebi nedir. Örneğin 30 temmuzdan 15 agustosa kadar her günün fiyatlarına tek tek baktım.
5 6 farklı günde 104 liraya gidebiliyrum atinaya
Dönüşte 220 liradan ucuza bilet bulamadım.

Diğer firmalara da bakayım en iyisi dediğimde, yine fiyatlar 220 300 arası çıktı.
Neden dönüş bu kadar pahalı. Baktığım fiyatlarda, gidiş dönüş olarak da, tek gidiş olarak da baktım ama değişen bir şey olmadı.

Skyscanner ile baktığımda da atinadan en ucuz dönüş fiyatı 500+ tl cıktı.

Yanlış yaptığım nedir?
(4) 

Almanca Gramer 3 soru

lion de la Turquie #1093418 
1) Ich muss noch das Geschirr abwaschen. // bulaşık yıkamanın fiili abwaschen mı özel olarak? waschen kullansan eğreti mi durur?

2) Der Abwart hat mir geholfen, den Schrank in die Wohnung zu tragen. // Cümledeki Wohnung zarfı dativ değil mi? in der Wohnung olması gerekmez miydi?

3) Achten Sie bitte darauf, dass Sie abschließen, wenn Sie gehen. // darauf achten ile mi kullanılır? Usül bu mudur?

Teşekkürler
(7) 

Dis macunlari

yons #1093415 
Yillar once gittigim bir disciden bana dis macunu onermesini istedigimde butun dis macunlari ayni, herhangi birini duzenli kullanman yeterli demisti.
Dogru mu?
(3) 

Omega 3, Balık Yağı ve Kilo ilişkisi

aychovsky #1093414 
Aşağıdaki hafıza sorusuna balık yağı cevabını görünce aklıma geldi. Ben de Omega 3 hapı kullanıyorum (düzenli hale getirmedim, o başka bir konu). Kilo alabilme sorunu olan 38 kilodaki bir arkadaşıma doktor kilo alabilsin diye sürekli balık yağı hapı veriyordu. İnternette de Omega 3'le ilgili şeyleri Google'ladığımda 'Zayıflatır bilem' tarzı şeyler yazıyor. Bunu hem Omega 3, hem de balık yağı+Omega 3 karışımı haplar için söylüyor. Bunun olayı nedir? İştah mı açıyor, kapatıyor mu? Ne gibi etkisi var? Balık yağını Omega 3'ten ayırmak mı gerekir?
(14) 

Hangi çalışma şekli?

yue #1093413 
1. 8-4 haftaiçi + cumartesi
2. 8-6 sadece haftaiçi

size göre artısı eksisiyle birlikte yazarsanız sevinirim, teşekkürler.
(1) 

Hafızam Çok kötüydü ama iyi duruma getirdim diyenler?

body electric #1093411 
Hafızam ve pratik zekam kötü durumdaydı deyip de iyileştirenler varsa bunu nasıl başardıklarını yazabilirler mi?
(3) 

İstanbul'da çamaşırhane var mi

hakiki ssg #1093406 
Çamaşır makinem bozulmuş. İstanbul'da çamaşırhane bulunuyor mu? Beşiktaş ya da şişli civarı? Başka yerler de olur.
(2) 

Bu sözden Barış mesajı alıyor musunuz?

vapurlarfalan #1093405 
"AKP devletin tüm imkânlarını kullanıp savaş dayatıyor. Buyurun Dolmabahçe’de kaldığımız yerden devam edelim, bir cümleye bakar ve silahlar susar"

Barışçıl olarak algılayan var mı? yoksa amaç dış politika mı?
(9) 

Ayrılık Korkusu Yasiyor musunuz? Neden?

tamamen hayal urunudur #1093400 
Evlilik ya da sevgililik hangi durumda olursaniz olun. Asla ayrılmayız diye başladığınız bir iliskide ayrıldığınız oldu mu? Sebebi neydi?

Ayrılmamış olanlara sorum ise ayrılık korkusu yaşıyor musunuz? Yoksa pazara kadar değil mezara kadar gideriz diye mi düşünüyorsunuz?

Ayrılık korkusu yaşayanlar, insanın sevdiğine guvenememesi nasıl bir duygudur?
(7) 

İŞİD'in Sadece mülüman coğrafyasında Kıyım Yapıp İsrail'e Dokunmaması

vapurlarfalan #1093397 
Beni bir atheist olarak hayretlere düşürüyor.

Yoksa bu işid'in çok iyi düşündüğü stratejik bir plan mı?

bu konuda fikriniz nedir?


Bir ıraklı epirisi şöyle:
İşid ne zaman israile saldıracak?
Cevap: Müslüman olduklarında.


tr.sputniknews.com

Linki açamayanlar var sanırım, başka bir kaynaktan link:

sendika10.org
(1) 

Doom severler

utkuren #1093396 
steam summer sale'de doom 3 bfg'ye denk geldim almak istiyordum (bu araa sepetimde 1-2'de var) ancak baktım bunun içinde onlarda varmış, ben sadece doom 3'ün remastered sanıyordum. neyse sorum şu;

remaster edilen sadece 3.oyun mu yoksa 1-2 içinde aynı işlemi uygulamışlar mı? google'de istediğim cevabı bulamadım :(
(25) 

böceklerden korkuyor musunuz?

devilred #1093395 
böceklerden korkuyor musunuz? gittiğim bir yerde böcek var diye tüm geceyi sandalye tepesinde ayakta geçirmişliğim var benim. dünyada en korktuğum yaratıklar olabilirler. tüm vücudum ürperiyor gördüğüm anda, kendi nefesim tenime değse yerimden sıçrar oluyorum. sert kabuklularsa ya da biraz büyüklerse yanlarına yaklaşıp öldüremem de asla, ben ölürüm daha iyi.

biraz sakinleşmek için yazıyorum aslında, evde şu karafatma denenlerden kocaman bir böcek var, tablet ilaç koymuştum bulunduğu yere, öldü sanıyordum, ölmemiş lanet olasıca. uykusuz bir gece geçireceğim sayesinde. kocaman insan olarak benden kat kat küçük bir şeyin bana yaptıkları inanılmaz.
(3) 

PKK'nin Orak-Çekiçli Bayrağı Değiştirmesinin Sebebi Sizce Nedir?

vapurlarfalan #1093392 
Soru Başlıkta
(18) 

Havalar isininca daha az uyumaya basliyor musunuz?

stavro #1093388 
Toplam uyku saatiniz azaliyor mu?
(5) 

interrail rotayla ilgili

megacracker #1093385 
Iyi geceler sevgili gezginler. Temmuz 25 sonrasi baslamak uzere 20-30 gun arasi interrail dusunuyoruz, 2 kisiyiz. kendi kafamiza gore, internetten de arastirdigimiz kadariyla bir rota olusturmaya calistik, fakat kac gun nerede harcamamiz gerektigini henuz tam oturtamadik, sizlere sormak istedigimiz ise tam olarak bununla ilgili.
Rota su sekilde: Roma-Floransa-Pisa-Venedik-Viyana-Prag-Münih-Zürih-Frankfurt-Berlin-Paris-Amsterdam donus.
Budapesteyi de eklemek istiyoruz ama biraz ters kaliyor herhalde. Sizin de eklemek istediginiz ya da cikar dediginiz sehirler varsa duymaktan mutluluk duyariz. Simdiden cok tesekkur ederim, cevaplarinizi bekliyorum. Her oneriye acigiz bu arada :)
(5) 

psikiyatr-psikolog?

kivanc1 #1093380 
farkını biliyorum, sormak istediğim şu, psikiyatra gitsem kesin ilaç yazar mı, yoksa durumuma göre ilaçsız, konuşarak halletmeye çalışır mı?

ilaç kullanmak istemiyorum, hayatımı değiştirmesinden, beni farklı biri yapmasından, onu bırakamamaktan korkuyorum. bunu doktorumla da paylaşacağım. özel hastaneye gideceğim, psikoloğa gidip aa senin işin psikiyatr ile sen bir de oraya para domal densin istemiyorum, o yüzden direkt olarak psikyatra gideyim diyorum fakat dediğim gibi ilaç durumu kafamı karıştırıyor.

sorunumu kısaca özetlemek gerekirse bir süredir küçük şeyleri kafama takıyorum, endişeli bir ruh haliyle dolaşıyorum, yoğun gelecek kaygısı taşıyorum, nasıl bir iş bulurum, naparım, ne ederim vs.
(13) 

askerde 3 numara saç yasak mi

diego de almagro #1093374 
s.b
(3) 

hangi operatöre geçeyim?

kallesnikof #1093373 
türk telekom kullanıyorum ama internet hızı çıldırttı beni. faturalı yada faturasız turkcell mi vodafone mi yapayım. hangisinde internet hızında çılgın atabiliriz?

* telefonum 4.5g desteklemiyor.
(3) 

Emekli Maaşı Hesaplama

Efiloğlu #1093372 
Bir akrabamın yaklaşık ne kadar emekli maaşı alacağını hesaplamaya çalışıyorum. Elimde her türlü veri (2000 öncesi, 2008 sonrası, prim ödemeleri vs..) var. Ancak yaklaşık ne kadar maaş alacağına dair bir hesaplama aracı bulamadım. SGK'nın sitesinden (uyg.sgk.gov.tr) yaptığım sorgulamadan da sonuç alamıyorum. Çünkü şu an aylık bağlanmış durumda. Sorguya izin vermiyor. Aylık bağlanmadan önce de izin vermiyordu :)

Yardımcı olabilecek olan var mıdır acaba?
(11) 

bu ingilizlet basil keyiflerine Gore göç edebiliyorlar?

scars dont fade #1093371 
brexit oylamasında sonra , yok Fransa ya yok Amerika ya yok Avustralya ya göç edecegim filan demişler. elini kolunu sallayarak bunlar göç edebiliyorlar mu ki, böyle rahat rahat konuşuyorlar?


na bunlar :

mashable.com
(9) 

Milyonuncu film öneri isteği

dostlarorkestrasi #1093368 
Özellikle son dönemde çekilmiş, gerçekten etkilendiğiniz filmlerden bir kaç öneri istesem, sıcaktan uyunmuyor, iyi bir film izlemek istiyorum :) teşekkürler.
(1) 

sondan 1 önceki yeni nesilde türeyen sondan 1 önceki heceye vurgu modası

baba jo #1093351 
sondan 1 önceki yeni nesil: 20-30 yaş arası
sondan 1 önceki heceye vurgu: hemen buradaki "tek varlık" ve 0:53'teki "annedir" youtu.be

önceden yoktu sanırım bu çünkü ben de bu nesle dahilim, fark ederdim diye düşünüyorum. tiki konuşması olan "taam mığ"yı biliyordum ama bu sanki yeni türedi. bana en yakın örnek; iş yerinde var 2 tane böyle kız, 89 ve 91'liler ve bu şekilde konuşuyorlar. öyle zengin züppe cahil kesim de değil, güzel bölüm okumuş etmiş tipler. onlar da böyle ön hecelerde yüksek vurgulu konuşuyorlar, bu nedir kanalındaki yeni arkadaşta kulağımı tırmaladığından beri dikkat edince fark ettim. var mıydı önceden bu tarz bi moda, ben mi kaçırmışım? yoksa algıda seçicilik mi yapıyorum?

kendi tespitimi de sıçayım: kibar konuşmaya çalıştıkça böyle bi hal almış bence dilleri.
(11) 

Duyurudaki avukat meslektaslara bir soru

medusa #1093348 
Merhaba,

Yaz stajyeri alacagim, ikinci sinif, henuz deneyimi yok.

Benim burom da oyle buyuk kurumsal bir buro degil ancak yabanci muvekkiler de var, 5 tane muvekkilim var toplamda simdilik. Ingilizce isler de olacak yani. Bos vakti de olmayacak, ama isler cilginlar otesi yogun da degil.

Avukatlarin bir cogu yaz stajyerlerine para vermiyor ama ben vermek istiyorum, emek verecek sonucta parasiz olmaz ama ucrette kararsiz kaldim. Yemek + 750 TL teklif etsem sizce nasil?

Cok tesekkurler.

edit: sehir istanbul
(10) 

Kaçırdığınız yatırım fırsatları neler?

enkolaykullaniciadi #1093346 
Hani dedelerimiz zamanında ulus şehre çok uzak diye oradan arsa almamış ya, sizin var mı gençler böyle hikayeniz?
(2) 

700 tl Civarı Android Tel Önerisi

neronnuri #1093342 
Merhaba arkadaşlar iş telefonu olarak kullanılacak whatsapp,telefon görüşmeleri uzun olacağı için şarjı yarı yolda bırakmayacak 700 tl civarı alınabilecek tel tavsiyelerinizi bekliyorum.
(3) 

"I'mma fuck me up a bitch"i nasıl çeviriyorsunuz?

m e b #1093335 
Evet, nasıl çevirirdiniz?
(9) 

bir zamanlar anadoluda-yeraltı-sarmaşık-masumiyet-kader gibi undergrand

xu #1093333 
film önerir misiniz? yabancı ya da yerli.
(2) 

Eski Foça civarında bulunan plajlar

pillimiyango #1093328 
Eski Foça civarında denize girecek yerler önerebilir misiniz?
(4) 

şunlar nedir? satsam satılır mı?

mr.goodcat #1093323 
eskiden kalma eşyaların içinden çıktı. 4 tane var hiç açılmamış. birini açtım içine bakmak için. sanırım hoparlör ancak bildiğimiz 3.5mm girişi yok. değişik bir şey. nedir bunlar? para eder mi?

fotolar:

i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
(1) 

Esenlerden Seyrantepe'ye toplu taşıma ile Nasıl giderim

cgtto102 #1093316 
Sb.
Şimdiden teşekkürler
(5) 

Instagram çözünürlük sorunu

mrsmoon #1093311 
Arkadaslar merhaba


Instagram'da eklediğim fotoğraflarin çözünürlüğü düşüyor. Telefon da, herhangi bir prof. makineyle çekilen fotoğraflar da aynı şekilde. Bazı hesapları görüyorum, iphone ile çekilen fotoğrafların bile çözünürlüğü çok yüksek. Instagrami kullandigim telefon samsung s4. Acaba bununla bir ilgisi olabilir mi diye düşünmeye başladım. Telefonda fotoğrafı düzenlerken, efekt kullanırken sorun yok, upload ettiğim anda düşüyor. Neden?
(9) 

Bilim kurgu türünde kitap önerisi?

premium hayat yan gel yat #1093308 
S.b.
(8) 

kardiyonun işe yaraması için nabzın hangi aralıkta olması lazım?

baba jo #1093305 
soru bu ama doğru bir soru mu bu?
spora yeni başladım, yağ oranımı ilk etapta %5 kadar düşürmek istedi antrenör, haliyle kardiyo ile başlıyorum antrenmana. nabzım ortalama 130 oluyor ama sanki bisikleti daha hızlı sürebilirim ya da daha hızlı koşabilirim gibi geliyor. yeni başladığım için çok hızlandırmadı antrenör ama sürekli başımda olmadığı için ben nabız kontrolüyle ne kadar hızlanmam gerektiğini ayarlayabilir miyim?

mesela; bisikletle 15km/s ile giderken 120'lerde başlayan nabzım 20 km/s'ye ulaşınca 130'ları geçiyor. bugün 140'lara çıktığında tam kararında hissettim ama 20 dakika boyunca o tempoda gidebilir miyim emin değilim. sanki bir yerden sonra nabzı fazla yükseltmenin olumlu bi katkısı olmadığını okumuştum, doğru mu hatırlıyorum? yoksa nabızla falan o kadar alakası yok mu bu işin, tamamen karıştırıyor muyum? teşekkürler...
(7) 

Powerbank'in sarj kablosunu kaybettim

equine #1093304 
Xiaomi powerbank'in kendi sarj kablosunu kaybettim:( bir kere doldurmak nasip oldu, sonrasinda yok oldu. bir daha da kullanamadim guzelimi:( hepsiburada'ya baktim, sadece kablosu satilmiyor. ne edicügüm ben? pls help:(
(3) 

Photoshop yardım edebilecek var mı?

bigcaptain #1093296 
Arkadaşlar bir arkadaşım ekolü olacak ama bir arkadaşım bir kızın kara kalem portresini yapmış ama daha sonra yaptığı kağıdı kaybetmiş. Sadece yaptığı çizimin fotoğrafı var. Bu fotoğrafı sanki gerçekten bir kağıda çizilmiş gibi gösterebilecek bir hayırsever photoshopcu arıyor.Kendisine yardım etmek isteyen varsa bana mesaj atsın bende mobilden fotoğrafı atayım. Şimdiden teşekkür ederiz

i.ytimg.com

mesela linkteki çocuk resmi yerine arkadaşın yollayacağı resmi sanki o kağıda çizilmiş gibi gösterebilecek bir gönüllü photoshopcu arıyorum.
(1) 

Arkadaşlar yeğenime hangi laptop'u alalım?

dergus #1093293 
Kendisi genel olarak nette takılacak, harici ses kartı ve ev stüdyo pakediyle ses kaydı yapacak, ara sıra da oyun oynayacak. Çok sık olmamak kaydıyla GTA 5, FİFA 16, PES 16 çalıştırsa yeter.

Biri:

8 gb ram içeren amd işlemcili, 1tb hd'li lenovo:

www.mediamarkt.com.trı-80ec00k0tx-windows-10-notebook-1148738.html

öbürü:

4 gb ram içeren i5 işlemcili, 500 gb hd'li dell:

www.mediamarkt.com.trınspiron-5559-s20w45c-core-i5-6200u-4gb-500gb-r5-m335-2gb-15-6-inç-win-10-1161559.html

Mediamarkt üzerinde 100 tl indirim hakkım var. İkisi de 1500 tl'ye geliyor. Lenovo'lar çok çabuk dağılıyor diyorlar. Dell'i de kötüleyenler var. İşlemci dünyasına uzağım, Amd'nin bu işlemcisi, i5'ten iyi midir bilmiyorum. Ama 2 kat ram var, 2 kat harddisk var. Anlayacağınız epey kararsızım.

Veya illa mediamarkt olması önemli değil. 1600 tl'ye kadar en iyi ne alınır da diyebiliriz.

Şimdiden teşekkürler...
(2) 

Nörologlar yetişin

Euxinos007 #1093292 
Yav bugün gördüğüm her şey bir anda 45 derecelik aciyla yan yattı. Bu sadece gördüklerim değil kafamın içinde de aynı his oluştu. 7 saniye filan sürdü.

Ölecek miyim doktor ?.

*Oruç tutMuyorum ve açlık durumu yoktu.
(3) 

batarya vampiri samsung note 4

anonymice #1093291 
lg g2 den sonra (ki kendisi 2-3 gün batarya süresi vermekteydi) note 4 beni mahfetti.

yahu sabah fisten cekıyorum oglene bıtmıs oluyor bu nasıl bir batarya süresidir bu nasıl bir mantıktır (samsung göreve)

Neyse, asıl ogrenmek istediğim note 4 sahıplerınden ne kadar batarya süresi aldıkları. kaç saat gidiyor?
(2) 

Had / have had / had had ' in farkı nedir ?

ıch will #1093289 
Hepsi past ve sahipti anlamı değil mi ?
(6) 

çerceve nereden alabilirim, istedigim boyutta

le fantome de l opera #1093288 
Evet yaptigim cizimleri cerceveletmek istiyorum nerden uygun cerceveler alabilirim.
(2) 

Engelliler icin otvsiz arac almak-kredi

cokponcik #1093281 
Arkadaslar bir arac alacagiz. 110bin tl civarinda liste fiyati. Otv indirimiyle 70e falan geliyor. Biz tasit kredisi cekerek odeyebilir miyiz bu miktari? Konu hakkinda 0 bilgim var ancak arac alabilecegimiz araclar kriterinde onu biliyorum motor hacmi olarak falan. Pesinat gerekli olur mu bu durumda her turlu?

Tesekkurler
(2) 

4. Levent - Etiler - Levent Civari Erkek Kuaförü Önerisi

sustain #1093279 
Selamlar.

4. Levent'te ikamet ediyorum. Hem işim hem de çevre sebebiyle hayatim genellikle 4. Levent - Etiler - Levent civarlarinda geciyor. Bu çevrelere yakin, hayvan gibi pahalı olmayan (mümkünse 30-40 tl'yi gecmeyen) ve iyi erkek kuaförü onerileriniz varsa seve seve dinlerim.

Gayet basit bir sac modeli kullaniyor olmama rağmen bunu yapacak bir kuafor dahi bulamıyorum buralarda.
(8) 

Doping'in yapamadığını Vodafone nasıl yapıyor?

gezegen olan pluton #1093276 
Bugün vodafone internet tarafından arandım, internet sağlayıcımı kendilerine geçirmemi söylediler, fiber olursa geçebileceğimi söyledim, adam fiber olduğunu söyleyince 63 Megabit'i yapıştırdım.

Fakat aynı zamanda da mevcut sağlayıcım Doping Adls'e de 50 Megabit'e (madem Fiber var, fiyatları görelim) çıkarılması için başvuru yaptım. Onlar da altyapımın en fazla 25 Megabite kadar yeteceğini söylediler.

1)Şimdi Vodafone'un kendi altyapısı yoksa nasıl o hızlara çıkmayı düşünüyor?

2)Burada bir aldatılma var mı, bu şekilde vodafone geçişim saplanıp, sonra "aaa.. sizin altyapınız 25 megabitmiş, o zaman hızınızı düşürelim deyip" müşteri mi kazanmayı düşünüyorlar?
(5) 

steam 2016 yaz indirimleri

deletesystem32 #1093272 
önceki senelerdeki gibi günlük indirimler olmayacak mı? şu anki fiyatlar 4 temmuz'a kadar aynı kalacak şeklinde duyumlar aldım. o zaman wishlistimdeki oyunların fiyatı daha düşer diye beklememe gerek yok mu? alayıyım gitsin mi?

siz neler aldınız bu arada?
(2) 

win10 format attım hddyi görmüyor

freetakilir #1093271 
şimdi win usb tool ile win 10 isosunu usbye yazdırdım, resledim, açılışta usbden başlat dedim, başladı disk biçimlendirme geldi hddyi görüyordu her şey normaldi. formatladım next dedim format atma bitti sonra açılırken no bootable disk gibi bişey dedi.

garip olan şey formattan önce hard diski görüyor da formatı atıp pcyi resleyince neden görmüyor? nasıl çözeceğim bunu?
1 ...  ... • 4448    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık