(10) 

film veya anime önerisi

atomunicindekiduraganelektrondalgalari #889238 
bir olaya tutkuyla ilgili olan ve kahramanın gelişimini gösteren bir film,anime var mı? arkadaşlık kavramı da olsa super olur
(2) 

altyazı yardımı

signore #889234 
shameless 5. sezon 1. bölüm gelmiş, indirdim de ingilizce altyazısını arıyorum, bulamadım bir türlü. bulan varsa alırım bi dal.
(1) 

van kahvaltı salonu

anonymice #889232 
Eyüp'tekini soruyorum, feshanenin ordakini. Nasıldır canlar?
(4) 

Açık büfe karlılığı

anonymice #889230 
Çoğu yerde var artık açık büfe, bir lüks olmaktan cıktı.

Yannız sunu merak edıyorum, bir insan bir oturusta maksimum kaç paralık yemek yer? açık büfeler 25'te 40 a uzanıyor.

Ayarlanmıs bunlar biliyorum. Yani bir insan bir oturusta asla 40 tl lik yemek yiyemez.

Sizce nedir olayı açık büfelerin?
(5) 

bu biranın son kullanma tarihi geçmiş mi?

teritori #889229 
Dolapta ne zamandır duruyor. Gözüme battı. Bu tarih STK mı yoksa dolum tarihi midir?

imgur.com
(2) 

sql - update

akatreil #889224 
Telefon alanında 10 haneli telefon numarası var.
Mesela;
2123334455
2123334456
4446457

diye 10.000 e yakın kayıt var.
Benim şöyle bir update ile bu başında 212 olan numaraları silip yerine '9' karakterini eklemek istiyorum. Alan 8 karakter olacak böylelikle.
Örneğin:
93334455
93334456


Daha sonra 7 karakterli olan alan'a 9 numarasını eklemeyelim.
94446457

Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
(2) 

kakao yağı ile krem yapimi

betsy #889223 
Aldığım kakao yağı kıvamı itibariyle kaya sertliginde oldugundan benmaride eritip içerisine hindistan cevizi yağı karistirdim. Beklentim sogudugunda hindistan cevizi yagindan daha yoğun surulebilir kivamda bir yag elde etmekti. Yağ su an soğudu ama hala su gibi. Hiç böyle bir karisim deneyen oldu mu? Acaba yağın yapisi mi bozuldu?
(15) 

hangisini izleyeyim?

passion rules the game #889222 
eldekiler bunlar maalesef. danke.
(5) 

eroin- capsli

docrivers #889211 
askerdeki bi arkadaşım sürekli uyuşturucuya başladığını falan söylüyordu arkadaşlara bende duyuyorum kubar falan içiyormuş ok diyip geçiyorduk, şimdi de şu fotoyu attı eroin kullanırken damarı deştim falan filan demişte ne bilim hiç inanmadım açıkçası, bu fotodan ne çıkardınız siz.
(12) 

Doğumgününüzde Böyle bir Pasta Alsanız

vejeteryanvampir #889206 
Ne düşünürsünüz? Bir arkadaşım Facebook'ta paylaşmış da. Çok saçma bir mesaj değil mi ya, komik desen değil, geyik desen o da değil. Sıradan olmamaya çalışırken çuvallamanın bir örneği bence.

Siz ne düşünürdünüz böyle bir pasta ile size "sürpriz" hazırlasalar?
(1) 

sesli ekran kayıt programı?

dolaysiz tumlec #889205 
bilgisayarda video izlerken ekran görüntüsünü sesli olarak kaydeden bir program arıyorum.

camstudio indirdim denedim ama sadece ekran görüntüsünü kaydetmiş, ses yoktu.

Freez Screen Video Capture denedim. onun da ses ve görüntü kalitesi pek tatmin etmedi.

var mıdır tavsiye edebileceğiniz bir program?
(3) 

anamın göğüs mr'ı sonucu

damla cikolata #889204 
iyi akşamlar, şu sonuçlara bı bakabilir misiniz herhangi bir sıkıntı var mıdır ne diyor?

i62.tinypic.com

i61.tinypic.com
(1) 

Galaxy S5 arka kapak.

vincentvega #889199 
Orjinal galaxy s5 kapağı nerede bulabilirim. Orjinale yakın değil ama orjinal kapak?
(6) 

bir sinema ariyorum

exlibris #889195 
4-5 senelik bir film olabilir.
kimin oynadigini hatirlamiyorum. bir ogrenciydi galiba matematik ya da istatistik ogrencisi falandi. kagit oyunlarini aklinda mi tutuyordu bir sey yapip kazaniyordu. izlememistim ama konusunu okumustum bir yerden. simdi bulup izlemek istiyorum.

edit: evet 21'mis. tesekkurler sinema gurulari

www.imdb.com
(9) 

komik isim önerisi

kızılşeytan #889193 
merhaba sevgili spartalılar=)
şimdi biraz eğlenmek amaçlı bir soru sormak istiyorum size. evde tam donmak üzereyken eski bir sıcak hava üfleyen fan buldum ve çok mutluyum. ona bir isim vermek istiyorum. sizce sıcak hava üfleyen bir fana nasıl bir isim verilebilir? maksat muhabbet olsun eğlenceli isimler bekliyorum =) şimdiden aklınıza sağlık =)
(4) 

ttnetten superonline geçenler

kablelvuku #889187 
1) memnun musunuz
2) hat babamın üstüne o dedi al sen uğraş ben uğraşamam neler yapmam lazım ?
3) ttnete ve superonline a taşıma ücreti kurulum ücreti vb ücretler ödediniz mi ?
(9) 

Poker falan oynuyor musunuz?

erty_ksk #889183 
Kendi aranızda ev ortamında arkadaşlarla falan oynuyor musunuz? Beni de çağırsanız oynasam falan. İzmirden geleli oynamadım adam akıllı çok özledim olm(kızım)... Ne güzel orda karemiz varsı toplanıyorduk haftada bir kafa dağıtıp eğleniyorduk.. İstanbulda yok böyle bir kadrom. Fena olmaz hani. Arada toplanırız falan...
(5) 

mum sorusu

fukka #889181 
afedersin mum yakıyorum. oda böyle kokuyor felan. sıkıntı yok kokulu mum ama bir zararı olur mu?
(5) 

lpg ile ilgili

signore #889178 
arabada lpg var, sıralı mı değil mi bilmiyorum onu soracaktım. markası atiker, e37 67r modeli de. store.donanimhaber.com şu gösterge var. atiker hep sıralı mı çıkardı? çünkü sıralı sistem değilse arabadan çıkarken önce lpg'yi kapatmak gerekiyormuş galiba. ben hiç ellemiyorum. sıralıdır diye düşünüyorum ama danışayım dedim.
(4) 

imaj alma muhabbeti

syozkn #889177 
harddiskteki windows ve programlar dahil herşeyi ssd 'ye aktarıp oradan devam etmek istiyorum. imaj alınıp yürünebilir denildi sabah. bu mümkün müdür? mümkünse bana bedava ve sorunsuz çalışan bir imaj programı önerebilir misiniz? mutlakşamlar
(2) 

Kıbrıslı Bir Şair?

bi mekan #889173 
Merhaba,

Kıbrıslı bir şair vardı, adını hatırlayamıyorum. Şiirlerinden birinde "ülkemi ikiye böldüler yarısı yabancı kaldı hangisini sevsem..." Temalı bir şeyler vardı. İsim verebilecek olan var mı?
(4) 

Kalan Viskiyi Napsam?

an engineer #889172 
Elimde yaklaşık %20'si kalmış bir şişe viski var ve hiç içesim yok şu saatten sonra. Çöpün kenarına mı bırakayım kutusuyla falan, napayım bunu ya?
(2) 

beyler bayanlar hincal ulucun yalanini yakaladim

ivettivett #889170 
önce bu yazida diyorki; 25 bin dolar lazim 10 bin dolari arkadasim verdi..

arsiv.sabah.com.tr

sonra bugün demiski; 70 bin dolar lazim 15 bin dolari arkadasim verdi..

www.sabah.com.tr


soru su; yalan mi söylüyor yoksa yaslandi mi?
(1) 

Atatürk hava limanından sabiha Gökçene Havatas

april12th #889168 
Atatürk hava Liman'ından Sabiha Gökçen'e direkt giden havataş aracı var mı yoksa mecburi aktarma mı yapmak gerek?

Adamları arıyorum ulaşamıyorum, dışardayım telefondan da bulamıyorum bir şey. Babamlar kardeşimin yemin törenine gitmişlerdi dönüş biletlerini yanlış almışım :(

Bi bilen vardir umarim. :(
(1) 

İnternete bağlanma,paket vb. tavsiyesi

ecos #889165 
Arkadaşlar iş sebebi ile yeni bir şantiyeye başladım , otelde ikamet etmekteyim ve otelin interneti özetle b.k gibi.Yönetimle giriş çıkış saatleri tutmadığından direk görüşemedim ama resepsiyondaki arkadaşlar ile haber gönderttim pek bir gelişme olacağı kanısında değilim.Bu yerde 4-6 ay arası kalacağım kesin gibi görünüyor bu durumda kendi internet kaynaklarımı oluşturmak adına neler yapabilirim ikametgah bir ev olmadığı için ttnet vb. şahsım adına hizmet verirmi?
Vınn vb 3g modemler kota dolayısı ile yarama merhem olmaz sanırım.Vakit geçsin diye online oyun vb. oynuyorum biraz kullanımım var.Sonuç olerek yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.
(3) 

toefl

Smock #889162 
1- kağıt kalem onlar mı veriyor? (kağıt tekrar isteyebiliyoruz di mi?)
2- sınav salonuna anahtarla giremezsin, cüzdanla giremezsin tripleri var mı?
3- speaking'de webcam var mı yoksa sadece ses kaydı mı? notlarımıza baka baka yardırabiliyor muyuz yani?

ty.
(7) 

Erkekte Bisiklet Dövmesi

chicha #889161 
Nasıl durur? Saçma bir hareket mi? Çok büyük olmayacak şekilde bacağıma yaptırmayı düşünüyorum.

Yazanlar cinsiyet belirtebilir mi? Teşekkürler :)
(2) 

adobe illustrator da jpeg kaydederken...

evc #889159 
arkada beyaz fon oluyor. sayfayı yapacağım şeyin boyutlarına indiriyorum ama yine olmadı. neyi yanlış yapıyorum acaba?
(11) 

stajer avukatın kafa karışıklığı, akıl fikir arıyorum?

alice practice #889158 
stajer olarak bir büroda çalışmaya başladım, maaş almıyoruz, arada patronun canı istedikçe harçlık verecek. daha başlayalı 2 hafta falan oldu. ilk iş deneyimim.
girerken icra işleri olmadığını, sadece kendi davalarıyla alakalı icralar olduğunu, daha çok araştırma falan yapacağımı, bir şeyler yazacağımı, işte hukuçuluğu öğreneceğimi söylediler.
ilk 10 gün öyle de gitti, ancak bugün mesela öğlene kadar icra dairesi dolaştım, 1 senedir el sürülmeyen, yarım yamalak yapılmış 150 kadar icra dosyaları var, ve hiç bir çalışan 6 aydan uzun çalışmamış orada, o yüzden dosyaların içi karmakarışık kimin ne yaptığı belli değil, bir kısmı başka şehirde falan. 1 haftada bu icra dosyalarını düzenlemem, eksikleri tespit edip raporlamam gerekiyor.
sabah 9 akşam 7 çalışıyoruz, öğle arası yok, 10 dakika yemek arası veriyoruz. bugün şaka yollu çok sigara arası vermeme laf ettiler. haftada 50 saat (cumartesi yarım gün) çalışıyoruz totalde.
bir de tuhaf bir ortam yani temizlik yapan abla ve sekreter, uzun zamandır oradalar, arada bizi azarlıyorlar çok bardak kullandık diye, bugün yere kahve döktüm yanlışlıkla, temizlikçi ablaya söyleme kendin sil dediler, bez buldum orada ıslattım sildim, ıslak kalmış yerler ayak izi olmuş diye kızdılar.
bir stajer için, yeni başlayan biri için bu şartlar normal mi? herkes bu şartlarda mı çalışıyor?
iyi bir üniversiteden mezunum, geldiğim ilk gün 30 sayfalık ingilizce sözleşmeyi 2 kişi çevirdik, hani öyle bir iş verilince yapıyorum. ya da davanın ayrıntıları bile anlatılmadan şu şekilde karar bul diyince, 10 dakikada 50 tane karara bakıp buluyorum lazım olanları. ama bu icra dosyaları mesela, düzgünü hiç görmemişim ki, dosyada eksik olanı anlayayım. yapamıyorum yani.
bir de herkesin yaptığı yemeği yiyemem, orada temizlikçi abla ne yaptıysa, ölmeyecek kadar yiyorum, zira öğle aramız yok.
çok mu yanlış meslek seçmişim? başka yere de girsem aynı mı olur?
(3) 

Kelleşme sürecinde saç

kablelvuku #889157 
21 yaşındayım saçlar baya gitti hani dazlak değil de aralar baya açıldı. Yukarıdan bakan oo dökülmeye başlamış diyor. Bu durumda. Saçı hep üç numara mı kestirirdiniz yoksa işte makasla üstünü aldırtma falanlar mı. Hatta şöyle tarif edeyim bartu vardı ya yalan dünyada Orçun. Aunen onun gibi durumum şu an yukarıdan bakınca gözüküyor her şey.. Siz olsanız saçınızı nasıl kestirirdiniz?
(6) 

gozluk markası dilimin ucunda 6-7 harfli.

ground #889153 
Genel bir isim hani Rainbow gibi stone gibi aynı adla başka ürün markaları da var. Valencia mı desem karnaval mı desem bilemedim. Sanki Türk markası da yabancı isim verelim demişler gibi. Çok pahalı da değil ama kaliteli gözlükleri var. Google da bulamadım. Neydi neydi.....
(1) 

kolombiya haberi ama tr görseli?

perloneth #889149 
co.noticias.com

haber bogota'dan ama türkçe pankart ne alaka? facebook'ta bunu paylaşan kişi kolombiyalı.
(2) 

SEO İşlerinden Anlayan Webmasterlar Gelebele Gelebele Bu yana

boorphy #889144 
Merhaba arkadaşlar,

Mutevazı bir internet sitem var. 5 aydır uğraştığım. Az buçuk bir şeyler öğrendim SEO adı altında. Bir sitenin sağlıklı olması için SEO olmazsa olmazdır. sizce SEO için en önemli şey nedir?

1- Linkleri yazılı hale getirdim
2- Birkaç backlink aldım
3- Sitemde 81 adet içerik var-sanırım az bir rakam Google'ın gözüne girmek için-
4- Etiketler kullandım
5- Anahtar kelimeleri kullanarak yazılar yazdım
6- İnternet sitemdeki yazıları kategorilere ayırdım
7- meta description yazdım
8- Sosyal medyayı kullanıyorum(facebook, twitter, sözlükler ve google+ gibi)

bunun gibi şeyler yaptım. sizce unuttuğum şeyler var mı daha? Meta tagler kullanacaktım, Google'ın önemsemediğini öğrendiğim için uygulamadım.

edit: içeriklerin hepsi özgün ve sadece tek bir alanda yazıldı.
(3) 

schengen vizesi başvuru belgeleri sorunsalı

vital #889142 
merhaba duyuru müdavimi seyyahlar,

Ay sonunda ben ve kız arkadaşım, 5 arkadaşımızla schengen bölgesine tatile gideceğiz. Ben serbest meslek makbuzu kesen bir freelancerım. Kız arkadaşım da yüksek lisansına devam ediyor, öğrenci. Ben öğrenciyken aldığım Schengenlerde anamın babamın bir sürü belgesini sunmuştum.

Ancak biz kendisinin ebeveynlerinin hesap hareketleri ve bakiyelerinin vize alımında sorun çıkartacağını düşündüğümüzden ailesinden hiçbir belge almadık. Onun yerine ben kendisinin sponsoru olarak masrafları üstlendiğimi belirteceğim dilekçede. Zaten uçaktı konaklamaydı ödenmiş durumdalar. Kendisi de haliyle 18 yaşının üzerinde bir birey.

Bir velilik durumu sanıyorum ortada yok ama yinede ailesinden almamız gereken hiçbir belge var mıdır? Sorun yaşar mıyız?

Not: Macaristan Schengeni
(5) 

sadece whatsapp icin interneti kapatmak

delifaruk #889141 
Mumkun mu? İnterneti kullanayim ama whatsapp icin offline olayim.
ayrica sadedece belli kisilere offline olmam mumkun mu?
(2) 

Bunu nasıl yapıyorlar?

demirr #889140 
malum ilizyonistlerden özellikle David blaine ve DYNAMO o sihirleri nasıl yapıyorlar? şimdi linkteki videoyu izlersek

www.youtube.com

18.00,24.40,özellikle 28.20 ve 41.30'uncu dakikalardaki ve benzer diğer bütün numaraları nasıl yapabiliyor. Bunun bir televizyon kandırmacası olması imkansız öyle değil mi? çünkü tepkiler çok doğal.

Konu ile ilgisi olan, ya da konuyu araştırmış olan ve beni ve merak edenleri tatmin edebilecek bilgisi olan var mı acaba??
(15) 

bu akşamki planınız ne?

sta #889138 
sb
(1) 

kucuk bir çeviri

omonia #889135 
Antisemitizmin aslında yahudilere karşı bir nefret birikiminden ortaya çıkmadığı tam tersi çok önceden olgunlaştığını, dolayısıyla bugunu anlayabilmek için hem siyahlara karşı o kolonyel düzeni, yahudilere karşı antisemistik düzeni anlamamız gerektiğini bu ikisini birlikte ele alırsak eğer beyaz ve hrıstiyan olanın bizim odak noktamız olacağını iddia ediyor.

var mı bir baba yiğit çevirecek :)
(6) 

bilgisayar seçimi - yardim ricasi

katrinakibele #889133 
fiyat ve performans değerlendirmesi yapıldığında sizce hangisi daha iyi? teşekkürler

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

www.mediamarkt.com.tr

www.teknosa.com
(1) 

istanbul izmir yol durumu

tchuck #889126 
Ani bi kararla izmirebgitmrye karar verdim ama yol durumu nedir yolda falan kalır mıyız? Yola çıkılır mı sizce kısaca? Acil cevap verebilirseniz süper olur otogarın yakınından geçerken inicem
(3) 

dizi önerisi (uk)

pinkman1 #889123 
The it crowd veya the inbetweeners tadında önerebileceğiniz uk dizileri var mı?
(6) 

2011 bir şarap hediyesi aldım. nasıl saklamalıyım?

steam #889122 
Ben içmiyorum ama arkadaşlarım için saklamak istiyorum. 2011 bir şarap. nerede nasıl saklanır?
(6) 

ttnet nakil ettirenler?

nemo problemo #889116 
2 gün oluyo nakil başvurusunda bulundum ve bugün gelip kontrol ettiler. taşıma işleminin olabileceğini söyledi. başka ne yapmam gerekiyor işlemi hızlandırabilmem için bilgisi olan var mı? sizler ne yaptınız ve ne kadar sürede bitti?
(1) 

iş mülakatı ile bir kaç soru

romayi kurtaran itfaiyeci #889110 
arkadaşlar tıbbi satış temsilciliği için bir firmayla pazartesi görüşeceğim. araştırdım kadarıyla bu tip mülakatlarda bir kağıda saçma sapan bir şey çizdirip bunu karşındakine satıyormuşsun.

daha önce bu tip bir olaya denk gelen oldu mu ? fikirleriniz nelerdir ? bir de son olarak tıbbi mümessillik olmak için bedelli askerlik yapar mısınız ? yoksa direk askere mi gidersiniz?
(3) 

google yerimleri

sidd79 #889107 
xmarks sapıttı.google yer imlerini kullanmayı düşünüyorum ama xmarka ki gibi ayarlar yok.bilgisayardakileri servere gonder, tam tersi yada eşitle gibi.ben bilgisayardakileri servere göndermeyi çalışıyorum ama google, serverindeki eski yer imlerini getiriyor.
(2) 

her gazete yazısı bir makale midir?

megafon #889102 
özellikle röportajlar, makale kapsamına girer mi?
(5) 

kaput kac para

bluebey #889100 
Elxa kac gündür gozumuze soktu.kaputa sabah sinirle vurdum kaput çöktü.kac para 1 kapit?
(5) 

max 900 tl ve su ozelliklerde telefon istiyorum

yemektehamsivar #889098 
En fazla 900 lira verebilirim ve
-en az 1.5 GB RAM
-16 GB dahili hafizasi olsun. Boyle bi telefon var mi ?
(5) 

Word başlık numaralandırma

hiperaktifmanyetik #889097 
Koskoca tezi yazdım bunu yapamıyorum. O kadar da çok uğraştım ki, artık size sorayım dedim. Şunu istiyorum, çok basit

Chapter 1
Introduction
1.1. Hede
Metin

Chapter 2
Methodology
2.1. Hede
Metin

Bu Chapter'lar ve ıntroduction, Methodology vs de table of content'de görünmesi lazım. Zaten sıkıntı hepsini aynı anda yapamamış olmam. Tabloda gözükünce 2.1. flan gidiyor, beceremedim. Word'de yapıp template atabilecek olan varsa tezimde adını yazarım çok net.

Selamlar
(4) 

Amerika'dan gelen iPhone 6

peony #889092 
merhabalar.
bir arkadaşımın arkadaşı Amerika'dan iPhone 6 almış. getiriyor. ben de talip oldum satmak istiyormuş. 1600 küsür fiyat veriyor. aldığım fiyata satarım demiş. kaç gb bilmiyorum ama fiyatı duyunca çok da ilgilenmedim çok uygun çünkü.
şimdi alsam mı karar veremiyorum. güvenemiyorum tanımadığım biri. ama arkadaş güvenilir biri kendi pasaportuna işletiyor ztn dedi.
bi sorun yaşarsam garantisi servisi fln nasıl olur? burada ilgilenirler mi? sorun yaşarsam yurt dışına mı göndermem gerekecek kiminle nasıl muhatap olurum? ne dersiniz?
1 ...  ... • 5839    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık