(5) 

macbook pro 13' retina

la mort heureuse #921315 
bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. öğrenci indirimiyle 4bin lira oluyor. fakat bir yakınım tayland'a gidecek ona aldırabilirim, oradaki apple store fiyatlarına baktığımda 3600 lira, öğrenci indirimiyle 3100 lira gibi bir şey. o nedenle birkaç şey sormak istiyorum.

-her türlü apple store'dan alınacak fakat türkiye'den alındığında garanti ya da başka bir konuda avantajım var mı?

-yakınım öğrenci olmadığı için orada öğrenci indirimini kullanamayacak haliyle. fakat ben buradan tayland apple store'un sitesinden kartla alsam ve oradaki bir adrese göndersem bu indirimi kullanma hakkım var mı? böyle bir şey yapan var mı?
(6) 

istanbul'daki sahiller

carnal malefactor #921312 
istanbul'da en güzel sahiller nereler? tercihen çok popüler olmasa ve sportif faaliyetler (bisiklet vs) açısından uygun olsa nereleri önerirsiniz?
(1) 

Mobil işletim sistemleri hakkında sunum lazım

Cursed Chico #921311 
İngilizce olursa daha iyi olur. Suunm olmasa da tarihi vs pek detaylı olmayan anlatım da olabilir.
(1) 

İnternet girişimleri ile ilgili motive edici videolar lazım

Gururbey #921308 
Selam. Yarın bir sunumda internet girişimlerini konusunu ele alacağım. ancak araya internet girişimcilerinin motivasyon konuşmaları, nasıl bu işe başladıkları vb ile ilgili videolar lazım.

sizin önerileriniz nelerdir?
(4) 

Sporda sakatlanma

Cursed Chico #921307 
2. kez başıma gleiyor. İlki arka koldu, devam ettim bir şey olmadı sonradan. bugün omuza girdi. Omuzla sırt arası bir yer, kestiremiyorum.

Kramp mı, damar damar üstüne mi geldi o da belli değil. yine devam ettim, yine hissetmedim de eve gelince biraz arttı, sonra yine azaldı .Yarına bir şey kalmayacak diye umuyorum.

Siz spor sırasında bu tür şeyler yaşayınca ne yapıyorsunuz, bırakıyor musunuz? Cİddi sakatlık olduğnu nasıl anlyıorsunuz, yani kramp olmadığını, belki kırılma burkulma gibi şeyler olduğunu?

"O kadar iyi ısınma programım var ki, hiçbir şejkilde sakatlanmam." diyen varsa neler yapıyor mesela, kaç dakika?
(7) 

anakartla alakalı ram sorunu

lprytk #921304 
4 gb ram olduğu için yeni ram alıyım diyorum ama anakarta uyumlumu değilmi tam anlayamadım ben.anakart şu: Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P
kendi sitesinden baktığımda 1600mhz destekliyor gibi gösteriyor ama yanında oc yazıyor.tam anlamadım bi el atsanız?
(1) 

Following dizisi hakkında (spoiler)

Cursed Chico #921303 
Merhaba. Bayağı bölüm seyrettim ama düzensiz seyrettiğim için bazı şeyleri kaçırdım.

Adam ilk başta kitap yazıyor, sonra hapse giriyor. Müritler kitap sayesinde mi geliyor?

Syrettiğim bölümde hapisten kaçtı ve villa, malikana gibi bir yere geldi, bir sürü müridi var. O insanları anlıyorum, bir şeye ait olma isteği. Futbol takımı taraftarlığı vs gibi ya da bir parti liderinin arkasından gitmek. Yani Türkiyede aslında çok following var da, nasıl bir ajan giremiyor aralarına, hepsi mi profesyonel oraya girenler, sonradan pişman oanlar filan olmuyor mu?

Adam yine kitap çıkaracakmış, Rydia ya karşı bir duruşu var, kitapta onun hayatını mahvedişi mi konusu?
(2) 

Çalışma koltuğu

Lola90 #921293 
Çalışma koltuğum rahatsız, arkası fileli olanlardan sırtımı yaslayamıyorum doğru düzgün. Sağlam,rahat bi koltuk almam lazım. Şöyle patron koltuğu kadar büyük olmayan ama rahat bi koltuk önerebilir misiniz? Siz hangi koltuğu kullanıyorsunuz?
(1) 

bir entry arıyorum

fuck is a four letter word #921289 
Eleman iş görüşmesine gidiyor. Görüştüğü adamın doğum günü. Viskiler rakılar alemler derken doğru düzgün görüşme olmuyor. İşe alınıyor. Müdür ölmüş sonra. Acıklı bitiyor entry.

Neydi bu bulamadım Bi türlü?
(4) 

Ekonomiden anlayanlar anlamayanlar

anonymice #921288 
Şimdi,

Bizim ithalatımız fazla ya, hani paralar devamlı yurt dısına mal falan getirmek icin cıkıyo ya...


E bu devletin parası ne zaman biticek? belirli rezervimiz var altın olarak, onlar eriyince ne olacak?

Dımdızlak kalacak mıyız?
(6) 

Youtube videoları sizin de donuyor mu?

livaneli kadir #921284 
ya son birkaç gündür sürekli donuyor, takılıyor.

internet hızım 1mb iken bu kadar takılmıyordu.

3mb hızım var, videoarı da 360p izliyorum.

aynı problemleri yaşayan var mı son bir kaç gündür?


edit: uydunet Antalya
(6) 

Motosiklet aldım, iyi mi yaptım?

s e ff a f #921281 
motosikletleri sevsem de genel olarak tehlikeli ve korkutucu bulurum. toplamda 3-4 saatlik sürüş deneyimim olmasına rağmen dün gaza gelip kendime bir yamaha r25 sipariş ettim. sonra da bir sürücü kursuna gidip a2 ehliyete başvurdum. yaklaşık 2 ay sonra motor ve ehliyet gelmiş olacak ve ben sürüşe hazır olacağım ama istanbul trafiğine baktıkça hala iyi mi yaptım kötü mü emin olamadım?
(1) 

bıyığın olduğu bölümü yardım

nemo problemo #921278 
mal gibi tableti düşürdüm ve açılma oldu biraz. pamukla kanın gelmesini engelledim. kan durdu gibi. başka bişi yapmaya gerek var mı? kolonya sürsem aşağı atarım kendimi. biraz fena yarıldı.
(1) 

Bugün Boğaziçi Üniversitesi'nde olup da

pandispanya #921275 
Şu bahsettiğim olayı görüntüleyebilen var mı? eksisozluk.com

Çok düşük bir ihtimal ama yine de şansımı deneyeyim dedim.
(4) 

Ülkeler arası para alışverişi.

bialo czerwoni #921274 
Arkadaşlar,şimdi şöyle bir durum var; Ben ingiltere'de bazı insanlara bir hizmet sattım diyelim,onlar da bana para gönderecek (ucuz bir şey kişi başı 50-100 pound)
Ama para/hizmet takasında zaman kısıtlı öyle banka havalesi ile 7-10 gün beklenicek zaman yok,bunun için ne gibi yöntemler var.

çok duyuyorum Skrillex,paypal,moneybookers ,western union vesaire ama pek anlamam basit şekilde anlatırsanız sevinirim.

+ufak bir komisyona razıyım
+Gelen parayı çekerken çamura yatmasın,deli gibi belge uğraştırmasın yeter.

bonus soru;ordan pound yatarsa ben onu yine pound olarak mı alacağım?
(9) 

Yabancı bir erkekle tanışmada kadının rolü - toplumun kadına bakış açısı

long live rock n roll #921272 
Şimdi iki senaryo sunacağım size:

1) Gece içkili ve müzikli bir mekanda kızlı erkekli eğlenen bir grup var. Bu gruptan bir kız, mekandaki ilk kez gördüğü, yabancı milletten bir erkekle tanışıyor (erkek onunla tanışıyor aslında). Muhabbet dönüyor, kız bu çocuğu arkadaşlarıyla da tanıştırıyor. Müzik bitince dışarıda sigara filan içiliyor. Oradaki program bittiği için başka yere geçilecek. Kız yine bu elemanı onlara katılması için davet ediyor, hep beraber gidiyorlar, içip muhabbet edip dans edip takılıyorlar. Gece bitiyor ve herkes evine dağılıyor.

2) İki çift + bir tek kız evde oturmuş bira-ot içiyorlar, muhabbet ediyorlar. Tek olan kız, o gün içerisinde internette tanıştığı yabancı milletten bir adam ve arkadaşını (yani kimsenin tanımadığı iki erkek) o eve davet ediyor. İki erkek birkaç bira alıp eve gidiyor. Oturuluyor, tanışılıyor, muhabbet ediliyor, bira-ot içiliyor birkaç saat. Gece yarısı çiftlerden biri odasına çekildikten bir süre sonra yabancı iki adam da izin isteyip gidiyorlar evden.

Şimdi sizden, bu iki senaryodaki, o yabancı erkeklerle tanışıp ortamına dahil eden kızı değerlendirmenizi istiyorum. O kızlı erkekli gruptaki diğer elemanlardan biri olarak, oradaki kız arkadaşınıza nasıl bakardınız? Normal mi karşılardınız yoksa kimsenin tanımadığı adamları ortama dahil ettiği için hoşunuza gitmez miydi, kaşar filan mı derdiniz?

Bu soruların cevabını kendinize verin şimdi. Verdiniz mi? Verin, verdikten sonra da şunun cevabını verin: O kızlı erkekli arkadaş grubu, hepsi aynı milletten Avrupalı ise ve ortama davet edilen erkek(ler) Türk ise, yine o davet eden kıza bakış açınız nasıl olurdu? İkinci durumda fikriniz değişti mi?

Esas olarak şunu merak/tahmin ediyorum: Arkadaş grubu Türk ise ve ortama katılan erkek(ler) Avrupalı ise o davet eden kız arkadaşları tarafından kaşar olarak nitelendirilir, ancak arkadaş grubu Avrupalı ise ve ortama katılan erkek(ler) Türk ise o davet eden kız arkadaşları tarafından normal olarak nitelendirilir. Bu tahminimde haklı mıyım?

Not: Ben kendi fikrimi belirtmedim, toplumların fikrini tahmin ediyorum. Söylerken kız mı erkek mi olduğunuzu da belirtebilirsiniz.
(3) 

Uzun Yol Gemilerinde Çalışmak

burka #921268 
Bu konuda bilgisi olanlar var mı ? Birkaç madde ile sorularımı yanıtlar mısınız.

1. Bu alanda hiç deneyimim ve eğitimim yok, iş bulmak kolay olur mu ?
2. Çalışma koşullarının yorucu olduğunu biliyorum, daha detaylı anlatır mısınız ?
3. Maaşlar bu işi yapmaya değer mi ?
4. Hem çalışıp hem dünya gezilebiliyor mu ?
(3) 

patoloji testi/operasyonu

selam #921266 
merhabalar,

benim peder'de petscan sonucu olarak akciğerlerinde kanser tespit edildi, şimdi ikinci adım olarak bu kanser hücrelerinden alınıp patoloji yaptırılarak kanser hücresinin türü/tipi tespit edilmesi gerekiyor ki tedavi süreci tespit edilip başlayabilsin bu patoloji testini nerede nasıl yaptırtabiliriz? en azından nerelere başvurmamız lazım ki tarih alabilelim.

seçeneklerimiz arasında antalya ve istanbul var.
(1) 

Emma Goldman'lı Caps Arama

g man #921264 
Bi' caps lazım geldi.

Dans edemeyeceğin devrim devrim değildir dedik de her fırsatta halay çekin demedik gibi bir yazı vardı. Emma Goldman vardı fotğrafta.

Aradım, taradım bulamadım, denk gelen varsa bi' paslayabilir mi? Bi' sunum için lazım.
(16) 

geometri sorusu

prisoner #921262 
Su soruyu cozemedik gencler, fikri olan?
(1) 

Boyun/sırt tutulması

patiska #921259 
Sabah yataktan kazınarak ancak çıkabildim, acilde iğne vurdular. Kılımı kıpırdatacak halim kalmadı doğal olarak. Şimdi yeni yeni kendime geliyorum ama tekrar ağrısını hissetmeye başladım. Ne yapmak lazım? Daha fazla mayışmak istemiyorum bir de.
(4) 

torpil sistemi.??

hanzocuk #921258 
millet tuvalete giderken bile torpil arıyor.. sizce yasalardaki bu esneklik torpil için kasti olarak mı var?? yoksa bu dingillik bir toplum hastalığı mı mk??
(2) 

android e geçsem mi?

chavezding #921257 
uzun süredir iphone kullanıyorum. mayısta amerikadan bir telefon alacağım ama acaba android mi alsam diye düşüncelerdeyim. neden geçmeyi düşünüyorum?
ios'da kullandığım bütün programlar google'a ait. mail, map, takvim, chrome,... bütün hayatım googleda. ios bu programlara erişim sağlıyor tamam eyvallah ama kaynakları hep sınırlı tutuyor. mesela safari de bütün tabler hafızada dururken, chromeda her seferinde baştan yüklüyor tableri. harita açmak gerekince kendi aptal haritasını açıyor ios. bu gibi şeylerden sıkıldım açıkçası.

seçeneklerim neler olabilir diye biraz araştırdım ve nexus 6 veya motorola droid turbo arasında kaldım. ikisinde de içime sinmeyen şeyler var. nexus fazla büyük, droid de kağıt üzerinde süper ama internette telefonun ses seviyesiyle ilgili şikayetler biraz soğuttu.
diğer üreticilerinkilerin modellerini pek tanımıyorum ama fazla şişirilmemiş bir android deneyiminden yana gönlüm. başka hangi telefonlara baksam?
bir de, app marketi nasıl google'ın? çok mu rezil yoksa iş görür mü?

Teşekkürler şimdiden.
(7) 

kedi sahiplerine

gibicibicis #921255 
selamlar,
dün akşam bir kedi sahiplendim veteriner aracılığıyla. sokakta bulunmuş, tedavisi yapılmış, aşıları yapılmış, 3 hafta kadar önce kısırlaştırılmış, yaklaşık 4-5 aylık erkek tekir kedi. ürkek olduğunu, eve alışma sürecinin 3-5 gün kadar olabileceğini söylediler. eve gelince tuvalet kabını kumunu yemini falan ayarladım çıkarmadan, çıkarıp kendisini kumuna koymamı söylemişlerdi. çıkarır çıkarmaz yardırdı gitti bizim oğlan, koltuğun altına saklandı. bi süre çıkarmaya uğraştım bana mısın demedi, kendi haline bıraktım. birkaç saat geçip çıkmayınca önce oyuncaklarıyla, sonra yaş mamayla aklını çelmeye çalıştım hiç bana mısın demedi. ben de birazcık elimle filan dürtükleyip çıkardım, bu sefer de çamaşır makinesinin arkasına saklandı. oradan da çıkarınca tekrar eski yerine kaçtı, elleşmedim bu sefer hiç.

gece kalktığımda tuvalet kabına kakasını yapmış, çok az bişey kuru mamasından yemiş, çamaşır makinesinin arkasında saklanıyor olarak buldum. orada sıkışabileceğini ve gün boyu evde olmayacağımı da göz önünde bulundurarak makineyi çekerek çıkardım ordan ve oraya giriş yolunu minderlerle falan kapattım. sabahtan beri koltuğun altında duruyor, gördüğüm kadarıyla bir şey yiyip içmemiş. biraz önce eve gelince önüne biraz yaş mama koydum, hüpletmiş hemen.

onu ürkütmeden çıkarmak istiyorum ama hiç yanaşmıyor. koltuğun altı da boşluk, rahatlıkla girip çıkabilecek ve benim pek de erişemeyeceğim bir konumda. kendi haline mi bırakmalı, her seferinde mamasını suyunu falan önüne mi koymalı, nasıl yapacağız bu ürkek oğlanla?

teşekkürler şimdiden.
(5) 

google play ile açma.

hayaletin garip huylari #921250 
şöyle ki bir uygulamayı chrome ile açmak istiyorum ama daha önce her zaman google play ile aç demiştim o yüzden chrome ile açamıyorum hemen google play'e yönlendiriyor. bunu nasıl değiştireceğim?
(1) 

Yazlık mekan, toprak yol çok toz kalkıyor.

atatapiti #921246 
Toz kalkmasını engellemek için ne yapılabilir. Benim ilk aklıma gelen bir halatla hız kesme tümseği yapmak ama yeterli gelmeyecektir. Var mı aklınıza gelen bi şeyler. Çok masraf çıkartmayın ama
(2) 

doktorun verdiği ilacı kullanmamak

icim urperiyor #921235 
bu konuda kendimi rahatlatmam lazım. sağ kulağımda bi sorun var. bazı sesler bass ayarı bozukmuşçasına patlama yapıyor. aynı zamanda dokununca da aynı durum sözkonusu. duyma problemi yok (hiç yok). sadece sağ kulak olunca doktora gittim. muayene ve testlerde bi şey çıkmadı, tomografi çektirelim dedi. tomografiden önce 4 tane ilaç yazmış. sonra tomografi sonuçlarına da baktık, hiçbir şey yok dedi. tamamen normalsin dedi. e bu 4 ilacı neden yazdı? almadım ben de ilaçları. teşhis yok ki tedavi olsun. ama bi yandan adam doktor vardır bi bildiği diyorum, bi yandan da ne gerek var diyorum. bu durumda doktorun verdiği ilaçları kullanmalı mıyım sizce?
(3) 

waffle house hash browns

t joe #921233 
amerikadayken yiyordum bu hash browns'tan hep ama mcdonaldsdaki sikko olanlarından değil, waffle house diye bir yer vardı hep ordan yiyordum inanılmazdı tadı. bundan yapan bir yer var mı istanbulda yada kolay yapılacak birseye benziyo patates sonucta, nası yapılır bu evde falan ?

tam olarak bu:
www.google.com.tr
(2) 

avrupa'ya emek göçü / işçi göçünü konu edinmiş roman

gmzo #921232 
var mı aklınıza gelen?
(1) 

GSS ne kadar çıkar?

bombacımülayım #921231 
selamlar ey sgk uzmanları; lütfen yardımcı olun ne yapmam gerektiğini bilemiyorum öncelikle gelir testi yaptırmadan şu an 85 lira prim, 280 lira borç var.. gelir testi yaptırırsam yüksek çıkacağından korkuyorum çünkü;

benim üzerime hiçbir şey yok. çalışmıyorum öğrenci de değilim el mahkum ödeyeceğim... annemle yaşıyorum. iki kişiyiz. annemin üzerine evler ve araba var. doğal faturası 200tl geldi vs, kendisi emekli hem kendinden hem babamdan.. benim de borcum yok ama biraz banka da param var... şimdi durum böyle olunca gelir testi yaptırınca tahminimce yüksek çıkacak diye düşünüyorum ne yapmam lazım, seçim dönemi diye ikamet değişmiyor. hiç yaptırmasam mı? yardımcı olun lütfen
(4) 

Coral draw öğrenmek

indescribable #921228 
İnternet üzerinden nereden öğrenebilirim ?
Çok mu zor acaba coral draw
(6) 

kamyonet kasasında yatılır mı

Sarix #921227 
kasa boyutları 1.5x1.5x0.5
İnsan boyu 1.83

kasada çarpraz da olsa yatılır mı?
(2) 

Almanca Çeviri

dereotu #921223 
Merhaba,
Aşağıdaki yazının Almancasına ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?

" Tamam ödemeyi o sekilde yapabilirim.Gumruk formunda bu urunu 2.el degil yeni olarak isaretleyebilir misin. Turkiyeye 2. el urun girisi yasak "
(1) 

Haftasonu Kıbrıs Kaçamağı

mete kudur #921220 
Bu haftasonu Kıbrıs'a gidiyoruz, herşey dahil plan programı nasıl yapalım ? şöyle başlayın şurada bitirin'den tutun da çantanızda şunlar olsuna kadar(kıyafet v.s) her türlü tavsiyeye açığız.

tatil için ayırdığımız bütçe kişi başı 2000 lira biraz daha üstüne çıkabiliriz ama 3 olmaz yani. kalacağımız yer mevcut, o yüzden bütçeye barınma dahil değil.
(3) 

kredi kartına fazla ödeme yaptım

gonul_isleri #921218 
ziraat bankası kartı. internetten kredi kartını öderken normalde ödemem gerekenden fazla ödeme yaptım(banka hesabından kredi kartı hesabına fazla para gitti). limitim normalde 500 tl. fazla ödeyince 609 tl gözüküyor(resme bakınız). o aradaki 109 tl geri bana döner değil mi? arada kaynamaz. ileriki taksitler ondan düşer mi? ne yapayım?
(1) 

motosella entry isteği

wakabayashi #921217 
yasak mı değil mi bilmiyorum ama yinede deneyeyim. Bir isteğim var motosella altına şu entriyi girecek insan arıyorum benim hesabım yok çünkü;

Ciddiyetsiz, esnaflıkla uzaktan yakından alakası olmayan motosiklet ekipmanları sattığını düşünen kuruluş. Stokta olmayan ürünü satar, internet sitesini bayramdan bayrama günceller. Ürün yok elimizde siparişinizi iptal edelim diye arar parayı bir türlü gönderemezler. Tavsiye etmiyorum

gibi bir şey yazılmasını rica ediyorum arama ses kayıtları var isterseniz gönderebilirim tek amacım insanlar var sanıpta ürünü alıp heyecanlanıp 2 gün sonra ürün yok telefonuyla hayal kırıklıgna ugramasın kredi kartı limitleri boş yere dolmasın diye istedim bunu. yani kıçı kırık bir internet sitesinin stoklarını güncelleyemeyeceklerse bıraksınlar bu işi, insanların canını sıkmasınlar. Motosiklet piyasasında zaten ortalık kötü dürüst işini iyi yapan adam yok. Bari insanlar kim nasıl iş yapıyor bilsin benim sipariş verip stokta olmayan ürün sitede hala var gözüküyor adamlar 1 rakamı değiştiremiyorlar

teşekkürler
(1) 

PHP Raporlama

tchuck #921215 
soru: şimdi aylık, haftalık, günlük falan raporlama yapacağım filtreleyerek.

örneğin; aylara göre dağılım diyecem.
ocak-şubat-mart

diye grafiğe döktüreceğim verileri.

sorum aslında mysql'e de kayıyor.
ben raporları unix time'a göre tutturacağım. ama acaba date formatında tuttursam, bu tür işler için filtreleme daha mı sağlıklı olur?
(1) 

Gmail - bir kişiden gelen mailleri otomatik klasörleme

r_u_h #921214 
yapsın ve o mail için bildirim vermesin, ben ara sıra bakayım istiyorum. Nasıl yapılır?
(9) 

Spame dusmeden mail atabilme sanatı

anonymice #921213 
Tanıtıcı mail atmak istiyor biz.

Ama spame dusmesinden korkuyor bu yüzden banlanmasak diyor biz.

En iyi yol nedir tanıtıcı mail atmak icin?

imza
a.
(5) 

Havuz suyu sıcaklıkları?

enkolaykullaniciadi #921211 
bu kapalı spor salonlarındaki havuz sularının sıcaklıkları nasıl?
ilk başta soğuk gibi ama alışıyorsun gibi mi?
yoksa ılılk su gibi mi?
(4) 

Kindlelasak da mı saklasak?

bugun saat 6 gibi sarki soyluyodum #921210 
E-kitap alacağım. kindle yok. acaba, kindle olmadan amazon'dan alacağım bir e-kitabı okuyabilir miyim? yoksa paracıklarım boşa mı gider?

Teşekkür ederim.
(16) 

başlar başlamaz heyecan/ merak uyandıran film önerisi

mezzosprite #921207 
merhaba
normalde film izlemeyi çok severim ama son zamanlarda filmin başında sıkılıyorum, çok merak ettiğim bir film olsa bile. direkt climax'ten başlayan film önerileriniz varsa çok sevinirim.
(7) 

Macbook Air Sorusu

leper messiah #921205 
2014-başı model Mediamarkt da 2790 TL.

Nasıl fiyat Early 2014 için?
(6) 

iki burun deliginizden de rahat rahat nefes alabiliyor musunuz?

jimicik #921204 
benim ya biri ya digeri hep ya tikali ya cok az hava geciyor. bu yillardir boyle oldugu icin alistim aslinda ama son donemlerde etrafta deviasyon yaptirip hayatim degisti diye konusanlari duydukca acaba diyorum ben de yaptirsam mi.

once bi muayene olmak lazim tabii de, burun deliklerinden birinden daha az hava gecmesinin deviasyon gerektirecek durumlar disinda bir sebebi olur mu? alerji var ama korkunc seviyede degil. disardan bakinca kemikte hafif bi egrilik de var. bugun otrivin mi alsam dedim, usuttugum icin iyice tikandi burnum. ama otrivin de cok reroroymus.

asil sorum su; diyelim ki burnumda et var, o zaman hep ayni tarafin tikali olmasi gerekmez mi? niye yer degistiriyor?

diger soru; otrovon hic kullanmadim. deviasyondan sonra alinan nefes otrivin sonrasi nefes gibi mi olacak? bunu ameliyatin etkisini anlamak icin soruyorum.

hastane sevmem, canim tatli, ilac sevmem, muayeneye git gel fln usenirim. ama nefes yetmiyor. deger mi peki? gercekten deviasyondan sonra hayat degisiyor mu?
(1) 

Atmosferik sololu şarkı tavsiyesi

she was my baby #921203 
youtu.be

şöyle sololar barındıran slow şarkılar atsanıza üstüme. az kişinin bildiği şeyler olursa tadından yenmez.
(4) 

Önerebileceğiniz TTNET alternatifleri var mı?

matrix #921200 
TTNET'ten aradılar da bugün. efendim tahahhüt süreniz bitti, netlimitsiz bilmem ne hödösü için 60 tl yapalım 24 ay çakalım dediler. düşüneceğim dedim.

biliyorum hepsi ttnet altyapısını kullanıyor bla bla ama yine de insan merak ediyor. çünkü son 6 aydır turknet zırt pırt arıyordu "ev telefonu da dahil şu kadar tl ödeyin bize geçin" diye.

başka neler var bilmek istiyorum.

aslında tahahhütsüz birşeyler süper olur da, ille olacaksa süresi az olsun isterim. download'cı insanım bu arada. diziler, filmler, x-art'lar vuhuuu...
(3) 

Schengen Vizesi ve Ebeveynlerin Kredi Borcu

bengi tonyukuk #921198 
Merhaba Arkadaşlar,


Schengen (Fransa)vizesine başvuracağım yakın zamanda. Babamın ev tamiratı için çektiği 55 bin liralık bir kredi borcu var. Sponsorum annem olacak, ancak bir sıkıntı çıkar mı diye de çok endişeleniyorum. Bir fikri olan var mı acaba? Teşekkürler.
(2) 

Swift, iOs falam

quanche #921197 
Malumunuz bugün ya da yarın Macbook Pro'ya kavuşuyorum. Eski bir .NETci olarak Swift'e sarasım var. DevExpress ile de oldukça haşır neşirim. Napılır, sarılır mı? Apple tarafında neler dönüyor hiç bilgim yok :(
(2) 

Klasörlerdeki kare fotoğrafları bulmak/sıralamak

freakme #921193 
Harddiskimde binlerce fotoğraf var. Ben Klasörlerdeki kare fotoğrafları (instagram) bulmak/sıralamak istiyorum. Bunun herhangi bir yolu var mı? Veya bunun için bir yazılım bilen var mı?
(5) 

Anime önerisi

herşeyi bilen kadın #921188 
Naruto fairy tail tadında anime önerilerinizi beklıyorum cowboy bebop Hariç :/
1 ...  ... • 5635    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık