(1) 

Yandex üzerinden dns yönlendirme

tchuck #1213566 
selam arkadaşlar. DNS'ler yandexte, hositngi digitalocean'da kullanacağım.

Host Tür Kayıt değerleri
@ A DigitaloceanIP
www CNAME domainadi.com.

yaptım. neyi yanlış yaptım ben ya?
digitalocean'da domainadi.com girince siteye giriyor, www.domainadi.com yapınca siteye girmiyor.

digitalocean tarafında da www tanımlamasını yaptım halbuki.
(1) 

pdf'i gönderebilir misiniz?

a man alone #1213565 
linkteki pdf'i indirip aşağıdaki adrese gönderebilir misiniz? Teşekkürler.


5ba08c70-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com

halloldu, teşekkürler.

(bilgi içermeyen bir istek olduğu için silinecektir.)
(2) 

motor

docrivers #1213561 
6.000 tl bütçem var başlangıç için ne önerirsiniz, supersport ve cross düşünüyorum ona göre model önerisi verirseniz sevinirim
(5) 

sürükleyici film önerisi

superb #1213557 
alsın içine direkt?
(1) 

denizbanktan akbanka

helmet #1213552 
Selamlar,

Denizbank hesabımdan akbank hesabına nasıl para aktarabilirim şu an? haftasonu eft yapamıyoruz malum
(4) 

Sanatta Yeterlik Ve Araştırma Görevliliği acil yardım ?

konusamamyazarim #1213548 
Öncelikle herkese merhabalar.

Sanat ve tasarım fakültesi öğrencisiyim. Sanat ve Tasarım Fakültesinde, sanatta yeterlik yapmak doktoradan ne gibi farklar taşır? yani bu bölümden prof. unvanı almamız mümkün müdür? ve araştırma görevlisi olmak için izlenen yollar,

ales / agno / yds / mülakat

şeklinde midir?

ve son olarak, müzik bölümü ile diğer bölümler aynı sınavlara mı girmektedir.
bunu soruş sebebim, müzik bölümü öğrenciler 90 - 95 gibi puanlarla mezun olabiliyorlar. bu durum bizi çok zorlar.

herkese teşekkürler, saygılar.
(6) 

Şiirin hayatımızdaki yeri ve önemi

Zeth #1213542 
Geçen yürüyüşteyiz. Bir arkadaş bir isim söyledi sonra palyaço mu dedi bir şiir, ünlüdür falan dedi başladı şiirini okumaya.

İş çevremde muhafazakar-milli elemanlar çok. Erdem Beyazıt, İsmet Özel muhabbetleri falan gırla ama bazı isimler çıkıyor, ünlüdür falan ? Neyi ünlü, ne ara ünlü oldu, hangi komünitede falan diye soruyorum kendi kendime?

Ben oturup şiir okuyayım diye okuduğumu hatırlamıyorum bir kaç istisna dışında. Orhan Veli, Necip Fazıl, Mehmet Akif, Nazım Hikmet falan ergenliğimde okumaya çalışmıştım ama sarmamıştı genelde. Önüme düştükçe okurum. Önüme düşen de zaten illa bi numarası olan bişeydir. AH muhsin ünlü olur, işte Ali Lidarın o sinemalı falan şiiri olur, İkinci Yenilerin bazı şiirleri, Vatan Millet Sakaryalı şiirler. E güzel oluyor tabi, modunda yakalamışsa seni bir de. O kadar ama, dahası yok.

Neyse sizin şiirle ilişkiniz nedir, var mı böyle önerdiğiniz şeyler. Arada tutup ezberden şiir okur musunuz ? Okuyandan etkilenir misiniz ? Muhafazakar şiirdeki ikindi, secde, kabe, nesil; ya da yeni şiirlerdeki nar, kedi, mor imgelerinden bunaldığınız oldu mu ?

Benim gülesim geliyor İsmet Özelden falan arada ezberden sesli okuyor arkadaşlar hiç alakası yokken. Ulan ortam desen ortamı değil, şiir desen boktan, bitiriyor adam ee nabıcaz şimdi alkış mı yabıcaz diye kalıyorum.

Çok başka bişey soracaktım aslında ben ama unuttum.
(1) 

Sihirbazlık numarası

senolll #1213540 
0:55 deki kibrit kutusu numarasını nasıl yapıyor?

www.facebook.com

Teşekkürler
(1) 

kıprıs okul ve yaşam şartları

kisilikbolunmesiyasayanamip #1213532 
orada okuyan arkadaşlar kıbrıs içerisinde yaşam şartlarını ve deneyimlerini aktarabilirler mi?

özellikle okurken çalışmayı düşünüyorum. iş olanakları vs.
(2) 

Erkek saçına yağ bakımı yapmak

placebo z #1213528 
Daha çok dökülmesinemi sebep olur?
(26) 

Sevgilim benden minyon!

witt #1213527 
Ben kız tarafı o erkek. Aşırı uzun boylu bir insanım, 1.80 filan. üstelik kilom da fazla 80 o da. allah kahretsin ki yemek yemeyi seviyorum.

sevgilim ise 1.75 boyunda ve ideal kilosunda. 68 filanmış. yani boy kilo endeksine bakmadım ama güzel duruyor vücudu dışarıdan bakınca :)

neyse ben kendisinden hem uzun hem de daha yapılıyım :O ve çok utanıyorum kendimden böyle dana olduğum için. biz genelde ikimiz takılıyorduk, bikaç kez onu veya benim arkdaşlarımla bir araya geldik. kimse bişey demedi dalga geçmedi allahtan.

ama ben çok takıyorum içten içe. hani bi güçle zayıflasam bile boyum gene uzun gene uzun!

ve beni arkadaşının düğüne davet etti erkek arkadaşım, ağustos sonunda. zorlasam o zamana max iki kilo filan verebilirim. ailesi arkdaşları yakınları orda olacak tabii bir de! ben de güzel ve şık olarak kendisini gururlandırmak istiyorum.

seviyorum gerçekten kendisini. ayrılmayı asla düşünmüyorum. beni ikna edebilecek, bana moral verebilecek olan var mı? fazla mı takıyorum bu boy-kilo işini?
(2) 

tarım alanında akademik kariyer

durbikonusucaz #1213526 
için ziraat fakültesi mezunu mu olmak gerekiyor?
iktisat mezunu ne yapabilir?
teşekkürler
(1) 

Nietzsche neden delirdi?

neil manke #1213522 
?
(1) 

denizliye yolculuk yapacak var mı

marul hirsizi #1213519 
yol masrafının bir kısmını paylaşabilirim. otobüse para vermek istemiyorum.
(4) 

wifi bağlantısı sürekli kopuyor

birkac sorum var #1213518 
melaba,

routerla kullandığım Wi-Fi bağlantı laptop üzerinde sürekli kopup tekrar bağlanıyor, bazen de kopuyor ama bağlanmıyor. diğer taraftan telefondaki Wi-Fi bağlantısında aynı kopma olmuyor.

Router yerine ethernet kablosuyla İnternete bağlanınca hiç kopmuyor.

sorun nedir kuzum?
(2) 

İnsanlığın Kökeni Hakkında Makale

6 yasimdan beri metal dinliyorum #1213516 
Selam,

Hominidae'den Sapiens'e kadar olan gelişimi anlatan kaynak arıyorum. Türkçe veya İngilizce olabilir.
(1) 

Eşyalı deniz manzaralı 3artı1 kiralık daire Avcılar Denizköşkler

il padrino #1213514 
Evimi eşyalı devrediyorum veya eşyalarımı satıyorum. Önceliğim eşyalı devretmek. Lokasyon Avcılar Denizköşkler. Kira 1000tl, depozit 1000tl. Emlakçı yok. Deniz manzaralı 3+1.

Teker teker fiyatlandırma yaptım. Toplu alımlarda indirim yapacağım.

Buzdolabı(büyük) 150₺
Buzdolabı(küçük) 200₺
L koltuk takımı 650₺
Yatak odası takımı(karyola, şifonyer, iki komidin, raydolap) 900tl
Tüplü televizyon ve sehpası 150tl
Çamaşır makinesi 300₺
Tek kişillik karyola ve yatak 100₺
Ikea masa ve 4 sandalye 150₺
İki kapılı gardrop( iki tane) 80₺
Elektrik süpürgesi(arçelik 2400watt, iki ay kullanıldı) 350₺

Dileyene whatsapp'tan fotoğraf göndereceğim.
(1) 

Evi tuttum. Cayabilir miyim?

lion de la Turquie #1213513 
Sözleşme yaptık. 5 gün geçti. Çok rahatsız olduğumuz bir durum oluştu ve ev sahibi bu durumu anlayacak durumda değil. Bu durumda yasal olarak cayma hakkım var mı ilk ay bile dolmadı.
(3) 

Saat tamiri

maria puder #1213512 
Iyi bi saatim var fakat calısmiyor.Pili degistrdik,sorun pil degilmis.Istanbulda tamir icin kime götürülür?Kaziklanmayacak sekilde.Aslında istegim önce arızanin ne kadara giderilebilcegini ögrenmek.Ona göre yaptırıcam.
(3) 

fotoğrafı 4,5x6 ebadında vesikalık fotoğraf haline getirmek

Cherea #1213509 
elimde 299x448 boyutlarında ve 23,6 kb'lık bir foroğrah var. bunu nasıl 4,5x6 ebadında vesikalık fotoğrafa çevirebilirim?
(1) 

yeni bir sim kart

atcapar #1213506 
yeni bir sim kart almak istiyorum ancak turkcell olmayacak hem gereksiz pahalı hem de uygun faturasız tarifleri yok. vodafone ve türk telekom arasında kaldım. faturasız hat için hangisini tavsiye edersiniz? türk telekom ucuz gibi duruyor kullanan arkadaşlar çekim kalitesi nasıldır? internet hızı nasıldır? hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?
(3) 

Sabah 7de ki uçuşa yetişmek için?

yatagants #1213505 
Sabah 5.15de kalkan havaşa binsem yetişirim değil mi?

Lokasyon: Ankara

edit: ülke içi uçuş, bagaj vericem.
(2) 

itiraf.com

sta #1213499 
itiraf.com'a bir bakayım dedim aklıma geldi bir baktım kapanmış. neden kapandı ki bilen var mı?
(5) 

Hd iskender

basubadelmevt #1213498 
Burdan hic iskender yediniz mi?Yahu dun yedik, bu kadar mı kötü olur.Lastik kıvaminda lezzetsiz bir et,altındaki pidede bile lezzet yoktu,yavan bir seydi.Buranın kötü oldugunu biliyordum da bu kadarı da faza geldi.Nasıl bu kadar fazla sube acacak kadar büyüdü bunlar?Subeden subeye fark mı var?Istanbul ozdilek parkta yedkk biz.
(6) 

game of thronesu nerden izliyonuz

pasaklıpepee #1213492 
hiç bi dizi sitesinde yok :(
(4) 

Nem emen Silika Jel nereden edinebilirim?

bumbaclot #1213491 
Merhaba,

Bol miktarda silika jel bulmam lazım, nereden edinebilirim?

Teşekkürler
(1) 

iphone için 1-2 uygulama önerisi isteği

matrix #1213490 
1) pdf, epub vs gibi e-kitap içeriklerini okumak için en mantıklı ve işlevsel uygulama hangisidir? bunların hepsini içeren bir program yoksa da olur. yani pdf için şu epub için bu.. gibi de önerebilirsiniz...

2) su içme alışkanlığını tetiklemek için ne önerirsiniz? atıyorum günde 10 bardak su içmek istiyorum diyelim. bunu saatlik olarak belirledim. saati geldiğinde beni uyarsın. içtiysem işaretleyebileyim vs.

3) birileriyle telefonla konuşurken arka planda sesi kaydetmek için ne önerirsiniz?

4) ekran görüntüsü almak için ne önerirsiniz? elbette cihazın zaten kendisi de yapıyor bunu ama diyelim ki ekran görüntüsü aldım ve hemen arkasından gereksiz bölümleri kesmek istiyorum, sansürlemek istiyorum..
(4) 

portatif klima önerisi

whatsup #1213481 
Merhaba, ofiste klima taktırmayı düşündüğüm küçük oda, motorun takılması gereken yere oldukça uzak ve elverişsiz. Portatif klimaları araştırıyorum. Böylelikle zaman zaman o oda kullanılmadığında farklı bir yeri de serinletebilirim.
Su tahliyesi yaptırmayı gerektirmeyen, gürültüsüz, çok pahalı olmayan önerileriniz var mıdır?
(2) 

PS4 almak

tchuck #1213472 
sanırım bugün veya yarın alacağım. birden fazla sorum var;

1. evde 4k tv var, ama ps4 pro'nun fiyatı ekstra kolsuz 1900tl. pro olmayanlarda 2 kol +5-10 oyun veriyorlar bu fyata. fiyat farkına değer mi? veya ilerde bende pro olmadığı için bir şeylerden mahrum kalır mıyım?

2. 2 kol, en azından bir fifa olan en uygun fiyat piyasada nerededir? bben kahraman konsoldan bakıyorum şuan ama.
(5) 

istanbul yer yön vs

shotgunwoman #1213471 
otobüsle istanbul'a gelicem, sonrasında ortaköy e geçmem gerekiyor doğru güzergah nasıl olur? hangi otogarda inmeli ordan neye binmeli vs akbilim yok bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim
(4) 

Adı hatırlanamayan korku filmi

dikkattavşanvar #1213468 
90lardan dandik bir korku filmi soruyorum. Filmin ilginç konusu şöyle ki millet TV'lere bakınca bu televizyonların yanındaki bir aletten dolayı taş kesiliyor ve ölüyor. bir iki saniye içinde gözünü alamazsa donuyor herkes. virüs gibi bir şey ve bunu tv aracılığı ile yayıyorlar dünyaya.

muhtemelen doksanlı yıllara ait dandik bir filmdi, bir dönem televizyonlarda da bol bol oynamıştı, bakalım hatırlayan çıkacak mı?
(1) 

Midem mahvoldu

rivulet #1213467 
Persembe gunu ucuz bir durumcuden tavuk durum yedim ve o gunu mide agrilariyla gecirdim, ayakta bile duramiyordum ama kusmadim. Dun biraz daha iyiydim ama midem hala garipti. Aksama dogru ise acayip halsiz dustum ve atesim cikti. Zehirlendim mi acaba? Nasil gecer bu? Midem hala cok garip, ilk gunku gibi agri yok ama yine ayakta duramiyorum.
(2) 

Sakin mekanda deniz tatili

comeon #1213464 
Bayramda her yer kalabalık olacak malum. Sizlerden istediğimiz tavsiye bayramda daha kalabalık olmaz kafa dinler mis gibi denize girersiniz(bir de yeşil doğaya sahipse tadından yenmez) diyeceğiniz yer önerisi ege akdeniz farketmez. Bu arada bahsettiğim mekan 5 yıldızlı otel değil tabii ki. Apart olur pansiyon olur ev olur. Teşekkürler
(6) 

cocuk bakiciligi ve maaş

brnbrs #1213459 
Ben çocuk bakıcısı olarak yeni ise başladım,her konuda anlaştık sigortamida başlaticaklar ama maaşı elden mi alman lazım yoksa banka hesabıma mi yatırın diyeyim.sanirim elden alınca agi alamicam.

Şimdi ben maaş zamanı gelince nasıl bir yol izleyim,ilk defa böyle bir yerde çalışıyorum.
(3) 

Protein tozu tavsiyesi

bu benim teorim #1213455 
Merhabalar

Haftada iki gun spor yapıyorum (vakit darlığından)

Iyi bir proteine ihtiyacim var. Tavsiyelerinize açığım
(2) 

inci sozluk'ten bi hikaye

hjarteblod #1213454 
bi incisozluk yazarinin anlattigi uzunca bi hikaye vardi zamaninda okudugum. adam amerika'da basketbol takimi antrenoru oluyordu, sevgilisinin annesiyle iliski yasiyordu falan. nasil bulurum, ya da okumus olan var mi nasil bitiyor neler oluyor
(3) 

Bayilma sonrasi gecici hafiza kaybi

overdose #1213453 
Bu tur bir olay yasayan ya da sahit olan var mi?

Sonrasinda ne oluyor?
Duzelme oluyor mu?
Hastamiz travmatik bir durum sonrasi bayildi ve ayildiginda adini bile hatirlamiyor ama komutlari yerine getirebiliyor.
(2) 

su tarz turku tavsiyesi

dik dur egilme kanzuk durum seninle #1213452 
bu turkuye fena sardim. hem insanin icine isliyor hem de akustik, abuk sabuk bateri ritimleri yok. uzun hava midir bu bilmiyorum. ama bu tarzda dertli/icli turku bildiginiz var ise, paylasin benimle.
unutmayin hayat paylastikca guzel ;)

www.youtube.com
(6) 

Bu şekilde yaşamak zorunda olsanız?

diffarentiationation #1213451 
qph.ec.quoracdn.net

Ölmek için bile başkasına muhtaç olsak ne yapardık?
(2) 

eylül ayında netflixe narcos geldigi zaman

all girls dream #1213450 
bu adamlar çat diye 8 bölümü birden mi yayınlıyacaklar? öyle olursa keyifli olmaz gibime geliyor.
(3) 

bıyık alma yayının mantıgı

all girls dream #1213449 
neye benzetebiliriz? agda mi yoksa makine gibi mi? yani kısacası bu yay ile aldıgımızda makıneye gore daha mı gec cıkar. bi erkek olarak yanak üstündeki tüyleri makine ile alıyorum. ama süre fark ederecekse eger yay ile alalım mı?
ya da oraya agda olur mu?
(2) 

Duyuru mobile dönemeyiş

senolll #1213448 
Mobil sürümden masaüstü sürüme geçtim, mobil sürüme dönüş için link bulamıyorum bir yerde. Nasıl dönüyoruz?

Teşekkürler
(3) 

Tattoo eğitimi almak ama nereden?

insomnia #1213447 
Arkadaşlar, tattoo eğitimi almak istiyorum. Bu işi adamakıllı öğrenmem lazım. İstanbul'da mümkünse Avrupa yakasında profesyonelce eğitim verebilecek yer tavsiyesine ihtiyacım var. Ha derseniz yurtdışında şurası var o da olumlu. Az daha bekler para biriktiririm. Merak etmeyin size bedava yapacam :) not: resim öğretmeniyim, çizim tasarım konusunda sıkıntı yok.
(4) 

Vize için rezervasyon

acelemvar #1213446 
Önümüzdeki dönem Erasmus ile Portekiz'e gidiyorum. Yakında vizeye başvuracağım ancak uçak ve otel rezervasyonu yaptırmam gerekli.

Sorun şu ki vizeye postayla başvuracağım ve bu tarz rezervasyonlarda 24 saatlik diye biliyorum. Yani dosyalarım konsolosluğun eline geçtiğinde kontrol ettiklerinde benim rezervasyonum sistemde görünmeyecek. Var mı öneriniz, mike mike satın mı almam gerekiyor bileti?
(5) 

kavunu ve karpuzu nasıl yiyip saklarsınız?

diffarentiationation #1213444 
mesela kavunun ortasının tamamını atarım, dilimleyip yerim, karpuzun tüm çekirdeklerini çıkarırım, kavunla aynı şekilde dilerim gibi.

kestikten sonra dolapta nasıl saklıyorsunuz? streç filme sarmak sıkıntı olur mu sizce?
(3) 

filmin hasılatını kim cebe indiriyor?

diffarentiationation #1213443 
mesele beauty and the beast : www.imdb.com

bütçe 160m$, gross 500m$ diyor. bütçeye oyuncular, çalışanlar, animasyon, mekan salon giderleri falan dahil mi? 340m$ kar mı yapmış bu film?
tüm giderleri düşünce geriye kalan parayı kim indiriyor cebe?
(23) 

Favori komedi diziniz ne?

ms brownstone #1213441 
Sadece ilk aklınıza gelen bir taneyi yazın lütfen. Sizi en çok güldüren sitcom hangisi?
(20) 

Kuaföre çemkirme sorusu, vol.2

manuel mandalina #1213436 
önceki episode için bkz: www.eksiduyuru.com

bugün mevzu bahis kuaföre gittim, müşterisi varmış, başı bayağı kalabalıktı, ben de bankoya çağırdım. dedim benim permam tutmadı sanırım, sana göstermeye geldim. adam dedi ki, ben tutmayan bişey göremiyorum, saçın gayet iyi. ben ısrar edince bu beni koltuğa oturtup biraz daha saçımı övdü. ben bariz düz olan yerlerini gösterince bunun canı sıkıldı ve içeriye gidip söylenerek bi avuç bigudi, sarma kağıdı falan getirdi. Kabul etmediği gibi, benim vaktim ve onayım olup olmadığını sormadan düzeltecek sözde.. bu noktada benim tepem attı, dedim ki; ben parasında, vaktinde, yanacak saçta falan değilim. sen bi pro olarak bunun düzgün bi perma olduğunu mu söylüyosun? evet dedi adam. ben de peki, sağol, eline sağlık diyip çıktım. bu kadar :)

Soru: naber?
(2) 

facebook olmadan tinder kullanılamıyor mu?

diffarentiationation #1213434 
benim facebook'um yok ki, bu ne menem işdir?
(2) 

çift kişilik yatak tavsiyesi

iddaaci #1213430 
Merhaba vietnamlılar, çift kişilik yatak alacağız. 150*200. Bütçemiz max.1000 ama 800 civarı olsa harika olur. Araştırdık yataş iyi ama adamlar iyi fiyat koymuşlar. Hangi tip hangi yatak önerirsiniz?
1 ...  ... • 3620    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık