(1) 

İstanbul'da uygun fiyatlı ve güzel burun estetiği?

skymakesmeblue #1404314 
ben yaptırdım ve çok memnunum dediğiniz?
(2) 

İstanbul'da iyi bir dövmeci var mı?

skymakesmeblue #1404313 
ben yaptırdım ve çok memnunum dediğiniz?
(1) 

Ispanya Schengen vizesi sorulari

nefertarii #1404309 
Ya soyle sorularim var:

Turistik amacla gidecegim oncelikle.

1) Sahsi vize basvuru dilekcesi ornegi var midir kimsede?
2) Sirket dilekcesinde cok fazla detay vermeden, kendimden 3. sahis olarak bahsederek (sirket sahibi ve tek calisani oldugum icin sacma degil mi), su tarihlerde gidis-donus yapacagim ve masraflari kendim karsilayacagim desem yeter mi?
3) E-devlette Ikametgahim cok sacma bir sonuc veriyor. Yerlesim yeri adresim su anki ev adresim, ama mesela ailemin ikamet ettigi adres ve daha once kaldigim yurt adresim de "diger adres" olarak gorunuyor. bunu sildirmistim, hala nasil durabilir anlamadim... bir sorun cikar mi?
4) E-devlette Vukuatli aile nufus ornegi yalnizca ben, annem ve babaminkini veriyor. (4 kardesiz) normal mi?
5) Booking rezervasyon ve ucak biletim (bu satin alindi) ciktisini direkt alamiyor muyum? Bazi yerlerde PDF'e cevirin vs demisler... A4 formatinda cikti alacagim iste?
6) E-devletten alinan ciktilarin Turkce olmasi sorun olur mu?
7) Schengen Vize formunu elle mi dolduruyoruz? PDF edit edilmiyor zaten de; dogrulamak amaciyla soruyorum.

Sag olun.
(2) 

İnstagram yorumlarına resim nasıl ekleniyor

sylow #1404308 
Tam olarak resim değil gibi de, şunu gördüm. Bunu nasıl yapmış?
(7) 

Çanakkale Kepez merkeze çok mu uzak?

hadi ya la #1404306 
Yüksek lisansı kazandım, haftanın 2 günü (Pazartesi ve Salı) eğitim fakültesinde (kordona yakın) dersim olacak.
Yakınlarım Kepez'de 750 liraya full eşyalı (sanırım kısmi deniz manzaralı) ev buldu bana, aile dostu olduklarından her türlü konuda ilgileneceklerini söylediler.

Çarşı ve fakülte taraflarında da fiyatlar çok uygun değil.
Ne yapsam? Aklım çok karışık.
(3) 

Ayıplı Malın (tekstil) İadesi Hk.

digits #1404304 
Bilindik bir tekstil mağazasından 1 ay önce 2 adet kazak almıştım. Kazakların ikisinde de ilk yıkama sonrası tüylenme ve ipliklenme oldu. Kazakları makineden asmak için çıkarırken iplikleri her yere döküldü. İlk defa aldığım bir tekstil ürününde böyle bir kalitesizlik ile karşılaştım.

Ürünü iade için aldığım mağazaya götürdüm. Ürün inceleme formu düzenleyip 21 gün içinde döneceklerini söylediler lakin dönüş şeklini müşteriyi mağazaya çağırarak ve şifahen; olumlu ya da olumsuz şeklinde yaptıklarını belirttiler. Müşterinin hukuki kanallara başvurma ihtimaline karşı sms'le veya e-posta ile yazılı bir dönüş yapmıyorlar.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunu indirip 9.-12. maddelerdeki ayıplı mal kısmını okudum. 10. maddedeki ispat yükü bölümünde malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir diyor fakat satıcı büyük ihtimalle beni 21 gün bekletip üründe kendisinden kaynaklı bir sorun olmadığını beyan edecek ve bunu bana yazılı olarak bildirmeyecek.Şifahen söyleyecek.

Hakem heyetine bugünden başvurmak için satıcının ürün inceleme sürecini ve cevabını beklemeye gerek var mı? Nasıl bir süreç izlemeliyim?

Yardımlarınızı rica ederim.
(3) 

İphone 7 ‘m Yetkili serviste Klonlandı

grid #1404302 
cihazı yaklaşık iki yıl önce aldım. geçen aralık sonun garantisi doluyordu. bataryası zayıfladığı için aralık ay içinde forum gaziantep zentech şubesine telefonumu bıraktım. ürün bir hafta içinde geldi. batarya değişimi yapılmış ve bunun yanında seste eko problemi var diye ön panel değiştirilmiş.
cihazım servisten geldikten sonra tabi sevinçliyim ön paneli değişmiş bataryası da değişmiş. yalnız bu ön panel değişikliğinden dolayı içime kuşku düşmedi de değil.

ben ilk başta kendi hattımı taktım kullandım. daha sonra başka bir hatla kullanacak oldum ama hatta servis yoktu. biraz araştırınca cihazımın imeisinin klonlandığını ve btk tarafından adıma kayıtlı hat ile adıma kayıtlı bu cihazın eşleştirildiğini gördüm.

olayın serviste olduğunu biliyorum. çünkü başka ihtimal yok. nereyi aradıysam olmadı. cihazı eski haline döndürmek mümkün değil faturası bende olmasına rağmen.

başka numara kullanacak olduğumda e devletten değişim yapmam gerekli. onda da hemen numara aktif olmuyor. en az bir gün bekliyorsun. sonra yarın öbür gün cihazı satmak istesem bu klonlamış diye satamayacağım ya da değeri düşecek.

bu konuda ben neden mağdur oluyorum anlamıyorum. devlet bu kadar basiretsiz mi. olayın benle hiç bir ilgisi yok ama kısıtlama yiyorum. malımın değeri düşüyor. ben mağdur oluyorum. bu konuda resmen çaresizim. Konu hakkında başka ne yapabilirim?
(1) 

Belediye veya il özel idarede mühendis alımları nasıl oluyor ?

paralanka #1404299 
Bu tarz kurumlar kpss ile alım yapmak yerine referansla alım yapılıyor diye biliyorum , bağlantısı olmayan bir mühendis bu kurumlara nasıl yerleşebilir ?
(10) 

iadeyle uğraştıran şirket 2 sefer iade yapmış

camiroquayınız #1404296 
anneme telefon almıştım. önce 1 ay kargolamadılar. 1 ayda iadeyle uğraştırdılar. ben hem kredi kartımın bankasına hem cimere bunlar insan dolandırıyor diye şikayet açmıştım. sonunda benden iban istediler ve 15. günde iade etmişlerdi. daha sonra kk işlemlerime bakarken limitte o tutar kadar artma gördüm. incelemelerim sonucunda bu şirket buraya da iade yapmış. şimdi bende fazladan bi ücret daha var yani. muhasebelerinin bunu anlayabileceğini sanmıyorum fakat şimdi bu iade içinde beni uğraştırır bunlar. fazla parayı elazığdaki mağdurlara falan mı versem napsam ben.
(2) 

Hoparlör amfi gereksinimi

pislick0 #1404294 
Elimde linkteki arkadaştan 2 tane var, bunları çalıştırmak için amfi mi gerekiyor ?

RS AUDIO QUE-2.2W
(3) 

Yurtiçi uçuş iptali

anthemis nobilis #1404292 
Check-in yapıp valizi de verdiğimiz uçuş, kalkışa 1 saat kala hava muhalefeti sebebiyle iptal oldu. Yolcu haklarına bakıyorum, normalde 100 euro tazminat hakkımız var ama hava muhalefeti sebebiyle iptal durumlarında geçerli değilmiş. Hava da hem kalkış hem varış noktasında günlük güneşlik. Kim karar veriyor buna, ne yapabiliriz bu noktada? Sabahın köründe kalktık geldik, yaptırımımız ne olabilir?
(2) 

Yavru kedimin kumunu değiştirdim, artık kuma girmiyor

crinix #1404291 
2 aylık yavru kedimin toz şeklindeki kumunu çam talaşlı kum ile değiştirdim. Kumunu bilen, kullanan kedim artık kuma girmiyor. Sokunca da ısrarla çıkıyor, katiyyen durmuyor. Kumu değiştireli 24 saat oldu ve ne çiş ne kaka yapmadı. Yeni kumuna nasıl alıştırabilirim?
(1) 

youtube liste dışı video telif hakkı

yazar yazmaz yazan yazar #1404290 
liste dışı videom bloklanmış coldplay şarkıları yüzünden. ne yapabiliriz nir itiraz yolu vs. var mı? videolar liste dışı zaten bir kazanç yok ki. ayrıca aynı şarkılar bir başka videomda da vardı tertemiz yüklendi mesela. nasıl oluyor bu işler?
(3) 

akvaryum hobisi - nasıl bir akvaryum almalı?

antikadimag #1404286 
şimdi çocukken sahip olduğum dikdörtgen prizma şeklinde cam akvaryumlar var. bir de internette aratınca gördüğüm eurostar/fivestar gibi akvaryumlar var cam pleksi karışımı ve köşeli değil. enine değil boyuna yüksek akvaryumlar.

yeni başlayan biri için hangisi iyidir? ortaokuldayken vardı akvaryumum. ama yıllar geçti aradan tekrar kurmak istiyorum.

şu eurostar olanlar biraz pahalı gibi ama şeklen daha hoş duruyor ve motorunu ışığını toplama derdi yok. sadece kum ve dekorasyon ile yürünebilir gibi.
(7) 

Kombiye ne oldu?

ırene adler #1404283 
>>>Basınç 3ünde üzerine çıktı, daha sonra su boşaltımı yaptık, 2ye indi tekrar. Bir iki saat içersinde yine tavan olmus,3ü de geçmiş.

Su giden mavi vanayı kapatın dedi kombici,onu kapatmamıza rağmen yine 3 ve üzeri. Bu kombiye ne oldu?Bilmem ne vanası bozulmuş filan dedi. Anlamıyoruz ki,belki daha ucuza halledilcek bir şey. Tamir için 500 TL dediler.Daha basit bir çözümü yok mudur? Şu an çalışıyor kaloriferler.
(8) 

dayima bir virus maili gelmiş

borisyellnikoff #1404281 
icerigi şöyle,
bilgisayarınız ele geçirildi. 48saat içinde 800 bitcoin hesaba yatirmazsaniz. Bilgilerinizi internette yayınlayacağız.


Ne yapması gerekiyor ya? Ciddiler mi?
(5) 

Bu manisa neden durulmuyor

valentinov #1404280 
Oradaki bu minik binlerce deprem neden bitmiyor? Ben hiç böyle bir olay görmedim ki 99’dn beri koeri takip ederim.

Yanardağ falan mı oluşacak?
(3) 

Hiç bir şey yapasım yok.Enerjim tükenmiş gibiyim

problem34 #1404279 
1 hafta önce hastaydım..Şu an hafif düzeyde ama hala hiç bir şey yapasım yok.Mutsuzum.
yaş da 29 ve ciddi ilişkim de yok.Ciddi ilişkim olsa da kadınların saçma sapan tavırlarına dayanamiyorum.
İşim de fena sayılmaz ama biraz yoruldum hissi var.
(3) 

Regalin vestelden kaliteli olması

alvarez #1404278 
Alt markası ama bana daha kaliteli gibi geliyor, siz ne düşünüyorsunuz?
(3) 

Pc için gamepad ( dualshock 3 veya 4 )

storyofmylife #1404275 
Merhaba arkadaşlar , pc de kullanmak için gamepad arıyorum sizce dualshock 3 ten yeterli performans alır mıyım yoksa dualshock 4 mü almalıyım ? Genelde pc üzerinden pes 2020 için gamepad kullanacağım.
(12) 

İstanbul depremi...

Tears of Devil #1404273 
Hissettiniz mi? Uykudan kaldırdı lan. En son 99 da böyle korkmuştum :/
(1) 

bulamadığım bir şarkı adı

cranium #1404269 
günlerdir bir parça aklıma gelmiyor,salsa veya tango yapılırken izlediğim bir videoda vardı, kaldı ki bilindik bir şarkı,sanırım ispanyolca ama sözleri aklımda kalmadığı için bir türlü bulamadım.küçük bir ses kaydı da yaptım melodisi aklımda kaldığınca ,anlayabilen bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :D





voca.ro
(4) 

Herşeyi bilen hiperaktifler

docrivers #1404262 
Bu elemanlar neden hep kendilerini anlatırlar, hep şöyle başarılıdırlar bunlsrı yaparlar şunu yaşamışlardır, en zeki en başarılı hep onlar, bu tipler son hiç arkadaşım yok diye ağlıyor, abi siz etrafınızda böyle insanlara nasıl davranıyorsunuz, kendi iyi özelliklerini sürekli anlatmak ucube bir davranış değil mi
(8) 

There is/there are

diffarentiationation #1404260 
Be'den sonra çoğul da gelse tekil de gelse hep there is kullanıyorlar. There is 2000 people gibi. Burada benim bilmediğim sıfatlaştırma kuralı falan mı var 2000-people gibi? Herkes her durumda there is kullanıyor ve rahatsız oluyorum artık. Anyway yerine anyways diyenler de gittikçe çoğalıyor tüylerimi kaldırıyorlar.

Türkçe gramer naziliği bitti ingilizceye başladık yemin ederim. Ben mi yanlış biliyorum?
(4) 

İzmir’de şu şeyi nereden bulabilirim?

aliza #1404251 
Valiz etiketi diye geçiyor sanırım. 1000-2000 tane yaptıracağım ama bunu üreten birilerini nereden bulabilirim hiçbir fikrim yok. İzmir’de nereye gitmem gerekir? Lütfen yardım:(

www.amazon.com
(3) 

4 aylık bebeğe pasaport?

kerem555 #1404240 
En mantıklısı kaç yıllık almak olur? Fotoğraf, çocuğun büyümesi, tip değişimi yüzünden yeni pasaport istenir mi gibi konulardan ötürü soruyorum..
(3) 

ufo devrildi kırıldı :(

feldspar #1404238 
dik duran ufoya çarptım ve devrildi. içindeki tel ve sarnalayan cam kırıldı. garantisi yok. ne önerirsiniz?
(2) 

Ev Kiralayacak ya da Alacaksanız

6 yasimdan beri metal dinliyorum #1404237 
Sahibinden harici platformlara bakıyor musunuz?

Mesela Beylikdüzü'nden alacağınız ev için Beylikdüzü Emlak diye yazıp alternatif sitelere bakıyor musunuz?
(1) 

Fitness programım nasıl?

dafuq #1404233 
program resimlerdeki gibi. nasıl sizce?
daire içindeki str ve sonrasında yazılanlar nedir? ben onları yapamadım bilmediğim için
ibb.co
ibb.co
(3) 

Filmin ismini hatırlamıyorum

humat #1404231 
Geçen aylarda izlediğim bir filmin adını bir türlü hatırlayamadım. Filmden bir sahneyi anlatacağım. Film ikinci dünya savaşı sıralarında geçiyor olabilir (emin değilim). Şimdi, bir grup asker (sanırım rus askerleri) atlarıyla dağ, tepe, orman gidiyorlar... Amaçları o bölgedeki yaratıkları öldürmek. Sonunda bu yaratıkların inlerini buluyorlar, bunlar yeraltından çıkıp insanlara saldırıyorlar. Askerler bir tepenin üstüne konuşlanıyorlar ve yaratıklara karşı tepeyi korumaya çalışıyorlar. Bu esnada bir askeri geri gönderip bu bölgenin uçaklarla bombardıman edilmesini emrediyor komutan. Bunlar tepeyi savunurken devasa bir bombardıman oluyor, herkes ölüyor. Yaratıklar kurt gibi ya da kurt adam gibi hızlı koşan atlayan zıplayan şeyler.
(2) 

Coronavirüs mart ayı uluslararası uçuşları

kozmosta bir nokta #1404226 
etkiler mi? Yani bilemeyiz tabii de bu tarz şeylerden anlayan birileri fikir yürütebilir belki.
Japonya->Türkiye gidiş dönüş aktarmalı
(2) 

yakıt fiyat farkı

panpatube #1404220 
bazı akaryakıt istasyonlarındaki fiyatlar diğerlerine oranla ciddi anlamda farklı. örneğin; a istasyonunda lpg litresi 2,89 lira, b istasyonunda 2,75 lira. bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor olabilir? hadi mazot, benzin anlarım da lpg'de de zayıf karışım diye bir şey var mıdır? saygılarımla.
(5) 

Uzun Süre Atıl Kalan Laptop Çalışmıyor

nhtzmc #1404219 
Yaklaşık 3 yıldır kullanmadığım Toshiba marka laptop var. Bugün içindeki dosyaları alayım diye çalıştırmak istedim ama çalışmadı. Güç düğmesinin ışığı bir kaç saniyeliğine yanıyor o kadar. Ne bir fan sesi ne başka bir şey. Hiçbir hayat belirtisi yok. Sizce bilgisayar ölmüş müdür?
(1) 

Sporculara bir sorucuk

elf peksimeti yiyen uruk hai #1404216 
Fiziksel aktivite sonrası x miktarda yakılan kaloriden kaynaklı artan yeme isteği ile alınacak kalori yakılandan ne kadar fazla olur?
(1) 

Yurtdisindan miles and smiles Kredi kartı başvurusu

allanpoe #1404215 
Nasıl yapabilirim. Tr numaram yok.
(6) 

ayakkabı numara sorunu new balance ve nike

soru icin geldim #1404214 
nike ayakkabıda 42,5 numara kullanıyorum. new balance markasında bi ayakkabı beğendim ama 42,5 yok 43 alsam nasıl olur?
(1) 

aynı gün teslimat yapan hediyelik eşya benzeri siteleri

gizemli dede #1404212 
çiçeksepetine benzer siteler arıyorum. aynı gün teslimatı olan. yardımcı olursanız sevinirim
(5) 

Müzik platformu

oekuklu #1404210 
Hangisi daha iyidir? Neden? Son gelen spotify zammından sonra ne yapmalı?

Tidal?
Apple music?
Spotify?
Diğer?
(5) 

Sabiha Gökçen'de maske takmalı mıyım?

ceann deas #1404206 
Pazartesi sabahı iç hat uçuşum var havaalaninda ve ucakta maske taksam mı durum o kadar vahim mi?
(3) 

girdiğim sayfanın css i hep istediğim gibi olsun?

Tears of Devil #1404205 
takip ettiğim birkaç sayfanın css i sinir bozucu derecede kayık. bunu düzeltmenin bir yolu varmı? ben düzenleyeyim, benim css'imle gireyim o sayfaya...
(4) 

Tektaş nereden nasıl alınır?

bca #1404203 
Selam,
Parmak ölçüsünü bilmiyorum. Değerli bir şey mi almalı yoksa ölçü tutmama riskine karşılık nispeten ucuz bir şey mi almalı? Ankara'da nerede çözebiliriz bu işi? Tecrübeli arkadaşları dinlemek istiyorum. Teşekkürler.
(8) 

Margarin yiyen kaldı mı?

diffarentiationation #1404202 
Bim'de falan kilosu 6-7 liraya satılıyor. Ben bayadır denk gelmedim margarin yiyene, siz gördünü mü?
(2) 

vpn

baldur2 #1404201 
vpn var mi hoxx ve touchvpn haric kullanabilecegim, chrome ile beraber. basit ve ucretsiz bir tane.
(2) 

Master sonrası düzen kurma

sanguine #1404198 
Almanya'da yüksek lisans yaptıktan sonra çalışmak ve yaşamak için kalmak ne kadar olasıdır? Tabi ki mesleğimi (avukatlık) yapmam imkansız yani vasıfsız bir işte çalışacağım çalışırsam. Ama ne kadar yapılabilir bir şeydir bu? Şu an tek sıkımlik bir durumum var. Mevcut işimi vs bırakıp yüksek lisans için gitmek istiyorum. Dönüşü olmayan gidiş ama, orada bağlantı, iş vs bulup kalmak hayal midir,değer mi? Bunu merak ediyorum. İleri düzeyde İngilizce biliyorum ve a2 ayarında da Almanca.
(4) 

istanbul'un en prestijli plazası neresi?

dedim dedim de kime dedim #1404197 
iş açısından?
(1) 

bulgar pasaportuyla ingiltere'de çalışmak

lilyb #1404192 
planım bu yöndeydi, 1 yıl içinde durumlar değişecek mi?
(5) 

kitap önerisi

black mamba #1404190 
karamsar şeylerden sıkıldım. izlediğim filmler, kitaplar, müzikler hep dert tasa. sürükleyici ve pozitif duygulara aşılayacak kitaplar önerebilir misiniz? çok satan dandik bir roman da olabilir tarihle ilgili sürükleyici bir kitap da olabilir. kütüphaneden alıcam bulması kolay bir kitap olursa iyi olur.
(4) 

veri kurtarma

tekilabambam #1404186 
bilgisayarda silinen verileri kurtarma alanında bildiğiniz iyi bir firma ya da bu işi şu çok iyi yapar dediğiniz birileri var mı acaba? silinen dosyalar çok çok önemli ne yazık ki...
(1) 

ingilizce nasıl ifade edeyim?

bellbane #1404185 
"...soruları etrafında şekillenen bu proje..."

bunu en iyi nasıl çevirebilirim
(1) 

Ankara ulaşım

nrn #1404184 
Selamlar ilk defa Ankara'ya geleceğim. Aşti'den Pursaklar'daki Çasgem'e direkt ulaşım var mı? Servis güzergahları şunlarmış: www.asti.com.tr Bir de taksi tutarsam çok mu fahiş bir fiyat yazar?
1 ...  ... • 2169    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık