(2) 

Borderlands 2 nasıl oyun?

ontheroad #822223 
Ps plus vermişti bir ara o zaman indirip oynamıştım ama tam ısınamamıştım. Şimdi oyun indirmem gerekiyor ama yer yok. Silsem mi bunu? Pişman olur muyum? Oyanayasım yok yani hiç. Bir de bunu sildim sonradan istersem tekrar indirebiliyor muyum parasız?
(2) 

PS4 Oyun

kolaygelsin #822220 
Merhaba,

PS4 için multiplayer ı sorunsuz bir şekilde oynayabileceğim oyunları uygun fiyata nereden alabilirim?

Teşekkürler,

Bebeklerde göz damlası kullanımı?

ekaterina #822218 
Merhaba, kuzenimin 3 aylık bebeği var gözlerinde çapaklanma oluyormuş sanırım, doktor stafine ve zaditen göz damlası vermiş fakat prospektüste 3 yaş altı çocuklarda kullanılması önerilmez gibi bir şey diyormuş, o da vermemiş bence vermeli ama sonuç olarak ne yapsın? doktor verdiyse biliyordur diye düşünüyorum :/
(1) 

hamachı unable to join sorunu

sislerr #822212 
merhaba;

dun sıkıntısız oynayabıldıgımız age of 2 cong. bugun oynayamıyoruz. baslıktakı hatayı verıyor. bu hatayı nasıl gıderebılırZ?

tesekkurler
(1) 

güvenilir bir yunanistan tur şirketi

glasiyelasetikasit #822211 
merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım tek başına eylül ekim gibi atina ve salanik'i kapsayan otobüs turuna çıkmak istiyor bu amaçla uygun fiyatlı ve güvenilir bir tur arıyor. benden siz sevgili ekşi duyuru kullanıcılarının bilgisine danışmamı rica etti. şimdiden kendim ve onun adına teşekkür ediyorcum
(4) 

Cnbc-e şu anki dizinin adı?

ontheroad #822208 
Bilen, bakan var mıdır?
(18) 

mutluluk/mutsuzluk sorusu

rascoolnikov #822205 
merhaba, şu anda yaşadığınız hayattan ne kadar memnunsunuz acaba? yani mutluluğunuzu puanlayacak olsanız kaç puan verirdiniz? şu an hayatta ne kadar mutlusunuz yani.

0 - mutsuzluktan ölüyorum
10- mutluluktan havalardayım

mümkün olduğunca samimi yanıt verirseniz sevinirim. gerçekte olduğumuzdan daha mutluymuş gibi davranmamıza gerek yok, en azından burada. benim 2/10 mesela.
(5) 

Hard disk cozurtması vol.2

livaneli kadir #822204 
ya bu hard disk değişeli 4-5 ay oldu... yine bozuldu.

önceki kafa atma sorunu vardı DELL servisi ile büyük bir mücadele sonrası değiştirdim.

şimdi resimdeki hatayı alıyorum.

bazen windows hiç başlamıyor, format atıyorum açılıyor kullanabiliyorum bir süre. hatta bu mesajı, bu hatayı veren notebooktan yazıyorum.
garantisi bitti notebook'un.

1) benim laptopta harddiski bozan bir hata olabilir mi?

2) ben harddiski nereden değiştirsem?
bilgisayarcı kazıklar büyük ihtimal, mediamarkt'ta harddisk'i takıyorlar mıydı?

3) Antalya, Dokuma taraflarında, yoksa yakın taraflarda önerebileceğiniz, uygun bir bilgisayarcı var mı?

4) son zamanlarda notebookunun hardiskini değiştiren var mı? ne kadara patladı? (ben 200ü gözden çıkardım ama)

makine; dell inspiron n5110
(5) 

Windows Phone kullananlara sorular - 2

fakyoras #822197 
Selamlar,

Telefonum geldi, ben de artik bir Lumia 525 kullanicisiyim. Birkac sorum var telefon ile ilgili.

1- google hesabimi tanittim telefona, takvimi filan otomatik esitleyecke di mi ?
2- geri tusuna basinca titretiyor, bunu nasil onleyebiliriz? internette bakindim ama goremedim. cok rahatsiz edici.
3- sagda acilan uygulamalar listesinde degisiklik yapabiliyor muyuz? (gizlemek - sirasini degistirmek gibi)
4-bir de magazadan bir uygulama indirmeye baslayinca magazadan atip ana sayfada indirildigini gosteriyor. onu nasil saapabiliriz?
5- bir de facebook-twitter-whatsapp-messenger yukledim uygulama olarak bir tek. baska ne geliyor akliniza yuklemem gereken ?
6- windows 8.1 ne zaman gelecke yahu :(


Simdilik bu kadar :)
Simdiden tesekkurler
(1) 

Muhasebecilere bir sorum var (Katma Değerli)

cosa nostra #822185 
Muhasip abiler,
Herhangi bir mal veya hizmet satın aldığımda ödemeyi kredi kartı ile yapmam durumunda, satıcı bunu bir şekilde fatura etmekten kaçınabilir mi?

Bir takım piyasalarda malum bir muhabbet var, kredi kartı ile ödenecekse satın alma bedeline hemen +KDV eklenir. Amacım KDV ödemekten yırtmak vs değil, ancak bazı küçük miktarlı alışverişlerde kredi kartı ile ödediğim halde, fiş/fatura almadığım oluyor. Satıcı bunu fişe/faturaya daha sonra mı döker yoksa bir yolunu bulup fatura etmeyebilir mi?

Teşekkürler,
(1) 

mydukkan'ın sanalpazar'da satış yapması

jamiro #822180 
Çok saçma değil mi? Kendi sitesindeki bir gitarı stokta yok göstermişler sanalpazar'dan kendi sitelerindeki fiyata nazaran daha ucuza satıyorlar?

bu bildiğimiz mydukkan olmayabilir mi acaba? ya da bir market neden sanalpazar'dan satış yapma ihtiyacı duyar?
(2) 

shameless'ın boşluğunu hangi dizi doldurabilir

burcem #822177 
teşekkürler.
(5) 

Tehdit

shadoww17 #822176 
bugün sabah saatlerinde işyerimde aleni bir şekilde tehdit edildim üst katta oturan kişi tarafından... cana ve mala zarar verme şeklinde gerçekleşti tehdit...

yalnız bunu kanıtlama yolum sıkıntılı biraz... yüzyüze yapılan bir tehditti ve ortada şahit yok... yalnız güvenlik kamerası kayıtları var... kamera kayıtlarında da yasal zorunluluk nedeniyle ses kaydı yok...

şimdi ben savcılığa gitsem mi gitmesem mi bilemedim... gitsem ne sonuç çıkar?
(1) 

Ekşi'ye giremiyorum?

saykotek #822170 
ekşi sözlük adresine pc'den giremiyorum. Fotoğrafta görüldüğü gibi sayfa görüntüsü çıkıyor. Yok mu kolay bi çözümü? Aynısı twitterda da oluyor. Nasıl yapalım?
(1) 

sevabına düğün davetiyemi hazırlayacak bir arkadaş arıyorum

diskbudur #822169 
15 dakikadan az sürecek, siyah fona iki küçük ikon, bi de yazılar.

n'olur yardım edin arkadaşlar çok fena dırdır yiyorum nikaha bir ay kaldı. yeminle çok basit bir tasarım olacak.

yardım edene şimdiden ne kadar teşekkür etsem az.
(1) 

Amerikan futbolcusuna hediye

napoli #822167 
Amerikan futbolu oynayan birine (erkek) ilgi alanı ile ilgili bir hediye nerden nasıl alınır? Özel bir şeyler arıyordum başka fikri olan varsa tavsiyeleri alabilirim yaş 31



Edit: gündüz sorduğumda cevap alamadım
(2) 

Taksimde olay mi var

PearlJam #822148 
Selam arkasaslar Galatasarat lisesinin cevresinde bircok cevik kuvvet ve tomalar var. sebebini bilen var mi?
(1) 

Staffordshire (UK)'da 5 gün.. Nere lan bura? ne yapılır ne edilir?

corona #822139 
Resmi bir görevle vizem yetişirse bir fabrika kabul testine staffordshire'a gidiyorum.

1- Birmingham'da mı kalsak manchester da mı?

2- bu iki şehirde nereler gezilir napılır?

3- son gün londra'da kalıp ordan dönelim diyoruz.

nereleri gezelim ne yiyelim ne içelim.

4-tax-free var mı? elektronik alalım mı? ucuza gelir mi?
(3) 

Freelance işlerde sözleşme yapılabiliyor mu? Ödeme nasıl alınıyor?

hatersgonnahate #822136 
bir firmaya yazılım projesi yapacağım. 25k civarı bir iş. şirket olmadığım için fatura söz konusu değil.
anlaşma şartları, ödeme koşulları vs. içeren bir sözleşme, protokol gibi bir şey hazırlayıp imzalatsam, benim için yasal güvence olur mu?

freelancerların kullandığı bu tür bir yöntem var mıdır yoksa onun yerine nasıl çalışıyorsunuz, yarısı önce yarısı sonra gibi mi?
(6) 

Tek kişi için Avrupa tatili önerisi

md hus #822132 
Tek başına biraz kafa dinlemeyi/dağıtmayı düşünüyorum, Avrupa'da nereye gitmemi tavsiye edersiniz? Normalde kültürel tatilleri severim, ama bu sefer daha kafa dinlemelik ve farklı bir yer olsun istiyorum- yani belli başlı başşehirleri istemiyorum Paris, Berlin, Amsterdam gibi.

şimdiden teşekkür öneriler için
(2) 

bozuk tuş uygulaması

deletesystem32 #822118 
fotoğrafta gösterdiğim tuşun görevini yapacak uygulama var mıdır?
(3) 

Voyager 1

hadji #822117 
1977'den beri yolda olan bu arkadaş geçenlerde güneş sisteminin dışına ulaştığı haberi vardı. Biri bana bunun hiç durmadan nasıl gidebildiğini açıklayabilir mi? Napıyor yani yakıt yok mu? Uzayda salınca belli bir hızda sonsuza kadar mı gidiyor, napıyor? Hiçbir fikrim yok bu konularda.
(19) 

Sokakta kalabilirim. napıcam.

dimitri iskete #822108 
Çok alakasız bi yerdeyim 17:30 dan önce çıkamıyorum. cepte beş kuruş yok.
eskiden kalan bi 5 avro var sadece. saat 6 dan sonra kim bozar bunu yav.
(4) 

ekonomik durum ve borç

fukka #822104 
sevgili cnbc-e severler,

dünya ve türkiyenin gelecek 1 yıllık ekonomik öngörüsüne bakarsak normal çalışanı silkeleyecek (buraya başka kelimelerde gelebilir) bir durum söz konusu olur mu? olursa ne olabilir ne olmayabilir. borçlanmak ( ev, araç almak için kredi çekmek birikmişi oraya buraya yatırmak gibi ) için uygun mudur? örnek veriyorum yarın öbürgün benzin alamadığımız aracı oramıza buramıza sokmayalım veya aracı aldık 6 ay sonra öyle bir durum olurki talep düşüklüğünden hayvan indirimler olur felan.

neyse ne işte ekonomi kötüye gidecek hissi herkes hissediyor mu bana özel bir durum mu? öğrenmek isterim.
zenginler zaten daha zengin olduğundan onları pek ırgalamıyor. mümkün olduğunca objektif bakalım duruma. ali tezel gibi olun demiyorum ama çokta şeyini çıkarmayın.
(5) 

Stada bu güzergah mı?

tchuck #822102 
ya marmaray falan bana uzak kalıyor galiba, kadıköy şükrü saracoğlunun oradan yola çıkıcam.

söğütlüçeşmeden metrobüse binip yenibosnada metrobüsten inip stada otobüsle gitsem geç kalır mıyım? saat 7-7.30 gibi binecem söğütlü çeşmeden.

daha hızlı da ne olabilir bilmiyorum kafayı kıracam istanbulu bilmem etmem zaten. yenibosna durağı yazıyorum 3 farklı durak çıkıyor hangisi metrobüs durağı üstünde onu bile çözemedim.
(15) 

eşya taşıma krizi - nakliyecilerin eline düştüm kurtarın

pescador #822099 
PESCADOR CEPHESİNDE KRİZ BÜYÜYOR.

benim yarın evimi taşımam lazım. ev dediğim birkaç tane bavul, bir ofis sandalyesi ve bir masa. şu an şehirde değilim, yarın sabahtan gelip onları yeni eve taşıyıp tekrar döneceğim. 6-7 yerle görüştüm ve en düşüğü 400 lira fiyat çekiyor. olamaz böyle bi şey.

abi benim ihtiyacım olan tek şey öğleden sonra eşyalarımın sığabileceği bir araçla gelip (ki şu doblo tarzı araçlar her türlü yeter) masanın bir ucunu tutacak bir adam ya. taşıyacağımız yer de kadıköy-acıbadem, yürüyerek gitsek yarım saat sürer anasını satiyim, gelen kişi terlemeyecek bile.

ben bu işlerden anlamıyorum, istanbul'un hack'lerini bilen pratik vatandaşlar ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilir mi? civardaki taksicileri kafalamaya çalışacağım ama bunu yarın sabah deneyebilirim en erken. onlar da ne kadar sıcak yaklaşır bilmiyorum açıkçası.

şu sikindirik masa sandalye için 200 lira vermeye bile razıyım da 400 ne ya, ulan yuh!
(5) 

assos altınoluk akçay edremit yöresinde ulaşım

cubuk makarna #822098 
1) edremit havaalanından assosa gideceğim. ilk sorum minibüsle kaç paraya geçilir ne kadar sürer?
2) assos antik limanı ve kenti, behramkale, kadıga koyu yürünerek gezilir mi? ulaşım varsa ücret ne kadar?
3) kadırga koyunda akçaya ulaşım var mı? yoksa assosun neresinden binmek gerek? ne sıklıkla yapılabilir? son otobüs, minibüs kaçta? fiyatları nasıl?
4) o civarda şurayı da görmeden gelme diyebileceğiniz bir yer daha var mı? (kaz dağlarına ve hasanboğulduya da gideceğim)
(1) 

haber yorumları

zam sampiyonu domates #822095 
arada sırada haberlerin altındaki ilginç yorumlara denk geliyorum. kimini yararken, kimisi ciddi ciddi düşündürüyor. mesela şu haberi ve altındaki yorumları okuyunca aklıma hemen duyuru geldi.

www.hurriyet.com.tr

var mı sizinde böyle garip huylarınız?
(7) 

masaüstü bilgisayarı kalitesiz yapan detaylar

tabudeviren #822092 
masaüstü bilgisayarı kalitesiz yapan şeyler nedir?
içindekileri zaten hepsi bir yerden tedarik etmiyor mu? (intel, amd, nvidia, vb..)

o halde casper'ı asus'tan ayıran şey nedir?
(6) 

WoW alıyoruz

false pretension #822090 
Senelerdir hep yapmak istediğim şeydir orjinal WoW serverında oynamak. Uzun zamandır private wow serverlarında oynadım ama tad vermemeye başladı.

Şimdilik starter editionda takılıyorum. WoD'da gelecek.

Sıfırdan başlayacak birisi hangi adımları izlemeli? Battle.net'in Shop'una baktıgımda WoW+MoP ve WoD satın alınabilir görünüyor. Bunları alsam yetermi? Wotlk ve BC eklentileri nerde?

Birde bunlar biraz pahalı gibi geldi. Teknoloji marketlerde seri olarak satıldığını görmüştüm. Onlardan alsam olurmu?
(7) 

Erkekler için giyim rehber/ Hem günlük hem vintage

r_u_h #822085 
Hipsterdan başka erkek moda blogu falan yok mu arkadaş yahu?! Nereye baksam salak saçma kısa paçalı pantolonlar, tipsiz ayakkabılar. Öyle istemiyorum, doğru düzgün ama stil sahibi olan abiler filan gösterilsin, öneriler verilsin. Özellikle vintage tarz için öneriler veren bir site olabilir.
(9) 

fazla bahanesi olan?

eloharp #822084 
selam,

haftasonu bir arkadaşım evlenecek ama düğüne gitmek istemiyorum. akla mantığa yatkın, klasik olmayan, güzel bir bahanesi olan varsa bir dal rica edebilir miyim lütfen?

notlar:
-yakın arkadaş değil çok.
-şehir dışına çıkma olasılığım yok. (olur ya karşılaşılır vs bir şekilde)
-kuzenim/kankam evleniyor olasılıklar dışında.
-davet edilmedim, her an arayabilir:)
(3) 

evlilik yıldönümü

kardelen16 #822082 
evliligimizin ilk yılı ve ne hediye alıcagıma karar veremedim bir erkege ne hediye alınır?
(2) 

70lerinde yabancı aileye hediye tavsiyesi

gokyuzu gibi #822081 
Lokum, türk çayı/kahvesi, nazar boncuğu, lale motifli ipek şal vs. alternatifleri dışında ne alabilirim?

Dokuma kilim geldi aklıma? Ya da çini vazo. Kalıcı bir şey olsun istiyorum da.
(14) 

uzun vadede en çok getiren yatırım

kibritsuyu #822078 
çok bi para değil, oğlum adına 20-25 bin lira gibi bir parayı bankaya vadeli hesaba koyup unutayım diyorum. durduğu yerde bir şeyler getirsin. öyle al sat, yarısıyla şunu yap, kalan yarısını şöyle et gibi şeyler düşünmüyorum.

aklıma bir tek bir bankaya vadeli hesaba koyup bırakmak geldi. önceki sorumda uzun vadede borsa falan dedilerdi ama hiç güvenmiyorum, klasikçiyim biraz, adını duyunca bile korkuyorum borsadan.

vadeli hesap derseniz hangi bankayı tercih edeyim, yok başka bir şey derseniz ne yapayım?

5, 10 belki 20 sene hiç dokunmayacağımızı, üstüne de para eklemeyeceğimizi düşünelim. koy-unut.

annemden miras bu para. o benim için yapmış, ben de aynen alıp oğlum için yapayım diyorum.
(6) 

kısa kollu gömlek vs kolu kıvrılmış gömlek

inheritance #822074 
kısa kollu gömlek sevilmiyor, anladım. peki kolları dirsek seviyesinde veya biraz yukarıda kıvrılmış uzun kollu gömlek nasıl duruyor? altında kot pantolon olduğunu ve gömleğin eteklerinin dışarıda olduğunu farz edin.
(1) 

Hukuk mezunu Psikoloji'de yüksek lisans yapabilir mi?

dahili meddah #822068 
Selamlar dostlarım;

Eğitim aşkım depreşti. Bir süredir ilgi duyduğum psikoloji alanında yüksek lisans yapmak istiyorum. Ben hukuk fakültesi mezunuyum.

İstanbul'da hangi üniversitelere başvurabilirim. Devam mecburiyeti olmaması ilk koşulum çünkü çalışıyorum. Sizce yapabilir miyim vs vs akıllarınıza ihtiyacım var.
(3) 

İspanya'da ne ucuzdur, neler alınır

slap #822066 
Uzun süreli Barcelona'da bulunucam ve merak ediyorum acaba orada tekstil, elektronik eşya fiyatları nasıl? buradan götürmek için yeni bişey satın almayıp acaba oradan mı satın alsam ihtiyacım olanları ?
(2) 

Ankara - Sivas kaç saat? Firma tavsiyesi?

ya ben lan neyse #822064 
selamlar,

ankara - sivas arası otobüsle kaç saat onu merak ediyorum. google da direk yazınca ilk başta bir şeyler çıktı ama tahminimce fazla yazıyor.

firma tavsiyeleri de alabilirim. 5-10 saatlik yol zehir olmasın durduk yere.

sağ olunuz.
(7) 

Buzdolabı Almak ya da Alamamak

quanche #822062 
Şöyle 200-300e bir buzdolabı alayım falan derken bir de baktım ki 1500 liraya bile zor beğeniyorum. Dondurucusu olan, no frost, kokutmayan, a+, kendi halinde çalışacak güzel bir şey yok mu yea? Bir de tek başıma yaşıyorum. (şimdilik :p) Üç beş bira, iki kola, domtes pattes falam olacak. Hadi bir de makarna tenceresi olsun ^^ Allahım yarabbim spotçu çarşısına düşürmesin. Napayım? Kaç parayı gözden çıkarayım? Ve buna göre ürün önerisi de alabilirsem kırışana kadar gülün^^

Tenkû.
(4) 

bahislerde yardım

mega idea #822059 
şu maç tablosunda siz olsanız mislisiz sistem 3 yazıp 20 lira mı verirsiniz, yoksa sistemsiz direk 5 misli mi basarsınız?
(2) 

Goldmaster dtv 98000 cim, ekran oturmama sorunu

appdata #822057 
Merhaba.
Benim sorunum ekranın tam olarak oturmaması.
Başlıkta da dediğim gibi uydu alıcısı goldmaster dtv 98000 cim.
Hemen fotosunu yükleyeyim de daha iyi anlaşılsın.

Sağdan, soldan, yukarıdan ve aşağıdan ekran biraz içeride. Sanki Zoom-in yapılmış gibi.
Fabrika ayarlarına döndüm, yine olmadı.

Nasıl düzelteceğim bu sorunu?

Foto;

i.imgur.com

Gördüğünüz gibi Kanal D logosunun yarısı görünmüyor. Oysa normal karasal yayında Logonun görünmesi bir kenara, logo bayağı bayağı ekranın ortasında, ekranın bitimine 10 santim mesafede.

Şimdiden teşekkürler herkese.
(5) 

deniz taşıtlarından anlayanlar,bi'el atın be

xasuo #822055 
Kafaya taktım yelkenli veya motoryat almayı,hatta ciddi ciddi yaşamayı düşünüyorum tek kamaralı birşey alıp.Ama insanlar çok kafama giriyor,bıktım tartışmaktan.Çok da anlamıyorum bu işlerden,internette forumları falan takip ederek var çok çok limitli bir bilgim.

1)Kışın yelkenli/motoryatta yaşayamaz mıyım?(millet yazın bile sıkıntı çekersin diyorlar)Kışın ne kadar kullanabilirim?Yani havanın durumuna göre tabi ama ortalama birşey soruyorum,kullanmaktan kastım birkaç saat gezintiye çıkmaktan bahsediyorum.
2)Aylık minimum masrafı nedir?
3)Ne kadar sürede kullanmayı öğrenirim?(bir hafta sonunda veriyorlar motoryat belgesini?yelkenlide bilgim yok)
4)Minimum ne kadarlık bir yelkenli işimi görür?(30-40 civarına var sahibinden'de 7 metre civarı canavarlar)

Yeminle işi gücü bırakıp yazdım buraya,o kadar kafaya taktım hem almayı hem problemleri.Bir el atın be uşaklar?
(2) 

Hangi kilo aldırıcı tozu (mass gainer) tercih etmeliyim? bodyciler yardım

filipis #822053 
Efendim ben kilo almaya çalışan fakat bunda zorlanan bir insanım. Bu yüzden bir süre kilo aldırıvı sporcu tozları kullandım.

Kullandığım Dymatize Super Mass Gainer 12lb idi.
Bunu tavsiye üzerine aldım ve sebebi spor yapmamamdı. Faydasını da gördüm 5 kilo aldım toz nittiğinde. Şimdi ise evde vücut çalıştığım için daha etkili bir mass gainer arıyorum. Fakat bel bölgemde ince olduğu için yağlanmakta istiyorum.

Diğer alternatif olarak Mushletech mass gainer 12lb almayı düşünüyorum. Sizce kilo almak için daha mı mantıklı yoksa başka bir öneriniz var mı?
www.supplementler.com
www.supplementler.com

Not:suplementler.com yorumlarını okudum efendim.
(2) 

ispanyolca basit okuma kitabı

ssyumusakg #822052 
birkaç yere uğradım beşiktaştaki kabalcı vs hiçbirinde yok, internetten siparişle uğraşmak istemiyorum gidip görerek alabileceğim bir yer biliyor musunuz?
(4) 

Fethiye yakın yerler

Lola90 #822051 
Merhabalar, bir kaç gün sonra Fethiye'ye gidicez tatile. Merkezde kalıcaz. Fethiyeye yakın nereleri gezebiliriz başka? (Max 2 saat uzaklıkta) Bir de hangi aktiviteleri yapabiliriz? Yamaç paraşütü hariç.:D
(1) 

elektronik fatura

woe #822050 
merhaba,

internet üzerinden aldığım bir ürün, beraberinde sevk irsaliyesi ile geçen hafta elime ulaşmıştı. şirkete faturanın nerede olduğunu sorduğumda, üründen ayrı olarak göndereceklerini söylemişlerdi. ancak halen gelmedi. bugün mail atıp faturayı gönderdiniz mi diye sordum ve şöyle bir cevap geldi:

"faturanızın adrese postalandığını belirtiyorlar. birkaç gün daha gelmezse aslı gibidir yapıp dijital olarak size ulaştıralım."

bu digital olarak gönderilen şey gerçek faturanın yerini tutar mı yoksa faturanın aslını ulaştırmaları konusunda direteyim mi bilemedim.
(5) 

Az Once Gelen SMS

jesterdvine #822047 
Az once su geldi:

Sayin Musterimiz, Duzenli Fatura Odemelerinizden Dolayi Adiniza Tanimlanan Galaxy S5 Cep Telefonunuzu ve 500 Dk'nizi Aktiflestirmek icin 0850xxxxxxx u arayiniz


Aramayi asla dusunmem. Ama BEN dusunmem. Acaba bu mesaji alan yuzbinler ahaa kos kos diyip arayip yolunuyorlar midir? Veya etraf o kadar cahil degil de bunlara yuz vermiyor mu?
(1) 

kırmızılı futbolcunun bacağı mı kırılmış?

xenophobe #822040 
kaleci zaten boku yemiş :/

alkislarlayasiyorum.com videoda veya yorumlarda bi şey göremedim. tek ben mi farkettim yoksa açıdan falan sadece bana mı öyle geldi anlamadım.

00.44'de başlayan tekrarda daha net anlaşılıyor, bacağı kırılmış ya da dizi dönmüş gibi. ciddi bi sakatlık var ama onda da di mi?
(2) 

ikametgah taşıma

esas itibariyle #822038 
selamlar,

ikametgahımı bi şehirden başka şehre taşımak istiyorum.

bi öğrenci evinde kalacağım, dolayısıyla adıma fatura, kontrat vs olmayacak. nasıl alacağım ikametgahı?

ve ikametgahı almak için, ikametgahın bulundugu sehre gıtmem gerekecek mı? yenı gıttıgım sehırden halledebılecek mıyım?

teşekkürler...
1 ...  ... • 6321    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık