(2) 

Mezuniyet ve Askerlik

Traveller #1113275 
Yuksek lisans mezuniyetinden sonra diplomayla askerlik subesine gitmek gerekiyor mu yoksa onlar otomatik olarak sistemleri uzerinden benim mezun oldugumu gorebiliyor mu?
(3) 

uzun uçuş sonrası

kullanıcı_adı #1113272 
arkadaşlar merhaba,

Dün yaklaşık 13 saatlik uçak yolculuğu yaptım eve geldim ve az bi dinlenmeden sonra hemen yattım yaklaşık 8 saat uyuduktan sonra işe geldim fakat şuanda kafam kazan gibi her yer sallanıyor gibi, bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Var mı önerebileceğiniz ilaç vs.
(2) 

Beats Pill hakkinda soru

dumanim ben #1113266 
Merhabalar bir arkadasim ikinci el uygun fiyata satiyor. Temiz durumda urun fakat ilk versiyonu sanirim.

Daha once BOSE soundlink Color kullandim kardesime hediye ettim. Cok memnundum.


Kullanan var mi? Pili, sesi iyi midir? dayanikli midir?

Az para da vermeyecegim. Yorumlarinizi bekliyorum

Tesekkur ederim

not: versiyonundan emin degilim resmini ekliyorum.
(3) 

Kitap önerisi

carmenta #1113262 
Merhaba hediye olarak kitap almam gerekiyor siparis üzerine , alacagim kisi Dan Brown'un bütün kitaplarini severek okumus birisi 35 yaslarinda erkek cok kitap okuyan biri olmama ragmen tarrzlarimiz farkli oldugundan bir secim yapamadim, okuyup begendiginiz sürükleyici kitap tavsiyelrinizi alabilirniyim ? Tesekkurler.
(3) 

Çeşme'de ucuz/ücretsiz şemsiyeli halk plajı?

ateslizenci #1113255 
Merhaba arkadaşlar.

İzmirdeyim. Memleketten annem ve arkadaşı geldi, denize girmek istiyorlar. Çeşme taraflarında böyle ucuz ya da ücretsiz olarak kullanabileceğimiz şemsiyeli bir plaj var mı?

Ilıca'da şemsiyeler almış başını yürümüş. Çok pahalı. Şemsiyemiz de yok götüremeyiz de. En azından böyle günlük kiralayabileceğimiz ucuz şemsiyeli bir plaj bulsak diyoruz.

Aslında Çeşme olmak zorunda da değil. İzmir merkezden günübirlik gidebileceğimiz böyle bir yer var mı ya?

teşekkürler.
(4) 

Yurtdışından telefon alıp memnun kalmayan?

EkimBebesi #1113252 
Yurtdışından cep telefonu alıpta ilerleyen zamanlarda yazılımsal ya da donanımsal arıza çıkarıp keşke almasaydım dediğiniz bir telefonunuz oldu mu? Cevabınız evet ise almış olduğunuz telefonun modelini, verdiği arızayı, size çıkan masrafı ve arızayı yaptırıp yaptırmadığınızı yazabilir misiniz?
(2) 

bir tasarım akımının ismini arıyorum

fetisist nalbant #1113251 
aslında akım denemez. daha çok tasarımda akla ilk gelen salakça şeyi yapmanın bir ismi vardı ancak bir türlü bulamadım.

örnek vererek anlatayım. bir benzin istasyonu var. tuvaletlerindeki lavaboları araba lastikleri gibi tasarlamışlar, pisuvarları benzin pompası gibi yapmışlar. ya da bir pizza dükkanı açıyorsunuz masalarınızı pizza şeklinde yapıyorsunuz, her yeri pizza resimleri ile dolduruyorsunuz, logonuzda O harfi varsa o kesinlikle pizza resmi oluyor vs.

Bu olayın "stupid design" gibi bir terimi vardı. Biraz "stupid proof" kafasında bir şey zaten ancak doğru kelimeyi bir türlü bulamadım.
(5) 

film hakkında ne düşünüyorsunuz

yuvarlanantencereninkapagi #1113250 
www.imdb.com
izlemek için sormuyorum. izledim ve yorumlarınızı merak ediyorum.
(4) 

futbol ligi zamanında mı başladı erken mi başladı?

dellamortedellamore #1113246 
futbol ligi zamanında mı başladı erken mi başladı?

bana sanki erken başladı gibi geldi eylülde başlaması gerekmiyor muydu geçen sene eylül de başlamadı mı sanırım hükümet darbe bombalar derken ligi erken başlatalımda da halk her zaman ki gibi balık hafızasıyla olanları unutsun futbolla avunsun dedi gibi geliyor sahi gerçekten bilen var mı lig erken mi başladı normal zamanda mı başladı
(3) 

Klavyem çalışmıyor a dostlar nolur yardım

halen #1113244 
Dün çalışan bilgisayar bugün ne bi üzerine sıvı dökme ne de program değişikliği olsun çalışmıyor. Sadece prize bağlı olan adaptör ucunu değiştirdim. O da sebep değildir herhalde bilmiyorum ama. Sadece awpüsşx tuşları çalışıyor. Bi yardım be a dostlar
(5) 

Bir yil Turkiye'ye gelmeyecek kisi icin gitmeden yapilacaklar listesi

Traveller #1113241 
Evim yok arabam yok esyalarim sevgilimin evinde kalacak
Sevgilime vekalet vermek aklimda
Doktora gitmek aklimda
Baska ne yapsam iyi olur?
(4) 

[C++] Surdaki ufak detayi aciklayabilecek var mi?

bollocks44 #1113232 
int a = 42;
do {
cout << a << endl;
a++;
} while(a < 5);


Bu yukaridaki kodda a++ ne icin yazilmis tam olarak, o olmadan da program calisiyor, etkisini cozemedim ben. ++a da bir degisiklik yaratmiyor
(7) 

Cabrio Araba Sevdası

roket adam #1113230 
Recaizade Mahmut Efendi'nin eserinden bahsetmiyorum. 26 yaşındayım ama gerçek bir ergen gibi üstü açık araba sevdam var, deliriyorum cabrio araçlar için. Yıllardır şirket aracım var şirket benzini de karşılıyor ama hep standart araçlar. Bir cabrio araç alsam çok saçma olacak, sırf haftasonu kullanabilicem. E diğer türlü bu hissimi tatmin etmezsem de böyle 50 60 yaşına gelip alacakmışım ve üstü açık Bemeve kullanan andropoz dayılar gibi olacakmışım gibi geliyor. Beni cabrio araba alma hayali kurmaktan vazgeçirir misiniz? Dezavantajları vardır illa ki.

Özellikle Mini Cabrio'ya çok sevdalı duygular besliyorum. İkinci el 2005 model 50 küsür bin tele. Aslında şöyle bir şey olsa, mesela haftaiçi başkasına kiralasam haftasonu ben alsam aracı, ne güzel olur.
(13) 

Bacak bacak üstüne attığınızda

chipie #1113228 
Çoğunlukla hangi bacağınız üstte oluyor? Hangisinde daha rahat hissediyorsunuz?
Benim %90 oranında sol bacağım üstte oluyor ve sağ üstteyse bir süre sonra konforsuz hissedip değiştiriyorum.
(4) 

uzun sacli erkek yancı dizi oyuncusu

sylow #1113225 
ismini aradigim ama dizi ismi hatirlayamiyorum. Bu cocuk genelde aynı rolde oynar. uzun saclari genelde karisik olur. gözlüklü,bazen yuvarlak gözlüklü. pclerden felan anlayan görüntüsü olur. kimdir bu
(3) 

İtü önşartlı ders seçimi için dilekçe (hukukçular bakabilir mi)

onursensoz #1113222 
merhabalar,
daha önce de sormuştum ama farklı bir şekilde sormak istiyorum. konunun özeti ve bir önceki sorum şu şekilde:

''Okulu bitirmem için 2 dersim kaldı sadece ve biri diğerinin önşartı. Derslerden biri fiz102e. Yaz okulunda bu dersi aldım ama yine kaldım malesef. Okula 2008 girişliyim. Diğer kalan dersimin önşartı fiz102e min DD gözüküyor fakat biz okula girdiğimiz zaman bu şart ff di. Ben bunu kullanarak bir dilekçe versem iki derside verirler mi bana. Önşartı olan ders ilk dönemler açılıyor çünkü ve okulu bitirmek için 2 derside alıp bitirmeyi alabilmem lazım.''

şansımın neredeyse 0 olduğunu biliyorum ama dilekçeye yazmak için kuralların aleyhte değiştirilemeyeceği gibi hukuken herhangi bir şey bulabilir miyim? internette taradım ama örnek bir olay bulamadım. Bu kuralda genelde ceza hukuku ile ilgili sanırım.

kısaca eklemek istediğim şey şu; hukuken de şu maddeye göre kuralların aleyhte değiştirilemeyeceği.... gibi bir şey eklemek. konuya hakim biri yardımcı olabilirse sevinirim.

teşekkürler.
(2) 

fotoğraf makinası için sd

tempor #1113221 
fotoğraf makinam için yüksek bellekli bi sd kart almak istiyorum ama ürünler hakkında bilgim yok, ne alınmalı?

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

burda daha hızlı aktaran daha ucuz gözüküyor mesela, neye göre karar vermeliyim?
(1) 

Bu yazın hit bir parçası (portekizce sanırım)

mrsmoon #1113217 
Kadın söylüyor aynı zamanda klipte gitar çalıyor, elektro sanırım ya da bas gitar mı? Siyah saçlı beyaz tenli bir hatundu. Klipte böyle kuşlar falan vardı sanırım egzotik. Neydi bu şarkı ya, bugun radyoda da sonuna denk geldim shazamlayamadim direksiyon başında. Gece gece aklıma düştü yine.
(3) 

amerika'dan elektronik almaca

manuel mandalina #1113216 
önümüzdeki ay bir iş seyahatim olacak. cep telefonu, action kamera, kulaklık gibi bir kaç ihtiyacım var. eletroniğin buraya göre nispeten uygun olduğunu hep duyuyorum ama hiç araştırmış değilim. nereden, nasıl alınır, fiyatlara nasıl bakayım, aydınlatabilir misiniz pls? teşekkür ederim.
(1) 

Elektronik Mühendisliğinden Front-End Web Developer'lığa geçiş

yuruyen marul #1113215 
Arkadaşlar merhaba,

Üşenenlere özet geçecek olursam 2 senedir c dili ile gömülü sistem yazılımcılığı yapan elektronik mühendisiyim ve bu sektörü bırakıp "front-end web developer" olmak istiyorum. Bunun hakkındaki sorularımı cevaplayabilecek veya "yetiştirmek üzere eleman arayan bir firma biliyorum" gibi naçizane önerisi olanlarınız varsa yardımlarınızı bekliyorum. Daha ayrıntılı anlatacak olursam:

2 senedir 2 farklı elektronik firmasında "gömülü sistem yazılımcısı" olarak çalıştım/çalışıyorum. İleri düzeyde c bilgisine sahibim, algoritmalarla uğraşmayı seviyorum.

Ancak son zamanlarda çalıştığım firmadan ve genel olarak çalıştığım sektörden keyif almadığımı farkettim ve uzun zamandır ilgimi çeken "front-end web developer"lığa geçiş yapmak için iş dışındaki zamanlarımda yavaştan kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ancak bir iki sıkıntım var:

- Çalışma saatlerim biraz yoğun olduğu için iş dışında az bir zamanım kalıyor ve çok yavaş yol alıyorum.
- Bir çok dilin/mekaniğin/sürecin bir arada ilerlediği bir aşama olduğu için kendime bir çalışma planı çizmekte yer yer zorlanıyorum.

Bu tarz sorunlardan dolayı birazcık tıkanmış durumdayım. Ve aklıma gelen ilk çözüm önerisi "yetiştirmek üzere eleman" arayan bir firmada neler yapabildiğimin farkında olarak alabileceğim bir ücretle çalışmak istiyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek veya sorunlarım hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlardan ufak da olsa bir yardım bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler.
(13) 

Gidiş dönüş 1500 yalnızca gidiş 2400 TL Açıklaması nedir?

vonkhar #1113198 
Biz mantığını çözemedik. Gidiş dönüş alıp geri dönmem yani nedir?
THY New York uçuşu için.
Nedir bundaki olay arkadaşlar?
(3) 

Öğrenci evine internet

hadi ya la #1113197 
* Hızı hiç önemli değil. Spotify çalsın, 360p video takılmadan oynasın yeter.
* 50 GB kota yeter gibi gözüküyor.
* Taahhüt olmasa çok iyi olur (TürkNet seçeneği var ama kullananlar hiç memnun değil gibi) yazın fatura ödemek istemiyorum. Sonraki yıl ise Erasmus durumundan buralarda olmayabilirim.

Fiber, normal, mobil modem fark etmez. Ne önerirsiniz?
(1) 

Sakaryada kalacak yer ve kiralik ev

gakgul #1113192 
Merhaba.Bu hafta ici iki gunlugune kalacak bi otel ariyorum sakaryada.bookingde baktim ama fiyatlar cok yuksek geldi.gecelik iki kisilik odaya 200 lira istiyorlar nerdeyse yazlik sezon fiyati.daha ucuza kalabilecegim guvenli bi yer var midir, pansiyon da olabilir konfor aramiyorum temiz ve guvenli olsun yeter.

Sakaryaya ev kiralamak icin geliyorum.dusundugum bolge serdivan.serdivanda kiralik evi olan; emlakci tanidigi olan varsa mesaj atabilir mi lutfen.
(1) 

radyo program isim önerisi?

islergucler2 #1113186 
selam dostlar.

80'ler 90'lara karşı günümüz müziğini kapıştıran iki kişinin sunduğu programa isim aramaktayız.

teşekkürler.
(2) 

Piyasada ilan sayısı az sanki

amusan #1113182 
Geçen sene bu dönemler bakıyordum arada fark var gibi. En az 2 yıl tecrübe istemeyen ilan sayısı çok az geçen seneye göre + sitelere bakıyorum hep aynı ilanlar yeni ilan eklenmiyor nerdeyse. Bana mı öyle geliyor?

Not: Sektör: Bilişim
(4) 

Beta ayakkabıdan ayakkabı alıyoruz - buyrun - linkli

iddaaci #1113173 
Merhaba arkadaşlar, Beta'dan bir ayakkabı buldum. Sizden ricam bunun hangi rengini tercih edeceğimi bana söylemeniz.

www.betashoes.com

Ben aslında kahverengini seviyorum ama çok klasik onun yerine yeşili alayım diyorum. Bir de yeşilli kahverengili kombinesi var.

Siz ne diyorsunuz?

Ya da bu tarz başka ayakkabı markaları var mı?

Limit: 150 tl
Cins: Erkek
Yaş: 31
Boy: 187
Kilo: 85
(6) 

kredi kartına hesap kesim öncesi para yatırılırsa?

islergucler2 #1113166 
selam dostlar.

22.8.16 hesap kesimli karta bugün para yatırsam yarın gönderilecek ekstrede yazacak borç tutarını düşürmüş olur muyum?

ayrıca 22.8.16 olunca yarın mı gelir ekstre yoksa sonraki gün mü?
(2) 

İnanılmaz workout

yue #1113165 
Ya bu kadın ne yapıyor böyle :DD böyle workout görmedim adssflkhll

www.instagram.com
(1) 

Neal Stephenson kitapları

puc #1113159 
Selamlar,

Anathem ve Elmas Çağı kitaplarını almıştım ama biraz karışık geldiği için bıraktım. Okuyanlar var mı, nasıl? Önerir misiniz tekrar başlayayım? Sözlükte de fazla yorum yapılmamış.

Teşekkürler
(7) 

Müzelerdeki sesli rehberler

okuyamıyom ben ya #1113155 
Açıkçası tam adını bilmiyorum, ama anlamışsınızdır siz neyden bahsettiğimi. Bu müzelerde kiralanan audiolar işte.

Bugün istanbul arkeoloji müzesine gittim. (Bunca zaman duymamış, gitmemiş olmam benim ayıbım evet.) Müzede çok etkileyici eserler var, ama kenardaki kartlar yeterli olmuyor. Haftaya tekrar gidip göremediğim yerleri gezmeyi düşünüyorum. Bu sefer her şeyi tam anlamak istiyorum ama. O audioları kiralayan, kullanan oldu mu hiç? Ben sanırım hiç kullanmadım onlardan. Nasıl kullanıldığını, içerde kimin konuştuğunu, neyi anlattığını bile bilmiyorum. Tavsiye ediyor musunuz? Güzel anlatıyo mu içerdeki abla/abi?
(3) 

Türk vatandaşı olup Almanya'dan İngilteye vizesine başvurmak

unsuz bir turk dusunuru #1113154 
Merhabalar. Malumunuz İngiltere schengen ülkesi değil ve ben Erasmus programındayken yılbaşında bir arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum 1-2 haftalığına. Bildiğim kadarıyla orda da Teleperformance bu aracılığı yapıyor. Alman vatandaşı olmadığım halde Almanya'dan İngiltere vizesi için başvurma şansım var mı acaba?
(2) 

rayiç bedeli hk?

therevo #1113152 
beğendiğim evin şu an bana satılmak istenen fiyatı 135000 tl.
110.000 konut kredisi çekmeyi planlıyoruz ancak evi bize satacak olan mal sahibi evi arsa sahibiden alırken tapu da evin rayiç bedelini 65.000 tl olarak göstermiş tapu masrafını az ödemek için. Tapuyu da bir ay önce üzerine almış. Şimdi bana maksimum 80000 kredi çekebileciğimi aksi durumda vergiyi yüksekten ödemesi gerektiğini söyledi. Eğer krediyi 110 000 olarak çekersem de hem kendisine hem bana bir kaç yıl içinde vergi cezası geleceğini söyledi.
bunun gerçeklik payı nedir?
bu cezanın bir oranı var mı? varsa her iki tarafa mı gelir yoksa sadece alıcı veya satıcıya mı yansır?
80.000 tl nin üzerinini 135 e tamamlamak için daha farklı bir yol var mı ihtiyaç kredisi dışında ( not 25.000 nakit de ben de var )
(3) 

son zamanlarda instagram'daki anlam veremediğim caps'ler

kibritsuyu #1113149 
dörde bölünmüş bir fotoğraf karesi. her karede aynı fotoğraf (bazen her birinde biraz daha zoom'lanmış), altlarında da "hede hödö yapayım mı, bıdı bıdı da yapayım mı, hele hölö yapayım mı, napıcan bilmemne mi yapıcan" yazıyor.

mesela vitor pereira resmi var dört tane. altlarında "şampiyon olmayayım mı, şampiyonlar liginden de eleneyim mi, uefa'dan da eleneyim mi, napıcan ersun'u mu getirecen" yazıyor.

bu nedir, nereden çıktı bu, bir şeylere gönderme falan mı bu tarz?
(3) 

kısırlaştırılmış kedi maması mı, tahılsız kedi maması mı?

yürüyen uçak #1113148 
2 yaşındaki kedim 3 ay önce kısırlaştı. kısırlaşınca royal caninin kısır kediler için tavuklu mamasına geçtim. yalnız bu dönemden sonra mantar sorunu da ortaya çıktı. netten araştırarak tavuklu mamayı kestim ve orijen balıklı mamaya geçtim. şu anda mantarı tamamen geçmiş değil ama iyi derecede düzeldi. yalnız sürekli tahılsız mama kullanırsam kilo almaya başlar mı? kısır kedi illa ki kısırlaştırılmış mama mı kullanmalı bilemedim. veterinere sorduğumda sorumu bitirmeden direkt kısırlaştırılmış mama dedi. bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
(2) 

Iphone 6 plus takılma sorunu

isminivermekistemeyensuser #1113143 
Merhaba,

uzun süredir kullandığım Iphone 6 plus kilitlenmeye başladı.
Bazen telefon cevaplama ekranında tusu kaydıramıyorum. Bazen uygulamada browserlarda kilitleniyor.

Neden olabilir? Restore ettim sıfır olarak kurdum biraz daha iyi ama düzelmedi tam.
ne yapmalı?
(1) 

Hukuk ve işletme/iktisat fakültelerinin taban puanlarını nereden bulabiliri

mete kudur #1113142 
İnternette bakındım ama safi boş siteler google da çıktı, beceremedim. Bunların okullara göre güncel ve gerçek sonuçlarından yüksekten düşüğe sıralamalarına nasıl ulaşabilirim.
(1) 

şu tarz masa tablaları nereden bulunur?

novotni #1113141 
yemek fotoğrafları için kullanacağım. nereden bulunur ya da kendim nasıl yapabilirim?

www.goldcoastfoodphotographer.com
www.shutterstock.com
www.davidejackson.com
media.istockphoto.com

şu malzeme nedir?

www.bowenappetit.com
www.thesecondwind.ie
(4) 

İlk yorum saçmalığı

bir ileti paylastim #1113140 
Şu her gönderi, vidyonun altına ilk yorum yazan tipler ne zaman türedi? Akım uzun da sürdü niye hala sıkılmadı bu ergenler?
(13) 

bir cılgınlık yapıp nereye gideyim?

balpolen #1113134 
cok sıkıldım, istanbula yakın nerelere gidebilirim? otobüs veya ucak farketmez, en gec salı geceye kadar kalabilirim
(1) 

whatsapp sniffer ile ilgili

buzdolabindakiyarimlimon #1113131 
Yazilimdan anlayan sniffer görünce direk anlamıştır
Whatsapp yada android sniffer githup gibi sitelerde hazır kodları var ama hangisi olduğunu secemiyorum bilen kullanan birisi varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler.
(5) 

Olasılık hesabında kafa karışması

bir ileti paylastim #1113125 
Bu doktor zorunlu atama kurasında bir yer 4 kişi bir yer 2 kişi kadro açmış. 4 kişi olanı 6 kişi, 2 kişi olan yere de 3 kişi başvuracak diyelim.

Olasılık aynı ama sanki 6kişiden 4 kişi alınan yerde ihtimal daha yüksek gibi geliyor. Biliyorum değil ama beyin niye reddediyor?
(6) 

Bisiklet zincirinden bir bakla eksiltmenin zararı var mı?

delicevat #1113124 
nasıl bir zararı olabilir?
(14) 

Çok sıkıldım

yuvarlanantencereninkapagi #1113118 
Naptiniz bugün, güzel bir gün müydü?
(2) 

şu müzik başka bir müziğe çok benziyor sanki...

kurnaz #1113117 
bir türk ezgisini andırıyor sanırım ama çıkaramadım...
game of thronestan bir müzik...

youtu.be
(4) 

hangi usenet programi? giganews uyelik??

rusdemezale #1113113 
imdi rutenialilar
torrent artik tatmin etmiyo
usenet uzeri daha saglam duruyo..

giganews uyelik ise yarar mi?
search icin nereler vardir?

maksadim, pdf epub
tabii ki diziler, filmler.. application lar tabi, tercihen mac os x icin adobe 'dan tut office'e her bisey??
(6) 

var mı güzel kitap tavsiyesi??

kurnaz #1113111 
araştırma olur, bilimsel olur, varsa güzel roman olur.

var mı böyle güzel kitap tavsiyesi?
(6) 

karınca istilası!

blatta hiberna #1113107 
merhabalar,

daha önce de çok soru sorulmuş bununla ilgili, ama yine de sormak istedim.
hayatımızda ilk defa karınca istilasıyla karşı karşıyayız.

denenenler:

-raid karınca yemi
-sirke/sirkeli su
-karıncaların geldiğinden şüphe edilen yerlerin yakınına limon koymak
-çamaşır suyuyla evin her yerine girişmek
-yuva çıkışı olduğundan şüphelenilen iki noktayı silikonla kapatmak

hiçbiri çözüm olmadı.

işin en kötü yanı, evde altı kedi var.
ortalık yere ilaç milaç da koyamıyoruz/koyamayız.
öldürmek de istemiyorum zaten, çok üzülüyorum.
ama azalmadılar bile.

evde zaten kedilerden dolayı öyle açıkta tuttuğumuz şeker falan filan gibi şeyler de yok, yani neye geldiklerini de anlamadık.

bir de gidip koca evde başka yer yokmuş gibi karıncaların güzergahının üzerine falan yatıyorlar, daha demin birinin üzerinden üç tane aldım.

şöyle sakin sakin uzaklaşmalarını sağlayacak ne yapabiliriz acaba?

annemde de, bende de fikirler tükendi.

teşekkürler!
(1) 

pcde tek jaklı kulaklıkta hem ses hem mikrofonu kullanmak mümkün mü

volkatina #1113106 
tek jaklı mikrofonlu kulaklıklarım var ancak tek olunca haliyle kasanın ses girişine takınca sadece ses, mikrofon girişine takınca sadece mikrofon işlevi var.
telefonlarda tek jaktan hem ses hem mikrofon kullanılabiliyor.
bunu pc'de yapabilmek için ses ve mikrofon için iki ayrı jaklı kulaklık şart mı?
değilse nasıl: tek jaklı mikrofonlu kulaklığı pcde kullanmayı sağlayan bir kablo çeşidi var mı?
(21) 

behzat ç'nin yeni sezonunu izlemek için para verir misiniz?

rotten head #1113097 
behzat ç yayından kalktığı sıralarda sözlükte filan onlarca entry gördüğümü hatırlıyorum "internetten yayınlayın, paralı sistem yapın bölüm başı 100 tl bile veririm yeter ki devam edin" tarzı.

sanırım ocak ayında geri dönecekmiş ve netflix benzeri bir platform olan blutv'de yayınlanacakmış. aylık ücreti de 7-8 tl gibi bişi. dizinin yeni bölümlerini izleyebilmek için bu ücreti verir misiniz yoksa yine torrentten filan mı indirirsiniz?

ben o "yeter ki devam edin kaç paraysa veririm" diyenlerin çoğunun bu cüzi miktarı bile vermeyeceğini yine torrent ya da korsan dizi sitelerinden izlemeye devam edeceğini düşünüyorum.
(1) 

Gençler oslodan bergene gideceğimde bergende hostelte yer yok

sorunvar #1113092 
Oraya yakın gidilecek alternatif mekanlar nedir.?
Flaamdada yer yok
1 ...  ... • 4350    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık