(12) 

Evinizde termometre ve nem olcer varsa

floydian #1530599 
Sicaklik ve nem oraniniz ne evdeki?

Sehir belirtirseniz sevinirim.

Ankara 24-25 derece arasi nem 60 civari
(8) 

Mimarlık için Macbook alınır mı?

hvet #1530598 
Mimarlık okuyan bir öğrencinin macbook alması dersler,çizimler yönünden işini görür mü? Ekranın küçük olması zorlar mı emin olamadım. Şimdiden çok teşekkürler
(3) 

Tabanca ömrü ne kadardır?

havadakarada #1530597 
Evde bulundurma amaçlı duran tabancanın ömrü ne kadar olur belli bir ortalaması var mı? Bakımı aylık mı yapılıyor yağlama vs? Ayrıca mermi için de bu sorum geçerli. Teşekkürler.
(1) 

Kompresyon çorabı kullanan varmı?

astronom bey #1530596 
kısa mesafe yürüsem bile tibialis anterior kasımda çok ağrı oluyor ve kasılıyor. Ayrıca bu kasımda kas fıtığı var.
Araştırınca koşucular bu tür ağrılar için kompresyon çorabı giyiyorlarmış.

Bu çoraptan kullanan varmı ? Footbalance markası var 1000 lira decathlonun var 120 lira deneyip memnun kalan oldu mu?
(4) 

Yurtdışı ikametliler ev alabiliyor mu ?

hayati cozemeyen adam #1530594 
Merhaba 3 gün önce üzerime araba alamadım ikametim yurtdışı olduğu için, ev için de aynı durum var mı ? Taşınmaz olduğu için yoktur dedim belki.
(4) 

Shell Smart kullananlar yardım

PoscheN #1530593 
Shell smart carddaki puanlarımı kullanmak istediğimde pompacı şifre sordu. Önceden belirlediğiniz şifre diyor ama ben böyle bir şifre belirlemedim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Hsonu oldg için müşt hizmetlerine ulaşamıyorum
(4) 

kartal civarı görülecek yerler

dali dili havali korna #1530592 
istanbul'da uzun zaman yaşadım ama kartal civarını neredeyse hiç bilmiyorum. bu bölgeye yakın görülecek nereler var? tarihi yerler olur, müzeler olur, vakit geçirmek için sosyal tesis-cafe-bar olur.
(2) 

Hollanda'da kuru et ürünlerine ne deniyor?

hadi ya la #1530588 
Kurutulmuş sosis veya kuru et gibi ürünler istiyorum Hollanda'dan gelecek birinden. Fakat tam isimlerine ihtiyacım var, bu ürünleri hangi isimle ararsak bulabiliriz?

Disney+ Dil Seçeneği Sorusu

akhenaten #1530587 
Selam, benim hesabımda içerikler otomatik olarak Türkçe altyazı ve İngilizce seslendirme kombinasyonuyla başlıyor ancak tanıdığım başka birinde tüm içerikler Türkçe dublajla başlıyor. Onu da otomatik İngilizce seslendirmeyle başlatmaya çalıştık ama ne yapsak etsek de çözemedik problemi. Nedir sorun?

Ekstra not: İkimizin de bilgisayar dili ve konumu Türkçe ve Türkiye. Ben win11 kullanıyorum o win10.
(5) 

Noter ödenen ücret

brnbrs #1530586 
Her noter verilen ücret sabit değil mi?
Aynı gün aynı işlemi 2 farklı noter de yapıldı. Biz 600 lira odeďik,diğer arkadaş 300 lira ödemiş. Bu kadar fark bana çok geldi. Bilgim de yok,bilen varsa yanıtlarsa sevinirim..

Alınık Kitap / Gonçalo M. Tavares - Kudüs kitabı

gallienus #1530585 
Elinde olup satmak isteyen varsa mesaj atabilir. Teşekkürler.
(3) 

Bu böcek ne böceği

şair eşref #1530584 
Bir süredir vücudum sanki alerji olmuş gibi kabariyordu, sinek ısırıkları oluyordu ve çok kasiniyordu. sinek/böcek isirigindan yogun şikayetçiydim, ama beni issiran böceği bir türlü bulamıyorduk. Odayı sinek ilacı ile ilacladik, sirkeli suyla mobilyaları sildik ama cozememistik. Sonradan da acaba bu virüs mü ben maymun çiçeği filan mı oldum diye düşünmeye dahi başlamıştık.
(5) 

Üst üste Covid pozitif mümkün mü?

gallienus #1530583 
Kız arkadaşım geçen hafta Covid pozitifti, karantinası falan bitirip atlattı, çok ufak kuru öksürüğü kalmıştı sadece.
Yalnız son 2 gündür yine hafif hapşuruk, seste değişme, baş ağrısı (baş ağrısı dün daha şiddetliydi) ve koku azalması yaşıyor.
Daha 1 hafta geçmeden tekrar pozitif olma ihtimali var mı?
Ya da coronanın bıraktığı yan etkiler mi bunlar (gerçi öyle bi durumda arada 3-4 gün gayet sağlıklı olmazdı).
Yoksa bu kadar kısa sürede tekrar pozitif olması imkansız, sadece üşütmüş müdür?

Dip: Eğer üst üste 2 kez pozitif olunmuyorsa ve bununla ilgili bir araştırma yazısı varsa link verebilir misiniz?
(2) 

Lozan Antlasmasini nerden bulabilirim ?

samiabi19 #1530580 
Lozan Antlasmasini internetden bulma imkannim varmi ? Resmi Antlasma olsa iyi olur.
(3) 

Hgs muhabbetleri ve cahilliğim

kljgslsdkjsd #1530579 
Selamlar, bir aracım var ve kendi adıma kayıtlı değil. Hgs etiketi var ama açık mı kapalı mı onu da bilmiyorum. Sahibine de ulaşamıyorum şu an. Yarın anadolunun bağrından trakyaya yolculuğa çıkıcam ve o yüzden sanirim bir hgs almam mümkün gözükmüyor-hoş nasıl alıyorum onu da bilmiyorum-

Şimdi ben hgssiz olarak otoyol + köprü kullansam ne olur? Geçtikten sonra bir şekilde ödeyebilir miyim? Etiketi söksem mı diye de düşünmüyor değilim. Ne yapayım ben? Cahilliğimden doğru düzgün soru bile soramadım evet :)
(7) 

İlk başta yoksa zamanla aşık olmak mümkün mü?

siyah giyen adam #1530577 
Aşık olduğum kızla bir süredir oldukça samimi olduk. 2 hafta önce aşkımı ilan ettim. İlk gün olumlu tepki verdi, ikinci gün ise geri adım attı ve arkadaşlık ötesi olamayacağını ancak hayatından çıkmamı istemediğini söyledi. Ben de saygı duydum ve arkadaş kalamayacağımızı söyleyip saygıyla hayatından çıkar gibi oldum.

Bir hafta sonra tekrar iletişim oldu samimiyet yine ilerledi ve bu kez buluşup tüm günü birlilte geçirdik. Hediye olarak ufak çiçek aldım, çok mutlu oldu. Gün içinde sık sık aşkımı hissettirdim hem sözlerimle hem duruşumla ve yüzünde ve gözünde gülümsemeyi hoşuna gittiğini hissettirdi.

Özetle bana umut vermek istemediğini, ona açıldığım ilk gün duygusal tepki gösterip ikinci gün mantıksal düşündüğünü ve bunun da kendisi için olayın çok hızlı ilerlemiş olmasından dolayı olduğunu söyledi.

Yani bana aşık değil.. ama dostluk ötesi bir durumda olduğumuzu da biliyor, flört durumu.. Zamana ihtiyaç duyduğunu ve ihtimalin olduğunu söylüyor.

Fakat zaman devreye girince de benim karamsarlığım ağır basıyor. Kadınlar başta aşık olmamışsa zamanla aşık olabilir mi ki o kişiye? Yoksa boş bir hayal mi?
(1) 

hababam sınıfı oyuncusu

tabudeviren #1530576 
prnt.sc

kimdi bu arkadaş?
(1) 

Miles and smiles vb

biseysorucam #1530574 
Merhabalar,

Aylık aşağı yukarı 15bin liralık kredi kartı kullanımım oluyor. İstiyorum ki şu mil biriktiren kartlardan alayım. Bunda aşağı yukarı ne kadar mil birikir bir sene sonunda kaç liralık bir bilet alınır mesela? Tavsiye edeceğiniz kart hangisi?
(2) 

Alışkanlık takip uygulaması vs.

primetime #1530573 
Ya var mı şöyle guzel bir alışkanlık takip uygulaması tavsiye edebileceğiniz? Ücretsiz olursa süper olur. Teşekkürler şimdiden
(5) 

Ankara altinpark

wilhelmwasmuss #1530572 
Bugun acik oluyor mu?
(3) 

instada kesfet onerileri nasil degisir

Kittie #1530571 
aylardir baktigim bir konu vardi.
simdi son bir haftadir kesfet bolumunde o konudaki resimleri gordugum an ustune gelip not interested diyorum. buzlaniyor o gun icin.
ama ertesi gun ayni sekilde yenileri gosteriliyor.
bunun cozumu nedir? cikmasin istiyorum hic. bu not interestedi birkac ay mi yapmak lazim yoksa?
(6) 

Robot Süpürge Tecrübeleri ve Hisleriniz

hsktr #1530567 
Evime robot süpürge alalı 3 gün oluyor ve bu zamana kadar niye es geçtiğime kahroluyorum bu teknolojiyi. Bana hissettirdiklerini paylaşmak ve size tecrübelerinizi sormak istedim.

3 gündür kalıp kalıp toz çıkartıyor evden bu arkadaş. Evet bu benim doğru dürüst bir ev temizliği rutinimin olmasını gösterse de, hiç mi bitmez bu toz arkadaş? İşimden dolayı evde camları sadece gece ve sabahları yarım saat açıyorum. Etrafta öyle inşaat vs. de yok... Siz nasıl açıklarsanız bu devamlı toz yutma deneyimini? Bir yandan tatmin ediyor, "bak bak sen şuna yine neler toplamış" diye gurur duyuyorsun. Bir yandan da tedirgin oluyorsun lan aylardır ben mi sokuyordum tüm bu pislikleri diye.

Kısacası bu kalıp kalıp toz çıkarma işlemi sizce kaç gün sonunda daha minimal boyutlara iner? Sizin tecrübeleriniz nasıl seyretti? Robot süpürgeniz size neler hissettiriyor?

Teşekkürler:)
(1) 

İstanbul'da Gidilebilecek Otel Havuzu Önerisi

altmetin #1530563 
Arkadaşlar bu yaz günlerinde sıcaklık malum... İki kişi bi' otelin havuzunda gidip yüzmek, güneşlenmek istiyoruz. Ekonomik olarak bizi öldürmeyecek, içerisi tıklım tıklım olmayacak, düzgün bir havuz arıyoruz.
(4) 

Bu şartlarda gerçek bir deri ceket veya mont kaç para olmalı?

Trafalgar #1530561 
Fiyatları unuttuk artık. Sizce bir deri ceket ya da mont kac para olmalı?
(1) 

Lost uzmanlarina bir detay soru - spoiler icerir

floydian #1530557 
Sezon 4 bolum 8de dakika 41'de






Karl vuruldugunda kulaginda kulak tikaci gorundu. Bunun sebebi ne? Googledan bulamadim hicbir sey. Sonra aciklaniyor mu?
(7) 

Harici monitor alsam mi

baldur2 #1530554 
27 veya 32 inch bir monitor alsam mi?

Laptop kullaniyorum, yuzde 60 internet, yuzde 30 dizi film, yuzde 10 da oyun amacli kullaniyorum. Sizce kullanim keyfi acisindan rahat olur mu? Deger mi? Ne dersiniz?
(2) 

ankara terzi

glamdr1ng #1530550 
3-5 pantolon paçası kısaltacak, 1-2 tanesini de daraltacak bir terzi arıyorum. işinde iyi fiyatları uçuk olmayan bir yer biliyor musunuz? kızılay, ulus, bahçeli civarlarında.
(2) 

Yunanistan Vizesi Güncel Durum

rewlack #1530548 
Bir ispanya bir almanya olmak üzere (başvururken çalışsam da öğrenci olsam da öncesinde yeşille dünyayı gezmiş olsam da) düdük kadar çıkmış iki schengenim var. Normalde 3.ye almanyadan başvurmak niyetindeydim. Ama hem şu anda aşırı yoğunlukları hem de çat çat ret vermeleri yüzünden o topa girmek istemedim.
Çıkarsa da bi selanik yaparım sorun değil :/

Yakın zamanda yunanistandan vize almayı deneyimleyen var mı? Randevuyu en erken ne zaman aldınız? Yaklaşık kaç günde ve nasıl sonuçlandı?
Teşekkürler.
(2) 

felsefe akımları zaman aşımına uğrar mı?

hlot #1530545 
tabii ki artık çok saçma gelen, hatta ilkel denebilecek olan akımlar var ama mesela varoluşçuluğu artık okuyamaz mıyız? modası geçmiş midir? mesela stoa ile ilgili çok kitap çıkıyor, günümüze taşımaya çalışanlar var bu akımı. bunun için "2500 sene önceki koşullar sonucu çıkmış bir akım, şu dönem kimsenin stoacı olacak hali yok" vs. mi denir? ne denir, ne yapmak lazım? bu iki akım ilgimi çekiyor ama okumak zaman kaybı mı olur? (varoluşçulukla ilgili birçok kitap okudum aslında)
(2) 

Laptop onerisi

sen nasıl bir insansın #1530544 
Merhabalar.

ty.gl

www.amazon.com.tr


Pek anlamiyorum. Acer daha iyi gibi sanki.

Bu fiyatlar araliginda farkli oneriniz var midir? Yuksek performansli oyunlar harici oyunlar da oynanacak
(2) 

datcada mekan önerisi

tadellesever #1530540 
genelde liman civarindaki mekanlarda oturur birer bira icerdik ama bütün mekanlar leş olmus. ptt'nin arkalarında da yeni mekanlar acilmis ama gündüz gözü ile bilemedik nereye otursak. velhasil, bir mekan öneriniz var mi datcada, eski datcada da olabilir, söyle gidelim aksam üstü, birer bira icelim muhabbetimizi edelim. kaziklanmadan eve dönelim.
(4) 

yurtdışı ürün ve kapıda ödenecek vergisi

hooiken #1530539 
merhaba,

aşağıdaki ürünün kapıda kargocuya ödeyeceğim vergisi ne kadar olur acaba sizce? :)

teşekkürler.

dragonhawkofficial.com

linki açamayan olursa, 179 dolar ve free shipping.
(3) 

Ankara içi ev taşıma için nakliye?

mrsnpr #1530538 
Tanıdığınız bildiğiniz güvenilir insanlar mevcut mudur? Bir yerden 2500tl fiyat aldık çok geldi.
(8) 

Her sabah filtre kahve içmek

adwokat #1530537 
Yaklaşık bir yıldır alışkanlık oldu. Bir filtre kahve bir elma ile kahvaltı yapar oldum. 2 saat sonrasında da ya normal kahvaltı yaparım ya da normal öğle yemeği gibi yemek yerim.

Her sabah uyanır uyanmaz filtre kahve içen arkadaşlar, vücudunuzda olumsuz olarak neye sebep oldu? Herkes içilmez diyor…
(3) 

Twitter hakkında bir soru.

Mirket #1530536 
Her video sadece bir kez karşıma çıksın demenin bir yolu var mı?

Dün 'eşek döven adam'dan, bugün 'euro çalan karga'dan yoruldum.
(2) 

Bulgaristan vatandaşı süresi geçmiş pasaport ile sınırı geçebilir mi?

onepointzero #1530535 
Merhaba,

Anne babanın Bulgaristan vatandaşlığı var.Fakat pasaportlarının süresi doldu.Liçna kartları var. Sınırda cezasını ödeyip geçebileceklerini duymuştum. Doğrusunu bilen var mı? Malum konsolosluklar da pasaport yenileme işleri çok uzun sürüyor.

Amerika ' dan ihtiyacı olan?

oligomer #1530534 
Ağustos ayının ilk haftasında ülkeye giriş yapacak kuzenim mevcut. İhtiyacınız ufak komisyon karşılığında ülkeye getirilmeye sağlanır. Referans talebinde bulunursanız daha önce 3-4 kez aynı şekilde ürünlerini alanlar mevcut.

Sözlük dışı iletişim için muratornek {et} gmail

Teşekkürler.
(7) 

gsm operatörü kullandığınız paketler ve ücretler

benibulmanlazim #1530532 
senelerdir turkcell kullanıyorum paket yenilemem lazım fiyatlar iki katına çıkmış.
120tl 1100dk ve 14GB diyor. sizce normal mi.
(1) 

Birleşik Krallık - İrlanda

kolaygelsin #1530530 
Merhaba,

Edinburgh' dan başlayıp Londra'dan dönüş olan, bir haftalık tur yapacağız. Daha önce Londra'ya gittiğimiz için oraya 1 gün ayırmayı düşünüyoruz. Bu rotada nereleri tavsiye edersiniz? Dublin' e ayrıca gitmek nasıl fikir?

Teşekkürler.
(8) 

Bir ürünün ne için kullanıldığını bulmak

dissendium #1530529 
Merhabalar. Biraz teknik bir soru olacak. Devamını okumak istemeyenler için ilk olarak yazayım dedim.

Çalıştığım fabrika BSH grubuna (özellikle Siemens) bazı parçalar üretiyor. Ben bu parçaların bazılarının kalite kontrolünden sorumluyum ancak müşteriyle iletişimim yok. O kısımla başkaları ilgileniyor. Ben bu parçaların ne için kullanıldığını çok merak ediyorum. Yani ya çamaşır makinesi ya buzdolabı, çok seçenek yok. Bunu hangi yolla öğrenebilirim?
(2) 

Motosikletle uzun yol yapmak için...

msb #1530526 
Tecrübesiz ve ehliyeti yeni alan birisi için kaç km'lik bir tecrübe gerekir?

Yani bugün ehliyet aldım yarın uzun yol yapıyım olmaz sanırım?

Model olarak Yamaha xmax düşünüyorum ama vitesli naked bir model de düşünebilirim henüz net karar vermedim.

Rota olarak istanbul-dikili arası gibi...

Bu yaz yapabilir miyim acaba?
(3) 

Led tv ya da smart tvyi monitör olarak kullanmak

Unde bach canim #1530522 
Kötü mü? Eksileri nedir? Piksel yüzünden göz mü yorar?
(10) 

Gömlek altındaki tişört ile yatar mısınız

ikikerekac #1530521 
Gömleğin önü açık şekilde dolaştınız bütün gün diyelim. Sonrasında o tişört ile yatağa girer misiniz
(1) 

3. Aşıdan kaç gün sonra AB'ye seyahat edebiliriz?

kandaz3 #1530519 
2. Biontech Dozumu Temmuz 2021'de olmuştum. 3. Dozu ise 2 gün önce oldum. 25'inde, yani 2 gün sonra Hollanda'ya uçuşum var. Girebilir miyim? Aşıdan 14 gün sonra falan gibi ifadeler kafamı karıştı.
(2) 

yatak tavsiyesi

ozzpwnz #1530516 
merhabalar,

yeni bir yatak almaya karar verdik ama sanırsam dünyanın en zor işine kalkışmışız.

penelope, halsa, yatsan, işbir, idaş ve yataş gezdik.

penelope ve idaş'da birer yatak arasında kaldık.

tempur bizi hiç cezbetmedi, yorumları da korkuttu genel anlamda.

halsadan etkilenmemiştik, ekşisözlük yorumlarından sonra bir daha yüzüne bakmayız.

yataş da çok vasat hissettirdi.

sadece online satış yapan sloth bedding, hibboux, wellmatt gibi yerler de aklımızı kurcaladı.

online alma fikri çok mantıklı gelmemişti başta, ta ki gidip deneyene kadar tüm yatakları. hiç birinde uzuuun uzun yatmadıkça emin olamıyorsunuz, online yataklar da değiştirme/iade fırsatı sunuyor.

kısacası kararsız kaldık, yakın zamanda alan var mı? varsa yorumları ricadır.

160x200 alacağız, bütçe de max 20k
(1) 

İstanbul Avrupa Yakası KBB tavsiyesi

senolll #1530515 
Merhaba,

Avrupa yakasında KBB uzmanı kimi tavsiye edersiniz?
Estetik düşünüyorum bir ara ama ona gelmeden önce burnumla ilgili başka sıkıntılar da var bence. Şöyle sallayıp geçmeyecek, gerekirse tetkik isteyecek kimi tavsiye edersiniz? Özel daha iyi olabilir belki randevu sıkıntı olacaksa?

Yıllar önce devlette bir doktor ben kapı eşiğindeyken uzaktan bakıp:"Yok onda bişey" demişti de... Nefes zorluğu, küçükken düşüp kötü kaynamış, belki de geniz eti gibi sıkıntılarım olduğunu düşünüyoruz.

Teşekkürler
(5) 

Lastik basıncı sıfırla ne demek

regina phalange #1530514 
Az önce ani bir fren yaptım. Sonra ekranda bu uyarı çıktı. Ne demek bu yani? Lastikler bozuldu nu şimdi?
(2) 

Kırık kol sonrası Dirsek Kısıtlılığı?

pwyll #1530513 
Arkadaşlar, bir kaza sonucunda sağ humerusum kırıldı. Fizik tedavi hareketlerine başladım. Kırıktan 3.5 ay sonra başlandı. Öncelikle açmada sorun yok. Tam açılıyor. Ancak kapamada problem var. Tam kapanmıyor. 1 hafta oldu başlayalı dirsek için milim de olsa ilerleme var ancak eskisi gibi tam kapanır mı? Bununla ilgili sorun yaşayan/yaşamış arkadaşlar var mı? Nasıl oldunuz? Ne yapmalıyım?
(1) 

big four'daki partner pozisyonu ne oluyor tam olarak?

beyaz power ranger #1530512 
sirket ortagi falan diyorlar da nasil ortak? hisse mi aliyor? baska sirkete gecerse ne oluyor?

detayli aciklar misiniz?
(3) 

harici sabit disk sorusu

dali dili havali korna #1530511 
seagate mi önerirsiniz wd mi?

www.amazon.com.tr

www.amazon.com.tr
1 ...  ... • 904    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık