(7) 

bir film vardı

mula #483884 
filmle ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum aslına bakarsanız. imdb puanı 7.8 olabilir. adında r vardı. sanki road gibi bir kelime ama hiç olmayabilir de. 2008 yahut 2009 yapımı belki de daha eski. sanki afişinde sandalda çocuklar vardı. ama başka filmle mi karıştırıyorum yoksa. filmle ilgili tek bildiğim bunu izleyecektim arkadaşıma söyledim ben o filmi izledim ağır ilerliyo sıkılırsın izlemeyelim dedi. dram gibi bişeydi türü. sanki ailesini bulamayan çocuklar vardı. ah ya filmi izletmediği gibi tüm arşivimi sildi yanlışlıkla. soruyorum hangi filmdi diye bilmiyorum diyor. naçar kaldım.
(2) 

soy ağacı sitesi

edsy #483883 
var olan soy ağacımı internete aktarmak ve soy'uma ait kişilerin görebileceği şekilde sergilemek istiyorum bunu yapabilen bir sistem varmı ya da nasıl yapabilirim
(3) 

tiyatro kursuna gideyim mi?

klark #483878 
tiyatroyla bir ilgim olmadı şu ana kadar. sırf iş olsun diye gidicem. asosyalim az biraz, doğru düzgün bir hobim yok. yani varsa da icraat sıfır. boş herifin tekiyim. anca hayal kurarım, hatırlamıyorum ki bir tanesine de biyerden giriştiğimi...
kurs üniversitede. gitsem, acaba diyorum bendeki şu ölü toprağına bir hal çare olur mu?
(5) 

Üst düzey yöneticiler gerçekten çok mu meşguller ?

ermanen #483877 
Üst düzey yöneticiler, CEO, VP, departman başı gibi insanlar neden çok meşgul? Gerçekten çok mu meşguller ?

Hep görüşmedeler mi?

Neden bunlarla görüşmek zor?

"Önemliyim" ve "ulaşılmazım" prensibini de mi benimsiyorlar (bir nebze de olsa) ?
(9) 

önce ben buldum

eyyorlamam bu gadar #483872 
hani derler ya eskiden buralar tarlaydı, şurada bir dere akardı şırıl şırıl diye, o hesap işte. demek istediğim kimse bilmezken sevdiğim şeyler ilerde herkesin diline dolanıyor.

mesela Quaresma, Porto yıllarından beri takip ederim. Quaresma formam bile vardı hatta. sonra beşiktaş'a geldi patladı gitti. şimdi halı sahada o formayı giydiğim zaman beşiktaş'lı snaıyorlar beni.

sonra pilli bebek. ankara'ya 20 yılını vermiş birisi olarak, eskiden beri beğenir dinlerim. sonra behzat ç. çıktı, şimdi herkes behzat ç.'den sonra dinlemeye başladın diyor.

son olarak yaklaşık 5 yıldır falan kendi çapımda illüzyonla uğraşıyordum. öyle batakmış, okeymiş falan ben istemedikçe yenilmem yani. neyse sonra bu yarışmalar çıkınca onuda bıraktım arkadaş. şimdi herkes özenti diyecek, adamın asabını bozacaklar. buradan onlara sesleniyorum; siz yokken biz vardık lan!

soruya gelince, sizinde var mı bunlara benzer örnekleriniz?
(2) 

Gitarın markası ve modeli

kimlanbu #483870 
Videodaki gitarın marka ve modeli nedir ?

www.youtube.com

Bonus : meme
(5) 

banka pozisyonları

su piresi #483869 
Merhaba ,
Bankanın iç kontrolör yardımcısı, müfettiş yardımcısı ve uzman yardımcısı pozisyonlarından hangisi daha iyidir.
Yükselme maaş vb şeyler yönünden bilgi veren olursa sevinirim.
(3) 

moskova uçak bileti

radicaldeyyus #483868 
moskova' nın sheremetyevo havaalanına istanbul'dan ekim ayı içinde gitmem gerekecek. en uygun uçak biletini nerden bulabilirim acaba?
(15) 

sevgiliyle sevişilecek yerler?

kaderiminoyunu #483866 
ev hariç. sinema hariç.
(2) 

Taahhütsüz en mantıklı internet?

mesa #483865 
Selamlar,bu yıl üninin son senesi bizim için ve yeni internet almamız gerekiyor.ama bildiğim kadarıyla bu taahhütler minimum 2 yıllık oluyor ve bizim taahhütsüz almamız gerek bu yıl okulumuzun biteceği için.superonline-ttnet arasında kotalı-kotasız-zart-zurt vs ne önerirsiniz?çok aşırı olmasa da torrent kullanırız ve internetten film-dizi izleriz.yani çok düşük hızlı ve çok düşük kotalı olmaması daha iyi olur.
(2) 

old holborn

tukenmez adam #483864 
drum veya golden virginia dan old holborn a geçip tadını hiç beğenmeyen var mı? yoksa benim aldığım tütün kuru ya da sahte miymiş? aldığım old holborn golden virginia veya drum kadar kadar nemli değildi. pakedin dışında bir ambalaj daha vardı ama açma kısmında drum daki gibi yapışkanlı koruyucu yoktu.
(6) 

Bisiklet önerecek var mı?

roket adam #483863 
Selamlar duyurunun iki tekercileri. Durum şu. 183cm 78 kilo bi insanım, bisiklet sürme hastasıydım ufakken. Bu sene baktım yazlığa çift amörtisörlü dandik bir bisiklet almışlar tansaş tarzı bir yerden, tepesinden inmedim. Hazır bu sevdam tekrar alevlenmişken bir bisiklet alayım diyorum, zira kondisyon sıfırın altında, yaşlı gibiyim amk.

Fiyat sınırım max. 550 türk lirası. Çift amörtisör yoruyor diyorlar ama yokuştan inerken falan zıp zıp zıplamak daha rahat gibi geliyor sanki, epeydir düz maşalı bisiklet kullanmadığım için karşılaştıramadım. Acaba kilidi olan çift amörtisör alsam nasıl olur, var mı öyle gerekirse sabitlenebilen bir model?

Bir detay daha: kesenin ağzını açmış olmamın, gidip tansaştan bi tane almamamın en büyük sebebi, bisikleti tam bir hayvan gibi kullanmam. Yani seviyorum çukura, suya girmeye, kaldırıma gömmeye, gıcırtı duymayı falan, bilinçaltımda bir motokrosçu yatıyor sanırım :) Dolayısıyla iki güne parçalanmayacak bir şey olmalı.

Bir detay daha: İstanbul'dayım, ama yollar sandığınız gibi kebap değil, şehir bisikletinin ince tekerleklerini iki günde parçalarım gibi geliyor bana, o yüzden dağ bisikleti almayı planlıyorum.

Direkt model önerisi olan varsa çok memnun olurum.
(3) 

iPhone Turkcell taahhüt hakkında

kelbukel #483862 
Sene başında iPhone 4 aldım turkcell'den. 24 ay taahhüt, aylık 1000 dk, 1000 sms, 1 gb internet hediye falan filan.

Ben şimdi Samsung Galaxy S3'e geçip, iPhone'u hanıma vermek istiyorum. Nasıl oluyor bu iş? Hattımı yeni telefonuma takıp 1000 dk, 1000 sms, 1 gb'mi kullanmaya devam mı?
(5) 

Bu metin kime ait?

gunlerin kopegi #483858 
Soru baslikta,

Bundan bir sonraki aşamaya kendi özgür iradesiyle karar vermeye çalışan, işin kötü yanı genellikle bunu başardığını sanan, yanılan, yanılgılarıyla panikleyip yorulan ama yılmayan, ele geçen ilk fırsatta tüm bu kısır döngüyü yenilemek için çabalayan ve her nasıl mümkün olabiliyorsa, bir önceki yenilgiyi unutarak her seferinde bu kez başaracağına inanan garip yaratıklarsınız. Sevmeden önce düşünürsünüz siz; sevişmeden önce düşünürsünüz, canınız ölmek ister, ölmeden önce düşünürsünüz; hiç istemediğiniz kadar içmek, geçici bir sarhoşluğun çalkantılı sularında sanrılarla dolu bir boğulma anını istersiniz ama ne büyük bir lanettir ki bu, yine düşünürsünüz, ana uyum sağlamak istersiniz, düşünürsünüz... Düşünmek tartmaktır, düşünmek caymaya meyyal olmaktır, bilirsiniz; bilirsiniz bunu ama yine de bırakmazsınız ki bu dünya bu düzen tek başına, kendiliğinden dönsün; karışmak, karışarak en azından kendi hayatınızın tanrısı olmak istersiniz siz hep... Sizden izin almadan akan o saatlerin, günleri ayları, asırları oluşturduğunda aldırmadan ve hatta bunu neredeyse şehvetle görmezden gelerek sarılırsınız hayatınıza; kendinizi engellersiniz, kendinize izinler verirsiniz siz... Peki ama ne için?`
(1) 

okuduğum konuyla ilgili başka tivit'leri okumama widget'i var mı

fishbone #483857 
mrb, twitter'da mesela teknoloji alanında birkaç farklı dergiyi, feed'i takip ediyorum. okuduğum bir konu hakkında bunların herbiri ayrı ayrı tivit atıyorlar, ben bunlardan ilkini okuduktan sonra diğerlerini görmek istemiyorum, bunu becerebilen bir twitter widget ya başka bir eklenti vs var mı, şimdiden teşekkürler
(7) 

Sarma Sigara

ozzyninpambukgotu #483852 
Ilk 2 yili Camel Soft, son 2 yili Winston Light olmak uzere 4 yildir sigara iciyorum. Sigaraya verdigim parayla sanirim orta olcekli bir araba alabilirdim. Bu maddi kulfetten kurtulmak icin sarma sigara icmeye karar verdim. Golden Virginianin methini cok duydum. siz ne onerirsiniz? Ne tur kagit almaliyim, nasil bir filtre almaliyim? Ayrica elim bu sarma islerine pek yatkin degil OCB`nin tabakali sarma zamazingolarini nerden bulabilirim?
(5) 

Film Önerisi

daddy #483846 
Prayers for bobby, milk tarzında filmler önerebilir misiniz?

Kardeşim yeni açıldı bana, onu daha iyi anlamama yardım edecek filmler hoş olabilir.

Homofobik olanlar uzak dursun.
(6) 

2 3 milyar arası hangi scooter alınır?

slash01 #483844 
beyler ıstanbula gldım. altımda ayagımı yerden kesen bırsey olsun maksadım. 1-3 mılyar arası hangı scooter alınır. marka model olarak belırtırsenız sevınırım. tesekkurler
(3) 

dizüstü bilgisayar ile ilgili

prison_break #483839 
dizüstü bilgisayarımdan online dizi falan izleyemiyorum.Laptop eski dell latıtude d505.online dizi ye tıklayınca donuk donuk ilerliyor yardımcı olursanız sevinirim
(2) 

Camelot Ankara nasıl gidilir bilen?

sen istiyor duj 1 saat 100 dolar #483836 
Güvenlik Cad. No: 111 A.Ayrancı
adresi bu şekilde kızılaydan vs dolmuş otobüs ne ile gidebiliriz bilen varsa yardımcı olur mu
(3) 

Atatürk'ün hayatını konu alan kitap önerisi

FT5 #483829 
tavsiyelerinizi bekliyorum.
(4) 

Ipod

subcultured terrorizer #483827 
Selamlar, Ipodla ilgili bir sorunum var. İpodum 30 gb kapasiteye sahip fakat 6 gblık müzik var içinde. Daha fazla veri yüklemeye çalıştığım zaman kabul etmiyor, bir şeyler sildiğim zaman farklı şeyler atabiliyorum. Sanki 6 gblık ipodmuş gibi kullanmak zorunda bırakıyor kendini bana. Daha önce bu tarz bir sorun yaşamış olan var mı veya sorunun kaynağını tahmin edebilen biri var mı? Eğer yardımcı olursanız çok makbule geçecek gerçekten. Şimdiden teşekkürler..
(2) 

izmir'de paleo cafe tarzı yerler

mıcort #483825 
sağlıklı diyeti bozmayan sağlıklı kurabiyeler falan yapan yerler var mı ?
(4) 

Spor arac secimi.

sihirus #483818 
2004 model Ford Mustang arabam var bu araci satmayi dusunuyorum, yerine ise yine spor arac bakiyorum biraz kasa kasa indirdim,

yine bu yillarda olacak alacagim araba,

BMW 325ci
Audi TT
Subaru Impreza WRX STI
Ford Mustang 2005 model ustu 5nci jenerasyon

sizce hangi araci secmeliyim?
(1) 

ingilizce ekonomi podcast

meteonur #483814 
her gün yenilensin istiyorum. sabah uyandığımda yükleyeyim, geçen gün ne olmuş öğreneyim istiyorum
(2) 

toshiba laptop

hasanli #483809 
Toshiba a500-132 özelliklerini aşağıya yazıyorum. Sahibinden.com dan elemanın teki 720 tl ye satıyor 2.el ürün. Verilirmi bu ürüne bu para?

edit: ilk defa 2.el bir ürün satın alıcam. 2.el laptop satın alırken nelere dikkat etmek lazım? Ürünün nerelerine bakayım? Tavsiyeleriniz nelerdir?



Marka: Toshiba
Model: Satellite A500-132

Ürün özellikleri:

Intel Montevina 1066 Mhz 2.53 GHz. 3 MB Cache Bellek P8700 İşlemci
Bellek: 4 GB DDR2 RAM - max. 8 GB (800 MHz)
Sabit Disk: 400GB (5.400 rpm) SATA HDD
Ekran: 16"TruBrite® TFT LCD WXGA 1.366 x 768
Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon HD4650 MAX.2301 MB Ekran Kartı
Optik Sürücü: DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
Ses: Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, stereo hoparlörler
Arabirimler: 3 x USB 2.0, Express Card Slot, RJ-11, RJ-45
Kablosuz Haberleşme: Wireless LAN (802.11a/g/n)
Kablolu Haberleşme: Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, 56K modem
Batarya: Lithium-ion
Diğer Özellikler: Entegre VGA web kamera mikrofon (VoIP)
Ağırlık: 3 kg


Satellite A 500 132, SatelliteA500132, Satellite A500 132, SatelliteA500-132 olarak da bilinir.
(5) 

90'lara mı döndük?

yatagants #483807 
Her gün 6-7 şehit ne zamandır olmuyordu bu kadar. Ne oldu şimdi neden durum böyle?
(17) 

Çürük raporu alabilmek için ne yapmam lazım?

Kafkaslı #483803 
Böyle ameliyat falan değil de ne bileyim deli numarası yapsam askerlikten yırtabilir miyim?
(2) 

Sony Xperia tavsiyesi

Mangarozi #483797 
Sony Xperia serisinden hangi telefonu tavsiye edersiniz?En iyisi hangisidir?
(2) 

mecidiyeköy iett başvuru merkezi nerede?

mr rosebud #483795 
yarın mavikart almak için randevum var da nerede bu tam olarak?

"halkla ilişkiler ve seyahat kartları şube müdürlüğü mecidiyeköy şubesi"

olarak geçiyor ve adres bilgisinde sadece bu yazıyor. nereden bulucam burayı?
(2) 

iPhone application haber

apintmate #483793 
Duyuru sakinleri, iPhone için en iyi haber applari hangileri. Ben ntvmsnbc kullanıyorum fakat istediğim verimi alamıyorum, son dakika haberler eksik, kose yazarları, yorumlar eksik. Bana türkce haber app ı önerebilir misiniz?
(1) 

godiva

fenerbasket #483789 
mağazalarında çalışan veya çalışan tanıdığı olan varmıdır?
(14) 

Neyin ortasındayım, nereye kaçabilirim?

enjoywiththelifesresponsibility #483788 
Çocuk hiç istemedim, koca hiç istemedim. Bu yaşıma kadar hep batı kültür ve sanatına ilgi duydum. Resimden edebiyata, müziğe, sinemaya, heykele kadar hep batıyı takip ettim. Bildiğim dört yabancı dil (hepsi tam değil) hep batı odaklı. Dünya yemeklerine büyük ilgi duydum. Bir sene öncesine kadar olur da bir gün kazara bir çocuğum olursa hiç düşünmeden ya Fransız kolejine ya da Amerikan kolejine yollarım diyordum. Çok gelenekselci bir aile yapım da yoktu. Aksine Türkler böyle rerörö diye eleştirdiğim çoktur. Miliyetçi hayatta değilim. Irk, din, dil, cinsiyet ayırt etmem. AVM'ye gildiğinde yemek yenecekse tabii ki kaçamak yapıp fast food yenilirdi. Ben iki aydır ev yemekleri neredeyse onu hemen ayırt ediyor oraya yöneliyorum.

Bir iki aydır ben çok üzüldüğümü hissediyorum. Çocuğum olur olmaz bilmiyorum (istememe gibi bir durum ortadan kalktı, kocayı hala istemiyorum) ama onun Türk sanat müziğini, neşet ertaşı, metin erksanı, müşfik kenteri bilmeden büyümesi beni çok üzer gibi. Ağır romanı, eşkiyayı izleyemezse? Çünkü şimdi bile düşündükçe üzülüyorum bir failatün failatün failun kalıbını zorlada olsa ezberleyemeyeceği için. Koşma nedir bilmez belki, gazelle ayırt edemez. Osmanlı tarihini bilemez. Ya da zeki müreni hiç tanımaz, müzeyyen senarın ferayesini dinleme imkanı olmaz. Dindar bir insan değilim deist bile sayılabilirim ama bir subanekeyi bile öğrenmez belki. Ankaralılara kıro derse, çingeneleri roman zannerse ne olur benim halim? Ben çocuğumu daha düne kadar dönüp bakmadığım kendi kültürümle yetiştirememekten çok korkuyorum. Fransız koleji mi, adı batsın asimile olmuş zengin züppelerinin içinde değil benim okuduğum gibi okullarda okusun istiyorum. Tamam ırkçı filan değilim ama bizim kültürümüz bi başka gibi be. Bir şeyler kazansın, yapsın, uğraşsın. Ama benim iş hayatım çok gelecek vaad ediyor, tek başınalığı ya da parasını idare etme gibi bir durumu olmayabilir. Ya da ben çocuğuma hiç ev mantısı yapamayabilirim.

Çok endişeleniyorum. Bana bir anda böyle ne oldu? Ben tüm kültür değerlerimle mutlu yaşayabileceğim hamburgerlerin olmadığı nereye kaçabilirim?
(3) 

Youtube yavaşlığı

klorlu su boregi #483787 
Herkese iyi akşamlar. Son birkaç haftadır youtube tan video izleyemiyorum desem yeridir. O kadar yavaş yüklüyor ki yarısında artık kapatmak zorunda kalıyorum. Sizlerde durum nasıl? Farklı Dns kullanıyordum şimdi ise otomatik algılıyor ama değişen bişey yok.
(15) 

kızıldereliler türk mü?

ramsesseum #483782 
internette arastırdıgımızda bize benzer yonlerı çok. bu konuda düşünceleriniz alabilir miyim?
(1) 

almanya'dan

patos64 #483781 
bir tel aradı, babamdı heralde ama açamadım, ben arıyım tekrar arasın dedim ama aradığımda numara kullanımda değil diyor... numara 0049 bundan hariç 13 numara daha var, 301 ile başlıyor bu 13 numara... sizce?
(8) 

Canon EOS 5D Mark ii ve Lensler

haruspexlx #483780 
Merhaba arkadaşlar kısa film çekmek için mark ii almayı düşünüyorum. Baya biraz araştırdım ve en iyi sonucu mark ii ile alabileceğimi düşünüyorum. Fakat Lensler hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim. 24-70mm ve 70-200mm lenslerle uygun olacagını okudum araştırmalarımda. Fakat bildiğiniz gibi fiyatlar kabarıyor böyle olunca.

SİZCE:
1- MARK İİ İLE BERABER HANGİ LENSLERİ ALMALIYIM? (normal, geniş ve dar açılar için)
2- HAYYAMDAN ALSAM SORUN YAŞARMIYIM?(GARANTİ,TEKNİK ARIZA...)

Yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim =)
Şimdiden teşekkür ederim.
(14) 

Katil kim filmleri...

Kafkaslı #483777 
Katilin belli olmadığı (Herhangi bir başka suç da olabilir) ve film boyunca bunun arandığı Mystic River, Memories of Murder gibi kaliteli filmler arıyorum. Tavsiyeleriniz? (Av mevsimi olmasın da :) )
(2) 

Şehirlerarası ipod gönderimi

skywalkeremre #483776 
Olurmu bölye bişi kargoyla kırılmadan calınmadan? Yanında bi kaç parça kıyafette olacak
(2) 

Stent işlemi ile ilgili, aklıma takılanlar...

kamilkoc #483775 
annem geçen hafta anjio oldu. Sonuçlara göre doktorun önerisi, stent takılması oldu.

Bugün stent günü alırken, bize pc den anijo sonrası elde ettiği görüntüleri gösterdi. Kalbin içinde yer alan 3 damardan birinde feci halde daralma, tıkanma ne deniorsa o mevcutmuş..., aklımda kaldığı kadarı ile temsili bir resim oluşturdum. ekte mevcut.

Bize gösterdiği görüntüde ise damarın incelmiş kısmı sanki kompuş gibi görünmekte, sanırım o kadar görüntülenebildi, kısaca daralma baya bir var. Aklıma takılan mevzu ise, stent takılma işlemi esnasında herhangi ters bir durumla karşılaşırmıyız yada ne gibi durumlara hazırlıklı olmalıyız...doktorla pek iletişime geçemediğim için bütün bunları buraya yazıyorum. kadıncağıza moral vermek istiyorum ama benimde bi tarafım dağılmış, aklım karışmış durumda.

bilgisi olan veya değerli eksiduyuru doktorlarımıza sevgiler saygılar.
(3) 

Ziraat Bankası Banko Asistanlığı

Evocati #483772 
Bu sınava kardeşim giricek ama şartlara 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak yazmışlar ama sınav tarihi itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olacak aynı zamanda.

Yani benim anladığım bu sınava 18-25 yaş arası mı girebiliyor sadece.Çok saçma geldi bana yoksa bir yanlışlık mı var?
(12) 

komedi dizisi

noluyo yaa #483768 
beyler bayanlar komedi dizisi arıyorum önerileriniz neler

izleyip bitirdiklerim (bkz: friends) (bkz: coupling) (bkz: modern family) (bkz: seinfeld) (bkz: episodes) (bkz: flight of the conchords) (bkz: the simpsons) (bkz: two guys a girl and a pizza place) (bkz: scrubs) (bkz: entourage)

şu an izlediklerim veya listemdekiler (bkz: community), (bkz: Curb Your Enthusiasm).

İzleyip sıkılıp bıraktıklarım (bkz: everybody loves raymond), (bkz: how i met your mother), (bkz: the big bang theory) (bkz: two and a half men) ve niceleri.

Farklı espri tarzları olursa onlara da açığım, önerilerinizi bekliyorum.
(2) 

bilgisayar acilmiyor yardimmm

maresalx #483765 
eski fanim bozulmustu cok gurultu yapiyordu ben de bugun yenisini aldim. anakarti yarim kaldirip yenisiyle degistirdim. fan calisiyor her sey normal ama goruntu gelmiyor. ekran kartini cikarip onboard bagladim yine goruntu yok. ramler biplemiyor niye boyle olmus olabilir? simdi butun kartlari ve power soketlerini pili falan cikarttim enerjisinin bosalmasini bekliyorum tekrar takicam. onerisi olan var mi?
(7) 

Radyo tavsiyesi

mylord #483761 
Selamlar,

Joy Fm dinliyorum arada bayıyor. Absolute Radio dinliyorum o da pek sarmıyor. Az reklamlı, az konuşmalı online dinleyebileceğim bir radyo tavsiye eder misiniz?
(3) 

istanbul bilişim

condom kurşunu #483760 
den cep telefonu alınır mı?

ps: nedenleriyle birlikte cevaplarsanız süper olur.
(1) 

online bahis

therevo #483759 
selamlqr. para yatirma ve cekmede cok sorun yarqtmayan bi site var mi acaba? bets10un durunu ne su anda? eskoden transfercard vardi da coktandir uzak kaldim transfercar olaui butti sanirimm hala var mo tranafeercar benzero bisey? yada baska tavsiyesi olan? hititbet forbetbet tempobet faaan?
(12) 

Oasys marka lens kaliteli midir ?

john holmes #483758 
Doktor purevision yazmıştı ama Oasys e göre 20 tl daha pahalı oldugundan ve denemek için ilk defa kullanacağımdan Oasys aldım.

sağlık açısından bir problem yaratır mı ?
(1) 

Ankara Halı Yıkama

elbar #483752 
Ankara da makineyle halı yıkayan, daha önce denediğiniz bir halı yıkamacı arıyorum. İki gündür paramla halı yıkatacak yer arıyorum, bir türlü bulamadım, bulduklarım da tok satıcı, saat ve gün sıkıntısı çıkardılar, yardım istiyorum.
(4) 

askere gidebilir miyim?

morte #483751 
baslık biraz malca oldu ama izah edecem simdi gecen sene son yoklama sirasinda rahatsızlıgımı bildirmiştim subede beni hastaneye sevk etti hem gata hem de kasımpasadaki hastaneye sonra kurula girdim heyet bana bi sene tecil verdi simdi ben subeye gitsem ben direkt askere gitmek istiyorum siktirtmeyin hastanenezide heyetinizide desem direkt askere gidebilir miyim?
(1) 

acil. iphone 5 / apple store rezervasyonu hakkında

disfircasiyimben #483744 
merhaba arkadaşlar,

bugün ingilterede ki 2 farklı apple store a iphone5 için rezervasyon yaptırdım, akşam 21:00 a kadar mail gelmezse boşa gelmeyin, tekrar rezervasyon yapın diyor.

ikisindende mail gelmedi, ne yapmam gerekiyor, yarın türkiye ye dönüyorum.

yarın bir şekilde iphone 5 almam lazım ama nasıl ?

50-60 pound daha fazla vererek karaborsadan falan alamazmıyım ?(bu tip yer bilen)

loc/londra
1 ...  ... • 8458    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık