(3) 

Origin - Free to Play

metehan01 #810832 
Merhabalar bu origindeki free to play sekmesindeki oyunlar indirince tamamen bizim mi oluyor? Yoksa bir süreliğine mi bedava oynuyoruz?
(10) 

sahura doğru ifşa zamanı

civanmert #810827 
serviler yürüsün goncalar söylesin.
(5) 

feysbukta twitterda falan

earthangell #810825 
9gag benzeri neler var beğenebileceğim? çok hoşuma gidiyor o tarz paylaşımlar.
(9) 

sutas suzme peynir

condom kurşunu #810824 
Yediniz mi nasil?
(2) 

Antalya'da gece kulübü

heartcollector #810819 
Selamlar. Fransız bir arkadaşımı 3 günlüğüne Antalya'da ağırlayacağım. Kendisi clubbing olaylarına girmek istedi, 2 erkek sıkıntı yaşamadan girebileceğimiz, tercihen Konyaaltı taraflarına yakın, hesabı görünce babayarooo demeyeceğimiz güzel bir gece kulübü biliyor musunuz? Temiz yüzlü iyi niyetli insanlarız, barış için geldik.
(4) 

Ayçiçeğine benzeyen çiçek

john #810817 
Ya şimdi bi evlenme teklifi izliyorduk adam kızla bir yere gidiyor
Çiçek getiriyor herkes, aiçeğine benziyor ama ayçiçeği değildir
Sanırım değilmi çiçeğin adını bilen varmı
(1) 

Kredi kartı sorusu

lanetolasibeyaz #810812 
Selamlar

Imzasız kredi kartı hesabı açılabilir mi?

Daha detaylı olarak, hani standlardaki kartçılar olur, numaranızı alır falan. Tamamen yanlış anlamamdan kaynaklı olarak böyle bir arkadaşa numarayı verdim telefona onay kodu geldi. Onu da verdim. Ama daha sonra bir şey olmadı. Kredi kartı açılıyor mu hemen? Şu an iptal edebilir miyim ya da çoktan başvurmuş oldum mu?

Teşekkürler
(2) 

penny dreadful

mula #810805 
ilk bolumler guzeldi sonra alenen boka sardi dorduncu bolumu izleyesim kacti ortasinda. Toparladi mi sonradan izliim mi keko dizi ariyorum da.
(4) 

Tetanoz aşısı

root #810803 
Çocukken standart aşılarımı olmuştum, en sonda 8 yıl önce askerde tek doz tetanoz aşısı olmuştum. Bugün elime paslı çivi battı, tekrardan tetanoz aşısı olmam gerekli mi?
Bazı kaynaklarda aşının 5 yıl bazılarında ise 10 yıl koruyuculuğu olduğu yazmakta, bazılarında ise tek doz aşıların anca 1 yıl koruduğu yazmakta gerçeği nedir?
(2) 

eski focada yasayan

seljax #810802 
merhaba ben 97-02 arasi eski focada yasadim ilkokulu okudum. bu onumuzdeki haftasonu gelip kendi capimda nostalji yapamaya karar verdim ama kalacak bi yer bulamadim. otellerde ya dolu yada ebesinin ki kadar pahali beni 2 geceligine misafir edebilecek biri var midir? 23 yasinda erkegim
(3) 

gezi-seyahat siteleri?

en lüzumlusundan feyizli bir abiniz #810801 
Sevdiğiniz, takip ettiğiniz siteler var mı?
(1) 

Gün aşırı antibiyotik alınır mı?

acelemvar #810799 
Dermatoloğum bana 3 kutu 3er haptan oluşan antibiyotik (Azitro) verdi. Bir gün kullan ertesi gün kullanma dedi. Ama ben şimdiye kadar bir antibiyotiğin hiç bu şekilde alındığını duymadım. Garip geldi. Bir de size sorayım dedim.



a*
(6) 

Hangi filmi izleyelim bu gece?

no christ requires #810796 
- american gangster,
- hotel ruanda
- no country for old men
- casino

sevgiliyle izlicez, en son pursuit of happyness'i izleyip hayran kaldik. filmler birbiriyle alakadar diye secmedim bu arada.
(2) 

skyscanner'ın gemi versiyonu var mı?

tolga asp #810795 
gemi, feribot veya otobüs için fiyat araştırması yapan site var mı?
(6) 

öğrenci akbilim kayboldu!!! ne yapmalı acill!

pomaklar #810791 
selam istanbulkartlılar;

ya bugün indirimli öğrenci istanbulkartımı düşürdüm. Ne yapmam gerek? Üzerinde tc numaram falan var! Onu da geç nası bi prosedür izleniyor yenisini çıkartmak için??

Saygılar
(1) 

Irak Türkmenlerine yardım etmek için

varoluscusanri #810789 
Merhabalar,

www.internethaber.com

Bu haberin detaylarına nasıl ulaşırım?
(11) 

o degilde ne gun oldu be yalcin!

mayeskuel #810788 
hersey dun gece, lan bugun evde oturmuyim. hayatimda ilk defa bi plaja akayim dememle basladi. hatta dun gece duyuruda nereye gideyim diye de sormustum.

neyse saat 11 gibi evden ciktim. 12 gibi haciosmandaydim. atladim kilyos otobusune. sariyerí gectikten sonra otobus tenhalasinca on tarafa oturdum. tam karsimda hanim hanimcik turist bir kadin oturuyordu. arada bir bana bakiyordu; ama benim aklim baska yerlerdeydi. neyse gencler. otobusle taa son duraga kadar geldik. sofor uyardi arkadaslar son durak. bi tek ikimiz kalmistik. caresiz indik. eksiduyurudan baktigim kadariyla gavadin teki aylar once son duraktan inersen direk plajdasin demisti. neyse bu hatunla indik. ben tabi tum malligimla oracikta bekliyordum. neyse kadin birden byanasip, pardon plaja nasil gidebilirim dedi. ben de oraya gidiyorum. ama fazla geldik heralde birine sorucam bi saniye bekle dedim. gittim bakkala sordum. minibule geri gitmemiz gerkiyordu. gittik. plaja yerlestik. kadinla yanyana havlulari serdik. ben hala kadinin beni begenecegine ihtimal vermezken kadin bana, cok guzel guluyorsun, seninle beraber oldugum icin cok mutluyum falan dedi. tabi yaslarimiz ortaya cikinca biraz sok oldu. ben yasli gostermeme ragmen 30 dum. o ise genc gosterdigi icin 38'di. neyse guzel bi yerde balik yiyip geri donduk. donerken metroda 13 yasinda iyi giyimli bir cocuk tam karsimda kendisine eslik eden guvenlik gorevlisine kimsenin anlamadigi bir dilde bagiriyordu. herkes merak etmisti. noluyor lan derken sonradan anladim. cocuk kaybolmus. guvenlik gorevlisi de onu polise goturuyormus. neyse metrodan inip kadini yolcu ettim.

edit: bi olay daha yasamistim simdi aklima geldi. metrodan metrobuse cikarken. israilli oldugunu dusundugum yasli bir adam herkesi kasteder;

-civaliye nesi gidecekem! civaliye nesi gidecekem!

diye bagiriyordu. ben de karamurtalik yaparak.

civali neresi. oyle bi yer yok derken.

civahil diye duzeltti. sonra cevahir oldugunu anladik. ben bilmiyorum derken adamla beraber yuruyen merdivendeydik. karsidan inenlere sormaya devam ediyordu. 2 kisi de bilmedi. sonra birden turklere laf soktu.

-bu turkuler cok kotu. kimse bisey bilmiyor! zaten benim otelim vardi 700 milyarimi kaybettim turkuler yuzunden!

metrobusun cikisina kadar bu dallama ihtiyarla turklerin iyi kendisinin kotu oldugu hususunda kavga ettim.

ben metrobuse atladim. cok kalabalik degildi. bu seferde metrobuste 40 yaslarinda alkollu yada psikolojik problemi olan adam tuhaf hareketlerle herkesin dikkatini cezbetmisti. kendi halinde takilirken birden bana dogru yonelip tam bacaklarimin arasinda ayakta durdu. ben de gulerek gel kucagima otur. dedim. lavuk ne derse begenirsiniz? otururum!

ve geldi oturdu. 5,10 saniye oturdu ve tekrar ayakta durdu. herkes guldu. ben de makaraya vurup sesimi cikarmadim.

neyse uzun lafin kisasi cok ilginc gelmemis olabilir; ama ben yilin 365 gununu rutin yasayan bir adamim. allahin kilyosuna iett ile tek basina gidip, otobuste plajda herkesin yiyerek baktigi tipte yalniz bir turistle karsilasmak ve onu etkilemek + metroda guvenlige bagiran 13 yasinda rumen cocuk gormek ve metrobuste kucak dansi ytaptirmak falan beni afallatti.

sadece paylasmak istedim. belki biseyler karalamak isterseniz diye soru olarak soruyorum.
(1) 

ipad miniyi grafik tablet gibi kullanma?

therevo #810786 
var mı oyle bir sansım? kalemini alsam bilgisayarla baglantısını kurup grafik tablet gibi kullanabilir miyim?
(2) 

Kisin yapilacak nikah yemegi icin tavsiyeler araniyor

balli borek #810784 
Hali hazirda bir ay once yurtdisinda konsoloslukta evlenmis bir cift olarak Turkiye'de de bir nikah yemegi vermeyi planliyoruz. Zira gonul koyan, kirilan kimi akrabalar mevcutmus ailede. Belki gonulleri alinir. Ayrica oyle dugunsuz evlenmeyi cok istemis olsam da kucuk de olsa bi seremoni, Istanbul'un guzel yerlerinde cekilmis fotograflarimin olmasi hosuma giderdi diye dusundum.

Yemegi Aralik sonu veya Ocak basi dusunuyoruz. 100-200 arasi insan anca toplariz heralde. Butcemiz ise 20 bini gecmese guzel olur modunda.

Acaba bana:

Bogaz kiyisinda veya bogaz manzarali kis mevsimine uygun mekan onerisinde,
Gelinlik nasil olmali onerisinde (bu olur mu mesela: www.bcbg.com
Bi de guzel resim cektirmek icin mekan onerisinde bulunur musunuz?

Simdiden cooook tesekkurler!
(6) 

Burun büyür mü ?

ferdinand griffonn #810772 
ünıversıte 1. 2. sınıftaki fotoğraflarıma baktım da burnum küçük ve düzgünmüş. Son 1-2 yılda burnumun ucu büyümüş, sarkmış ve deforme olmuş. Büyüdü yani. (Ergenlikle ilgili değil)
Var mı böyle olay ? Kulaga saçma geldiğinin farkındayım ama burnumla oynaya oynaya büyütmüş olabilir miyim?
(5) 

algida maraş dondurması

bonjurkes #810770 
malum bu dondurmayı buzluktan çıkardıktan sonra 10-15 dk. kadar beklemek gerekiyordu ki içine kaşık sokup dondurmayı koyabilelelim.

lakin bu sene aldığımız dondurmalar direk buzluktan yumuşak çıkıyor.

Sorun buzlukta falan dedik ama buzlukta geri kalan herşey taş gibi.

Dondurmanın bişeyleriyle mi oynadılar? Başkasında da aynı sorun var mı acep?
(3) 

Tablette ısınma + şarj olmama sorunu

merkezefendi #810767 
1 yıldır samsung note 10.1 kullanıyorum.

Fakat son zamanlarda dikkatimi çekti arkası biraz fazla ısınıyo ve geç şarj oluyo.

Mesela %8ken şarja taktım yaklaşık 2 saatte %27 olmuş. Eskiden daha hızlıydı sanki.

Var mı fikri olan? Ne yapmalıym?
(1) 

tatil.com

bi mekan #810764 
merhaba,

Rodos'ta otel bakarken bu site bana inanılmaz bir fiyat çıkardı eski şehirin merkezinde. peki ayırtırsam ne gibi sürprizlerle karşılaşabilirim, genel olarak güvenli midir?

gidip de otele bu fiyat bir saçmalık, 50 euro daha verin demesinler de?

zira booking.com söz konusu otele dolu diyor ve diğer oteller de bunun en az iki katı.

teşekkürler.
(6) 

koskoca kadına yakışıyo mu bu şimdi? (facebook)

pescador #810753 
ya biliyorum buna takılmak da ayrı bir gereksizlik ve saçmalık ama çok sinir oldum lan. bi saat sonra unutucam o mesele değil de bozuluyo insan her türlü.

üç ay kadar önce eskisinin çıkması üzerine yeni bir ev arkadaşımız oldu. adam 30'lu yaşlarında ve diğer ev arkadaşımın yakın arkadaşı sayılır. bu adamın bi de sevgilisi var ki o da 25 yaşında sanırım.

ben hem odamdan çıkmadığım hem de adam çalıştığı için, adamı pek tanımıyorum. eve geldiğinde hoşgeldin dedim herife hani bi o, bi kere de hep birlikte oturup konuşmuştuk başka muhabbetim yok.

ama bu kız sürekli evde olduğu için onunla iyi kötü iletişimim vardı. bi gün geldi işte telefon numaramı facebook hesabımı falan sordu, ekleştik. 2-3 aydır şehir dışındayım, bu süreçte ara sıra naber napıyosun da yazdı feysbuk'tan. bazen odama da gelirdi konuşurduk ederdik. biraz garip bi kızdı çok samimi olmayı istemesem de oturunca konuşuyoduk yani.

sonra ben işte geçen hafta mı ne 2-3 günlüğüne tekrar istanbul'a döndüm. o süreçte bu kız hiç gelmedi eve. alala dedim hep bizdeydi bu amk ne oldu. arkadaşa sordum sonra, dedi ki biz ayrıldık.

şimdi bakıyorum kız beni facebook'tan silmiş. lan bu çok mantıksız değil mi? "eski sevgilimin ev arkadaşı, bana onu hatırlatır" falan diyecek olsa, ben adamla konuşmadım bile?! adam eve yerleştikten sonraki 15 gün içerisinde hiç muhabbetimiz olmadı, sonra ben zaten evden ayrıldım hani eski sevgilisiyle benim aramda bi bağ bile kuramaz ki. adamla çok samimi falan olsam neyse.

neyse yani yaşını başını almış kocaman insanların böyle acayiplikler yapması çok garip değil mi ya? kız resmen "o evle bağım kalmadı" deyip sildi herhalde beni. hayır ben biz arkadaştık falan sanıyodum, sevgilisinin evindeyim diye konuşuyodu herhalde sadece.
(2) 

Fethiye'den Dalaman'a otobüs bilen var mı?

otopsicocugu #810752 
Sb, teşekkürler...
(9) 

Yassı Şeftali

aychovsky #810750 
Yassı şeftaliyi İstanbul'da nereden bulabilirim. Pazar ve birtakım hipermarketlerde bulamadım. Gören, bilen var mı?
www.hobifidancim.com
(8) 

varosluktan hanimefendilige gecis

kimse #810746 
temali yesilcam filmi hatirlayan var mi? kiz önce cok fakir cahil ama sonra degisim geciriyor vs..
(2) 

sigarayı bırakmaya paralel olarak kilo alımı/spor-beslenme ile bağlantısı

candanag #810744 
aklımda kaç zamandır vardı bu mereti bırakmak, öyle ya da böyle bahanelerle ertelemekteydim, dün D&R da gezerken sigarayı bırakma üzerine bilinen bir kitabı satın aldım ve okumaya başladıkça sigaradan iyice soğuduğumu ve malum şahsın bilinen sigarayı bırakma yöntemine dair videosunu da izleyince iyice gaza geldim ve yaklaşık 24 saattir sigara içmiyorum. tamamen mi bıraktım, şimdilik birşey söylemek için erken ama aklıma gelen kilo alma olayını paylaşmak istedim.

Bugün bir diyetisyenle yarım saat konuştum ve arada bu konuyu da açtım, o da benimle aynı görüşte olup sigarayı bırakıp da kilo almayan görmedim dedi. şu an itibariyle istediğim kilo ve yağ oranı aralıklarındayım diyebilirim. sizlere sorum, kendinizden ya da çevrenizdeki tanıdıklarınız aracılığıyla eğer bu durumu deneyimlediyseniz, sigarayı bırakma sonrası alınan kilolar çabucak verilebiliyor mu, ayrıca bu alım salt yağdan mı oluyor, beslenme ve sporuna dikkat eden birisi olarak bu kilo alımını salt kastan sağlayabilme şansım nedir?

son olarak çok araştırmadım ama bu kilo alımı salt fazla kalori alımından kaynaklanıyordur diye tahmin ediyorum, metabolik anlamda vücudun nikotinsizliğe verdiği kendiliğinden kilo alım ya da yağlanma tepkisi gibi bir şey yoktur diye tahmin ediyorum. bu gibi konularda aklınıza gelen deneyimlerinizi ya da bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

EK: bilenler bilir, şimdilik gaza getiren şahıs Allen Carr'dir. 15 yıllık sağlam bir içici olarak en son 24 saattten fazla içmeyişim 48 saat ile ort. 5 sene evvel akupunktur tedavisi ile gerçekleşmişti.
(1) 

Göztepe metro-dokuz eylül myo buca

me gusta #810741 
Izmir'de Göztepe metrodan dokuz eylülün buca merkezdeki yüksekokullara toplu taşımayla en kısa nasıl gidilir?
(1) 

bistrolarin restaurantlarin mutfaginda calismak icin deneyim lazim mi?

babamasoliimbananickaldirsin #810740 
ya da egitim? asci yardimcisi falan olamaz miyim? garsonluk yapmak istemiyorum mutfakta calismak istiyorum sadece. kisa sureli ascilik kurslarindan birine gitmek bir ise yarar mi?

tesekkurler
(3) 

Oy verme ile ilgili

archery #810739 
Merhabalar,
24 ağustosta yunan adalarına gidicem gemi ile,sabah erken saatte kendi bulunduğum şehirden Çeşme'ye yola çıkıcam,bu durumda nasıl oy verebilirim? Çeşme'de sandık var mıdır , varsa da ben oy verebilir miyim ?
(5) 

okyanus suyu

rock n roll #810730 
selam, kbb doktoru okyanus suyu kullanmamı önerdi. bunun normal tuzlu sudan farkı var mı, kullanan oldu mu, işe yarıyor mu?
(1) 

Bursa'dan Mudanya'ya

hadibabageneyap #810723 
Gitmek için önce bi metro sonra otobüs yapmak lazımdır sanırım. Ve fakat bu otobüsler metrolar gece kadar çalışıyor bilen var mı acaba
(8) 

Fesleğeni Nasıl Saklamalı?

auroraaurora #810721 
Hafta içi aldığım ve ağzı kapalı poşette buzdolabında tuttuğum fesleğenler yumuş yumuş olmuş. Normal mi, yoksa başka şekilde mi saklamak gerekiyordu?
(5) 

İ.Ü. İnglilizce İktisat İle İlgili Bir Soru.

İsmail Abi #810718 
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul Üniversitesi'nin İngilizce bölümlerinde(özellikle iktisat) derslerin İngilizce işlenme sıklığı nedir acaba?
Yani, de facto olarak %100 İngilizce mi işleniyor dersler?

Şimdiden teşekkürler.
(4) 

Wordpress, Blogspot ve Blogger

secilmis uye #810716 
Bu blog servislerini bana açıklayabilir misiniz? Hangisi en iyidir ya da en kötüdür? Avantajları ve dezavantajlarıyla lütfen. Bir blog açayım diyorum da malum cv'lerde falan çok önemli diyorlar.

Teşekkürler
(3) 

maça alakasız formayla gitmek

gene mi gene #810706 
amerika'da oynanacak atıyorum atletico madrid liverpool maçına galatasaray formasıyla gitsem çok mu abes kaçar? çok mu apaçi gurbetçi stayla olur?
(5) 

Yunan Bankasına Euro transferi !!!

she is a lady #810699 
arkadaşlar bir yunan bankasına acil para transferi yapmam lazım !

Piraeus Bank
GR85 XXXX XXXX XXXX XXXX XXXX XXX IBAN Kodu

ama nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok. bugün tüm bankalar kapalı zaten benim euro hesabım da yok.

maaşımı halkbankasından alıyorum ordan yapabilir miyim internet bankacılığıyla, ama bildiğiniz tl hesabı yani maaş hesabı

bir yol gösterebilecek olan var mı :(((
(7) 

powerbank aldım, işe yaramıyor gibi..

durme #810693 
urun.gittigidiyor.com

bu üründen aldım lakin saatlerdir aleti şarj etmeme rağmen telefona taktığımda hiçbir şey olmuyor. bana işe yaramayan bi alet mi satmışlar yoksa ben mi ultra beceriksizim?
(4) 

dupstep öneri

closed1907 #810692 
varmı önerisi olan güzel bi tane :)) skrillexten olabilir veya başka güzel var dediğiniz şarkı??? bekliyorum :)
(4) 

İyi bir polisiye macera?

qui gon #810688 
Arkadaşlar iyi bir polisiye macera filmi önerecek olan var mı?

Teşekkür ederim.
(8) 

Iphone 5 şarj kablosundaki arıza?

aklimdakisorular #810687 
AppStore a götürsem beleşe kurtarabilir miyim? 2 senelik garantisi vardı bitti.
(15) 

Tatilde turist kızla muhabet kurmak

neil manke #810686 
17-18 yaşlarında bir turist kız ve 17-18 yaşlarında ingilizce problemi olmayan bir türk erkek nasıl muhabbet kurabilir? hiç tanımıyorsun, yanına gidip bir şekilde tanışıp konuşmak lazım, muhabbetin samimileşip iki taraf için de hoşlanma aşamasına gelmesi yani aslında iki tarafın da biraz cinsellik amaçlı olması isteniyor. sizin tecrübeleriniz nelerdir, ne yapılabilir bu konuda?
(5) 

PS3 sürükleyici, gizemli, maceralı oyunlar

no christ requires #810682 
boyle gta 5 ya da call of duty gibi degil de adventure tarzinda, puzzle'li falan neler var?

tomb raider oynadim cok guzeldi, la noire almayi dusunuyorum. baska ne alayim? red dead redemption da alirim olmadi. baska? yok mu adam gibi adventure oyunu?
(3) 

Olm içim karardı ya

akatreil #810680 
Kırk yılın başı bi KPSS'ye gireyim dedim, son 7 yıldır 80 üstü alan herkesin atandığı bi bölümü bitirip 85 puan aldım.

"ne var ne yok" diye bakıyorum memurlar.net'e. lan olm içim nasıl karardı.

Geçen yıl 80 bininci atanmış, ben şuan 15 bin ile atanamam diye korkmaya başladım. Bu yazanlar mı pireyi deve yapıyorlar, tamam merkezi atamadan çıkmalar arttıkça durum kötüleşiyor da bildiğin şuan "ticarete mi atılsam lan ama sermayeyi nereden bulabilirim" diye planlar yaparken buldum.

soru yok valla sorcak bi şey de bulamadım ama allah belanı versin ösym, bi branş sıralamasını açıklayamadın diyerek bitirmek istiyorum, sevgiler.
(1) 

kütüphanelerdeki süreli yayınlar

floydian86 #810675 
merhaba

halk kütüphanelerine gelen süreli yayınlar illa ki orada mı okunmak zorunda? kitapları emanet aldığımız gibi dergileri de alma ihtimalimiz yok mu?

açıkçası kendi ikamet ettiğim belediyedeki kütüphaneden alamadım dergileri. diğerlerini merak ettiğim için soruyorum
(3) 

ultimately kelime anlamı tam olarak nedir ?

muratback #810659 
Google translate'ten bakmış olduğum üzere ''Eninde Sonunda'' anlamı ifade etmekte diyor.

Fakat benim öğrenmek istediğim ultime kelimesine 'ly' neden eklendiği ve nasıl bir cümle içinde kullanılarak ifade edilebilmektedir ?

Yani tam anlamıyla kelime anlamını öğrenmek istiyorum..
(3) 

ev yapımı oda kokusu

murtazaaaaaa #810657 
nasıl yapılır ben kahve koksun istiyorum ev ya da sadece belli odalar nasıl yaparım baktım nete bulamadım
(1) 

Schengen Vizesi

delusione #810654 
Merhaba arkadaşlar ,

Küçük esnaf olup vergi levhası bağkuru olan ama oda kaydı olmayan bir esnaf schengen vizesi alabilir mi? Oda kaydı şartı gerekiyor mu?
(1) 

yds ingilizce

drystedb efficacious #810652 
arkadaşlar bayramdan sonra hızlı bir şekilde yds ye hazırlanmak istiyorum. kurs yok, kendi imkanlarımla, bilgisayar başından neler yapabilirim, benim gibi olanınız var mı?
1 ...  ... • 6407    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık