(4) 

Ütü Tavsiyesi

gonion #1200788 
Tefal bizi yıldırdı, en son komple bozulunca rahatladık ve şimdi ütü alacağız. Etrafımızdaki herkes Philips'ten memnun görünüyor, biz de Philips deneyelim istiyoruz ama emin de değiliz.

Kafamızda Philips'in kazanlı ütüleri var.

1) Kazanlı ütü mü alalım, yoksa normal ütü mü? Özellikle her ikisini de kullanmış arkadaşlar ne der?
2) Kazanlı bir sürü ütü var, farkları nedir tam olarak onu da bilmiyoruz açıkçası, hangisini seçmek lazım?
3) "Philips almayın şunu alın" diyorsanız onu da duymak isteriz.

Şimdiden teşekkürler.

Edit: Kazanlı ütü örneği: www.teknosa.com
(1) 

iphone tamir ücretleri

teritori #1200787 
selam,

lmgtfy ile uğraşamadım, o sebeple fikri olan vasa sevinirim.
iphone 6 kullanıyorum,
wifi bir çalışıyor bir çalışmıyor
gps genellikle çalışmıyor
ahizesinden çok az ses geliyor
bir de ekranı köşeden kırık.

kaça patlar bu bana :(
(6) 

Erkek - Yeni iş hediyesi

kismisolungac #1200784 
Merhaba arkadaşlar,

Ev arkadaşımın sevgilisi yeni işe başladı. Yakın arkadaşım sayılır aynı zamanda, tebrik etmek için birşeyler göndermek istiyorum. Çokta pahalı olmadan(50-60 liraya kadar)
Çiçek erkek için saçma mı olur?

Fikirleriniz nedir?

Edit: www.ciceksepeti.com
bu nasıl???

Edit2: Sevgilisi de gönderdi ama onlar çift olarak genelde bana doğum günü vs hediye gönderirler hep, bu yüzden düşünceli olur diye düşünmüştüm.
(11) 

hukuk okuyan arkadaşların yorumuna ihtiyaç var

sifirdokuzucuolanvarmi #1200782 
Selam arkadaşlar ben bir kurumda (üniversite) memur olarak görev yapıyorum. Şimdi 657 yi bilenler bilir bilmeyenler için üniversite mezunu ve en az 8 yıl memur olarak görev olarak görev yaparsanız kurum sizi amir takdirinde olarak 3.dereceye atamanızı yapıyor yani maaşınızda 200- 300 tl kadar iyileşme yapılıyor ve yeşil pasaport alabiliyorsunuz.

Şimdi ben bu kadro için başvuru yaptım ve reddedildi siz şu derecedesiniz sonra tekrar bu kadroyu daha önce alan aynı durumumda olup alan kişilerin olduğunu yazdım. 2 ay geçti hala cevap yok. biliyorsunuz ki anayasada herkese eşit davranılması gerekmekte diyor ve amirler her memura eşit davranmak zorundalar. ama gördüğünüz gibi burada bir adam kayırma söz konusu burası türkiye olduğu için. mahkemeye verirsem adalet olmayan bu ülkede mahkemeyi kazanabilir miyim? hukukçu, avukat, hakim, savcı tüm arkadaşları cevap vermeye davet ediyorum.
(2) 

teleservice tamir süresi ve ücretleri nasıldır?

sodakapagi #1200781 
Merhabalar. Vodafone'dan alınma Teleservice & Brightstar garantili Samsung Note 5 kullanıcısıyım. Telefonumu 1.5 sene boyunca doğru dürüst kullanmama rağmen dün yağmurdan sonra eve geldiğimde önce kendi kendine tüm tuşlara basmaya başladı. kapatıp açtığımda da ekranın en üst satırını elimle kullanamıyordum. Bildirim çubuğunu kalemle çekebiliyorum fakat elimle çektiğimde gelmiyor, testte de kalem kullanılmadığından bir şey söyleyemiyorum. 4 5 saat pirince yatırdım, hard reset attım fakat düzelmedi. Anlaşılan o ki düzelmeye niyeti yok. Bayram dönüşü teleservice'e vermeye karar verdim. Büyük ihtimal ekran değişecek. Acaba garantiye girer mi? Girmezse eğer sizce değişim fiyatı ne olur? Şimdiden teşekkürler.
(5) 

burası neresi?

sifirdokuzucuolanvarmi #1200777 
i.hizliresim.com

resimdeki yerin nereye ait olduğunu söyleyenin 40 yıl kölesi olabilirim arkidişler
(10) 

Yulafa alternatif kahvaltılık

elon #1200775 
Son 1-2 senedir sabahları yulaf-muz-hurma-protein tozu-süt karışımını blender'da karıştırıp içiyorum. Çeşitli sebeplerden yağ oranım çok arttı, carb'ı minimize eden protein+yağ ağırlıklı bir beslenme düzenine geçtim.

Yulafta deli carb var, onun yerine ne kullanabilirim?
(2) 

ingilizce ve ispanyolca kitap önerisi

insaniz iste #1200770 
Merhaba,

İleri seviye ingilizce kitabı önerisi arıyorum, üniversitede ingilizce eğitim görüyorum, anadili ingilizce olan bir ülkede bir süre kaldım, bilmediğim ve daha detaylı bilgiler sunabilecek bir kitap / pdf / video ders biliyorsanız ve paylaşabilirseniz sevinirim

İspanyolca için de başlangıçtan alıp ileri seviyeye kadar götüren, kendi başına çalışmaya uygun bir kitap / pdf / video ders önerebilirseniz çok sevinirim
(2) 

Günaydın, sol kulağım tıkandı

balpolen #1200766 
Dün gece tıkanmıştı, sabah hala tıkalı. Çok az duyuyorum. Ağrı vs yok, ne yapabilirim? Öneriniz var mı?
(2) 

Macbook - modeme bağlanamıyorum

tchuck #1200756 
macbooktan internete bağlanamıyorum. modemime bağlanmıyor h içbir şekilde.

ağda görüyorum, bağlan diyorum ancak "tanılar'ı çalıştır" a geliyor mevzu.
telefondan modeme bağlanabiliyorum.

ve telefonun kişisel erişim noktasından da bilgisayarı internete bağlayabiliyorum.

ancak bilgisayar modemin internetine bağlanmıyor. ne yapabilirim?

aç kapa denedim.
(5) 

Derdim birdi elli oldu, bu türkünün adı neydi

anne ben geldim ben godot hayirsizin #1200752 
Yarım saattir arıyorum bir türlü bulamadım.

Bir yerinde "derdim birdi el(li) oldu" mısrası geçiyordu. Pir Sultan Abdal'in sözlerinden olabilir emin değilim. Yardımcı olana şimdiden sevgiler
(1) 

Bi site vardi neydi o sorusu

ari maya #1200750 
Hani bi ara baya unlu bi site vardi, boyle kendimize etiketler yapiyoduk ya da baskalarini etiketliyoduk. Neydi o ya adini hatirlayamadim:(
(3) 

Hobi olarak ne okusam

sorunvar #1200748 
Önce ytü de metalurji mühendisliği okudum 2 yıl kadar sonra ösym ile sınava girip tm den derece yapınca iühfü bitirdim.Sonra stajımı bitirip ofisimi açtım .Şu an serbest avukatlık yapıyorum .Yoğun dosyam olmadığı için bende yüksek lisans ve tekrar bir lisans okumaya karar verdim .Okumayı hobi olarak düşünüyorum .Sizce ne okusam ?

1- İt alanına merakım var.Hobi olarak yazılım ve internet girişimciliği ile uğrastım.Lys puanım ile nişantaşı ya da gelişim üniversitesinde bilgisayar mühendisliği yada 2 yıllık programcılık okuyabiliyorum (mühendislik okuduğum için ilk yıl derslerini sayabiliyormusum )

2 -Yada ingilizce ekonomi yada siyasal bilimler okuyabiliyorum .Bunun avantajı dilimi geliştirmek olabilir

3-Ya da sözelden yine vasat özellerde sinama tv,reklamcılık falan okuyabilirim

4 Bunlar çok önemli değil hobi diye okuyacağım bir de vasat özellerde yüksek yapmayı düşünüyorum.
(2) 

UK vizesi

sorunvar #1200744 
Formu doldurdum .Evraklarımı hazırlayıp mulakata gideceğim.Ne soruyorlar ..
(2) 

Bayramda kimler ukrayna'da

kleider #1200743 
Kimler orada olacak neler yapıyorsunuz 23-30 arası tarihlerde

Kiev toy mekanı kimliği alan oraya gider diye , Ben kharkiv'deyim.

Bir yandan pripyat i görmek istiyo ama korkuyorum biliyorum radyasyon etkisi normal seviye de ama işte insan korkuyor.. Hep ibne oyun cod modern warfare yüzünden merak ediyorum.

Sonuç neler yapılıyor ?
(1) 

koltuğa dökülen 'acılı' şalgam lekesi?

islergucler #1200742 
nasıl çıkar? :)
(10) 

pastanenin web sitesi olur mu

klar #1200741 
olmalı mı? gerek yoksa bile olması için nasıl argümanlar bulabiliriz?

konu şu;

ben az çok template site hazırlayabiliyorum. oturduğum semtte şubeleri olan 2 köklü pastane ve bir tane de köklü lokanta var. bu işletmelerin ikisinin web sitesi açılmış ama olmasa daha iyi. yani orası burası kaymış, bırakmış gitmişler. bir tanesinin de adresi alınmış ama page not found. elime birkaç güzel tema alıp bu adamların kapısını çalsam: "sitenizi elden geçireyim. markanıza yakışır birkaç banner hazırlayayım. bayram bilmemne olduğunda şablon olarak sosyal medya paylaşımlarınızda kullanırsınız. zaten ben aslen IT danışmanlığı firmasında çalışıyorum. bu işi üniversiteden beri (halen okuyor:)) kendimce yapıyorum. zaten abim de yazılımcı, birlikte yapıyoruz. dolayısıyla piyasadaki falanca ajansız diyen adamlar hazır siteyi size ikibin tl'ye kakalıyor. ben aynı kaliteyi(vasatı kastediyor) ucuz yoldan size sunarım. başım kalabalık da değil, soracağınız bişey olursa da aha numaram bu."

şeklinde şansımı denesem mi? kaç tl istenir? 600 - 700 tl düşünüyorum ben mesela. biri he dese yaz okulu param çıkar, 3ü he dese berline götürür getirir.
teşekkürler şimdiden.
(3) 

ubuntu'lu bilgisayara windows yüklemek

nigeo #1200740 
selamlar,

hiç anlamıyorum bu teknoloji işinden.

içinde sadece ubuntu olan bir bilgisayarım var. ona windows yüklemek istiyorum.

ne yapmalıyım?

teşekkürler...
(4) 

http://192.168.1.254/

apolitikherif #1200737 
Arama çubuğuna yazınca modem şeysine ulaşamıyorum neden ki?
(1) 

Bozulan Nikon 18-55mm VR kit

sakabilmemneyi #1200734 
Selamlar ve iyi geceler,

Şimdi benim elimde bir nikon d3100 var. onun ile beraber almış olduğum nikon marka 18-55 mm vr özellikli lens durduk yerde, bir yere vurmadığım halde enteresan bir şekilde bozuldu.

sorun şöyle;

makinayı açtığım zaman eğer lens 18mm seviyesinde ise lens'in içinden tık tık tık benzeri sesler geliyor. tekrar kapatıp lensi 24mm seviyesinde açtığım zaman ise bu ses yok. bahsetmiş olduğum sorun iki üç gün öncesine kadar yoktu. (makina 3 seneyi geçti kullanımda) sadece lens 18mm seviyesinde ortaya çıkan bir ses ile beraber bu sorun iyice sinir bozucu bir hal alıyor. Bu ses ile beraber vizör'den baktığım zaman ekranın ses ile senkronize halde titrediğini görüyorum. Başına böyle bir şey gelen var mıdır?

ve son soru; lens tamiri ve bakımı yaptıran, memnun kaldığınız herhangi bir işletme var mı?

teşekkürler şimdiden.
(2) 

Tp-link wifi cihazım

apolitikherif #1200731 
Bununla ilgili bi problemim var. Kime götürsem ilgilenir ve problemimi çözer? (Garantisi bitti)
Bilgisayarcılar, formatçılar falan bakar mı?
(4) 

Alan Adı kaydı ve hostingi IsimTescil.NET tarafından yapılmaktadır.

tepedeki psychedelic adam #1200729 
bir tane alan adı var. baktığımda aşağıdaki gibi bir ekran geliyor. bu alan adı isimtescil'e mi ait yoksa başka biri mi almış? gerçi ordan baktığımda bir isim görüyorum da isimtescil'den bağımsız bi kişiye ait olsa niye böyle bişey yazsın sayfada? oradan alınan ve bişey yapılmayan sitelerde default böyle bi sayfa mı basıyor acaba? aslında öğrenmek istediğim isimtescil'den bunu normal fiyatla satın alıp alamaycağım. tabii şu an bir sahibi olduğu için fiyatı da yok o ayrı.

i.hizliresim.com
(4) 

Uygun fiyata orta büyüklükte bir çekçekli bavul nerden alabilirim?

winston insani #1200727 
Merhabalar

Haftaya tatile gidicem ama bir tek elde taşıyabildiğim bavul var hani şu askerde verdiklerinden :)

Bir tane çekçekli bavul arıyorum uygun fiyata. Var mı nerden alabileceğim konusunda fikri olan?
(3) 

iett ve öho hariç girilmez

feel the blanks #1200726 
Aziz İstanbullular,

Bir arkadaş beni Anadolu yakasından köprüden alacak, Tekirdağ'a gideceğiz. Asya'dan Avrupa'ya geçerken 1. köprüde metrobüs ve otobüsler için ayrılmış bir yol var onu da bildiniz.

Şimdi bu arkadaş resimde de görüleceği gibi girilmez tabelası olan yere girip, beni 500a'nın geçtiği "Boğaziçi Köprüsü" (a.k.a 15 temmuz şehitler köprüsü) durağından alabilir mi? Ceza falan yer mi?
Ceza yemeden o köprü üzerinden nasıl bir ulaşım sağlanılabilir?

i.hizliresim.com
(3) 

seferihisarda beach club?

false pretension #1200723 
tavsiyeniz nedir? denizi güzel, mekan olarak hem güzel hem uygun bir yer var mıdır?
(9) 

Okulu iki yıl uzattım iş bulurken sıkıntı olur mu?

bunlarolmaz #1200722 
ODTÜ’de mühendislik okuyorum seneye +2 olacak ve bitecek büyük ihtimalle. Benim gibi uzatan ve sorunla karşılaşan var mi?
(6) 

sokak çay satıcısı

atcapar #1200720 
Resimdeki adam gibi sokakta çay satan kişilere ne deniliyor? Bu resimdeki adamın arkasına taktığı şeyin ismi ne oluyor? nereden bulabilirim ?


meetplango.com
(8) 

mezunum çalışmak istemiyorum.

qazedcsrfvtyhngujmkol #1200719 
ilanlar görüyorum işte 2010da kurduğumuz şirketimize takım arkadaşı arıyouz diye. şartlar az çok uyyor ama tecrübeli değilim ve mahcup olmak istemiyorum. iş ortamını hiç bilmediğinmde ohoo senle de işimiz var falan deyip oranın dalga konusu olmak istemem zira şu anda hiçbşeyi kaldıracak ruh halinde değilim. bi arkadaş ne güzel bi işe girmiş gerçi kendini geliştirme ihtimali de yok ama ben de evde yatıyorum tüm gün. gerçekten karasızım şuan karambole mastera başladım onun dışında hiçbişey yapmıyorum. bu gidişe de yapamayacak gibiyim. benden küçük adamlar benden daha bilinçli gibi geliyor hayat konusunda.benim bi tane bile dertleşebildiğim arkadaşım yok ortamım hiç yok. işe girince bu yüzden çok yabancılık çekerim diye düşünüyorum adamlar bi de kendine dikkat eden bizi temsil edecek biri falan yazıyorlar iyice umudum kırılıyor. nasıl sosyalleşecem arkadaş niye böyle oldum ya halbuki okulda baya güzel bi düzenim vardı kendi çapımda nerden bitti. orada da sosyal değildim ama en azından bu kadar umutsuz değildim bişey başarabileceğimi düşünüyordum. şuan hiçbir şekilde hayata adapte olamayacakmışım gibi hissediyorum. karşıma da beni böyle kabul edecek biri çıkmıyor herkes değiş bilmem ne diyor saki değer verilen adamlar çok matah gibi. ne tavsiye edersiniz.
(4) 

audi a5 vs bmw 320d ?

deranzo #1200718 
2011 model ama hangisi olsun, çabuk söyleyin
(4) 

yabancı ülkelerde dizi seyirciliği

Vse budet horosho #1200716 
nasıl oluyor? bi bilginiz var mı? bizim ülkede malum dangalaklar için çekim yapıldığı için, adam gelip dizinin başlığına ''eğer tersi olsaydı yarın günüm çok kötü geçecekti. çok şükür be çok şükür'' gibi aptal saptal şeyler yazıyor. senariste sövmeler, mutlu son fetişistleri falan. dışarıda da böyle mi? dizi fanatiklerinde dünya genelinde bir dangalaklık mevcut mu?

evet, içeride dizisine yapılan dangalakça yorumlardan sonra bunu merak ettim. dizilere endeksli hayat, güzel bir şey olsa gerek.
(1) 

Maslak'tan Fenerbahçe Arena'ya nasıl gidebilirim?

xu #1200713 
Toplu taşıma ile? ve ortalama kaç dakika sürer?
(7) 

burundaki siyah noktalar

kapti #1200711 
takıntılım bu mevzuya, her banyodan sonra parmağımla çıkartıyorum ama pek etkili olmuyor galiba. ya bi de bitmiyorlar her hafta her hafta.. erkek halimle çok anlamam ama bimden bi tane bant aldım o fena değildi ama daha ciddi yatırım yapabilirim bu mevzuya. cidden uğraştırmayacak tak diye pürü pak edecek yöntem, ürün varsa tavsiyelere açığım. teşekkürler.
(2) 

erkek giyimden anlayanlar

vasilias #1200707 
imgur.com Nereden bulabilirim acaba bu tarzı . teşekkürler.
(3) 

türk web sitelerinin işlevselliği neden bu kadar berbat?

m e b #1200700 
mesela bir işim düşüyor web sitesine, yanlışlıkla bir yere tıklayınca sayfa giriş yapma/login sayfasına götürüyor. aynı durum facebook veya yabancı sitelerde pop-up şeklinde küçük bir pencere açılıyor, istersen o minik pencereyi kapatıyorsun.

ya da ne bileyim, listeli bir şey okuyorsun. aşağı doğru indikçe "sonraki sayfa" demiyor da, tek sayfaya parça parça yükleme yapıyor, haliyle de bilgisayarım sapıtıyor. yanlışlıkla bir yere tıklayınca da sayfa yenileniyor ve işin yoksa bir daha aşağılara kadar fareyi kaydır. yabancı web sitelerinde o sistem bile çok işlevsel hale getirilmiş. sanki bütün sayfayı yüklemiş dei ben "sonraki sayfa" dedikçe şak diye oraya gidiyor, web sayfası yenilenmiyor.


dediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ama bunun gelişmiş teknoloji kullanımı ile mi ilgisi var yoksa yine bizim her alanda berbat olan insanlarımızın bir başka beceriksizliği mi? çok mu meşakkatli o tür web sitelerini o işlevselliğe bürümek?
(9) 

yurtdışından türkiye'de hesap açtırma

ben de #1200686 
selamlar.

ihtiyacım olanlar.

1) online bankacılık

2) online bankacılığa login olmak için telefonuma sms göndermesin. illa ki göndermesi gerekiyorsa yurt dışı numaramı eklememe izin versin.

bu iki şartı sağlayan bir banka var mı?

teşekkürler.
(3) 

havaalani lounge, ucus mili, hizli gecis, arac kiralama vs.

ben de #1200685 
selamlar.

baslikta gördügünüz anahtar kelimelerdeki hizmetleri en uyguna nasil alabilirim diye arastiriyorum.

karsima tav passport, akbank wings ve bircok farkli kart/banka cikti.

lakin pratikte vaad ettikleri hizmetlerin hepsini sunuyorlar mi emin degilim.

bu tarz bir ürün/kart/banka kullanmis olan ve memnun kalan 1-2 satir bir seyler yazabilir mi?

tesekkürler.
(4) 

Gaziantep'te halka açık ders çalışmalık kütüphane vs?

duru arsnova #1200684 
Bilen var mi? Starbucks demeyiniz. Tenkyu.
(1) 

vpn

xiii #1200681 
bilgisayar için premium vpn kullanıyor musunuz?

öneri var mı?
(1) 

icloud'daki whatsapp konuşmalarını android telefona atmak

youshookmeallnightlong #1200679 
bugün ayfonumla ayrılmış bulunuyorum. kendisini satıp android'e geçtim. whatsapp backup'ımı android telefona nasıl yükleyebilirim? whatsapp'ı açtığımda sadece google drive diyor. yok mu bir ince işi bunun? teşekkürler!
(6) 

almanya da yüksek lisans yapmak için yapılması gerekenler neler ?

boskoy sahan bisey olmasin #1200678 
merhabalar almayanya da yüksek lisans yapmak için gerekli belgeler basvuru tarihleri ve nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olacak birilerini arıyorum lanet olası aracı kurumlar 1600 - 2000 euro danışmanlık ücreti istiyorlar buda bir yıllık masraf bunu karsılamak zor bu arada almanca da bilmiyorum bir yılda dil kursuna gitmem gerekiyor almanyada yardımcı olursunuz umarım
(15) 

bu çocuk çok tatlı değil mi?

limoncello #1200674 
bu çocuk çok tatlı değil mi ya! ben çok seviyorum, böyle çok tatlış tatlış geliyor. masal falan anlatıyor programda. ben ki öyle çok çocuk seven biri de değilim ama bu çocuğu görünce böyle bunun gibi bir kızım olsa keşke diye hayal ediyorum.

her gün videolarını seyrediyorum falan çok tatlı. sizce de öyle değil mi? böyle bunun gibi tatlı çocukları görünce sizin de çocuk yapasınız gelmiyor mu?

öyle bir paylaşmak istedim içimden geldi.

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

www.instagram.com
(1) 

Uçak kabinine 2 sırt çantası + bez torba almak

hadi ya la #1200669 
Avrupa uçuşumda kabine biri seyahat (40 lt) diğeri normal (19 lt) sırt çantasıyla girmiştim, kimseyle muhatap olmadım, sorun çıkmadı. (Pegasus)

Bu sefer Ukrayna havayollarıyla ülkeye dönüyorum, daha fazla eşyam var. Bunlara ek olarak orta boy bir bez torba da yanıma alsam sıkıntı çıkar mı?
(2) 

fl studio için vst'ler

doxanikee #1200668 
özellikle bedava hallerini bulabileceğim vst'ler lazım. edm için, nexus hariç.
(2) 

yeni twin peaks'i izlemeden önce eskisini izlemek gerekir mi?

volodya #1200667 
ilkinin devamı gibi bi şey mi acaba? yoksa tamamen farklı mı?
(1) 

Beşiktaş evlendirme dairesi kaç kişilik?

xu #1200666 
bilgisi olan var mı?
(6) 

maskara tavsiyesi

yuvarlanantencereninkapagi #1200664 
kirpiklerim uzun ve gür, yani çok fazla bir isteğim yok maskaradan. gözü agirlastirmasin, kolay temizlensin, topaklanmasin ve kirpikleri yapistirmasin. böyle ayrık ayrık dursun. var mı böyle bir şey? maybelline lash sensational güzelmiş ama ağırlık hissi veriyormus sanırım.
(8) 

yarın mahkemem var ama ne yapacağımı bilmiyorum

nemo problemo #1200658 
bi hırsızlık olayı oldu ve hırsız yakalandı. yarın duruşma var. saat 10:30da. ben saat kaçta orada olmalıyım? herhangi bir şey yapmam gerekiyor? ortalama ne kadar sürüyor?
(8) 

Hugo ve tolga abi selam gönderememe rezilliği

apolitikherif #1200657 
Sahi bunun sebebi neydi? Tolga abi selam göndermemize izin vermezdi.
(6) 

Urfa - Adıyaman Fırın Tepsi Verme kültürü

iddaaci #1200653 
Mahalle fırınlarına evde hazırladığımız tepsileri götürüp pişirtiyoruz. Evde ya da kasapta hazırlattığımız içi fırına götürüp lahmacun yaptırıyoruz. Patlıcan ve biber közlemek için bu sebzeleri fırına götürüyoruz. Bunun karşılığında para vermiyoruz. Sadece ekmek alıyoruz.

Sizin oralarda var mı bu kültür? Merak ettim.
(2) 

spotify playlist paylaşımı hakkında

kafadanbacakli #1200651 
ekşi sözlük'te bu tip bir başlık var. millet hayatı boyunca dinlediği tüm şarkıları koymuş içine. bir listeye tıklıyorum 456 parça falan var. bana spotify içinde alternatif müzik adına kısa playlistlere ulaşma yolunu açar mısınız? ya da ayda bir 10 parçalık falan liste yapan birileri varsa önerir misiniz?
1 ...  ... • 3754    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık